مشاهده نسخه کامل
: Low Level Format
RahiKhoshroo
01-12-2018, 09:51
دوستان درود بر شما
قصد دارم هارد لپ تاپ رو low level format کنم
ظرفیت یک ترابایت هست و وقتی با نرمافزار HDD Low Level Format Tool
از داخل ویندوز عملیات رو انجام میدم پیغامی مبنی بر
Unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again
میدهد
سپاس گزار میشوم اگر راهنمایی بفرمایید تا بتوانم هارد رو low level format کنم
ضمنا اضافه میکنم که هارد اینترنال و فابریک میباشد و امکان خارج کردن آن را ندارم بنابراین به دستورالعملی احتیاج دارم تا بتوانم از طریق boot
هارد لپ تاپ رو low level format کنم
بسیار متشکرم
اینجوری که نمیشه از داخل ویندوز. مثل اینه بخوای شاخه ای که روی اون نشستی رو ببری اما نیفتی
Hiren boot CD آخرین نسخه رو دانلود و روی CD رایت کن با ابزارهای بخش مدیریت هاردش میتونی LLF کنی
دوستان درود بر شما
قصد دارم هارد لپ تاپ رو low level format کنم
ظرفیت یک ترابایت هست و وقتی با نرمافزار HDD Low Level Format Tool
از داخل ویندوز عملیات رو انجام میدم پیغامی مبنی بر
Unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again
میدهد
سپاس گزار میشوم اگر راهنمایی بفرمایید تا بتوانم هارد رو low level format کنم
ضمنا اضافه میکنم که هارد اینترنال و فابریک میباشد و امکان خارج کردن آن را ندارم بنابراین به دستورالعملی احتیاج دارم تا بتوانم از طریق boot
هارد لپ تاپ رو low level format کنم
بسیار متشکرم
چرا میخواید این کار رو بکنید؟ مشکلی داره؟
باید بگم که من سالها پیش این کار رو کردم. طوری که دیگه یادم نمیاد. زمان خیلی خیلی زیادی برد. اگر این میان برق قطع و وصل بشه که هارد به فنا میره.
شاید جدیداً برنامه هایی باشند که این کار رو زودتر انجام بدن. در هر صورت ریسک داره.
چرا هارد به فنا بره؟!!
من بخاطر کارم تعداد بی شماری هارد سیستمهای مختلف از لپتاپ و دسکتاپ رو تابحال LLF کردم همین هفته قبل چندین مورد
زیاد پیش میاد وسط کار بعلل و دلایل مختلف یا خودم متوقف کردم یا کابل برقش قطع شده یا ... هیچ مشکلی هم پیش نمیاد چون به فیرمویر کاری نداره ضربه هم نمیخوره
درسته که فرمت سطح پایین مدت نسبتا زیادی طول میکشه (بسته به نسل هارد و اینکه از راه چه درگاهی وصل باشه) ولی بخش زیادی از عیوب غیرمکانیکی اون رفع میشه
RahiKhoshroo
01-12-2018, 19:40
این که از داخل ویندوز نمیشه هارد لپتاپ رو فرمت کرد بدیهی و مسلم است
ضمنا فایل
Hiren boot CD شامل خیلی موارد میشه دانلود کردم و کاملا گیج شدم
اگر لطف بفرمایید لینک مخصوص رو آپلود کنید ممنون میشم
و در نهایت با توجه با اینکه قراربر این هست که از طریق بوت هارد رو LLF کنم ممنون میشم کمی بیشتر دربارهی مراحل کار توضیح بفرمایید
چون یکبار امتحان کردم و نتیجه مثبتی نداشت...
البته شما در پست اول گفته بودید داخل ویندوز سعی می کنید LLF کنید. بهرحال.
Hiren یک جعبه ابزار است و ساده ترین کار برای شما اینست که با cd مذکور سیستم را بوت کرده و سپس از میان گزینه هایش مینی ویندوز را انتخاب کنید
باقی مراحل در ویدیو:
youtu.be/Bh0fsn_bPOc
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.