ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه مخرب یا ویروس New Folder و Critical System Error

ماراتون
30-09-2006, 02:37
کامپیو ترم ویروسی شده و هر جا که میری یه نیو فولدر میسازه و روش که کلیک میکنی میره یه فوادره دیگه مثلا مای داکیومنت و نمیشه از بین برد و حتی تسک منیجر و ms config هم از کار افتاده و اجرا نمیشه ویندوزم انتی ویروس روش نصب نیست و هر کاری میکنم نصب کنم اون ویروسه این فولدر نورتون رو میبنده و نمیشه انتی ویروس نصب کرد ایا راه حل دیگه ای داره؟
(راستی اسم برنامه یعنی توی properties نوشته Mahsa.exe حتی توی Safe mode هم فعاله)
-----------------------------------------------------
windows من چند وقته کنار ساعت هی ارور میده
و مینویسه( یه آیکون جدید) critical system error و
virus alert t فک کنم spyware باشه و هرچند وقتم چند تا آیکون اضافه رو دسکتاپم میاره
میگم شماها راه حلی چیزی سراغ ندارین.
ممنون میشم

online-amir
30-09-2006, 22:27
سلام.

توي Safe Mode بيا بالا...اونوقت مك آفي 2007 بريز...! منم دچارش شده بودم! اگر اكش نكرد امكان اين رو داري كه پاكش كني!

omidshsh
09-10-2006, 11:24
من هم اين مشكلو دارم
مك كافي هم نصب بوده از قبل روي سيستم
ولي اين ويروس پست فطرت مك كافي رو از كار انداخته
اسكن رو كه ميزني صفحش مياد در عرض چند ثانيه دوباره ميره

ماراتون
10-10-2006, 23:13
من هم اين مشكلو دارم
مك كافي هم نصب بوده از قبل روي سيستم
ولي اين ويروس پست فطرت مك كافي رو از كار انداخته
اسكن رو كه ميزني صفحش مياد در عرض چند ثانيه دوباره ميره

این ویروس یا برنامه New Folder با آنتی ویروس NOD 32 پاک میشه. امتحان کنی
------------------------------------------------

یه جورهایی میشه خفت این بابا critical system error رو گرفت . برید توی کامپیوترتون درایوی که ویندوز نصب هست بزنید و این فایل رو جستجو کنید یعنی فایل isamonitor.exe یا شایده هم ismonitor خلاصه هرجا این رو پیدا کرد شاخه حاوی این فایل رو باز کنید و هر چی توی این شاخه هست رو پاک کنید. البته همه اش رو نمی تونید حذف کنید. پس چاره چیه . اگر دوتا سیستم رو کامپیوترتون نصبه برید روی اون یکی که سالمه و بقیه فایلها رو پاک کنید وگرنه باید یک سی دی بوت ویندوز 98 یا فلاپی بوت داشته باشید و از طریق خط فرمان یا همون dos فایلها رو پاگ کنید. در ضمن اسم فایلهای رو یادداشت کنید تا بتونید بعدا اونا رو پاک کنید. با این کار حدودا این برنامه 80درصد غیر فعال میشه ولی آلارم کنار نوار ساعت هست که هنوز نتونستم کاریش بکنم

salim_a
11-10-2006, 00:07
من اين مشكل رو داشتم مجبور شدم پارتيشن كنم

babak_belgium
11-10-2006, 02:58
با سلام
واسه منم پيش اومد با NO32 حذفش کردم!
با تشکر Babak_Belgium

mahmood_electronic_bbc
11-10-2006, 06:26
این ویروس که mahsa.exe نام داره با هیچ آنتی ویروسی پاک نمیشه حتی تغییرات زیادی در سیستم به وجود نمی یاره ولی نمونه های مشابه آن توسط بیشتر آنتی ویروس ها شناسایی می شه!
روش پاک کردن آن این جوریه که کل سیستم را سرچ می کنیم و تمام new*.exe را پیدا می کنیم تمام آنها را پاک می کنیم جز یکی که خودش ان را پاک نمی کنه وقتی کلاً از درایو ها خز درایو ویندوز حذف شد آنوقت ویندوزو از اول نصب می کنیم
2 تا نکته:
1- واسه نصب ویندوز حتماً درایو ویندوز را پاک و از نو بسازید در بو لیبل اولیه!
2- بعد از سرچ و پاک کردن حتماً بلا فاطله ویندوز نصب کنید و وارد هیچ درایوی نشید چون از خودش کپی می گیره و روز از نو روزی از نو!

omidshsh
11-10-2006, 10:38
با nod32 پاك شد