مشاهده نسخه کامل
: ریشه باقیمانده دندان بعد از خرابی
Abolfazl3007
26-12-2018, 23:12
سلام دوستان
من یکی از دندون های آسیابم ، چندین سال پیش خراب شد، اینقدر این خرابی ادامه پیدا کرد تا کامل از بین رفت فقط ۳ تا ریشه موند، اون ریشه ها هم سیاه رنگ شده
اینا. و من بکشم ؟ درد اصلا نداره ولی ظاهرش خیلی بد و ترسناکه!
یه سری میگن نکش، که حالت فک و استحکامش بهم نخوره
یه سری میگن بکش عفونت نکنه
یه سری هم میگن تا تصمیم به ایمپلنت نگرفتی نکش، چون زیاد طول بکشه بعد کشیدن، ایمپلنت سخت میشه
دندون عقل هام نکشیدم تا حالت
موندم چیکار کنم، نظرتون چیه؟
shaahani
27-12-2018, 00:21
دندون های عقل رو که حتما باید کشید تا فضا برای مسواک زدن پشت دندون ها باز بشه و مخصوصا فشار از مابقی دندون ها برداشته بشه .
در مورد ایمپلنت اما من نظر منفی دارم ، دردسر بعد از ایمپلت حتی بعد از بهترین کار زیاده و علاوه بر اینکه استحکام کافی ایجاد نمیشه ، احتمال افتادن دندون پیچ شده نیز زیاده.
هیچ چیزی دندون طبیعی خود ادم نمیشه ، اگر دندون ها مشکل داره ، پیش یک متخصص باتجربه برو ، عکس کامل OPG از بهترین رادیولوژی شهر بگیر و پیش متخصص ببر .
اگه دندون ها واقعا قابل نگهداری نباشه ، بهت میگه ، حتی اگه یک متخصص گفت بکش ، پیش دو سه تا متخصص دیگه هم برو .
دندون هایی که مشکل دارن رو در درجه اول با ریشه اصلی خود دندون باید ، بازسازی کرد و نهایت لمینت کرد .
من خودم در زمان بدی دندون های عقلم در اومد که دسترسی به دندون پزشک نبود و دندون هام که از اول هم خیلی مرتب نبود در اثر فشار خیلی بهم ریخته شدن .
یکی دوتا دندون خراب هم داشتم که عصب کشی کردم و بعد از نصب پست ، روشون رو لمینت کردم .
تمام دندون های جلویی رو بطور کامل لمینت کردم ، برای زیبایی با اینکه سالم هم بودن ، خواستم کاملا زیبا بشه ، کاملا راضی هستم
علاوه بر زیبایی و پیوستگی و استحکام بالا ، به هیچ عنوان برای غذا خوردن اذیت نیستم . اکثر اشخاصی که ایمپلنت میکنند بعد از یکی دو سال یا بیشتر دندون هاشون میفته یا باهاش به مشکل میخورن ، اما من چه دندون های عقب که مدت چندین ساله لمینت شدن ، مثل روز اول با استحکام دارن واسم کار میکنن ، چه تمام دندون های جلویی که امسال انجام دادم .
دکتر خوبی دارم ، علاوه بر تجربه 30 ساله ، همین دندون ها رو برای خانم خودشم گذاشته و مشکل نداشت .
البته از یک مسئله ناراحت شدم و اون این بود که یک نوع خیلی خاص و عالی از لمینت هست که قبل انجام من رو ازشون مطلع نکرده بود ، فقط متعادل ترین قیمت رو با دندون با کیفیت به من داده بود ، بعد از نصب متوجه شدم یک نوع بهتر نیز وجود داره که برای اشخاص خیلی سرشناس و خاص میگذاره .
نمیدونم چرا فکر کرده بوده اگه قیمت اون ها رو بده و انواع رو معرفی کنه، من بکلی از انجام کار منصرف میشم ، به هرحال این دندون های من بهترین نوع ممکن نیست .
اما واقعا زیبا و محکم هستن ، و راضی هستم .
هرپسته و تنقلاتی رو که با دندون های معمولی نمی شد بشکنم ، میزارم زیر این دندون ها میشکنم خخخخ .
محمد7966
27-12-2018, 00:27
سلام دوستان
من یکی از دندون های آسیابم ، چندین سال پیش خراب شد، اینقدر این خرابی ادامه پیدا کرد تا کامل از بین رفت فقط ۳ تا ریشه موند، اون ریشه ها هم سیاه رنگ شده
یه سری هم میگن تا تصمیم به ایمپلنت نگرفتی نکش، چون زیاد طول بکشه بعد کشیدن، ایمپلنت سخت میشه
من این مشکل رو داشتم،البته من درد داشتم و خب نمیشه برای همیشه مسکن مصرف کنم.تازه دندونم عفونت هم کرده بود.
الان یه سوال این یه سری ها که میگین دکترند؟ و یه جورایی بین علما اختلاف افتاده
یا مردم غیر متخصص ؟
که البته باز حتی اگر دکترها بینشون اختلاف افتاده باز فرقی نمیکنه شما سر چند راهی میمونین
به هر حال من مدت چند ماه ریشه ها رو تو دهن نذاشتم باقی بمونه چون عفونت کرده بودند و درد داشتم.اگر براتون درد نداره و اهمیتی به شکل ترسناکش نمیدید به نظرم بذارید بمونه
نظر من اینه درد در اولویته،تا زمانی که درد سراغت نیومده بهشون دست نزن ،من الان دندون 5 رو از سال 91 که دکتر دید و گفت پوسیدگیش وسیعه باید عصب کشی بشه دست نزدم چون اصلا درد نداره پس بیخالش شدم تا هر وقت درد اومد سراغم
اما درباره دندونهای عقل،من جایی نشنیدم که باید دندون عقل حتما کشیده بشه،بستگی به فکتون داره که فضای کافی برای دندون عقل رو داره یانه،اگه داشته باشه که به صورت طبیعی رشد میکنه و مشکلی ایجاد نمیکنه ،هر چند مسواک زدن دندان عقل خیلی سخته ،مثلا دندونهای عقل فک پایین من عملا پوسیدگی دارند چون اصلا مسواک به اونجا نمیرسه
اما اگر فک جا نداشته باشه ،خود به خود مشکل درد سراغتون میاد احتمالا زیاد،حداقل تجربه دندونهای عقل فک بالای من که اینطور بود،فک بالا برای دندون عقل جا نداشت و اصلا دندون نصفه درومده بود و هر دو رو کشیدم.
درمورد دندون عقل باز ممکنه بین دکترا اختلاف باشه مبنی بر اینکه باید کشیده بشه یا بذاریم بمونه اگر فک فضای کافی براش داشته باشه،شاید بهتره یه سری به سایت های پزشکی بزنید ببینید چی گفتند یا یه بار دندونپزشک برید و یه چکاپ کلی کنید
shaahani
27-12-2018, 02:39
دندون عقل مربوط به اجداد گیاه خوار انسان بوده ، برای انسان امروزی با توجه به بزرگ شدن اندازه مغز ، دردسر سازه .
پوسیدگی و سرایت اون به دیگر دندان های یکی از مشکلات اونه ، اما به هرحال دوستمون درست میگه اگه دندانی کاملا سالمه نیازی به کشیدن اون نیست حتی اگه دندون عقل باشه.
اما دندون ها ممکنه پوسیدگی داشته باشن ، این پوسیدگی به مرور زمان پیشرفت میکنه و به عصب میرسه ، در نتیجه اون موقع دیگه دندون از بین رفته و باید عصب کشی بشه و مثل یک درخت خشک آسیب پذیر خواهد بود .
عکس برداری از دندان ها رو رفع پوسیدگی های جزئی بسیار مهم است و میتواند در سلامت نگه داشتن دندان های شما برای سالیان بیشتر کمک کننده باشد .
بنابراین تنها زمانی که دندانی درد گرفت ، آن موقع نیست که میبایست به دندانپزشک مراجعه کرد ، به طور دوره ای هر شش ماه ، هر یک سال یا هر دوسال یک مرتبه
مراجعه به دندان پزشک برای هر فرد سالمی ، برای حفظ سلامتی واجب است.
mohsenP3000
27-12-2018, 12:11
سلام دوستان
سلام
در اولین فرصت ریشه ها رو بکش.
فک و حالتش هم بهم نمی ریزه.
ایمپلنت های جدیدی هم اومده که ارزونتر و سازگارتر هستند فقط نباید چند ماه اول سیگار بکشی.
به یه مرکز دندان پزشکی خوب بری راهنماییت می کنن.
حتما پیگیر این ایمپلنت های جدید هم باش الان دایی من داره دندون هاشو از همین ها می ذاره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.