PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هشدار اگر قصد خرید تلویزیون از فروشگاه آنلاین "جوره" را دارید

DaaVooD
18-01-2019, 01:20
درود بر همه

قبل از خوندن کامل این پیام تاریخ عضویت منو ببینین...

متسفانه تجربه خرید خوشایند گذشته باعث شد به این فروشگاه یعنی jooreh دات کام برای بار دوم اعتماد کنم و مبلغ 8.5 میلیون در تاریخ 18 دی 97 برای یک تی وی 55 اینچ به حساب شخصی بنام مجید کیومرث نیا واریز کنم.
در ابتدا فراموش کردن انبار برای ارسالو بهانه قرار دادن و سپس خیلی شیک پاسخ تلفن و پیامهای تلگرامی بنده رو ندادن. امروزم بلاکم کردن.
به همین قشنگی :)
مدرک واریز وجه و چت ها در صورت نیاز قابل ارایه هستن.
خلاصه هوشیار باشید.

radarz
18-01-2019, 21:28
زنگ بزن پلیس فتا

lamp23
08-06-2019, 06:10
درود بر همه

متسفانه تجربه خرید خوشایند گذشته باعث شد به این فروشگاه یعنی jooreh دات کام برای بار دوم اعتماد کنم و مبلغ 8.5 میلیون در تاریخ 18 دی 97 برای یک تی وی 55 اینچ به حساب شخصی بنام مجید کیومرث نیا واریز کنم.
در ابتدا فراموش کردن انبار برای ارسالو بهانه قرار دادن و سپس خیلی شیک پاسخ تلفن و پیامهای تلگرامی بنده رو ندادن. امروزم بلاکم کردن.
خلاصه هوشیار باشید.
آخرش چی شد بت پس دادن ؟

seolight
19-09-2021, 18:06
باید ای نماد فروشکاه رو چک می کردین ولی خب الان هم پیگیری کنید از فتا

hamid3369
20-09-2021, 11:11
درود بر همه

خلاصه هوشیار باشید.

خدا خیرت بده داداش این چه کاری بود کردی 700 تومن گرون تر میخریدی از یک جای یک دیگه حضوری
برو پلیس فتا گزارش بده
به خاطر خدا اینقدر مهربان ساده لوح نباشید این فروشگاه های پشمکی رو کی میاد ازشون خرید کنه اینا خودشون خودشو باور ندارن شما میاید ازشون خرید میکنید دچار شوک میشن