مشاهده نسخه کامل
: خرید cpu
mohsen57
29-09-2018, 14:58
سلام دوستان
یه سیستم دارم با سی پی یو Intel Core2 Duo E7300 که 32 بیتی هست با مادربرد Asus P5KPL-AM می خواستم به 64 بیتی ارتقاش بدم واسه نصب بازی Fortnite
می خواستم بدونم حداقل CPU مورد نیاز برای این بازی چی هست. می خوام دسته دوم از ایسام بخرم این خوبه به نظر شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، به مادربردم می خوره؟
سلام دوستان
یه سیستم دارم با سی پی یو Intel Core2 Duo E7300 که 32 بیتی هست با مادربرد Asus P5KPL-AM می خواستم به 64 بیتی ارتقاش بدم واسه نصب بازی Fortnite
می خواستم بدونم حداقل CPU مورد نیاز برای این بازی چی هست. می خوام دسته دوم از ایسام بخرم این خوبه به نظر شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، به مادربردم می خوره؟
نه بدرداین بازی نمیخوره کلا این مین بردها دیگه بدردبازیهای جدید نمیخوره یاسیستم عوض کن یا حداقل cpu سری زنون یاcpu سری کواد رمهارم ارتقاءبدید
mohsenP3000
30-09-2018, 09:50
سلام دوستان
سلام
خیلی خیلی ضعیفه. اصلا بهتون توصیه نمی کنم.
64 بیتی و .... یه بحث متفرقه هست.
شما cpu و main خیلی قدیمی هست و مناسب نیست. احتمالا مشکل رم هم خواهید داشت.
توصیه دوست قبلی رو دارم. و اینکه به فکر سیستم جدید باشید خیلی هم گرونه با این وضع دلار حتما می دونید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.