مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید پرینتر
pakbakhteh
09-10-2018, 18:55
با سلام
یک دستگاه پرینتر برای کارهای دفتری ( با حجم کار پایین ) لازم داشتم
ترجیحا پشت و رو پرینت بگیره .. سیاه و سفید باشه .. وای فای داشته باشه.. اسکنر و فاکس و کپی داشته باشه .. دستگاهی باشه که واقعا اذیت نکنه .. سقف هزینه سه و نیم
این ها توقعات من بود
پیشنهاد شما را هم با توجه به مواردی که گفتم چیه ؟
و هم این که اگر خودتان بخواید پیشنهاد داشته باشید کدام برند و کدام مدل .
با سپاس
HP بگیر ... ی چیزی جدود 3-4 تومن باید هزینه کنی
pakbakhteh
12-10-2018, 00:19
Hp مدلی داره که چند کاره باشه؟
shaahani
12-10-2018, 09:00
Hp مدلی داره که چند کاره باشه؟
بله مدل های متفاوت و مختلف چند کاره داره .
میتونم بهتون LaserJet Pro MFP M426fdw ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو پیشنهاد بدم .
البته مدل های ضعیف تری هم وجود داره که مثلا قابلیت کارت شبکه هوایی و فکس ندارن مثل LaserJet Pro MFP M227sdn ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shaahani
12-10-2018, 09:21
مدل HP LaserJet Pro MFP M426fdn ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نیز میتونه انتخاب بدی نباشه ، این مدل نسبت به LaserJet Pro MFP M426fdw از کیفیت چاپ پایین تری برخوردار است.
همینطور دارای کارت شبکه هوایی نیست که البته میتوان با وصل کردن کابل اترنت اون به یک مودم یا اکسس پوینت امکان اتصال هوایی با دستگاه را فراهم کرد.
اما از مزایا اون میشه به سرعت چاپ بالاتر ، توانایی بیشتر در گرفتن تعداد بیشتر چاپ در ماه و همینطور چاپ کاملا خودکار دو رو اشاره کرد.
mohsenP3000
12-10-2018, 11:53
سلام
من 1102 hp خریدم. خیلی عالیه.
سلام
قصد خرید یه پرینتر سه کاره تا رنج قیمت 1700 الی 1800 رو دارم،برای مصرف خانگی میخوام ،نمیخوام ضعیف باشه و کارکرد ضعیف و کندش رو مخ بره(فقط از برند اچ ی و کانن)
منتظر مدل پیشنهادیتون هستم.
با تشکر
سلام
قصد خرید یه پرینتر سه کاره تا رنج قیمت 1700 الی 1800 رو دارم،برای مصرف خانگی میخوام ،نمیخوام ضعیف باشه و کارکرد ضعیف و کندش رو مخ بره(فقط از برند اچ ی و کانن)
منتظر مدل پیشنهادیتون هستم.
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز ممنونم
در موردش یه سری اطلاعات که گرفتم هم صدای زیاد حین چاپ رو اشاره کرده بودن هم رود خالی شدن کاتریج،پس به نظرم روی این مورد پولو خرج نکنم بهتره
خرید برند hp مناسبتره یا کانن؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.