PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مودم adn 1401

rahyarpaul
28-10-2018, 18:32
سلام.
من مودمم مرحوم شد .بعد اینو داشتم آوردم وصل کردم
الان هر چجی میکگردم snr و بقیه چیزا رو پیدا نمیکنم.
ممنون میشم کمکی بکنید
مودم planet adn 4101

shaahani
28-10-2018, 18:56
سلام.
من مودمم مرحوم شد .بعد اینو داشتم آوردم وصل کردم
الان هر چجی میکگردم snr و بقیه چیزا رو پیدا نمیکنم.
ممنون میشم کمکی بکنید
مودم planet adn 4101
داخل تنظیمات مودم
Diagnostic > ADSL Statistics
در اون صفحه دکمه Start رو بزن

rahyarpaul
28-10-2018, 21:09
داخل تنظیمات مودم
Diagnostic > ADSL Statistics
در اون صفحه دکمه Start رو بزن
فقط wan و ping داره
و هر دوش رو هم زدم پینگ که اصلا چیز دیگه هست و wan هم که تست lan و اینها رو میکنه.
چیزی که من تو سایتها دیدم مثل اینکه آپدیت فریم ویر داشته و بعدا اضافه شده تو سایت اصلیش که این مودم اصلا نیست تو سایت روسیش هست که اون فریم ویر 4101v2 گذاشته
که برا من v2 نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shaahani
28-10-2018, 23:48
چیزی که من تو سایتها دیدم مثل اینکه آپدیت فریم ویر داشته و بعدا اضافه شده تو سایت اصلیش که این مودم اصلا نیست تو سایت روسیش هست که اون فریم ویر 4101v2 گذاشته
که برا من v2 نیست

دفترچه راهنمایی که من از مدل مودم شما دیدم این پایینه
ورژن یک و دو اون هم صفحه کانفیگش مثل همه .
ftp://ftp.asm.cz/Planet/ADN-4101/EM-ADN-4101v2_v1.0.pdf

اما این عکسی که شما گذاشتی بطور کلی فرق میکنه ، ممکنه یک مدل فیک و تقلبی داشته باشی .
به هرحال لینک دانلود دفترچه راهنمای مودمت رو اگه داری بذار اینجا

shaahani
29-10-2018, 00:02
عکسی که از صفحه تنظیمات گذاشتید مشابه مدل 4100 هست
باید در بخش Status > Statistics وضعیت ADSL را پیدا کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد7966
29-10-2018, 00:06
معمولا تو قسمت status اطلاعات سیگنال و نویز و پهنای خط رو میزنن،اون قسمت رو یه نگاهی بندازید

rahyarpaul
29-10-2018, 02:04
معمولا تو قسمت status اطلاعات سیگنال و نویز و پهنای خط رو میزنن،اون قسمت رو یه نگاهی بندازید

من تو status قبلا تست کرده بودم خالی بود و همچنان خالی بود
ولی وقتی مرورگر رو عوض کردم رو کروم بودش اطلاعات
نمیدونم چرا رو فایرفاکس نشون نمداد

محمد7966
29-10-2018, 02:08
من تو status قبلا تست کرده بودم خالی بود و همچنان خالی بود
ولی وقتی مرورگر رو عوض کردم رو کروم بودش اطلاعات
نمیدونم چرا رو فایرفاکس نشون نمداد

دقیق یادم نیست ولی برای منم چنین اتفاقی افتاده بود که فکر کنم به خاطر افزونه هایی بود که روی مرورگر فایرفاکس نصب کرده بودم.اگر افزونه روی فایرفاکس نصب کردید غیرفعالشون کنید ببنید نشون میده یا نه

rahyarpaul
29-10-2018, 16:17
دقیق یادم نیست ولی برای منم چنین اتفاقی افتاده بود که فکر کنم به خاطر افزونه هایی بود که روی مرورگر فایرفاکس نصب کرده بودم.اگر افزونه روی فایرفاکس نصب کردید غیرفعالشون کنید ببنید نشون میده یا نه
به خاطر افزونه هاست ولی من افزونه عکس رو غیرفعال کرده بودم ولی بازم نشون نمیداد،الانم با غیرفعال کردن fast image blocker نشون نمیده.
در کل کاری که میخواستم شد.با پلنت به شکل عجیب snr ام رفت رو 25،در حالیکه یا 8901 تی پی لینک بود رو 10.سرعتمو از 4 مگ بردم رو 10 مگ.
البته با تی پی لینک بالاترین سرعتم باهاش 8 مگ و به مرور کم شد ،البته بردش آسیب جدی دیده بود ،دو مورد سوختگی روش بود که معلومه به خاطر روشن بودن بیش از حد بود.
ولی با مودم دیگه از تی پی لینک هم چک کرده بودم snr ام همین بود.برا همین نرفتم نو بگیرم.نمیدونم چرا این ،snr امو اینقدر تغییر داد.

hamid3369
29-10-2018, 19:56
این مودم باستی پروگرام بشه

rahyarpaul
30-10-2018, 15:04
این مودم باستی پروگرام بشه

متوجه منظور نشدم،یعنی بهش برنامه بدم و یا فریم ویر آپدیت کنم.
آخه الان راضیم ازش.تنها مودمی هست که تونسته snr برام اینجوری کنه. من با چند تا tp link دیگه تست کردم snr ام رو 4 مگ 10 بود اولا فریم ویری براش نیافتم ثانیا اگه تغییر نرم افزاری بدم.یه درصد هم احتمال داشته باشه snr امو خراب کنه.نمیارزه
فقط الان موندم خنکش کنم.چون مصرف تو روز عمدتا 24 ساعته هست.
فقط موندم چرا این تونسته snr ام رو بهبود بده ولی مودمهای تی پی لینک 8968 و 8950 نتونستن حتی تغییری بدن توش.

hamid3369
31-10-2018, 10:24
متوجه منظور نشدم،یعنی بهش برنامه بدم و یا فریم ویر آپدیت کنم.
آخه الان راضیم ازش.تنها مودمی هست که تونسته snr برام اینجوری کنه. من با چند تا tp link دیگه تست کردم snr ام رو 4 مگ 10 بود اولا فریم ویری براش نیافتم ثانیا اگه تغییر نرم افزاری بدم.یه درصد هم احتمال داشته باشه snr امو خراب کنه.نمیارزه
فقط الان موندم خنکش کنم.چون مصرف تو روز عمدتا 24 ساعته هست.
فقط موندم چرا این تونسته snr ام رو بهبود بده ولی مودمهای تی پی لینک 8968 و 8950 نتونستن حتی تغییری بدن توش.

اعداد snr همگی تقریبی هستن دقیق نیستن فقط در اتاق تلفن میشه میزان دقیق db رو اندازه گیری کرد شما سیم های متصله به سر خط یک مقدار ازش حذف کنید از نو ببندید دیگر مشکلی نخواهد بود

rahyarpaul
31-10-2018, 11:53
اعداد snr همگی تقریبی هستن دقیق نیستن فقط در اتاق تلفن میشه میزان دقیق db رو اندازه گیری کرد شما سیم های متصله به سر خط یک مقدار ازش حذف کنید از نو ببندید دیگر مشکلی نخواهد بود
من از سر خط و همه جا چک کردم ،عجیبه ولی ولقعیه.با هر مودمی چک کردم از آسیاتک چک کردم snr رو
کارشناس آسیاتکچک کرد .من کاربر یکی دو روزه اینترنت رسیدم 10 سال adsl استفاده میکنم دیگه اینا رو میدونم.
تقریب زدن snr یکی دو تا نه 15 تا.
سرعت من به 4.5 میرسید خطم قطع میشد.
واقعا اینجوری شده بود.من فقط میخوام بدونم این مودم هیچ چیز خاصی نسبت به مودمهای امتحان شده نداره.حتی از زایکسل هم تست رو خطم گرفتم.چجوریه که این تونسته اینجوری جواب بده؟
تمام تستها هم ،تو همین دو سه ماه اخیر انجام دادم و تو این مدت هم مخابرات ما کار خاصی نکرده که بگی برا اون بهبود پیدا کرده ولی چون مودمت مشکل داشته نتونسته snr اتو بهبود بده.

hamid3369
31-10-2018, 18:02
الان مشکل شما حل شد

rahyarpaul
31-10-2018, 18:40
الان مشکل شما حل شد

آره.ولی خطم همین صبح با snr 10 رو 10 مگ جواب میداد الان شده رو 9.5 ولی snr 6
نمیدونم چه صیغه ایه
چرا اینجوره. نمیدونم.ممنون از شما

hamid3369
01-11-2018, 09:38
آره.ولی خطم همین صبح با snr 10 رو 10 مگ جواب میداد الان شده رو 9.5 ولی snr 6
نمیدونم چه صیغه ایه
چرا اینجوره. نمیدونم.ممنون از شما
اگر شرکت مخابرات اندکی دانش و وظیفه شناسی داشت از روز اول رانژه شبکه کابل جوری میبست که اینطور نشه فعلا استفاده کنید قطع نمیشه 10 هم بد نیست

rahyarpaul
01-11-2018, 17:13
اگر شرکت مخابرات اندکی دانش و وظیفه شناسی داشت از روز اول رانژه شبکه کابل جوری میبست که اینطور نشه فعلا استفاده کنید قطع نمیشه 10 هم بد نیست
ده خوبه ولی نوسان دارم تا 6 هم میرسه.
کدوم دانشش،الان دنیا داره میره به سمت اینترنت گیگی
ما اندر خم اینترنت چند مگی هستیم.
فقط خدا کنه با این وضعیت،اینترنت دیگه گرون نشه.

hamid3369
02-11-2018, 19:29
ده خوبه ولی نوسان دارم تا 6 هم میرسه.
کدوم دانشش،الان دنیا داره میره به سمت اینترنت گیگی
ما اندر خم اینترنت چند مگی هستیم.
فقط خدا کنه با این وضعیت،اینترنت دیگه گرون نشه.
شما اسپیلیتر و تلفن رو کلا از مدار خارج کن تا نوسان بیاد پایین هر موقع شروع کرد قطع شدن هم چاره ای نیست دیگه یه زنگ بزن شماره تلفنت تا جریان 70 w دوباره برقرار کنه خط رو