مشاهده نسخه کامل
: نحوه و روند شکایت از فروشندگان خرید غیرحضوری مثل شیپور و دیوار
zorro0641
24-08-2018, 21:23
سلام
کسی از روند ثبت شکایت از فروشندههایی که از طریق شیپور آگهی دادن ولی کلاهبرداری میکنن، اطلاع داره؟
هفته پیش از یک فروشنده یک قلم کالا بهصورت غیرحضوری خریدم و از طریق واریز کارت به کارت پول کالا رو دادم
از همون روزی که گفت براتون ارسال کردم، درخواست شناسه پستی کردم و ایشون چندان اعتنا نمیکرد و قول فردا پس فردا میداد
بعدش هم بهونه گرفتاری و مشکلات شخصی رو آورد تا چند روز پیش که کلا دیگه تماس هم جواب نمیدادن
به شیپور زنگ زدم و ماجرا رو گفتم و پشتیبانی شیپور هم گفت که باید به دادسرا مراجعه کنین
حالا سوالم این هست که مراجعه به دادسرا چطور هست؟ از قبل باید فرم و درخواست پر کنیم؟ به کدوم بخش باید مراجعه کنیم؟ هزینهاش چه مقدار میشه؟ و از همه مهمتر چه مدارکی لازم هست؟
پیشاپیش از پاسخگوییتون ممنونم
shaahani
24-08-2018, 21:34
اگه مبلغش زیاد بوده یا پافشاری دارین که اون شخص رو تنبیه بکنید ، برید دادسرا
اما بنظر من بیخیالش بشید ، توی معامله های نفر به نفر معمولا توی همین سایت ها هم نوشته ؛ باید رودرو معامله کنید.
یک دادخواست مینویسید و از طرف بخاطر کارش با شرح دقیق ماجرا شکایت میکنید ، اونجا عریضه نویس نشته کمکتون میکنه .
اما اگه اصلا براتون هزینه مهم نیست و میخواین طرف رو تنبیه کنید به دفتر وکالت یک وکیل پایه یک دادگستری مراجعه کنید و وکالت نامه امضا کنید تا اون بجای شما شکایت کنه و پیگیر کارتون باشه ، جوری که حسابی طرف کلاه بردار رو ادب کنید .
zorro0641
24-08-2018, 21:42
اگه مبلغش زیاد بوده یا پافشاری دارین که اون شخص رو تنبیه بکنید ، برید دادسرا
اما بنظر من بیخیالش بشید ، توی معامله های نفر به نفر معمولا توی همین سایت ها هم نوشته ؛ باید رودرو معامله کنید.
یک دادخواست مینویسید و از طرف بخاطر کارش با شرح دقیق ماجرا شکایت میکنید ، اونجا عریضه نویس نشته کمکتون میکنه .
اما اگه اصلا براتون هزینه مهم نیست و میخواین طرف رو تنبیه کنید به دفتر وکالت یک وکیل پایه یک دادگستری مراجعه کنید و وکالت نامه امضا کنید تا اون بجای شما شکایت کنه و پیگیر کارتون باشه ، جوری که حسابی طرف کلاه بردار رو ادب کنید .
مبلغش انقدر نیست که بخوام وکیل بگیرم ولی انقدر هم نیست که بیخیالش بشم
ممنون از نظرتون
منتظر نظر بقیه دوستان هم هستم
motedayn
24-08-2018, 23:01
یک نفر هارد اکسترنال تو شیپور اگهی کرده بود ب اسم ۱۵۰ که پیام میدادی میگفت
هارد ۵۰۰ صد تومن ، ۱ ترا ۲۰۰ ، ۴ ترا ۵۰۰ گفت پول رو واریز کن میفرستم
اینکارو نکردم
اگه کسی بخواد به شهر دیگه کالایی ارسال کنه میتونه داخل ایسام ثبت نام کنه اونجا پول داخل سایت میمونه تا جنس دستت برسه بعد تایید میکنی به حساب طرف واریز میشه
شیپور و دیوار برای معاملات حضوریه
zorro0641
24-08-2018, 23:15
یک نفر هارد اکسترنال تو شیپور اگهی کرده بود ب اسم ۱۵۰ که پیام میدادی میگفت
هارد ۵۰۰ صد تومن ، ۱ ترا ۲۰۰ ، ۴ ترا ۵۰۰ گفت پول رو واریز کن میفرستم
اینکارو نکردم
اگه کسی بخواد به شهر دیگه کالایی ارسال کنه میتونه داخل ایسام ثبت نام کنه اونجا پول داخل سایت میمونه تا جنس دستت برسه بعد تایید میکنی به حساب طرف واریز میشه
شیپور و دیوار برای معاملات حضوریه
بله میدونم اینها رو ولی ایسام واسه کاربرای اکثرا حرفهای هست
به علاوه ایسام تعرفه زیادی میگیره که واقعا بهصرفه نیست
من خودم همین هفته گذشته 3 بار از فروشندههای شیپور خرید کردم که فقط یکیش که همین آقا باشه، بدقولی کرده و اون دو نفر بدون هیچ مشکلی واسم ارسال کردن
motedayn
24-08-2018, 23:50
L
بله میدونم اینها رو ولی ایسام واسه کاربرای اکثرا حرفهای هست
به علاوه ایسام تعرفه زیادی میگیره که واقعا بهصرفه نیست
من خودم همین هفته گذشته 3 بار از فروشندههای شیپور خرید کردم که فقط یکیش که همین آقا باشه، بدقولی کرده و اون دو نفر بدون هیچ مشکلی واسم ارسال کردن
میدونم میدونید منتهی ایسام برای خریدار قابل اطمینان تره
راجب شکایت هم اینو در نظر بگیرید کلی رفت و امد داره این وسط باید یک هزینه ای هم بکنید
ولی اگه خیلی براتون مهمه برید دادسرا اونجا بهشون بگید هر چیزی که لازم داشته باشه همونجا کامل راهنمایتون میکنن
zorro0641
25-08-2018, 00:02
L
میدونم میدونید منتهی ایسام برای خریدار قابل اطمینان تره
راجب شکایت هم اینو در نظر بگیرید کلی رفت و امد داره این وسط باید یک هزینه ای هم بکنید
ولی اگه خیلی براتون مهمه برید دادسرا اونجا بهشون بگید هر چیزی که لازم داشته باشه همونجا کامل راهنمایتون میکنن
خب همین
منم دقیقا میخوام بدونم روندش به چه صورت هست که آیا ارزش پیگیری داره یا نه
دوست داشتم از تجربه دوستانی که قبلا این مشکل رو داشتن استفاده کنم
FOURTH RETURN
16-10-2018, 11:43
هیچ وقت بدون ضمانت به کسی که نمیشناسید اطمینان نکنید
هیچ وقت اگر کسی گفت پول به حسابتون میریزم اون جنس رو نفروشید بذارید برای خودم و حتما هم باید برید پیش عابر بانک تا پول واریز کنم بدونید که دزد کارت به کارت هست
یه بار یه خونه برای اجاره گذاشته بودم تو دیوار طرف زنگ زد گفت پول به حسابت میریزم اما خونه رو به کس دیگه نده من هم خر شدم بدون فکر کردن قبول کردم
گفت برو پیش عابربانک پول میریزم به حسابت یه موجودی بگیر ببین پول واریز شده یا نه من هم رفتم بعدش دیدم هر چی پول تو کارتم بود غیب شده و رفته به حساب اون
دزدی کارت به کارت به این صورته که برای دزدی باید حتما اونی که میخواد ازش دزدی بشه و دزد باید پای خودپرداز باشن لحظه دزدی تا دزد بتونه پولش رو بریزه به حساب خودش
یه باگی هست تو دستگاههای خودپرداز که دزدها ازش استفاده میکن نمیدونم چکار میکنن و چه کدهایی رو میزنن
اما هر جا اگر کسی گفت میخواد پول به حسابتون بریزه بهش شک کنید و از هوا حلیم تو دیگ نیفتید مثل من
من رفتم شکایت هم کردم به پلیس فتا هنوز هم یک سال هم بیشتره گذشته خبری نشده ازش
دزدی کارت به کارت رو سرچ کنید
هیچ وقت بدون ضمانت به کسی که نمیشناسید اطمینان نکنید
هیچ وقت اگر کسی گفت پول به حسابتون میریزم اون جنس رو نفروشید بذارید برای خودم و حتما هم باید برید پیش عابر بانک تا پول واریز کنم بدونید که دزد کارت به کارت هست
یه بار یه خونه برای اجاره گذاشته بودم تو دیوار طرف زنگ زد گفت پول به حسابت میریزم اما خونه رو به کس دیگه نده من هم خر شدم بدون فکر کردن قبول کردم
گفت برو پیش عابربانک پول میریزم به حسابت یه موجودی بگیر ببین پول واریز شده یا نه من هم رفتم بعدش دیدم هر چی پول تو کارتم بود غیب شده و رفته به حساب اون
دزدی کارت به کارت به این صورته که برای دزدی باید حتما اونی که میخواد ازش دزدی بشه و دزد باید پای خودپرداز باشن لحظه دزدی تا دزد بتونه پولش رو بریزه به حساب خودش
یه باگی هست تو دستگاههای خودپرداز که دزدها ازش استفاده میکن نمیدونم چکار میکنن و چه کدهایی رو میزنن
اما هر جا اگر کسی گفت میخواد پول به حسابتون بریزه بهش شک کنید و از هوا حلیم تو دیگ نیفتید مثل من
من رفتم شکایت هم کردم به پلیس فتا هنوز هم یک سال هم بیشتره گذشته خبری نشده ازش
دزدی کارت به کارت رو سرچ کنید
یعنی شما فقط اعلام موجودی گرفتید و کارتتون هک شد؟ به جز گرفتن موجودی، آیا کار دیگه ای هم کردید؟
چون من شنیدم اینا میگن برو دم عابر بانک. زبان سیستم رو انگلیسی کن و یک سری کارهای دیگه که از اون طریق از کارت طرف پول میگیرن.
FOURTH RETURN
17-10-2018, 18:11
یعنی شما فقط اعلام موجودی گرفتید و کارتتون هک شد؟ به جز گرفتن موجودی، آیا کار دیگه ای هم کردید؟
چون من شنیدم اینا میگن برو دم عابر بانک. زبان سیستم رو انگلیسی کن و یک سری کارهای دیگه که از اون طریق از کارت طرف پول میگیرن.
بله بدون اینکه رمز کارتمو داشته باشه آره فکر کنم زبون هم گفت انگلیسی کن
zorro0641
17-10-2018, 18:42
بله بدون اینکه رمز کارتمو داشته باشه آره فکر کنم زبون هم گفت انگلیسی کن
اگه زبون رو گفته انگلیسی کنین و رمز هم نداشته، پس حتما از طریق انتقال وجه واسش واریز کردین منتهی جون زبان انگلیسی بلد نبودین متوجه نبودین دارین چیکار میکنین
zorro0641
17-10-2018, 18:50
سلام
کسی از روند ثبت شکایت از فروشندههایی که از طریق شیپور آگهی دادن ولی کلاهبرداری میکنن، اطلاع داره؟
هفته پیش از یک فروشنده یک قلم کالا بهصورت غیرحضوری خریدم و از طریق واریز کارت به کارت پول کالا رو دادم
از همون روزی که گفت براتون ارسال کردم، درخواست شناسه پستی کردم و ایشون چندان اعتنا نمیکرد و قول فردا پس فردا میداد
بعدش هم بهونه گرفتاری و مشکلات شخصی رو آورد تا چند روز پیش که کلا دیگه تماس هم جواب نمیدادن
به شیپور زنگ زدم و ماجرا رو گفتم و پشتیبانی شیپور هم گفت که باید به دادسرا مراجعه کنین
حالا سوالم این هست که مراجعه به دادسرا چطور هست؟ از قبل باید فرم و درخواست پر کنیم؟ به کدوم بخش باید مراجعه کنیم؟ هزینهاش چه مقدار میشه؟ و از همه مهمتر چه مدارکی لازم هست؟
پیشاپیش از پاسخگوییتون ممنونم
راستی من چند روز پیش رفتم دادگستری سوال کردم ببینم پروسه شکایت کردن از اون یارو چطور هست
واحد ارشاد دادگستری گفت که باید برم یکی از دفاتر خدمات قضایی و دادخواستی که نوشتم رو برام ثبت الکترونیکی کنه و هزینهاش رو پرداخت کنم (حدود 35ت)
بعد از اون باید منتظر باشم تا واسم یه پیامک بیاد که چه روزی و به کدوم شورای حل اختلاف مراجعه کنم
و گفت که چون مبلغ زیر 20 میلیون تومن هست، دادخواست و اینا کلا در صلاحیت شورای حل اختلاف هست و نیازی به مراجعه به دادگاه و اینا نیست
و از همه مهمتر این بود که اشاره کرد چون محل سکونت اون یارو، یه شهر دیگس، محل مراجعه به شورای حل اختلاف هم میافته همونجا و من باید برم اونجا
اون هم چند بار تا مشکل حل بشه
که دیدم کلا صرف نمیکنه و بیخیال شدم
FOURTH RETURN
17-10-2018, 19:50
اگه زبون رو گفته انگلیسی کنین و رمز هم نداشته، پس حتما از طریق انتقال وجه واسش واریز کردین منتهی جون زبان انگلیسی بلد نبودین متوجه نبودین دارین چیکار میکنین
نه آقا حواسم بود چکار میکنم انگلیسی هم بلدم تازه اون قرار بود برای من واریز کنه الکی یه چیز نگو برو ببین دزدی کارت به کرت چیه اصلا اون باگش حتما وقتی زبانش انگلیسیه فعال میشه
ایشون درست میگه
متاسفانه یه باگ دستگاه های خودپرداز هست به این شکل که با گرفتن یه کد (که پشت تلفن بهتون میگن) از طریق شماره گیر دستگاه خودپرداز حسابتون رو خالی می کنن. اینا برای اینکه متوجه نشین دارین بین این کدها یه شماره حساب وارد می کنین اعداد رو رقم به رقم میگن! یعنی مثلا میگن 2 رو بزن حالا 1 رو بزن حالا 8 رو بزن و ...
اکثرا هم این کلاه برداری ها توسط کارمندهای بانک انجام میشه که از این باگ خبر دارن. بدبختی اینجاست که هیچ اطلاع رسانی هم در موردش نشده تا حالا! یه مدت دیدم زبون انگلیسی رو برا بعضی خودپردازا غیرفعال کرده بودن ولی دوباره برش گردوندن
FOURTH RETURN
19-10-2018, 11:39
ایشون درست میگه
متاسفانه یه باگ دستگاه های خودپرداز هست به این شکل که با گرفتن یه کد (که پشت تلفن بهتون میگن) از طریق شماره گیر دستگاه خودپرداز حسابتون رو خالی می کنن. اینا برای اینکه متوجه نشین دارین بین این کدها یه شماره حساب وارد می کنین اعداد رو رقم به رقم میگن! یعنی مثلا میگن 2 رو بزن حالا 1 رو بزن حالا 8 رو بزن و ...
اکثرا هم این کلاه برداری ها توسط کارمندهای بانک انجام میشه که از این باگ خبر دارن. بدبختی اینجاست که هیچ اطلاع رسانی هم در موردش نشده تا حالا! یه مدت دیدم زبون انگلیسی رو برا بعضی خودپردازا غیرفعال کرده بودن ولی دوباره برش گردوندن
خوب این که شد اونی که من میگم!
اون میگه تو پول بحسابش واریز کردی چون انگلیسی بلد نیستی که اصلا اینطور نیست ربطی به پول واریز کردن نداره بلکه یه باگ هست که فقط وقتی زبان خود پرداز انگلیسیه کار میکنه
خوب این که شد اونی که من میگم!
اون میگه تو پول بحسابش واریز کردی چون انگلیسی بلد نیستی که اصلا اینطور نیست ربطی به پول واریز کردن نداره بلکه یه باگ هست که فقط وقتی زبان ای تی ام انگلیسیه کار میکنه
منم حرف شما و تایید کردم
FOURTH RETURN
13-12-2018, 10:47
چند روز پیش دوباره این بلا سر یکی از آشناهام اومده بهش زنگ زدن گفتن از صدا و سیما هستیم پنج میلیون برنده شدید برید پای دستگاه عابربانک تا پول واریز کنیم و........................
تا میتونید اطلاع رسانی کنید سر کسی کلاه نره ممکنه کسی همه سرمایش تو کارتش باشه و سکته کنه
SINASONY
03-01-2019, 13:02
چند روز پیش دوباره این بلا سر یکی از آشناهام اومده بهش زنگ زدن گفتن از صدا و سیما هستیم پنج میلیون برنده شدید برید پای دستگاه عابربانک تا پول واریز کنیم و........................
تا میتونید اطلاع رسانی کنید سر کسی کلاه نره ممکنه کسی همه سرمایش تو کارتش باشه و سکته کنه
درود. اولا تشکر میکنم ازاطلاع رسانیتون.فقط مساله و کلاهبرداری یکم برام مبهمه.امکانش هست بگین دقیقا چیکار کردین حساب تون خالی شد؟جالب بود برام همچین کلاهبرداریی.که به این راحتی حساب رو خالی میکنن.
MasoudBJ
19-02-2019, 20:57
یکی دیگه از روشهای کلاهبرداری توی سایتهایی مثل دیوار و شیپور اینه که
طرف میاد یک جنسی رو با قیمت خیلی پایین میزنه، وقتی بهش زنگ میزنی، مثلا میگه که من الان نیستم و یک دو نفر دیگه قراره بیان ساعت مثلا 10 میرسم،
شما اگه حتماً میخوای بیعانه بزن تا برات نگهش دارم.
از چند نفر که بیعانه گرفت دیگه جواب نمیده و پیام های تلگرام رو هم کلاً پاک میکنه.
طرف اصلاً معلوم نیست از کجای کشور داره آگهی میزنه
معمولاً شماره کارت رو هم پیامک نمیکنه که مدرک نباشه.
FOURTH RETURN
25-02-2019, 23:17
درود. اولا تشکر میکنم ازاطلاع رسانیتون.فقط مساله و کلاهبرداری یکم برام مبهمه.امکانش هست بگین دقیقا چیکار کردین حساب تون خالی شد؟جالب بود برام همچین کلاهبرداریی.که به این راحتی حساب رو خالی میکنن.
پستهای بالایی رو بخونید
وکیل طلاق در کرج
12-03-2024, 16:25
اگر خواستید وکیل بگیرید ما در خدمت شما هستیم و تمام امورد مبوط به شاکایات و پیگیری ها را انجام میدهیم.
وکیل طلاق در کرج
12-03-2024, 16:34
kalat-karaj.com
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.