ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این برنامه کار همه ی حرفه ای ها رو راحت کرده !

MB_Danger
30-09-2006, 00:56
سلام به همه ی دوستان خوبم .
شما اگر بخواهید یکی از فایل های سیستمی را حذف کنید ، یا انتقال و تغییر نام دهید با مشکل مواجه می شوید !
مثلا اگر بخواهید فایل Regedit.exe ( واقع در دایرکتوری Windows ) را حذف کنید و یا نام آن را تغییر دهید ، به راحتی عملیات حذف و یا تغییر نام انجام می شود اما پس از چند ثانیه یه نسخه از این فایل با همان نام Regedit.exe ساخته می شود !
برای حل این مشکل باید خارج از ویندوز اقدام به حذف ، تغییر نام و یا جایگزینی نمایید ، مثلا از دستورات داس استفاده کنید و یا از نرم افزار معروف NC کمک بگیرید .
در بعضی مواقع هم میشه از طریق Safe Mode این اعمال را انجام داد .
آیا راهی وجود داره که بشه از داخل ویندوز به این مهم دست یافت ؟!
من توصیه می کنم از نرم افزار CCSS استفاده کنید !
در ویندوز سرویسی به نام Cryptographic وجود داره که اگه اون رو Stop کنیم ، میشه با خیال راحت هر گونه تغییری رو در فایل های سیستمی اعمال کرد !
این نرم افزار فوق العاده کم حجم ، همین کار رو انجام میده ...
به این صورت که پس از اجرای CCSS ، روی دکمه ی Stop کلیک می کنید و پس از آن تغییرات لازم را از قبیل Replace ، Rename ، Delete ، Cut ، Edit و ... را در فایل های سیستمی اعمال می کنید و پس از پایان کار بر روی دکمه ی Start کلیک کرده تا سرویس Cryptographic مجددا شروع به فعالیت نماید .
این برنامه رو خودم نوشتم و اسمش مخفف Change Cryptographic Services Status است .

نکته :
این برنامه فقط در کاربرهای Administrator ( مدیر ) کار میده .

برنامه را می توانید از قسمت ضمیمه دانلود کنید .
اندازه ی فایل : 7 کیلوبایت

امیدوارم مورد پسند شما حرفه ای ها واقع شده باشه .
اگه وقت کردم طریقه ی Stop و Start این سرویس رو به صورت دستی آموزش میدم .
موفق و پیروز ...
.
.

AK1
30-09-2006, 01:01
بابا ايول كارت درسته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انگار با دست پر امدي ان بار خيلي از مشكلات با اين برنامه كم حجمت حل مي شه ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستي سوپ رايز چيزي كه نداره انبار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

satttanism
30-09-2006, 05:04
آقا برای من کار نکرد من می خوام shell32.dll را Replace کنم ولی نشد
در ضمن پارتیشن های من ntfs هست

my friend
30-09-2006, 05:29
ممنون
یعنی عالی بود!

منتظر اونیکی آموزشت هم هستم...

mshiraz.2006
30-09-2006, 06:14
به نام خدا

دست شما درد نكنه.

amnhck123
30-09-2006, 09:30
دوست عزیز حالا این کار ها چه فایده ای داره ؟ یعنی وقتی این اتفاق بیفته چه کارهایی می تونی انجام بدی

ali_golden
30-09-2006, 18:30
باز هم مثل همیشه عالی
برنامه خیلی به درد بخوریه
حداقل اینه که آدم از دست ریستارت کردن راحت میشه
و خیلی هم راحت میشم
باز هم مثل همیشه آخرشی

Ali_p30
01-10-2006, 01:01
خيلي دمت گرم

MB_Danger
02-10-2006, 05:34
آقا برای من کار نکرد من می خوام shell32.dll را Replace کنم ولی نشد
در ضمن پارتیشن های من ntfs هست
سلام دوست من ...
نرم افزار CCSS کارش رو درست انجام میده ولی از اونجا فایل Shell32.dll توسط دستگیره هایی قفل شده ، شما دچار مشکل می شوید .
منظور از دستگیره اینه که نرم افزارهایی هم اکنون در حال استفاده از فایل Shell32.dll می باشند .
شـمـا اگـر بـا نـرم افــزار Unlocker یـه نـگـاهـی بـه دسـتـگـیـره هـای Shell32.dll بـنـدازیـد ، خـواهـیـد دیـد کـه
فایل های winlogon.exe ، lsass.exe ، svchost.exe ، Explorer.exe و ... هم اکنون در حال استفاده از Shell32.dll می باشند .

یک نکته :

شما زمانی می توانید فایلی ( چه سیستمی و چه معمولی ) را Rename ، Delete ، Cut ، Edit ، Replace کنید که توسط دستگیره یا دستگیره هایی قفل نشده باشه .
موفق باشید .

MB_Danger
02-10-2006, 05:43
دوست عزیز حالا این کار ها چه فایده ای داره ؟ یعنی وقتی این اتفاق بیفته چه کارهایی می تونی انجام بدی
سلام ...
اگه مقاله های من رو بخونی ، متوجه میشی که چقدر این برنامه کار درسته ! ;)
موفق باشید .

A_M_IT2005
09-10-2006, 02:23
یه سلام به همگی و سلام مخصوص به MB_Danger عزیز که باید زیر اسمش به جای کاربر فعال انجمن مقالات
بنویسن بیل گیتس فروم
MB_Danger عزیز درسته که توی هیچ کدوم از تاپیکهای شما پست ندادم ( غیر از این تا الان ) ولی روی سیستمم یک فولدر به نام تو هست که تمام مقاله های شما سیو می کنم و استفاده میکنم.
این پستم برای این دارم میفرستم که بگم :
MB_Danger جان شما که Visual Basic بلدی چرا نمیای تو انجمن وی بی و کار ملتو راه بندازی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

MB_Danger
09-10-2006, 03:22
یه سلام به همگی و سلام مخصوص به MB_Danger عزیز که باید زیر اسمش به جای کاربر فعال انجمن مقالات
بنویسن بیل گیتس فروم
MB_Danger عزیز درسته که توی هیچ کدوم از تاپیکهای شما پست ندادم ( غیر از این تا الان ) ولی روی سیستمم یک فولدر به نام تو هست که تمام مقاله های شما سیو می کنم و استفاده میکنم.
این پستم برای این دارم میفرستم که بگم :
MB_Danger جان شما که Visual Basic بلدی چرا نمیای تو انجمن وی بی و کار ملتو راه بندازی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
سلام و درود به شما دوست عزیزم ...
آقا خیلی ما رو شرمنده کردی ، یه جورایی از خودم خجالت کشیدم :blush:
من هر چی بلدم از شما و امثال شماها یاد گرفتم ...
در مورد ویژوال بیسیک هم باید بگم که تا شما و دوست عزیزم Payman_62 ، اونجا کار می کنین ، دیگه جایی واسه ی ما نیست :blush:
به قول معروف با وجود آب ، تیمم باطله !
البته یه خورده ای هم وقتش رو ندارم ;)
براتون آرزوی موفقیت می کنم و از اینکه دوستانی همچون شما دارم خوشحالم ... :happy:

ABM
09-10-2006, 07:54
سلام به MB_Danger عزیز :wub: :wub: :wub:
واقعا شما بی نظیری ، مثل شما خیلی کم پیدا میشه ، هم سطح معلوماتتون بالاس و هم ته مرام و معرفتی :santa:
من از طریق گوگل به یکی از مقاله های شما برخورد کردم که خیلی برام جالب بود و واقعا لذت برم ، و تصمیم گرفتم که در این سایت عضو بشم . :king:
از صمیم قلب براتون آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم چیزهای بیشتری از شما یاد بگیرم . :blush:

Jalal
19-10-2006, 00:04
سلام حالتون خوبه ... دستت درد نکنه عالی بود راستی شما در مورد ویروس newfolder.exe چیزی می دونید

MB_Danger
19-10-2006, 04:51
سلام حالتون خوبه ... دستت درد نکنه عالی بود
سلام به شما دوست خوبم .
امیدوارم حالتون خوب باشه .

راستی شما در مورد ویروس newfolder.exe چیزی می دونید
همون که محتویات My Documents رو نشون میده ؟!
لطفا یه نسخه از اون رو برام آپلود کنید ...
ممنون ...

irancity
19-10-2006, 06:27
سلام
من هم مثه بقيه بيشتر مقالاتتون رو خوندم و كلي هم استفاده برديم.طبق معمول گل كاشتين.دستتون درد نكنه.
راستي اون آموزش دستيش رو كي ميزارين؟
منتظريم

Jalal
19-10-2006, 14:52
سلام به شما دوست خوبم .

لطفا یه نسخه از اون رو اینجا Upload ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کنی ...
ممنون ...

با سلام
تا اونجایی که من می دونم فولد آپشن رو حذف میکنه - رجیستری قفل میشه و از خودش تو جاها های دیگه کپی می کنه و اگه زیاد بشه دیگه باید ویندوز رو پاک کرد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Jalal
19-10-2006, 15:02
سلام به شما دوست خوبم .

لطفا یه نسخه از اون رو اینجا Upload ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کنی ...
ممنون ...

با سلام
تا اونجایی که من می دونم فولد آپشن رو حذف میکنه - رجیستری قفل میشه و از خودش تو جاها های دیگه کپی می کنه و اگه زیاد بشه دیگه باید ویندوز رو پاک کرد

:)

MB_Danger
20-10-2006, 03:29
با سلام

:)
سلام ...
به زودی شیوه ی از بین بردنش رو بهتون میگم :evil:
البته ان شا ء الله ... :happy:
همیشه سبز

Jalal
20-10-2006, 09:35
سلام ...
به زودی شیوه ی از بین بردنش رو بهتون میگم :evil:
البته ان شا ء الله ... :happy:
همیشه سبز

سلام ....
پاک کردن این ویروس کاری نداره ...
من دنبال این میگردم که بشه ویندوز رو ترمیم کرد .
موفق باشید دوست عزیز ... ما رو بی خبر نزار

MB_Danger
21-10-2006, 05:46
سلام ....
پاک کردن این ویروس کاری نداره ...
من دنبال این میگردم که بشه ویندوز رو ترمیم کرد .
موفق باشید دوست عزیز ... ما رو بی خبر نزار
سلام ...
منم منظورم همون بود ... ;)

آموزش پاک کردن ویروس New Folder.exe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید .

Jalal
21-10-2006, 15:38
سلام
خسته نباشید ...
می بینم که همیشه با دست پر می آید..؟
موفق باشی.
مرسی
ممنون.

Jalal
26-10-2006, 22:51
با سلام
میشه خواهش کنم سورس این برنامتون رو برای من بزارید ممنون میشم
اگه راستشو بخواهید من با استفاده از این برنامه شما می خوام کاری کنم که با یه دابل کلیک بشه ntoskrnl(منظور همون قضیه هک بوت اسکرین) چایگزین بشه البته در خود ویندوز نه safe mode اگه بتونید منو راهنمایی کنید خوشحال میشم
با تشکر ...
موفق باشید

MB_Danger
08-11-2006, 01:52
با سلام
میشه خواهش کنم سورس این برنامتون رو برای من بزارید ممنون میشم
اگه راستشو بخواهید من با استفاده از این برنامه شما می خوام کاری کنم که با یه دابل کلیک بشه ntoskrnl(منظور همون قضیه هک بوت اسکرین) چایگزین بشه البته در خود ویندوز نه safe mode اگه بتونید منو راهنمایی کنید خوشحال میشم
با تشکر ...
موفق باشید
اینم واسه شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ;)

Jalal
08-11-2006, 09:02
اینم واسه شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ;)

با تشکر
راستی یه توضیح مختر می دادین بد نبود
Register comdlg32.ocx.bat این فایل چه کاری انجام میده
می خواستم با یه دابل کلیلک حل بشه
بعدش من می خواستم یه جوری باشه که مسیر پیشفرض داشته باشه مثلا مثل مسیر هایی که تو برنامه های اتوران میدن اینجوری bootscreen.exe\

فکر می کنم اینجوری فایل تو هر درایوی باشه مسیرش رو پیدا می کنه
اگه سورسش رو به ما هم بدین ممنون میشم
موفق باشین

MB_Danger
08-11-2006, 19:15
با تشکر
راستی یه توضیح مختر می دادین بد نبود
Register comdlg32.ocx.bat این فایل چه کاری انجام میده
می خواستم با یه دابل کلیلک حل بشه
بعدش من می خواستم یه جوری باشه که مسیر پیشفرض داشته باشه مثلا مثل مسیر هایی که تو برنامه های اتوران میدن اینجوری bootscreen.exe\

فکر می کنم اینجوری فایل تو هر درایوی باشه مسیرش رو پیدا می کنه
اگه سورسش رو به ما هم بدین ممنون میشم
موفق باشین
سلام به شما دوست عزیز ...
اون فایل BAT رو واسه رجیستر کردن فایل comdlg32.ocx گذاشته بودم ...
البته شما اگر نرم افزار ویژوال بیسیک روی سیستمتون نصبه ، دیگه نیازی به اجرا کردن این فایل BAT نیست !
چون قبلا در پوشه ی System32 رجیستر شده ...
روش کار با برنامه :
روی دکمه ی " انتخاب فایل " کلیک کنید و از کادر محاوره ای Open فایل NTOSKRNL.EXE ی خود را انتخاب نمایید .
سپس بر روی دکمه ی " جایگزین کردن " کلیک نمایید تا فایل شما جایگزین فایلی شود که در پوشه ی System32 قرار دارد .
باقی حرفاتون رو خیلی متوجه نشدم !
اگه میشه دقیق تر بگید که هدفتون چیه تا من بهتر کمکتون کنم ...
موفق باشید .

Jalal
08-11-2006, 22:35
با سلام

من میخوام
وقتی سی دی رو داخل سی دی رام گذاشتم خودش بصورت اتوماتیک فایل ntoskrnl که از قبل برای برنامهمعرفی کرده بودم رو بدون زدن هیچ کلیدی جایگزین کنه
مثل فایلهای اتوران
باتشکر

MB_Danger
09-11-2006, 01:58
با سلام

من میخوام
وقتی سی دی رو داخل سی دی رام گذاشتم خودش بصورت اتوماتیک فایل ntoskrnl که از قبل برای برنامهمعرفی کرده بودم رو بدون زدن هیچ کلیدی جایگزین کنه
مثل فایلهای اتوران
باتشکر
سلام ...
اینم سورس و اندکی توضیح ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه سوالی بود ، ما در خدمتیم ...
موفق باشید .

Jalal
10-11-2006, 23:43
سلام.
زحمت کشیدین

dashali_eastwood
04-11-2009, 11:49
سلام
واقعا برنامه قشنگی نوشتی مثل آموزش هات تو سایت
اگه امکان داره سورس CCSS رو دوباره توی یه جای بهتر آپلود کن یا توی خود فروم بذار

ممنون

dezir
15-09-2010, 17:03
سلام
یا این برنامه مشکل داره یا اینکه من بلد نیستم کار کنم که واقعا بعی میدونم اخه چیزی نداره

من رو استپ کلیک میکنم بعد فایل ادیت شدمو میخوام بزارم تو سیستم 32 ولی اجازه نمیده چیکار کنم؟