مشاهده نسخه کامل
: کیست در سر
saadat68
05-10-2018, 23:54
سلام
دو تا کیست توی پوست سرم داشتم که دو سه سال پیش رفتم دکتر پوست ده دقیقه ای جراحی کرد اما یکیش دوباره دراومده
دو تا سوال داشتم
1- میشه پیش دکتری غیر از دکتر پوست رفت ؟ یا فقط متخصص های پوست و مو این جراحی رو انجام میدن؟ به دلیل شخصی ترجیح میدم پیش دکتر پوست نرم
۲- اگر برم بیمارستان دولتی بیمه دفترچه سلامت همگانی شامل هزینه این نوع جراحی میشه ؟( با توجه به این که پوست و مو حساب میشه )
ممنون
mohsenP3000
06-10-2018, 01:22
سلام
دو تا کیست توی پوست سرم داشتم که دو سه سال پیش رفتم دکتر پوست ده دقیقه ای جراحی کرد اما یکیش دوباره دراومده
دو تا سوال داشتم
1- میشه پیش دکتری غیر از دکتر پوست رفت ؟ یا فقط متخصص های پوست و مو این جراحی رو انجام میدن؟ به دلیل شخصی ترجیح میدم پیش دکتر پوست نرم
۲- اگر برم بیمارستان دولتی بیمه دفترچه سلامت همگانی شامل هزینه این نوع جراحی میشه ؟( با توجه به این که پوست و مو حساب میشه )
ممنون
سلام
کیست از چه نوعی بود؟
من دوستم داشت یه سری ش خیلی بزرگ بود و جراحی کرد و یه تعدادی کوچک که لیزر کرد.
1) دوست من دکتر پوست و مو و زیبایی رفت. (فوق تخصص با برد جراحی)
یک نکته بادم اومد اگر پیش جراح عمومی هم مراجعه کنید ممکن هست این کار رو انجام بده. پدر من یک کیست چربی در صورتش بود و اون هم دکتر پوست و .... نمی رفت جراح عمومی براش در آورد. جاش هم نموند.
2) آره میشه ولی کلی باید برای نوبت گیری دردسر تحمل کنی.
دوست من عید و بعد عید این کار ها رو کرد و کلا حدود 400 تومن هزینه داشت. الان آلمان رفته. اگر خواستید اسم و آدرس دکتر رو بپرسم. تو همون مطب جراحی و لیزر رو انجام داد.
البته نمی دونم چقدر طول بکشه جواب بده آخه فقط ایمیل دارم ازش و اصلا نمی دونم چک میکنه یا نه.
saadat68
06-10-2018, 14:57
ممنون من اصفهان هستم و مشکل دکتر نیست چون جراحی ساده ای هست
بیمارستان دولتی چقدر از هزینه هایش کمتر میشه به صرفه هست ؟
mohsenP3000
06-10-2018, 23:41
ممنون من اصفهان هستم و مشکل دکتر نیست چون جراحی ساده ای هست
بیمارستان دولتی چقدر از هزینه هایش کمتر میشه به صرفه هست ؟
آره به صرفه هست. اینکه بگم چقدر کمتر میشه واقعا نمی شه فهمید ولی خب قطعا هزینه کمتره.
saadat68
07-10-2018, 00:55
ممنون از راهنماییتون
jainbiganebadard
20-01-2021, 11:32
کیست مویی در هر قسمتی از بدن ممکن است به وجود بیاید. به خصوص در مناطقی که رویش موی ضخیم زیاد است.این کیست ها زمانی به وجود می آیند که مو پوست را سوراخ کرده و پس از آن در محل لانه گزینی می کند و در صورت بروز عفونت و آبسه بسیار دردناک خواهد بود.بعد از تشخيص بيماري توسط پزشك ناحيه عمل با بيحسي موضعي كامل بيحس ميشود و فرد هيچ دردي احساس نميكند و سپس به كمك ليزرco2 اقدام به لیزر کیست مویی و برداشتن كيست از ناحیه کمر یا انتهای دنبالچ بطور كامل ميشود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.