ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کاهش ظرفیت هارد اکسترنال از 500 گیگ به 300 گیگ

aivan1371
27-12-2018, 00:30
با سلام خدمت همگی
عذر میخوام که نتونستم همه تاپیک ها رو بخونم شاید مشکلم تکراری باشه ولی خیلی عصبیم کرده.
من قبلا یه لپ تاپ داشتم که هارد 512 داشت. بعد از اینکه لپ تابم خراب شد هاردش رو در آوردم و اکسترنالش کردم. از اونجایی که هارد رو برای ذخیره فیلم و سریال نیاز داشتم همه درایو هاش رو پاک کردم تا همه حجم هارد رو رو یه درایو بریزم. الان متوجه شدم حجم هارد بین دو درایو تقسیم شده. یه درایو با حجم 297 گیگابایت و یه درایو به اسم system reserved با حجم 500 مگابایت. در این شرایط 200 گیگ از حجم هارد گم شده بدون اینکه فضای Unlocated داشته باشه. در ضمن یه فضای حدودا 100 گیگابایتی هم وجود داره که نمیدونم مال کامپیوترمه یا مال هارد.
خواهش میکنم اگه کسی روشی برای برگردوندن کل فضای هارد داره کمکم کنه.

تصویری که آپلود کردم فقط مربوط به هارد و اون فضای ناشناختس

ata.royalfalcon
27-12-2018, 11:35
با سلام خدمت همگی
عذر میخوام که نتونستم همه تاپیک ها رو بخونم شاید مشکلم تکراری باشه ولی خیلی عصبیم کرده.
من قبلا یه لپ تاپ داشتم که هارد 512 داشت. بعد از اینکه لپ تابم خراب شد هاردش رو در آوردم و اکسترنالش کردم. از اونجایی که هارد رو برای ذخیره فیلم و سریال نیاز داشتم همه درایو هاش رو پاک کردم تا همه حجم هارد رو رو یه درایو بریزم. الان متوجه شدم حجم هارد بین دو درایو تقسیم شده. یه درایو با حجم 297 گیگابایت و یه درایو به اسم system reserved با حجم 500 مگابایت. در این شرایط 200 گیگ از حجم هارد گم شده بدون اینکه فضای Unlocated داشته باشه. در ضمن یه فضای حدودا 100 گیگابایتی هم وجود داره که نمیدونم مال کامپیوترمه یا مال هارد.
خواهش میکنم اگه کسی روشی برای برگردوندن کل فضای هارد داره کمکم کنه.

تصویری که آپلود کردم فقط مربوط به هارد و اون فضای ناشناختس

سلام .
عکسی دیده نمیشه ولی از طریق Disk management‌ ویندوز کلیه پارتیشنهای موجود هارد دیسک مورد نظر رو پاک کنید و دوباره پارتیشن بندی و فرمت کنید . دقت کنید با حذف پارتیشنها اگر اطلاعاتی موجود باشه حذف خواهند شد .

aivan1371
27-12-2018, 13:09
عکس اپلود نشد. این کار رو کردم جواب نداد

shaahani
27-12-2018, 13:17
برنامه low level format مخصوص به مارک هارددسیک خودتون را تهیه کنید و اون رو فرمت سطح پایین کنید و بعد از آن ، با سیستم عامل Dos پارتیشن بندی Fdisk انجام دهید .
نرم افزار های مدیریت هارد دیسک چیپ اصلی هارد دیسک رو دستکاری میکنند و باعث آسیب وارد شدن به آن می شوند که یکی از آنها کم شدن مقدار فضای هارددیسک است .
بعد از برطرف شدن مشکل ، دیگر هیچگاه از نرم افزار مدیریت هارد دیسک کنونی تان استفاده ننمایید.