PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارتقاء سیستم قدیمی

keyvan13611361
02-01-2019, 16:48
سلام و عرض ادب
دوستان و اساتید بزرگوار ، یک سیستم قدیمی دارم، در حد کارهای روزمره از ورد ، وبگردی و دیدن فیلم استفاده میکنم
قصد ارتقاء سخت افزاری دارم
در حدود 400-700 تومان
به نظر اساتید کدام قطعات ارتقاء بدم بهتره.
و اگر میسر بود مدل دقیق هم بفرمایید ممنون میشم
با تشکر

پردازنده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!ApV5QYIOxWZeimeBERCGiSldFqAN[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مادربرد

رم: دو عدد دو گیگ ، مجموعاً 4 گیگ

گرافیک

radarz
03-01-2019, 21:58
با 700 تا 400 چیزی گیرت نمیاد برو رو 3-4 تومن

keyvan13611361
06-01-2019, 00:51
با 700 تا 400 چیزی گیرت نمیاد برو رو 3-4 تومن

ممنون از پاسخگویی شما دوست عزیز
اما عرض کردم این سیستم صرفا برای دانلود و دیدن فیلم و کارهای روزمره مثل ورد است، فقط میخوام کمی سرعتش بالاتر بره، قصدم بستن سیستم نیمه حرفه ای نبود که 4 تومن هزینه کنم
(برای کارهای سنگین و بازی لپ تاپ هست)
این سیستم یه پردازنده پنتیوم دوآل کُر ... داره، خواستم دوستان یک پردانده قوی تر از پردازنده خودم معرفی کنند ، مابقی مشخصات رو هم عرض کردم تا متناسب با این سخت افزار باشه
همین، فکر نکنم یه پردازنده کمی قویتر از این مدل 4 میلیون باشه:n37::n36:
باتشکر

shaahani
06-01-2019, 11:33
اگه توی دست دو فروشی های بگردی شاید یه پردازنده قوی تر پیدا کنی ، اما کلی وقت باید بذاری تا پیدا شه ؛ آخرشم خیلی قدرت رو افزایش نمیده .
برای قوی تر شدن باید مادربورد هم عوض شه با پردازنده که با عوض شدن اونا باعث میشه رم جدید هم بخری و کلی خرج میزاره رو دستت ، قطعات قبلی هم الکی رو دستت میمونه.
من میگم دوتا رم دوگیگ دیگه بخر بزار کنار اون 4 گیگت مجموعا بشه 8 گیگ
پردازنده هم واسه کارهای معمولی جواب میده یکم مدارا کنی باهاش ، تا وقتی سالمه کار بکش ازش ، اخرشم که خراب شد بنداز دور یکی نو بخر

keyvan13611361
06-01-2019, 14:05
اگه توی دست دو فروشی های بگردی شاید یه پردازنده قوی تر پیدا کنی ، اما کلی وقت باید بذاری تا پیدا شه ؛ آخرشم خیلی قدرت رو افزایش نمیده .
برای قوی تر شدن باید مادربورد هم عوض شه با پردازنده که با عوض شدن اونا باعث میشه رم جدید هم بخری و کلی خرج میزاره رو دستت ، قطعات قبلی هم الکی رو دستت میمونه.
من میگم دوتا رم دوگیگ دیگه بخر بزار کنار اون 4 گیگت مجموعا بشه 8 گیگ
پردازنده هم واسه کارهای معمولی جواب میده یکم مدارا کنی باهاش ، تا وقتی سالمه کار بکش ازش ، اخرشم که خراب شد بنداز دور یکی نو بخر

تشکّر از راهنمایی و وقتی که گذاشتید دوست عزیز :n16:

dione
17-01-2019, 09:10
دو تا دو گیگ رم از ایسام بگیر
ی گرافیک هم بگیر

dione
17-01-2019, 09:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

keyvan13611361
17-01-2019, 14:58
دو تا دو گیگ رم از ایسام بگیر
ی گرافیک هم بگیر

سلام
ممنونم دوست عزیز از وقتی که گذاشتید:n40:
ولی گرافیک کافیه، قصد بازی کردن حتی در حد ساده هم ندارم، فقط برای آفیس و فیلم و وبگردی و دانلود استفاده میکنم
پردازنده چی پیشنهاد می دیدید؟
ممنون میشم توی ایسام یا هرجا مدنظر دارید چند تا پردازنده معرفی کنید
رم 2 گیگ هم اضافه میکنم

keyvan13611361
17-01-2019, 15:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزیز این DDR3 است

dione
17-01-2019, 15:25
دوست عزیز این DDR3 است

رم گرافیک ربطی ب رم سیستم نداره

dione
17-01-2019, 15:30

- - - Updated - - -

سی پی یو رو دوستان نظر بدن

keyvan13611361
17-01-2019, 15:42
رم گرافیک ربطی ب رم سیستم نداره

ممنونم دوست عزیز
چشم گرافیک عوض میکنم و رم
حالا در مورد پردازنده هم یک لطفی بکنید راهنمایی کنید :n40:

در مورد پردازنده سی پی یو
در نظر شما در مورد این موارد چیه
گزینه یک
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گزینه دو
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گزی ه سه
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گزینه چهار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گزینه پنجم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با تشکر از راهنمایی های شما

dione
17-01-2019, 15:46
من تو زمینه پردازنده نظری ندارم اساتید راهنمایی میکنن..