ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد مانیتور سیستم

lakers320
30-12-2018, 22:24
با سلام
یک مادربرد قدیمی میخوام بخرم برای کار های عمومی چون لپ تاپ میخواستم بخرم دیدم خلی گران هست ! خلاصه الان :میخوام یک تلویزیون led بگیرم که گیرنده دیجیتال برای دیدن برنامه های تلویزیونی و هم برای وصل کردن مادربرد یا همان پی سی به تلویزیون استفاده کنم !
سوال اینجا هست که ایا جواب میده؟
میخوام دو منظوره باشد! یعنی به تلویزون هم گیرنده وصل بشه و هم پی سی ! پشت مانیتور ایا باید دو تا hdmi داشته باشد؟
یا ایا میشه گیرنده دیجیتال را به به فیش رنگی av متصل کرد و پی سی را از طریق کابل hdmi به تلویزیون وصل کنم؟
سپاس

محمد7966
30-12-2018, 23:12
سلام من متوجه مادربرد قدیمی نشدم یعنی قراره دست دو بخرید یا نو میخاین بخرید ولی سیستمش بالا نیست.؟!کدام منظورتونه؟؟

به هر حال مشکلی نیست میتونید گیرنده دیجیتال رو به hdmi بزنید و پی سی رو به پورت های دیگر تلویزیون اما به نظرم اول ببینید خود پی سی پورت گرافیکیش به چه صورته؟؟

اگر قدیمی باشه فکر کنم کابل vga میخوره.بهتره گیرنده دیجیتال رو به hdmi بزنید ،ما رسی-ور اچ دی داریم فقط با کابل hdmi که کیفیتش خوبه و با فیش های رنگی av کیفیت افتضاح

lakers320
31-12-2018, 18:55
ممنون دوست عزیز:

سلام من متوجه مادربرد قدیمی نشدم یعنی قراره دست دو بخرید یا نو میخاین بخرید ولی سیستمش بالا نیست.؟!کدام منظورتونه؟؟

دست دوم میخوام بخرم

به هر حال مشکلی نیست میتونید گیرنده دیجیتال رو به hdmi بزنید و پی سی رو به پورت های دیگر تلویزیون اما به نظرم اول ببینید خود پی سی پورت گرافیکیش به چه صورته؟؟
کارت گرافیکم : hdmi ساپورت می کند
ولی یک سئوال:hdmi قابلیت ارسال صوت را دارد؟ ایا نیاز به خرید ساب و اسپیکر هست؟

سپاس

محمد7966
31-12-2018, 22:35
بله هم صوت و هم تصویر رو انتقال میده