PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فریمور جدید ایرانسل نسخه 11.196.01.01.234

صفحه ها : [1] 2

Hamid1920
19-01-2019, 11:27
سلام
دوستان نسخه 196 ایرانسل رو برای دانلود براتون گذاشتم
برای بدست اوردنش خیلی زحمت کشیده شده لطفا استفاده میکنید یه دعا منو بکنید بلکه یه گره از کارام باز بشه
این فایل رو در پاسخ به آموزشهایی که اقای بلوچی توی سایت گذاشتن و همه ازش استفاده کردیم تهیه کردم امیدوارم یه روزی برسه که همه اطلاعاتی که دارن رو در اختیار بقیه بزارن چون هم باعث پیشرفت بقیه میشه و هم پیشرفت خود شخص
Adb , تلنت به فایل اضافه نکردم چون شرکت ایرانی هست ممکنه شامل کپی رایت بشه

لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamedxx1
19-01-2019, 11:48
الهی خیر از جونیت ببینی

balouchi
19-01-2019, 11:55
سلام
برای بدست اوردنش خیلی زحمت کشیده شده لطفا استفاده میکنید یه دعا منو بکنید

لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تشکر حمیدجان. خداوند بهترین نعمتهاش رو نصیبت کنه. «آمین»

saber73
19-01-2019, 12:59
سلام
برای بدست اوردنش خیلی زحمت کشیده شده لطفا استفاده میکنید یه دعا منو بکنید بلکه یه گره از کارام باز بشه
این فایل رو در پاسخ به آموزشهایی که اقای بلوچی توی سایت گذاشتن و همه ازش استفاده کردیم تهیه کردم امیدوارم یه روزی برسه که همه اطلاعاتی که دارن رو در اختیار بقیه بزارن چون هم باعث پیشرفت بقیه میشه و هم پیشرفت خود شخص

تشکر فراوان و ممنون از تمام زحمات و آموزش های شما . آقای بلوچی هم زحمت adb رو بکشن دیگه تکمیل میشه . :n16::n40:

MH.Mousavi
19-01-2019, 14:18
دمت گرم یدونه ای

vahid681`
19-01-2019, 17:20
سلام

سلام و عرض ادب
دستتون درد نکنه واقعا محبت کردین
فقط اگر امکانش هست جلوی ابدیت اتوماتیک رو توسط اپراتور ببندین و زحمت ویراریش رو بکشن فکر کنم TR=069 رو ببندید براش . و اینکه ایابنده که از ورژن 3 مود شده اقای حسین استفاده میکنم و مودمم مبین نت هست این ورژن به صلاح هست استفاده بکنم یا خیر

saber73
19-01-2019, 17:31
دوستان اگه خواستن این فریمور رو ویرایش کنن و جلوی اپدیت این فریمور رو بگیرن علاوه بر webui این مودم نیاز به ویرایش app.bin هم هست اصل کار اینجاست و از این قسمت هست که بدون اطلاع کاربر مودم اتوماتیک اپدیت میشه حتی با ویرایش webui و بستن تمامی گزینه ها . من نتونستم کاری برای این قسمت انجام بدم . چون با ایجاد تغییرات در این فایل و ذخیره اون و ریپک کردن خطا میده و فایل خطا داده رو نمیشه رو فریمور جایگزین کرد و اگر هم جایگزین کنید جواب نمیده و مودم بالا نمیاد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahid681`
19-01-2019, 18:33
تشکر حمیدجان. خداوند بهترین نعمتهاش رو نصیبت کنه. «آمین»

اقای بلوچی عزیز لطفا اگر میشه خودتون زحمت ویرایش این نسخه رو بکشین تا اپراتورها نتونن ابدیتش کنن ممنونم

Hamid1920
19-01-2019, 18:49
سلام و عرض ادب
دستتون درد نکنه واقعا محبت کردین
فقط اگر امکانش هست جلوی ابدیت اتوماتیک رو توسط اپراتور ببندین و زحمت ویراریش رو بکشن فکر کنم TR=069 رو ببندید براش . و اینکه ایابنده که از ورژن 3 مود شده اقای حسین استفاده میکنم و مودمم مبین نت هست این ورژن به صلاح هست استفاده بکنم یا خیر
من روی مودم مبین نت توصیه نمیکنم این فریمور رو بریزید دقیقا مشخص نیست تو این اپدیت ایرانسل چیکار کرده ممکنه راه دیگه ای برای اپدیت اضافه کرده باشه مودم غیر ایرانسلی رو به acs وصل کردم همون لحظه اپدیتش کرد تو روز و نه مابین ساعت 2-7، یه مقدار باعث شد شک کنم اگر میتونید صبر کنید یه مدت
من هم اگر برسم سعی میکنم تمام پکت های مودم رو بررسی کنم ببینم درخواست اضافه ای از سمت مودم میره یا نه

armin_punisher6
19-01-2019, 22:13
واسه 2101 پلاس هم آپدیتی هست؟

saber73
20-01-2019, 03:26
دوستان من رو اپدیت فریم ور 196 ایرانسل یه تغییراتی دادم . الان چک اپدیت نمیکنه و خطا میده دقیقا مثل ورژن سوم ویرایش شده کردم قسمت اپدیت رو . خواستید تست کنید . بعد نصب تیک کلیه گزینه های اپدیت رو بردارید .

MH.Mousavi
20-01-2019, 09:19
واسه 2101 پلاس هم آپدیتی هست؟
این مودم چون TD-LTE هست خیلی کسی پیگریش نیست برای اپدیتش باید منتظر باشید ایرانسل خودش اطلاع رسانی کنه

hadi kabi
21-01-2019, 00:53
مودم من انلاک هست ابدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟

saber73
21-01-2019, 03:14
مودم من انلاک هست ابدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟

خیر مشکلی پیش نمیاد . اومد هم باز انلاک میکنید و دوباره اینو میزنید به مودم .

Hamid1920
21-01-2019, 08:11
دوستان اگه خواستن این فریمور رو ویرایش کنن و جلوی اپدیت این فریمور رو بگیرن علاوه بر webui این مودم نیاز به ویرایش app.bin هم هست اصل کار اینجاست و از این قسمت هست که بدون اطلاع کاربر مودم اتوماتیک اپدیت میشه حتی با ویرایش webui و بستن تمامی گزینه ها . من نتونستم کاری برای این قسمت انجام بدم . چون با ایجاد تغییرات در این فایل و ذخیره اون و ریپک کردن خطا میده و فایل خطا داده رو نمیشه رو فریمور جایگزین کرد و اگر هم جایگزین کنید جواب نمیده و مودم بالا نمیاد .

صابر جان من عکسهارو دیدم مشکل شما اینه که با دسترسی روت دستوراتتون رو اجرا نمیکنی یا قبل از دستوراتت از sudo -H استفاده کن یا ترمینالت رو به اینصورت بالا بیار که با دسترسی روت اجر بشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Adb, تلنت رو راحت میتونی با این دسترسی به فریمور اضافه کنی همینطور فایل App که در واقع کانفیگ Cwmp تو اون هست رو هم میتونی ویرایش کنی

Ehsan-Dadash
21-01-2019, 08:45
دوستان من رو اپدیت فریم ور 196 ایرانسل یه تغییراتی دادم . الان چک اپدیت نمیکنه و خطا میده دقیقا مثل ورژن سوم ویرایش شده کردم قسمت اپدیت رو . خواستید تست کنید . بعد نصب تیک کلیه گزینه های اپدیت رو بردارید .

سلام خدا قوت
الان این رو نصب کنیم یا ورژن ویرایشی همین نسخه که آقا جواد زحمتش رو کشیده؟ به نظر شما کدوم مناسب تره؟

saber73
21-01-2019, 09:21
سلام خدا قوت
الان این رو نصب کنیم یا ورژن ویرایشی همین نسخه که آقا جواد زحمتش رو کشیده؟ به نظر شما کدوم مناسب تره؟

فعلا ماله اقا جواد رو نصب کنید تا در اسرع وقت همین نسخه اقا جواد رو هم ویرایش کنم و جلوی اپدیت رو ببندم و برا دانلود قرار بدم .

Ehsan-Dadash
21-01-2019, 09:26
فعلا ماله اقا جواد رو نصب کنید تا در اسرع وقت همین نسخه اقا جواد رو هم ویرایش کنم و جلوی اپدیت رو ببندم و برا دانلود قرار بدم .

دم شما گرم. نمیدونم رنگ زرد فریمور و آرم ایرانسل هم قابل ویرایش هست یا نه. اونا هم رو اعصابه.:n06::n08:
ممنون از زحماتت

saber73
21-01-2019, 12:30
با راهنمایی آقا حمید بلاخره app.bin رو به صورت صحیح ویرایش کردم و کلا گزینه tr069 رو بستم و از منو هم حذفش کردم . جلوی اپدیت آنلاین و چک اپدیت رو هم بستم . فکر نکنم دیگه هیچ اپراتوری بتونه به مودمی که این فریمور رو اون هست وصل بشه :

امکانات :

adb+ telnet ( تشکر از آقا جواد و آقا حمید )

حذف کامل tr069 از منو و خاموش کردن این امکان در مودم

جلوگیری از اپدیت اتوماتیک و دریافت ارور چک اپدیت

اضافه کردن نام اپراتورها ( اپراتور لیست )

اضافه کردن نشان دهنده نوع شبکه ( net type)

================================================== =

ALIRK
21-01-2019, 13:35
با راهنمایی آقا حمید بلاخره app.bin رو به صورت صحیح ویرایش کردم و کلا گزینه tr069 رو بستم و از منو هم حذفش کردم . جلوی اپدیت آنلاین و چک اپدیت رو هم بستم . فکر نکنم دیگه هیچ اپراتوری بتونه به مودمی که این فریمور رو اون هست وصل بشه :

امکانات :

اقا زحمت کشیدی بگراند ایرانسل هم تغیر میدادی شیکتر بشه

aliali256
21-01-2019, 13:42
سلام
با تشکر از شما، قابلیت تجمیع فرکانس اینجا گذاشته شده؟ یا قابلیت انتخاب باند فرکانسی

sepehr_sn
21-01-2019, 13:53
سلام آقا صابر
خیلی ممنونم از لطفتون
2 تا سوال داشتم

1. برای DNS سرور وقتی بخواییم دستی ست کنیم ارور میگیره و میگه با توجه به کانکشن یک Username اعلام بکن ، این رو به نظرتون چی بزنیم ؟
2. برای سروری که جهت اتصال به IPV6 به صورت خودکار روش فعاله میشه تغییر داد و سرور گوگل رو جاش ست کرد ؟؟ چون فقط با سیم کارت های ایرانسل این قابلیت فعال هستش و با TD-LTE مبین نت من تست کردم عمل نمیکنه

ضمنا ویرایش جدید رو من نصب کردم و کارکرد فوق العاده ای داره
متشکرم

hotman1234
21-01-2019, 14:14

امکانات :

این فریمور رو میشه از قسمت لوکال آپدیت مودم نصب کرد یا باید باز با usb نصب کنم؟

k4myr
21-01-2019, 14:37
خیر. چون غیر رسمیه فقط با USB نصب میشه

vahid681`
21-01-2019, 17:36

امکانات :

سلام صابر جان
دمت گرم . خدا قوت
اقا جا داره تشکر ویژه بکنیم ازتون ممنونم
یک سوال دارم . من مودمم مبین نت هست که الان ورژن سوم مود شده حسین روش نصب کردم . ایا مصلحت هست که این فریمور ارزشمند ویراش شده شما رو روش نصب کنم؟
اگر پاسخ مثبت هست ایا با یو اس بیو اتصال کوتاه و ......... باید نصب کنم ؟
ممنونم

hadi kabi
21-01-2019, 19:25

امکانات :

سلام میشه از طریق
Local ابدیت کرد؟؟؟؟

saher00
21-01-2019, 20:39
داداش الان از من sim lock میخواد چند بزنم براش

hadi kabi
21-01-2019, 21:06
[QUOTE=saher00;9096423]داداش الان از من sim lock میخواد چند بزنم براش

داداش هیچی نزن مودم انلاک نشده

saber73
21-01-2019, 21:45
سلام میشه از طریق
Local ابدیت کرد؟؟؟؟

چون فریمور دستکاری شده ممکنه نصب نشه اگر 192 ایرانسل نصب دارید از طریق لوکال اپدیت اقدام کنید ببنید میشه یا نه .

saber73
21-01-2019, 21:47
داداش الان از من sim lock میخواد چند بزنم براش

مودمتون رو اول با روش های موجود در سایت انلاک کنید سپس این ورژن رو نصب کنید و در اینصورت دیگه با نصب این ورژن مودم لاک نخواهد بود .

saber73
21-01-2019, 21:53
سلام صابر جان
دمت گرم . خدا قوت
اقا جا داره تشکر ویژه بکنیم ازتون ممنونم
یک سوال دارم . من مودمم مبین نت هست که الان ورژن سوم مود شده حسین روش نصب کردم . ایا مصلحت هست که این فریمور ارزشمند ویراش شده شما رو روش نصب کنم؟
اگر پاسخ مثبت هست ایا با یو اس بیو اتصال کوتاه و ......... باید نصب کنم ؟
ممنونم

بله نصب کنید . امکانات این نسخه تکمیل هست و کلا جلوی اپدیت رو بستم . الان گزینه cwmp کلا خاموش و هیچ کانفیگی هم ندارد و تلاش برای اپدیت ارور میدهد . بعد نصب تیک کلیه گزینه های اپدیت انلاین و چک اتوماتیک رو بردارید . از طریق usb نصب کنید .
الان این نسخه از نظر اپدیت انلاین و اتوماتیک و وصل شدن مودم به سرور اپراتورها بهتر از 195 ویرایش شده داخل انجمن هست . تو ورژن 195 ویرایش شده نسخه سوم قسمت کانفیگ cwmp فعال و بر روی های وب تنظیم شده است .

hadi kabi
21-01-2019, 21:55
چون فریمور دستکاری شده ممکنه نصب نشه اگر 192 ایرانسل نصب دارید از طریق لوکال اپدیت اقدام کنید ببنید میشه یا نه .

11.195.03.00.1445

نشد!

saber73
21-01-2019, 21:59
سلام
با تشکر از شما، قابلیت تجمیع فرکانس اینجا گذاشته شده؟ یا قابلیت انتخاب باند فرکانسی

اخرین و جدیدترین فریمور تا به الان از نظر شبکه و سرعت هستش . قابلیت ca و mimo فعال و قابل انتخاب هست . قسمت انتخاب باند دستی غیر فعال هست .

- - - Updated - - -

11.195.03.00.1445

نشد!

با یو اس بی و لودر بریزید . گفتم چون دستکاری شده .

saher00
21-01-2019, 22:01
[QUOTE=saber73;9096171]دوستان من رو اپدیت فریم ور 196 ایرانسل یه تغییراتی دادم . الان چک اپدیت نمیکنه و خطا میده دقیقا مثل ورژن سوم ویرایش شده کردم قسمت اپدیت رو . خواستید تست کنید . بعد نصب تیک کلیه گزینه های اپدیت رو بردارید .

آقا من الان فرموره ایرانسلو رو مدم مبین نت زدم آنتنش نمیاد یه بارم ازم آنلاک کد خواست ندارم برای مبین نتو میشه کمکم کنید

saber73
21-01-2019, 22:04
سلام آقا صابر
خیلی ممنونم از لطفتون
2 تا سوال داشتم

1. برای DNS سرور وقتی بخواییم دستی ست کنیم ارور میگیره و میگه با توجه به کانکشن یک Username اعلام بکن ، این رو به نظرتون چی بزنیم ؟
2. برای سروری که جهت اتصال به IPV6 به صورت خودکار روش فعاله میشه تغییر داد و سرور گوگل رو جاش ست کرد ؟؟ چون فقط با سیم کارت های ایرانسل این قابلیت فعال هستش و با TD-LTE مبین نت من تست کردم عمل نمیکنه

ضمنا ویرایش جدید رو من نصب کردم و کارکرد فوق العاده ای داره
متشکرم

قابلیت اضافه کردن dns در داخل مودم خصوصا قسمت دیال اپ کانکشن فعال نیست . در فریمورهایی این بخش هم توسط توسعه دهنده پایین تنظیمات ipv6 فعال هست و از اونجا راحت میشه ست کرد . ولی متاسفانه تو این نسخه فعال نیست . از داخل خود ویندوز یا وسیله ای که با اون ارتباط دارید راحت میتونید dns ست کنید . سوال دومتون رو واقعا نمیدونم و امتحان نکردم . الان برا شما ipv6 در ایرانسل فعال هست ؟

saber73
21-01-2019, 22:06
[QUOTE=saber73;9096171]دوستان من رو اپدیت فریم ور 196 ایرانسل یه تغییراتی دادم . الان چک اپدیت نمیکنه و خطا میده دقیقا مثل ورژن سوم ویرایش شده کردم قسمت اپدیت رو . خواستید تست کنید . بعد نصب تیک کلیه گزینه های اپدیت رو بردارید .

آقا من الان فرموره ایرانسلو رو مدم مبین نت زدم آنتنش نمیاد یه بارم ازم آنلاک کد خواست ندارم برای مبین نتو میشه کمکم کنید

اول مودم رو با روش زیر انلاک کنید روش دوم :

بعدا از این نسخه استفاده کنید .

ALIRK
21-01-2019, 22:08

دوست عزیز شما بفرمایید اصلا مودمتون انلاک هست یانه یعنی باسیم همراه اول و رایتل کار میکنه
اگر انلاکه با استفاده از یو اس بی اقدام کنید
اگر لاک مبین نته هست این ورژن بدرد شمانمیخوره

ALIRK
21-01-2019, 22:11
اقا صابر اگر تو این ورژن ارم ایرانسل حذف و انتخاب باند دستی رو فعال کنید عالی میشه :n12:

saber73
21-01-2019, 22:23
اقا صابر اگر تو این ورژن ارم ایرانسل حذف و انتخاب باند دستی رو فعال کنید عالی میشه :n12:

ارم رو راحت میشه حذف کرد روش کار میکنم. ولی انتخاب باند کار من نیست کار دولوپرها هست چون به تخصص و برنامه نویسی نیاز داره تا با اضافه کردن انتخاب باندها فردا این امکانات هم از کار نیفته .

aliali256
21-01-2019, 22:36
اقا صابر یعنی الان تجمیع فرکانس کار نمیکنه؟

از دوستان اگه قابلت تنظیم فرکانس دستی هم بزارن ممنون میشیم.

saher00
21-01-2019, 22:45
[QUOTE=saher00;9096447]

دوست عزیز شما بفرمایید اصلا مودمتون انلاک هست یانه یعنی باسیم همراه اول و رایتل کار میکنه
اگر انلاکه با استفاده از یو اس بی اقدام کنید
اگر لاک مبین نته هست این ورژن بدرد شمانمیخوره

برادر من مودمم مبین نت بود اومدم فرموره ایرانسل زدم یعنی در کل لاک مبین نت بوده من فرموره ایرانسل زدم روش حالا چجوری میتونم به صورت کامل مبین نتو حذف کنم و برم کلا رو ایرانسل میشه راهنمایی کنید

saber73
21-01-2019, 23:03
[QUOTE=ALIRK;9096450]

برادر من مودمم مبین نت بود اومدم فرموره ایرانسل زدم یعنی در کل لاک مبین نت بوده من فرموره ایرانسل زدم روش حالا چجوری میتونم به صورت کامل مبین نتو حذف کنم و برم کلا رو ایرانسل میشه راهنمایی کنید

الان رو 196 ایرانسل و مودم هم لاک شده درسته ؟ با یو اس بی لحیم شده و لودر ورژن سوم داخل انجمن رو بزنید و با روش دوم انلاک کنید دیگه مودمتون لاک نمیشه و انلاک میمونه .

saher00
21-01-2019, 23:07
[QUOTE=saber73;9096466][QUOTE=saher00;9096462]

الان رو 196 ایرانسل و مودم هم لاک شده درسته ؟ با یو اس بی لحیم شده و لودر ورژن سوم داخل انجمن رو بزنید و با روش دوم انلاک کنید دیگه مودمتون لاک نمیشه و انلاک میمونه .

یعنی مرحله اول لودر بعد فرموره B612_11.195.03.00.00_moddedv3.bin بعد از اون اگر فرموره ایرانسل بزنم دیگه لاک نمیشه؟

saher00
21-01-2019, 23:18

یعنی مرحله اول لودر بعد فرموره B612_11.195.03.00.00_moddedv3.bin بعد از اون اگر فرموره ایرانسل بزنم دیگه لاک نمیشه؟

الان فرموره modde3 رو زدم باز ازم آنلاک کد خواست 15 صفر a زدم ولی قبول نکرد فک کنم آنلاک کد مبین نتو میخواد
چیکارش کنم این اوکی شه به خدا اسیر شدم

saher00
21-01-2019, 23:37

صابر جان جواب نگرفتم چیکار کنم ببین داداش اصل موضوع میدونی چیه من میخوام رو مدم مبین نت فرموره ایرانسل بریزم حالا اگر میشه مرحله به مرحله بهم بگو چون واقعا گیج شدم :n03::n03:

hassanhbk
22-01-2019, 00:23

منم رو 195 جنرال هم با مولتی کست هم از طریق لوکال آپدیت زدم جواب نگرفتم،یعنی اگه میشد از طریق مولتی کست یا لوکال اپدیت نصب بشه دیگه آخرته فریمور بودا،(وجدانن حوصله باز کردن مودم نیست:n02:خدایا برسان 196 جنرال رو)

saber73
22-01-2019, 03:11

صابر جان جواب نگرفتم چیکار کنم ببین داداش اصل موضوع میدونی چیه من میخوام رو مدم مبین نت فرموره ایرانسل بریزم حالا اگر میشه مرحله به مرحله بهم بگو چون واقعا گیج شدم :n03::n03:

مگر نگفتید رو مودم مبین نت انلاک شده فریمور 196 ایرانسل ریختید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ و مودم قفل شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چطوری قفل شد ؟ الان رو فریمور 196 ایرانسل یا نه اپگرید اتوماتیک شد و فریمور 196 مبین نت الان رو مودم هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
با چه سیم کارتی الان کار میکنه ؟

saber73
22-01-2019, 03:15
[QUOTE=saher00;9096467][QUOTE=saber73;9096466]

الان فرموره modde3 رو زدم باز ازم آنلاک کد خواست 15 صفر a زدم ولی قبول نکرد فک کنم آنلاک کد مبین نتو میخواد
چیکارش کنم این اوکی شه به خدا اسیر شدم

شما داخل انجمن و کل تاپیک ها یه خط نوشته نشون من بده که نوشته باشه برای ورژن 3 مود شده کد انلاک وارد میکنیم اون : 15 صفر و a ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان یا حوصله ندارین اموزشها و انجمن رو مطالعه کنید یا دنبال امداد غیبی هستید :n02: . شما ورژن 3 رو زدی با اسکریپ جدید انلاک میکنی و تمام و دیگه مودمت با تغییر فریمور قفل نمیشه .

saber73
22-01-2019, 03:18
منم رو 195 جنرال هم با مولتی کست هم از طریق لوکال آپدیت زدم جواب نگرفتم،یعنی اگه میشد از طریق مولتی کست یا لوکال اپدیت نصب بشه دیگه آخرته فریمور بودا،(وجدانن حوصله باز کردن مودم نیست:n02:خدایا برسان 196 جنرال رو)

196 جنرال یا 197 جنرال هیچ یک از این امکانات نسخه ایرانسل رو نخواهد داشت

- - - Updated - - -

و اسکریپت آنلاک جدید و بعد اون دیگر مودم لاک نخواهد شد .

saber73
22-01-2019, 03:19
[QUOTE=ALIRK;9096450]

توضیحاتی که دادم کامل و گویا و خیلی روان و ساده هست :n16:

saber73
22-01-2019, 03:22
اقا صابر یعنی الان تجمیع فرکانس کار نمیکنه؟

از دوستان اگه قابلت تنظیم فرکانس دستی هم بزارن ممنون میشیم.

تجمیع فرکانس به انتخاب باند مربوط نمیشه و رو تمامی فریمورهای 195 اپراتوری داخل کشور و 196 اپراتوری داخل کشور قابیلت ca و mimo4 فعال و قابل بهره برداری هست . و علامت + فقط در شبکه tdd این مودم قابل رویت هست .

greatpouya
22-01-2019, 03:28
تجمیع فرکانس به انتخاب باند مربوط نمیشه و رو تمامی فریمورهای 195 اپراتوری داخل کشور و 196 اپراتوری داخل کشور قابیلت ca و mimo4 فعال و قابل بهره برداری هست . و علامت + فقط در شبکه tdd این مودم قابل رویت هست .

صابرخان بخریم بنظرتون یا وایسیم مودم جدید تر بیاره

Sent using Tapatalk

saber73
22-01-2019, 03:59
صابرخان بخریم بنظرتون یا وایسیم مودم جدید تر بیاره

Sent using Tapatalk

اگر به هر دو شبکه tdd و fdd نیاز دارید بله تهیه کنید . ولی به شبکه tdd نیاز ندارید و بیشتر سرکارتون با fdd هست فعلا صبر کنید ببنیم این اپراتورها چی میدن بیرون . اوضاع اقتصادی چنان خرابه این اپراتورها هم دیگه نه مودم دارن نه معرفی میکن و موجودی ته کشیده :n02:

MH.Mousavi
22-01-2019, 08:50

امکانات :

صابر جان دستت درد نکنه خیلی زحمت کشیدی

hassanhbk
22-01-2019, 10:33
[QUOTE=saber73;9096487]196 جنرال یا 197 جنرال هیچ یک از این امکانات نسخه ایرانسل رو نخواهد داشت

- - - Updated - - -

در جریانم آقا که فریمورهای جنرال کم و کاستی دارن ب نسبت فریم ورهای اپراتوری رسمی، دیگه مود شده ک بماند:n01:خواستم ببینم این پلاس بشه تغییری احساس میکنیم با این وضع نت داغون نسبت ب قبل،یه کار میکنی مودم رو باز کنما:4::n02::n02:

saber73
22-01-2019, 23:25
[QUOTE=saber73;9096487]196 جنرال یا 197 جنرال هیچ یک از این امکانات نسخه ایرانسل رو نخواهد داشت

- - - Updated - - -

در جریانم آقا که فریمورهای جنرال کم و کاستی دارن ب نسبت فریم ورهای اپراتوری رسمی، دیگه مود شده ک بماند:n01:خواستم ببینم این پلاس بشه تغییری احساس میکنیم با این وضع نت داغون نسبت ب قبل،یه کار میکنی مودم رو باز کنما:4::n02::n02:

باز کن مودمو باز کن :n10::n10::n10::n10:

greatpouya
22-01-2019, 23:56

- - - Updated - - -

ینی ۱۹۷ جنرال هم پلاس نداره؟

Sent using Tapatalk

hassanhbk
23-01-2019, 00:23
[QUOTE=hassanhbk;9096526][QUOTE=saber73;9096487]196 جنرال یا 197 جنرال هیچ یک از این امکانات نسخه ایرانسل رو نخواهد داشت

- - - Updated - - -

[QUOTE=saher00;9096467]

باز کن مودمو باز کن :n10::n10::n10::n10:

196 ایرانسل رو زدم نسخه رسمی،چک اپدیت هم اروور میده مثل همون 192 جنرال:n02:،فقط مشکل الان انتن دهی ضعیف رو سیم تی دی هست،انتن برا سیم همراه و ایرانسل پر هستش نمیدونم چرا رو تی دی اینطوره منطقه ما

hassanhbk
23-01-2019, 00:26
[QUOTE=hassanhbk;9096526][QUOTE=saber73;9096487]196 جنرال یا 197 جنرال هیچ یک از این امکانات نسخه ایرانسل رو نخواهد داشت

- - - Updated - - -

[QUOTE=saher00;9096467]

Sent using Tapatalk

مگه 196 جنرال اومد؟که سراغ 197 رو بگیریم:n02:

saber73
23-01-2019, 00:52

- - - Updated - - -

[QUOTE=saher00;9096467]

Sent using Tapatalk

[QUOTE=greatpouya;9096630][QUOTE=hassanhbk;9096526][QUOTE=saber73;9096487]196 جنرال یا 197 جنرال هیچ یک از این امکانات نسخه ایرانسل رو نخواهد داشت

- - - Updated - - -

مگه 196 جنرال اومد؟که سراغ 197 رو بگیریم:n02:

200 هم بیاد چیزی نخواهد داشت . :n31:

saber73
24-01-2019, 03:37

لینک دانلود :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ml

امکانات :

تمامی موارد قبلی + شخصی سازی و حذف رد پای لوگو و آرم ایرانسل در صفحه وب مودم

rezarazavi
24-01-2019, 06:53
سلام دوستان یه مودم ایانسل tf-i60 تازه خریدم و میخوام آنلاکش کنم (تا حالا این کار انجام ندادم و بلد نیستم) حالا دو تا سوال برام پیش اومده آیا واقعا با انلاک کردن سرعت و انتن دهی بیشتر میشه؟ جدیدترین و بهترین فریموری که من باید نصب کنم که همه قابلیت های مودم را داشته باشه و اپراتورنتونه دوباره لاک کنه چیه؟ اینقدر تاپیک ها زیاد شده و فریمور های مختلف هست واقعا گیج شدم که کدومش نصب کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

saber73
24-01-2019, 07:04
سلام دوستان یه مودم ایانسل tf-i60 تازه خریدم و میخوام آنلاکش کنم (تا حالا این کار انجام ندادم و بلد نیستم) حالا دو تا سوال برام پیش اومده آیا واقعا با انلاک کردن سرعت و انتن دهی بیشتر میشه؟ جدیدترین و بهترین فریموری که من باید نصب کنم که همه قابلیت های مودم را داشته باشه و اپراتورنتونه دوباره لاک کنه چیه؟ اینقدر تاپیک ها زیاد شده و فریمور های مختلف هست واقعا گیج شدم که کدومش نصب کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

rezarazavi
24-01-2019, 07:23
مرسی دوست عزیز
من تاحالا مودم انلاک نکردم میخواستم بدونم اگه طبق اموزش عمل کنم ایا ممکنه که برای مودم مشکلی پیش بیاد اصلا انلاک کردن کار من هست یا نه؟ شما توصیه میکنید خودم انلاک کنم؟

saber73
24-01-2019, 11:22
مرسی دوست عزیز
من تاحالا مودم انلاک نکردم میخواستم بدونم اگه طبق اموزش عمل کنم ایا ممکنه که برای مودم مشکلی پیش بیاد اصلا انلاک کردن کار من هست یا نه؟ شما توصیه میکنید خودم انلاک کنم؟

بله کار راحتی هست کمی دقت به خرج بدید و استرس نداشته باشید تمامه . همه دوستان بار اولشون هست انجام دادن . فقط قبل انجام یک بار تاپیکها رو مطالعه کنید و با روش ها و مشکلات و راه حل ها اشنا شوید .

mafmaf1
24-01-2019, 18:58
سلام به همگی
اقا صابر فریمور 196 که ادیت کردید در انتخاب دستی اپراتور " های وب یا کد 43212" را در که در فریمور 195 نسخه 3 قابل انتخاب بود ولی در این نسخه 196 اصلا جز گزینه های انتخابی نیست و نمایش داده نمیشود در صورتی که الان با موبایل میشه انتخابش کرد ونمایش داده میشه.:n03:

aliali256
24-01-2019, 21:29
سلام اقا صابر
تو ویرایش بعدی لطفا plmn code های جدید هم اضافه کنید لیستش اینجاست مثلا رایتل 2 تا plmn داره ظاهرا
قسمت ایران

saber73
24-01-2019, 22:45
سلام به همگی
اقا صابر فریمور 196 که ادیت کردید در انتخاب دستی اپراتور " های وب یا کد 43212" را در که در فریمور 195 نسخه 3 قابل انتخاب بود ولی در این نسخه 196 اصلا جز گزینه های انتخابی نیست و نمایش داده نمیشود در صورتی که الان با موبایل میشه انتخابش کرد ونمایش داده میشه.:n03:

گزینه رومینگ مودم فعال هست ؟ ما اینجا های وب داریم و فقط با سیم کارت همراه اول اونم به صورت رومینگ ظاهر و قابل انتخاب میشه و فقط هم 4g هست . من سیم کارت خود های وب رو ندارم تا تست کنم . در ضمن 196 خود ایرانسل اصلا به جز خودش و اپتل و اذرتل گزینه دیگری نداشت . من خودم رایتل و همراه اول و های وب و مبین نت رو اضافه کردم .

saber73
24-01-2019, 22:51
گزینه رومینگ مودم فعال هست ؟ ما اینجا های وب داریم و فقط با سیم کارت همراه اول اونم به صورت رومینگ ظاهر و قابل انتخاب میشه و فقط هم 4g هست . من سیم کارت خود های وب رو ندارم تا تست کنم . در ضمن 196 خود ایرانسل اصلا به جز خودش و اپتل و اذرتل گزینه دیگری نداشت . من خودم رایتل و همراه اول و های وب و مبین نت رو اضافه کردم .

hamedxx1
24-01-2019, 23:18
صابر پنجه طلا آپدیت بعدی رو کی میدی بیرون؟

mafmaf1
24-01-2019, 23:42

رومینگ را هم فعال کردم اما های وب داخل لیست انتخاب manual نیومدو البته من هم سیم های وب ندارم ولی به دلیل قدرت بالای سیگنالش در منطقه ما با سیم ایرانسل بهش وصل میشم.با 195 میمومد ولی با 196 اصلا نمایش داده نمیشه. ممنون

saber73
25-01-2019, 00:24
رومینگ را هم فعال کردم اما های وب داخل لیست انتخاب manual نیومدو البته من هم سیم های وب ندارم ولی به دلیل قدرت بالای سیگنالش در منطقه ما با سیم ایرانسل بهش وصل میشم.با 195 میمومد ولی با 196 اصلا نمایش داده نمیشه. ممنون

حق با شماست تست کردم ایرانسل رو ورژن 196 کلا از باند 800 4g پشتیبانی نمیکنه و برا همین اصلا اسم اپراتور های وب رو نمیاره . کاری هم نمیشه کرد این تنظیمات مربوط به نتورک ستینگ هست و نمیشه دستکاری کرد . رو فریمور ویرایش سوم برای اینکه ماله خود های وب هست (پایه فریمور ) راحت پشتیبانی میکنه . فقط دوستان دولوپر میتونن این قسمت رو ویرایش و درست کنن .

radarz
25-01-2019, 10:31
برای من از وقتی این ورژن به روز شده مودم وقتی بار روش نیست چراغ دیتاش قرمز میشه :n05:

vahid681`
25-01-2019, 15:10
سلام صابر جان
تو سیم کارتهای مختلف ایرانسل مبین نت و fd و td میخواستم بدونم که سرعت در حالت CA و در حالت MIMO کدوم بیشتر هست ممنونم پیشاپیش از راهنمائی دوستان

saeexx
25-01-2019, 16:47
برای من از وقتی این ورژن به روز شده مودم وقتی بار روش نیست چراغ دیتاش قرمز میشه :n05:

منم این مشکل دارم البته فرقی نمیکنه در حال اسنفاده باشه یا نه
بعضی وقت ها قرمز میشه
فکر کنم مشکل از مودم باشه یا شایدم دکل باشه که برای چند لحظه افلاین میشه و مودم‌نمیتونه دوباره وصل بشه یا دکل رو سویچ کنه
چون قبلا مودم ۵۱۴۲ داشتم اینجوری نمیشد

saber73
25-01-2019, 21:21

بعضی وقت ها قرمز میشه
فکر کنم مشکل از مودم باشه یا شایدم دکل باشه که برای چند لحظه افلاین میشه و مودم‌نمیتونه دوباره وصل بشه یا دکل رو سویچ کنه

چنین مشکلی اصلا روی ورژن 196 ایرانسل حداقل رو سیم کارتهای fdd مشاهده نشد خودم از ساعت 12 تا 7 صبح تست کردم به هیچ وجه چراغ مودم قرمز نشد . کامپیوتر رو هم خاموش کرده بودم و هیچ دستگاهی هم نذاشتم از طریق وای فای و لن به مودم وصل باشه . اینترنت مودم و وای فای رو هم روشن گذاشته بودم .

saber73
25-01-2019, 21:24
سلام صابر جان
تو سیم کارتهای مختلف ایرانسل مبین نت و fd و td میخواستم بدونم که سرعت در حالت CA و در حالت MIMO کدوم بیشتر هست ممنونم پیشاپیش از راهنمائی دوستان

سرعت قبل اینکه به ca یا mimo ربط داشته باشه مستقیما به دکلی که از اون خدمات میگیرید و وضعیت اینترنت منطقه شما بستگی داره سپس به این دو مورد بستگی داره و اونم با تغییر میتونید خودتون مشاهده کنید . البته مناطقی که mimo4 راه نیفتاده کلا بی تاثیر هست .

radarz
26-01-2019, 08:17
چنین مشکلی اصلا روی ورژن 196 ایرانسل حداقل رو سیم کارتهای fdd مشاهده نشد خودم از ساعت 12 تا 7 صبح تست کردم به هیچ وجه چراغ مودم قرمز نشد . کامپیوتر رو هم خاموش کرده بودم و هیچ دستگاهی هم نذاشتم از طریق وای فای و لن به مودم وصل باشه . اینترنت مودم و وای فای رو هم روشن گذاشته بودم .

ممكنه از دكل باشه ؟؟؟ خيلي به مشكل ميخوره دكل منطقه مون

mirsina1979
26-01-2019, 10:39
بعضی وقت ها قرمز میشه
من با ورژن 196 مبین نت این مشکل داشتم اتصال دستی کردم مشکلم حل شد
البته پشتیبانی اینو بهم گفت

Ehsan-Dadash
26-01-2019, 14:43

سلام خدا قوت. لینک دانلود این ورژن کجاست؟ همین که لوگوی ایرانسل حذف شده؟

saeexx
26-01-2019, 16:19
من با ورژن 196 مبین نت این مشکل داشتم اتصال دستی کردم مشکلم حل شد
البته پشتیبانی اینو بهم گفت

توی fd دستی کردین؟
منظور از دستی اینه که توی manual search شبکه رو انتخاب کردین؟

saeexx
26-01-2019, 16:24

مشکل روی td هست
بعضی وقت ها هم‌تا چند روز قرمز نمیشه

mirsina1979
26-01-2019, 18:10
توی fd دستی کردین؟
منظور از دستی اینه که توی manual search شبکه رو انتخاب کردین؟
اره manual search انتخاب کردم
طرح 360 دارم رومینگ همراه اوله

saber73
27-01-2019, 04:00
سلام خدا قوت. لینک دانلود این ورژن کجاست؟ همین که لوگوی ایرانسل حذف شده؟

hamedxx1
27-01-2019, 08:07

دستت درد نکنه.این نسخه همه امکانات نسخه قبلی رو داره؟منظورم همونسخه ۱۹۶ ایرانسل هست که خودتون زحمت ویرایش شو کشیدی(adb.telnetوtr069)

hassanhbk
27-01-2019, 13:36

صابر جان جریان اون lte چیه برا همراه اول؟خودت اضافش کردی به این نسخه جدید که آپلود کردی؟

Ehsan-Dadash
27-01-2019, 16:17

خدا خیرت بده. عالی شد

saber73
27-01-2019, 16:46
صابر جان جریان اون lte چیه برا همراه اول؟خودت اضافش کردی به این نسخه جدید که آپلود کردی؟

بله حالت نمایشی داره حتی میشه + هم اضافه کرد و کلا 4G+ نشون بده و تکون هم نخوره . :n02: اصل سرعت دریافتی هست و بس

hamedxx1
27-01-2019, 17:12

دستت درد نکنه.این نسخه همه امکانات نسخه قبلی رو داره؟منظورم همونسخه ۱۹۶ ایرانسل هست که خودتون زحمت ویرایش شو کشیدی(adb.telnetوtr069)

saber73
27-01-2019, 18:38

بله دقیقا .

rezajahani
27-01-2019, 22:47

صابر جان این فریور که دستکاری کردی رو چجوری روی مودم بزنم ؟
من مودم i60 رو انلاک کردم بعد با برنامه مولتی کست ورژن 196 ایرانسل که حمید زحمتشو کشیده بود زدم حالا بخام این فریموری که تو دستکاری کردی رو بزنم باید چیکار کنم ؟
مودم رو باز کنم سیم لحیم کنم و دوباره مراحل انلاک رو بزنم و با مولتی کست بزنم یا برنامه دیگه ای ؟ اگه یه اموزش مختصر بدی ممنون میشم

saber73
28-01-2019, 10:47
صابر جان این فریور که دستکاری کردی رو چجوری روی مودم بزنم ؟
من مودم i60 رو انلاک کردم بعد با برنامه مولتی کست ورژن 196 ایرانسل که حمید زحمتشو کشیده بود زدم حالا بخام این فریموری که تو دستکاری کردی رو بزنم باید چیکار کنم ؟
مودم رو باز کنم سیم لحیم کنم و دوباره مراحل انلاک رو بزنم و با مولتی کست بزنم یا برنامه دیگه ای ؟ اگه یه اموزش مختصر بدی ممنون میشم

با همون مولتی کست امتحان کنید نشد مجبورید سیم یو اس بی لحیم کنید و با لودر انتقال بدید .

rezajahani
28-01-2019, 13:47
با همون مولتی کست امتحان کنید نشد مجبورید سیم یو اس بی لحیم کنید و با لودر انتقال بدید .

لینک لودر رو میدی ؟

saber73
28-01-2019, 16:01
لینک لودر رو میدی ؟

TheSaeedDarabi
28-01-2019, 17:43

آقاصابر برای روش لحیم کاری غیر از لودر و فریمور چیز دیگه ای لازمه ؟
تو پک آموزش فارسی که تو تاپیک قبلی تهیه شده بود هم لودر و هم فریمور فرمت EXE داشتند اما فرمت این فریمور BIN هست. یه توضیح مختصر میدید که چه فرقی باهم دارند و توی فرآیند فلش کردن باید چکار کرد ؟
راستی اگه میشه یه توضیح هم درباره مولتی کست بدید، آبا با هر کابلی میشه با مولتی کست کار کرد ؟ من مودمم آنلاک شده و الان ورژن 192 هست، میتونم با مولتی کست آپدیت کنم ؟ اگه میشه ممنون میشم یه توضیح کامل درباره این کار بدید (یه تاپیک با همین موضوع دیدم ولی خیلی ناقص بود)

saber73
28-01-2019, 19:30
آقاصابر برای روش لحیم کاری غیر از لودر و فریمور چیز دیگه ای لازمه ؟
تو پک آموزش فارسی که تو تاپیک قبلی تهیه شده بود هم لودر و هم فریمور فرمت EXE داشتند اما فرمت این فریمور BIN هست. یه توضیح مختصر میدید که چه فرقی باهم دارند و توی فرآیند فلش کردن باید چکار کرد ؟
راستی اگه میشه یه توضیح هم درباره مولتی کست بدید، آبا با هر کابلی میشه با مولتی کست کار کرد ؟ من مودمم آنلاک شده و الان ورژن 192 هست، میتونم با مولتی کست آپدیت کنم ؟ اگه میشه ممنون میشم یه توضیح کامل درباره این کار بدید (یه تاپیک با همین موضوع دیدم ولی خیلی ناقص بود)

مولتی کست انتقال از طریق کابل شبکه هست و باید مودم از طریق کابل شبکه به کامپیوتر وصل باشه تا بتونید فریمور رو انتقال بدید و در مودم های انلاک فقط جواب میده . برای راحتی کار فریمور و لودر رو به صورت exe دراورده بودن تا نیاز به وارد کردن دستور در خط فرمان cmd نباشه . برای این لودر و فریمور باید خودتوت دستور اجرا رو در cmd وارد کنید و مثل قبلی نیست .

TheSaeedDarabi
28-01-2019, 21:11
مولتی کست انتقال از طریق کابل شبکه هست و باید مودم از طریق کابل شبکه به کامپیوتر وصل باشه تا بتونید فریمور رو انتقال بدید و در مودم های انلاک فقط جواب میده . برای راحتی کار فریمور و لودر رو به صورت exe دراورده بودن تا نیاز به وارد کردن دستور در خط فرمان cmd نباشه . برای این لودر و فریمور باید خودتوت دستور اجرا رو در cmd وارد کنید و مثل قبلی نیست .

ممنون از پاسخگوییتون
چه سخت شد.. ، امکانش براتون هست که مثل قبلی فریمور رو بصورت exe تهیه کنید ؟
میشه توضیح کامل بدید چطور میشه با مولتی کست آپدیت کرد ؟ و آیا اینکه مولتی کست هم روی ویندوز 10 و 8 مشکل داره ؟

saber73
28-01-2019, 21:21
ممنون از پاسخگوییتون
چه سخت شد.. ، امکانش براتون هست که مثل قبلی فریمور رو بصورت exe تهیه کنید ؟
میشه توضیح کامل بدید چطور میشه با مولتی کست آپدیت کرد ؟ و آیا اینکه مولتی کست هم روی ویندوز 10 و 8 مشکل داره ؟

رو ویندوز 10 یا 8 تست نکردم .

saeexx
29-01-2019, 07:01
صابر جان توی کد های فریمور اصلی ۱۹۶ ایرانسل میشه فهمید که ای علامت پلاس که نشون داده میشه بخاطر افزایش سرعت یا تجمیع هست واقعا یا خود ایرانسل برای اینکه از شدت انتقاد ها از این مودم و خودش کم کنه بصورت‌ نمایشی اضافه میشه؟

saber73
29-01-2019, 08:16
صابر جان توی کد های فریمور اصلی ۱۹۶ ایرانسل میشه فهمید که ای علامت پلاس که نشون داده میشه بخاطر افزایش سرعت یا تجمیع هست واقعا یا خود ایرانسل برای اینکه از شدت انتقاد ها از این مودم و خودش کم کنه بصورت‌ نمایشی اضافه میشه؟

بله در قسمت نتورک ستینگ و کدهای این قسمت اضافه شده خصوصا شبکه tdd در ضمن راحت با تعویض فریمور و گرفتن تست از یک سرور پرسرعت داخلی و خارجی میشه فهمید عملا افزایش سرعتی صورت میگیره یا نه .

_Mehran
29-01-2019, 10:47

فریم ویر من 196 خود ایرانسل هست ، ولی هم روی FD و TD علامت + نمیاد ؟

saber73
29-01-2019, 12:47

در شبکه fdd که اصلا ظاهر نمیشه ولی در شبکه tdd چرا ظاهر میشه اونم باید ابتدا منطقه تحت پوشش 4g+ اینترنت ثابت باشه .

_Mehran
29-01-2019, 15:13
در شبکه fdd که اصلا ظاهر نمیشه ولی در شبکه tdd چرا ظاهر میشه اونم باید ابتدا منطقه تحت پوشش 4g+ اینترنت ثابت باشه .
با LTEWatch میتونم بفهمم به + وصل شده یا نه ؟ توی FDD . TD ؟

توی نقشه 4G+ محل ما رو نشون میده ، از کجا میشه فهمید TD هم تجمیع میشه ؟ با LTEWatch ?

saeexx
29-01-2019, 21:07

واسم من هم روی td پلاس ظاهر میشه
یعنی با این اوصاف علامت پلاس نمایشی نیست و واقعا تجمیع صورت میگیره؟

saeexx
29-01-2019, 21:17

من روی fd خیلی تست نکردم و پلاس هم نیومد
ولی روی td میاد و سرعت هم خیلی خوبه

شما چک کنید توی نتورک کانکشن روی ca باشه
چون مودم من وقتی روی میمو باسه پلاس نمیاد و سرعت مقداری افت میکنه

_Mehran
29-01-2019, 23:01

بله زوی CA هست سیگنال هم خوبه ولی + نمیاد سرعتم تعزیفی نداره

saeexx
30-01-2019, 01:56
بله زوی CA هست سیگنال هم خوبه ولی + نمیاد سرعتم تعزیفی نداره

پس ظاهرا توی منطقه شما پلاس فعال نشده
من از طریق cell id متوجه شدم که ۳ دکل td نزدیک محلمون هست و احتمالا به این خاطر هست که پلاس میشه

rezarazavi
30-01-2019, 06:38
سلام
دوستان ببخشید میخوام بدونم وقتی مودم با روش اول انلاک کردم چه جوری میشه مودم به نسخه 196 که آقا صابر گذاشته اپگرید کنم؟ فایل های انلاک exe بود این فایل bin هست با مولتی کست هم نمیشه این کارو کرد راهش چی هست؟ ممنون میشم پاسخ کامل بدید چون بار اولم هست و تاحالا انجام ندادم مرسی

saber73
30-01-2019, 09:07
سلام
دوستان ببخشید میخوام بدونم وقتی مودم با روش اول انلاک کردم چه جوری میشه مودم به نسخه 196 که آقا صابر گذاشته اپگرید کنم؟ فایل های انلاک exe بود این فایل bin هست با مولتی کست هم نمیشه این کارو کرد راهش چی هست؟ ممنون میشم پاسخ کامل بدید چون بار اولم هست و تاحالا انجام ندادم مرسی

چون با روش اول انلاک کردید احتمال 99 درصد موقع تغییر فریمور مودم باز لاک خواهد شد . با روش دوم میبایست انلاک می کردید و طبق همون روش دوم هم میتونید ویرایش 196 رو هم به مودم انتقال دهید . با روش دوم مودم به صورت دائمی انلاک میشود .

_Mehran
30-01-2019, 09:40
پس ظاهرا توی منطقه شما پلاس فعال نشده
من از طریق cell id متوجه شدم که ۳ دکل td نزدیک محلمون هست و احتمالا به این خاطر هست که پلاس میشه

میشه بیشتر توضیح بدی ، منم به TD وصل میشم ولی خبری از + نیست ، Cell ID خواصی رو جستجو کردید ؟

_Mehran
30-01-2019, 09:44

شما یه جا اینو گفتی

دلیل اینکه روی td نمیاد چیه؟
مودم نمیتونه تجمیع کنه? یا روی میمو ۴در۴ پلاس میشه fd?

میشه تکلیف مارو روشن کنی ؟ رو TD میاد این یا FD !

saber73
30-01-2019, 09:47
میشه بیشتر توضیح بدی ، منم به TD وصل میشم ولی خبری از + نیست ، Cell ID خواصی رو جستجو کردید ؟

دقیقا مثل fdd هست هر چقدر دکل tdd به منطقه زندگی شما نزدیک و تعداد بیشتری در منطقه شما وجود داشته باشه و قابلیت تجمیع رو دکل ها فعال باشه مودم با ورژن 196 ایرانسل میتونه حالت تجمیع رو در شبکه tdd انجام بده .

saber73
30-01-2019, 09:49
شما یه جا اینو گفتی

فقط روی tdd با فریمور 196 خود ایرانسل و باید این قابلیت در دکل های منطقه شما هم باشه . نباشه نمیاد . حالتی هست که ایرانسل برای شبکه tdd تازه راه انداخته و طول میکشه همه دکل ها تجهیز شوند .

_Mehran
30-01-2019, 09:51
دقیقا مثل fdd هست هر چقدر دکل tdd به منطقه زندگی شما نزدیک و تعداد بیشتری در منطقه شما وجود داشته باشه و قابلیت تجمیع رو دکل ها فعال باشه مودم با ورژن 196 ایرانسل میتونه حالت تجمیع رو در شبکه tdd انجام بده .

و یه مورد دیگه با حالت Manual که دکل های اطراق و نشون نمیده ، توی مودم AirMaster یادمه میشد دکل ها رو دید و دستی انتخاب کرد ، حالا چطوری میشه ببینیم تعداد دکل هایی که مودم میتونه میبینه ؟

saber73
30-01-2019, 11:20
و یه مورد دیگه با حالت Manual که دکل های اطراق و نشون نمیده ، توی مودم AirMaster یادمه میشد دکل ها رو دید و دستی انتخاب کرد ، حالا چطوری میشه ببینیم تعداد دکل هایی که مودم میتونه میبینه ؟

مثل گوشی نیست و هیچ امکاناتی در این مورد هم در داخل مودم یا به صورت جانبی وجود نداره فقط میشه از طریق برنامه lte watch باندها رو تغییر داد .

saeexx
30-01-2019, 17:23
شما یه جا اینو گفتی

دوستمون saber جوابتون دادن
در مورد پلاس نشدن fd اطلاعاتی ندارم با اینکه هر ۲ فرکانس ۳ و ۷ در منطقه ما فعال هست

در مورد پلاس شدن td باید حداقل ۲ دکل در منطقه باشه و قابلیت جمیع هم واسه دکل فعال شده باشه

در مورد انتخاب دکل هم صابر جان درست میگه این مودم همچین قابلیتی نداره که بتونی دکل خاصی وصل بشی
در منطقه ما ۳ دکل td وجود داره که ۲ تای ان سیگنال خوبی داره و دکل سوم سیگنال ضعیف هست
از روی cell id متوجه این موضوع شدم که معمولا با ریست مودم شماره cell id تغییر میکنه
شماره های ۳۱ و ۳۲و ۳۴

mohammadgh6
01-02-2019, 15:12
دوستان من ویرایش سوم روی مودمم ریختم حالا چطوری به 196ایرانسل ارتقاع بدم .لطفا طرز نوشتن در cmd رو هم لطف کنید.

saber73
01-02-2019, 15:36
دوستان من ویرایش سوم روی مودمم ریختم حالا چطوری به 196ایرانسل ارتقاع بدم .لطفا طرز نوشتن در cmd رو هم لطف کنید.

دقیقا همانطوری که 195 ویرایش سوم رو نصب کردید .

aliali256
01-02-2019, 22:43
سلام
من ویرایش جدید رو با بوت لودر ریختم الان مشکل اینه که سیم کارت همراه اول میزنه 3g و وصل نمیشه. شبکه رو میزارم روی 4g از سرویس خارج میشه(در حالی که رو گوشی 4g دارم استفاده میکنم) رو Auto هم میزارم انتن پر هست اما چراغ قرمز
به نظر شما از چی میتونه باشه؟ . سیم کارت رایتل درسته . و TD LTE ایرانسل هم اوکی هست

saber73
02-02-2019, 10:18
سلام
من ویرایش جدید رو با بوت لودر ریختم الان مشکل اینه که سیم کارت همراه اول میزنه 3g و وصل نمیشه. شبکه رو میزارم روی 4g از سرویس خارج میشه(در حالی که رو گوشی 4g دارم استفاده میکنم) رو Auto هم میزارم انتن پر هست اما چراغ قرمز
به نظر شما از چی میتونه باشه؟ . سیم کارت رایتل درسته . و TD LTE ایرانسل هم اوکی هست

دقیقا کدوم ورژن رو نصب کردید؟ از یک سیم کارت همراه اول دیگر هم استفاده کنید و تست کنید . بسته اینترنت دارید یا بدون بسته هست ؟ مودم رو یک بار ریست کنید یا از دکمه پشت مودم یا از داخل تنظیمات مودم .

aliali256
02-02-2019, 11:51
دقیقا کدوم ورژن رو نصب کردید؟ از یک سیم کارت همراه اول دیگر هم استفاده کنید و تست کنید . بسته اینترنت دارید یا بدون بسته هست ؟ مودم رو یک بار ریست کنید یا از دکمه پشت مودم یا از داخل تنظیمات مودم .
سلام
ورژن شمارو تست کردم همانی که با لوگو ایرانسل هست تو همین تاپیک.
مودم رو ریست کردم. بسته اینترنت نیست آزاد خواستم تست کنم.

saber73
02-02-2019, 11:57
سلام
ورژن شمارو تست کردم همانی که با لوگو ایرانسل هست تو همین تاپیک.
مودم رو ریست کردم. بسته اینترنت نیست آزاد خواستم تست کنم.

من الان خودم با همراه اول و با همون فریمور وصل هستم مشکلی نداره . از یک سیم کارت دیگر هم استفاده کنید و تست بگیرید .

esafb52
02-02-2019, 14:45
پس از اکسترکت کردن فایل bin مودم با چه نرم افزاری میشه دوباره فایل ها رو ریپک کرد آیا balong این قابلیت رو داره؟ ( البته بدون دستور تو ترمینال لینوکس)

saber73
02-02-2019, 22:46
فریمور ویرایش شده 196 ایرانسل

امکانات نسخه قبلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) + امکانات اضافه شده در عکس های زیر :

در کل این نسخه با این تغییرات فکر نکنم چیزی کم داشته باشه و خیلی عالی هست تنها مشکل این نسخه و در کل ورژن 196 اورجینال ایرانسل پشتیبانی نکردن از باند 800 LTE هست .

لینک دانلود :

hamedxx1
03-02-2019, 02:56
خدا قوت.واقعا خسته نباشید جناب صابر خان:n12::n12:

golavi
04-02-2019, 14:36
اول از همه تشکر از آقا صابر و حسین جان که همه مدیون زحمات اونها هستیم
مودم من ایرانسل با فریمور 196 بود
از طریق آموزشی که حسین آقا گذاشته بود (ورژن سوم ویرایش شده و اسکریپ دوم خود حسین جان) مودم رو آنلاک کردم بعد فریمور ویرایش شده ایرانسل196 که آقا صابر زحمتش رو کشیدن دوباره از طریق یو اس بی نصب کردم و همه چی اوکی شد
ضمنا دوستان موقع اجرای اسکریپ مودم از طریق کابل لن به پی سی وصل بود و جواب داد(نمیدونم خوش شانسی من بود یا برا همه جواب بده)
برای آنلاک و شناختن راحت مودم در پی سی از ویندوز 7 استفاده کردم که بدون کوچکترین مشکل و نصب برنامه اضافه سریع پی سی مودم رو شناخت
بازم از زحمات و راهنمایی های آقا صابر و حسین جان تشکر میکنم و از خدا میخوام که تو زندگی کمکتون کنه که تو این وضع خراب اقتصادی بدون کوچکترین چشم داشتی به همه کمک میکنن
خدا خیرتون بده

vahid681`
04-02-2019, 17:22

امکانات نسخه قبلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) + امکانات اضافه شده در عکس های زیر :

در کل این نسخه با این تغییرات فکر نکنم چیزی کم داشته باشه و خیلی عالی هست تنها مشکل این نسخه و در کل ورژن 196 اورجینال ایرانسل پشتیبانی نکردن از باند 800 LTE هست .

لینک دانلود :

سلام صابر جان عزیز . خسته نباشی
من ویراش 196 ایرانسل که توسط خودتون مود شده رو نصب کردم الان برای نصب این ویرایش جدید باید دوباره با لود و یو اس بی اقدام کنم یا با لوکال خود مودم میشه؟
یه پیشنهادی هم دارم
ورژنهای مود شدت رو که تغییرات دادی ورژن بندی کن مثلا modv1 - modv2 با تایخ ویرایش چون ارزش کارتون خیلی بالاست ممنونم

rezajahani
04-02-2019, 19:36
سلام اقا صابر من مودم ایرانسل رو انلاک کردم با مولتی کست فریمور اصلی ایرانسل رو زدم روش و حالا میخام این ورژن ویراش شده تورو بزنم با مولتی کست و وب نشد

با لودر هم میزنم اینجوری میزنه و چراغ های مودم روشن نمیشه . راهی دیگه ای نیس که این ورژن تورو بزنم ؟

یا یه اموزش تصویری از فلش زدن با لودر بدی ممنون میشم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7_07_32_11_%D8%A8_%D8%B8.png

saber73
05-02-2019, 00:39
سلام اقا صابر من مودم ایرانسل رو انلاک کردم با مولتی کست فریمور اصلی ایرانسل رو زدم روش و حالا میخام این ورژن ویراش شده تورو بزنم با مولتی کست و وب نشد

با لودر هم میزنم اینجوری میزنه و چراغ های مودم روشن نمیشه . راهی دیگه ای نیس که این ورژن تورو بزنم ؟

یا یه اموزش تصویری از فلش زدن با لودر بدی ممنون میشم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7_07_32_11_%D8%A8_%D8%B8.png

saber73
05-02-2019, 00:40
سلام صابر جان عزیز . خسته نباشی
من ویراش 196 ایرانسل که توسط خودتون مود شده رو نصب کردم الان برای نصب این ویرایش جدید باید دوباره با لود و یو اس بی اقدام کنم یا با لوکال خود مودم میشه؟
یه پیشنهادی هم دارم
ورژنهای مود شدت رو که تغییرات دادی ورژن بندی کن مثلا modv1 - modv2 با تایخ ویرایش چون ارزش کارتون خیلی بالاست ممنونم

بله با لودر و کابل یو اس بی باید انتقال بدید .

Arminviper
08-02-2019, 00:29
سلام آقا وقت بخیر من یک مودم tf i60 خریداری کردم سرعت هم آیا افزایش پیدا می کنه بعد انلاک و سیم کارت های خودش چی مثل ثابت پشتیبانی می کنه ؟

sepehr_sn
08-02-2019, 12:07

لینک دانلود :

سلام آقا صابر
خیلی ممنونم بابت زحماتی که در خصوص نرم افزار کشیدید
من یک مشکل رو متوجه شدم
وقتی بک پروفایل جدید می سازید و IP Type رو روی IPV4 & IPV6 قرار میدید فقط IPV4 انتخاب میشه
حتی وقتی تنظیمات روی دیفالت خودش هستش باز هم IPV4 انتخاب شده ، در تصاویری هم که قراردادید این موضوع قابل مشاهده هستش
در قسمت Device Information هم WAN و DNS IPV6 adress رو Unknown زده
خواستم خدمتتون اعلام کنم اگر وقتش رو داشتید یه بررسی مجدد روی این موضوع داشته باشید
این مشکل بر طرف شده اگر امکان دادن DNS IPV6 به صورت دستی قعال بشه عالیه میشه

sepehr_sn
11-02-2019, 01:40
سلام مجدد
آقا صابر در خصوص موردی که قبلا بحث شده بود و نظر بر این بود که IPV6 توی ایران اصلا فعال نیست و ارتباطات بر پایه IPV4 هستش خواستم تست زیر رو ملاحظه بفرمایید
تستی هستش که خود بر پایه ویرایش اول شما انجام دادم با سیم کارت ایرانسل که IPV6 رو میشد روش فعال کرد ، ضمنا مورد دیگری که خیلی مشهود بود پینگ گوگل ( 8.8.8.8 ) با فعال بود IPV6 حداقل 20 میلی ثانیه بهتر بود
خواستم استدعا کنم اگر امکانش هست دوباره بررسی کنید تا مشکل فعال سازی IPV6 در ویرایش دوم بر طرف بشه
حتی اگر امکان فعال سازی DSN Server برای IPV6 هم محیا باشه فوق العاده میشه چون DNS server که پیش فرض روش هست فقط برای سیم کارت های ایرانسل جواب میده

با تشکر

saber73
12-02-2019, 19:07
سلام آقا صابر
خیلی ممنونم بابت زحماتی که در خصوص نرم افزار کشیدید
من یک مشکل رو متوجه شدم
وقتی بک پروفایل جدید می سازید و IP Type رو روی IPV4 & IPV6 قرار میدید فقط IPV4 انتخاب میشه
حتی وقتی تنظیمات روی دیفالت خودش هستش باز هم IPV4 انتخاب شده ، در تصاویری هم که قراردادید این موضوع قابل مشاهده هستش
در قسمت Device Information هم WAN و DNS IPV6 adress رو Unknown زده
خواستم خدمتتون اعلام کنم اگر وقتش رو داشتید یه بررسی مجدد روی این موضوع داشته باشید
این مشکل بر طرف شده اگر امکان دادن DNS IPV6 به صورت دستی قعال بشه عالیه میشه

سلام مجدد
آقا صابر در خصوص موردی که قبلا بحث شده بود و نظر بر این بود که IPV6 توی ایران اصلا فعال نیست و ارتباطات بر پایه IPV4 هستش خواستم تست زیر رو ملاحظه بفرمایید
تستی هستش که خود بر پایه ویرایش اول شما انجام دادم با سیم کارت ایرانسل که IPV6 رو میشد روش فعال کرد ، ضمنا مورد دیگری که خیلی مشهود بود پینگ گوگل ( 8.8.8.8 ) با فعال بود IPV6 حداقل 20 میلی ثانیه بهتر بود
خواستم استدعا کنم اگر امکانش هست دوباره بررسی کنید تا مشکل فعال سازی IPV6 در ویرایش دوم بر طرف بشه
حتی اگر امکان فعال سازی DSN Server برای IPV6 هم محیا باشه فوق العاده میشه چون DNS server که پیش فرض روش هست فقط برای سیم کارت های ایرانسل جواب میده

با تشکر

به علت باگ در قسمت ipv6 این فریمور و رفع نشدن اون دوستان از این فریمور که پایین لینک دادم استفاده کنند . همین فریمور ایرانسل و با همین امکانات هستش فقط وب یو ای رو کامل به هواوی تغییر دادم و قسمت dns رو حذف کردم و با استفاده از این اموزش میتونید در صورت نیاز گزینه dns رو فعال و ویرایش کنید . آموزش با فریمور 195 تهیه شده ولی در مورد این فریمور هم صدق میکند . برای ورود به قسمت ویرایش از روی کیبورد دکمه های : ctrl+shift+i رو فشار دهید . موفق باشید .

لینک فریمور پیشنهادی نسخه 196 ایرانسل با وب یو ای هواوی:

فیلم آموزش با حجم 11 مگابایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saber73
12-02-2019, 23:13
فیلم اموزشی افزایش پهنای باند وای فای از 20mhz به 40mhz

بعد از اعمال مودم رو یکبار ری استارت کنید .

sepehr_sn
12-02-2019, 23:31

سلام صابر خان
بی نهایت از وقتی که برای رفع مشکلات میگزارید سپاس گزارم
استاد در خصوص تغییر DNS Server IPV6 هنوز توفیقی حاصل نشده ؟؟

greatpouya
13-02-2019, 01:12

صابر خان نمیشه با همین کلک بذاریم روی ۸۰ مگاهرتز؟

saber73
13-02-2019, 01:32
سلام صابر خان
بی نهایت از وقتی که برای رفع مشکلات میگزارید سپاس گزارم
استاد در خصوص تغییر DNS Server IPV6 هنوز توفیقی حاصل نشده ؟؟

االان رویه فریمور 195 های وب هم امتحان کردم با سیم کارت همراه اول ولی اصلا همراه اول ipv6 ارائه نمیده و فقط رو ipv4 هست . رو فریمور 196 ایرانسل هم تست زدم همینطوره و با اموزشی که دادم راحت میتونید dns رو هم برای ipv6 و هم برای ipv4 فعال کنید . فقط کافیه اپراتور و سیم کارت از ipv6 پشتیبانی که به عکس ها دقت کنید .

همونطور که میبینید به درستی در قسمت پروفایل برای همراه اول پروتوکل ipv6 انتخاب و اعمال شده و حتی dns هم براش ست شده . ولی نگاه کنید به عکس شماره 4 میبینید اینترنت برقرار نمیشه و میگه با خدمات دهنده خودتون تماس بگیرید .

saber73
13-02-2019, 01:37
صابر خان نمیشه با همین کلک بذاریم روی ۸۰ مگاهرتز؟

فکر نکنم بشه چون این مودم نهایتا 40mhz رو میتونه ساپورت کنه و عدد 80 بی فایده خواهد بود و اصلا تاثیری نخواهد داشت .

sepehr_sn
13-02-2019, 11:55
االان رویه فریمور 195 های وب هم امتحان کردم با سیم کارت همراه اول ولی اصلا همراه اول ipv6 ارائه نمیده و فقط رو ipv4 هست . رو فریمور 196 ایرانسل هم تست زدم همینطوره و با اموزشی که دادم راحت میتونید dns رو هم برای ipv6 و هم برای ipv4 فعال کنید . فقط کافیه اپراتور و سیم کارت از ipv6 پشتیبانی که به عکس ها دقت کنید .

همونطور که میبینید به درستی در قسمت پروفایل برای همراه اول پروتوکل ipv6 انتخاب و اعمال شده و حتی dns هم براش ست شده . ولی نگاه کنید به عکس شماره 4 میبینید اینترنت برقرار نمیشه و میگه با خدمات دهنده خودتون تماس بگیرید .

سلام استاد
بله کاملا درست میفرمایید همراه اول IPV6 رو پشتیبانی نمیکنه و فعلا فقط تا جایی که متوجه شدم ایرانسل و مبین نت هستش
بله به لطف شما در ویرایش جدید مشکل انتخاب IPV6 حل شده و از جهت مشکلی نیست ولی من شاید سوالم رو بد مطرح کردم
سوالی که من دارم این هستش که برای IPV6 یک DNS به صورت پیش فرض ( مثل IPV4 ) روی مودم نصب هستش ، آیا امکانش هست که بشه اوون DNS رو عوض کردم و DNS سرور گوگل برای IPV6 رو بهش داد ؟؟

IPV6 DNS 1 : 2001:4860:4860:8888
IPV6 DNS 2 : 2001:4860:4860:8844

با تشکر

saber73
13-02-2019, 16:18
سلام استاد
بله کاملا درست میفرمایید همراه اول IPV6 رو پشتیبانی نمیکنه و فعلا فقط تا جایی که متوجه شدم ایرانسل و مبین نت هستش
بله به لطف شما در ویرایش جدید مشکل انتخاب IPV6 حل شده و از جهت مشکلی نیست ولی من شاید سوالم رو بد مطرح کردم
سوالی که من دارم این هستش که برای IPV6 یک DNS به صورت پیش فرض ( مثل IPV4 ) روی مودم نصب هستش ، آیا امکانش هست که بشه اوون DNS رو عوض کردم و DNS سرور گوگل برای IPV6 رو بهش داد ؟؟

IPV6 DNS 1 : 2001:4860:4860:8888
IPV6 DNS 2 : 2001:4860:4860:8844

با تشکر

بله الان متوجه شدم و فریمور رو زیر و رو کردم خبری از این گزینه برای فعال سازی یا شخصی سازی نیست .

jemitter
13-02-2019, 18:40
سلام
آقا صابر در حال حاضر آخرین فریموری که به درد tfi60 ایرانسل میخوره چیه ؟ اینقدر ماشالا فریمور دادید که نمیدونیم کدوم خوب و بهتره
یه پیشنهاد هم داشتم : کاشکی بیایید یه صفحه txt به عنوان changelog درست کنید و هر موقع فریمور جدیدی زحمت میکشید ارائه می کنید در آن changelog به همراه ویرایش های انجام شده وارد نمایید.
ممنون

saber73
13-02-2019, 19:09
سلام
آقا صابر در حال حاضر آخرین فریموری که به درد tfi60 ایرانسل میخوره چیه ؟ اینقدر ماشالا فریمور دادید که نمیدونیم کدوم خوب و بهتره
یه پیشنهاد هم داشتم : کاشکی بیایید یه صفحه txt به عنوان changelog درست کنید و هر موقع فریمور جدیدی زحمت میکشید ارائه می کنید در آن changelog به همراه ویرایش های انجام شده وارد نمایید.
ممنون

این لینک همون فریمور ایرانسل نسخه 196 با ظاهر هواوی و با تمامی امکانات همه نسخه های قبلی هست و تکمیل ترین و جدید ترین هستش .

dlg
13-02-2019, 23:47
سلام
اقا صابر من میام که لودر رو اجرا کنم ابن ارور رو میده
با این که ویرایش سوم اقا حسین رو نصب کردم خبری از این ارور نبود

At line:1 char:30
+ "Huawei USB Safe Loader.exe" -p4 usbsafe-b612.bin
+ ~~
Unexpected token '-p' in expression or statement.
At line:1 char:32
+ ~
Unexpected token '4' in expression or statement.
At line:1 char:34
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~
Unexpected token 'usbsafe-b612.bin' in expression or statement.
+ CategoryInfo : ParserError: (:) [], ParentContainsErrorRecordException
+ FullyQualifiedErrorId : UnexpectedToken

saber73
14-02-2019, 00:02
سلام
اقا صابر من میام که لودر رو اجرا کنم ابن ارور رو میده
با این که ویرایش سوم اقا حسین رو نصب کردم خبری از این ارور نبود

At line:1 char:30
+ ~~
Unexpected token '-p' in expression or statement.
At line:1 char:32
+ ~
Unexpected token '4' in expression or statement.
At line:1 char:34
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~
Unexpected token 'usbsafe-b612.bin' in expression or statement.
+ CategoryInfo : ParserError: (:) [], ParentContainsErrorRecordException
+ FullyQualifiedErrorId : UnexpectedToken

از این لودر اماده دارای اسکریپت استفاده کنید فقط بعد اجرای اسکریپت ازتون میخواد پورت صحیح رو وارد کنید که باید به دیوایس منیجر رفته و شماره پورت رو نگاه کنید و وارد کنید . تمام

دانلود لودر : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fanoostalaei
16-02-2019, 23:28
سلام دوستان و عزیزانی که این رام رو در اختیار بقیه قرار میدن :
عرضم به حضور که رام جدید رو دانلود کردم و با لودر و درایور که از قبل موقع انلاک داشتم تلفیق کردم و رام رو نصب کردم
5جی پلاس روی tdd فعال شد و تا چند دقیقه پیش که نهایت 30 مگ این ساعات سرعت میگرفتم تا نزدیک 60 مگ سرعت رفت بالا
در ضمن ipv6 هم فعال شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ho3in2012
16-02-2019, 23:52
عرضم به حضور که رام جدید رو دانلود کردم و با لودر و درایور که از قبل موقع انلاک داشتم تلفیق کردم و رام رو نصب کردم
5جی پلاس روی tdd فعال شد و تا چند دقیقه پیش که نهایت 30 مگ این ساعات سرعت میگرفتم تا نزدیک 60 مگ سرعت رفت بالا
در ضمن ipv6 هم فعال شده

منظورتون فورجی پلاسه؟
چون 5 جی اصلا نداریم تو ایران فعلا و این مودم هم پشتیبانی نمیکنه

saber73
17-02-2019, 00:22
در ضمن ipv6 هم فعال شده

5G ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:

fanoostalaei
17-02-2019, 02:04
ای وای ببخشید :n02:
ای نامرد ! من 4.5 نوشتم ! درست تایپ نشده گویا:n02::n02::n02:

====
دوستان با همین فریمور جدید 196 روی تی دی میزنه 4.5
ولی الان با سیم کارت رایتل که انداختم نمیره رو 4.5!!!

این باند 3 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم باند 7 :

تجمیع بشه ینی باید بالای 100 مگ سرعت بگیرم ! ولی نمیشه ک :|
با گوشی پریشب 140 مگ سرعت میداد

=============
اینم با تی دی ایرانسل که میزنه 4 جی پلاس :

الان مطمئنم که اونی که میزنه فیکه کاملا ! :n02:
تو پست قبلیم سرعت رف نزدیک 60 مگ تو اون ساعت من تعجب کردم ! وگرنه سرعت های نزدیک اون رو با فریمور قبلی هم داشتم
دوستان برا همه اینجوریه ؟ خوب اگه اینجوری فیک باشه چه لزومی برا لحیم کردن دوباره و اپدیت هستش؟ همون 195 خوب که ! با مولتی کاست هم میشه نصبش کرد

saber73
17-02-2019, 18:16
ای وای ببخشید :n02:
ای نامرد ! من 4.5 نوشتم ! درست تایپ نشده گویا:n02::n02::n02:

====
دوستان با همین فریمور جدید 196 روی تی دی میزنه 4.5
ولی الان با سیم کارت رایتل که انداختم نمیره رو 4.5!!!

این باند 3 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم باند 7 :

تجمیع بشه ینی باید بالای 100 مگ سرعت بگیرم ! ولی نمیشه ک :|
با گوشی پریشب 140 مگ سرعت میداد

=============
اینم با تی دی ایرانسل که میزنه 4 جی پلاس :

الان مطمئنم که اونی که میزنه فیکه کاملا ! :n02:
تو پست قبلیم سرعت رف نزدیک 60 مگ تو اون ساعت من تعجب کردم ! وگرنه سرعت های نزدیک اون رو با فریمور قبلی هم داشتم
دوستان برا همه اینجوریه ؟ خوب اگه اینجوری فیک باشه چه لزومی برا لحیم کردن دوباره و اپدیت هستش؟ همون 195 خوب که ! با مولتی کاست هم میشه نصبش کرد

من به tdd دسترسی ندارم تا نظر بدم ولی از نظر fdd فریمور 196 و 195 فرقی باهم ندارن و تفاوت سرعت دریافتی دوستان فقط به خاطر مطلوب بودن اینترنت منطقه زندگی اونها هست . درسته این مودم فقط یک باند رو در قسمت device information نشان میده و هر کاری میکنیم با برنامه lte watch نمیره رو حالت تجمیع دو باند ولی من با دو تا مودم : fd-m60 - ca60 تست زدم از نظر سرعت دریافتی این مودم با اینکه نشون نمیده به شبکه 4G+ وصل شده یا نه و هر کاری میکنیم نمیره رو این حالت باز سرعتی برابر با این مودم ها که در حال کار و اتصال به شبکه 4G+ هستن و علامت هم ظاهر میشه دریافت میکنه و اصلا با مودم هایی مثل سری E5577 یا E3372 یا غیره ...... قابل قیاس نیست . البته زمانی به این واقعیت پی می برید که اینترنت منطقه شما و دکل های اون درست خدمات میدن و نه اینکه در بعضی مناطق سرعت دریافتی 4G بیشتر از 4G+ هست .

fanoostalaei
17-02-2019, 22:21
من مودم کت 6 ندارم مثل m60
ولی با گوشی کت 9 چند شب پیش با 4جی رایتل 140 مگ سرعت میگرفتم ! در حالیکه با مودم سرعت ها همون بود ولی تجمیع نمیشد ! و سرعت تک باند میداد
اینم از تی دی الان !

اینم با دانلود منیجر که همیشه همین سرعت رو میده :

rezarazavi
17-02-2019, 23:38
سلام من مودم لاک ایرانسل ۱۹۶ دارم و خیلی جاها تست کردم و بهترین با سیم کارت تی دی ۶۱ بود و علامت + هم اومد عکسش هم گرفتم فقط نمیدونم چه جور اپلود کنم

nokia200
18-02-2019, 11:36
من به tdd دسترسی ندارم تا نظر بدم ولی از نظر fdd فریمور 196 و 195 فرقی باهم ندارن و تفاوت سرعت دریافتی دوستان فقط به خاطر مطلوب بودن اینترنت منطقه زندگی اونها هست . درسته این مودم فقط یک باند رو در قسمت device information نشان میده و هر کاری میکنیم با برنامه lte watch نمیره رو حالت تجمیع دو باند ولی من با دو تا مودم : fd-m60 - ca60 تست زدم از نظر سرعت دریافتی این مودم با اینکه نشون نمیده به شبکه 4G+ وصل شده یا نه و هر کاری میکنیم نمیره رو این حالت باز سرعتی برابر با این مودم ها که در حال کار و اتصال به شبکه 4G+ هستن و علامت هم ظاهر میشه دریافت میکنه و اصلا با مودم هایی مثل سری E5577 یا E3372 یا غیره ...... قابل قیاس نیست . البته زمانی به این واقعیت پی می برید که اینترنت منطقه شما و دکل های اون درست خدمات میدن و نه اینکه در بعضی مناطق سرعت دریافتی 4G بیشتر از 4G+ هست .

جناب صابر عزیز تشکر زحمتی که میکشی باید عرض کنم که من از فریمور شما استفاده کردم متاسفانه تجمیع نمیکنه و سرعت معمولی است ولی طبق عکس زیر یکی از دوستان مودم خود رو برا جناب سیکرت عزیز ارسال کرده بود که آخرین فریمور با تغییرات انجام بده که بعد تست واقعا سرعت دو برابر داشت ما تا سرعت 12 مگ دانلود کردیم ولی همزمان با یک سیم کارت از یک سایت همان فایل مشابح رام شما 7 الی 8 بود نهایت تو این عکس مشخصه ورژن رام اورجینال است و از مدلش مشخصه های ب هم روش است.

dlg
18-02-2019, 23:43
سلام دوستان بعد از اپدیت مودم و جدا کردن سیم ها اومدم با دستمال کاغذی روی برد رو پاک کنم و این قطعه کنده شد
میخواستم بدونم اسم این قطعه چیه؟ کارش توی اون قسمت برد چی هست؟ از کجا باید تهیه کرد؟قیمتش چند؟و چسبوندنش کار کیه؟
خیلی ممنونم
uupload.ir/files/w1j_screenshot_(1)_li.jpg

saber73
19-02-2019, 00:17
سلام دوستان بعد از اپدیت مودم و جدا کردن سیم ها اومدم با دستمال کاغذی روی برد رو پاک کنم و این قطعه کنده شد
میخواستم بدونم اسم این قطعه چیه؟ کارش توی اون قسمت برد چی هست؟ از کجا باید تهیه کرد؟قیمتش چند؟و چسبوندنش کار کیه؟
خیلی ممنونم
uupload.ir/files/w1j_screenshot_(1)_li.jpg

به اونها میگن خازن ریز ولتاژ پایین ببرید پیش تعمیرکار لوازم الکترونیکی . اینها جز smd ها محسوب میشن و توسط دستگاه مونتاژ smd بر روی برد جایگذاری میشن .

saeed_irancell
27-02-2019, 13:37
سلام برای مودم ca60 فریمور یا آنلاک یا بروزرسانی هست؟

saber73
27-02-2019, 17:51
سلام برای مودم ca60 فریمور یا آنلاک یا بروزرسانی هست؟

saber73
27-02-2019, 17:57
جناب صابر عزیز تشکر زحمتی که میکشی باید عرض کنم که من از فریمور شما استفاده کردم متاسفانه تجمیع نمیکنه و سرعت معمولی است ولی طبق عکس زیر یکی از دوستان مودم خود رو برا جناب سیکرت عزیز ارسال کرده بود که آخرین فریمور با تغییرات انجام بده که بعد تست واقعا سرعت دو برابر داشت ما تا سرعت 12 مگ دانلود کردیم ولی همزمان با یک سیم کارت از یک سایت همان فایل مشابح رام شما 7 الی 8 بود نهایت تو این عکس مشخصه ورژن رام اورجینال است و از مدلش مشخصه های ب هم روش است.

از همین فریمور بر روی مودم بنده نیز دوست خوبمون آقای محمد حسین نژاد ( مستر سکریت ) زدن و تست هم کرده ام ولی هیچ فرقی با فریمور 195 مود شده و ویرایش شده اقای حسین موسوی در سایت نداشت و عملکرد یکسان بود و باز هیچ نشانه ای از تجمیع در هیچ جای مودم اشکار نبود .

saber73
02-03-2019, 19:10
فریمور 196 ایرانسل + WEBUI مودم B618

سرعت و انتن دهی برابر با 196 ایرانسل

فریمور و لودر به صورت فایل اجرایی EXE بدون نیاز به وارد کردن شماره پورت - مورد توجه دوستانی که دنبال فریمور و لودر راحت بودند :n02:

بدون نیاز به از برق کشیدن مودم و دوباره به برق زدن بعد اتمام فلش فریمور :n04:

اسکریپت بردن مودم به حالت بوت مود بدون نیاز به گرفتن اتصال کوتاه و در حالت روشن و کارکرد مودم ( البته باید فریموری که روی مودم هست دارای ADB باشد ) :n01:
--------------------------------------------------------------------

سازگاری کامل WEBUI با فریمور 196 ویرایش شده ایرانسل

قابلیت TELNET ADB فعال هست .

قابلیت انتخاب باندها ( باندهایی که توسط این مودم و این فریمور 196 ایرانسل پشتیبانی نمیشوند طبیعتا قابل انتخاب هم نیستند )

سازگاری کامل با FDD و TDD

زبان فارسی و عربی

قابلیت گرفتن بک اپ از تنظیمات مودم و بازگردانی تنظیمات .

و امکاناتی که در عکس میبینید .

دانلود فریمور :

دانلود لودر :

دانلود اسکریپت بردن مودم به حالت بوت مود بدون اتصال دادن دو نقطه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tml ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tml)

----------------------------------------------------------------------------------

بروزرسانی در تاریخ : 2019/03/10

اصلاح مشکل نمایش نام اپراتور مبین نت

ALIRK
02-03-2019, 20:47
[QUOTE=saber73;9101914]

فریمور و لودر به صورت فایل اجرایی EXE بدون نیاز به وارد کردن شماره پورت - مورد توجه دوستانی که دنبال فریمور و لودر راحت بودند :n02:

اسکریپت بردن مودم به حالت بوت مود بدون نیاز به گرفتن اتصال کوتاه و در حالت روشن و کارکرد مودم ( البته باید فریموری که روی مودم هست دارای ADB باشد ) :n01:

قابلیت انتخاب باندها ( باندهایی که توسط این مودم و این فریمور 196 ایرانسل پشتیبانی نمیشوند طبیعتا قابل انتخاب هم نیستند )

زبان فارسی و عربی

دانلود فریمور :

دانلود لودر :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tml ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tml)

/QUOTE]

مهندس جان ی سوال ایا تگر بصورت اسکریپت به بوت نرفت میشه با اتصال کوتاه دستی انجامش داده یا نه

saber73
02-03-2019, 21:02
[QUOTE=saber73;9101914]

زبان فارسی و عربی

دانلود فریمور :

دانلود لودر :

/QUOTE]

مهندس جان ی سوال ایا تگر بصورت اسکریپت به بوت نرفت میشه با اتصال کوتاه دستی انجامش داده یا نه

اره فرقی نداره اگه رو مودم فریمور adb دار باشه از قبل مثل 195 انلاک یا 196 ویرایش شده با این اسکریپت بدون اینکه به چیزی دست بزنی یا مودم رو خاموش کنی با اجرای این اسکریپت مودم خاموش میشه و میره رو حالت بوت مود و کافیه لودر رو اجرا کنی و میبینی راحت مودم میره رو حالت لود . نه نخواستی این کار رو انجام بدی مثل روش قدیمی و اصلی خودمون مودم رو خاموش کن و نقطه اتصال بده و به برق بزن . با این اسکریپت و با این لودر و فریمور فکر نکنم دیگه کسی برا فریمور زدن از پشت کامپیوتر حتی تکون هم بخوره :n02: .

sepehr_sn
02-03-2019, 21:38
اره فرقی نداره اگه رو مودم فریمور adb دار باشه از قبل مثل 195 انلاک یا 196 ویرایش شده با این اسکریپت بدون اینکه به چیزی دست بزنی یا مودم رو خاموش کنی با اجرای این اسکریپت مودم خاموش میشه و میره رو حالت بوت مود و کافیه لودر رو اجرا کنی و میبینی راحت مودم میره رو حالت لود . نه نخواستی این کار رو انجام بدی مثل روش قدیمی و اصلی خودمون مودم رو خاموش کن و نقطه اتصال بده و به برق بزن . با این اسکریپت و با این لودر و فریمور فکر نکنم دیگه کسی برا فریمور زدن از پشت کامپیوتر حتی تکون هم بخوره :n02: .
سلام
مهندس جان خیلی ممنونم بابت زحماتی که میکشید
خواستم بپرسم امکانش هست روی فریمور اسکریپت آنلاک رو هم قرار بدید ؟؟
من یه ورژن 192 دارم که دوستان روزهای اول زحمت تهیه رو کشیده بودن به این شکل هستش ( اسکریپت آنلاک روی خودم exe فریمور هستش )

با تشکر

momi133
02-03-2019, 22:33

زبان فارسی و عربی

دانلود فریمور :

دانلود لودر :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tml ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tml)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عالیه! دمت گرم! لطفا هر کار جدیدی انجام میدین، روش اجرا و راهنمایی کاملش رو بگین مثلا اینجوری:

1- مودم روشن یا خاموش باشه یا فرقی نمیکنه.

2. اجرای اسکریپت بردن مودم به حالت بوت مود بدون اتصال دادن دو نقطه

3. اجرای لودر

4. اجرای فریمور

5. ریست کارخانه

hamedxx1
03-03-2019, 00:04
صابر جان ی زحمتی میکشی فریمور ورژن آخری رو بصورت معمولی لینکشو بزاری

saber73
03-03-2019, 09:07
صابر جان ی زحمتی میکشی فریمور ورژن آخری رو بصورت معمولی لینکشو بزاری

rznrz06
03-03-2019, 14:41
درود بر شما
مودم M60 لاک ایرانسل دارم. میخوام از طریق USB بدون کانکشن و مستقیم اینترنت بده... اساتید گرامی کسی راهش رو میدونه؟
میخوام با USB به روتر بزنم.

Sent from my G8142 using Tapatalk

saber73
04-03-2019, 08:22
درود بر شما
مودم M60 لاک ایرانسل دارم. میخوام از طریق USB بدون کانکشن و مستقیم اینترنت بده... اساتید گرامی کسی راهش رو میدونه؟
میخوام با USB به روتر بزنم.

Changing the composition, working in Linux and with routers

The finished router now works via USB to Linux, which means that the E5785 can be used as a modem when connected to fixed routers

5785rndis.exe - 463.1 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

implies that the Hilink driver is already installed

Test option, save the nvram of your device before applying the script

as2008
04-03-2019, 11:02
سلام آقا صابر گل
این فریمور اون قسمت آبدیت اتوماتیک بسته هست چون مودم من مبین نت هست؟
میترسم لاکش کنن

saber73
04-03-2019, 12:11
سلام آقا صابر گل
این فریمور اون قسمت آبدیت اتوماتیک بسته هست چون مودم من مبین نت هست؟
میترسم لاکش کنن

بله همون فریمور ایرنسل هست با webui مودم b618 که ویرایش شده و جلوی اپدیت بسته هست .

as2008
04-03-2019, 13:40
بله همون فریمور ایرنسل هست با webui مودم b618 که ویرایش شده و جلوی اپدیت بسته هست .

پس با خیال راحت نصب کنیم؟

hamedxx1
04-03-2019, 15:43
سلام
این ورژن آخری ca و mimo4 نداره؟

saber73
04-03-2019, 17:10
پس با خیال راحت نصب کنیم؟

بله . گزینه های اپدیت انلاین و چک اپدیت و الباقی همه خاموش باشه

saber73
04-03-2019, 17:15
سلام
این ورژن آخری ca و mimo4 نداره؟

ca و mimo در فریمور هست ولی در وب یو ای نه و به صورت پیش فرض فریمور روی ca هست . هر چند این ca و mimo هیچ فرقی باهم ندارن و من تا کنون هیچ تفاوتی در تغییر اینها در عمل ندیده ام . خیلی میترسم این ca و mimo هم یکی از شگردهای این اپراتورها باشه و توخالی :n02: چون با تغییر وب یو ای و عدم دسترسی به این گزینه باز مودم همون سرعت رو داره دریافت میکنه . تا زمانی که mimo4 راه اندازی نشه فکر نکنم این گزینه اصلا به درد بخوره .

emrouz
04-03-2019, 21:31
سلام صابرجان
خسته نباشی

این ورژن، امکان +4G نداره؟
من با سیم‌کارت هم‌راه اول و B612 همین ورژن 4G هست.
ولی توی منطقه‌ی +4G هم هستم.

حالت +4G رو فقط برای ایران‌سل TD-LTE نشون می‌ده.
توی اپراتورها هم اسم مبین‌نت رو نمی‌نویسه.

as2008
05-03-2019, 16:28

زبان فارسی و عربی

دانلود فریمور :

دانلود لودر :

سلام آقا صابر
فریمور مودم من اینه میتونم اینو روش نصب کنم؟
۱۱.۱۹۵.۰۱.۰۱.۱۳۱

saber73
05-03-2019, 21:44
سلام آقا صابر
فریمور مودم من اینه میتونم اینو روش نصب کنم؟
۱۱.۱۹۵.۰۱.۰۱.۱۳۱
این فریمور باید از طریق لودر و کابل یو اس بی نصب کنی .

golavi
08-03-2019, 20:41
سلام داش صابر عزیز
فریمور 196 ایرانسل با وب یو ای هواوی که خودت گذاشتی تو انجمن رو مودمم نصب دارم ظاهرا قسمت پیامکش کار نمیکنه برا من دریافت نداره
چه فریموری پیشنهاد میدی نصب کنم؟ هم کامل باشه هم کمترین باگ رو داشته باشه.

saber73
08-03-2019, 21:53
سلام صابرجان
خسته نباشی

این ورژن، امکان +4G نداره؟
من با سیم‌کارت هم‌راه اول و B612 همین ورژن 4G هست.
ولی توی منطقه‌ی +4G هم هستم.

حالت +4G رو فقط برای ایران‌سل TD-LTE نشون می‌ده.
توی اپراتورها هم اسم مبین‌نت رو نمی‌نویسه.

همونی که در tdd دریافت میکنید هم فقط یک ارم + ثابت هست و هیچ چیز دیگه ای نیست اونم به صورت ثابت .

saber73
08-03-2019, 21:55
سلام داش صابر عزیز
فریمور 196 ایرانسل با وب یو ای هواوی که خودت گذاشتی تو انجمن رو مودمم نصب دارم ظاهرا قسمت پیامکش کار نمیکنه برا من دریافت نداره
چه فریموری پیشنهاد میدی نصب کنم؟ هم کامل باشه هم کمترین باگ رو داشته باشه.

بستگی به خودتون داره ببنید چه امکاناتی رو نیاز دارید اونو نصب کنید . بیشتر امکانات فریمورها رو با عکس گذاشتم .

emrouz
10-03-2019, 10:34
همونی که در tdd دریافت میکنید هم فقط یک ارم + ثابت هست و هیچ چیز دیگه ای نیست اونم به صورت ثابت .

صابرجان
اسم مبین‌نت رو چرا نمی‌زنه؟

saber73
10-03-2019, 13:34
صابرجان
اسم مبین‌نت رو چرا نمی‌زنه؟

کدوم ورژن ؟ وقت کنم نگاه میندازم و درست میکنم .

emrouz
10-03-2019, 13:44
کدوم ورژن ؟ وقت کنم نگاه میندازم و درست میکنم .

همین ورژن آخری که دادی و خودکار نصب می‌شه.

saber73
10-03-2019, 16:42
همین ورژن آخری که دادی و خودکار نصب می‌شه.

اصلاح شد .

emrouz
11-03-2019, 00:01
اصلاح شد .

دم شما گرم.

rezajahani
13-03-2019, 18:46
[QUOTE=saber73;9101914]

زبان فارسی و عربی

دانلود فریمور :

دانلود لودر :

/QUOTE]

اقا صابر این فریموری که شما گذاشتی قسمت sms اصلا کار نمیکنه اگه زحمتی نیس ویرایش کنین که درست شه ممنون از زحماتت

saber73
13-03-2019, 23:41
[QUOTE=ALIRK;9101925]

اقا صابر این فریموری که شما گذاشتی قسمت sms اصلا کار نمیکنه اگه زحمتی نیس ویرایش کنین که درست شه ممنون از زحماتت

الان تست زدم مشکلی نداره :

momi133
14-03-2019, 18:25

زبان فارسی و عربی

دانلود فریمور :

دانلود لودر :

----------------------------------------------------------------------------------

=================================================

من اینکار رو کردم. مرحله آخر و زدن فریمور میتونید توی عکس ببینید: ولی بعدش دیگه اتفاقی نیفتاد و مودم دیگه روشن نمیشه. چیکارش کنم؟

saber73
14-03-2019, 20:19
من اینکار رو کردم. مرحله آخر و زدن فریمور میتونید توی عکس ببینید: ولی بعدش دیگه اتفاقی نیفتاد و مودم دیگه روشن نمیشه. چیکارش کنم؟

زبان ویندوز شما چرا روسی هست ؟ فریمور رو دستکاری نکردید ؟ هر 12 تا فایل به درستی رو مودم نصب شده و میگه یک کلید رو بزنید تا مودم رو ری استارت کنه و بالا بیاد . من خودم تا 10 بار این فریمور رو رو مودم خودم زدم مشکلی نداشتم تو این مورد . یا دوباره سعی کنید به نصب همین فریمور یا از فریمور دیگری استفاده نمایید .

momi133
15-03-2019, 00:27
زبان ویندوز شما چرا روسی هست ؟ فریمور رو دستکاری نکردید ؟ هر 12 تا فایل به درستی رو مودم نصب شده و میگه یک کلید رو بزنید تا مودم رو ری استارت کنه و بالا بیاد . من خودم تا 10 بار این فریمور رو رو مودم خودم زدم مشکلی نداشتم تو این مورد . یا دوباره سعی کنید به نصب همین فریمور یا از فریمور دیگری استفاده نمایید .

لودری رو که با همین پست دادی اجرا میکنم این خطا رو میده!

The port is not in USB Boot mode

لودری رو که با اولین پست انلاک توسط سیکرت منتشر شده اجرا میکنم بلافاصله بسته میشه!

بقیه لودرها که با فریمورهای ویرایش شده ارائه شده اند اجرا میکنم، اینجوری میشن:

مشکل از کجاست؟ عدم نصب درایور؟ اینو بگم که وقتی اتصال کوتاه برقرار میکنم و به برق میزنم، مودم شناسایی میشه با پورت 4.

ormax1
15-03-2019, 01:40
صابر جان فریمورتو زدم و خیلی هم عالی نصب شد و داره خیلی هم عالی کار میکنه. فریمورت هم مثل خودت خوبه. ممنون

نوشته شده توسط saber73 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

زبان فارسی و عربی

دانلود فریمور :

دانلود لودر :

ormax1
15-03-2019, 01:49
لودری رو که با همین پست دادی اجرا میکنم این خطا رو میده!

The port is not in USB Boot mode

لودری رو که با اولین پست انلاک توسط سیکرت منتشر شده اجرا میکنم بلافاصله بسته میشه!

بقیه لودرها که با فریمورهای ویرایش شده ارائه شده اند اجرا میکنم، اینجوری میشن:

مشکل از کجاست؟ عدم نصب درایور؟ اینو بگم که وقتی اتصال کوتاه برقرار میکنم و به برق میزنم، مودم شناسایی میشه با پورت 4.

گویا پورت رو نمیشناسه و به حالت دانلود مود نمیره. لودر صابر جان رو باید شماره پورت PC UI رو از روی دیوایس منیجر ببینی و واردش کنی.

نباید بینش فاصله باشه. هم در فایل هم در اینجا تغییر نامش بده و بجای فاصله آندر ناین بزار. در ضمن بین P و 4 هم نباید فاصله بزاری Huawei USB Safe Loader.exe

این درسته:
HuaweiUSBSafeLoader.exe" -p4 usbsafe-b612.bin

نام فایل رو هم روی کامپیوترت مثل همین فاصله هاشو بردار

momi133
15-03-2019, 15:49
گویا پورت رو نمیشناسه و به حالت دانلود مود نمیره. لودر صابر جان رو باید شماره پورت PC UI رو از روی دیوایس منیجر ببینی و واردش کنی.

نباید بینش فاصله باشه. هم در فایل هم در اینجا تغییر نامش بده و بجای فاصله آندر ناین بزار. در ضمن بین P و 4 هم نباید فاصله بزاری Huawei USB Safe Loader.exe

این درسته:
HuaweiUSBSafeLoader.exe" -p4 usbsafe-b612.bin

نام فایل رو هم روی کامپیوترت مثل همین فاصله هاشو بردار

فایده ای نداشت! الان چه اتصال کوتاه برقرار بشه یا نشه، وقتی به برق میزنم، مودم روشن نمیشه و توسط کامپیوتر شناسایی میشه. عجیب نیست؟ انگار که اتصال کوتاه دائمی شده.

saber73
16-03-2019, 04:05
فایده ای نداشت! الان چه اتصال کوتاه برقرار بشه یا نشه، وقتی به برق میزنم، مودم روشن نمیشه و توسط کامپیوتر شناسایی میشه. عجیب نیست؟ انگار که اتصال کوتاه دائمی شده.
وقتی مودم رو در حالت معمولی روشن میکنی چراغی از مودم روشن میشه یا نه همه خاموشه ؟ برا اتصال پین بوت سیم کشی کردی یا نه پشت مودم بازه و از رو برد خودت اتصال میدی ؟

Hossein jabbar
16-03-2019, 13:36
آقا من مثل آقای momi133شده بودم و بعد لودر را اجرا کردم و فریمور 196 ایرانسل را به مودم طزریق کردنی
نکته اگر مودم را با برنامه اتصال کوتاه کردی باید با لودر و بعد فریمور مد نظرته را به مودم بدی
موفق باشید:n12::n12::n12:

Hossein jabbar
16-03-2019, 13:41
همچنین تشکرات فراوان از انجمن محترم پی سی ورلد
-از آقای صابرخان
-از آقای جواد خان
-از آقای حمید خان
-از آقای بلوچی
که در انلاک مودم وویرایش های فراوان برای این مودم زحمت می کشند واز جان ودل برای بهتر بودن مودم تلاش میکنند :n12::n12::n12::n12:
وتشکر از تمام کار کنان انجمن...:n40::n40::n40:

hamedxx1
17-03-2019, 09:02
سلام اقا صابر
براتون امکان داره این دو تا ویژگی جدیدرو که آقای بلوچی زحمت کشیدن آموزشش رو گذاشتن برای نسخه های 195و196 اضافه کنید
saber73
17-03-2019, 19:36
سلام اقا صابر
براتون امکان داره این دو تا ویژگی جدیدرو که آقای بلوچی زحمت کشیدن آموزشش رو گذاشتن برای نسخه های 195و196 اضافه کنید
سلام بر روی فریمور 195 های وب خیلی وقته دارم کار میکنم امروز هم از گزینه های دوستمون اقای بلوچی رو فریمور استفاده کردم فعلا خوب جواب داده و باگی نداره . به زودی داخل انجمن برا دانلود میزارم . در کل فریمور 195 های وب از نظر باند و شبکه از فریمور 196 ایرانسل خیلی بهتر هست . فقط تنها مشکل این فریمور ناقص بودن قسمت voip هست که فعلا نتونستم کاریش کنم .

saber73
19-03-2019, 02:10
فریمور 196 ایرانسل با امکانات تکمیل و کامل

با تشکر از آقای بلوچی عزیز که ما رو در تهیه و ویرایش این فریمور یاری کردن .

------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان همانند فریمور 195 های وب که در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برا دانلود گذاشتم این فریمور هم دارای امکانات تکمیل و خوبی هست و تنها مورد این فریمور و کلا فریمورهای ایرانسل کمبود در پشتیبانی از باندهای گوناگون LTE میباشد . بنابراین در قسمت انتخاب باندهای LTE این فریمور اگر مثل فریمور 195 های وب تنوع باندها رو مشاهده نکردید از خود فریمور 196 و ویرایش خود ایرانسل هست و در فریمورهای اورجینال ایرانسل هم همین گونه هست .

=============
دانلود :

rezaerx
24-03-2019, 19:45
اقا صابر عزیز سلام سال نو مبارک ایشالله سال خوبی داشته باشی خدا قوت بده بابت تمامی زحمات صابر جان ماشالله اینقد فعال وپشتکار داری و ورژنهای جدید و با امکانات جدید میدی موندم کدوم ورژن تکمیلتر و امکاناتش کامل هست که اونو نصب کنم اخرین ورژنی که نصب کردم این بود 11.196.01.01.234 که لوگوی هواوی رو داری ممنون میشم اخرین ورژنی که کامل و بدون نقص هست رو لینکشو بذاری و اون گزینه mimo و ca رو هم داشته باشه البته اخرین ویرایشت باشه وگرنه mimo و ca داشته باشه ولی اخرین نباشه نمیچسبه سپاسگزار از تو بزرگوار

saber73
24-03-2019, 19:58
اقا صابر عزیز سلام سال نو مبارک ایشالله سال خوبی داشته باشی خدا قوت بده بابت تمامی زحمات صابر جان ماشالله اینقد فعال وپشتکار داری و ورژنهای جدید و با امکانات جدید میدی موندم کدوم ورژن تکمیلتر و امکاناتش کامل هست که اونو نصب کنم اخرین ورژنی که نصب کردم این بود 11.196.01.01.234 که لوگوی هواوی رو داری ممنون میشم اخرین ورژنی که کامل و بدون نقص هست رو لینکشو بذاری و اون گزینه mimo و ca رو هم داشته باشه البته اخرین ویرایشت باشه وگرنه mimo و ca داشته باشه ولی اخرین نباشه نمیچسبه سپاسگزار از تو بزرگوار

من خودم از این استفاده میکنم :

rezaerx
24-03-2019, 20:44
من خودم از این استفاده میکنم :

صابر جان من اگر بخوام اینو بزنم رو مودم چون این ورژن پایینتر از ورژنی که رو مودم من هست ایا مودم قبول میکنه یا نه ممنون میشم یه راهنمایی کنی اگر مودم قبول نکرد به چه صورت انتقال بدم که قبول کنه سپاس

saber73
24-03-2019, 21:39
صابر جان من اگر بخوام اینو بزنم رو مودم چون این ورژن پایینتر از ورژنی که رو مودم من هست ایا مودم قبول میکنه یا نه ممنون میشم یه راهنمایی کنی اگر مودم قبول نکرد به چه صورت انتقال بدم که قبول کنه سپاس

از طریق لودر و کابل یو اس بی انتقال بدید و بعدش مودم رو یک بار ریست بفرمایید مشکلی هم پیش نمیاد .

rezaerx
24-03-2019, 21:41
صابر عزیز وقتی لودر رو اجرا میکنم باز نمیشه

saber73
24-03-2019, 21:50
صابر عزیز وقتی لودر رو اجرا میکنم باز نمیشه

دقیقا به این صورت و با این لودر جدید امتحان کن فقط مرحله انلاک و اسکریپت رو نمیری الباقی مثل همه .

rezaerx
24-03-2019, 22:00
دقیقا به این صورت و با این لودر جدید امتحان کن فقط مرحله انلاک و اسکریپت رو نمیری الباقی مثل همه .

صابر جان من این مراحل رو رفتم انلاک کردم چند بار برگشتم الان هم دوباره با روش خودت که به صورت فایل adb هست مجبور شدم انلاک کنم و الان رو نرم افزار 11.195.03.00.00 هستم مشکل من الان اجرا نشدن لودر هست این صفحه ای هم که لینکشو گذاشتی اینقدر قاطی پاتی هست که من اصلا الان منظورت رو متوجه نشدم که کدوم مراحل رو میگی فقط الان یه لودر باشه که اجرا بشه من مشکلی ندارم مشکل من با اجرا نشدن لودر هست

rezaerx
24-03-2019, 22:16
صابر جان من واقعا الان گیج شدم ممنون میشم یه کمکی برسونی

saber73
24-03-2019, 22:32
صابر جان من واقعا الان گیج شدم ممنون میشم یه کمکی برسونی

شما چطور مودم رو دوباره انلاک کردی ؟ مگر از لودر استفاده نکردی ؟ بدون لودر که نمیشه فریمور رو مودم ریخت اونم از طریق یو اس بی درسته ! خب همونطور هم این فریمور جدید رو بریز رو مودم و از همون لودر که قبلا استفاده کردی استفاده کن .

saber73
24-03-2019, 22:44
صابر جان من این مراحل رو رفتم انلاک کردم چند بار برگشتم الان هم دوباره با روش خودت که به صورت فایل adb هست مجبور شدم انلاک کنم و الان رو نرم افزار 11.195.03.00.00 هستم مشکل من الان اجرا نشدن لودر هست این صفحه ای هم که لینکشو گذاشتی اینقدر قاطی پاتی هست که من اصلا الان منظورت رو متوجه نشدم که کدوم مراحل رو میگی فقط الان یه لودر باشه که اجرا بشه من مشکلی ندارم مشکل من با اجرا نشدن لودر هست

ahmad754
24-03-2019, 23:10
سلام دوستان امروز من مودم Tf-i60 رو فلش زدم دیگه سیمکارت رو نمیشناسه imsi رو چک کردم میزنه ناشناس . مثل اینه که اصلا سیمکارت تو دستگاه نزاشته باشی . مشکل از کجاست . درست میشه یا مودم از دست رفته ؟

rezaerx
24-03-2019, 23:36
شما چطور مودم رو دوباره انلاک کردی ؟ مگر از لودر استفاده نکردی ؟ بدون لودر که نمیشه فریمور رو مودم ریخت اونم از طریق یو اس بی درسته ! خب همونطور هم این فریمور جدید رو بریز رو مودم و از همون لودر که قبلا استفاده کردی استفاده کن .

ممنون صابر جان حل شد بی نهایت سپاس از صبوری و راهنمایی های بی دریغ

saber73
25-03-2019, 00:27
سلام دوستان امروز من مودم Tf-i60 رو فلش زدم دیگه سیمکارت رو نمیشناسه imsi رو چک کردم میزنه ناشناس . مثل اینه که اصلا سیمکارت تو دستگاه نزاشته باشی . مشکل از کجاست . درست میشه یا مودم از دست رفته ؟

آنلاک کردید ؟ قبل انلاک کار میکرد . پیامک از سامانه همتا براتون نیومده بود مبنی بر قانونی نبودن شناسه imei مودم ؟ با کدوم روش و فریمور انلاک کردید ؟

rezaerx
25-03-2019, 02:17
صابر عزیز من قبلا v-p-n روی مودم ست میکردم و بدون مشکل استفاده میکردم ولی الان هیچ کدوم از پروتوکولها کار نمیکنه کانکت میکنه ولی سایتهای فیلتر رو باز نمیکنه

saber73
25-03-2019, 02:36
صابر عزیز من قبلا v-p-n روی مودم ست میکردم و بدون مشکل استفاده میکردم ولی الان هیچ کدوم از پروتوکولها کار نمیکنه کانکت میکنه ولی سایتهای فیلتر رو باز نمیکنه

اگر احتمال میدید از فریمور هست میتونید برید رو نسخه 196 ایرانسل اورجینال و با اون هم تست کنید و نتیجه رو اینجا اعلام کنید تا روش کار کنیم .

rezaerx
25-03-2019, 02:47
اگر احتمال میدید از فریمور هست میتونید برید رو نسخه 196 ایرانسل اورجینال و با اون هم تست کنید و نتیجه رو اینجا اعلام کنید تا روش کار کنیم .
بله صابر جان با 196 ایرانسل خیلی روان و بی درد سر کارمیکنه بدون مشکل کانکت میکنه و سایتها رو هم راحت باز میکنه با همین اکانت ولی با این نسخه 11.195.03.00.1445پروتوکولl2tp رو کانکت میکنه ولی هیچ سایتی باز نمیکنه وپروتوکول pptp هم اصلا کانکت نمیکنه یه دو سه ساعتی هست باهاش ور میرم ولی متاسفانه مشکل داره

saber73
25-03-2019, 03:06
بله صابر جان با 196 ایرانسل خیلی روان و بی درد سر کارمیکنه بدون مشکل کانکت میکنه و سایتها رو هم راحت باز میکنه با همین اکانت ولی با این نسخه 11.195.03.00.1445پروتوکولl2tp رو کانکت میکنه ولی هیچ سایتی باز نمیکنه وپروتوکول pptp هم اصلا کانکت نمیکنه یه دو سه ساعتی هست باهاش ور میرم ولی متاسفانه مشکل داره

الان با 196 اورجینال ایرانسل تست زدم وصل میشه ولی خبری از باز شدن فیلتر نیست درست مثل اینکه اصلا وصل نشده . پس مشکل از طرف فریمور نیست . مشکل مربوط به ipv6 هست اگر رو ipv6 اینترنت دریافت میکنید vpn وصل میشه ولی خبری از باز کردن سایتها نیست ولی اگر خودتون دستی کانکشن بسازید و بزارید روی فقط ipv4 یا خود اپراتور روی ipv4 اینترنت ارائه بده مثل همراه اول اینطوری vpn وصل میشه . خودم الان رو فریمور 196 اورجینال ایرانسل با سیم کارت همراه اول و رایتل تست زدم . با فریمورهای دیگه هم به همین صورت هست .

ahmad754
25-03-2019, 07:55
سلام با دوتا فایل بود از همین سایت هم گرفتم
Frimware
Loader
از همون روش که نوشته پورت ها رو تنظیم کن روی 55
من همه کار ها رو انجام دادم ولی آخرش که نوشته بود تو آموزشش 15 تا صفر بزار اصلا دیگه به اون مرحله نرسید
وقتی مودم رو راه افتاد عکس یه سیمکارت اومد بعد نوشته بود سیمکارت رو وارد کنید

ahmad754
25-03-2019, 08:04
قبلش کار میکرد مشکلی هم نداشت کلا 10 روزه خریدمش ریجستر هم بود

ahmad754
25-03-2019, 08:08
آنلاک کردید ؟ قبل انلاک کار میکرد . پیامک از سامانه همتا براتون نیومده بود مبنی بر قانونی نبودن شناسه imei مودم ؟ با کدوم روش و فریمور انلاک کردید ؟
سلام کار میکرد مشکلی هم نداشت ریجستر هم بود کلا ده روزه خریدمش
با همون روش که دو تا فایله بعد تو آموزشش نوشته پورت ها رو روی 55 تنظیم کنید بعد 12 تا فایل روش نصب میشه آخرشم گفته کد آنلاک رو بدید پیش رفتم
بعد نصب ورژنش شد 192 ودیگه اولش پیام میاد که سیمکارت رو وارد کنید و به تنظیمات شبکه هم دسترسی ندارم . به جای لوگوی آنتن هم یه سیمکارت گذاشته که قسمت یرنجی سیمکارت رو نداره
تا حالا کسی به این مورد برخورد کرده ؟
من خودم فکر کنم یه قطعه کوچیک که روی برد پشت خشاب سیمکارت موقع باز کردن قابش کنده شده . اگه کسی یه عکس با وضوح بالا از اون قسمت بفرسته ممنون میشم تا اگه لازم شد نشون تعمیر کار بدم برام بندازه روش

MH.Mousavi
25-03-2019, 16:08
یه چک کنید ببنید تو device infortmation اطلاعات imei بدرستی نشون داده میشه؟
این مشکل برای چند تا دیگه از بچه ها هم پیش اومده فکر نمیکنم چیزی از بردتون کنده شده باشه

ahmad754
25-03-2019, 16:25
یه چک کنید ببنید تو device infortmation اطلاعات imei بدرستی نشون داده میشه؟
این مشکل برای چند تا دیگه از بچه ها هم پیش اومده فکر نمیکنم چیزی از بردتون کنده شده باشه

سلام آره IMEI هستش مودم مشکلی نداره فقط بجای لوگوی قدرت آنتن دهی مودم منظور قدرت آنتن دهی رو میگم . یه سیمکارت سه پانچ رو فرض کن که پانچ وسطش خالیه
بعد با موس روی سیمکارته کلیک میکنی نوشته INVIALED SIMCARD OR MISSING SIM CARD
حالا اتفاقی تو این تاپیک ها یه لحظه چشمم به یه برد افتاد تو اون قسمت پشت خشاب سیمکارت فکر کنم یه قطعه کوچیک موقع باز شدن قابش کنده شده . خودم دیشب داشتم میبستمش حس کردم یه چیزی اونجا کمه حالا به یه عکس با وضوح بالا احتیاج دارم تا چک کنم . عکس داخل این تاپیک ها رو زوم میکنی شطرنجی میشه زیاد مشخص نیست .
حالا احتمالا برای اون چند نفر هم همین اتفاق افتاده باشه

ormax1
26-03-2019, 00:52
سلام آره IMEI هستش مودم مشکلی نداره فقط بجای لوگوی قدرت آنتن دهی مودم منظور قدرت آنتن دهی رو میگم . یه سیمکارت سه پانچ رو فرض کن که پانچ وسطش خالیه
بعد با موس روی سیمکارته کلیک میکنی نوشته INVIALED SIMCARD OR MISSING SIM CARD
حالا اتفاقی تو این تاپیک ها یه لحظه چشمم به یه برد افتاد تو اون قسمت پشت خشاب سیمکارت فکر کنم یه قطعه کوچیک موقع باز شدن قابش کنده شده . خودم دیشب داشتم میبستمش حس کردم یه چیزی اونجا کمه حالا به یه عکس با وضوح بالا احتیاج دارم تا چک کنم . عکس داخل این تاپیک ها رو زوم میکنی شطرنجی میشه زیاد مشخص نیست .
حالا احتمالا برای اون چند نفر هم همین اتفاق افتاده باشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸۰۵۰۴_۰۳۲۷۰۳_hdr.jpg

ahmad754
26-03-2019, 07:54
سلام
ممنون بابت فرستادن عکس . حدسم درست بود یه دونه از مقاومت ها کنده شده . اولین مقاومت از سمت چپ . حالا من تاپیک ها رو میخوندم دیدم چند نفر دیگه هم این مشکل رو داشتن . اونا هم یه چک کنن شاید مشکل اونا هم همین باشه

gm7003421
29-03-2019, 13:28
سلام اقا صابر تورو خدا جواب بدید
الان بهترین و جدیدترین فریمور برای مودم B612 ایرانسل چیه؟
ضمنا من 195 رو نصب کردم موقعی که صفحه لاک نشون میده اون فایل Go رو باز میکنم خطا میده
ممنون میشم جواب بدید و کل فایل هارو مثل لودر و درایور و اسکریپت انلاک و فریمور رو تو لینک بفرستی مرسی حتی جدید ترین اموزش مرسی

saber73
30-03-2019, 00:11
سلام اقا صابر تورو خدا جواب بدید
الان بهترین و جدیدترین فریمور برای مودم B612 ایرانسل چیه؟
ضمنا من 195 رو نصب کردم موقعی که صفحه لاک نشون میده اون فایل Go رو باز میکنم خطا میده
ممنون میشم جواب بدید و کل فایل هارو مثل لودر و درایور و اسکریپت انلاک و فریمور رو تو لینک بفرستی مرسی حتی جدید ترین اموزش مرسی

برای انلاک برید این قسمت و طبق اموزش اول انجام دهید :

بهترین فریمور هم اینه بعد انلاک :

لودر و اموزش نصب هم اینه :

morteza_mombeini
30-03-2019, 13:53
برای انلاک برید این قسمت و طبق اموزش اول انجام دهید :

بهترین فریمور هم اینه بعد انلاک :

لودر و اموزش نصب هم اینه :

اقا صابر من مودمم gp2101 هست ولی قصد انلاک کردن ندارم فقط میخام لوگوی ایرانسل رو که وقتی ای پی 192.168.1.1 رو میزنی میاد رو حذف کنم ایا با این برنامه هایی که گذاشتی میشه ؟ اگه هست بی زحمت لینکش رو بزار .دمت گرم.

gm7003421
30-03-2019, 14:51
خیلی ممنون اقا صابر فریمور منم همین هست ولی ussd و اینا نداره اینی‌که شما دادی چ قابلیت هایی داره ممنون میشم یه چند تا عکس از قسمت های مختلفش بدی

saber73
30-03-2019, 17:12
اقا صابر من مودمم gp2101 هست ولی قصد انلاک کردن ندارم فقط میخام لوگوی ایرانسل رو که وقتی ای پی 192.168.1.1 رو میزنی میاد رو حذف کنم ایا با این برنامه هایی که گذاشتی میشه ؟ اگه هست بی زحمت لینکش رو بزار .دمت گرم.

خیر نمیشه کاریش کرد .

saber73
30-03-2019, 17:13
خیلی ممنون اقا صابر فریمور منم همین هست ولی ussd و اینا نداره اینی‌که شما دادی چ قابلیت هایی داره ممنون میشم یه چند تا عکس از قسمت های مختلفش بدی

توضیحات کامل هست این بخش :

gm7003421
31-03-2019, 19:49
سلام اقا صابر میگم من انلاک کردم حالا میخوام اپدیت کنم با اون فریمو ک دادی تو سیستم فقط huawi interface میخونه شماره پورتی هم نزده ویندوزمم 10 هس مشکلش چیه؟

morteza_mombeini
31-03-2019, 19:59
خیر نمیشه کاریش کرد .

من مودم رو باز کردم و داخلش جای usb بود اگه بتونم با usb وصل بشم بازم نمیشه ؟ مثلا از فریمورش بکاپ بگیرم بعد با اون نرم افزارها که خودت گذاشته بودی برای ویرایش ، لوگوی ایرانسل رو حذف کنم بعد دوباره نصبش کنم روی مودم ؟

saber73
01-04-2019, 01:45
من مودم رو باز کردم و داخلش جای usb بود اگه بتونم با usb وصل بشم بازم نمیشه ؟ مثلا از فریمورش بکاپ بگیرم بعد با اون نرم افزارها که خودت گذاشته بودی برای ویرایش ، لوگوی ایرانسل رو حذف کنم بعد دوباره نصبش کنم روی مودم ؟

شما باید برای این مودم فریمور و لودر پیدا کنید و اموزش انتقال فریمور من تا به حال برا این مودم چیزی ندیدم .

gm7003421
01-04-2019, 08:35
سلام اقا صابر میگم من انلاک کردم حالا میخوام اپدیت کنم با اون فریمو ک دادی تو سیستم فقط huawi interface میخونه شماره پورتی هم نزده ویندوزمم 10 هس مشکلش چیه؟

اقا صابر توروخدا جواب این سوال مارو هم بده مودم رو همینجوری لحیم کردم انداختم کنار تا روششو پیدا کنم درستش کنم

morteza_mombeini
01-04-2019, 09:11
شما باید برای این مودم فریمور و لودر پیدا کنید و اموزش انتقال فریمور من تا به حال برا این مودم چیزززی ندیدم .

یعنی اون نرم افزارهایی که گذاشتی برای بکاپ گرفتن از فریموور و ویرایش فریموور فقط روی b612 جواب میده ؟

rznrz06
01-04-2019, 10:26
Changing the composition, working in Linux and with routers

The finished router now works via USB to Linux, which means that the E5785 can be used as a modem when connected to fixed routers

5785rndis.exe - 463.1 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

implies that the Hilink driver is already installed

Test option, save the nvram of your device before applying the script

ممنون
قربان من این مودم M60 رو میخوام با USB وصل کنم به مودم روتر ایسوس AC68U... این درایور رو کجا باید بزنم؟

saber73
01-04-2019, 18:42
ممنون
قربان من این مودم M60 رو میخوام با USB وصل کنم به مودم روتر ایسوس AC68U... این درایور رو کجا باید بزنم؟

این اسکریپت هست بر روی مودم نصب میشه

rznrz06
02-04-2019, 03:45
این اسکریپت هست بر روی مودم نصب میشهببخشید به مودم M60 نصب میشه؟
آموزشش رو ندارید؟

saber73
02-04-2019, 04:41
ببخشید به مودم M60 نصب میشه؟
آموزشش رو ندارید؟

باید رو مودم فریمور مود شده دارای adb نصب باشه بعدا این اسکریپت هم از طریق همون adb رو مودم نصب میشه . فقط قبل این کارها از nvram مودم بک اپ تهیه کنید .

Hossein jabbar
08-04-2019, 13:47
آقا صابر سلام بی زحمت یک فرمور حسابی ویرایش کنید مرسی:n12::n12::n12:

saber73
08-04-2019, 14:07
آقا صابر سلام بی زحمت یک فرمور حسابی ویرایش کنید مرسی:n12::n12::n12:

سلام برای چه مودمی ؟ از این دو تا ورژن دیگه بهترشو نداریم و تکمیل هستن و نهایت امکانات و سرعت رو دارن :

Hossein jabbar
10-04-2019, 20:47
اقا صابرجان فریمور های وب نقصایی دارد
در سرور وی پی ان وصل نمیشه
لگ در voip
اینا برطرف شه خیلی خوبه
و کنترل دیتا با کابل لن خیلی خوبه
در کل صابر جان تکسن
یاشا:n12::n12::n12:
آقا صابر جان این رنگ بنفشم را تغییر دهید ممنون

Hossein jabbar
10-04-2019, 21:10
مرسی:n12::n12::n12::n12:

Hossein jabbar
11-04-2019, 10:51
آقا صابر مودم در مایمو تجمیع کرد
در فرمور ایرانسل دستکاری شوده خودتت صابر جان عکس ها رو ببین:n04::n04::n04:

saber73
11-04-2019, 16:25
آقا صابر مودم در مایمو تجمیع کرد
در فرمور ایرانسل دستکاری شوده خودتت صابر جان عکس ها رو ببین:n04::n04::n04:

این مودم تجمیع نداره الانم نمیدونم چرا این پلاس اومده کنار علامت 4G شما ! رو MIMO4*4 هم رو همون حالت شبکه : 1800+2600 که در اصل میشه همون گزینه FDD ONLY در فریمور اورجینال ایرانسل 100 بار تست کردیم چیزی نیومده مگر اینکه خودمون داخل WEBUI کنار شبکه علامت ثابت + رو اضافه کرده باشیم . شما برا اثبات ادعا خودتون لازمه حتما فیلم بدین از این حالت به این صورت که :
یک بار دیتا رو قطع کنید و یک بار دیتا رو وصل کنید حین فیلم برداری از صفحه وب مودم و یک بار هم حالت شبکه رو بزارید رو AUTO و این کار رو دوباره تکرار کنید تا ببینیم موضوع از چه قراره .

Hossein jabbar
12-04-2019, 14:50
ببین اقا صابر شرایط برای سیم همراه اول
-مایمو4x4
-fd-2600
و حتما هم باید رومینگ را فعال سازی کنید
در نتیجه با سیم همراه اول +می یاد
نکته:باید منطقه پوشش 4G+ باشد
ممنون:n12::n12::n12:

Hossein jabbar
12-04-2019, 14:53
بادستور بالا در سیم همراه اول تجمیع میکنه

saber73
12-04-2019, 14:57
-مایمو4x4
-fd-2600

شما حتما برای بررسی بیشتر و اثبات گفته های خودتون باید فیلم با شرایطی که گفتم بدید مگر نه الان میخوای با همراه اول و این مودم به 5G وصل بشم و عکس بدم خدمت شما :n02:

MH.Mousavi
12-04-2019, 16:09
آقا جواد با هواوی مکاتبه کن ازش بپرس ببین چطوری وقتی چیپش ساپورت نمیکنه شما 4.5G کانکت میشی این مسائل چندین ماه گذشته حل شده شما مباحثت رو با هواوی مطرح کن توجبهشون کن تو بروشوراشون CA رو هم اضافه کنن بندگان خدا اطلاع ندارن

Hossein jabbar
12-04-2019, 19:51
اینم سند 4G+

saber73
12-04-2019, 20:25
-مایمو4x4
-fd-2600

اینم سند 4G+

این شد یه حرفی از اول اینطوری فیلم تهیه کن دیگه . خب بریم سراغ +4G . اولا باید در انتخاب حالت LTE ADVANCED که همون 1800+2600 هست باید ظاهر بشه که اسمشو گذاشت تجمیع و ثانیا اگر در انتخاب باند 2600 یا همون 7 این علامت ظاهر میشه که تو فیلم دیدم باید در انتخاب باند 1800 یا همون 3 هم آشکار بشه . این ظاهر شدن علامت رو یادم میاد یه جایی آقای بلوچی هم اشاره کرده بودن . حالت ظاهر شدن و بعد ناپدید شدن کاملا درست هست عینه مودم های دارای CA دقیقا عینه FD-M60 ولی در مودم های دارای CA مثل مودم اشاره شده بدون دست زدن به انتخاب باندها و در حالت اتوماتیک این علامت ظاهر میشه و اگر مودم رو در یک باند قفل کنیم علامت دیگه ظاهر نمیشه برعکس حالت شما .از نظر دریافت سرعت و بالا رفتن یکباره اون و قیاس سرعت در این حالت و حالت بدون علامت + هم باید مطمئن بشید . مگر نه صرفا یک علامت هست که میتونه از مشکلات فریمور یا مشکلات شبکه دیتا موبایلی در این مودم باشه .

یک چیز رو هم اضافه کنم خودتون و تعریف علمی CA میگه حالت تجمیع و 4G+ یعنی تجمیع دو یا چند فرکانس یا باند ولی شما در حالت قفل روی یک باند این رو دریافت میکنید و ربطی به در پوشش بودن منطقه 4G+ نداره و نمیتونه نشون دهنده تجمیع باشه . تجمیع یعنی مودم اتوماتیک بدون اینکه روی باند خاصی قفل شده باشه بره رو این حالت نه اینکه رو یک باند خاص قفل شده باشه و اینم بگم با این تفاسیر شما رو ایرانسل هم باید 4G+ رو نشون بده و در تمام کشور دو باند 1800 و 2600 برای ایرانسل فعال و امکان تجمیع هم وجود داره و شما میتونید یک سیم کارت ایرانسل بزارید و باز رو باند 2600 قفل کنید و ببینید علامت مثل همراه اول میاد و میره ؟

Hossein jabbar
13-04-2019, 13:33
در ایرانسل هم سند :n16::n16::n16:
تجمیع در باند 1800 یا 3