ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با رایت کردن دی وی دی

reza bastani
22-08-2018, 16:58
سلام دوستان
دستگاه دی وی دی رامم چند وقتی هست با یک مشکلی مواجه شده و نمیتونم رایت کنم. وقتی فرآیند رایت کردن رو شروع میکنم یک مقداری جلو میره اما بعد خطا میده. هم با خود ویندوز امتحان کردم هم با ultra iso هر دو جا مشکل داره. دی وی دی هم مشکل نداره چون به دیگران میدم میتونن رایت کنن. پس مشکل به دستگاه من مربوط هست. لپ تاپ من ASUS مدل X555L هستش. نوع دی وی دی رایتر رو نمیدونم اما تو device manager که نگاه میکنم مدلش رو HL-DT-ST DVDRAM GUC0N نوشته شده. ویندوزم هم ویندوز 10 هستش. ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید. به تصاویر زیر هم توجه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

radarz
22-08-2018, 19:24
ممکنه لنز دستگاه ضعیف باشه

reza bastani
22-08-2018, 20:23
ممکنه لنز دستگاه ضعیف باشه

دو ساله که این لپ تاپ رو خریدم و تعداد خیلی کمی دی وی دی تا حالا رایت کردم. شاید کمنر از انگشتای دست.

silvermanhhh
23-08-2018, 08:28
وقتی میخاید رایت کنید رو چه سرعتی میزارید؟در برنامه nero اپشن داره
2x 4x 6x 8x 16x معمولا پیشفرضش 16x هست شما با 4x بزنید

reza bastani
23-08-2018, 10:11
وقتی میخاید رایت کنید رو چه سرعتی میزارید؟در برنامه nero اپشن داره
2x 4x 6x 8x 16x معمولا پیشفرضش 16x هست شما با 4x بزنید
با ultra iso و ویندوز تست کردم فقط سرعت 4 و 8 داره. هر دوش رو تست کردم فرقی نداره.

silvermanhhh
23-08-2018, 21:13
با ultra iso و ویندوز تست کردم فقط سرعت 4 و 8 داره. هر دوش رو تست کردم فرقی نداره.

با نرو هم یه تست بزن،با نرو بزن سرعت 2x ببین چطوره،چون طبق اون عکسی که گذاشتید،میگه که سرعت رایت کمتر یا بیشتر از حد مجاز دی وی دی رایتر هست،این مشکل قبلن هم بود یا این اواخر اینطور شده؟
شما دی وی دی خام دیگه ای هم امتحان کنید مارک دیگه

reza bastani
23-08-2018, 21:40
با نرو هم یه تست بزن،با نرو بزن سرعت 2x ببین چطوره،چون طبق اون عکسی که گذاشتید،میگه که سرعت رایت کمتر یا بیشتر از حد مجاز دی وی دی رایتر هست،این مشکل قبلن هم بود یا این اواخر اینطور شده؟
شما دی وی دی خام دیگه ای هم امتحان کنید مارک دیگه
قبلاً رایت میکردم و مشکلی نداشت. اخیراً به مشکل میخوره. دو مارک مختلف رو هم امتحان کردم به نتیجه نرسید. کدوم نسخه از Nero رو پیشنهاد میکنید؟

silvermanhhh
24-08-2018, 09:03
سلام اخرین نسخه نرو همیشه تو نت پیدا میشه همونو بگیرید بهتره،بزنید nero burning disk تو گوگل تا بیاد
اگه احیانا با نرو هم امتحان کردید و جواب نداد یا ببرید گارانتی درست کنن،یا خودتون یه دی وی دی رایتر اکسترنال بخرید ،بهترین ها برا رایت هم اول مارک pioneer بعد sony

radarz
24-08-2018, 09:47
با کلون بهتره با اون تست کنید ولی سرعت 4 . 8 برای دی وی دی رایتر های 10-15 ساله پیش بود . این ی ایرادی پیدا کرده

hamid3369
24-08-2018, 09:56
با nero , مارک دیگر لوح فشرده تست کنید

reza bastani
25-08-2018, 15:09
با Nero 2018 هم تست کردم همچنان مشکل پابرجا بود. البته مارک دیگه دی وی دی هنوز تهیه نکردم ولی فعلا که این خطاها رو میداد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamid3369
25-08-2018, 19:55
با Nero 2018 هم تست کردم همچنان مشکل پابرجا بود. البته مارک دیگه دی وی دی هنوز تهیه نکردم ولی فعلا که این خطاها رو میداد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قطعی نمیشه گفت که درایو dvd شما معیوبه باید dvd لوح دیگه با فایل های گوناگون تست کنید شاید ایراد از فایل باشه :n13: