مشاهده نسخه کامل
: سرعت پایین هارد WD My paaport ultra 2TB
afceaglee2013
12-11-2018, 02:58
درود
یه هاردی رو برام آوردن .. ظاهرا ضربه فیزیکی نخورده ولی دقیقا از اتفاقی که براش افتاده خبر ندارم
وقتی اول زدم به سیستم صدای شناختنش اومد چراغش هم روشن شد و چشمک میزد و آیکون تو مای کامپیوتر هم اومد ولی حجمی چیزی ازش نداشت یکی دو بار در آوردم و دوباره زدم ولی فایده نداشت گذاشتم همونجوری موند رفتم شام خوردم اومدم دیدم ایکونش نشون داده میشه (500 گیگ از 2 ترا پره) خواستم فایلا رو کپی کنم که دیدم سرعت خیلی پایینه متوسط 700-800 کیلو بایت و همیشه در حال نوسان بعضی وقتا هم صفر میشد ولی دوباره ادامه میداد .. خواستم چک دیسک کنم اول با easuse بعد با چک دیسک خود ویندوز ... این دو تا قاطی شدن و چون سرعتش پایین بود گفتم درش بیارم از اول چک دیسک کنم
بعد اینکه در اوردم آیکونش رو میاورد ولی حجم و اینا رو نمیشناخت ..disk managment هم هنگ میکرد(در حال سرچ بود)
در یک حرکت غیر مسئولانه به سرم زد فریم ورش رو آپدیت کنم از سایت خود WD آپدیتر رو دانلود کردم و زدم آپدیت بشه .. خودش دانلود کرد و فریم ور آپدیت شد و هیچ مشکلی نداشت (دقیقا همونطوری که گفته بود عمل کردم)
الان ویندوز بالا اومد و وصل کردم به usb هارد رو شناخت و کمی طول کشید(کمتر از دو دیقه) تا حجمش رو تو مای کامپیوتر نشون بده .. دیگه از usb درنیاوردم
بعد از اینکه ویندوز کامل شناخت disk management هم راحت مشخصاتشو میاره
نرمافزار HD Tune هم بعد از شناختنش کمی دیر ولی برگه health رو میاره
اینم چنتا عکس از بیمار
بعد از وصل کردن و ویندوز در حال شناسایی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از شناختن کامل توسط ویندوز
یه تست سرعت گرفتم جالبه که اکثرا 2000 یا 3000 میلی ثانیه بود(کمتر هم داشت) و همونطور که تو عکس هم دیده میشه حتی یکی هم 35000 میلی ثانیه س و اخرش هم ارور داد
info
اینم برگه health ... ردیف زرد و آبی چه معنی میدن ؟
صدای غیر معمول شنیده میشه ازش .. مثلا یبار داشتم حجم کلی یه پوشه رو میگرفتم و چون سرعت پایینه خیلی طول کشید (حجم کلی 280 گیگ) وسط این کار یه صدای تق اومد ولی بعدا به کارش ادامه داد .. این صدای تق هر ده دیقه یبار (حدودا گفتم) میاد ... فاصله زمانیش زیاد مشخص نیست بعضا بعد از دو دیقه میاد بعضا یبشتر از ده دیقه صدا نمیاد .. این صدای تق شبیه صدای حرکت هد DVD-Rom ه البته یه صدای تکی تق میده، پشت سر هم نیست .. مقدار صداش هم نه معمولیه .. نه شدیده نه خفیف
بعضی وقتا حجم پوشه رو کم نشون میده (شاید بخواطر سرعت پایینشه و داره ادامه میده ولی من قطعش میکنم)
الان دارم به اولویت داده هایی که احتمال میدم مهمتر باشن رو کپی میکنم ولی سرعت خیلی خیلی پایینه
بنظرتون چیکار کنم ؟؟
shaahani
12-11-2018, 03:16
بعضی وقت ها مشکل از درگاه USB هست ، ارتباط و شناسایی درست انجام نمیشه
ممکنه دستگاه شما کمی قدیمی باشه و USB2 و USB3 به خوبی روی ویندوز شناحته نشده و کار نکنند و علت سرعت پایین این باشه .
afceaglee2013
12-11-2018, 03:28
بعضی وقت ها مشکل از درگاه USB هست ، ارتباط و شناسایی درست انجام نمیشه
ممکنه دستگاه شما کمی قدیمی باشه و USB2 و USB3 به خوبی روی ویندوز شناحته نشده و کار نکنند و علت سرعت پایین این باشه .
پورت usb 3 ندارم و هارد رو به پورت جلویی وصل کردم که سالمن ظاهرا همین چند ساعت پیش hiren PE رو ریختم روی فلش سرعتش قابل قبول بود
الان در حال انتقال اطلاعاته نمیتونم زیرشو نگاه کنم ولی فک کنم نوشته بود با usb2 هم سازگاره
تنظیمات Defragment رو انجام دادین؟
hellbrain666
12-11-2018, 14:48
من هم یک هارد مای پسپورت 2 ترا دارم که روی سیستم قدیمی تر که فقط پورت usb 2 داره سرعت انتقال زیر یک مگابایته و به سختی شناسایی و کار میکنه ولی روی سیستم های usb 3 سرعت بین 50 تا 70 مگابایته
احتمال میدم از قدیمی بودن درگاه باشه
afceaglee2013
12-11-2018, 17:47
تنظیمات Defragment رو انجام دادین؟
منظورتون همون دفراگ کردنه نه دفراگ نکردم ...
من هم یک هارد مای پسپورت 2 ترا دارم که روی سیستم قدیمی تر که فقط پورت usb 2 داره سرعت انتقال زیر یک مگابایته و به سختی شناسایی و کار میکنه ولی روی سیستم های usb 3 سرعت بین 50 تا 70 مگابایته
احتمال میدم از قدیمی بودن درگاه باشه
تو سبستم قدیمیتون اول ک وصل میکنین ب پورت usb 2 چند دیقه ای طول میکشه شناختنش؟
hamid3369
12-11-2018, 19:21
دوست گرامی تصاویر نشان دهنده بدسکتور هستش باید با ریجیناتور شروع به تعمیر کنید احتمال 60حل بشه نرم افزار رو کرک کنید بوت دیسک بگیر شروع به اسکن در حالت بوت کن ایکون ریپیر یا همون تعمیر
shaahani
12-11-2018, 19:42
بله ، من اطلاعات هارد دیسک یکی از دوستان رو روی WD my passport یک ترا خودم قبلا بک آپ گیری کرده بودم ، وقتی سیستمش رو درست کردم و اومدم اطلاعات رو برگردونم .
به قدری دیر شناسایی کرد ، که ابتدا تصور کردم اصلا ، ویندوز شناسایی انجام نداده ، بعد از اون فرایند بازگرداندن اطلاعات بشدت کند انجام شد.
برای اینکه مطمئن بشید که my passport شما ایراد داره یا نه ، بهتره با یک کامپیوتر کاملا جدید که پورت های USB کاملی از جمله 3 و 3.1 داره تست رو اجام بدین .
البته اگه کامپیوتری پورت USB2 رو هم بطور خیلی عالی و خوب پشتیبانی کنه و خیلی قدیمی نباشه هم سرعت ارتباط خوبی میگره .
اگه با کامپیوتر های جدید نیز همچنان مشکل my passport شما باقی بود ، اون وقت میتونید به خراب بودنش شک کنید .
hellbrain666
12-11-2018, 22:12
بله با کمی تاخیر میشناسه و سرعت انتقال خیلی پایینی داره در حال که روی سیستم های نسخه 3 سرعت عالیه
afceaglee2013
14-11-2018, 05:30
خب دو تا لپتاپ گیر اوردم یکی ویندوز ۷ داشت بدون usb 3
اونیکی ویندوز ۱۰ با پورت USB3 .. با یه هارد دیگه تست کردم و سرعت USB3 بالاتر از ۱۰۰ مگابایت در ثانیه بود (فایل ۸۰۰ مگی رو فرصت نداد سرعت کپیشو نگا کنم) به نظر میاد پورتUSB3 ویندوز ۱۰ سالم بود
و اما هارد
تو لپتاپ ویندوز ۷ و usb2 شناختنش همون مدلی بود و سرعت کپی هم زیر ۱ مگ
لپتاپ ویندوز ۱۰ و پورت USB3 سرعت کپی زیر یک مگ بود و سرعت شناختن کمی کمتر از قبلی
با این حساب میشه گفت هارد مشکل داره دیگه ...!؟
دوست عزیز
hamid3369 گفتید با نرمافزار regenerator هازد رو تست کنم
من تجربه خیلی کمی درمورد بدسکتور دارم برام سواله که داشتن بد سکتور در قسمتی از هارد چطور ممکنه روی سرعت بقیه قسمت ها هم تاثیر بذاره .. بدسکتور جایی مثل بوت سکتوره یا چی ... اینو کلی پرسیدم نه فقط در مورد این هارد
Regenerator رو ایشالا دانلود میکنم و هارد رو میذارم تست کنه
چه تستای دیگه ای بنظرتون میرسه ک باید انجام بشه؟
checkDisk خود ویندوز رو هم انجام دادم اخر سر یه پیامی داد ک قادر نیستم مشکلش رو حل کنم
:n16:
hamid3369
15-11-2018, 10:45
خب دو تا لپتاپ گیر اوردم یکی ویندوز ۷ داشت بدون usb 3
اونیکی ویندوز ۱۰ با پورت USB3 .. با یه هارد دیگه تست کردم و سرعت USB3 بالاتر از ۱۰۰ مگابایت در ثانیه بود (فایل ۸۰۰ مگی رو فرصت نداد سرعت کپیشو نگا کنم) به نظر میاد پورتUSB3 ویندوز ۱۰ سالم بود
و اما هارد
تو لپتاپ ویندوز ۷ و usb2 شناختنش همون مدلی بود و سرعت کپی هم زیر ۱ مگ
لپتاپ ویندوز ۱۰ و پورت USB3 سرعت کپی زیر یک مگ بود و سرعت شناختن کمی کمتر از قبلی
با این حساب میشه گفت هارد مشکل داره دیگه ...!؟
دوست عزیز
hamid3369
گفتید با نرمافزار regenerator هازد رو تست کنم
من تجربه خیلی کمی درمورد بدسکتور دارم برام سواله که داشتن بد سکتور در قسمتی از هارد چطور ممکنه روی سرعت بقیه قسمت ها هم تاثیر بذاره .. بدسکتور جایی مثل بوت سکتوره یا چی ... اینو کلی پرسیدم نه فقط در مورد این هارد
Regenerator رو ایشالا دانلود میکنم و هارد رو میذارم تست کنه
چه تستای دیگه ای بنظرتون میرسه ک باید انجام بشه؟
checkDisk خود ویندوز رو هم انجام دادم اخر سر یه پیامی داد ک قادر نیستم مشکلش رو حل کنم
:n16:
regenator مشکل رو حل میکنه انشالله امیدوار باشید فقط کرک کنید اولش اگر کرک تکنید بوت دیسک ساخته نمیشه
afceaglee2013
16-11-2018, 02:45
درود
و سپاس و تشکر از همه دوستان، ک لطف دارن و راهنمایی میکنن:n16:
.....
ورژن ۱.۷۱ رو دانلود کردم و ریختم رو فلش(بوتیبل) و الان در حال اجراس
سرعت به شدت پایینه .. حساب کردم با این سرعت ۵۲۰ روز طول میکشه (هر ثانیه کمتر از ۵۰ سکتور) .. ۵۰۰ روزشو تخفیف بدیم اون بیست روزشم خیلی زیاده
بیشتر از یه ساعته و نیمه فقط ۸۰ مگ جلو رفتم
سرعت جلو رفتن هم مثل هارد خودم پیوسته نیست(بعضی وقتا پیوسته میشه ولی چند ثانیه بعد دوباره همون مدلی میشه)
این فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد یه مدت که اونم زیاد مشخص نیست(چند دیقه تا نیم ساعت) ارور میده که هارد اماده نیست و باید ریستارت کنم و دوباره از جایی که مونده بزنم بره جلو
نمیدونم چیگار باید بکنم
از اینجا میرم بیرون تو محیط ویندوز بذارم یه مدت بمونه...
هاردت داره خراب میشه
این نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را دانلود کن رایگان هست.سازنده همون HDD Regenerator هست
کار برنامش اینه که هاردت برای بدسکتور اسکن میکنه. بعد با فاصله از بدسکتورها(در صورت یافتن) برات درایو ایجاد میکنه برای مثال پاینترین حجم بطور پیش فرض روی 1024 مگ هست
نکته: بعد از پایان اسکن اگر بدسکتور باشه چندین پنجره فرمت درایو میاد و درایوها را باید خودن فرمت کنی
بعد از فرمت با برنامه ای مثل AOMEI Partition Assistant میتونی درایوهای ایجاد شده را ادغام کنی و قسمت های دیگه را دست نخورده بزاری بمونه
مزیت این روش اینه که دیگه روی بدسکتور ها عملکرد رایت فایل کم میشه یا اصلا نمیشه و فایل هات خراب نمیشن(هرچند روی این درایو اصلا فایل نریز به هیچ عنوان چون هر لحظه ممکنه خرابشه کاملا)
شاید این روش مشکل سرعت شما را حل کنه شاید سر وصداش را کم کنه
(نکته2:البته ممکنه کار نکنه خودم یه هارد قدیمی داشتم با HDD Regenerator اسکن کردم کلی بدسکتور داشت بعد یه مدت هم با اون برنامه رایگان هم با HDD Regenerator اسکن کردم دیگه بدسکتور ها را نشون نمیده ولی hdtune رنگ های زرد را نشون میده! و اینکه از موقعی که دوباره روشن کردم یه سری فایل ها ناپدید شده)
توی device manager برو ببین Enable &write caching on the device فعال هست یا نه اگر فعال نبود فعال کن شاید درست بشه
تصویر بالا هم میگه اگر کنترلر ساتا روی حالت AHCI کار میکنه توی بایوس از ide به AHCI نغییر بده
قبلش اینجا را بخون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پست بالا یه خرده ویرایش شد اضافش را بخون :)
afceaglee2013
16-11-2018, 05:02
ممنون دوست عزیز
الان دارم اطلاعاتی که بنظرم ممکنه برای صاحب هارد مهم باشه رو کپی میکنم .. سرعت خیلی پایینه متوسطش شاید به 500 کیلو بایت هم نرسه ولی چاره ای نیست
چند دیقه یبار سه چهار دیقه هم میره رو 0 بایت در ثانیه :n02: .. چه شود
afceaglee2013
16-11-2018, 08:17
از اجرای HDD Regenerator تو ویندوز یه ارور جدید هم گرفتم
دقیقا متن پیامش یادم نیست ولی معنیش این بود ک master boot record این هارد صدمه دیده
ازین نرمافزارای نرمافزارای fix mbr استفاده کنم مشکلی پیش نیاره؟ نزنه file table خراب کنه؟
hamid3369
16-11-2018, 13:17
دقیقا متن پیامش یادم نیست ولی معنیش این بود ک master boot record این هارد صدمه دیده
ازین نرمافزارای نرمافزارای fix mbr استفاده کنم مشکلی پیش نیاره؟ نزنه file table خراب کنه؟
از regenator توی محیط ویندوز repear بزنید ...اقای عطا مدیر انجمن هارد هم نظر بدن ایشون تخصص دارن
چیزی در این مورد نمیدونم
ولی یه نرم افزار هست به نام BOOTICE
برنامش را باز کن توی تب فیزیکال دیسک (هارد درایو خراب را انتخاب کن)
دکمه پروسسز ام بی آر را فشار بده
توی پنجره باز شده اول بک آپ بگیر (بک آپ ام بی آر)
بعد گزینه ویندوز را انتخاب و نصب کن یا گزینه های دیگه را هم میتونی امتحان کنی
هرچی پیش اومد با خودت:n09::n02::n12::n13:
تونستید کپی کنید فایل ها را؟
afceaglee2013
16-11-2018, 17:54
از regenator توی محیط ویندوز repear بزنید ...اقای عطا مدیر انجمن هارد هم نظر بدن ایشون تخصص دارن
حمید جان 500 روز وحشتناک زیاده :n02: .. تا سکتور 200 هزار رفته بود جلو .. ایشالا بعد از کپی فایلا از اونجا به یعدشو میذارم تست کنه
چیزی در این مورد نمیدونم
ولی یه نرم افزار هست به نام BOOTICE
برنامش را باز کن توی تب فیزیکال دیسک (هارد درایو خراب را انتخاب کن)
دکمه پروسسز ام بی آر را فشار بده
توی پنجره باز شده اول بک آپ بگیر (بک آپ ام بی آر)
بعد گزینه ویندوز را انتخاب و نصب کن یا گزینه های دیگه را هم میتونی امتحان کنی
هرچی پیش اومد با خودت:n09::n02::n12::n13:
تونستید کپی کنید فایل ها را؟
ممنون
دیشب تا صبح فقط تونستم3-4 گیگ بزنم فکر میکنم حدود 150 گیگ فایل شخصی داره:n14: .. با هزینه خودم بدم ریکاوری فکر کنم بصرفه تر باشه برای من:n02:
afceaglee2013
15-12-2018, 00:27
دو هفته قبل وسط کپی فایلا افتاد به صدا کردن و یه مدت بعد دارفانی رو وداع گفت:n03: .. یه تعداد از فایل ها کپی شد خدا رو شکر
بردم پیش دکتر گفتن 1.5 خرجشه و نهایت یه هفته برات کار میکنه
دم همه دوستان گرم .. تسکر و سپاس فراوان
چنتا نرمافزار خوب و بدرد بخور از دوستان یاد گرفتیم:n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.