مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب خوردن کارت شتاب توسط باجه خودپرداز
سلام
دوستان دیدید که یک سری باجه های عابر بانک و برخی جاها قرار داند که هیچ بانکی در اونجا نیست . یعنی باجه خودپرداز متفرقه !
حال اگر کارت رو بخوره باید چی کار کنیم . باید کارت خورده شده رو از کجا بگیریم . اسم بانک رو میدونم . ولی نمیدونم کارت های خورده شده باجه متفرقه را باید از کجا دریافت کرد ؟
The Respina
28-09-2018, 14:14
سلام
دوستان دیدید که یک سری باجه های عابر بانک و برخی جاها قرار داند که هیچ بانکی در اونجا نیست . یعنی باجه خودپرداز متفرقه !
حال اگر کارت رو بخوره باید چی کار کنیم . باید کارت خورده شده رو از کجا بگیریم . اسم بانک رو میدونم . ولی نمیدونم کارت های خورده شده باجه متفرقه را باید از کجا دریافت کرد ؟متفرقه چیه مال اون بانک هست هیچ فرقی با خودپردازی که در محل بانک هست نداره
اگر کارت رو خورد به بانک مربوطه اطلاع میدید حداکثر 48 ساعت بعد میرید از بانک میگیرید.
MMDFullHD
28-09-2018, 16:26
سلام
حال اگر کارت رو بخوره باید چی کار کنیم . باید کارت خورده شده رو از کجا بگیریم . اسم بانک رو میدونم . ولی نمیدونم کارت های خورده شده باجه متفرقه را باید از کجا دریافت کرد ؟
من ی ست باجه بانک سینا خورد کارتو رفتم بانک موضوع رو اطلاع دادم همون روز گفتم قورت داده کارت رو
گفت کارت ملی گفتم همراهم نیست کارتم برای خودم نبود یه بنده خدایی ک شهرستان بود شماره کارت رو براش خوندم کارت رو بهم پس داد
اگه تو مغازه ای املاکی چیزی هست عابر بانک به خود اون مغازه دار هم اطلاع بدید کد روو میزنه درش باز میشه از هد بهتون کارت رو پس میده احتمالا کد رو دارن اگ گفت نداریم و حق دست زدن اینا نداریم خلاصه پیچوند
باید اینکه باید برید بانکی ک عابر بانک رو گذاشته ک خیلی طول میکشه تا بهتون کارت رو برگردونه بیشتر از چند روز میده بهتون
راه سریعتر اینکه فردا برید ی دو دیقه بانکتون صدور مجدد کارت بدید که دو هزار تا 3 هزارو پونصد هزینه میگیرن و کارت جدید یا باهمون شماره کارت یا با شماره جدید قبلیم میسوزه
MOHAMMAD_ASEMOONI
29-09-2018, 14:46
سلام
یک کارمند هر روز حداقل یک بار به عابربانک سر میزنه تا پول بذاره توی دستگاه
پس اگر عابربانک در یک فروشگاه هست فقط کافیه ازشون بپرسین کارمند بانک چه ساعتی میاد .
داشتن کارت ملی و حضور صاحب کارت هم الزامیست مگر اینکه پارتی داشته باشید
.
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.