مشاهده نسخه کامل
: مشکل با دو تا رم
behroz3666
24-01-2019, 08:28
سلام دوستان
من یه سیستم قدیمی دارم با دو تا رم 2 گیگ ddr2
این سری سیستم که روشن بود یهو خودش خاموش شد و موقعی که میخواستم
دوباره روشن کنم بعد از چند ثانیه خاموش میشه
یکی از رم ها رو دراوردم درست شد حالا دوتا رم با هم کار نمیکنه هر کدوم از رم ها
جدا کار میکنه ولی با هم نه حتی رم دیگه هم آوردم همین مشکل داره
بایوس رو هم آپدیت کردم درست نشد
نمیدونم مشکل از کجاست
باس رم ها شاید با هم یکی نباشه البته مین بورد خودش ست میکنه ولی بعضی اوقات نمیتونه
Xx Hossein xX
24-01-2019, 14:51
معمولا این مشکل بخاطر سازگار نبودن رم ها پیش میاد. و راه حل خیلی قطعی هم براش وجود نداره.
1- اگه 4 تا اسلات رم دارید سعی کنید رم ها رو توی یک کانال قرار ندید. هر کانال با رنگ مجزا مشخص شده. مثلا یکی رو توی زرد و یکی رو توی مشکی قرار بدید.
2- باتری بایوس رو 10 دقیقه خارج کنید و اجازه بدید تنظیمات کامل پاک بشه. گاهی اوقات این کار مشکل رو حل میکنه.
3- در نهایت سعی کنید یک رم دیگه دقیقا با مشخصات فعلی یکی از رم ها تهیه کنید. برند، حجم، زمانبندی و ولتاژ یکی باشه.
شاید هم مادربرد قدیمیه و آن مقدار رم را ساپرت نمیکنه.:n05:
behroz3666
26-01-2019, 07:13
باس رم ها شاید با هم یکی نباشه البته مین بورد خودش ست میکنه ولی بعضی اوقات نمیتونه
سلام
نه یکی هست الان سیستم قدیمی هست تا الان بدون مشکل کار میکرد یهو اینجور شد
behroz3666
26-01-2019, 07:16
معمولا این مشکل بخاطر سازگار نبودن رم ها پیش میاد. و راه حل خیلی قطعی هم براش وجود نداره.
1- اگه 4 تا اسلات رم دارید سعی کنید رم ها رو توی یک کانال قرار ندید. هر کانال با رنگ مجزا مشخص شده. مثلا یکی رو توی زرد و یکی رو توی مشکی قرار بدید.
2- باتری بایوس رو 10 دقیقه خارج کنید و اجازه بدید تنظیمات کامل پاک بشه. گاهی اوقات این کار مشکل رو حل میکنه.
3- در نهایت سعی کنید یک رم دیگه دقیقا با مشخصات فعلی یکی از رم ها تهیه کنید. برند، حجم، زمانبندی و ولتاژ یکی باشه.
تمام اینکارها رو انحام دادم نشد
- - - Updated - - -
شاید هم مادربرد قدیمیه و آن مقدار رم را ساپرت نمیکنه.:n05:
نه قبلا بود روش مشکلی نداشت
Xx Hossein xX
26-01-2019, 17:36
تمام اینکارها رو انحام دادم نشد
- - - Updated - - -
نه قبلا بود روش مشکلی نداشت
خب شاید یکی از رم ها خراب شده؟ هر جفتشون رو تک تک تست کردید درست کار میکنن؟ :n13:
حتی ممکنه یکی از پایه های مادربرد خراب شده باشه. همه حالت های نصب کردن رم رو تست کنید.
behroz3666
27-01-2019, 17:37
باتری بایوس رو دراوردم دوباره گزاشتم درست شد فعلا دو روزه مشکلی نداره
قبلا هم انجام داده بودم ولی باتری رو زود گزاشتم ایندفعه 15 دقیقه باتری رو دراوردم
فعلا درست شد
ممنون بابت راهنمایی دوستان:n12:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.