ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هشدار اگر قصد خرید تلویزیون از فروشگاه آنلاین "جوره" را دارید

DaaVooD
18-01-2019, 01:08
درود بر همه

قبل از خوندن کامل این پیام تاریخ عضویت منو ببینین...

متسفانه تجربه خرید خوشایند گذشته باعث شد به این فروشگاه یعنی jooreh داتکام برای بار دوم اعتماد کنم و مبلغ 8.5 میلیون در تاریخ 18 دی برای یک تی وی 55 اینچ به جساب شخصی بنام مجید کیومرث نیا واریز کنم.
در ابتدا فراموش کردن انبار برای ارسالو بهانه قرار دادن و سپس خیلی شیک پاسخ تلفن و پیامهای تلگرامی بنده رو ندادن. امروزم بلاکم کردن.
به همین قشنگی :)
مدرک واریز وجه و چت ها در صورت نیاز قابل ارایه هستن.
خلاصه هوشیار باشید.

MVGroup
18-01-2019, 02:20
قصد ندارید شکایت کنید؟
اگه شکایت کردید لطفا نتیجه رو هم اطلاع بدید.

DaaVooD
18-01-2019, 11:44
قطعا.
از فردا (شنبه) اقدام خواهم کرد..

mohsenP3000
18-01-2019, 13:15
درود بر همه

متسفانه تجربه خرید خوشایند گذشته باعث شد به این فروشگاه یعنی jooreh داتکام برای بار دوم اعتماد کنم و مبلغ 8.5 میلیون در تاریخ 18 دی برای یک تی وی 55 اینچ به جساب شخصی بنام مجید کیومرث نیا واریز کنم.
در ابتدا فراموش کردن انبار برای ارسالو بهانه قرار دادن و سپس خیلی شیک پاسخ تلفن و پیامهای تلگرامی بنده رو ندادن. امروزم بلاکم کردن.
خلاصه هوشیار باشید.

خدا لعنت کنه هر چی دزد و خائنه.

پلیس فتا گزارش بدید از سایت شون.

شکایت و ... از طریق قوه قضاییه و مراجعه به دفاتر خدمات قضایی.

armin_punisher6
18-01-2019, 16:08
سایتش نماد اعتماد داره.عجیبه کلاهبردار باشه.خواهشا نتیجه شکایتتون رو اینجا بگین.

mohsenP3000
21-01-2019, 11:57
درود بر همه

خلاصه هوشیار باشید.

داداش چی کار کردی؟

بیا بگو چی شد؟ شاید با هم فکری بشه کاری کرد.

mmilad200
24-02-2019, 17:35
سلام این مشکل برای بنده هم رخ داده و متاسفانه 7 میلیون پول بی زبون رو ریختم حساب این آقا
با پیگیری اینترنتی که کردم سایت متعلق به آقایایی با نام مهدی سلیمان زاده اس و سایت کارینت هم مال ایشونه شماره همراهش رو هم پیدا کردم و اما خاموش کرد
شما به نتیجه ای رسیدی اگر رسیدی چرا سایت رو نبستن که منم اینطوری نشم

hassanhassani
07-05-2019, 14:56
سلام
نتیجه ای نگرفتین؟
لطفا ما رو هم مطلع کنید