ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرابی صدا در هنگام استفاده از مبدل دیجیتال به آنالوگ

ata.royalfalcon
15-11-2018, 18:43
با سلام .

تلویزیون سامسونگ مدل MU7980 هست . از اونجایی که این مدل خروجی صدای آنالوگ نداره و نمیشه بطور مستقیم هدفون وصل کرد در نتیجه یه مبدل صدای دیجیتال به آنالوگ خریدم با کابل اپتیکال از برند BAFO . در تنظیمات تلویزیون هم از اسپیکر به خروجی اپتیکال تغییر دادم .

چندتا فیلم امتحان کردم (از داخل فلش مموری) صدای ناهنجاری مثل صدای موتورسیکلت خارج میشه . یه آهنگ دیگه تست کردم مشکل نداست و صدا صاف و خوب بود . مشکل از کجاست ؟

ata.royalfalcon
15-11-2018, 19:09
مشکل حل شد .

برای استفاده از مبدل دیجیتال به آنالوگ با استفاده از کابل اپتیکال در تنظیمات صدای تلویزیون از حالت دالبی دیجیتال به PCM‌ باید تغییر داده بشه .

ormax1
09-12-2018, 06:37
مشکل حل شد .

برای استفاده از مبدل دیجیتال به آنالوگ با استفاده از کابل اپتیکال در تنظیمات صدای تلویزیون از حالت دالبی دیجیتال به PCM‌ باید تغییر داده بشه .

چون مبدل شما فقط PCM ساپورت میکنه بله باید این راهکارو انجام داد. اما مبدل هایی هستند که از Dolby و DTS ساپورت میکنن و اون صدای نا هنجار رو نمیدن و امکان تا 8 کانال صدارو فراهم میکنن. من از همینا دارم. در ضمن اگر خروجی رو روی بلدگوی تلویزیون هم بزارید باز هم از خروجی اپتیکال صدا خواهید داشت