ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل New منوی کلیک راست در ویندوز 10

o6251076
31-12-2018, 18:36
سلام مشکل من اینکه هر جا کلیک راست میکنم تا موس روی NEW میبرم مانیتور قفل میکنه و بعد از مدتی منوی کلیک راست بسته میشه ولی قسمت های دیگه منوی کلیک راست مشکلی ندارن.
ویندوز رو هم نمیخوام دوباره نصب کنم و یا نمیخوام به چند روز قبل برگردونمش
راهی به ذهنتون میرسه ؟

shaahani
31-12-2018, 19:04
داخل ریجستری ویندوز رو جستجو کنید ، ببینید منو New به درستی با مقادیر صحیح وجود دارد و یا خیر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

o6251076
31-12-2018, 19:23
لطفا کمک کنید

o6251076
31-12-2018, 19:34
داخل ریجستری ویندوز رو جستجو کنید ، ببینید منو New به درستی با مقادیر صحیح وجود دارد و یا خیر :

در منوی کلیک راست New حذف نشده که بخوام برگردونمش مشکل من چیز دیگری هست
دوست من مرسی که خواستی کمک کنی

shaahani
31-12-2018, 19:45
در ریجستری ویندوز بخش HKEY_CLASSES_ROOT\.txt\ShellNew وجود داره
که این کلید ShellNew باعث اضافه شدن اون نوع فایل به فهرست زیرمنوی New در راست کلیک موس می شود .
بنابراین لازمه چک کنید در HKEY_CLASSES_ROOT\* که کلید (*) یعنی اعمال روی تمامی فایل ها ، در این زیر کلید به هیچ عنوان شاخه یا کلید ShellNew به اشتباه اضافه نشده باشد.

اما مثلا در آدرس HKEY_CLASSES_ROOT\.txt این کلید ShellNew می تواند به ساختن یک فایل متنی txt از منوی New راست کلیک به شما کمک کند ، طبیعی است که حذف شدن آن ، باعث حذف این گزینه از منور راست کلیک و New می شود.
توضیح بیشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای اضافه کردن بعضی امکانات اینچنین میتونید از برنامه ای که من برای ویندوز Xp نوشته بودم ، همچنان در ویندوز 10 استفاده نمایید . (آپشن شماره 19 این لیست مربوط به همین گزینه New در ریجستری ویندوز می شود)
دانلود برنامه من ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به احتمال زیاد ، نرم افزار یا ویروسی به ریجستری ویندوز شما آسیب وارد کرده است
اگر با این توضیحات موفق به حل مسئله نشدین و مایل به ریکاوری ویندوز نیز نیستید ، پیشنهاد میکنم از برنامه دقیق و بسیار حرفه ای برای حل معضلات ریجستری کمک بگیرید .
به همراه استفاده از یک آنتی ویروس قدرتمند برای حذف هرگونه ویروس احتمالی فعال بر روی دستگاه شما .

shaahani
31-12-2018, 19:53
در منوی کلیک راست New حذف نشده که بخوام برگردونمش مشکل من چیز دیگری هست
دوست من مرسی که خواستی کمک کنی

خواهش میکنم
متوجه شدم که این منو حذف نشده ؛ دادن لینک مورد نظر به این جهت بود که زیر کلید new مقدار پیشفرض را با مقدار {D969A300-E7FF-11d0-A93B-00A0C90F2719} مقایسه و مورد بازبینی قرار دهید و مطمئن شوید بطور صحیح در محل مورد نظر وجود داشته باشد ، ممکن است علت باز نشدن این منو تغییر این مقدار باشد.
همینطور موجود بودن اصل این کلید در آدرس زیر :
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{D969A300-E7FF-11d0-A93B-00A0C90F2719}

به هرحال موضوعی بود که در نظر من اومد
امیدوارم دوستان دیگه بتونن با راهنمایی هاشون کمکتون کنند .
موفق باشید

o6251076
31-12-2018, 20:02
در ریجستری ویندوز بخش HKEY_CLASSES_ROOT\.txt\ShellNew وجود داره
که این کلید ShellNew باعث اضافه شدن اون نوع فایل به فهرست زیرمنوی New در راست کلیک موس می شود .
بنابراین لازمه چک کنید در HKEY_CLASSES_ROOT\* که کلید (*) یعنی اعمال روی تمامی فایل ها ، در این زیر کلید به هیچ عنوان شاخه یا کلید ShellNew به اشتباه اضافه نشده باشد.

اما مثلا در آدرس HKEY_CLASSES_ROOT\.txt این کلید ShellNew می تواند به ساختن یک فایل متنی txt از منوی New راست کلیک به شما کمک کند ، طبیعی است که حذف شدن آن ، باعث حذف این گزینه از منور راست کلیک و New می شود.

برای اضافه کردن بعضی امکانات اینچنین میتونید از برنامه ای که من برای ویندوز Xp نوشته بودم ، همچنان در ویندوز 10 استفاده نمایید . (آپشن شماره 19 این لیست مربوط به همین گزینه New در ریجستری ویندوز می شود)

به احتمال زیاد ، نرم افزار یا ویروسی به ریجستری ویندوز شما آسیب وارد کرده است
اگر با این توضیحات موفق به حل مسئله نشدین و مایل به ریکاوری ویندوز نیز نیستید ، پیشنهاد میکنم از برنامه دقیق و بسیار حرفه ای برای حل معضلات ریجستری کمک بگیرید .
به همراه استفاده از یک آنتی ویروس قدرتمند برای حذف هرگونه ویروس احتمالی فعال بر روی دستگاه شما .

در txt مورد ShellNew وجود داره
در (*) ShellNew وجود نداره و فقط Shell و Shellex وجود داره

uupload.ir/files/oroe_1.jpg

o6251076
31-12-2018, 20:05
در منوی کلیک راست New دیده میشه ولی قرار گرفتن موس روش باعث قفل شدن صفحه میشه

من از کمودو استفاده میکنم قوی تر از کومودو میشناسید؟

o6251076
31-12-2018, 20:09
خواهش میکنم
متوجه شدم که این منو حذف نشده ؛ دادن لینک مورد نظر به این جهت بود که زیر کلید new مقدار پیشفرض را با مقدار {D969A300-E7FF-11d0-A93B-00A0C90F2719} مقایسه و مورد بازبینی قرار دهید و مطمئن شوید بطور صحیح در محل مورد نظر وجود داشته باشد ، ممکن است علت باز نشدن این منو تغییر این مقدار باشد.

موفق باشید

بررسی کردم تغییر نکرده

shaahani
31-12-2018, 21:32
پس با این حساب مشکل از بخش ها این منو در ریجستری ویندوز نیست
ایراد باید از جای دیگه باشه
من چیزی به ذهنم نمیرسه امیدوارم دوستان کمکتون کنند

o6251076
01-01-2019, 03:52
پس با این حساب مشکل از بخش ها این منو در ریجستری ویندوز نیست
ایراد باید از جای دیگه باشه
من چیزی به ذهنم نمیرسه امیدوارم دوستان کمکتون کنند

ببین فعالیت اخیر من این بود که کل درایو D و فایل های روی دسکتاپ رو برای مدتی پنهان کردم همچنین یک نرم افزار از سافت98 دات ای ار دانلود کردم که وقتی باز میکنم قبلش یک لوگو از سایت خودشون بالا میاد
بنظرت میتونه ربطی به این دو مورد داشته باشه؟
البته من عادت دارم ویندوز و انتی ویروس کومودو رو دائم بررسی کنم تا اپدیت باشن و همین چند مدت پیش ویندوز اپدیت کردم میتونه به اپدیت ویندوز ربط داشته باشه؟ یک باگ در نسخه اپدیتی باشه؟

o6251076
01-01-2019, 15:43
لطفا اگه راهی بلدین بنویسید

o6251076
01-01-2019, 15:45
میتونه از آپدیت جدید ویندوز باشه؟ یا از آنتی ویروس کومودو؟

shaahani
01-01-2019, 16:37
میشه در ویندوز خودتون یک USER جدید بسازید و در اونجا تست کنید ببینید مشکل همچنان پابرجا هست و یا رفع شده است.

shaahani
01-01-2019, 16:42
این مراحل رو نیز میتونید دنبال کنید ممکنه مسئله را بتونید حل کنید .

o6251076
01-01-2019, 20:06

اینم انجام دادم و اونایی که پیش زمینه صورتی داشتن رو غیر فعال کردم و فایده نداشت یعنی کلیک راست که میکنم منو باز میشه و همه چیزش کار میکنه ولی تا فلش موسروی New میبرم مانیتور قفل میشه
مرسی از اینکه خواستی کمکم کنی:n16:

o6251076
01-01-2019, 20:08

میگم اینایی که غیر فعال کردم خودش مشکلی بوجود نمیاره؟ دقیقن چکار میکنه؟ لازمه ازدوبره فعالشون کنم؟ من با این شویه انتی ویروس و winrar و چند تای دیگه که صورتی بودن رو غیرفعال کردم

o6251076
01-01-2019, 20:10
میشه در ویندوز خودتون یک USER جدید بسازید و در اونجا تست کنید ببینید مشکل همچنان پابرجا هست و یا رفع شده است.

همین الان دارم در Command Prompt مینویسم تا حساب میهمان ساخته بشه
نتیجشو مینویسم
مرسی :n16:

o6251076
01-01-2019, 20:58

حساب میهمان رو ساختم و اونجا مشکل حل شد ولی اینجا منوی کلیک راست باز میشه اما new کار نمیکنه
میتونه به دلیل اپدیت ویندوز باشه؟

o6251076
01-01-2019, 22:35
خواهش میکنم

موفق باشید

این شات از ادرس پاییین:
Computer\HKEY_CLASSES_ROOT\.txt\ShellNew

این شات از ادرس پاییین:
\HKEY_CLASSES_ROOT\*

shaahani
01-01-2019, 23:46
حساب میهمان رو ساختم و اونجا مشکل حل شد ولی اینجا منوی کلیک راست باز میشه اما new کار نمیکنه
میتونه به دلیل اپدیت ویندوز باشه؟

والا راه حل مشکل رو نمیدونم ، فقط میدونم آسیب خورده ، باید خیلی باهش سروکله زد تا بشه درستش کرد
یا اینکه یه نفر که تجربه حل مشکل رو داره بیاد و کمک کنه .

به هرحال من پیشنهاد میکنم ، حساب میهمان نسازید ، یک حساب ادمین کامل جدید در ویندوزتون بسازید و بعد از انتقال کامل اطلاعات روی اون USER جدید ، این فعلیه رو پاک کنید و از اون جدیده استفاده کنید .

shaahani
02-01-2019, 01:05
نرم افزار Kerish Doctor ممکنه بتونه مشکل ویندوز شما رو حل کنه
لینک دانلود برنامه بدون لایسنس
دانلود از مدیا فایر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

o6251076
02-01-2019, 07:45
دانلود از مدیا فایر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

استفاده کردم برنامه جالیه و با اینکه سریال لایسنس رو ندارم ولی با همین موقتیش هم مشکل منو حل نکرد

o6251076
02-01-2019, 07:59

وقتی ری استارت کردم مشکل New در کلیک راست حل شد :n16::n12:
فقط مانده اون یکی ایراد File Explorer که نمیدونم باید چه قسمتی از برنامه Kerish Doctor رو استفاده کنم
تا همینجا هم خلی لطف کردی کمکم کردی میشه اینم راهنمایی کنی؟

shaahani
02-01-2019, 09:38
روی اونها کلیک راست کنید ، ببینید گزینه Remove from Quick Access اگه هست انتخاب کنید تا حذف بشوند.

دو متن مفید در ارتباط با کار با File Explorer ویندوز .

o6251076
02-01-2019, 11:21
روی اونها کلیک راست کنید ، ببینید گزینه Remove from Quick Access اگه هست انتخاب کنید تا حذف بشوند.

دو متن مفید در ارتباط با کار با File Explorer ویندوز .

نه این گزینه Remove from Quick Access رو نداره و با این لینک
kooy.ir/News4047.html

فقط فولدرها حذف میشن

اون لینک هم فادیه نداشت
به حر حال مرسی تلاش میکنم در فروم های دیگه هم مشکلم رو مطرح کنم

درضمن سریال اون برنامه Kerish Doctor رو نداری؟ خیلی برنامه خوبی فقط از سایت اصلیش دانبلود کردم 15 روز بیشتر اعتبار نداره

o6251076
02-01-2019, 11:30
File Explorer

بنظرت امکان داره به دلیل ایجاد حساب های میهمان باشه که ناقض حذف شدن؟

اگه این حساب های میهمان باعث مشکل هستن راحی هست که بصورت صحیح حذف بشن؟

shaahani
02-01-2019, 18:59
برای حذف حساب مهمان ، از طریق خود کنترل پنل بخش یوزر اقدام کنید ، جای دیگه رو در ویندوز بهتره دست نزنید .

این آدرس ریجستری ویندوز رو باز کنید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\FolderDescriptions\

اونجا یکسری کلید هست که بعضی هاشون زیر شاخه ای به نام PropertyBag دارند .
داخل خود کلید ها اسمشون در Name نوشته شده و در بخش RelativePath نیز مشخصه که چه چیزی در زیر ThisPC قرار داده شده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۹-۰۱-۰۲_۱۸-۴۳-۴۷.jpg

توجه کنید کنید که تمام چیزهایی که در File Explorer و در اون بخش سمت چپ مشاهده میکنید در زیر شاخه PropertyBag متغییری با نام ThisPCPolicy دارند که با مقدار Show مقدار دهی شده است و برای حذف اونها کافیه این مقدار را با Hide جایگزین کنید و بعد از ریستارت ویندوز ، دسترسی سریع اون مورد در File Explorer دیده نخواهد شد.

کاری که شما باید بکنید این هست که اون مقدار هایی که هیچ اسمی ندارند رو در این زیر کلید پیدا کنید و مقدار Hide بهشون بدین.

احتمال اینکه به این شیوه مسئله نمایش آیتم های اضافی در فایل اکسپلورر را حل کنید ، وجود دارد.

دو لینک که مقداری در مورد این مسئله توضیح داده است :

برنامه Kerish Doctor را من کرک شده براتون آپلود کرده بودم ، اگه مشکلتون با نسخه بدون کرک که به سلامت از وب سایت اصلی دانلود کردین ، حل شده
بهتره دیگه ازش استفاده نکنید و همینطور نسخه کرکی نیز نصب نکنید ، این برنامه ها همینطور که میتونن مفید باشن ، احتمال خراب کردن سیستم بزرگ و پیچیده ویندوز رو هم دارند.

o6251076
02-01-2019, 20:12
خیلی ممنون که تا الان با من بودین و دارین کمکم میکنید
در زیر شاخه PropertyBag چیزی به اسم ThisPCPolicy نداره
شماره فولدر شما با 0 شورع میشه و ماله من با 1 شروع میشه این مسئله نیست؟
من چند شات میگیرم خودتون ببینید

o6251076
02-01-2019, 20:54
برای حذف حساب مهمان ، از طریق خود کنترل پنل بخش یوزر اقدام کنید ، جای دیگه رو در ویندوز بهتره دست نزنید .

این آدرس ریجستری ویندوز رو باز کنید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\FolderDescriptions\

اونجا یکسری کلید هست که بعضی هاشون زیر شاخه ای به نام PropertyBag دارند .
داخل خود کلید ها اسمشون در Name نوشته شده و در بخش RelativePath نیز مشخصه که چه چیزی در زیر ThisPC قرار داده شده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۹-۰۱-۰۲_۱۸-۴۳-۴۷.jpg

توجه کنید کنید که تمام چیزهایی که در File Explorer و در اون بخش سمت چپ مشاهده میکنید در زیر شاخه PropertyBag متغییری با نام ThisPCPolicy دارند که با مقدار Show مقدار دهی شده است و برای حذف اونها کافیه این مقدار را با Hide جایگزین کنید و بعد از ریستارت ویندوز ، دسترسی سریع اون مورد در File Explorer دیده نخواهد شد.

کاری که شما باید بکنید این هست که اون مقدار هایی که هیچ اسمی ندارند رو در این زیر کلید پیدا کنید و مقدار Hide بهشون بدین.

احتمال اینکه به این شیوه مسئله نمایش آیتم های اضافی در فایل اکسپلورر را حل کنید ، وجود دارد.

دو لینک که مقداری در مورد این مسئله توضیح داده است :

برنامه Kerish Doctor را من کرک شده براتون آپلود کرده بودم ، اگه مشکلتون با نسخه بدون کرک که به سلامت از وب سایت اصلی دانلود کردین ، حل شده
بهتره دیگه ازش استفاده نکنید و همینطور نسخه کرکی نیز نصب نکنید ، این برنامه ها همینطور که میتونن مفید باشن ، احتمال خراب کردن سیستم بزرگ و پیچیده ویندوز رو هم دارند.

خیلی ممنون که تا الان با من بودین و دارین کمکم میکنید
در زیر شاخه PropertyBag چیزی به اسم ThisPCPolicy نداره
شماره فولدر شما با 0 شورع میشه و ماله من با 1 شروع میشه این مسئله نیست؟
من چند شات میگیرم خودتون ببینید

Click here to view the original image of 1064x330px.

Click here to view the original image of 887x295px.

o6251076
03-01-2019, 19:56
.............

shaahani
03-01-2019, 20:36
دیگه نمیدونم دوست من ، باید تمام کلید ها با هر شماره ای که شروع میشه چه صفر چه یک چه هر شماره دیگه ای را تست کنید و اضافی ها را یا حذف کنید و یا غیرفعال.

روش دیگه ای هم اگه باشه من نمیدونم