مشاهده نسخه کامل
: مشکل اتصال مودم 2730U D-Link
hassana7999
06-10-2018, 07:50
سلام
مودم من چند روزه به اینترنت وصل نمی شه و چراغ اینترنتش قزمز می شه هر کاری بگین کردم از زنگ زدن به پشتیبانی وآپدیت مودم و دانگرید و امتحان کردن با مودم دیگه که روی خطم وصل شد تا امتحان کردن روی خط دیگه
حتی با مودم دوستم که اونم 2730 بود وصل شد ولی مودم من وصل نشد خطم نویز هم نداره
تا این که تصمیم گرفتم داخلش رو باز کنم قسمت قرمز رنگی که مشخص کردم زود گرم می شه به نظرتون چی کار باید بکنم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Redmi Note 5A using Tapatalk
سلام
از اول کانفیگش کردید؟؟؟(هم باسی دی و هم با LAN )
روی شرکت های مخلتف از تنظیمات تست کنیدش
کدوم شهر هستید؟
اول از همه برد رو تمیز کنین
پر خاک
با ی مسواک و تینر ١٠٠٠٠ یا اسپری خشک ناهید
بعد بزارین حداقل ۵ دقیقه خشک بشه دوباره روشن و ریست کنین از نو کانفیگ کرده و امتحان کنین
اگر نشد احتمالا ای سی نیم سوز شده
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
shaahani
06-10-2018, 08:43
اگه دانگرید کرده باشید ، ممکنه ADSL2 رو پشتیبانی نکنه واسه همون مشکل در اتصال داشته باشید .
حتما آخرین نسخه فریمور رو روی دستگاه بارگذاری کنید .
hassana7999
06-10-2018, 08:44
سلام
از اول کانفیگش کردید؟؟؟(هم باسی دی و هم با LAN )
روی شرکت های مخلتف از تنظیمات تست کنیدش
کدوم شهر هستید؟ریست هم کردم از اول هم کانفیگش کردم هم با سی دی هم با لن
hassana7999
06-10-2018, 08:47
اول از همه برد رو تمیز کنین
پر خاک
با ی مسواک و تینر ١٠٠٠٠ یا اسپری خشک ناهید
بعد بزارین حداقل ۵ دقیقه خشک بشه دوباره روشن و ریست کنین از نو کانفیگ کرده و امتحان کنین
اگر نشد احتمالا ای سی نیم سوز شده
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]این کارو هم کردم با الکل و پنبه جواب نداد
به نظرتون ای سیش پیدا می شه؟
این مشکل ربطی یه کانفیگ بودن داره ربطی به آی سی نداره (چون در حالت معمول داغ میشه خودم دارم لنگه ی این مودم رو)
اگردیدی کانفیگ نشد برو تو Run بعد تایپ کن cmd اونجا دستور ping 8.8.8.8 رو وارد کن بعد arp -p بعدش برو کانفیگش کن
موفق باشید
hassana7999
06-10-2018, 08:48
اگه دانگرید کرده باشید ، ممکنه ADSL2 رو پشتیبانی نکنه واسه همون مشکل در اتصال داشته باشید .
حتما آخرین نسخه فریمور رو روی دستگاه بارگذاری کنید .آخرین نسخه رو نصب کردم
hassana7999
06-10-2018, 08:49
این کار رو نکردم
آخه فقط همون ای سی تو 5 دقیفه گرم می شه
راستی دو سه بار هم از طریق قابلیت wake on lan کامپیوتر رو روشن کردم با نرم افزار unified-remote آخه بعد از روشن کردن هم اینترنت کار کرد
این روشی که گفتین واسه چی هست
hassana7999
06-10-2018, 09:03
این مشکل ربطی یه کانفیگ بودن داره ربطی به آی سی نداره (چون در حالت معمول داغ میشه خودم دارم لنگه ی این مودم رو)
اگردیدی کانفیگ نشد برو تو Run بعد تایپ کن cmd اونجا دستور ping 8.8.8.8 رو وارد کن بعد arp -p بعدش برو کانفیگش کن
موفق باشید
این کار رو نکردم
مودم کانفیگ می شه ولی وصل نمی شه
آخه فقط همون ای سی تو 5 دقیفه گرم می شه
راستی دو سه بار هم از طریق قابلیت wake on lan کامپیوتر رو روشن کردم با نرم افزار unified-remote آخه بعد از روشن کردن هم اینترنت کار کرد
این روشی که گفتین واسه چی هست
اینو هم یادم رفت بگم که پشتیبانی گفت خطتتون خطای مک یا مکز (دقیق نشنیدم) می ده که بعد از کانفیگ رخ می ده که با ریست حل می شه ولی مال من بعد از چند بار ریست هم از طرف اونا هم از طرف من حل نشد
hassana7999
06-10-2018, 09:25
کمک [emoji22]
محمد7966
06-10-2018, 11:55
حذف شود.با تشکر
hassana7999
06-10-2018, 12:21
اگه یه مودم دیگه اوردید و به اینترنت وصل شده پس مودم شما مشکل داره.شاید عمرش تموم شده و بهتره یه دونه نو بخرید(دست دو هم تو سایت دیوار هست)
اما من دی لینک 2740 دارم.وقت هایی که قطعی و وصلی پشت سرهم داشته باشم و مشکل هم از پارس آنلاینه زیر مودم داغ میکنه.به خاطر همین مودم رو برعکس گذاشتم تا زیر مودم هوا بخوره ولی وقتی مودم رو روی میز میذاشتم چون منافذ هوا بسته میشد داغیش هم بیشتر میشد
اگه مطمئنید قطعی اینترنتون از سمت شرکت نیست پس خود مودمتون مشکل دارهمودم نو 285 هزار تومن
کمک [emoji22]
مودمتون رو روي حالت بريج كانفيگ كنيد و يوزرنيم و پسورد رو از طريق كانكشن رايانه بديد.اگه مشكل مك آدرس باشه احتمال اينكه توي حالت بريج وصل بشه هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%D8%B1%D9%8A%D8%AC+%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85+adsl&btnG=%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C+Google&gbv=2
Sent using Android ForumReader app
hassana7999
06-10-2018, 13:59
ارور 651 می ده
محمد7966
06-10-2018, 19:27
ارور 651 می ده
اون داغ شدن فکر کنم طبیعی باشه چون مودم من هم در حین قطع و وصلی زیاد زیرش داغ میکنه ولی وقتی اینترنت وصل باشه داغی نداره به اون صورت
الان مودم شما هم به اینترنت متصل نیست و احتمالا به خاطر همینه که داغ میکنه
زنگ بزنید به پشتیبانی و بگید مک آدرس مودم من براشون ثبت شده یا نه،مک آدرس مودم زیر مودم ثبت شده همونجایی که نوشته mac id
به پشتیبان بگید پورت رو براتون یه بار ریست کنه
اصلا چی شده که این مشکل پیش اومد؟دستکاری کردید مودم رو؟
hassana7999
07-10-2018, 13:09
اون داغ شدن فکر کنم طبیعی باشه چون مودم من هم در حین قطع و وصلی زیاد زیرش داغ میکنه ولی وقتی اینترنت وصل باشه داغی نداره به اون صورت
الان مودم شما هم به اینترنت متصل نیست و احتمالا به خاطر همینه که داغ میکنه
زنگ بزنید به پشتیبانی و بگید مک آدرس مودم من براشون ثبت شده یا نه،مک آدرس مودم زیر مودم ثبت شده همونجایی که نوشته mac id
به پشتیبان بگید پورت رو براتون یه بار ریست کنه
اصلا چی شده که این مشکل پیش اومد؟دستکاری کردید مودم رو؟نمی دونم مودم چش شده
دیروز مکش درست شد باز هم خراب شد ولی بازم به اینترنت نرفت در حالی که چراغش سبز بود
نمی دونم مودم چش شده
دیروز مکش درست شد باز هم خراب شد ولی بازم به اینترنت نرفت در حالی که چراغش سبز بود
از طريق cmd ويندوز هم با دستور telnet 192.168.1.1 ميتونيد وارد مودم بشيد.بعد از وارد كردن يوزرنيم و پسورد دستور help رو بزنيد.يه ليست از دستورها رو نشون ميده.ببينيد دستوري كه توش mac داشته باشه هست.اگه داشته باشه ممكنه بشه مك رو دستكاري كرد.البته نميدونم فايده داره يا نه.
Sent using Android ForumReader app
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.