PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »»» فریـمور جـدید 196 ایـرانسل نسخـه ویـرایش شـده بـا امـکانات عـالی

Javad0111
21-01-2019, 00:50
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و وقت بخیر

شهادت حضرت زهرای مرضیه (سلام الله علیها ) » تسلیت عرض میکنم و ان شاالله عزادارای دهه اول فاطمیه همه شما عزیزان مورد قبول حضرت احدیت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از انجایی که یکسری از دوستان درخواست ویرایش جدیدترین ورژن از فریومور ایرانسل را داشتند بنده تصمیم گرفتم با تمام خستگی و مشغله , اینکار را برای دوستان عزیز انجام بدم

لطفا برای بنده دعا کنید ....

با تشکر

ویژگی ها :

اضافه شدن قابلیت adb و telnet

نسخه : 1

لینک دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hadi kabi
21-01-2019, 02:30
با سلام
برای مودم انلاک مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟

saber73
21-01-2019, 03:06
با سلام
برای مودم انلاک مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟

خیر نصب کنید و برا دوستمون که زحمت اینو کشیدن دعا بفرمایید . آمین

saber73
21-01-2019, 03:07
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و وقت بخیر

شهادت حضرت زهرای مرضیه (سلام الله علیها ) » تسلیت عرض میکنم و ان شاالله عزادارای دهه اول فاطمیه همه شما عزیزان مورد قبول حضرت احدیت

از انجایی که یکسری از دوستان درخواست ویرایش جدیدترین ورژن از فریومور ایرانسل را داشتند بنده تصمیم گرفتم با تمام خستگی و مشغله , اینکار را برای دوستان عزیز انجام بدم

لطفا برای بنده دعا کنید ....

با تشکر

ویژگی ها :

اضافه شدن قابلیت adb و telnet

نسخه : beta

لینک دانلود :

تشکر فرواون از شما که این زحمت رو کشیدن و این ورژن تکمیل تر کردین . همیشه پایدار و موفق باشید .

مهدی بیاتی
21-01-2019, 08:41
سلام.صابر عزیز روش استفاده اش به چه صورته ؟ باز هم لحیم کاری و اسکریپت یا با اتصال شبکه ای ؟

saber73
21-01-2019, 13:07
سلام.صابر عزیز روش استفاده اش به چه صورته ؟ باز هم لحیم کاری و اسکریپت یا با اتصال شبکه ای ؟

چون adb و تلنت اضافه شده باید از روش لودر استفاده کنید یعنی کابل یو اس بی . اسکریپت هم نمیخواد . چون مودم انلاک باشه دیکه با این ورژن لاک نمیشه . بعد اپدیت هم حتما مودم رو ریست کنید .

vahid681`
21-01-2019, 17:57
سلام و خسته نباشین
ببخشین این ویرایش کامل تر هست یا ویرایشی که اقای صابر زحمت کشیدن و TR069رو بستن چون خیلی مهم هست مودم ابدیت نشه توسط اپراتور[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saber73
21-01-2019, 22:57
سلام و خسته نباشین
ببخشین این ویرایش کامل تر هست یا ویرایشی که اقای صابر زحمت کشیدن و TR069رو بستن چون خیلی مهم هست مودم ابدیت نشه توسط اپراتور[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این ویرایش فقط adb و تلنت اضافه شده و هیچ تغییر دیگه ای نداره و قسمت اپدیت فعال و به صورت اتوماتیک اپدیت میشه .

rezarazavi
23-01-2019, 23:01
سلام توی این ورژن اپدیت غیر فعال شده؟ دوباره اپراتور نمیتونه لاک کنه؟

Javad0111
23-01-2019, 23:49
سلام توی این ورژن اپدیت غیر فعال شده؟ دوباره اپراتور نمیتونه لاک کنه؟

سلام.

همانطور که در توضیحات میبینید به این فریمور فقط سطح دسترسی از طریقadb و telnet ایجاد شده است و کماکان تغییرات دیگری انجام نشده است!

البته سعی میشود بزودی ویرایش جدیدی برای رفاه حال دوستان ارائه شود!

aliali256
24-01-2019, 02:22
سلام لطفا روی فریمور ویرایش اقای صابر نیز کار کنید و تجمیع فرکانس روی FDD را فعال
و انتخاب باند به صورت تکی رو هم اضافه نمایید.

saber73
24-01-2019, 03:42
سلام لطفا روی فریمور ویرایش اقای صابر نیز کار کنید و تجمیع فرکانس روی FDD را فعال
و انتخاب باند به صورت تکی رو هم اضافه نمایید.

دوست گرامی تجمیع انجام میشه فقط علامت ظاهر نمیشه . اگر تجمیع انجام نمیشه این همه سرعت رو از کجا دریافت میکنید ؟ سرعت فریمور های ca , mimo4 زمین تا اسمان با سرعت فریمورهای بدون ca , mimo4 فرق داره . در ضمن با مودم هایی مثل : b525 و e5785 که علامت + رو هم نشون میده در یک شرایط یکسان تست زده شده و از نظر سرعت دریافتی هیچ فرقی باهم ندارن .

rezarazavi
24-01-2019, 06:57
سلام دوستان یه مودم ایرانسل tf-i60 تازه خریدم و میخوام آنلاکش کنم (تا حالا این کار انجام ندادم و بلد نیستم) حالا دو تا سوال برام پیش اومده آیا واقعا با انلاک کردن سرعت و انتن دهی بیشتر میشه؟ جدیدترین و بهترین فریموری که من باید نصب کنم که همه قابلیت های مودم را داشته باشه و اپراتورنتونه دوباره لاک کنه چیه؟ اینقدر تاپیک ها زیاد شده و فریمور های مختلف هست واقعا گیج شدم که کدومش نصب کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

saber73
24-01-2019, 11:21
سلام دوستان یه مودم ایرانسل tf-i60 تازه خریدم و میخوام آنلاکش کنم (تا حالا این کار انجام ندادم و بلد نیستم) حالا دو تا سوال برام پیش اومده آیا واقعا با انلاک کردن سرعت و انتن دهی بیشتر میشه؟ جدیدترین و بهترین فریموری که من باید نصب کنم که همه قابلیت های مودم را داشته باشه و اپراتورنتونه دوباره لاک کنه چیه؟ اینقدر تاپیک ها زیاد شده و فریمور های مختلف هست واقعا گیج شدم که کدومش نصب کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ داده شد . موفق باشید

Hossein jabbar
24-01-2019, 13:47
چطور اپدیت کنیم

Javad0111
28-01-2019, 13:20
سلام

یک قابلیت جالب که دیدنش خالی از لطف نیست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پی نوشت :

به محض اتصال چه از طریق لن چه وای فای , دیتا فعال میشود !

hamedxx1
28-01-2019, 14:31
جالب بود................

aliali256
28-01-2019, 14:47
سلام

یک قابلیت جالب که دیدنش خالی از لطف نیست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پی نوشت :

به محض اتصال چه از طریق لن چه وای فای , دیتا فعال میشود !

سلام
ممنون از شما
یعنی تا به لن یا wifi وصل نشیم دیتا وصل نیست درسته؟
و اون تاخیر اتصال کلا برداشته شده؟

tnt_66
09-02-2019, 00:35
سلام دوست عزیز خسته نباشید ، فریمور این مودم که در سایت ایسام فروختی رو میشه به منم بدید ؟

که تجمیع فرکانس داره و بعد از اتصال دیواس بهش اینترنتش فعال میشه

با تشکر

iran202
19-02-2019, 02:16
پاسخ داده شد . موفق باشید

سلام
منم سوال همین عزیز داشتم لطفا مرا هم راهنمایی کنید

با تشکر

saber73
19-02-2019, 02:46
سلام
منم سوال همین عزیز داشتم لطفا مرا هم راهنمایی کنید

با تشکر

برای جلوگیری از ریسک لاک شدن دوباره مودم از طرف اپراتورها و داشتن بهترین و جدیدترین امکانات فریمور و داشتن مودمی انلاک و غیر قابل لاک از طریق اپدیت از راه دور و اتوماتیک بله بهتره مودم رو انلاک کنید و از جدیدترین فریمور 196 ویرایش شده ایرانسل روی مودم استفاده کنید .

جدیدترین و بهترین فریمور 196 ویرایش شده ایرانسل با ظاهر هواوی

HosseinGholami
02-04-2019, 20:44
سلام.من مودمم TF-I60 ایرانسل هست.چند ماه قبل آنلاک کردم و فریمور 11.192.03.00.234 نصب شد.الان که میخوام ورژن رو ارتقا بدم به هیچ عنوان درایورهاش نصب نمیشه و ایراد "Unknown Devide" توی device manager ظاهر میشه.تمام لحیم کاری ها رو ۱۰۰ بار چک کردم و با همه ویندوزها امتحان کردم.نشد که نشد.خواهش میکنم کمکم کنین.

saber73
02-04-2019, 21:40
سلام.من مودمم TF-I60 ایرانسل هست.چند ماه قبل آنلاک کردم و فریمور 11.192.03.00.234 نصب شد.الان که میخوام ورژن رو ارتقا بدم به هیچ عنوان درایورهاش نصب نمیشه و ایراد "Unknown Devide" توی device manager ظاهر میشه.تمام لحیم کاری ها رو ۱۰۰ بار چک کردم و با همه ویندوزها امتحان کردم.نشد که نشد.خواهش میکنم کمکم کنین.