مشاهده نسخه کامل
: نداشتن uefi و secure boot در asus k45vd
Kharg Island
09-11-2018, 18:54
سلام دوستان
بنده لب تاپ asus k45vd دارم و توی سایت ایسوس که نکاه میکنم تا ویندوز 8.1 ساپورت میکنه . اما وقتی میخوام از طریق فلش ویندوز 8.1 نصب کنم هم از طریق mbr و هم از طریق uefi نمیتونم نصبش کنم با صفحه recovery مواجه میشم. جالبیش اینجاست روی سیستم و لب تاپ های دیگه تونستم نصب کنم. اما توی setup boot که میرم اصلا گزینه ای به اسم secure boot یا uefi یا Legacy نمیبینم.
نکته : ویندوز فعلی 7 هستش.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
یــــا عــــلـــــی
با سلام
ورژن BIOS جند است؟
Kharg Island
13-11-2018, 16:43
با سلام دوست عزیز
ورژن قدیمی 211 بود که دیشب به ورژن 234 آپگرید کردم. حالا جالب تر از این، گزینه UEFI به قسمت Boot اضافه شد اما زمانی که روی Enable قرار میدم، گزینه UEFI کلا محو میشه و اصلا پیدا نمیشه تا زمانی دوباره ریستارت کنم و دوباره برم قسمت Bootو در آنجا UEFI ظاهر شده. از همه مهم تر فلش بوتیبل هم دیگه به قسمت Boot Option اضافه نمیشه. در بخش USB Configuration هم چک کردم فعال بود. حالا قصد دارم Downgrade کنم روی ورژن پایین تر. اما راهشو نمیدونم. ممنون میشم کمک کنی دوست من
یـــا عـــــلـــــی
با سلام دوست عزیز
ورژن قدیمی 211 بود که دیشب به ورژن 234 آپگرید کردم. حالا جالب تر از این، گزینه UEFI به قسمت Boot اضافه شد اما زمانی که روی Enable قرار میدم، گزینه UEFI کلا محو میشه و اصلا پیدا نمیشه تا زمانی دوباره ریستارت کنم و دوباره برم قسمت Bootو در آنجا UEFI ظاهر شده. از همه مهم تر فلش بوتیبل هم دیگه به قسمت Boot Option اضافه نمیشه. در بخش USB Configuration هم چک کردم فعال بود. حالا قصد دارم Downgrade کنم روی ورژن پایین تر. اما راهشو نمیدونم. ممنون میشم کمک کنی دوست من
یـــا عـــــلـــــی
بابت تغییر به ورژن پایین تر Bios، میتونین نرم افزار WINFLASH رو از سایت ASUS دانلود و روی ویندور نصب کنین، ورژنی که میخواین به اون downgrade کنید هم دانلود کنید
**اگه مرحله زیر رو انجام ندید و مستقیم نرم افزار رو بازکنین، آیکون FLASH غیرفعال میمونه
cmd رو با دسترسی administrator باز کنین
در فولدر winflash نصب شده، روی نرم افزار winflash ، دکمه شیف کیبورد رو نگه داشته و هم زمان راست کلیک کنید تا گزینه "copy as path" رو انتخاب کنید
و در cmd ، مسیرو paste کنید- * هنوز enter نزدید!!!!!
در انتهای مسیر کپی شده :
یک فاصله بزنید
/
nodate
ENTER- -(پیغام نمایش داده شده که THIS PROGRAM WILL UPDATE THE BIOS …. رو ok بزنید)
و بعد ورژن bios که دانلود کردید رو انتخاب کنید
حال دکمه FLASH فعال است
مثال:
C:\windows\system32>”C:\Program Files <x86>\ASUS\WinFlash\WinFlash.exe” /nodate
امیدوارم به کارتون بیاد
Kharg Island
14-11-2018, 12:17
بابت تغییر به ورژن پایین تر Bios، میتونین نرم افزار WINFLASH رو از سایت ASUS دانلود و روی ویندور نصب کنین، ورژنی که میخواین به اون downgrade کنید هم دانلود کنید
**اگه مرحله زیر رو انجام ندید و مستقیم نرم افزار رو بازکنین، آیکون FLASH غیرفعال میمونه
در فولدر winflash نصب شده، روی نرم افزار winflash ، دکمه شیف کیبورد رو نگه داشته و هم زمان راست کلیک کنید تا گزینه "copy as path" رو انتخاب کنید
در انتهای مسیر کپی شده :
یک فاصله بزنید
2. /nodate
ENTER- -(پیغام نمایش داده شده که THIS PROGRAM WILL UPDATE THE BIOS …. رو ok بزنید)
حال دکمه FLASH فعال است
امیدوارم به کارتون بیاد
ممنونم بخاطر وقتی که گذاشتی دوست عزیز، حتما انجامش میدم، انشالله جواب میده
Kharg Island
14-11-2018, 16:17
در انتهای مسیر کپی شده :
یک فاصله بزنید
/
nodate
حال دکمه FLASH فعال است
مثال:
C:\windows\system32>”C:\Program Files <x86>\ASUS\WinFlash\WinFlash.exe” /nodate
امیدوارم به کارتون بیاد
دوست عزیز انجام دادم و اما به ارور برخورد کرده و اجازه downgrade نمیده
این پیغام رو میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز انجام دادم و اما به ارور برخورد کرده و اجازه downgrade نمیده
این پیغام رو میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
إ!
متاسفم، نرم افزار Easy Flash رو هم امتحان كرديد؟
Alekceupex
08-08-2019, 20:13
Для первоначального запуска винды 8 бивис устанавливается в определенную моду. Для произвольной загрузки надо отключать пару вещей - загрузку в Secure mode и UEFI моде. Для асуса практировались фирменные названия.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.