ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باجگیر no_more_ransom

mohammad.ef
16-10-2018, 13:42
سلام دوستان
سیستم ما به یه باجگیر دچار شده که به پسوند فایلها عبارت no_more_ransom را اضافه میکنه و توی هر فولدر ، یه فایل تکست قرار داده و یه ایمیل معرفی کرده
پسوندها را هم که عوض میکنیم ، سیستم پیغام میده که فایل خراب شده

راهی برای حذف باجگیر و اصلاح فایلها هست ؟

mahdikdl
17-10-2018, 01:45
سلام دوستان
سیستم ما به یه باجگیر دچار شده که به پسوند فایلها عبارت no_more_ransom را اضافه میکنه و توی هر فولدر ، یه فایل تکست قرار داده و یه ایمیل معرفی کرده
پسوندها را هم که عوض میکنیم ، سیستم پیغام میده که فایل خراب شده

راهی برای حذف باجگیر و اصلاح فایلها هست ؟

سلام دوست گرامی
من نمیتونم لینک بفرستم.یعنی سیستم انجمن نمیذاره چون جزو اعضای جدیدم
توی نت عبارت upload your file to know the ransomware رو سرچ کن و به سایت اولی برین
به احتمال زیاد باید اولی باشه که عبارت سایت هم به انگلیسی میشه ایدی رنسوم ور مالورهانتر تیم
بعد یکی از فایل هاتون که توسط باج گیر قفل شده رو اونجا اپلود کنین و ببینین ابزاری برای قفل گشایی هست یا نه
اگر سبز نشون داد یعنی هست اگه نه که فعلا نیومده
در ضمن یه عکس پس از اینکه فایلتون رو اپلود کردین از صفحه سایت برام بگیرین اینجا بفرستین تا راهنمایی کنم که میشه قفل گشایی کرد یا نه

mohammad.ef
18-10-2018, 12:51
سلام دوست گرامی
من نمیتونم لینک بفرستم.یعنی سیستم انجمن نمیذاره چون جزو اعضای جدیدم
توی نت عبارت upload your file to know the ransomware رو سرچ کن و به سایت اولی برین
به احتمال زیاد باید اولی باشه که عبارت سایت هم به انگلیسی میشه ایدی رنسوم ور مالورهانتر تیم
بعد یکی از فایل هاتون که توسط باج گیر قفل شده رو اونجا اپلود کنین و ببینین ابزاری برای قفل گشایی هست یا نه
اگر سبز نشون داد یعنی هست اگه نه که فعلا نیومده
در ضمن یه عکس پس از اینکه فایلتون رو اپلود کردین از صفحه سایت برام بگیرین اینجا بفرستین تا راهنمایی کنم که میشه قفل گشایی کرد یا نه

ممنونم
ظاهرا که چیزی پیدا نکرد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahdikdl
24-12-2018, 17:03
[QUOTE=mohammad.ef;9083755]ممنونم
ظاهرا که چیزی پیدا نکرد
ببخشید که بعد ار مدت ها نقل قول میکنم و دیر جواب میدم
لطفا ابزار کسپراسکای رو هم استفاده کنین
kaspersky decryption tool
در ضمن انجمن سافت 98 هم قسمتی برای قفل گشایی باج افزار داره