PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طرز تهیه خورش مرغ



samanamanati
11-11-2018, 11:28
طرز تهیه خورش مرغ

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خورش مرغ
خورش مرغ یکی از مرسوم ترین خورش های ایرانی است که تقریبا همیشه در کنار زرشک پلو سرو می شود و با نام زرشک پلو با مرغ شناخته می شود. این خورش خوشمزه از غذاهایی محسوب می شود که اگر خوب پخته شود تقریبا همه آنرا می پسندند.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم خورش مرغ


ران یا سینه مرغ ۴ تکه
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
هویج بزرگ ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع به اندازه کافی
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت
طرز تهیه خورش مرغ
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک خرد کنید سپس یک تابه لبه دار یا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خلال شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود.
پس از اینکه پیاز کمی نرم شد مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که پیاز و زردچوبه یکدست شوند. حرارت زیر تابه را ملایم تر کنید و قطعات مرغ را داخل تابه بچینید. هر طرف هر قطعه مرغ را ۵ دقیقه سرخ کنید.
پس از اینکه مرغ ها به خوبی سرخ شدند هویج را به صورت حلقه ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. پس از اینکه هویج را ۲ دقیقه تفت دادید رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دهید تا کاملا سرخ شود.
سرخ کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود که طعم و بوی خامی آن گرفته شود و در پایان پخت خورش روی طعم و عطر غذا تاثیر منفی نگذارد. علاوه بر این مورد سرخ کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود رنگ خورش در پایان پخت خوشرنگ تر شود.
پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب آنرا بگذارید تا مرغ به طور کامل مغز پخت شود. حدود یک ساعت زمان نیاز است تا خورش مرغ آماده سرو شود.
در این مدت می توانید سیب زمینی را آماده کنید ، برای این منظور سیب زمینی را به صورت خلالی خرد کنید و در روغن سرخ کنید. پس از اینکه خورش آماده شد آنرا با سیب زمینی سرخ شده تزیین کنید و به همراه زرشک پلو سرو کنید.

nimahandsomboy
20-12-2018, 18:20
با سلام

بنده میخوام مرغ حرفه ای درست کنم ( بحث رو کم کنی هست )

برای اینکه خیلی خوشمزه بشه چه نکاتی باید اجرا کنم ؟؟؟

ممنون از راهنمایتون

samanamanati
20-12-2018, 19:35
با سلام

بنده میخوام مرغ حرفه ای درست کنم ( بحث رو کم کنی هست )

برای اینکه خیلی خوشمزه بشه چه نکاتی باید اجرا کنم ؟؟؟

ممنون از راهنمایتون

اول مرغ رو ده دقیقه با زردچوبه بجوشونید تا بوی زهم و کفش گرفته بشه
بعد سرخش کنید
ادویه ها خیلی مهم هستن مثلا تخم گشنیر پودر کنید و اضافه کنید.
رب گوجه فرنگی هم قبل از اینکه اضافه کنید حتما خوب سرخ کنید تا رنگ خورش نارنجی پررنگ بشه