ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بیماری مادرم !!

hamid3369
28-08-2018, 12:13
دوستان سلام مادر من امروز رفته دکتر سونوگرافی داده این مشکلات رخ داده عکس اسکن شده زیر

2 ماه پیش هم عمل افتادگی رحم داشته خواهشمندم نظرات رو بگین خیلی دلواپس مادرمم 44 سال سن داره دوبار بردیم سونوگرافی که اطمینان حاصل کنیم اگر ایده خاصی دارید !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamid3369
29-08-2018, 13:22
دوستان کسی نبود پاسخی بده ..تشخیص افتراقی سارکوم باید خیلی ضعیف باشه فعلا قصد دارم با اصلاح رژیم غذایی سوخت و ساز اوت توده های احتمالی رو به حداقل برسونم بعد 1 ماه میریم سونوگرافی ..چون مادرم بنده خدا تازه عمل کرده خیلی اذیت کننده است دوباره بره عمل بشه
راه حل یا ایده یا مشاوره ای دوستان دارند ایا

timemachine2029
29-08-2018, 15:14
دوستان کسی نبود پاسخی بده ..تشخیص افتراقی سارکوم باید خیلی ضعیف باشه فعلا قصد دارم با اصلاح رژیم غذایی سوخت و ساز اوت توده های احتمالی رو به حداقل برسونم بعد 1 ماه میریم سونوگرافی ..چون مادرم بنده خدا تازه عمل کرده خیلی اذیت کننده است دوباره بره عمل بشه
راه حل یا ایده یا مشاوره ای دوستان دارند ایاسلام
بنظرم با یک پزشک خوب مشورت کنید نتیجه بهتر رو میگیرید
سایت drsaina.ir پزشکای خوبی داره اونجا میتونید مطرح کنید، مخصوصا پزشکای ساختمان پزشکان آتیه

Sent from my G8342 using Tapatalk