PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : TD-LTE - Wireless / شرکت زیتل - Zitel

صفحه ها : 1 2 [3]

sms11
19-04-2021, 14:23
تو منطقه ما صبح ها ساعت 7 صبح سرعت بشدت عالیه و با نهایت سرعت میشه دانلود کرد اما هرچی که روز بلند تر میشه و مردم بیدار میشن انگار سرعت افت میکنه ولی در نهایت سرعت به زیر 1 مگابایت در ثانیه معمولا نمیرسه. روزهای بارونی که نوسنان خیلی زیاد داره اما در روزهای عادی کمتر اتفاق میوفته که نوسان داشته باشه. در نهایت هرچی به سمت شب میریم هم سرعت در یک عدد ثابت میمونه و نه بالاتر میره و نه پایین که این عدد معمولا بین یک تا 3 مگابایت در ثانیه تغییر میکنه. کمتر تا الان پیش اومده که سرعت به زیر یک مگابایت رسیده باشه

rezad1393
19-04-2021, 22:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید این خبر اوضاع رو بهتر کنه.

sms11
24-04-2021, 14:52
واقعا بستن قرارداد این دوستانی فرقی به حال کاربران میکنه؟الان انحصار در اختیار مخابرات هست.این 5 تا شرکت هم بیاد میشه در اختیار 6 تا شرکت.در اصل ماجرا فکر نمیکنم فرقی بکنه:biggrin:

mahsmahs
26-05-2021, 16:09
از 22 اردیبهشت درخواست جمع آوری زیتل رو دادم (منطقه تهرانپارس) امروز 5 خرداد هست و هنوز نیومدن جمع آوری کنن
پیگیری که کردم میگن پروسه زمان بری هست صبور باشید!

sms11
28-05-2021, 09:53
از 22 اردیبهشت درخواست جمع آوری زیتل رو دادم (منطقه تهرانپارس) امروز 5 خرداد هست و هنوز نیومدن جمع آوری کنن
پیگیری که کردم میگن پروسه زمان بری هست صبور باشید!

نمیدونم واقعا شما کجای تهرانپارس هستید که آنتن دهیتون ضعیفه.ولی خوب سمت شرق جدیدا خیلی دکل مثه اینکه دارن اضافه میکنن
چند روز پیش از شرکت با من تماس گرفتن و گفتن که میخوان بیان برای تست دکل جدید.الان هم روی همون دکل تنظیم کرده که بنظرم سرعتش مناسبه و پایداری به نسبت بهتری نسبت به دکل قبلی داره. فعلا شرایط با این دکل جدید بهتر و امیدوارم این شرایط باقی بمونه.امیدوارم

اینم تستی هست که دیروز انجام دادم.من تو ساعات مختلف دیروز از سرورهای خارجی تست گرفتم و اکثرا روی همین رنج به من سرعت داد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rezad1393
28-05-2021, 12:24
من هم سرعتم بهتر شده.
چند روز پیش هم اومدن برای تنظیم دوباره ولی خیلی فرقی نکرده.
ولی کلن از دو ماه پیشش بهتر شده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rezad1393
28-05-2021, 12:34
نمیدونم واقعا شما کجای تهرانپارس هستید که آنتن دهیتون ضعیفه.ولی خوب سمت شرق جدیدا خیلی دکل مثه اینکه دارن اضافه میکنن
چند روز پیش از شرکت با من تماس گرفتن و گفتن که میخوان بیان برای تست دکل جدید.الان هم روی همون دکل تنظیم کرده که بنظرم سرعتش مناسبه و پایداری به نسبت بهتری نسبت به دکل قبلی داره. فعلا شرایط با این دکل جدید بهتر و امیدوارم این شرایط باقی بمونه.امیدوارم

اینم تستی هست که دیروز انجام دادم.من تو ساعات مختلف دیروز از سرورهای خارجی تست گرفتم و اکثرا روی همین رنج به من سرعت داد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چطوری jiiter رو نشون میده؟

sms11
29-05-2021, 07:26
من هم سرعتم بهتر شده.

داداش اینکه سرعتش خیلی پایینتر از من هستش.اگه این بهتر شده هست پس قبلیه چی بوده؟:biggrin:
ولی جدا از شوخی امیدوارم که سرعت شما هم به سقف خودش برسه.
مثه اینکه شرکت یه کارایی داره در جهت رضایت مشتریا میکنی.البته با سرعت لاک پشتی

امیدوارم هرچی که هست نفعش برای مشتریان باشه چون دیگه واقعا داشتن یه اینترنت درست و درمون این روزا به یکی از نیاز های اصلی تبدیل شده اونم از وقتی که کرونای کوفتی اومده بدتر هم شده

sms11
29-05-2021, 07:37
چطوری jiiter رو نشون میده؟

بعد از اینکه تست گرفته شد بالا سمت چپ دکمه شیر وجود داره.اونو که بزنی روی صفحه ای که باز میشه هر لینکی که انتخاب بکنی در نهایت همین چیزی که من گذاشتم رو نشون میده که شامل داده jitter هم میشه

mr korash
29-05-2021, 09:07
من هم سرعتم بهتر شده.

یه خط داغون با بافت فرسوده adsl داشته باشی این سرعت هم با قیمت خیلی کمتر بهت میده :worried:

rezad1393
29-05-2021, 11:20
یه خط داغون با بافت فرسوده adsl داشته باشی این سرعت هم با قیمت خیلی کمتر بهت میده :worried:

نه
من با شرکتهای مختلف داشتم و از سرعت این بهتره چون فاصله خانه من در حداکثر مرز ۷مگابیت برای adsl هست

و حجم نامحدودش برای من می ارزه

mobile-1199
29-05-2021, 18:15

درود

من طی 14 سال اخیر از ISP های زیادی سرویس گرفتم، DSL از پارس آنلاین و آسیاتک و مخابرات گرفته تا وایرلس P2P و نت ثابت TD مبین نت و ایرانسل و ... . واقعا میتونم بگم زیتل از هر لحاظ یک سر و گردن بالاتر بوده. حداقل ـش این بوده که اکثر اوقات احساس خوبی نسبت به سرویسی که ازشون گرفتم داشتم! همین الان این جا با TD ایرانسل سرعت 10 مگا"بایت" (حدود 80 مگابیت) با سرورهای داخلی دارم میگیرم، ولی به خاطر DNS های افتضاحی که ایرانسل داره استفاده میکنه برای این شبکه، تقریبا تو تمام دانلود های حجیم ـی که انجام میدم فایل ناقص دانلود میشه! که مجبورمیشم تک کانکشن انجام بدم دانلودم رو. از طرفی به شدت سر اتصال VPN با TD ایرانسل مشکل دارم و عملا به خاطر همین ماجرای DNS، بهترین سرعتی که با VPN میتونم بگیرم شاید 1 مگابایت باشه کلا!

راجع به زیتل، بوده مواردی که سرعت وحشتناک نوسان داشته یا قطع و وصلی ها خیلی اذیت کرده ولی "نهایتا" و "به طور میانگین" همیشه عملکرد بهتری به نسبت سایرین از زیتل دیدم. به مرور هم سایت های جدید دارن اضافه میکنن و به محض اضافه شدن سایت به درخواست خودشون کارشناس میفرستند که مودم رو با دکل جدید تنظیم کنند.

حجم نامحدود بدون سیاست آستانه مصرف ـی هم که دارند واقعا از نظر من عالیه. حداقل تکلیف من با خودم مشخصه که ماهی یک بار فقط باید برای اینترنت پرداخت انجام بدم و دیگه نگرانی از بابت این که مبادا این وسط ترافیک تموم شه ندارم. به لحاظ استریم و استفاده از سرویس هایی مثل فیلیمو هم که این ماجرای حجم نامحدود واقعا کمک کننده است.

به هر صورت بخوام زیتل رو توصیف کنم، مجموعه ای هست که واقعا از صفر شروع کرده و داره پله پله بالا میره! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین که احساس میکنم واقعا نیت ـشون پیشرفت ـه (برخلاف خیلی از ISP های دیگه) ، خودش باعث میشه اگر مشکلی هم وجود داشته باشه تحمل کنم چون از نظر من چشم انداز مثبت ـه. در ادامه اگر هم جایی احساس کنم کم کاری از سمت مجموعه داره صورت میگیره، اصلا تحمل نمیکنم و صد در صد درخواست جمع آوری میدم، ولی حداقل فعلا "گوش شیطون کر" عملکردشون خوبه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به هر صورت امیدوارم کمک کرده باشم. :»
موفق باشید

kourosh4u
30-05-2021, 17:57
آقا اينا چه جوری اينترنت نا محدود با سرعت 40 مگ ميدن ماهی 150 تومن! کلاه برداريه؟ شرکتای معتبر ميليونی ميگيرين 100 گيگ هم بهت نميدن! اينام حتماً از 1 مگ هست عشقی به بالا ديگه؟

ShadowDragon
30-05-2021, 20:02
به نظرم پیامتون تبلیغات هست یا جستجو کاملی نداشتید....

mohsen_rkh
01-06-2021, 12:35
من این رو توی یکی از پست های شبکه چی دیدم و علم خودم نبود.
شما upload بالاتر دارید از دانلود؟ عجیبه.

البته با توجه به تجربه ای که از adsl مخابرات داشتم (و همین الان همسایه ما با هاش درگیره) اگه همین الان رییس مخابرت تهران بیاد در خونه و برام فیبر نوری مجانی با حجم نا محدود بده من میگم خیلی ممنون ولی نمخوام از شما.

اون دو ماهی که از مخابرات محلون adsl گرفتم فهمیدم مردم چرا دادشون از این مخابرات دراومده.
عذرخواهی می‌کنم، نمیدونم چطور چنین اشتباهی رو تایپ کردم و جابجا نوشتم. دانلود 100 و آپلود 40.

sms11
11-06-2021, 09:27
تست سرعت دانلود فایل سرور داخلی:

تست سرعت از سرور خارجی:

kenshikan
11-06-2021, 10:48
درود
...
ولی به خاطر DNS های افتضاحی که ایرانسل داره استفاده میکنه برای این شبکه، تقریبا تو تمام دانلود های حجیم ـی که انجام میدم فایل ناقص دانلود میشه! که مجبورم تک کانکشن انجام بدم دانلودم رو، از طرفی به شدت سر اتصال VPN با TD ایرانسل مشکل دارم و عملا به خاطر همین ماجرای DNS، بهترین سرعتی که با VPN میتونم بگیرم شاید 1 مگابایت باشه کلا!
...

درود و سپاس براي گزارشي که از کارکرد ISP ها داديد.

فقط يه نکته و اون اين که نيمه کاره موندن دانلود نمي تونه از DNS باشه. DNS يه کار بيشتر نمي کنه و اون در آوردن نشاني سايتها در لحظه نخست وصل شدن هست. بعدش ديگه همه چيز به سيگنال، پايداري کانکشن و وضعيت روترهاي ISP و مسير تا سايت مورد نظر برمي گرده.

توي VPN هم اصلا شما کاري به DNS آي اس پي خودتون نداريد که خوب و بدش مطرح باشه. اونجا شما با DNS هاي سرويس دهنده وي پي ان طرفيد. اگه VPN تون کلا بد کار مي کنه، يا باز بر مي گرده به فروشنده اش، يا مسير و سياست ISP ها که شايد بخوان اين جور سرويس هاي مورددار(!) رو بندازن يا زيرسيبيلي رد کنن.

بحث سرعت و پهناي باند هم هيچ ربطي به DNS نداره. اگه DNS بد کار کنه فوقش شما يه کم ديرتر سايت رو پيدا مي کنيد يا اصلا پيدا نمي کنيد. اونم راهکارش استفاده از يه DNS خوب ديگه اس که توي يه ترد ديگه در موردش بحث شده.

خلاصه، نصيحت به همه دوستان و سروران و بزرگواران فروم باز: خيلي خوبه که يادگرفتين يه چيزي به نام DNS هم وجود داره، ولي همه چيز رو به اون ربط نديد و مهمتر اين که به خاطرش ISP تون رو عوض نکنيد. درست کردنش راه حل رايگان داره.

توي اينترنت هزار تا چيز ديگه هم هست که اگه يکي شون مشکل به هم بزنه، نت تون داغون مي شه. به دوستاتون هم بگيد!

mobile-1199
14-06-2021, 10:14
درود و سپاس براي گزارشي که از کارکرد ISP ها داديد.

فقط يه نکته و اون اين که نيمه کاره موندن دانلود نمي تونه از DNS باشه. DNS يه کار بيشتر نمي کنه و اون در آوردن نشاني سايتها در لحظه نخست وصل شدن هست. بعدش ديگه همه چيز به سيگنال، پايداري کانکشن و وضعيت روترهاي ISP و مسير تا سايت مورد نظر برمي گرده.

توي VPN هم اصلا شما کاري به DNS آي اس پي خودتون نداريد که خوب و بدش مطرح باشه. اونجا شما با DNS هاي سرويس دهنده وي پي ان طرفيد. اگه VPN تون کلا بد کار مي کنه، يا باز بر مي گرده به فروشنده اش، يا مسير و سياست ISP ها که شايد بخوان اين جور سرويس هاي مورددار(!) رو بندازن يا زيرسيبيلي رد کنن.

بحث سرعت و پهناي باند هم هيچ ربطي به DNS نداره. اگه DNS بد کار کنه فوقش شما يه کم ديرتر سايت رو پيدا مي کنيد يا اصلا پيدا نمي کنيد. اونم راهکارش استفاده از يه DNS خوب ديگه اس که توي يه ترد ديگه در موردش بحث شده.

خلاصه، نصيحت به همه دوستان و سروران و بزرگواران فروم باز: خيلي خوبه که يادگرفتين يه چيزي به نام DNS هم وجود داره، ولي همه چيز رو به اون ربط نديد و مهمتر اين که به خاطرش ISP تون رو عوض نکنيد. درست کردنش راه حل رايگان داره.

توي اينترنت هزار تا چيز ديگه هم هست که اگه يکي شون مشکل به هم بزنه، نت تون داغون مي شه. به دوستاتون هم بگيد!

درود دوست عزیز

بنده تگ کاربر فعال بخش اینترنت 4G رو روی یوزر قبلیم داشتم که به خاطر فراموش کردن ایمیل مجبور شدم مجدد اکانت بسازم، با جست و جو هم به راحتی به اون یوزر من و فعالیتم میرسین:

تاریخ عضویت من در فروم هم قبل از شما بوده، خلاصه این که "پایداری کانکشن" و "پارامترهای سیگنال دهی تا سایت" و "روت ـی که شبکه ازش عبور میکنه" و ... رو خود من اشراف کامل دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مطلب اول بزرگوار :»

مطلب دوم، راجع به شبکه TD-LTE ایرانسل هست که تاپیک مربوط بهش در فروم حدود 800 صفجه جلو رفته و راجع به این موارد هم مفصل و به کرات بحث صورت گرفته. بیشتر فعالیت من با اکانت قبلی و همین اکانت فقط داخل تاپیک های TD و 4G ایرانسل بوده! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرمایش شما رو میذارم به حساب این که کلا در بحث های اون تاپیک شرکت نداشتید، جدای از این که بخش اعظم پست شما فکت های نه چندان کامل بود که ارتباطی هم به صحبت من نداشت! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صرفا اطلاعات عمومی خودتون از واژه DNS رو داخل یک پست جمع آوری کردید.

پیشنهاد میکنم به تاپیک همسایه یه سر بزنید، بحث های زیادی راجع به این موارد انجام گرفته.
موفق باشید :»

kenshikan
14-06-2021, 19:19
درود دوست عزیز

بنده تگ کاربر فعال بخش اینترنت 4G رو روی یوزر قبلیم داشتم که به خاطر فراموش کردن ایمیل مجبور شدم مجدد اکانت بسازم، با جست و جو هم به راحتی به اون یوزر من و فعالیتم میرسین:

تاریخ عضویت من در فروم هم قبل از شما بوده، خلاصه این که "پایداری کانکشن" و "پارامترهای سیگنال دهی تا سایت" و "روت ـی که شبکه ازش عبور میکنه" و ... رو خود من اشراف کامل دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مطلب اول بزرگوار :»

مطلب دوم، راجع به شبکه TD-LTE ایرانسل هست که تاپیک مربوط بهش در فروم حدود 800 صفجه جلو رفته و راجع به این موارد هم مفصل و به کرات بحث صورت گرفته. بیشتر فعالیت من با اکانت قبلی و همین اکانت فقط داخل تاپیک های TD و 4G ایرانسل بوده! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرمایش شما رو میذارم به حساب این که کلا در بحث های اون تاپیک شرکت نداشتید، جدای از این که بخش اعظم پست شما فکت های نه چندان کامل بود که ارتباطی هم به صحبت من نداشت! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صرفا اطلاعات عمومی خودتون از واژه DNS رو داخل یک پست جمع آوری کردید.

پیشنهاد میکنم به تاپیک همسایه یه سر بزنید، بحث های زیادی راجع به این موارد انجام گرفته.
موفق باشید :»

از اين که مصدع اوقات شريف شما و دوستان شدم، پوزش مي خواهم. بر اندک سواد بنده خرده مگيريد. به رزومه بلند بالا و سابقه بيمه شما در اين سايت جسارت نمي کنم. حتما تجربه شما از 20 و اندي سالي که بنده در کسوت ادمين شبکه و سيستم خاک خوردم، بيشتر است و تفت دادن موضوع در 800 صفحه به وضعيت نابود دي ان اس هاي کشور و بهبود سيگنال کاربران کمک کرده است.

فقط بس که دوستان در تاپيکهاي مختلف هر چيز بي ربطي رو به دي ان اس ربط مي دادند دچار خارش مغز و زگيل روان شده بودم، که خواستم بدينوسيله يادآور شوم تا برخي آيتم هاي ديگر هم ديده شوند.

به فرموده به تاپيک هاي همسايه سر خواهم زد و از رويشان ده بار خواهم نوشت: درود بر زيتل، مرگ بر پياز

sina1112
25-06-2021, 18:10
سلام دوستان مصرف حجم استفاده شده رو از کجا میشه دید؟

AmirNikmard
21-07-2021, 21:10
سلام دوستان ... کسی کد تخفیف اگر خواست خصوصی پیام بده تقدیم کنم

emrouz
24-07-2021, 16:17

emrouz
24-07-2021, 16:21
سلام دوستان

این وضعیت اینترنت من هست در اکثر ساعات شبانه‌روز.
اگر کسی قصد گرفتن سرویس از این شرکت رو داره، با چشم باز تصمیم بگیره.
داغون به تمام معنا.
پشتیبانی هم می‌گه می‌دونیم مشکل داره ولی کاری‌اش نمی‌شه کرد!

luches
24-07-2021, 16:51
سلام دوستان

این وضعیت اینترنت من هست در اکثر ساعات شبانه‌روز.
اگر کسی قصد گرفتن سرویس از این شرکت رو داره، با چشم باز تصمیم بگیره.
داغون به تمام معنا.
پشتیبانی هم می‌گه می‌دونیم مشکل داره ولی کاری‌اش نمی‌شه کرد!

اینکه پشتیبانی میگه نمیشه کاریش کرد واقعا دیگه رو رو برم. به راحتی میشه کاریش کرد. 10 برابر ظرفیت پهنای باند موجودیشون مشترک میگیرند و بعدا میگن نمیشه کاریش کرد.
این منو یاد سرویس وایرلسی که تو اهواز 10 سال پیش داشتم میندازه. شرکت دزد 1 لاین 1 مگی خرید بود به 140 نفر فروخته بود و سرعت سرویس رو B/s بود !

hosseinmet
24-07-2021, 17:07
دوستان کسی هست نو محدوده یوسف آباد سرویس گرفته باشه ؟ اوضاع سرعت و قطع و وصلی چطوره ؟

Mrgoood
06-09-2021, 14:15
سلام
وضعیت اینترنت آلان چه طور هست می خواستم ببینم بگیرم یا نه
با تشکر

mobile-1199
07-09-2021, 11:58
سلام
وضعیت اینترنت آلان چه طور هست می خواستم ببینم بگیرم یا نه
با تشکر

درود
برای من همچنان طول 24 ساعت خیلی متغیر هست، طوری که یه زمان هایی سرعت کلا زیر 1 مگ میاد و نصفه شب که شبکه خلوت تره تا 4 مگ هم میرسه. پیشنهاد من اینه که فعلا از زیتل سرویس نگیرید تا زمانی که زیرساخت ـشون رو قوی تر کنند :»

sms11
08-09-2021, 08:02
من این تست رو 16 شهریور و بعد ظهر و در اوج ترافیک مصرف گرفتم.

من بیشتر از یک سال هست که از این سرویس دارم استفاده میکنم. روزهایی بوده که سرعت به شدت پایین اومده و خیلی کند شده و منم کلی بهشون اعتراض کردم اما از حق نگذریم در 80-90 درصد مواقع من از سرویس خودم راضی هستم. میتونم بگم از 12 شب تا 11 صبح هر روز که سرعت در سقف خودش هست. در بقیه موارد هم در کمترین سرعت روی 1 مگ میاد (میگم استثنا هم بوده که ساعت ها و روزهایی سرعت به زیر یک هم رسیده) ولی از ظهر تا ساعت 12 شب سرعت بین 2.5 تا 5 در نوسان هست که از نظر من اوکی هست و کافیه. البته چون این اینترنت اشتراکی بین خانواده هست اون زمان شاید بقیه هم دارن از اینترنت استفاده میکنن و طبیعتا سرعتی که در اختیار من قرار میگیره کم میشه
در این مدته بارها اومدن خونه و با نصب دکل جدیدشون، مودم من رو هم تغییر جهت دادن که ببینن سرویس بهتری میتونن بگیرن یا نه. طبق گفته کارشناسانشون فاصله من با دکل قبلی خیلی دور بود اما چون بین راه ساختمون بلندی وجود نداشت سرعت خوبی دریافت میکردم. الان البته با نصب دکل جدیدی که چند ماهی از نصبش میگذره و تغییر جهت مودم، روی دکل تنظیم کردن که خداروشکر هم نزدیکتره و هم سرعت و پایداری خوبی داره. اینترنت زیتل به درد بازی نمیخوره (که منم اهلش نیستم خیلی. بازی که من میکنم خیلی پینگ پایین احتیاج نداره :D) ولی برای کسی که مدام میخوام دانلود و آپلود کنه خیلی به درد بخور و کاربردی هست( مثه من:thumbsup:)
کیفیت خدمات و پشتیبانی شون میتونم بگم خوبه. عالی نیست اما بین متوسط و عالی قرار میگیره. من غیر از یکی دوبار که سرعت به شدت پایین اومد خیلی با پشتیبانی درگیر نبود که اونم سعی کردن همیشه با احترام و روی خوش کار رو انجام بدن و واقعا هم تلاششون موثر واقع شد و سرعت بهتر شد (نه مثه خیلی از شرکتا کمه فقط یاد گرفتن خوشگل صحبت کنن اما در عمل میبینی هیچ اتفاقی برات نیوفتاد و همون سرعت داغون رو داری تجربه میکنی)

من همیشه به ADSL هم پول خوب میدادم و حجم بالا میگیرفتم اما اصلا از کیفیت کار راضی نبودم و همیشه خدا تلفن به دست دنبال این کارشناس و اون کارشناس که بیان و اینترنت رو درست کنن اما خداروشکر از وقتی این سرویس رو گرفتم دیگه این مشکلات رو ندارم و یا بهتر میتونم بگم خیلی کمتر شده. درسته هزینه اش بالاست ولی لااقل دغدغه اینترنت تو خونه حل شده و فکر میکنم کل خانواده راضی هستن.خیلی وقتی از خود شرکت زنگ میزنن برای تغییر جهت مودم. من باهاشون کاری ندارم:laughing::laughing:

این تجربیات یک ساله من بود و امیدوارم شرایط به همین وضع باقی بمونه. امیدوارم تونسته باشم کمکی بهتون کرده باشم

پ.ن: محل زندگی ما شرق تهران هست و زمانی که من اقدام کردم برای خرید این سرویس، من دقیقا در نقطه مرزی نواحی تحت پوشش زیتل بودیم اما الان از مرز ناحیه فاصله زیادی داریم

Bensonw3x
08-09-2021, 10:47
‌ ‍ ‎

عزیز ممنون بابت توضیحاتت، میتونی در شرایط مختلف از 4.2.2.4 پینگ بگیری ببینی چنده ؟

sms11
08-09-2021, 21:30
عزیز ممنون بابت توضیحاتت، میتونی در شرایط مختلف از 4.2.2.4 پینگ بگیری ببینی چنده ؟

امیدوارم منظورت همین باشه

چهارشنبه ساعت 10:30 شب

AmirNikmard
18-09-2021, 12:43
از دوستان کسی کد تخفیف زیتل خواست خصوصی پیام بده
من سمت شمال تهران دارم فوق االعاده هست زیتل

Mrgoood
18-09-2021, 14:07
کسی محدوده هفته تیر بهار شیراز داره یک تست بزاره
ping و پابداری برای بازی هم اگه میشه

silverbios
29-09-2021, 11:15
آخرین نسخه Firmware مودم های زیتل روی نسخه ۳ چند هست؟
الان نسخه من ۳.۲.۱۸ هست که بنظرم گاهی در پیدا کردن دکل مناسب قاطی میکنه و مجبورم ریستارتش کنم ولی قبل اپدیت اینطوری نبود.

rez@
30-09-2021, 19:17
آخرین نسخه Firmware مودم های زیتل روی نسخه ۳ چند هست؟
الان نسخه من ۳.۲.۱۸ هست که بنظرم گاهی در پیدا کردن دکل مناسب قاطی میکنه و مجبورم ریستارتش کنم ولی قبل اپدیت اینطوری نبود.
این آخرین نسخه هست جدیدتر نیومده / ورژن 3.2.18 ربطی به دکل نداره / واسه وانساپ و اینستا گرام اومد چون یسریا نمیتونستن کانکت شدن

saze
30-09-2021, 19:49
دوستان یه راهنمایی میخواستم
کدوم شرکتها اینترنت نامحدود ارائه میدن؟ (شیراز پوشش داشته باشه)
با تشکر

hosseinzfff
30-09-2021, 20:28
دوستان یه راهنمایی میخواستم
کدوم شرکتها اینترنت نامحدود ارائه میدن؟ (شیراز پوشش داشته باشه)
با تشکر

مبنا تلکام پوشش سراسری دارد

mrgspeed
03-10-2021, 11:55
سلام دوستان کسی کد تخفیف زیتل داره برای من ارسال کنه ؟ خیلی ممنون میشم

sms11
04-10-2021, 09:10
سلام دوستان کسی کد تخفیف زیتل داره برای من ارسال کنه ؟ خیلی ممنون میشم

پیغام خصوصی بده

mrgspeed
04-10-2021, 11:02

تست سرعت خط من ، من قبلا adsl داشتم از همه شرکت ها هم امتحان کردم ، به نظرم زیتل بهتره

toadstool
04-10-2021, 12:20
سلام وقت بخیر
سمت شمال غرب تهران(جنت آباد) کسی از زیتل استفاده میکنه؟ و کلا توی ساعات 9 صبح تا 6 بعدازظهر سرعت و کیفیت چطوره؟ من کارم آنلاین هست و الان ADSL با سرعت 6 مگ (آپلود زیر 1 مگ) جوابگو نیست آیا ارزش داره هزینه کنم و زیتل بگیرم؟

mrgspeed
04-10-2021, 18:31
سلام وقت بخیر
سمت شمال غرب تهران(جنت آباد) کسی از زیتل استفاده میکنه؟ و کلا توی ساعات 9 صبح تا 6 بعدازظهر سرعت و کیفیت چطوره؟ من کارم آنلاین هست و الان ADSL با سرعت 6 مگ (آپلود زیر 1 مگ) جوابگو نیست آیا ارزش داره هزینه کنم و زیتل بگیرم؟

سلام من جنت اباد شمالی نزدیک سیمون بولیوار هستم ، الان 5 ماهه استفاده کردم و راضیم

Mrgoood
09-11-2021, 13:53
سلام کد تخفیف کسی داره

toadstool
09-11-2021, 14:13
سلام کد تخفیف کسی داره

سلام این کد هدیه هست
intro-gift-wohzp2

Mrgoood
09-11-2021, 14:18
سلام این کد هدیه هست
intro-gift-wohzp2

سلام خیلی ممنون
کد معرف برای سفارش اول می خوام همینه !؟؟
بازم ممنون

arming900
09-11-2021, 16:26
من قصد داشتم ازشون سرویس بگیرم ولی منصرف شدم با نظرات کاربران مخصوصا پیج خودشون که خوب مشخصه مشکل منطقه ای نیست و کلی هست،تایید میکنید شما هم ؟ همین مخابرات رو نگه دارم بهتره

nimahandsomboy
10-11-2021, 10:13
سمت داراباد کسی استفاده کرده ؟؟

سرعت خوبه ؟؟

AmirNikmard
10-11-2021, 14:03
من ۵ ماهه دارم
سرعتش فوق العادست بدون افت
خواستید ثبت نام کنید از این کد استفاده کنید تا ۵۰ درصد تخفیف بگیرید
intro-gift-oaldxe ، 162569-48872

cotgnx
11-11-2021, 12:02
من ۵ ماهه دارم
سرعتش فوق العادست بدون افت
خواستید ثبت نام کنید از این کد استفاده کنید تا ۵۰ درصد تخفیف بگیرید
intro-gift-oaldxe ، 162569-48872

شما کدوم منطقه هستین؟

Mrgoood
15-11-2021, 13:43
کد تخفیف خیلی مسخره بود
کلا ۶۴ هزارتومان تخفیف داشت
فردا قرار نصب کنند

Mrgoood
18-11-2021, 11:56
شرکت زیتل
محدوده هفته تیرسرعت دانلود خیلی بده نوایان از ۸ مگ تا ۲۰ ساعت ۱۲ ظهر !!
آپلود ۱ مگ !!
پینگ بالا تر از فست adsl

- - - Updated - - -

شرکت زیتل
آپلود ۱ مگ !!
پینگ بالا تر از فست adsl

- - - Updated - - -

شرکت زیتل
آپلود ۱ مگ !!
پینگ بالا تر از فست adsl

Mrgoood
19-11-2021, 15:16
پیش نهاد می کنم کسی در محدوده من ( هفته تیر بهار شیراز) فعلا سراق ابن شرکت نیاد
تجربه بک روزه من خیلی بد بود و صبح و شب و یا ساعت خاصب نداشت کلا حتی در نصف شب هم بالا 20 نمیره در صورتی چه صبح چه شب سرعت اینترنت رایتل همواره بالای ( هر دو با هم تست می گرفتم) 20 هست پس به صرفه هم نیست چون همین راتل نامحدود هفتهگیش 50 تومن هست!
از نظر پینک ار فست adsl بد تر و پیتک بیشتری می ده

paradisepersian
23-12-2021, 19:48
سلام
دوستان زیتلی یه سرویس جدید داخل سایتش گزاشته به نام airfiber

کسی چیزی میدونه گفته از 6 کاربر در ساختمان به بالا
میخواستم ببینم قیمت چه جوری

Mrgoood
07-01-2022, 21:25
خوب بلاخره چند ریز پیش تماس گرفتن که یک دکل دیگه زدیم میایم برای تنظیم مجدد از موفغ تا الان کیفیت خیلی بهتر شده
قبل دانلود زیر ۱۰ اپلود حدود ۱
الان دانلود بالای ۲۵ و اپلود حدود ۴

testacc
15-01-2022, 22:00
گفته بودی:

(((((((((من مطمئن نیستم Isp ها چقدر توی مسیرای زیرساخت موثرن ولی اگر بتونه یه پینگ داخلی خوب بده هم من راضیم...
اگر پینگ داخلی خوب باشه میشه یه vps گرفت و مشکل پینگ و حل کرد مساله اینه خیلی وقتا زیر ساخت های داخلی isp ها مشکل دار هست...
من خودم پیشگامان دارن اکثر اوقات که ping spike و timeout هست روتر های خودشون مشکل دارن...)))))))))

میشه در مورد قسمت vpsاش یکم توضیح بدی ؟

testacc
15-01-2022, 22:06
هرکی هم سوال راجع به زیتل داشت بپرسه(به خصوص پینگ) و چیزای دیگه اگه بلد بودم بهتون میگم
خودم ناراضیم از زیتل

kenshikan
16-01-2022, 10:29
گفته بودی:

(((((((((من مطمئن نیستم Isp ها چقدر توی مسیرای زیرساخت موثرن ولی اگر بتونه یه پینگ داخلی خوب بده هم من راضیم...
اگر پینگ داخلی خوب باشه میشه یه vps گرفت و مشکل پینگ و حل کرد مساله اینه خیلی وقتا زیر ساخت های داخلی isp ها مشکل دار هست...
من خودم پیشگامان دارن اکثر اوقات که ping spike و timeout هست روتر های خودشون مشکل دارن...)))))))))

میشه در مورد قسمت vpsاش یکم توضیح بدی ؟

شرکت هاي ISP زيرساخت خودشون رو توي شهرهاي مختلف دارن که ممکنه افت و خيزهايي داشته باشه. بعد وصل مي شن به شرکت ارتباطات زيرساخت و از اونجا به اينترنت. منظور دوست مون اينه که ممکنه پهناي باند يه ISP روي به اينترنت پر باشه ولي بشه گرفتن يه سرور مجازي در يکي از ديتاسنترهاي کشور اين محدوديت پهناي باند رو پيچوند و با پهناي باند اون ديتاسنتر بيرون رفت که سرعت و پينگ بهتري به دست بياريد.

ولي پيش شرطش اينه که ارتباط شما با ISP اوکي باشه. براي 90 درصد کاربرا (به ويژه اپراتورهاي راديويي مانند زيتل) همون لينک ارتباطي خود کاربر تا ISP يا مشکل سيگنال داره يا دور و پر از لاس هست، که خب توي اين سناريو گرفتن سرور مجازي کمکي به بهبود پينگ تون نمي کنه. اول مطمئن شيد که لينک تا اولين و دومين روتر ISP درست هست، بعد بيافتيد توي خرج. (براي نمونه به کمک پينگ با بسته هاي بزرگ در بازه هاي طولاني)

AmirNikmard
16-01-2022, 14:30
من هنوز بعد از ۷ ماه راضی ام از زیتل افت نداشته و با ثبات بوده سمت منطقه ۱ تهران
کسی خواست درخواست سرویس بده اگر از کدهای زیر استفاده کنه تخفیف میگیره :
162569-48872
intro-gift-awckn1

testacc
17-01-2022, 12:32
شرکت هاي ISP زيرساخت خودشون رو توي شهرهاي مختلف دارن که ممکنه افت و خيزهايي داشته باشه. بعد وصل مي شن به شرکت ارتباطات زيرساخت و از اونجا به اينترنت. منظور دوست مون اينه که ممکنه پهناي باند يه ISP روي به اينترنت پر باشه ولي بشه گرفتن يه سرور مجازي در يکي از ديتاسنترهاي کشور اين محدوديت پهناي باند رو پيچوند و با پهناي باند اون ديتاسنتر بيرون رفت که سرعت و پينگ بهتري به دست بياريد.

ولي پيش شرطش اينه که ارتباط شما با ISP اوکي باشه. براي 90 درصد کاربرا (به ويژه اپراتورهاي راديويي مانند زيتل) همون لينک ارتباطي خود کاربر تا ISP يا مشکل سيگنال داره يا دور و پر از لاس هست، که خب توي اين سناريو گرفتن سرور مجازي کمکي به بهبود پينگ تون نمي کنه. اول مطمئن شيد که لينک تا اولين و دومين روتر ISP درست هست، بعد بيافتيد توي خرج. (براي نمونه به کمک پينگ با بسته هاي بزرگ در بازه هاي طولاني)

ممنون بابت توضیحت:)

mrgspeed
11-03-2022, 11:55
خب من محله سیمون بولیوار شهر تهران هستم، حدود یکسال مشترک زیتل بودم، از چند روز پیش و بعد از اعلام شرکت زیتل که «در حال ارتقا فرستنده اینترنت نزدیک محل زندگی شما هستیم» دیروز پارامتر های رادیویی تقریبا صفر شد و کارشناس شرکت اومدن سرویس رو جمع آوری کردند

واقعا مشتری مداری زیر صفر، خیلی راحت منو از خدماتشون انداختن بیرون

mr_peyman5623
24-03-2022, 00:46
یوزر نیم و پسورد: farabord

من مودم قدیمی زیتل داشتم و با یوزر/پسورد farabord می‌شد Port Forwarding تنظیم کرد که خارج از خونه به روتر و NAS خونه وصل شد.
متاسفانه مودم قدیمی رو با مدل جدید YEACOMM P11 عوض کردند و با یوزر farabord دسترسی به منوی Port Forwarding امکان‌پذیر نیست.
پسورد یوزر Admin مودم جدید رو دارید؟

این مدل رو دارم الان:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دفترچه‌اش رو پیدا کردم ولی پسورد یوزر Admin عوض شده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sms11
27-03-2022, 11:42
متاسفانه در این ایام عید خیلی خدماتشون تو منطقه ما (شرق تهران) افت کرده. من تا قبل از این اصلا تجربه قطع و وصل مجدد رو نداشتم اما الان مدام این اتفاق میوفته و اجازه نمیده من فایلی رو آپلود یا دانلود کنم. امیدوارم شرایط بهتر بشه. چون این شرایط به شدت آزار دهنده اس

S M Λ S Ħ
07-04-2022, 14:08
سلام
سمت جنوب، منطقه 17
کسی هست که از زیتل استفاده کرده باشه؟ شمالیا ظاهرا راضین : )) نمیدونم جنوب چه طوریه

paradisepersian
07-04-2022, 14:36
سلام
سمت جنوب، منطقه 17
کسی هست که از زیتل استفاده کرده باشه؟ شمالیا ظاهرا راضین : )) نمیدونم جنوب چه طوریه

جنوب شهر پوشش نداره فعلا

Mrgoood
09-04-2022, 17:05
سلام
کسی یوزر و پسورد ورود به تنظیمات رو داره
من می خواهم دکل رو عوض کنم

Vahid67
10-04-2022, 22:10
دوستان جدیدا سرعت خیلی افت کرده و حتی خیلی نوسانی شده موقع وبگردی یا ویدیو دیدن توی یوتیوب خوبه اما وقتی میزارم برای دانلود خیلی بد میشه سرور های مختلف هم تست کردم همش خراب هستند...
منطقه بلوار مرزداران

hamidebrazi
12-04-2022, 14:36
سلام بچه ها
کسی کد هدیه داره بده ؟

Mrgoood
12-04-2022, 19:55
سلام بچه ها
کسی کد هدیه داره بده ؟

سلام
کد معرف:
173070-60545
کد هدیه:
intro-gift-vknzyn

rez@
15-04-2022, 11:18
سلام
شما امکان تعویض دکل رو ندارید فقط میتونی فرکانس carier رو تغییر بدی / تعویض دکل فقط فیزیکی میشه

sia0368
18-04-2022, 23:09
کسی در مورد سرویس airfiber اطلاعات داره ؟ هزینش چه قدر هست؟ چی و چه طور نصب میشه ؟

rez@
18-04-2022, 23:19
P2P اشتراکیه برای 6 واحد به بالا و سرعت 20 30 50

sia0368
19-04-2022, 18:26
P2P اشتراکیه برای 6 واحد به بالا و سرعت 20 30 50
قیمتش 14,100,000 تومان هست؟

mehrabooni
02-05-2022, 16:26
سلام
کد معرف:
173070-60545
کد هدیه:
intro-gift-vknzyn

سلام این کد معرف چه سودی واسه منو شما داره

لطفا راجع به کد هدیه هم یه توضیح بدید که چه هدیه ای هست ممنون میشم

Mrgoood
02-05-2022, 23:24
سلام این کد معرف چه سودی واسه منو شما داره

لطفا راجع به کد هدیه هم یه توضیح بدید که چه هدیه ای هست ممنون میشم

چیزی که تو سایت زده ان هست
{{{در صورتی که دوستانتان از کد معرف شما هنگام درخواست سرویس استفاده نمایند، شما برابر با ۵۰٪ مبلغ ماهیانه سرویس معرفی شده (تا سقف 150 هزارتومان) اعتبار کسب می‌کنید و می‌توانید در تمدید بعدی خود از آن استفاده کنید.

mehrabooni
04-05-2022, 05:57
اینجا کسی هست که هم کد معرف داشته باشه هم کد هدیه

mehrabooni
04-05-2022, 12:49
! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صرفا اطلاعات عمومی خودتون از واژه DNS رو داخل یک پست جمع آوری کردید. :»

چقدر کودکانه به اون دوستی که شما رو راهنمایی کردن جواب دادید
شما با مطالب غلط خودتون سطح این تاپیک رو چند پله آوردید پایین
هرچی که راجع به DNS نوشته بودید کاملا اشتباه هست گرامی لطفا با اطلاعات اشتباهی که دارید بقیه کاربرای انجمن رو گمراه نکنید
اگه جنبه و ظرفیت شنیدن چیزی که باب میلتون نیست رو دارید و نمیاید به بنده هم بپرید باید خدمتتون عرض کنم که حق با @kenshikan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست عزیزم

به تاپيک هاي همسايه سر خواهم زد و از رويشان ده بار خواهم نوشت: درود بر زيتل، مرگ بر پياز
برادر اون مدل کاربرها رو بلاک/ایگنور کن
اصلا ارزش وقت رو ندارن که بخواید باهاشون بحث کنید
متاسفانه یه عده اسپمر هدفشون ترول کردنه
نه علمش رو دارن نه دنبال یادگیری هستن

radarz
04-05-2022, 19:58
هفته دیگه زیتل میگیرم 20 مگ با ایپی استاتیک برای دوربین هامممم

paradisepersian
05-05-2022, 11:15
هفته دیگه زیتل میگیرم 20 مگ با ایپی استاتیک برای دوربین هامممم

پهنای باند اختصاصی ?

radarz
05-05-2022, 16:00
پهنای باند اختصاصی ?

نه TD ....

blackbird
05-05-2022, 21:55
زیتل رو سرویس خانگی IP استاتیک نمیده. سرویس سازمانی هم ماهی 500 هزار تومان هست که گرونه به نسبت خانگی ماهی 150. به شما رو کدوم سرویس داره IP استاتیک میده ؟
اوایل شروع به کار پرسیدم ازشون رو خانگی IP استاتیک نمیدادن دلیل روشنی هم نمی آوردن.

blackbird
16-05-2022, 08:12
دوستان زیتل گرون کرده

silverbios
22-05-2022, 21:30
زیتل Firmware جدیدی برای مودم P11 های خودش نسبت به نسخه 3.2.18 ارائه کرده؟
روی این نسخه برای من سر انتخاب Cell مناسب رفتارهای عجیبی انجام میده.

rez@
26-05-2022, 12:20
زیتل Firmware جدیدی برای مودم P11 های خودش نسبت به نسخه 3.2.18 ارائه کرده؟
روی این نسخه برای من سر انتخاب Cell مناسب رفتارهای عجیبی انجام میده.
بله فریمور جدید داده 3.2.23 ولی برای همه مشترکا آپدیت انجام نشده

radarz
26-05-2022, 15:14
زیتل رو سرویس خانگی IP استاتیک نمیده. سرویس سازمانی هم ماهی 500 هزار تومان هست که گرونه به نسبت خانگی ماهی 150. به شما رو کدوم سرویس داره IP استاتیک میده ؟
اوایل شروع به کار پرسیدم ازشون رو خانگی IP استاتیک نمیدادن دلیل روشنی هم نمی آوردن.

رایگان ی دونه IP رو سرویس های ویژه داد :rambo:

radarz
26-05-2022, 15:17
سلام

دیفالت مودمش farabord

rez@
28-05-2022, 11:40
دیفالت مودمش farabord
با فرابرد نمیتونی پاپ سایت و سل رو عوض کنید دسترسی ادمین میخاد

mobile-1199
01-06-2022, 23:01
چقدر کودکانه به اون دوستی که شما رو راهنمایی کردن جواب دادید
شما با مطالب غلط خودتون سطح این تاپیک رو چند پله آوردید پایین
هرچی که راجع به DNS نوشته بودید کاملا اشتباه هست گرامی لطفا با اطلاعات اشتباهی که دارید بقیه کاربرای انجمن رو گمراه نکنید
اگه جنبه و ظرفیت شنیدن چیزی که باب میلتون نیست رو دارید و نمیاید به بنده هم بپرید باید خدمتتون عرض کنم که حق با @kenshikan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست عزیزم

درود
بعد چند ماه الان اومدم اشتراک ریتل رو برای دوربین های مداربسته جایی تمدید کنم دیدم شده 235 هزار تومن!! که اومدم داخل تاپیک بگم دیدم شما هم پست یک سال پیش من رو ریپلای کردی! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا اصلا این حرفا رو نداریم با هم، به اندازه کافی تو این مملکت دارن تو سرمون میزنن که همین یه ذره هم هوای هم رو نداشته باشیم کار تمومه... الان رفتم دوباره پست خودم رو هم خوندم شاید لحنم رو بد منتقل کردم نمیدونم، به هر صورت از @kenshikan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز هم عذرخواهی میکنم اگه یک درصد بی احترامی انجام گرفته چون واقعا منظوری نبوده پشت اون صحبت ها اینو قلبا میگم :» احترام یوزرهای قدیمی فروم به هر شکل واجبه.

اما راجع به بحثی که در مورد خود TD ایرانسل اون زمان انجام گرفت، هنوز هم صحبت من همونه نه فقط من! چندین و چند سال راجع به مشکل دانلود TD ایرانسل مفصل بررسی انجام گرفت توسط دوستان همین فروم تا مشخص شه داستان چی بوده. "دوستانی" هم که میگم جدای از این که تقریبا همه یوزرای خودمون میشناسنشون، کارهایی که این چند سال انجام دادن تو این داستانا مثل فریمورهایی که ادیت زدن و آنلاک مودم ها و ... تا کشورهای دیگه هم رفته!

نتیجه اون زمان این بود که آقا داستان TD ایرانسل برمیگرده به DNS که البته الان چند ماهم هست که برطرف شده اتفاقا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من نگفتم صحبت های @kenshikan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز غلطه، گفتم خیلی "کلی" هست و ارتباطی با ماجرای ایرانسل نداره. درست هم بود کاملا صحبت ایشون چنین مشکلی میتونه خیلی موارد مختلف جدای از DNS رو هم شامل بشه، اما در مورد "ایرانسل" ماجرا همون چیزی بود که دوستان بررسی کرده بودن و تماما برمیگشت به روت مزخرف و DNS هایی که ایرانسل استفاده میکرد اون زمان برای این شبکه.

به قدری سر این داستان اون زمان داخل تاپیک همسایه بحث شده بود که اصلا خسته کننده است بخواد دوباره استارتش زده شه، بعدا همون تاپیک رو یه سرچ کوتاه بزنی برای شما هم محرز میشه کاملا صحبت من و بقیه دوستان.

به هر صورت باز هم اگر لحنم بد بوده معذرت میخوام واقعا واقعا واقعا منظوری نبوده! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]»

Ed96win
15-06-2022, 15:08
روز سومیه که زیتل گرفتم. (محدوده تهران، خیابان پیروزی، نزدیک مترو پیروزی)
دور و برمون کلی ساختمون بلند هست ولی با مهارت کارشناس نصب یه نقطه‌ی خرپشته رو پیدا کردیم که پارامترهای مناسبی داشت و نصب انجام شد.
توی تایم های مختلف شبانه روز تست ازش گرفتم. ظهر، شب، صبح، ساعتای شلوغی؛ تحت هیچ شرایطی سرعت از 30 پایینتر نمیاد.
گهگاهی هم تا 40 فیکس میده (البته به سرور داخلی)

سرعت دانلود از خارج هم با داخل تقریباً یکیه. پینگم به 8.8.8.8 حدود 100 هست و پایداری خوبی هم داره.
درسته که رمز ادمین مودم رو نمیدن و آی پی اختصاصی هم نمیدن! (که ناراضیم از این بابت) ولی کیفیتش به نظر خوب میاد. امیدوارم همینطوری بمونه.

Vahid67
19-06-2022, 23:12
رفقا قضیه چیه من هر دو روز یکبار باید تماس بگیرم تا سرعت رو درست کنن!!!
چرا اینجوریه این شرکت اوایل که گرفته بودم حدودا شش ماه پیش خوب بود هر چی جلوتر میره بدتر میشه انگار...

bleu2u4u
20-06-2022, 20:54
دوستان کسی میدونه مودم D-Link 2750u رو برای زیتل میدونه، من یه سری تنظمات رو اصلا پیدا نمیکنم

Citrix Systems
28-06-2022, 16:48
سلام
وضعیت زیتل سمت شرق تهران ، نارمک ، افتضاحه، شبا پهنای باند روی 4 5 مگ هست ، روزا هم روی 20 مگ
شبا واقعا نمیشه هیچ کاری کرد ، دوستان راه حلی سراغ ندارند ؟چیکار باید بکنم ؟ اینطوری نمیشه استفاده کرد واقعا ، قبلا مبین نت داشتم انصافا سرعتش خیلی بهتر بود ، درسته حجمی بود اما سرعتش خیلی بهتر بود
از مودم روی پشت بوم تا اکسز پوینت هم 30 متر کابل کشیده شده ، تاثیری داره ؟

kenshikan
29-06-2022, 10:01
سلام
وضعیت زیتل سمت شرق تهران ، نارمک ، افتضاحه، شبا پهنای باند روی 4 5 مگ هست ، روزا هم روی 20 مگ
شبا واقعا نمیشه هیچ کاری کرد ، دوستان راه حلی سراغ ندارند ؟چیکار باید بکنم ؟ اینطوری نمیشه استفاده کرد واقعا ، قبلا مبین نت داشتم انصافا سرعتش خیلی بهتر بود ، درسته حجمی بود اما سرعتش خیلی بهتر بود
از مودم روی پشت بوم تا اکسز پوینت هم 30 متر کابل کشیده شده ، تاثیری داره ؟

سلام

مساله بنيادي همه اين جور اپراتورها سيگنال هست و هزينه و سرعت سرويس در رده هاي بعدي هستند. تا سيگنال خوبي نداشته باشيد آپشن هاي ديگه کشکه. کابل کشي اگه بد باشه لاس بالا مي ره. ولي نخست شما بايد به خود آنتن وصل شيد و ببينيد سيگنال دريافتي تون چطوره، بعد برسيد به کابل کشي داخلي و اينا. همچنين توجه داريد که شبها کاربرها ترافيک بيشتري دارند و خواه ناخواه سيگنال شلوغ مي شه. پس اگه يارو روز بياد تست بگيره و اوکي باشه دست تون به جايي بند نيست.

آيا با پشتيباني تماس گرفتيد؟
مودم رو جا به جا کرديد/کردن؟
توي ابر پوشش هستيد يا مرز اون؟
منطقه چقدر کاربر داره؟
فاصله تون با دکل چقدر؟

اگه همه اين کارها رو کرديد و نشد، و مبين نت (يا هر اپراتور ديگه اي) سيگنال بهتري داره بد نيست برگرديد روي همون.

majid098
02-07-2022, 08:29
اقا ما بالاخره زیتل خونمون پوشش داد وصل کردن سرعت هم خوب بود اما یه روزه قطع شد اونم به خاطر اداپتور اشغالی که انداختن الان هم همیجوری از اشتراک داره میره مام منتظر که برگردن درست کنن بهونم اول میاوردن که نه با محافظ کار نمیکنه

majid098
03-07-2022, 11:32
یه روز استفاده کردیم ۶ روزه قطع تازه فردا قرار بیان درست کنن نصاباشون رسمن فقط اومدن کود دادن رفتن قشنگ دو سه بار که اومدن برای تست انتن دهی معلوم بود نهایت دانشجو هستن اعصابم قشنگ نارنجیه

Vahid67
05-07-2022, 08:21
امروز صبح حدود یک ساعتی اینترنت قطع شد بعدش وقتی اینترنت برگشت دیگه وی پـــی ان نمیشه...

Citrix Systems
05-07-2022, 10:47
امروز صبح حدود یک ساعتی اینترنت قطع شد بعدش وقتی اینترنت برگشت دیگه وی پـــی ان نمیشه...

بوی نت ملی میاد

majid098
05-07-2022, 11:12
دی ان اس زیتل نابود کامله با سایتای داخلی هم مشکل داره

majid098
05-07-2022, 11:38
سرعت سرور خارج به داخل اختلافش وحشتناک حتی یه ساعاتی در حد dialup میشه که راحلش یه وی پی ان خوبه

WhiteHat
15-07-2022, 12:00
ماهانه چقدر میشه دانلود کرد؟

Citrix Systems
16-07-2022, 07:16
ماهانه چقدر میشه دانلود کرد؟

والا من از یکی شنیدم ظاهرا تو ماه بالای 1 ترابایت دانلود کنی سرعتتو میارن پایین، بماند که همینطوری پایین هست سرعت ....

sms11
04-09-2022, 11:12
متاسفانه دکل نزدیک خونه ما به مشکل خورده و به هیچ وجه شرکت همکاری نمیکنه. اگر به همین منوال کار انجام بشه سرویس رو باید عوض کنم اما حقیقتا نمیدونم چی بگیرم.

از مخابرات بگیرم؟ برم سمت TD-LTE همراه اول یا ایرانسل؟ واقعا نمیدونم. چون من دانلودم بالاست سخته انتخاب

naasr
04-09-2022, 12:32
متاسفانه دکل نزدیک خونه ما به مشکل خورده و به هیچ وجه شرکت همکاری نمیکنه. اگر به همین منوال کار انجام بشه سرویس رو باید عوض کنم اما حقیقتا نمیدونم چی بگیرم.

از مخابرات بگیرم؟ برم سمت TD-LTE همراه اول یا ایرانسل؟ واقعا نمیدونم. چون من دانلودم بالاست سخته انتخاب

اگه کیفیت خطت خوبه adsl یا پیگیری کن اگه فیبرنوری تو منطقه تون باشه فیبرنوری هم عالیه مخابرات هم تعرفه های خوبی داره lte فقط ایرانسل بسته های شبانه دو تا هفت صبحش خوبه

mehrabooni
05-09-2022, 11:13
شما امکان تعویض دکل رو ندارید فقط میتونی فرکانس carier رو تغییر بدی / تعویض دکل فقط فیزیکی میشه

چطور میتونیم فرکانس کرییر رو تغییر بدیم
پ‌ن: خودم سیسکو کار هستم داداش یه راهنمایی کوچیک کنی کافیه

با یوزر پس farabord میتونم لاگین کنم

mehrabooni
05-09-2022, 11:22
با این یوزر پس farabord میتونم به تنظیمات دسترسی داشته باشم اما جز ستاپ کردن L2TP چیز بدردبخور دیگه ای ندیدم
نصاب به شاگردش گفت روترم رو آنلاک کنه که همیشه اتوماتیک بهترین CARRIER رو بگیره اما داخل تنظیمات مودم چیزی که به carrier ربط داشته باشه پیدا نکردم

sms11
06-09-2022, 09:06
اگه کیفیت خطت خوبه adsl یا پیگیری کن اگه فیبرنوری تو منطقه تون باشه فیبرنوری هم عالیه مخابرات هم تعرفه های خوبی داره lte فقط ایرانسل بسته های شبانه دو تا هفت صبحش خوبه

برای فیبر نوری چطوری باید اقدام کنم؟

naasr
06-09-2022, 12:29
برای فیبر نوری چطوری باید اقدام کنم؟

باید بری مرکز مخابراتی منطقه تون آدرس منزلت را بگی بهت میگن میتونی فیبرنوری بگیری یا نه

mehrabooni
08-09-2022, 12:17
تست سرعت سینگل کانکشن

لیونل_مسی
08-09-2022, 14:37
دوست من
من نمیدونم شما طرفدار زیتل هستی چون شمال تهران زندگی میکنید یا احیانا برای زیتل ....
قصد جسارت ندارم
ولی من خودم خرم از پل پریده برای ftth مخابرات تبلیغ نمی کنم
ftth خیلییییی با وایرلس و تی دی فرق فوکوله
مثل مقایسه دوو سی لو و لکسوس هست
.

mehrabooni
08-09-2022, 20:05

Firmware Version:
3.2.22

SINR:
14 dB

RSRP:
-64.5 dBm

RSSI:
-23 dBm

TX Power:
-23 dBm

EARFCN:
42490

RSRQ:
-10 dB

پارامترهای سرویس چطور هست دوستان؟

amires
09-09-2022, 20:51
زیتل واقعا آشغال شده کیفیت سرویسش. هر روز حول و حوش ساعت 8 شب که میشه دیگه کلا سرویس میخوابه پینگها میره بالا پکس لاس شدید میده و عملا غیر قابل استفاده میشه تا حدود 1 صبح. همین الان که این پست را
دارم مینویسم پینگ آی پی داخل ایران شده 1200 میلی ثانیه با 30 درصد پکت لاس. به پشتیبانی هم زنگ میزنم طوطی وار یه جمله که حفظ کرده رو تکرار میکنه که به دلیل ساختار سرویس TDLTE نوسان سرعت وجود داره بعدا امتحان کنید.
انگار مشترک خره متوجه نمیشه که اینقدر مشترک گرفتن که دیگه زیرساختشون جواب نمیده.

به هیچ عنوان توصیه نمیکنم زیتل رو منم اینترنت مناسبی پیدا کنم پسش میدم.

MeHrAd88
09-09-2022, 23:37
زیتل واقعا آشغال شده کیفیت سرویسش. هر روز حول و حوش ساعت 8 شب که میشه دیگه کلا سرویس میخوابه پینگها میره بالا پکس لاس شدید میده و عملا غیر قابل استفاده میشه تا حدود 1 صبح. همین الان که این پست رادارم مینویسم پینگ آی پی داخل ایران شده 1200 میلی ثانیه با 30 درصد پکت لاس. به پشتیبانی هم زنگ میزنم طوطی وار یه جمله که حفظ کرده رو تکرار میکنه که به دلیل ساختار سرویس TDLTE نوسان سرعت وجود داره بعدا امتحان کنید. انگار مشترک خره متوجه نمیشه که اینقدر مشترک گرفتن که دیگه زیرساختشون جواب نمیده.به هیچ عنوان توصیه نمیکنم زیتل رو منم اینترنت مناسبی پیدا کنم پسش میدم.پسش میدی ! چیو پس میدی ؟!

amires
09-09-2022, 23:47
پسش میدی ! چیو پس میدی ؟!

سرویس رو جمع آوری میکنم و مودمشون رو پس میدم.

MeHrAd88
10-09-2022, 00:19
سرویس رو جمع آوری میکنم و مودمشون رو پس میدم.

عه این مدلیه
نمی‌دونستم
قبلا وضعیت نتت چطور بود ؟!

amires
10-09-2022, 00:24
عه این مدلیه
نمی‌دونستم
قبلا وضعیت نتت چطور بود ؟!

من از سال 98 زیتل دارم اوایل عالی بود ولی به مرور که مشترک جدید گرفتن همینطور بدتر و بدتر شد تا جاییکه دیگه قابل استفاده نیست به خصوص شب ها. سیاست شرکتشون کلا اینجوریه که
نمیخوان هزینه کنن و زیرساختشون رو تقویت کنند فقط دنبال سودشون هستند اگر هم متوجه شده باشی همینطور دارند تبلیغ میکنند تا مشترک جدید بگیرند. پشتیبانی شون هم ظاهرا توجیه شدند
که هر کسی زنگ زد اعتراض کرد فقط این جمله رو تکرار کنید : به دلیل ماهیت سرویس TD-LTE نوسان سرعت وجود داره و بعدا امتحان کنید.

MeHrAd88
10-09-2022, 00:36
من از سال 98 زیتل دارم اوایل عالی بود ولی به مرور که مشترک جدید گرفتن همینطور بدتر و بدتر شد تا جاییکه دیگه قابل استفاده نیست به خصوص شب ها. سیاست شرکتشون کلا اینجوریه که
نمیخوان هزینه کنن و زیرساختشون رو تقویت کنند فقط دنبال سودشون هستند اگر هم متوجه شده باشی همینطور دارند تبلیغ میکنند تا مشترک جدید بگیرند. پشتیبانی شون هم ظاهرا توجیه شدند
که هر کسی زنگ زد اعتراض کرد فقط این جمله رو تکرار کنید : به دلیل ماهیت سرویس TD-LTE نوسان سرعت وجود داره و بعدا امتحان کنید.

ای بابا
اینام مثل بقیه ی شرکتا اولش دون پاشیدن
متاسفم

mehrabooni
10-09-2022, 10:34

Firmware Version:
3.2.22

SINR:
14 dB

RSRP:
-64.5 dBm

RSSI:
-23 dBm

TX Power:
-23 dBm

EARFCN:
42490

RSRQ:
-10 dB

کسی هست از پارامترهای مخابراتی سردربیاره
اگه هست لطفا کمک کنه ممنونم

amires
10-09-2022, 14:46
کسی هست از پارامترهای مخابراتی سردربیاره
اگه هست لطفا کمک کنه ممنونم

من در این زمینه خیلی حرفه ای نیستم ولی با توجه به جدول زیر به نظرم کیفیت سیگنال خوبی داری.

فقط نمیدونم چرا اسکرین شات مودمتون با من فرق میکنه. برای من این شکلیه :

rez@
12-09-2022, 23:24

Firmware Version:
3.2.22

SINR:
14 dB

RSRP:
-64.5 dBm

RSSI:
-23 dBm

TX Power:
-23 dBm

EARFCN:
42490

RSRQ:
-10 dB

پارامتر هاتون اوکی هست مشکل سرعت دارید ؟

mehrabooni
13-09-2022, 11:38
من در این زمینه خیلی حرفه ای نیستم ولی با توجه به جدول زیر به نظرم کیفیت سیگنال خوبی داری.

این عکس که برای مقایسه گذاشتید عالی بود واقعا ممنونم :7:
با این حساب کیفیت ارتباطم در بهترین حالت ممکن هست درسته:n04:

ویرایش: آره عکس پنل هامون باهمدیگه فرق میکنه که فکرمیکنم یا مودم متفاوتی داریم یا فریمور یکی از ما جدیدتر هست

پارامتر هاتون اوکی هست مشکل سرعت دارید ؟
مشکل پینگ بالا دارم
خدا رو شکر پکت لاس ندارم

amires
15-09-2022, 21:44
امشب زیتل افتضاحه پینگها بالای 1500 میلی ثانیه و 30 درصد پکت لاس. وای فای رو کلا خاموش کردم موبایلم رو هات اسپات کردم لپ تاپ رو وصل کردم به هات اسپات تا بتونم از اینترنت استفاده کنم. پشتیبانی هم طبق معمول میگه به دلیل ماهیت سرویس TDLTE نوسان سرعت وجود داره بعدا امتحان کنید.

amires
15-09-2022, 21:47
این عکس که برای مقایسه گذاشتید عالی بود واقعا ممنونم :7:
با این حساب کیفیت ارتباطم در بهترین حالت ممکن هست درسته:n04:

بهترین حالت که نه ولی خوبه تو رنج good است. منم تو رنج good هستم.

لیونل_مسی
16-09-2022, 14:10
شمال تهران معمولا وضع اینترنت ش از جنوب بدتره

mehrabooni
16-09-2022, 17:18
بهترین حالت که نه ولی خوبه تو رنج good است. منم تو رنج good هستم.
این پینگ بالا رو که میدونم به خاطر ماهیت ارتباط هست نمیشه کاریش کرد!
اما آیا سرعت آپلود هم به خاطر نوع سرویسمون هست یا میتونن یکم بیشترش کنن اما نمیکنن؟

amires
17-09-2022, 15:08
این پینگ بالا رو که میدونم به خاطر ماهیت ارتباط هست نمیشه کاریش کرد!
اما آیا سرعت آپلود هم به خاطر نوع سرویسمون هست یا میتونن یکم بیشترش کنن اما نمیکنن؟

سرعت آپلود مشکل داری؟ چقدره سرعت آپلودت؟ من الان سرویس خودم رو تست کردم 4 مگابیت سرعت آپلود داد. البتع با وی پی ان تست کردم کلا با وی پی ان همیشه سرعت بالاتره.

mehrabooni
17-09-2022, 17:14
سرعت آپلود مشکل داری؟ چقدره سرعت آپلودت؟ من الان سرویس خودم رو تست کردم 4 مگابیت سرعت آپلود داد. البتع با وی پی ان تست کردم کلا با وی پی ان همیشه سرعت بالاتره.
والا واسه منم همون چهار پنج مگابیته

منظورم این بود چرا بیشترش نمیکنن

آیا دلیل فنی داره مثلا به خاطر ماهیت این نوع از شبکه هست

یا خودشون شیرفلکه رو بستن

amires
17-09-2022, 20:49
والا واسه منم همون چهار پنج مگابیته

منظورم این بود چرا بیشترش نمیکنن

آیا دلیل فنی داره مثلا به خاطر ماهیت این نوع از شبکه هست

یا خودشون شیرفلکه رو بستن

حدس من اینه که از اونجاییکه ماهیت سرویس TDLTE نامتقارن است یعنی ارسال و دریافت به صورت همزمان انجام نمیشه سرعت آپلود رو محدود کردند تا در سرعت دانلود اختلال ایجاد نکنه.

mehrabooni
17-09-2022, 22:58
حدس من اینه که از اونجاییکه ماهیت سرویس TDLTE نامتقارن است یعنی ارسال و دریافت به صورت همزمان انجام نمیشه سرعت آپلود رو محدود کردند تا در سرعت دانلود اختلال ایجاد نکنه.
آها پس به خاطر همین در سرویس FDD این مشکل رو نداریم یا بنده تفاوت این دو شبکه رو درست متوجه نشدم :n36:

amires
17-09-2022, 23:03
آها پس به خاطر همین در سرویس FDD این مشکل رو نداریم یا بنده تفاوت این دو شبکه رو درست متوجه نشدم :n36:

استاندارد FD-LTE از باند فرکانسی متقارن استفاده می‌کند که از توسعه شبکه نسل سه به وجود آمده و این در حالی است که استاندارد TD-LTE از باند فرکانسی نامتقارن بهره می‌برد که از تکامل TD-SCDMA به وجود آمده است. شبکه TD-LTE به باند فرکانسی متقارن احتیاجی ندارد چون ارسال و دریافت اطلاعات در همان کانال و در بازه‌های زمانی مختلف اتفاق می‌افتد. درحالی‌که شبکه FD-LTE به باندهای فرکانسی متفاوتی جهت ارسال و دریافت اطلاعات به‌اضافه باند محافظ میانی احتیاج دارد. در TD-LTE این امکان وجود دارد که ظرفیت Uplink و Downlink با تغییر آرایش فریم‌ها تغییر کند ولی در FD-LTE براساس پهنای باند اختصاص یافته به اپراتورها، این ظرفیت ثابت است.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Citrix Systems
19-09-2022, 16:36
سرعت افتضاح شده
شبا به 2 مگ میرسه ، 2مگابیت منظورمه
اشتراکم 10 روز دیگه تموم میشه ، تموم شد میگم بیان جمع کنن

amires
19-09-2022, 20:59
سرعت افتضاح شده
شبا به 2 مگ میرسه ، 2مگابیت منظورمه
اشتراکم 10 روز دیگه تموم میشه ، تموم شد میگم بیان جمع کنن

2 مگابیت خوبه که برای من بعضی وقتها شبها به زور 128 میده. ولی در کل شرکت زیتل ادعا میکنه که به دلیل اشتراکی بودن سرویس حداقل سرعت 1 مگابیت میباشد.
ولی حالا بی انصاف نباشم بعد از مدتها که شبها به شدت کند میشد سرویس الان 2، 3 روزه که شبها مثل سابق کند نمیشه و خیلی بهتر شده فکر کنم آون پاپ سایتی
که بهش وصل میشم تغییراتی روش اعمال کردند بهتر شده سرویس. من طرف باغ فردوس هستم.

mehrabooni
20-09-2022, 02:32

amires
30-09-2022, 22:08
حذف شود...

Rita W. Munro
13-10-2022, 17:56
دوستان عکسی از دکل های شرکت zitel دارید قرار بدید
ممنون میشم

Ed96win
30-10-2022, 19:52
بر خلاف چیزی که شنیده بودم، سیم کارت های زیتل روی مودم های TD-LTE آنلاک کار می‌کنن.
توی سه مدل b622 - b612 و b2368 تستش کردم. وصل میشه اینترنت هم میگیره ولی اونقدددددددر فرقی توی دریافت سیگنال نداره حداقل توی b622 که اینطوری بود.

منطقه ما بیشتر مشکلش خود پاپ سایته که شلوغ میشه نه مودمی که سیگنال رو دریافت میکنه :(

bleu2u4u
31-10-2022, 11:43
آقا من تو دوران قطعی اینترنت سرویسم تموم شد دیگه تمدید نکردم، الان وضعیت چطوره؟ کسی از نوورد استفاده میکنه بگه روی زیتل قطعه یا نه؟ باقی قندشکن‌ها چطورن؟

Ed96win
01-11-2022, 11:56
زیتل استیبل ترین سرویس بوده توی قطعی‌ها... وقتی همه ispها داخلی شده بودن زیتل همچنان اینترنت داشت.

Vahid67
03-11-2022, 00:01
آقا من تو دوران قطعی اینترنت سرویسم تموم شد دیگه تمدید نکردم، الان وضعیت چطوره؟ کسی از نوورد استفاده میکنه بگه روی زیتل قطعه یا نه؟ باقی قندشکن‌ها چطورن؟

نورد وصل نمیشه هیچ کدوم از سرویس هاش
سرعت خیلی پایین نیست ولی توی ساعت های اوایل شب سرعت میاد پایین مثل همیشه...

rez@
03-11-2022, 11:11
نورد وصل نمیشه هیچ کدوم از سرویس هاش
سرعت خیلی پایین نیست ولی توی ساعت های اوایل شب سرعت میاد پایین مثل همیشه...
بزار روی tcp سرور فرانکفورت 1000 به بالا یا dedicated رو انتخاب کن بازم روی همون TCP

silverbios
30-11-2022, 23:53
زیتل Firmware جدیدتری نسبت به ۳.۲.۲۲ برای دیوایس هاش ارائه کرده؟

Vahid67
06-12-2022, 22:59
بزار روی tcp سرور فرانکفورت 1000 به بالا یا dedicated رو انتخاب کن بازم روی همون TCP

دمت گرم چند روزی وصل شد اما امشب دوباره کار نمیکنه...

TheProcrastiantor
08-12-2022, 12:57
سلام دوستان

من حدود یازده ماهه که مشترک زیتل هستم. سرویس TD-LTE خانگی من از بامداد سیزده آذر دچار محدودیت سرعت شده به گونه ای که در هر ساعتی از شبانه روز (صبح، عصر و نصف شب) تست میکنم سرعت دریافتم از 8 مگابیت نه بالاتر میره و نه پایینتر میاد. در صورتی که قبلا در بیشتر ساعتهای شبانه روز سرعت دانلودم 40 مگابیت بود.

چندین بار با پشتیبانی تماس گرفتم و هربار میگن کاهش سرعتم به خاطر ماهیت سرویسه (جواب های تکراری).

فکتوری ریست رو روی مودم بیرونی و داخلی انجام دادم ولی تفاوتی نکرد. لازمه بگم در دو هفته اخیر دانلود نسبتا زیادی انجام دادم ولی فکر نمیکنم زیتل سقف مصرف منصفانه ای داشته باشه که به خاطر اون سرعتم رو محدود کرده باشن (خود پشتیبانی قاطعانه میگه سقف مصرف ندارن و سرعت رو محدود نمیکنن).

خواستم بدونم آیا محدودیت سرعت دانلود 8 مگابیت به صورت سراسری اعمال شده؟

- - - Updated - - -

Vahid67
09-12-2022, 23:09
سلام دوستان

من حدود یازده ماهه که مشترک زیتل هستم. سرویس TD-LTE خانگی من از بامداد سیزده آذر دچار محدودیت سرعت شده به گونه ای که در هر ساعتی از شبانه روز (صبح، عصر و نصف شب) تست میکنم سرعت دریافتم از 8 مگابیت نه بالاتر میره و نه پایینتر میاد. در صورتی که قبلا در بیشتر ساعتهای شبانه روز سرعت دانلودم 40 مگابیت بود.

چندین بار با پشتیبانی تماس گرفتم و هربار میگن کاهش سرعتم به خاطر ماهیت سرویسه (جواب های تکراری).

فکتوری ریست رو روی مودم بیرونی و داخلی انجام دادم ولی تفاوتی نکرد. لازمه بگم در دو هفته اخیر دانلود نسبتا زیادی انجام دادم ولی فکر نمیکنم زیتل سقف مصرف منصفانه ای داشته باشه که به خاطر اون سرعتم رو محدود کرده باشن (خود پشتیبانی قاطعانه میگه سقف مصرف ندارن و سرعت رو محدود نمیکنن).

خواستم بدونم آیا محدودیت سرعت دانلود 8 مگابیت به صورت سراسری اعمال شده؟

- - - Updated - - -

سلام
منم وضعیت مشابهی دارم و حدود 11 ماه هستش که اشتراک زیتل دارم... نوسان بسیار زیاد هستش و اصلا سرویس با کیفیت ثابتی نگرفتم... و فعلا شک دارم که آیا تمدید کنم یا نه!!
محدودیت سرعت بعید میدونم گذاشته باشن اما خب بستگی به شرایط منطقه و ساعت مصرف داره...
من حتی شده ساعت 4 یا 5 صبح تست کردم سرعت دانلود ثابت بین 6 تا 6.5 مگابایت بود مثلا برای حدود ده دقیقه!!! ولی داشتم روزهایی که سرعت دانلود به 500 کیلوبایت هم نمی رسیده در طی روز و عصر!!

فعلا هم که هیچ وی پــــی انـــی وصل نمیشه!

TheProcrastiantor
10-12-2022, 02:24
سلام
منم وضعیت مشابهی دارم و حدود 11 ماه هستش که اشتراک زیتل دارم... نوسان بسیار زیاد هستش و اصلا سرویس با کیفیت ثابتی نگرفتم... و فعلا شک دارم که آیا تمدید کنم یا نه!!
محدودیت سرعت بعید میدونم گذاشته باشن اما خب بستگی به شرایط منطقه و ساعت مصرف داره...
من حتی شده ساعت 4 یا 5 صبح تست کردم سرعت دانلود ثابت بین 6 تا 6.5 مگابایت بود مثلا برای حدود ده دقیقه!!! ولی داشتم روزهایی که سرعت دانلود به 500 کیلوبایت هم نمی رسیده در طی روز و عصر!!

ممنونم از پاسختون... خیلی ذهنم درگیر شده بود که سرعت منو کم کردن یا سراسریه...
منم با این وضعیت برای تمدید کردن سرویسم دودل شدم چون با کاهش سرعتی که داشته عملا نمیشه مصرف خاصی انجام داد و دیگه هزینه بالاش قابل توجیه نیست... چیزی که برام آزاردهنده ست بلانسبت خـر فرض کردن مشترک توسط اپراتوره..سرعت من در 24 ساعت شبانه روز فیکس شده روی 8 مگابیت ولی هربار تماس میگیرم میگن کاهش سرعت به خاطر ماهیت سرویسه... خب بگو پهنای باند رو آوردیم پایین... این مسخره بازیا چیه دیگه

ra20222
10-12-2022, 09:28
سلام

سلام دوست گرامی یعنی سرعتتون از ADSL کمتره؟

Vahid67
11-12-2022, 09:45
سلام دوست گرامی یعنی سرعتتون از ADSL کمتره؟

درسته بعضی از ساعات روز که اتفاقا زیاد هم هستند سرعت دانلود زیر یک مگابایت هستش وقتی ADSL داشتم در طول تمام ساعات روز سرعت یک مگابایت رو داشتم

amires
29-12-2022, 02:55
سلام جدیدا زیتل انگار زیاد که دانلود کنی سرعت رو قفل میکنه رو 8 مگ و دیگه بالاتر نمیره کسی تا حالا به این مورد برخورد کرده؟ الان 2 روزه اینجوری شده سرویس من.

bleu2u4u
29-12-2022, 20:58
کسایی که نورد دارن، برای pc سروری میشناسید که با زیتل وصل بشه
تا چند روز پیش نیوزیلند با بدختی وصل میشد ولی الان دیگه نیوزیلند هم وصل نمیشه
مشکل فقط رو pc هم هست و روی موبایل بدون دردسر به بیشتر سرورها وصل میشه

TheProcrastiantor
29-12-2022, 21:41
آره سرویس منم حدود یک ماهه که محدود شده.

محدودیت اولم دو هفته طول کشید تا رفع بشه و بعد از اینکه دوباره دانلود نسبتا زیاد انجام دادم محدود شدم (سرور داخل و خارج).

به نظر میاد چند ماه که مشترکشون باشیم و خیالشون راحت بشه که دائمی شدیم سقف مصرف رو فعال میکنن ولی معلوم نیست میزانش چقدره. پشتیانی هم که هیچ جوره قبول نمیکنه و همش ربطش میده به ماهیت سرویس و نوسان سرعت.

bleu2u4u
30-12-2022, 06:15
ممنونم از پاسختون... خیلی ذهنم درگیر شده بود که سرعت منو کم کردن یا سراسریه...
منم با این وضعیت برای تمدید کردن سرویسم دودل شدم چون با کاهش سرعتی که داشته عملا نمیشه مصرف خاصی انجام داد و دیگه هزینه بالاش قابل توجیه نیست... چیزی که برام آزاردهنده ست بلانسبت خـر فرض کردن مشترک توسط اپراتوره..سرعت من در 24 ساعت شبانه روز فیکس شده روی 8 مگابیت ولی هربار تماس میگیرم میگن کاهش سرعت به خاطر ماهیت سرویسه... خب بگو پهنای باند رو آوردیم پایین... این مسخره بازیا چیه دیگه

به نظر من هم اگر منطقه تون پوشش خوبی نداره و میتونید adsl بگیرید به صرفه نیست تمدید کنید
من الان تو سال دومم که دارم از زیتل استفاده میکنم و راضیم
سرعتم دانلودم بدون نوسان زو 40 و اپلودم 8
ماهی هم حداقل یه ترابایت دیتا ترانسفر میکنم
ولی رفیقم تو یه محله دیگه سرعتش بزور 8 میشه

TheProcrastiantor
30-12-2022, 09:30
به نظر من هم اگر منطقه تون پوشش خوبی نداره و میتونید adsl بگیرید به صرفه نیست تمدید کنید
من الان تو سال دومم که دارم از زیتل استفاده میکنم و راضیم
سرعتم دانلودم بدون نوسان زو 40 و اپلودم 8
ماهی هم حداقل یه ترابایت دیتا ترانسفر میکنم
ولی رفیقم تو یه محله دیگه سرعتش بزور 8 میشه

پوشش منطقه ما حیلی خوبه و سرعت سرویس من هم در اکثر تایم ها 40/8 بود؛
ولی ماه گذشته که سرجمع حدود یک ترابایت آپلود و دانلود انجام دادم سرعتمو قفل کردن روی 8.
یه دوست دیگه هم بالاتر گفتن که سرعتشون به خاطر دانلود زیاد محدود شده.

bleu2u4u
01-01-2023, 23:07
برای شما هم dota 2 پینگ نمیده؟

MMDFullHD
04-01-2023, 14:02
زیتل در پرند هم سرویس دهیش رو شروع کرده

- - - Updated - - -

زیتل در پرند هم سرویس دهیش رو شروع کرده

TheProcrastiantor
05-01-2023, 21:29
دوستان کسی میدونه محدودیت سرعت 8 مگابیت که بابت دانلود زیاد روی سرویس میذارن موقتیه یا همیشگی؟

الان یک ماهه سرعتم قفل شده روی 8 مگابیت در صورتی که پارامترهام هیچ تغییری نسبت به گذشته نکرده.

پشتیبانی هم به هیچ وجه زیر بار نمیره که سرویسم رو محدود کردن، که البته طبیعیه چون در غیر این صورت «نامحدود واقعی» بودنش که بزرگترین تبلیغشه زیر سوال میره.

یا میگه ماهیت سرویس همینه و در بازه های مختلف تست کن یا میگه پول بیشتر بده point-to-point بگیر.

bleu2u4u
08-01-2023, 23:52
دوستان کسی میدونه محدودیت سرعت 8 مگابیت که بابت دانلود زیاد روی سرویس میذارن موقتیه یا همیشگی؟

الان یک ماهه سرعتم قفل شده روی 8 مگابیت در صورتی که پارامترهام هیچ تغییری نسبت به گذشته نکرده.

پشتیبانی هم به هیچ وجه زیر بار نمیره که سرویسم رو محدود کردن، که البته طبیعیه چون در غیر این صورت «نامحدود واقعی» بودنش که بزرگترین تبلیغشه زیر سوال میره.

یا میگه ماهیت سرویس همینه و در بازه های مختلف تست کن یا میگه پول بیشتر بده point-to-point بگیر.

من چون برام پیش نیومده نمیتونم جوابت رو بدم ولی میتونی به 195 شکایت کنی
به خودشون هم زنگ بزن تهدید کن لعو میکنم سرویسم رو

amires
20-01-2023, 03:00

برای منم چند بار اینجوری شده ولی بعد از یه مدت برداشته شد. احتمالا یه معدل حجمی تعریف کردند که اون مقدار رو رد کنی سرعت محدود میشه رو 8 مگ و بعد از مدتی که اون معدل حجمی برگرده پایین محدودیتش برداشته میشه. برای من بیشترین زمانی که طول کشید 10 روز بود. منم چند بار تماس گرفتم زیر بار نرفتن و به ماهیت سرویس ربطش دادند.

nimahandsomboy
24-01-2023, 12:28
ف ی ل ت ر روی زیتل جواب میده یا نه ؟؟

مثلا v2ray

Vahid67
07-02-2023, 10:04
ف ی ل ت ر روی زیتل جواب میده یا نه ؟؟

مثلا v2ray

مشکلی نداره جواب میده

sms11
12-02-2023, 10:09
خداروشکر زیتل بعد از ماه ها که سمت ما بسیار سرعت اینترنت پایینی داشت بلاخره یه تغییراتی تو سیستمشون دادن و کمی سرعت بالاتر رفت. نمیگم عالی شده ولی خیلی نسبت به قبل بهتر شده. من قدیم سرعتم کاملا در ماکسیمم خودش بود الان نصف به بالا شده

MojtabaPourezzat
28-02-2023, 10:56
درود بر شما دوستان
من این سرویس TD-LTE خانگی شرکت زیتل فعال کردم
ولی از سرعت زیاد راضی نیستم
محدوده نصب تقاطع استاد معین و دامپزشکی
هر 8 چراغ پشت مودم روی سقف هم روشن
طبق سایلت اسپید تست
سرعت دانلود 4.91 مگابایت بر ثانیه
سرعت ارسال هم 0.84 مگابایت بر ثانیه
پینگ هم 35 میلی ثانیه

به نظر شما سرعت کمی نیست؟

AliROCK
16-03-2023, 23:30
درود دوستان
کسی از نارمک از این شرکت سرویس داره خوبه؟
این دیده بان نت زخم کرد مارو :دی

amires
03-04-2023, 17:10
درود بر شما دوستان
من این سرویس TD-LTE خانگی شرکت زیتل فعال کردم
ولی از سرعت زیاد راضی نیستم
محدوده نصب تقاطع استاد معین و دامپزشکی
هر 8 چراغ پشت مودم روی سقف هم روشن
طبق سایلت اسپید تست
سرعت دانلود 4.91 مگابایت بر ثانیه
سرعت ارسال هم 0.84 مگابایت بر ثانیه
پینگ هم 35 میلی ثانیه

به نظر شما سرعت کمی نیست؟

مگابایت یا مگابیت؟
اسپید تست سرعت را بر حسب مگابیت اعلام میکنه اگر منظور شما همون مگابیت بوده و به اشتباه مگابایت ذکر کردین که اونوقت بله سرعت
خیلی پایینه ولی اگه مگابایت واقعا منظورتون بوده اونوقت اگر ضربدر 8 کنید میشه همون حدود 40 مگابیت که همون حداکثر سرعتیه که زیتل اعلام کرده
و درسته.

MojtabaPourezzat
04-04-2023, 18:10
درود بر شما
میتونید با تغییر تنظیمات ، سرعت تون به مگابایت هم ببینید در اسپیدتست
به اشتباه گفته نشده!
سرعت آپلود کم نیست؟
چرا شرکت زیتل باید سرعت را روی 5 مگابایت ببندد؟
سگاس از توجه شما و پاسخ تون

silverbios
03-05-2023, 10:28
اخیرا من در نسخه Firmware 3.2.22 دچار مشکل شدم و رسما دستگاه Cell نامناسب انتخاب میکنه یا به یکباره قطع میشه!
آیا کسی اطلاع داده زیتل نسخه جدیدی از Firmware این دستگاه رو ریلیز کرده یا خیر؟

iran100
16-05-2023, 22:33

زیتل با ارائه اینترنت فیبر نوری آماده پوست‌اندازی می‌شود
نویسنده امیر مستکین | ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۰

مشاهده گفتگو خبری با میلاد اصانلو مدیر تجاری زیتل
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Markus
17-05-2023, 20:16
سلام خدمت دوستان عزیز،
خواستم بدونم کسی از دوستان DNS درست حسابی برای دانلود بازی ها روی Playstation با اینترنت زیتل نداره؟

iran100
18-05-2023, 16:00
سلام خدمت دوستان عزیز،
خواستم بدونم کسی از دوستان DNS درست حسابی برای دانلود بازی ها روی Playstation با اینترنت زیتل نداره؟

تعداد DNS بسیار است. اما فقط برخی از آن‌ها برای پلی استیشن مناسب است. در زیر به معرفی بهترین DNS برای پلی استیشن می‌پردازیم:
۱.
اولیه : 64.6.64.6
ثانویه: 64.6.65.6
Verisign برای بهبود سرعت دانلود و قطع نشدن سرور

۲.
اولیه: 9.9.9.9
ثانویه: 149.112.112.112
Quad9 بهترین dns برای ping

۳.
اولیه: 1.1.1.1
ثانویه: 1.0.0.1
DNS کلادفلر برای بهبود سرعت دانلود و قطع نشدن دانلود

۴.
اولیه: 8.8.8.8
ثانویه: 8.8.4.4
DNS گوگل برای بهتر شده سرعت دانلود و پینگ

۵.
اولیه : 208.67.222.222
ثانویه: 208.67.220.220
Open DNS برای بهبود پینگ و سرعت دانلود

۶.
اولیه: 129.250.35.250
ثانویه: 129.250.35.251
NTT DNS برای بهبود سرعت دانلود

Markus
19-05-2023, 21:31
تعداد DNS بسیار است. اما فقط برخی از آن‌ها برای پلی استیشن مناسب است. در زیر به معرفی بهترین DNS برای پلی استیشن می‌پردازیم:
۱.
اولیه : 64.6.64.6
ثانویه: 64.6.65.6
Verisign برای بهبود سرعت دانلود و قطع نشدن سرور

۲.
اولیه: 9.9.9.9
ثانویه: 149.112.112.112
Quad9 بهترین dns برای ping

۳.
اولیه: 1.1.1.1
ثانویه: 1.0.0.1
DNS کلادفلر برای بهبود سرعت دانلود و قطع نشدن دانلود

۴.
اولیه: 8.8.8.8
ثانویه: 8.8.4.4
DNS گوگل برای بهتر شده سرعت دانلود و پینگ

۵.
اولیه : 208.67.222.222
ثانویه: 208.67.220.220
Open DNS برای بهبود پینگ و سرعت دانلود

۶.
اولیه: 129.250.35.250
ثانویه: 129.250.35.251
NTT DNS برای بهبود سرعت دانلود

سلام، اول ممنون از شما،
دوم منظور من این بود دوستانی که پلی استیشن دارن و DNS روی خط زیتل تست کردن و برای دانلود کار میکنه راهنمایی بفرمایند که با این DNS معرفی شده مشکل ندارن،
متاسفانه اکثر DNS هایی که شما معرفی کردین بخاطر ف.ی.ل.ت.ر شدید روی زیتل برای دانلود کار نمیکنن. و از این DNS ها همونطور که فرمودید تو اینترنت زیاد هست.
ولی باز ممنون از شما

iran100
20-05-2023, 03:19
سلام، اول ممنون از شما،
دوم منظور من این بود دوستانی که پلی استیشن دارن و DNS روی خط زیتل تست کردن و برای دانلود کار میکنه راهنمایی بفرمایند که با این DNS معرفی شده مشکل ندارن،
متاسفانه اکثر DNS هایی که شما معرفی کردین بخاطر ف.ی.ل.ت.ر شدید روی زیتل برای دانلود کار نمیکنن. و از این DNS ها همونطور که فرمودید تو اینترنت زیاد هست.
ولی باز ممنون از شما

سلام، خواهش می کنم
من این مورد را از خود شرکت بررسی می‌کنم و در صورت یافتن نتیجه آن را در اینجا ارسال خواهم کرد‌

iran100
21-05-2023, 18:12
جوابیه شرکت زیتل:

silverbios
02-06-2023, 13:23
اخیرا من در نسخه Firmware 3.2.22 دچار مشکل شدم و رسما دستگاه Cell نامناسب انتخاب میکنه یا به یکباره قطع میشه!
آیا کسی اطلاع داده زیتل نسخه جدیدی از Firmware این دستگاه رو ریلیز کرده یا خیر؟
برای کسی نسخه جدیدتر اپدیت شده؟
من روی نسخه 3.2.22 خیلی انتخاب های عجیب غریب ازش میبینم و گاها کلا میزنه قطع میکنه میره روی Cell‌ای که پارامترهاش بدتر هست!
نمیخوام دکل رو هم فیکس کنم چون اگر زیتل یا عوامل محیطی روی Cell تغییر ایجاد کنند به مشکل میخورم.

kenshikan
02-06-2023, 14:42
جوابیه شرکت زیتل:

با سلام
اجازه بدید بنده باز یادآوری کنم که این جایگزین کردن DNS روشیه که فقط اونور آب پاسخ می ده و توی ایران به سرورهای خارجی دسترسی ندارید و کلا سر کارید. یا باید وی PN بزنید که به سرورهای بیرون از ایران دسترسی داشته باشید، یا این که بهترین DNS همون اپراتور رو پیدا و روی مودم ست کنید، یا برید سراغ 5.200.200.200 و مانند اون

- - - Updated - - -

جوابیه شرکت زیتل:

با سلام
اجازه بدید بنده باز یادآوری کنم که این جایگزین کردن DNS روشیه که فقط اونور آب پاسخ می ده و توی ایران به سرورهای خارجی دسترسی ندارید و کلا سر کارید. یا باید وی PN بزنید که به سرورهای بیرون از ایران دسترسی داشته باشید، یا این که بهترین DNS همون اپراتور رو پیدا و روی مودم ست کنید، یا برید سراغ 5.200.200.200 و مانند اون

sms11
09-06-2023, 15:01
سرویس زیتل یکم خدایی نکرده بهتر از قبل شده. انگار یه تغییرات مثبتی در جهت بهبود انجام دادن

tertilax
12-06-2023, 01:43
من اگه بخوام خودم cell رو تنظیم کنم لاک کنم میتونم ؟ با اکانت farabord که دسترسی نداریم..

Vahid67
12-06-2023, 14:17
سرویس زیتل یکم خدایی نکرده بهتر از قبل شده. انگار یه تغییرات مثبتی در جهت بهبود انجام دادن

برای من خیلی ضعیف تر شده بعضی وقت ها حتی ویدئو 1080 هم نمیشه نگاه کرد چه برسه به 4k

mohammad026
21-07-2023, 19:54
من اگه بخوام خودم cell رو تنظیم کنم لاک کنم میتونم ؟ با اکانت farabord که دسترسی نداریم..
تونستید انجام بدید؟ منم قصد دارم ولی یوزر farabord دسترسی نداره و پشتیبانی هم همکاری نمیکنه

Vahid67
30-07-2023, 19:47
زیتل مرز های Oversell رو جابجا کرده... توی ساعات اولیه صبح مثلا تا 8 صبح سرعت دانلود بالای 4 مگابایت هستش و به عصر و ساعات شلوغ که میرسه سرعت دانلود به 200 کیلوبایت هم نمیرسه!

par_haam
17-09-2023, 17:38
درود و عرض ادب، وقت همگی عزیزان بخیر.
یک سوال داشتم از حضور دوستانی که زیتل دارند
یوزر پسورد برای ورود به کنسول مودم به چه صورت است ؟

kenshikan
17-09-2023, 18:27
زیتل مرز های Oversell رو جابجا کرده... توی ساعات اولیه صبح مثلا تا 8 صبح سرعت دانلود بالای 4 مگابایت هستش و به عصر و ساعات شلوغ که میرسه سرعت دانلود به 200 کیلوبایت هم نمیرسه!

همه همینن. هیچ کی برای کاربرا پهنای باند اختصاصی رزرو نمی کنه. ته همه لینکاشون رو به اینترنت شیرینگ می شه

Vahid67
20-09-2023, 16:12

سلام
farabord برای هر دوتاش

- - - Updated - - -

سلام
farabord برای هر دوتاش

radarz
20-09-2023, 18:39
راضی نیستم از روی ناچاری بی سرویسی در منطقه دارم تحملش میکنم !!! :king:

silverbios
28-09-2023, 23:35
آیا سیم‌کارت و شبکه رادیویی زیتل با بقیه مودم‌های TD-LTE موجود در بازار هم کار میکند؟

pori20
29-09-2023, 13:32
آیا سیم‌کارت و شبکه رادیویی زیتل با بقیه مودم‌های TD-LTE موجود در بازار هم کار میکند؟
اگر از باند 42 پشتیبانی کند، بله کار میکنه.

test84
01-10-2023, 14:43
سلام من چند صفحه اخر رو خوندم و تقریبا نظر همه این بود که پایداری سرعت نداره، سمت مجییدیه که خیلی شلوغه هم پس احتمالا زیاد کند میشه، کسی تجربه‌‌ش رو داره؟

گرفتن زیتل رو پیشنهاد میدین؟ گزینه دیگه چی پیشنهاد میدید. الان هشت مگ دارم ولی پول ۱۶ مگ رو میدم برا حجم بیشتر چون خطم نمی‌کشه. اطراف هم زیاد ساختن فک نمیکنم سیگنال خویی بده زیتل.

kenshikan
01-10-2023, 18:55
سلام من چند صفحه اخر رو خوندم و تقریبا نظر همه این بود که پایداری سرعت نداره، سمت مجییدیه که خیلی شلوغه هم پس احتمالا زیاد کند میشه، کسی تجربه‌‌ش رو داره؟

گرفتن زیتل رو پیشنهاد میدین؟ گزینه دیگه چی پیشنهاد میدید. الان هشت مگ دارم ولی پول ۱۶ مگ رو میدم برا حجم بیشتر چون خطم نمی‌کشه. اطراف هم زیاد ساختن فک نمیکنم سیگنال خویی بده زیتل.

سلام، زیتل فقط شمال شهر خوبه. اگه مرکز شهری دنبالش نرو. از اپراتورهای دیگه تی دی یا فیبر بگیر

- - - Updated - - -

سلام، زیتل فقط شمال شهر خوبه. اگه مرکز شهری دنبالش نرو. از اپراتورهای دیگه تی دی یا فیبر بگیر

silverbios
01-10-2023, 22:41
ممنون
پس یعنی تست شده و بطور کلی محدودیتی از سمت زیتل بر روی زیرساخت زیتل اعمال نشده جهت محدود کردن CPE اعمال نشده؟

بطور خاص قصد استفاده از Secomm LTE2122GR رو دارم.

silverbios
01-10-2023, 22:50
تکراری
لطفا حذف شود.

pori20
02-10-2023, 14:03
ممنون
پس یعنی تست شده و بطور کلی محدودیتی از سمت زیتل بر روی زیرساخت زیتل اعمال نشده جهت محدود کردن CPE اعمال نشده؟

بطور خاص قصد استفاده از Secomm LTE2122GR رو دارم.

نه محدودیتی وجود نداره، حتی تو گوشی که باند 42 ساپورت میکنه تست شده و کار میکنه اما APN باید به صورت دستی وارد بشه. (ممکنه مودم شما به صورت خودکار شناسایی نکنه)
APN: FDI.mnc045.mcc432.gprs

test84
02-10-2023, 14:06

- - - Updated - - -

ممنونم، سمت مجیدیه چطوره. روز 8 مگ میده شب مثلا 40 مگ؟

minoo854
02-10-2023, 14:17
سلام منم همین سوال و دارم.

akanetworks
17-10-2023, 19:58
کسی مودم زیتل رو بریج کرده ؟

- - - Updated - - -

کسی مودم زیتل رو بریج کرده ؟

MMDFullHD
30-12-2023, 13:07
دوستان این تی دی زیتل چطوریاس ارزش خرید داره ماهیانه 150 گیگ به بالا مصرف دارم
امروز اومدم تو سایتشون دیدم اندیشه و خونه ما هم تو پوشش سبز هست
مودم جدا باید تهیه کرد یا همین مودم معمولی فایو ک پشتیبانی داره از تی دی اوکیه؟

MMDFullHD
30-12-2023, 13:10
مودم جدا باید تهیه کرد یا همین مودم معمولی فایو ک پشتیبانی داره از تی دی اوکیه؟ مودم اوتدوره

magiteq1
30-12-2023, 14:34
مودم جدا باید تهیه کرد یا همین مودم معمولی فایو ک پشتیبانی داره از تی دی اوکیه؟ مودم اوتدوره

اندیشه شهریار؟

- - - Updated - - -

اندیشه شهریار؟

Vahid67
30-12-2023, 14:40

بستگی به منطقه داره که چه تعداد یوزر داشته باشه...
توی ساعات آخر شب مثلا از 12 به بعد تا ساعت 11 صبح خیلی خوبه و با سرعت خوب می تونی دانلود کنی...ولی بقیه ساعات سرعتش همون ADSL میشه با نوسان زیاد...من قعلا خودم از سر ناچاری زیتل استفاده میکنم...
اگه مصرفت ماهیانه همون 150 گیگ هستش مبین نت هم بگیری تقریبا همون قیمت برات درمیاد حتی ارزونتر...البته اگه مودم رو حساب نکنیم و بسته های حجیم رو خریداری کنی...ولی کیفیتش به مراتب بالاتر هستش

فرق مهمش با مبین این هستش که باید برای مبین نت ازشون مودم بخری یا مودم های آنلاک از بازار بخری که هزینه اضافه تری داره اما برای زیتل مودم رو خودشون نصب میکنن و بصورت امانی هستش مبلغی که اول برای مودم میگیرن رو بعد از اینکه خواستی جمع آوری کنی بهت پس میدن.

من ندیدم سیم کارت زیتل رو جدایی بفروشن باید تماس بگیری...و البته مودم های خودشون داخلی نیستن باید روی پشت بام نصب بشه...

مودمی که نصب میکنن اینه:

MMDFullHD
31-12-2023, 11:41
اندیشه شهریار؟

شهریار نه اندیشه فاز های 2 3 بخشی از 1 اونم نه کامل

MMDFullHD
31-12-2023, 11:58
شهریار نه اندیشه فاز های 2 3 بخشی از 1 اونم نه کامل

بستگی به منطقه داره که چه تعداد یوزر داشته باشه...
توی ساعات آخر شب مثلا از 12 به بعد تا ساعت 11 صبح خیلی خوبه و با سرعت خوب می تونی دانلود کنی...ولی بقیه ساعات سرعتش همون ADSL میشه با نوسان زیاد...من قعلا خودم از سر ناچاری زیتل استفاده میکنم...
اگه مصرفت ماهیانه همون 150 گیگ هستش مبین نت هم بگیری تقریبا همون قیمت برات درمیاد حتی ارزونتر...البته اگه مودم رو حساب نکنیم و بسته های حجیم رو خریداری کنی...ولی کیفیتش به مراتب بالاتر هستش

فرق مهمش با مبین این هستش که باید برای مبین نت ازشون مودم بخری یا مودم های آنلاک از بازار بخری که هزینه اضافه تری داره اما برای زیتل مودم رو خودشون نصب میکنن و بصورت امانی هستش مبلغی که اول برای مودم میگیرن رو بعد از اینکه خواستی جمع آوری کنی بهت پس میدن.

من ندیدم سیم کارت زیتل رو جدایی بفروشن باید تماس بگیری...و البته مودم های خودشون داخلی نیستن باید روی پشت بام نصب بشه...

مودمی که نصب میکنن اینه:

هزینه اش یخورده بیشتر برام در میاد درسته اینطور ک کامنت های اینستا و بقیه جاهارو خوندم راضی نبودن خونه مام تو پوشش سبز هست ولی خیلی نزدیک به زرد هست از ی طرف میترسم سیگنال بد بگیرم
تماس گرفتم گفتن امکان سنجی میکنیم براتون ببینم چطوره اگ نصابش بیاد از ی طرفم باید هزینه مودم امانیشو بدم ک مودم دارم ازین کتش هم بالاتره و تی دی 2300 و 3500 هم ساپورت داره
روی ایرانسل با دوتا بسته همین 90 گیگی 180 گیگ میتونم بگیرم 300 تومن

Vahid67
31-12-2023, 16:04
هزینه اش یخورده بیشتر برام در میاد درسته اینطور ک کامنت های اینستا و بقیه جاهارو خوندم راضی نبودن خونه مام تو پوشش سبز هست ولی خیلی نزدیک به زرد هست از ی طرف میترسم سیگنال بد بگیرم
تماس گرفتم گفتن امکان سنجی میکنیم براتون ببینم چطوره اگ نصابش بیاد از ی طرفم باید هزینه مودم امانیشو بدم ک مودم دارم ازین کتش هم بالاتره و تی دی 2300 و 3500 هم ساپورت داره

به نظرم ریسک نکن مستقیم برو سراغ مبین نت البته اگه ساپورت داره منطقه شما...

- - - Updated - - -

به نظرم ریسک نکن مستقیم برو سراغ مبین نت البته اگه ساپورت داره منطقه شما...

vali72
03-01-2024, 10:58
سلام من تازه اینترنت زیتل گرفتم یه مشکلی که داره وقتی موقعی که چیزی دانلود میکنم همزمان میخوام سایت باز کنم یا تو یوتیوب بزور صفحات باز میشه و سرعت افتضاح میشه حتی برای سایت باز کردن باید چند بار رفرش کنم تا باز بشه راه حلی داره سرعت درست بشه؟

magiteq1
03-01-2024, 20:43
سلام من تازه اینترنت زیتل گرفتم یه مشکلی که داره وقتی موقعی که چیزی دانلود میکنم همزمان میخوام سایت باز کنم یا تو یوتیوب بزور صفحات باز میشه و سرعت افتضاح میشه حتی برای سایت باز کردن باید چند بار رفرش کنم تا باز بشه راه حلی داره سرعت درست بشه؟
سرعت ابلودت بایین هست

magiteq1
13-02-2024, 11:36
دوستان رو زیتل w.a.r.p کانکت میشه؟

- - - Updated - - -

دوستان رو زیتل w.a.r.p کانکت میشه؟...................

GHAGHALEELEE
13-02-2024, 20:23
دوستان رو زیتل w.a.r.p کانکت میشه؟

- - - Updated - - -

دوستان رو زیتل w.a.r.p کانکت میشه؟...................

من زیتل ندارم ولی این میار خوبی برای انتخاب ای اس پی نیست چون هر لحظه اون هم به بقیه میپیونده. برای استفاده از وا--رپ هم راه حل هست. تو گوگل فرگمنت و ای پی تمیز رو سرچ کن با کمی مطالعه میتونی پشت کلود-<فلر یک اکانت دائمی نامحدود بسازی.

dddmmm
22-02-2024, 14:25
درود
کد تخفیف زیتل کسی داره ؟
رو این تخفیف زمستانه ، کد تخفیف هم کار می‌کنه ؟

dddmmm
22-02-2024, 14:29
درود
کسی کد تخفیف زیتل داره
رو این جشنواره زمستانه کد تخفیف هم کار می‌کنه ؟؟

pori20
23-02-2024, 13:20
درود
متاسفانه زمانش تمام شد.

silverbios
28-04-2024, 10:13
زیتل برای CPE هاش آپدیت جدیدی نداده؟
شدیدا روی ورژن 3.2.22 مشکل انتخاب دکل دارم که باید بطور دستی زاویه‌ای رو محدود کنم تا روی دکل با کیفیت بهتر قرار بگیره، ترجیح‌ام این هست که دستگاه رو هم روی یک دکل فیکس نکنم چرا که این مورد توسط خود شرکت انجام میشه و در دفعات بعد دسترسی من محدود خواهد شد.

karikator
18-07-2024, 15:59
با سلام چطوری ب تنظیمات مودم زیتل وصل بشیم ؟؟؟ و ایا راه حلی هست تو تنظیمات ک تغییر بدیم و سرعت بهتر بشه ؟؟؟

radarz
18-07-2024, 19:52
با سلام چطوری ب تنظیمات مودم زیتل وصل بشیم ؟؟؟ و ایا راه حلی هست تو تنظیمات ک تغییر بدیم و سرعت بهتر بشه ؟؟؟

نه ی مودم معمولی داغونه !!!

- - - Updated - - -

زیتل برای CPE هاش آپدیت جدیدی نداده؟
شدیدا روی ورژن 3.2.22 مشکل انتخاب دکل دارم که باید بطور دستی زاویه‌ای رو محدود کنم تا روی دکل با کیفیت بهتر قرار بگیره، ترجیح‌ام این هست که دستگاه رو هم روی یک دکل فیکس نکنم چرا که این مورد توسط خود شرکت انجام میشه و در دفعات بعد دسترسی من محدود خواهد شد.

احتمالا با مک ادرس بستنش ی وقت فرار نکنه !!!

silverbios
05-08-2024, 17:09
متاسفانه ظاهرا این امکان غیرفعال شده، در دیوایسی که باند ۴۲ TD-LTE پشتیبانی میکرد تست کردم به هیچ عنوان به شبکه زیتل متصل نمی‌شد.
فکر میکنم محدودیت بر روی IMEI یا مواردی از این دست اعمال کردن.

silverbios
06-08-2024, 11:23
متاسفانه ظاهرا این امکان غیرفعال شده، در دیوایسی که باند ۴۲ TD-LTE پشتیبانی میکرد تست کردم به هیچ عنوان به شبکه زیتل متصل نمی‌شد.

طی بررسی که داشتم براساس EARFCN فعلی در چند منطقه و دستگاه که مقدار آن 42890 هست، زیتل ظاهرا مدتی هست از فرکانس و متود استانداری برای سرویس دهی استفاده نمی کند، البته EARFCN های مختلفی بر روی زیتل در قدیم دیده بودم ولی الان در حال حاضر در استان تهران صرفا همین یک مورد را مشاهده کردم.
چرا که این EARFCN متعلق به باند ۷ در FDD هست با مشخصات تقریبی زیر

Duplex Mode: FDD
7 :Band
:Frequency Range
Downlink: 2620 MHz to 2690 MHz
Uplink: 2500 MHz to 2570 MHz
و تنها مورد مشابه بازه در TD-LTE این دو مورد هست که بخش کمی از آن را پوشش می‌دهد.

Duplex Mode: TDD
Band: 38
Often Frequency Range:2570 MHz to 2620 MHz

Duplex Mode: TDD
Band: 41
Often Frequency Range: 2496 MHz to 2690 MHz

بنظر می‌رسد شرکت فرابرد در بحث فرکانس تحت کنترل خود تغییراتی انجام داده یا اینکه بر أساس اشتراکات تجاری یا ویژه یا خانگی فرکانس های متفاوتی در اختیار کاربران برای ارتباط قرار می‌دهد که صد البته تاثیر مستقیم بر عملکرد سرویس فارق از پارامترهای لحظه‌ای کلاینت خواهد داشت.

radarz
07-08-2024, 09:26
بدترین سرویس در قند شکن ها همین زیتل ... اشتباه کردم گرفتم

Vahid67
09-08-2024, 10:39
بدترین سرویس در قند شکن ها همین زیتل ... اشتباه کردم گرفتم

بستگی داره به کدوم آنتن وصل بشی...
برای من چیز هاییی که هیچ اپراتوری وصل نمیشه این راحت وصل میشه!

pori20
10-08-2024, 14:31
APN زیر رو ست کنید و مجدد تست کنید :
FDI.mnc045.mcc432.gprs

pori20
10-08-2024, 14:33
APN زیر رو ست کنید و مجدد تست کنید :
FDI.mnc045.mcc432.gprs

Vahid67
02-09-2024, 15:07
سلام دوستان
جدیدا کسی nord تست کرده؟

radarz
02-09-2024, 19:52
سلام دوستان
جدیدا کسی nord تست کرده؟
رو زیتل داغون هیچی وصل نمیشه ... مگر پولی

- - - Updated - - -

سلام دوستان
جدیدا کسی nord تست کرده؟
رو زیتل داغون هیچی وصل نمیشه ... مگر پولی

Vahid67
24-09-2024, 17:25
سلام دوستان
من یک تست جدید انجام دادم دو تا سرویس وی پـــی ان دقیقا یکسان روی دو تا VPS مختلف از دوتا دیتاسنتر مختلف نصب کردم...
روی یک دیتاسنتر همراه اول و زیتل و ایرانسل به راحتی وصل شدند... اما روی یک دیتاسنتر دیگه فقط همراه اول وصل شد!
اما با تغییر پروتکل روی همون سروری که ریتل وصل نمیشد تونستم روی زیتل هم وصل بشم...

hoaxa
02-10-2024, 22:57
سلام
آقا من میخواستم port forwarding ام رو روشن کنم برای ssh روی port 22
هم مودم z.tel رو تنظیم کردم هم روتر تو خونه
ولی هرچقدر که امتحان میکنم باز port بسته اس
لوکال اوکیه
ولی نمیدونم چرا port forwarding ام کار نمیکنه
کسی میتونه کمکم کنه
مرسی:wub:

par_haam
20-10-2024, 22:06
سلام
لوکال اوکیه
کسی میتونه کمکم کنه

پورت 22 داخلی بسته است معمولا، باید پورت دیگری استفاده کنید.

- - - Updated - - -

سلام
لوکال اوکیه
کسی میتونه کمکم کنه

par_haam
20-10-2024, 22:07
سلام
لوکال اوکیه
کسی میتونه کمکم کنه

NIMA_e2
28-10-2024, 15:27
دوستان کسی اینجا تونسته فیبر زیتل رو بگیره؟ شنیدم فقط سمت میدون پالیزی رو پوشش میده

majid098
24-11-2024, 17:44
سلام کسی رمز جدید پنل مودم زیتل رو داره قدیمیه با اپدیت شدن مودم دیگه کار نمیکنه

hotman1234
04-12-2024, 10:44
کسی سیم کارت زیتل روی مودم X28 تست کرده که کار میکنه؟ زیتل عملا غیرقابل استفاده شده شاید بشه با قابلیت تجمیع باند این مودم سرعت بهتری گرفت.

kenshikan
04-12-2024, 11:45
کسی سیم کارت زیتل روی مودم X28 تست کرده که کار میکنه؟ زیتل عملا غیرقابل استفاده شده شاید بشه با قابلیت تجمیع باند این مودم سرعت بهتری گرفت.

کله گنده ها نمی ذارن شرکت های کوچیک کمر راست کنن. زیتل هم گویا پاشو از گلیمش درازتر کرده دارن بازارشو می گیرن

radarz
12-12-2024, 11:31
سلام

زیتل دکل مستقل از شرکت های موبایل مثله همراه اول و ایرانسل و رایتل و ... داره ؟ برق میره میاد طول میکشه تا لینکس آپ شه !!! :rambo:

pori20
16-12-2024, 22:21
سلام

زیتل دکل مستقل از شرکت های موبایل مثله همراه اول و ایرانسل و رایتل و ... داره ؟ برق میره میاد طول میکشه تا لینکس آپ شه !!! :rambo:

سلام
بله دکل های خودش رو دارد.

Markus
30-01-2025, 23:42

سلام
بله من سیم کارت رو با مودم X28pro (که تنظیماتش هیچ فرقی هم با X28 نداره) تست کردم و کار کرد.
البته این رو هم بگن سمت محدوه ما روی باند 42 کار میکنه (با قراردادن APN روی Auto) و نهایت پهنای باند روی همون محدوده 40Mbps بود چون فکر کنم از سمت شرکت روی همین پهنای باند قفل شده، و بیشتر از اون افزایش پیدا نمیکنه. تجمیع باند هم روش اعمال نشد. چون غیر از باند 42 اصلا شناسایی نمیشه و نه وصل میشه نه کار میکنه،

GHAGHALEELEE
13-02-2025, 17:26
سلام. دوستان
در صورت مصرف ترافیک زیاد ، زیتل چی کار میکنه؟ محدود میکنن؟ اگر اینطوره بعد چه مقدار مصرف پهنای باند محدود میکنن و سرعت محدود شده رو چقدر میاد؟

radarz
15-02-2025, 05:16
سلام. دوستان
در صورت مصرف ترافیک زیاد ، زیتل چی کار میکنه؟ محدود میکنن؟ اگر اینطوره بعد چه مقدار مصرف پهنای باند محدود میکنن و سرعت محدود شده رو چقدر میاد؟

نه محدودیت نداره ...

- - - Updated - - -

سلام. دوستان

نه محدودیت نداره ...

GHAGHALEELEE
15-02-2025, 19:43
[QUOTE=radarz;9203421]نه محدودیت نداره ...

- - - Updated - - -

جالبه.
یک پرسش دیگه. اطلاع دارید برنامه های دانلودر تورنت مثل Utorrent یا qBittorrent کانکشن شون روی زیتل سبز رنگ یا Ok هست؟ چون ممکنه پورت بسته نباشه ولی اگر کانکشن اوکی نباشه یا زرد باشه سیدها هی وصل میشن هی قطع میشن برای همین تورنت باید خیلی سید داشته باشه تا بشه دانلود کرد.

آپدیت: یک سرچ زدم نظرات کاربرها رو خوندم تقریبا همه میگن فاجعه هست. سرعت 2 مگابیت در شب! اینجوری که ADSL مخابرات هم داره این سرعت رو میده. تقریبا 60% میگن بد که خوب آمار خیلی خیلی بالایی هست.

Amir1234646
16-02-2025, 13:00
[QUOTE=radarz;9203421]نه محدودیت نداره ...

- - - Updated - - -

جالبه.
یک پرسش دیگه. اطلاع دارید برنامه های دانلودر تورنت مثل Utorrent یا qBittorrent کانکشن شون روی زیتل سبز رنگ یا Ok هست؟ چون ممکنه پورت بسته نباشه ولی اگر کانکشن اوکی نباشه یا زرد باشه سیدها هی وصل میشن هی قطع میشن برای همین تورنت باید خیلی سید داشته باشه تا بشه دانلود کرد.

آپدیت: یک سرچ زدم نظرات کاربرها رو خوندم تقریبا همه میگن فاجعه هست. سرعت 2 مگابیت در شب! اینجوری که ADSL مخابرات هم داره این سرعت رو میده. تقریبا 60% میگن بد که خوب آمار خیلی خیلی بالایی هست.

بله من هم میخواستم بگیرم پشیمون شدم. در سایت نظرکده نظرات مردم رو بخونید اکثراً ناراضی هستن. بدتر اینکه اول قرارداد یک ساله میبندن و اگه جمع آوری هم کنید برای پس دادن پول اذیت میکنن.

GHAGHALEELEE
16-02-2025, 21:49
[QUOTE=GHAGHALEELEE;9203433]

بله من هم میخواستم بگیرم پشیمون شدم. در سایت نظرکده نظرات مردم رو بخونید اکثراً ناراضی هستن. بدتر اینکه اول قرارداد یک ساله میبندن و اگه جمع آوری هم کنید برای پس دادن پول اذیت میکنن.
همین که قرارداد رو یکساله میبندن خودش نشون میده میخوان به مشتری تحمیل کنن. تازه مثل اینکه برعکس گذشته که یک تومان ودیعه بابت مودم میگرفتن، حالا باید مودم رو هم بخری.باید گوشام دراز باشه از همچین جایی نت بگیرم.

mohammad026
17-02-2025, 16:11
سلام. دوستان
بی سر و صدا سیستم محدود میکنه. بار ها تجربه داشتم. اصلا هم گردن نمیگیرن که محدود شده. تقریبا بعد از 500 گیگ تا یک ماه اینجوری میمونه

NIMA_e2
21-02-2025, 15:18
من سرویسم رو مرداد ماه جمع کردم وقتی که سرعتش به زیر 1 مگابیت رسیده بود و گفتند که چون خودتون میخواهید که جمع کنید بقیه پولتون مبپره . از مرداد ماه تا الان هم بیعانه من بابت مودم رو پس ندادند

radarz
21-02-2025, 16:53
بی سر و صدا سیستم محدود میکنه. بار ها تجربه داشتم. اصلا هم گردن نمیگیرن که محدود شده. تقریبا بعد از 500 گیگ تا یک ماه اینجوری میمونه

3 ساله دارم سرعت نوسان نداشته ... سرویس هم که خودشون گفتن بین 5 تا 20 مگ همیشه بالای 15 م بوده

GHAGHALEELEE
22-02-2025, 06:02
من سرویسم رو مرداد ماه جمع کردم وقتی که سرعتش به زیر 1 مگابیت رسیده بود و گفتند که چون خودتون میخواهید که جمع کنید بقیه پولتون مبپره . از مرداد ماه تا الان هم بیعانه من بابت مودم رو پس ندادند

واقعا که! دزدی و قلدری باهم. شرم آوره به خدا.

3 ساله دارم سرعت نوسان نداشته ... سرویس هم که خودشون گفتن بین 5 تا 20 مگ همیشه بالای 15 م بوده

اونجور که از کامنتها فهمیدم بعضی مناطق سرعت مناسب میمونه چون ظرفیتشون پر نشده (در این کیس 3 سال). ولی این که اول پول یکسال رو میگیرن و پول پس نمیدن و ... دیگه خیلی بی وجدانی زیتل هست.

mohammad026
23-02-2025, 17:56
اخیرا شما هم حس میکنید اختلال ها و محدودیت های زیتل بیشتر شده؟
اکثر سایت های خارجی بالا نمیان، پروتکل های ssh و ftp و موارد مشابه بسیار کند یا حتی قطع شده