ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی خرید برای یک دوربین حرفه ای برای عکاسی در حوزه فشن و لباس

amir_wardy
09-09-2018, 14:21
سلام دوستان
من قصد دارم به تازگی یک سایت در حوزه فشن و طراحی لباس، طراحی کنم و با یکی از دوستانم کارهای عکاسی از لباس ها و یا مدل ها رو انجام بدیم. یه عکس های حرفه ای در حد فروشگاه اینترنتی دیجی استایل و یا سایت های خارجی مشابه لازم داریم و قبل از شروع کار باید همه تحقیقاتمون رو انجام بدیم. اگر امکانش هست چند مدل دوربین خوب برای این کار به من معرفی کنید. ممنون میشم ازتون

a.g g.a
05-10-2018, 11:28
سلام دوستان
من قصد دارم به تازگی یک سایت در حوزه فشن و طراحی لباس، طراحی کنم و با یکی از دوستانم کارهای عکاسی از لباس ها و یا مدل ها رو انجام بدیم. یه عکس های حرفه ای در حد فروشگاه اینترنتی دیجی استایل و یا سایت های خارجی مشابه لازم داریم و قبل از شروع کار باید همه تحقیقاتمون رو انجام بدیم. اگر امکانش هست چند مدل دوربین خوب برای این کار به من معرفی کنید. ممنون میشم ازتون

دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام دوست من
فکر میکنم بخش تولید "عکس های حرفه ای در حد..... " رو سرسری گرفتین...برای دستیابی به این مهم علاوه بر تجهیزات عکاسی اعم از دوربین و لنز و تجهیزات نورپردازی و... به مهارت و علم در زمینه عکاسی هم نیاز دارید...که یک شبه و یک ماهه و به راحتی به دست نمیاد.
موفق باشید