مشاهده نسخه کامل
: نبودن پریز تلفن
eilia666
27-09-2018, 17:13
سلام
من دانشجو هستم و داخل خونه ای که ساکنم، پریز مخصوص خط تلفن (که سیم DSL مودم هم بهش وصل میشه) نداره و برای تلفن دو تا پریز دو شاخه ای مخصوص گذاشته شده.
سوال من اینه که چطور میتونم سیم DSL مودم رو به پریز دو شاخه مخصوص تلفن وصل کنم ؟ آیا تبدیل ای وجود داره که DSL رو به دوشاخه وصل کنه ؟
ممنون
2 شاخه تلفن بگیر .... :n18:
اگر درست متوجه شده باشم پریز از نوع معمولی ـــه ( مثل پریز برق ) و سوکتی نیست اگر اینجوری ــه ، سه شاخه تلفن سوکتی میخرید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که اینا هم چند نوع هستند یا تک سوکتی هستن مثل عکس بالایی یا چند سوکتی مثل عکس پایینی ، بر حسب استفاده از لوازم برقی فروشی ها میتونید تهیه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
eilia666
27-09-2018, 21:56
اگر درست متوجه شده باشم پریز از نوع معمولی ـــه ( مثل پریز برق ) و سوکتی نیست اگر اینجوری ــه ، سه شاخه تلفن سوکتی میخرید :
که اینا هم چند نوع هستند یا تک سوکتی هستن مثل عکس بالایی یا چند سوکتی مثل عکس پایینی ، بر حسب استفاده از لوازم برقی فروشی ها میتونید تهیه کنید:
آره اتفاقا میخواستم بدونم همچین چیزی وجود داره یانه. خیلی ممنون
amirshakoori2
28-09-2018, 14:50
داداش متولد چندی شما؟
ما عمرمونو با این پریز ها و دوشاخه ها در جست و جوی اینترنت دایل آپ گذروندیم...
Sent from my LG-H860 using Tapatalk
italodance
08-10-2018, 13:07
داداش متولد چندی شما؟
ما عمرمونو با این پریز ها و دوشاخه ها در جست و جوی اینترنت دایل آپ گذروندیم...
Sent from my LG-H860 using Tapatalk
اخ اخ نگو عمو نگو مردم از خنده
هر سال میگذره قشر دانشجو افت تر میکنه حتما مدرک بگیره بعد بیاد بازار کار مربوطه کار کنه؟ عزیز تاپیک زن اصلا برای چی درس میخونی ؟؟؟؟؟ :V5:
اینده سازان مملکت هستن :n08:
shaahani
08-10-2018, 20:13
این چه فرهنگی هست ما داریم دوستان
اگه یکی یک چیزی رو ندونه و سوال کنه ، کجای این موضوع بنظر مزحک یا خنده دار میاد ؟
اتفاقا اینکه یک فرد از نادانسته های خودش آگاه باشه و با شجاعت پرسش کنه ، بسیار تحسین برانگیزه
چیزی که تاسف برانگیزه اینه که فردی رو بخاطر سوال پرسیدن مسخره کنند ،
افرادی که دیگران رو بخاطر سوال پرسیدن و ندانستن مسخره میکنند ، خودشون از ترس اینکه مسخره نشوند و دیگران از نادانسته های اونها مطلع نشوند ، هرگز سوال نمی کنند !
این موضوع باعث بی سوادی افرادی میشه که چنین فرهنگی دارند و حاضرند بمیرند تا اینکه مبادا سوالی بپرسند و ممکن باشد دیگران بخاطر ندانستن ، آنها را مسخره کنند .
hamid3369
09-10-2018, 09:05
سلام
من دانشجو هستم و داخل خونه ای که ساکنم، پریز مخصوص خط تلفن (که سیم DSL مودم هم بهش وصل میشه) نداره و برای تلفن دو تا پریز دو شاخه ای مخصوص گذاشته شده.
سوال من اینه که چطور میتونم سیم DSL مودم رو به پریز دو شاخه مخصوص تلفن وصل کنم ؟ آیا تبدیل ای وجود داره که DSL رو به دوشاخه وصل کنه ؟
ممنون
عزیز شما تشریف ببر مغازه الکتریکی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.