PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در بوت

Jesseaio
19-11-2018, 09:16
سلام خسته نباشید،من به تازگی ویندوز 8.1 را بر روی سیستم خود نصب کردم،در گذشته از  اوبونتو استفاده می کردم،وقتی مراحل نصب تمام شد وpc را خاموش روشن کردم ویندوز اجرا نشد و فقط یک صفحه سیاه مربوط به اوبونتو مجبورم بازدن دکمه f12 در هنگام روشن به منوی بوت برم وویندوز را از ان جا انتخاب کنم،من تمامی فایل های اوبونتو را پاک کردم و حتی همه درایو هارا به یکی تبدیل کردم تا ویندوز 8.1 جای او را بگیرد اما یک درایو با حجم 350 مگابایت نه امکانش بود از او کم کنم و به درایو دیگری بدم و نه از درایو دیگری کم و به او اضافه کنم مقداری از فضا پر بود 334 از 350 که با هرچی فرمت و...کم نشد،من چگونه اوبونتو را به طور کامل پاک کنم؟

m_sh_86
19-11-2018, 11:27
سلام خسته نباشید،من به تازگی ویندوز 8.1 را بر روی سیستم خود نصب کردم،در گذشته از اوبونتو استفاده می کردم،وقتی مراحل نصب تمام شد وpc را خاموش روشن کردم ویندوز اجرا نشد و فقط یک صفحه سیاه مربوط به اوبونتو مجبورم بازدن دکمه f12 در هنگام روشن به منوی بوت برم وویندوز را از ان جا انتخاب کنم،من تمامی فایل های اوبونتو را پاک کردم و حتی همه درایو هارا به یکی تبدیل کردم تا ویندوز 8.1 جای او را بگیرد اما یک درایو با حجم 350 مگابایت نه امکانش بود از او کم کنم و به درایو دیگری بدم و نه از درایو دیگری کم و به او اضافه کنم مقداری از فضا پر بود 334 از 350 که با هرچی فرمت و...کم نشد،من چگونه اوبونتو را به طور کامل پاک کنم؟

با سلام
از نرم افزارهای پارتیشن مثل Partition Magic و یا Acronis جهت کنترل پارتیشن ها میتونید استفاده کنید
همچنین در محیط ویندوز
1. در قسمت RUN ، متن msconfig را تایپ و بعد enter زده سپس از صفحه بازشده تب BOOT( دومی سمت چپ) را کلیک کرده تا ویندوز های نصب شده را نمایش دهد
2. برروی ویندوزی که میخواهید ویندوز اصلی شما باشد کلیک کرده و گزینه Set as default را انتخاب OK و در نهایت restart کنید

mehrparvaz.com
19-11-2018, 11:38
مطالبتون بسیار مفید است.

dione
20-02-2019, 17:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Zزینب
05-10-2019, 16:24
برای نصب ویندوز ۷ از فلش بوت ایبل استفاده کنید

Zزینب
05-10-2019, 16:27
سلام من نمیتونم وارد بایوس بشم چون کی برد موقع بالا امدن سیستم کار نمیکنه ‌ولی وقتی وارد ویندوز میشه کارمیکنه چکار کنم میخوام ویندوز عوض کنم ولی نمیتونم وارد بایوس بشم هیچ کدوم از کلید ها کار نمیکنه صفحه کلید عوض کردم نشد usb بود ps2 زدم بازم نشد چکار کنم