مشاهده نسخه کامل
: میخوام هیچ صدایی رو نشنوم ایا ابزاری برای اینکار وجود داره؟ گوشبند تست کردم جواب نمیده سکوت مطلق میخوام
CHaPaReL.
16-12-2018, 23:53
سلام :n18:
گوشبند های مختلف تست کردم همشون فقط کمی صدارو کاهش میدن تاثیر چندانی ندارن . گوشبند های استخر . گوشبند های کارگاهی . ساختمانی . نجاری . تراشکاری ... همه مدل ... اما تاثیر ندارن.
وسیله ای میخوام که وقتی استفاده میکنی هیچ صدایی نشنوی حتی کسی بیاد جلوت باهت صحبت کنه فقط دهنش تکون بخوره (سکوت مطلق).
دلیلش رو نپرسید فقط اگه همچین وسیله ای هست و اختراع شده بهم معرفی کنید
ممنون :n16:
mohsenP3000
17-12-2018, 11:26
سلام :n18:
گوشبند های مختلف تست کردم همشون فقط کمی صدارو کاهش میدن تاثیر چندانی ندارن . گوشبند های استخر . گوشبند های کارگاهی . ساختمانی . نجاری . تراشکاری ... همه مدل ... اما تاثیر ندارن.
وسیله ای میخوام که وقتی استفاده میکنی هیچ صدایی نشنوی حتی کسی بیاد جلوت باهت صحبت کنه فقط دهنش تکون بخوره (سکوت مطلق).
دلیلش رو نپرسید فقط اگه همچین وسیله ای هست و اختراع شده بهم معرفی کنید
ممنون :n16:
سلام
بله هست ولی تو ایران نه.
تو انگلیس نوعی گوشی (شبیه هدست های گیمینگ) طراحی شده که هوشمنده و خودش تا 99 درصد صدا ها رو حذف می کنه قیمتش از 400 پونده تا 800 پونده.
اگر تو آمازون پیداش کنید از طریق صرافی های خاصی می تونید با قیمت زیادی تهیه کنید.
من هرچی سرچ کردم نتونستم پیدا کنم اگر قند شکن دارید سایت من و تو رو چک کنید برنامه های تکنولوژی شاید پیداش کنید.
اگر هم آمازون دسترسی دارید سرچ کنید Smart Noise Remover
mohsenP3000
17-12-2018, 11:27
حدودا 10 مدل داشت که برای کارایی های مختلف بود برای همین قیمت های متنوعی داشت.
italodance
17-12-2018, 12:10
به کشورهای حوزه خلیج عربی رجوع کنید میتوانید یکی را تهیه کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.