مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی د ر مورد انتخاب اسم مغازه
lakers320
02-02-2019, 10:47
با سلام و درود بر شما کاربران گرامی
میخواستم یک اسم برای مغازه ابزار یراق آلات انتخاب کنم و میخوام اسم متناسب با این شغل باشه !! بعضی ها اسم شخصی خودشان را می گذراند یا فامیل شان را !! ولی بنظرم من جالب نیست!! دنبال اسم باستانی ایرانی می گردم یا اسم کسی که مثلا چکش را درست کرد یا .... کلا اسمی میخوام باشه که مرتبط باشه به کار!
اگر نظری دارید لطفا راهنمایی کنید
سپاس
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-02-2019, 22:03
سلام
یراقچی
.
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsenP3000
03-02-2019, 00:13
با سلام و درود بر شما کاربران گرامی
میخواستم یک اسم برای مغازه ابزار یراق آلات انتخاب کنم و میخوام اسم متناسب با این شغل باشه !! بعضی ها اسم شخصی خودشان را می گذراند یا فامیل شان را !! ولی بنظرم من جالب نیست!! دنبال اسم باستانی ایرانی می گردم یا اسم کسی که مثلا چکش را درست کرد یا .... کلا اسمی میخوام باشه که مرتبط باشه به کار!
اگر نظری دارید لطفا راهنمایی کنید
سپاس
یسارا (نام کهن معادل ابزار فروشی های امروزی و آهنگری ها و سازنده های ابزار زمان هخامنشی)
توی ویکی سرچ کنید اطلاعات دقیق تری می ده.
:n16:
lakers320
03-02-2019, 00:47
یسارا (نام کهن معادل ابزار فروشی های امروزی و آهنگری ها و سازنده های ابزار زمان هخامنشی)
ممنون دوست عزیز: ولی معنی که به دست آوردم توی گوگل در مورد این اسم یک چیز دیگه بود !! یعنی به معنی به طرف چپ و به سوی چپ بود !
سپاس
mohsenP3000
03-02-2019, 09:51
ممنون دوست عزیز: ولی معنی که به دست آوردم توی گوگل در مورد این اسم یک چیز دیگه بود !! یعنی به معنی به طرف چپ و به سوی چپ بود !
سپاس
خواهش می کنم. عجیبه!!!!
به محض اینکه فرصت کنم براتون لینک های مفید رو می ذارم.
به جز این ها در کتاب های تاریخی هم اگر نگاه کنید آخر کتاب اسم های سخت رو آوردن مثل دیکشنری تو اون ها هم هست. اتفاقا من دیشب که تاپیک شما رو دیدم چنین اسمی یادم بود و سریع نوشتم شاید اشتباه املایی یا انشایی داشته باشم برای همین ویکی رو پیشنهاد کردم. حالا اگر توی کتاب یا جایی دیدم بهتون اطلاع می دم و مدرکش رو براتون می فرستم.
mohsenP3000
03-02-2019, 12:46
سپاس
بله دقیقا درست فرموده بودید. به معنای به سمت چپ هست. احتمالا با واژه دیگه ای اشتباه گرفتم.
باید کتاب های آقای باستانی پاریزی رو مرور کنم تا صحیح شو به خاطر بیارم.
lakers320
03-02-2019, 20:14
بله دقیقا درست فرموده بودید. به معنای به سمت چپ هست. احتمالا با واژه دیگه ای اشتباه گرفتم.
باید کتاب های آقای باستانی پاریزی رو مرور کنم تا صحیح شو به خاطر بیارم.
ممنون دوست عزیز: والا خودم به 3 تا اسم رسیدم ولی نمی دانم به درد میخورد یا نه ! نظر شما چی هست؟ من خودم چون شمالی هستم اسم های زیر مثل کاسپین یا خزر بیشتر مد نظرم هست مخصوصا کاسپین : از نظر باستانی هم ریشه داره چون یک نژاد آریایی هست و...
مثلا ابزار یراق و لوازم ساختمانی ...........
اسم های مورد نظر:
1. کاسپین
2.خزر
3.ملل
4. نوین
سپاس
mohsenP3000
03-02-2019, 21:23
ممنون دوست عزیز: والا خودم به 3 تا اسم رسیدم ولی نمی دانم به درد میخورد یا نه ! نظر شما چی هست؟ من خودم چون شمالی هستم اسم های زیر مثل کاسپین یا خزر بیشتر مد نظرم هست مخصوصا کاسپین : از نظر باستانی هم ریشه داره چون یک نژاد آریایی هست و...
مثلا ابزار یراق و لوازم ساختمانی ...........
اسم های مورد نظر:
1. کاسپین
2.خزر
3.ملل
4. نوین
سپاس
سپاس از شما.
اسم های انتخابی بسیار زیبا هستند.
کاسپین که خیلی خوشم اومد. مبارک باشه. انشاالله به سلامتی.:n16:
armin_punisher6
07-02-2019, 21:39
درود بر شما.اگه این معنی باشه بهترین انتخابه.هر کی هم بپرسه معنیش چیه با افتخار توضیح میدین.
mohsenP3000
07-02-2019, 21:50
درود بر شما.اگه این معنی باشه بهترین انتخابه.هر کی هم بپرسه معنیش چیه با افتخار توضیح میدین.
سلام و تشکر از شما
متاسفانه حق با دوستمون بود و این کلمه یعنی یسارا یعنی به سمت چپ.
احتمالا یا با کلمه دیگه ای که تو ذهنمه اشتباه شده یا باید کتاب های آقای باستانی پاریزی رو چک کنم که کامل توضیح داده ولی کتابام تو انباری و فرصت نداشتم.
باز هم تشکر از حمایت شما خیلی خوشحالم کردید که اندیشه ای نیک دارید.:n16:
lakers320
07-02-2019, 21:57
ممنون از دوستان: بنده هنوز به جمع بندی نرسیدیم در مورد انتخاب اسم : اگر اسم جدیدی سراغ دارید ممنونم میشم اگر معرفی کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.