مشاهده نسخه کامل
: فریمور ویرایش شده مودم Huawei B612 (ایرانسل Tf-i60)
ho3in2012
21-08-2018, 14:47
با سلام
با توجه به اینکه آموزش ویرایش فریمور مودم های هوآوی توسط دوستان در انجمن در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتشر شد
تصمیم گرفتم فریمور مودم هوآوی B612 را ویرایش کرده و برای شما دوستان قرار دهم
جا داره از زحمات کاربر @balouchi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای انتشار مطالب مفید آموزشیشون تشکر کنم
نسخه فریمور ویرایش شده: 11.195.03.00.002
این فریمور، متعلق به خود شرکت هوآوی بوده و اپراتوری نمی باشد و از پایداری خوبی نیز برخوردار است
برای فلش این فریمور حتما باید از طریق پورت usb اقدام نمایید
توجه : فریمور کاملا تست شده، اما مسولیت هر گونه مشکلی که در اثر انجام اشتباه فلش ممکن است برای مودم شما به وجود بیاید بر عهده خودتان است
تذکر2: این فریمور مناسب آنلاک کردن نمی باشد بعد از آنلاک مودم خود این فریمور را نصب نمایید
قابلیت های اضافه شده به این فریمور:
1- اضافه شدن USSD
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اضافه شدن زبان فارسی
3- قابلیت قفل روی FDD و TDD
4-قابلیت تعریف 4 SSID برای وای فای با نام و رمز های متفاوت!
5- قابلیت انتخاب کانال وای فای
6- نمایش اطلاعات مربوط به کیفیت سیگنال و مشخصات دکل نظیر CELL_ID و RSRQ و RSRP و SINR و PLMN در قسمت Device Information
7- نمایش نام اپراتور به جای کد شبکه برای اپراتور های های وب و مبین نت
لینک دانلود و روش فلش در این پست اضافه شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویرایش دوم فریمور مودم B612 تاریخ 1 شهریور 1397 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویرایش سوم فریمور مودم B612 تاریخ 13 مهر 1397 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ho3in2012
21-08-2018, 18:25
شرمنده بابت تاخیر:n02:
لــــــینک دانلود فریـــــمور
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 30world.zip.html)
روش فلش
1- ابتدا از نصب بودن درایور های مودم بر روی سیستم خود اطمینان حاصل کنید
2- فایل ارسال شده در بالا را دانلود و اکسترکت کنید
3- مودم را با کابل USB به پی سی متصل کرده و نقاط مربوط به مود دانلود را اتصال کوتاه نمایید (دقیقا مانند کاری که برای آنلاک کردین) و سپس مودم را به برق بزنید. اگر همه چیز درست پیش برود هیچ چراغی از مودم نباید روشن شود
4- وارد فولدر 1.USB Safe Loader از فایل دانلود شده شوید و CMD را در همان فولدر اجرا کن کنید(از طریق شیفت و راست کلیک)
5- از دیوایس منیجر ویندوز پورت مودم را چک کنید و دستور زیر را در CMD اجرا نمایید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جای PORTNUMBER عدد پورت در دیوایس منیجر را وارد کنید
6- در صورتی که همه چیز درست پیش رفته باشد مودم شما یکبار ریستارت شده و همه چراغ هایش با هم روشن می شود
7- مجددا به دیوایس منیجر رفته و شماره پورت Huawei PC UI Interface را یاد داشت نمایید
8- حال وارد فولدر دوم فایل دانلود شده شوید و CMD را در همان فولدر باز کنید
9- دستور زیر را برای فلش اجرا نمایید
به جای PORTNUMBER عدد پورت Huawei PC UI Interface در دیوایس منیجر را وارد کنید
10- حال چندین فایل روی مودم شما فلش شده و مودم ریستارت می شود (در زمان فلش چراغ مودم آبی پررنگ و دو چراغ آنتن روشن باید باشد)
11-بعد از بوت شدن مودم مودم رو یکبار از برق کشیده و دوباره به برق بزنید و یکبار هم تنظیمات را ریست نمایید
باز هم جا داره از کاربر محترم انجمن جناب balouchi تشکر کنم
در پست بعد یکی از مشکلاتی که ممکنه باهاش رو به رو بشین رو براتون تشریح میکنم و روش حل اون مشکل رو براتون توضیح میدم
ho3in2012
21-08-2018, 18:36
مشکلی که ممکنه در زمان فلش کردن در این حالت به وجود بیاد این هست که وسط کار ممکنه یک دفعه روند فلش گیر کنه یا قطع بشه!
در صورتی که وسط کار فلش به خطا خوردین مجددا روند رو تکرار کنین و فلش را انجام بدین تا فلش انجام بشه
ولی اون فرآیند فلش ناموفق ممکنه باعث شده باشه که اطلاعات آنلاک از روی مودم شما پاک شده باشه و شما با صحنه زیر رو به رو بشین!:n04::n04:
آیا می توان با همان کد 000000000000000a مودم را آنلاک کرد؟
پاسخ خیر هست، همان طور که در پست اول ذکر شده این فریمور مخصوص آنلاک نیست! و چون ویرایشی مربوط به قسمت آنلاک در آن انجام نشده این کد روی آن جواب نمی دهد!
پس چه باید کرد؟
باید مجددا فریموری که مودمتان را با آن آنلاک کرده اید فلش کرده و فرآیند آنلاک را تکرار کنید، سپس این فریمور را روی آن فلش نمایید
balouchi
21-08-2018, 19:12
مشکلی که ممکنه در زمان فلش کردن در این حالت به وجود بیاد این هست که وسط کار ممکنه یک دفعه روند فلش گیر کنه یا قطع بشه!
در صورتی که وسط کار فلش به خطا خوردین مجددا روند رو تکرار کنین و فلش را انجام بدین تا فلش انجام بشه
ولی اون فرآیند فلش ناموفق ممکنه باعث شده باشه که اطلاعات آنلاک از روی مودم شما پاک شده باشه
سلام و تشکر. اگه احیانا علتی خاصی که باعث گیر کردن فلش و پریدن آنلاک مودم میشه رو کشف کردن، برای دوستان به اشتراک بگذارید.
hamedxx1
21-08-2018, 20:57
سلام
با برنامه BootRomDownloadTool نمیشه فلش کرد؟
ho3in2012
21-08-2018, 21:24
سلام
با برنامه BootRomDownloadTool نمیشه فلش کرد؟
سلام
اگه این نرم افزار روی سیستم شما جواب میده میتونین باهاش فلش کنین
alirezaveis
22-08-2018, 11:25
ممنون از وقتی که گذاشتید. میشه قابلیت نمایش باندی که مودم به اون متصل شده رو هم به فریم ور اضافه کنید ؟ مثلا نشون بده به باند 3 یا 7 یا 42 وصل شده
ho3in2012
23-08-2018, 06:21
ویرایش جدید فریمور مودم B612 تاریخ 1 شهریور 1397
فریمور پایه مربوط به اپراتور های وب می باشد
ویژگی های نسخه ویرایش شده:
تمام ویژگی های اضافه شده به نسخه قبل در این نسخه نیز موجود است و تنها موارد زیر به ان اضافه شده است:
1-دفترچه تلفن
2- نمایش اطلاعات بیشتر در Device Information (نظیر باند فرکانسی متصل به ان و پهنای باند دکل و ...)
3- قابلیت قرار دادن مودم روی حالت MIMO 4*4 و یا CA (قابلیت قفل روی TDD و FDD همچنان در این نسخه فعال است)
نکته: به دلیل اینکه خیلی ها از لوگوی شرکت های وب خوششون نمیاد لوگو اصلی شرکت هوآوی جایگزین شده است
لـــــــینک دانـــــــــلود فریـــــــمور ویرایش دوم
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2_p30world.zip.html)آمــــوزش فلش در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد از فلش آدرس پنل مودم به 192.168.0.1 تغییر می کند که می توانید از همان جا نسبت به تغییر آن اقدام نمایید
ho3in2012
23-08-2018, 06:24
ممنون از وقتی که گذاشتید. میشه قابلیت نمایش باندی که مودم به اون متصل شده رو هم به فریم ور اضافه کنید ؟ مثلا نشون بده به باند 3 یا 7 یا 42 وصل شده
سلام
در ویرایش دوم این قابلیت + قابلیت انتخاب مایمو و ca وجود دارد
به این پست رجوع شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sadeghbb
23-08-2018, 15:09
الان فریمور های وب روی مودم دارم
این فریمور رو میتونم بدون usb بزنم رو مودم ؟
hamedxx1
23-08-2018, 16:00
سلام.
میشه ویرایش دوم رو برای فریمور جهانی هم بزارید.
23-08-2018, 17:30
الان فریمور های وب روی مودم دارم
این فریمور رو میتونم بدون usb بزنم رو مودم ؟
سلام
چون فریمور دستکاری شده هست فقط از طریق usb قابل فلش هست
ho3in2012
23-08-2018, 17:32
سلام.
میشه ویرایش دوم رو برای فریمور جهانی هم بزارید.
متاسفانه فکر نکنم دیگه وقت داشته باشم مودمو باز کنم و فریمور ویرایش کنم
این ویرایش دوم لوگوی شرکت های وب رو نداره و منوش دقیقا شبیه فریمور اصلی هست
اگه فرصت کردم همین تغییرات ویرایش دوم رو روی فریمور اصلی هم اعمال میکنم
فقط نکته ای که هست فریمور اصلی قابلیت MIMO و CA رو ساپورت نمیکنه برای همین فریمور های وب رو ویرایش کردم
دوست عزیز
متاسفانه فکر نکنم دیگه وقت داشته باشم مودمو باز کنم و فریمور ویرایش کنم
این ویرایش دوم لوگوی شرکت های وب رو نداره و منوش دقیقا شبیه فریمور اصلی هست
اگه فرصت کردم همین تغییرات ویرایش دوم رو روی فریمور اصلی هم اعمال میکنم
فقط نکته ای که هست فریمور اصلی قابلیت MIMO و CA رو ساپورت نمیکنه برای همین فریمور های وب رو ویرایش کردم
سلام
دست شما درد نکنه و خسته نباشید
فقط اگر ممکنه فریمور های وب رو هم اپلود کنید تا بقیه اگر خواستن باز یک دستی روش بکشن
متشکرم
nobody2000
23-08-2018, 22:58
نمیشه برا این مودم یه چیزی شبه عکس زیر درست کرد که مثلا فرکانس های ایران را برای تجمیع داشته باشه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ho3in2012
23-08-2018, 22:58
سلام
دست شما درد نکنه و خسته نباشید
فقط اگر ممکنه فریمور های وب رو هم اپلود کنید تا بقیه اگر خواستن باز یک دستی روش بکشن
متشکرم
سلام
خواهش میکنم
فریمور های وب رو قبلا دوستان گذاشتن
ho3in2012
23-08-2018, 23:11
نمیشه برا این مودم یه چیزی شبه عکس زیر درست کرد که مثلا فرکانس های ایران را برای تجمیع داشته باشه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز من این مورد رو خودم تست کردم و گزینه تجمیع ها رو هم اتفاقا اضافه کردم
ولی خب کار نمیکرد و موقع گذاشتن روی حالت تجمیع 1800 + 2600 پیغام failed میداد(بقیه فرکانس ها به صورت تکی کار میکردن)
دلیلش هم مشخص بود چون این مودم اصلا قابلیت تجمیع فرکانس نداره (CAT6 بودنش برای MIMO 4*4 هست)
اگر قرار بود تجمیع فرکانس هم داشته باشه دیگه CAT6 نبود مثل مودم Huawei B2368 میشد CAT12:n02:
شما مطمئن باشین اگه این مودم از قابلیت تجمیع فرکانس ساپورت میکرد خودش روی فریمور اصلی به صورت اتوماتیک روی فورجی پلاس بدون هیچ تنظیمات و فریمور اضافی سوییچ میشد (مثل مودم b525)
دلیلی هم که باعث این همه سو تفاهم درباره این مودم شده شرکت ایرانسل هست که این مودم رو به عنوان تجمیع کننده فرکانس به مردم معرفی کرد (که البته بعد از فهمیدن اشتباهش ساپورت 4G+ رو از توضیحات محصول فروشگاهش حذف کرد)
دوست عزیز من این مورد رو خودم تست کردم و گزینه تجمیع ها رو هم اتفاقا اضافه کردم
ولی خب کار نمیکرد و موقع گذاشتن روی حالت تجمیع 1800 + 2600 پیغام failed میداد(بقیه فرکانس ها به صورت تکی کار میکردن)
دلیلش هم مشخص بود چون این مودم اصلا قابلیت تجمیع فرکانس نداره (CAT6 بودنش برای MIMO 4*4 هست)
اگر قرار بود تجمیع فرکانس هم داشته باشه دیگه CAT6 نبود مثل مودم Huawei B2368 میشد CAT12:n02:
شما مطمئن باشین اگه این مودم از قابلیت تجمیع فرکانس ساپورت میکرد خودش روی فریمور اصلی به صورت اتوماتیک روی فورجی پلاس بدون هیچ تنظیمات و فریمور اضافی سوییچ میشد (مثل مودم b525)
دلیلی هم که باعث این همه سو تفاهم درباره این مودم شده شرکت ایرانسل هست که این مودم رو به عنوان تجمیع کننده فرکانس به مردم معرفی کرد (که البته بعد از فهمیدن اشتباهش ساپورت 4G+ رو از توضیحات محصول فروشگاهش حذف کرد)
حالا اگر امکان داره این فریمور رو بزارید ماهم تست بزنیم
ho3in2012
24-08-2018, 01:08
حالا اگر امکان داره این فریمور رو بزارید ماهم تست بزنیم
سلام
همون طور که گفتم دیگه بنده فرصت تست ندارم
جناب بلوچی فایل js تغییر داده شده رو گذاشتن
خودتون میتونین یه فرمیمور رو باز کرده و فقط فایل جناب بلوچی رو جایگزین کرده و فلش بزنین تا اضافه بشه
اسکرین شات هم تو همون پست گذاشتن
MH.Mousavi
24-08-2018, 11:42
سلام
خودتون میتونین یه فرمیمور رو باز کرده و فقط فایل جناب بلوچی رو جایگزین کرده و فلش بزنین تا اضافه بشه
زحمت بکشید فایل js خودتونو بزاریذ ممنون میشم برای بلوچی گفته که خطا داره
MH.Mousavi
24-08-2018, 20:20
سلام
حسین جان برای اجرای qhuaweiflash چیزی نیاز هست اصلا تو ابونتو اجرا نمیشه تو گیتهاب زده کیوتی گرافیک استفاده کرده باید qt نصب کنم؟
حجم qt نگاه کردم حدود 1.5 گیگه
ho3in2012
24-08-2018, 20:33
حسین جان برای اجرای qhuaweiflash چیزی نیاز هست اصلا تو ابونتو اجرا نمیشه تو گیتهاب زده کیوتی گرافیک استفاده کرده باید qt نصب کنم؟
حجم qt نگاه کردم حدود 1.5 گیگه
سلام
روی فایل راست کلیک کنین و از properties اجازه executable شدن رو بهش بدین
این پکیج رو هم نصب کنین
حدودا 80 مگه حجمش
hamedxx1
24-08-2018, 23:40
سلام
روی فایل راست کلیک کنین و از properties اجازه executable شدن رو بهش بدین
این پکیج رو هم نصب کنین
حدودا 80 مگه حجمش
دوست من میشه لینکشو بزارید
ho3in2012
24-08-2018, 23:43
دوست من میشه لینکشو بزارید
به این تاپیک مراجعه کنین اونجا لینکش هست
hamedxx1
24-08-2018, 23:48
به این تاپیک مراجعه کنین اونجا لینکش هست
منظورم لینک این qt5-default فایل بود
ho3in2012
25-08-2018, 03:56
منظورم لینک این qt5-default فایل بود
من لینکی ازش ندارم
چرا از repository خود لینوکستون نصبش نمیکنین؟
با همون دستوری که نوشتم
hamedxx1
25-08-2018, 06:46
من لینکی ازش ندارم
با همون دستوری که نوشتم
سلام.میشه درمورد هردو بیشتر توضیح بدین
- - - Updated - - -
من لینکی ازش ندارم
با همون دستوری که نوشتم
سلام.میشه در مورد هردو بیشتر توضیح بدین.دستور اجرا نمیشه
ho3in2012
25-08-2018, 07:12
سلام.میشه درمورد هردو بیشتر توضیح بدین
- - - Updated - - -
سلام.میشه در مورد هردو بیشتر توضیح بدین.دستور اجرا نمیشه
شما اگه ابونتو رو نصب کرده باشین ابزار های apt و apt-get که برای نصب پکیج ها کاربرد دارن به صورت پیشفرض نصب هست
فقط کافیه سیستم عامل ابونتو شما به اینترنت وصل باشه تا بتونین هر پکیجی رو میخوان با یه دستور خیلی راحت نصب کنین
برای مثال شما نیاز به نصب qt5-default دارین کافیه terminal لینوکس رو باز کنین و دستور زیر را برای نصب بزنین
و اطلاعاتی در مورد اطلاعات پکیج و حجمش بهتون نشون میده و برای نصب y رو میزنین و تمام.
hamedxx1
28-08-2018, 21:48
سلام
میشه خواهش کنم امکان بکاپ گیری تنظیمات هم برای این فریمور ایجاد کنید
با تشکر
سلام درایور مودم رو از کجا تهیه کنم سیستم پورت یو اس بی مودم رو نمیشناسه
iran2008
17-09-2018, 19:50
سلام.
من این برنامه رو زدم علل حساب کار میکنه.
فقط بعد از اینکه زدم به گفته خودتو نبرا کارکرد بهتر یه ریسیت فکتوری کردم. یعنی با یوزر و پاسورد خودم وارد مودم شدم.
ولی بعد اینکه مودم ریسیت فکتوری شد و بالا اومد با یوزر و پسورد خودم که وارد نمیشه هیچ، با یوزر و پسورد admin admin هم وارد نمیشه.
مگه چیز دیگست ؟؟
ضمنا من نکاتی هم در حین برنامه زدن متوجه شدم که فکر میکنم همینا باعث شده بعضیا نتونن این برنامه رو با موفقیت بزنن که میگم تو یه پست.
ho3in2012
17-09-2018, 20:02
سلام.
من این برنامه رو زدم علل حساب کار میکنه.
فقط بعد از اینکه زدم به گفته خودتو نبرا کارکرد بهتر یه ریسیت فکتوری کردم. یعنی با یوزر و پاسورد خودم وارد مودم شدم.
ولی بعد اینکه مودم ریسیت فکتوری شد و بالا اومد با یوزر و پسورد خودم که وارد نمیشه هیچ، با یوزر و پسورد admin admin هم وارد نمیشه.
مگه چیز دیگست ؟؟
ضمنا من نکاتی هم در حین برنامه زدن متوجه شدم که فکر میکنم همینا باعث شده بعضیا نتونن این برنامه رو با موفقیت بزنن که میگم تو یه پست.
در ویرایش دوم فریمور بعد از فکتوری ریست آی پی مودم شما به 192.168.0.1 تغییر خواهد کرد
و نام کاربری و کلمه عبور به admin با حروف کوچک تغییر پیدا می کند
iran2008
17-09-2018, 20:36
درست شد؛
ایراد از خودم بود،
موقعی که مودم ریسیت میشه و میاد بالا خود برنام هپیغام میده باید برای وای فای یه اسم و یه پسورد بزاری.
همونجا هم یه گزینه میاد بنام same as wifi password که اگه این گزینه تیک بخوره، پسورد ادمین مودم میشه دقیقا همون پسورد وای فای مودم. :n09:
مجبور شدم یه ریسیت فکتروی سخت افزاری کنم تا کلا بشه admin admin و دیگه بعد این فهمیدم جریان از این گزینه بوده :n02:
vahidhmdn
24-09-2018, 15:59
سپاس فراوان از مطالب مفید
سلام
عزیز تفاوت فریمور های وب و جهانی چی هست در کل؟
و های وب یک شرکتی چیزی هستش یا؟
hamedxx1
05-10-2018, 19:12
سلام
ببخشید میشه گزینه ای که isp ها میتونن کنترل بروی مودم را داشته باشن رو روی
فریمور های وب فعال کنید
ho3in2012
05-10-2018, 21:30
ویرایش سوم فریمور مودم B612 تاریخ 13 مهر 1397
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستانی که مودم مبین نت دارند پیشنهاد می شود این فریمور را نصب کنند
تغییرات:
1- غیرفعال سازی پیشفرض قسمت TR069 و همچنین غیر فعال شدن قسمت آپدیت آنلاین (در صورت چک برای آپدیت ارور می دهد)
2- قابلیت اتصال از طریق Telnet و ADB به مودم (برای اتصال از دستور adb connect 192.168.0.1:5555 استفاده کنید)
3-اسکریپت آنلاک به فایل پیوست شده اضافه شد (فقط روی همین فریمور کار می کند) (این اسکریپت فایل nvram مودم را ویرایش کرده و وضعیت آن را به آنلاک کارخانه ای تغییر می دهد)
بعد از نصب فریمور از قسمت Settings بخش System قسمت System Settings را باز کرده و تمام تیک ها را بردارید
لینک دانلود فریمور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2_p30world.rar.html)
آمــــوزش فلش در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نکته: بعد از نصب آیپی مودم شما به 192.168.0.1 تغییر می کند
ho3in2012
05-10-2018, 21:31
سلام
ببخشید میشه گزینه ای که isp ها میتونن کنترل بروی مودم را داشته باشن رو روی
فریمور های وب فعال کنید
ویرایش سوم منتشر شد
چون فایل حاوی اسکریپ آنلاک هست ممکن هست حذف بشه
در صورت حذف فایل به هیچ عنوان مجددا لینک قرار نمی گیرد
سلام عزیز بابت این کارت ممنون
من وقتی CMD رو اجرا میکنم طبق متن زیر ارور میده و هر کاری کردم نشد که نشد بی زحمت ی راهنمایی کن
PS C:\Users\s.h\Desktop\1.USB Safe Loader> Huawei USB Safe Loader.exe -p 3 usbsafe-b612.bin
Huawei : The term 'Huawei' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable program.
Check the spelling of the name, or if a path was included, verify that the path is correct and try again.
At line:1 char:2
+ Huawei USB Safe Loader.exe -p 3 usbsafe-b612.bin
+ ~~~~~~
+ CategoryInfo : ObjectNotFound: (Huawei:String) [], CommandNotFoundException
+ FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException
ویندوز هم میشناسه مودم رو به اسم زیر
HUAWEI Mobile Connect-3G UI Interface (COM3
ho3in2012
06-10-2018, 18:58
سلام عزیز بابت این کارت ممنون
من وقتی CMD رو اجرا میکنم طبق متن زیر ارور میده و هر کاری کردم نشد که نشد بی زحمت ی راهنمایی کن
PS C:\Users\s.h\Desktop\1.USB Safe Loader> Huawei USB Safe Loader.exe -p 3 usbsafe-b612.bin
Huawei : The term 'Huawei' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable program.
Check the spelling of the name, or if a path was included, verify that the path is correct and try again.
At line:1 char:2
+ Huawei USB Safe Loader.exe -p 3 usbsafe-b612.bin
+ ~~~~~~
ویندوز هم میشناسه مودم رو به اسم زیر
HUAWEI Mobile Connect-3G UI Interface (COM3
بجای Huawei USB Safe Loader.exe بنویسین "Huawei USB Safe Loader.exe" درست میشه
یا فاصله ها رو از نام پاک کنین
بجای Huawei USB Safe Loader.exe بنویسین "Huawei USB Safe Loader.exe" درست میشه
یا فاصله ها رو از نام پاک کنین
دمت گرم شد
فقط احساس میکنم گیرندگیش اومد پایین
شاید اشتباه میکنم
ممنون
سلام میشه یه توضیح مختصر درباره ca و mimo 4*4 بدید؟
سوالم این هست که روی ca میشه فورجی پلاس داشت؟
من مودمم رو انلاک کردم فریموری که بعد انلاک اومده جالب نیست و بخش voipحذف شده توی webui ایرانسل voip بود که فکر کنم مربوط به پورت rj11 باشه و بشه تلفن وصل کرد؟
کدوم فریمور رو بزنم که پایداری خوبی داشته باشه و همه امکاناتش باز باشه چون توی عکس دیدم ویراش دوم ussd نداشت
ممنون میشم راهنماییم کنید.
ho3in2012
07-10-2018, 17:43
سلام میشه یه توضیح مختصر درباره ca و mimo 4*4 بدید؟
سوالم این هست که روی ca میشه فورجی پلاس داشت؟
من مودمم رو انلاک کردم فریموری که بعد انلاک اومده جالب نیست و بخش voipحذف شده توی webui ایرانسل voip بود که فکر کنم مربوط به پورت rj11 باشه و بشه تلفن وصل کرد؟
کدوم فریمور رو بزنم که پایداری خوبی داشته باشه و همه امکاناتش باز باشه چون توی عکس دیدم ویراش دوم ussd نداشت
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
تمام ویرایش ها USSD دارند و پیشنهاد میشه آخرین ورژن رو نصب کنین
Farshid1610
09-10-2018, 00:54
سلام دوستان
لطفا اگه میشه فریمور رسمی رو ادیت کنید و ussd و حالت td و fd lte بهش اضافه کنید. تشکر:n01:
ho3in2012
09-10-2018, 14:31
سلام دوستان
لطفا اگه میشه فریمور رسمی رو ادیت کنید و ussd و حالت td و fd lte بهش اضافه کنید. تشکر:n01:
ویرایش اول بر اساس فریمور رسمی هست و قابلیت هایی که ذکر کردین هم داره
ولی خب جدیدا مبین نت داره آپدیت میده روی فریمور های رسمی و مودم ها لاک میشن
بنابراین من نصب فریمور رسمی رو پیشنهاد نمیکنم
Farshid1610
09-10-2018, 16:32
یعنی امکانش هست الان مودم من که فریمور رسمی هواوی داره، خود به خود دوباره آپدیت بشه و لاک بشه؟ البته مودم tf i60 ایرانسل.
mirizadeh
10-10-2018, 16:55
جناب مهندس سلام
سپاس بابت زحماتی که میکشین
روی هیچ کدوم از فریمور های تغییر داده شده منوی تعریف sip server برای voip وجود نداره ( این گزینه روی فریمور اصلی ایرانسل هستش )
ممنون میشم این گزینه برای آپدیت بعدی اضافه بشه
سپاسگزارم
hamedxx1
11-10-2018, 07:22
سلام جناب حسین آقا
میشه یه توضیح در مورد عملکرد اسکریپها و نحوه استفاده ازشون که در وژن سه گذاشین رو بیان بفرمایید.
با تشکر
سلام و خسته نباشيد
اگر درايور مودم در كامپيوترم نصب شده باشد(مودم 612 مبين نت) و مودم هم آنلاك نباشد ميتوان به صورتي كه گفته شده (طبق آموزش فلش) فايلها رو انتقال داد و نهايتا با اسكريپت آنلاك مودم را آنلاك كرد؟
majidfanni
14-10-2018, 16:19
سلام چطوری باید TF i60 رو آنلاک کرد؟
لطفا راهنمایی کنید
Farshid1610
14-10-2018, 20:53
نسخه جدید فریمور رسمی اومده؟
mohammadgh6
15-10-2018, 14:56
عزیزان با برنامه مولتی کست نمیشه این فریمور و به مودم آپدیت کرد؟
مودم من مبین نت فریمورشم 11.195.03.00.00هستش.
ho3in2012
15-10-2018, 16:58
یعنی امکانش هست الان مودم من که فریمور رسمی هواوی داره، خود به خود دوباره آپدیت بشه و لاک بشه؟ البته مودم tf i60 ایرانسل.
فعلا مودم های مبین نت براشون آپدیت اومده و لاک شدن و چیزی در رابطه با لاک شدن مودم های ایرانسل گزارش نشده
سلام جناب حسین آقا
میشه یه توضیح در مورد عملکرد اسکریپها و نحوه استفاده ازشون که در وژن سه گذاشین رو بیان بفرمایید.
با تشکر
سلام
بعد از نصب فریمور وارد فولدر آنلاک شده و فابل go.bat رو اجرا کنین
سپس عدد 3 را زده و اینتر را بزنین
در مرحله بعد ازتون میخواد که آی پی مودم را وارد کنین که باید بزنین 192.168.0.1
بعد باید صبر کنین تا مودم ریستارت بشه و تمام
سلام و خسته نباشيد
اگر درايور مودم در كامپيوترم نصب شده باشد(مودم 612 مبين نت) و مودم هم آنلاك نباشد ميتوان به صورتي كه گفته شده (طبق آموزش فلش) فايلها رو انتقال داد و نهايتا با اسكريپت آنلاك مودم را آنلاك كرد؟
اگر فریمور ویرایش سه رو نصب کرده باشین طبق توضیحی که بالا دادم میشه آنلاکش کرد
سلام چطوری باید TF i60 رو آنلاک کرد؟
لطفا راهنمایی کنید
دو روش داره:
1-نصب فریمور آنلاک 2- طبق توضیحات بالا
عزیزان با برنامه مولتی کست نمیشه این فریمور و به مودم آپدیت کرد؟
مودم من مبین نت فریمورشم 11.195.03.00.00هستش.
خیر
رام غیر رسمی هست و فقط از طریق USB و حالت دانلود قابل نصب هست
ho3in2012
15-10-2018, 17:01
دوستان تو این تاپیک سوال نپرسین
بنده خیلی کم میام انجمن و سوالتون معمولا بی پاسخ میمونه
این فریمور هم دیگه بروزرسانی نخواهد شد
در صورت هر گونه سوال در رابطه با مودم و آنلاکش لطفا به تاپیک مربوطه مراجعه کنین
نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammadgh6
16-10-2018, 23:30
خیلی خیلی لطف کردین
3-اسکریپت آنلاک به فایل پیوست شده اضافه شد (فقط روی همین فریمور کار می کند) (این اسکریپت فایل nvram مودم را ویرایش کرده و وضعیت آن را به آنلاک کارخانه ای تغییر می دهد)
سلام و خسته نباشيد
اسکریپت آنلاك چه کاری انجام میده؟ اگر استفاده نشه مشکلی پیش میاد؟
بنده اين فايلها رو انتقال دادم ولي آنلاك كارخانه اي كه نشد اصلا آنلاك هم نشد!!
سلام خدمت اساتید عزیز
بنده چند تا مودم B612 دارم یکیشون که مبین نت بود و با اپدیت لاک شده یکیشون رو امروز با استفاده از فایل ویرایش 3 اپدیت کردم البته قبلا انلاک شده بود
ورژن اخرین مودم 196 هستش میخواستم ببینم با انتقال این فریمور ضد لاک دوباره ممکنه اسیب ببینه چون دانگرید میشه ؟ یه موضوع دیگه توی ورژن 3 وقتی سیم کارت ایرانسل وری مودم میاندازم دوبار میزنه ایرانسل ولی اسم بقیه اپراتور ها رو درشت نشون میده با تشکر
سلام استاد عزیز توی فایل ویرایش سومتون یه فولدر سومی هم هست که توضیحی در موردش ندادید اگر امکانش هست بفرمایید چیه و چطور باید نصب بشه یا در صورت امکان پست یک رو ویرایش کنید من با استفاده از دو فولدر اول فریمور شما رو فلش زدم ولی نفهمیدم فولدر سوم برای چی بود با تشکر
ehsan149
21-10-2018, 18:03
سلام خدمت اساتید عزیز
بنده چند تا مودم B612 دارم یکیشون که مبین نت بود و با اپدیت لاک شده یکیشون رو امروز با استفاده از فایل ویرایش 3 اپدیت کردم البته قبلا انلاک شده بود
ورژن اخرین مودم 196 هستش میخواستم ببینم با انتقال این فریمور ضد لاک دوباره ممکنه اسیب ببینه چون دانگرید میشه ؟ یه موضوع دیگه توی ورژن 3 وقتی سیم کارت ایرانسل وری مودم میاندازم دوبار میزنه ایرانسل ولی اسم بقیه اپراتور ها رو درشت نشون میده با تشکر
سلام شما مودم نسخه 196 که لاک شده بوده ،را تونستید دوباره فایل ویرایش 3 را روش بریزید ؟ و الان بدون هیچ مشکلی سیم کارت تمام اپراتورها روش جواب میده ؟
سلام شما مودم نسخه 196 که لاک شده بوده ،را تونستید دوباره فایل ویرایش 3 را روش بریزید ؟ و الان بدون هیچ مشکلی سیم کارت تمام اپراتورها روش جواب میده ؟
سلام خیر مبین نت که اپدیت داد لاک شده .یه مودم ایرانسل داشتم مکه ورژنش 195 بود و انلاک شده بود به 196 ارتقاش دادم که الان میخوام دانگریدش کنم با فرموری که دوستان برای جلوگیری از لاک مجدد گذاشتن
bnsh2010
25-10-2018, 13:29
دوستان بهترین فریمور برای جلوگیری از لاک شدن همین؟
Aleghafoor1
28-10-2018, 18:39
توی ورژن سومش ussd کار میکنه؟
خطا نمیده ولی جواب نمیده واسه من
سلام و تشکر. اگه احیانا علتی خاصی که باعث گیر کردن فلش و پریدن آنلاک مودم میشه رو کشف کردن، برای دوستان به اشتراک بگذارید.
برا من چند دفعه وسط پروسه فلش کردن cmd ارور داد-در اخر با تعویض پورت یو اس بی مسِله جل شد و فلش تا اخرین مرحله
(هر 12 پروسه) انجام شد
برا من چند دفعه وسط پروسه فلش کردن cmd ارور داد-در اخر با تعویض پورت یو اس بی مسِله جل شد و فلش تا اخرین مرحله
(هر 12 پروسه) انجام شد
بله برای منم اینجوری شد پورت عوض کردم درست شد و اینکه حتما نیازی نیست دستور cmd اجرا کنید همون فایل رو بکشید روی فایل دوم که cmd هست بندازید دستور اجرا میشه
cocoadownload
30-10-2018, 23:24
با سلام دوستان من یه مودم دارم قبلا فریمیوری که به اسم B612s-25dTCPU-V100R001B189D99SP03C00_Firmware_general_05022ERP توی خیلی سایت ها هست (دانلودش رو گذاشتم رو نتونستم بزارم) با Usb روش ریخته شده و دبگه نتونسم کاریش کنم فریمور های شما رو هم زدم فقط چراغ پاور روشن میشه و بقیه خاموش می مونن
با این فریمور وقتی سیمکارت روی مودم نباشه بر می گرده با دانلودینگ مود
و وقتی سیم کارت میزارم روش چراغ دیتا قرمز چشمک زن هست و بقیه خاموش ( ولی وقتی دکمه ریست رو نگه میداری چراغ قرمز ثابت شده و یکی از چراغ های آنتن روشن میشه و بعدش با زدن کمه های wps و پاور و خود ریست چراغ های آنتنش تا 4 میره) اینا هم رو ور رفتم با خود مودم فهمدیم
و سرچی که توی سایت های خارجی داشتم نشون میده این نرم افزاری هست و با فریمور مناسب میشه درست کرد مودم رو
دوستان ممنون میشم از کمکتون
سلام
فریمورهائی که دوستمون زحمت کشیدن، سه نسخه هست. آیا نسخه یک هم مثل نسخه سه قابلیت آنتی لاک داره؟ یا فقط مختص نسخه سه هست؟
آخی من نسخه یک رو تونستم نصب کنم، ولی نسخه های دو و سه، کامند دومی یعنی فلش کردن رام رو که میزنم، اصلا فعالیتی رو شروع نمیکنه
سلام
فریمورهائی که دوستمون زحمت کشیدن، سه نسخه هست. آیا نسخه یک هم مثل نسخه سه قابلیت آنتی لاک داره؟ یا فقط مختص نسخه سه هست؟
آخی من نسخه یک رو تونستم نصب کنم، ولی نسخه های دو و سه، کامند دومی یعنی فلش کردن رام رو که میزنم، اصلا فعالیتی رو شروع نمیکنه
بله مشکلی نیست نسخه های بعدی امکانات بیشتری درش گنجانده شده فقط به صورت دستی اتو اپدیت رو با توجه به پست اول غیر فعال کنید
ممنون
اگر بعد نصب ورژن یک فریمور آقا حسین، روی اون، به این نسخه:
تاپیک با عنوان: جدیدترین فریمور برای مودم آنلاک TF-i60 یا همان HUAWEI B612s-25d نسخه 196
و به روشی که توضیح داده بروزرسانی کنم، آیا کماکان آنتی آنلاک هست یا اینکه اگر سیم مبین بندازم لاک میشه؟ (با توجه به توضیحاتی که دوستان دادن راجع به اینکه رامهای رسمی روی مودم مبین اتومات لاک مبین میشن)
lordhackers
08-11-2018, 18:13
سلام
دوستان درایور این مودم رو از کجا دانلود کنم ؟
hamidreza777
18-11-2018, 12:35
این مودم چقدر باز کردنش سخته
دوستان کسی عکس از باز شده این مودم داره بزاره ببینم کدوم قسمتش باید جدا بشه
sepehr_sn
18-11-2018, 16:49
از قسمت پایینش که سیمکارت وارد میشه باید بازش کنید
2 پیچ زیر مودم هستش و 2 تا پیچ هم در پشت مودم
mehdi2222
19-11-2018, 05:54
باسلام جناب اقای مهندس حسین عزیزاگرامدین انجمن لطفاصندوق پستیتونوچک بفرماییدباتشکر
mehdi2222
21-11-2018, 05:38
باسلام مجددجناب اقای مهندس حسین عزیزاگرمجددتشریف اوردین انجمن خصوصیتونوچک بفرماییدباتشکر
تغییرات:
1- غیرفعال سازی پیشفرض قسمت TR069 و همچنین غیر فعال شدن قسمت آپدیت آنلاین (در صورت چک برای آپدیت ارور می دهد)
2- قابلیت اتصال از طریق Telnet و ADB به مودم (برای اتصال از دستور adb connect 192.168.0.1:5555 استفاده کنید)
بعد از نصب فریمور از قسمت Settings بخش System قسمت System Settings را باز کرده و تمام تیک ها را بردارید
لینک دانلود فریمور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2_p30world.rar.html)
آمــــوزش فلش در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفا راهنمایی کنید درکدام قسمت آیپی مودم را 192.168.0.1 تغییر دهم ویوزر وپسورد پیسفرض وبا یکی دیگه عوض کنم ممنون میشم
cocoadownload
25-11-2018, 23:30
سلام خدمت دوستان
من وقتی usbsafe روی مودم میزنم بعد از تموم شدن مودم همونجا می مونه و نمیره که بتونم روش فریمور رو بزنم
میشه راهنمایی کنید چه باید بکنم ؟؟ خود نوشته هست ترجمه شده به انگیلیسش هم هست
Original :
balong_usbdload.exe -p3 usbloader.bin
Аварийный USB-загрузчик Balong-чипсета, версия 2.10, (c) forth32, 2015
Порт для Windows 32bit (c) rust3028, 2016
* Удалена процедура flash_eraseal по смещению 000185ec
Компонент Адрес Размер %загрузки
------------------------------------------
raminit 00000000 5324 100%
Модем отверг пакет конца данных
usbboot 4f400000 7950312 100%
Модем отверг пакет конца данных
Загрузка окончена
English :
balong_usbdload.exe -p3 usbloader.bin
Emergency USB Balong-chipset bootloader, version 2.10, (c) forth32, 2015
Port for Windows 32bit (c) rust3028, 2016
* Removed flash_eraseal procedure at offset 000185ec
Component Address Size% load
------------------------------------------
raminit 00000000 5324 100%
The modem rejected the data end packet
usbboot 4f400000 7950312 100%
The modem rejected the data end packet
Download complete
cocoadownload
29-11-2018, 23:24
تغییرات:
توی این ویرایش viop هم از کار افتاده یه قسمت apn اومده ولی قسمت تنظیمات مربوط به سرور sip سرور viop کاملا حذف شده !!!!
ajentelman
05-12-2018, 15:04
با سلام، پس از نصب اسکریپت تو ورژن سوم، آنلاک نمیشه، کد آنلاک میخواد، همون 000000000000000a رو بزنم
ajentelman
05-12-2018, 16:29
با سلام، پس از نصب اسکریپت تو ورژن سوم، آنلاک نمیشه، کد آنلاک میخواد، همون 000000000000000a رو بزنم
ho3in2012
09-12-2018, 13:38
دوستانی که اسکریپت آنلاک براشون جواب نمیده از اسکریپت زیر استفاده کنن (تست شده)
1- اول فریمور ورژن 3 رو نصب کنین
2- بعد اسکریپت جدید رو اجرا کنین (فایل GO رو اجرا کنین)
لینک دانلود اسکریپت آنلاک
vahid681`
10-12-2018, 00:28
سلام
من مودم مبین نت رو انلاک کردم الان چند روزه ابدیت جدید میاد که نصب نمیکنم چون لاک میشه. میخواستم با فایل سوم ابدیتش بکنم ویندوز مودمم رو رو شناسائی میکنه مثلا com7 ولی وقتی تو فولدر اول usbsafe.exe میزنم هیچ اتفاقی نمیفته . ممنونم میشم راهنمائیم کنید
Star.H.CH
10-12-2018, 02:46
مراقب مودم هاتون باشین ایرانسل اینو برام ای میل زده.ممکنه مودمتون برا همیشه لاک بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
vahid681`
10-12-2018, 17:30
سلام و خسته نباشین
مودم انلاک شده موبین نت رو میخوام به ورژن ویرایش شده 3 ابدیت کنم توسط پورن com6 شناخته میشه مودم ولی تو فولدر usbsafe وقتی قرار میگیرم و cmd رو اجرا میکنم کلال ارور میده و هیچ اتفاقی نمیفته ارورش شامل مورد زیر هستش از تسریع در رانمائی دوستان تشکر میکنم چون هر لحظه امکان لاک شدن مودمم هست ممنونم
PS D:\b612-i60 unlouck\B612 11.195.03.00.00 Modified Firmware V3 ho3in2012-p30world\1.USB Safe Loader> Huawei USB Safe Loader.exe -p COM6 usbsafe-b612.bin
Huawei : The term 'Huawei' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or
operable program. Check the spelling of the name, or if a path was included, verify that the path
is correct and try again.
At line:1 char:1
+ Huawei USB Safe Loader.exe -p COM6 usbsafe-b612.bin
+ ~~~~~~
PS D:\b612-i60 unlouck\B612 11.195.03.00.00 Modified Firmware V3 ho3in2012-p30world\1.USB Safe Loader>
arash.74
10-12-2018, 18:01
سلام و خسته نباشین
مودم انلاک شده موبین نت رو میخوام به ورژن ویرایش شده 3 ابدیت کنم توسط پورن com6 شناخته میشه مودم ولی تو فولدر usbsafe وقتی قرار میگیرم و cmd رو اجرا میکنم کلال ارور میده و هیچ اتفاقی نمیفته ارورش شامل مورد زیر هستش از تسریع در رانمائی دوستان تشکر میکنم چون هر لحظه امکان لاک شدن مودمم هست ممنونم
PS D:\b612-i60 unlouck\B612 11.195.03.00.00 Modified Firmware V3 ho3in2012-p30world\1.USB Safe Loader> Huawei USB Safe Loader.exe -p COM6 usbsafe-b612.bin
Huawei : The term 'Huawei' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or
operable program. Check the spelling of the name, or if a path was included, verify that the path
is correct and try again.
At line:1 char:1
+ Huawei USB Safe Loader.exe -p COM6 usbsafe-b612.bin
+ ~~~~~~
PS D:\b612-i60 unlouck\B612 11.195.03.00.00 Modified Firmware V3 ho3in2012-p30world\1.USB Safe Loader>
Huawei USB Safe Loader.exe رو بزارین داخل گیومه (" ")
vahid681`
10-12-2018, 18:09
Huawei USB Safe Loader.exe رو بزارین داخل گیومه (" ")
ممنونم از لطفتون ولی بازم ارور میده کلا بعد از گیومه اولین حرف کلمه رو ارور میده
PS D:\b612-i60 unlouck\B612 11.195.03.00.00 Modified Firmware V3 ho3in2012-p30world\1.USB Safe Loader> "Huawei USB Safe
Loader.exe"
Huawei USB Safe Loader.exe
PS D:\b612-i60 unlouck\B612 11.195.03.00.00 Modified Firmware V3 ho3in2012-p30world\1.USB Safe Loader> "Huawei USB Safe
Loader.exe"
Huawei USB Safe Loader.exe
Loader.exe"-pCOM6 usbsafe-b612.bin
At line:1 char:29
+ "Huawei USB Safe Loader.exe"-pCOM6 usbsafe-b612.bin
+ ~~~~~
Unexpected token '-pCOM' in expression or statement.
At line:1 char:34
+ ~
Unexpected token '6' in expression or statement.
At line:1 char:36
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~
Unexpected token 'usbsafe-b612.bin' in expression or statement.
+ CategoryInfo : ParserError: (:) [], ParentContainsErrorRecordException
+ FullyQualifiedErrorId : UnexpectedToken
vahid681`
10-12-2018, 18:25
اینجوری هم نوشتم هیچ اتفاقی نیفتاد
Loader.exe -p COM6 usbsafe-b612.bin"
Huawei USB Safe Loader.exe -p COM6 usbsafe-b612.bin
Loader.exe -p COM6 usbsafe-b612.bin"
Huawei USB Safe Loader.exe -p COM6 usbsafe-b612.bin
اینطوری بنویس
یا
یا از این استفاده کن راحتتره
vahid681`
10-12-2018, 23:16
ممنونم از دوستان عزیز بخاطر راهنمائی ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cICQsJCAgKCAcHCg0KCgsMDAwMBwkODw0MDgsMDAz/2wBDAQICAgMDAwYDAwYMCAcIDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDA wMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAz/wAARCAH/AkwDASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEAAAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIhMUEGE1FhByJ xFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3O Dk6Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIW Gh4iJipKTlJWWl5iZmqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx 8jJytLT1NXW19jZ2uHi4 Tl5ufo6erx8vP09fb3 Pn6/8QAHwEAAwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREAAgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSExBhJBUQdhcRM iMoEIFEKRobHBCSMzUvAVYnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2N zg5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hpanN0dXZ3eHl6goO EhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPEx cbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3 Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwD99KKTcKNwoAWik3CjcKAFopNwo3CgBaK TcKNwoAWik3CjcKAFopNwo3CgBaKTcKNwoAWik3CjcKAFopNwo 3CgBaKTcKNwoAWik3CjcKAFopNwo3CgBaKTcKNwoAWik3CjcKA FopNwo3CgBaKTcKNwoAWik3CjcKAFopNwo3CgBaKTcKNwoAWik 3CjcKAFopNwo3CgBaKTcKNwoAWik3CjcKAFopNwo3CgBaKTcKN woAWik3CjcKAFopNwo3CgBaKTcKNwoAWik3CjcKAFopNwo3CgB aKTcKNwoAWik3CjcKAFopNwo3CgBaKTcKNwoAWik3CjcKAFopN wpslwkIy7qozjJOKAH0Vxlh8dtC1H4yXXgaN7g61aWv2uQ X 62/L8ob 9hlP4/Wuy3CtatCpSsqkWrpNX7PZmNDE0qybpST5W07dGt16oZRTfMo8 ysjYdRTfMo8ygB1FN8yjzKAHUU3zKPMoAdRTfMo8ygB1FN8yjz KAHUU3zKPMoAdRTfMo8ygB1FN8yjzKAHUU3zKPMoAdRTfMo8yg B1FN8yjzKAHUU3zKPMoAdRTfMo8ygB1FN8yjzKAHUU3zKPMoAd RTfMo8ygB1FN8yjzKAHUU3zKPMoAdRTfMo8ygB1FN8yjzKAHUU 3zKPMoAdRTfMo8ygB1FN8yjzKAHUU3zKPMoAdRTfMo8ygB1FN8 yjzKAHUU3zKPMoAdRTfMo8ygB1FN8yjzKAHUU3zKPMoAdRTfMo 8ygB1FN8yjzKAHUU3zKPMoAdRTfMr53/AOCkcHxKuvhR4c/4VgusHWF8RWzXY02TZJ9m2vndyMx7/L3DpjrxmurA4b6zXjQ5lHm6vZepx5hi3hcNPEKDnyq9lu/Q9E1z9pnw3ZfEfXvBdtcvL4p0PSH1iW2MLCPylA/jxtz8ycZzhh718d/Hf9q7XPjf xV4X8Uakbexv28Wm0Y2G GNtkUrIQCxIIOO55XNehwfBTxnN/wUZ8d IH0S7Hh7VPAr2ltqJx5Ety6wKIwc53ZjfIxwB7jPgtx yx8ULj/gnL4S0FfB rf8JHF43a8n08hRPDblJYhIwzwu4jn0OenNfe5Jhsuw06VTmXN ek7trS8Z8y9L2v20PzPiHF5ti6dajySUeWsrJPXllT5H62va2 tj6G Gmteb/AMFRNZsyckeHRMc/9crYf1r67r5J Hfwd8W6V/wVP1vxTcaLdx FZvCaQxaiceQ8x8hfLBznd 7fjHAHuM/WnmV8xxBVhOdDkadqUFp3tsfY8LUKlKniFUi1etUav1Te/oNorxf/AIbq EP/AEVX4cf FNZf/HKP G6vhD/0VX4cf FNZf8AxyvAsz6bmR7RRXi//DdXwh/6Kr8OP/Cmsv8A45R/w3V8If8Aoqvw4/8ACmsv/jlFmHMj2iivGP8Ahuj4Q/8ARVPhx/4U1l/8co/4bn EX/RVPhz/AOFLZf8AxyizDmR7PRXjH/Dc/wAIv ip/Dn/AMKWy/8AjlL/AMNzfCP/AKKn8Of/AApbL/45RZhzI9morxn/AIbm Ef/AEVP4c/ FLZf/HKP G5fhH/0VP4c/wDhS2X/AMcosw5kezUV4z/w3J8I/wDoqXw6/wDClsv/AI5R/wANyfCP/oqXw6/8KWy/ OUWYcyPZqK8Z/4bk Ef/RUvh1/4Utl/8co/4bk Ef8A0VL4df8AhS2X/wAcosw5kezUV4z/AMNyfCP/AKKl8Ov/AApbL/45R/w3J8I/ ipfDr/wpbL/AOOUWYcyPZqK8aH7cfwkP/NUvh1/4Utl/wDHKP8AhuL4S/8ARUfh3/4Uln/8cosw5key0V41/wANxfCX/oqPw7/8KSz/APjlH/DcXwl/6Kj8O/8AwpLP/wCOUWYcyPZaK8a/4bi Ev8A0VH4d/8AhSWf/wAco/4bi Ev/RUfh3/4Uln/APHKLMOZdz2WivGv G4vhL/0VH4d/wDhSWf/AMcp8P7bXwouDhPid8Pnx12 I7M4/wDIlVCnOb5Yq7InWpwjzTkkvNnsVFeQ/wDDaHwt/wCileAf/ChtP/jlH/DaHwt/6KV4B/8AChtP/jlbfU8R/wA 5fczn/tHCf8AP2P/AIEv8z16ivIf G0Phb/0UrwD/wCFDaf/AByj/htD4W/9FK8A/wDhQ2n/AMco p4j/n3L7mH9o4T/AJ x/wDAl/mevUV5D/w2h8Lf ileAf8AwobT/wCOUf8ADaHwt/6KV4B/8KG0/wDjlH1PEf8APuX3MP7Rwn/P2P8A4Ev8z16ivIH/AG0/hXEhZviX4AUDqT4itAB/5EqH/huL4S/9FR Hf/hSWf8A8crKdGpDScWvVG1LE0qivTkn6NM9lorxr/huL4S/9FR Hf8A4Uln/wDHKP8AhuL4S/8ARUfh3/4Uln/8cqLM15key0V40f24vhIP ao/Dv8A8KWy/wDjlJ/w3J8I/wDoqXw6/wDClsv/AI5RZhzI9morxn/huT4R/wDRUvh1/wCFLZf/AByj/huT4R/9FS HX/hS2X/xyizDmR7NRXjP/Dcnwj/6Kl8Ov/Clsv8A45R/w3J8I/8AoqXw6/8AClsv/jlFmHMj2aivGf8AhuT4R/8ARUvh1/4Utl/8co/4bl EY/5qn8Ov/Clsv/jlFmHMj2aivGf G5vhH/0VP4c/ FLZf/HKP G5vhH/ANFT HP/AIUtl/8AHKLMOZHs1FeMf8Nz/CL/AKKp8Of/AApbL/45R/w3P8Iv iqfDn/wpbL/AOOUWYcyPZ6K8Y/4bo EP/RVPhx/4U1l/wDHKT/hur4Q/wDRVfhx/wCFNZf/AByizDmR7RRXi/8Aw3V8If8Aoqvw4/8ACmsv/jlH/DdXwh/6Kr8OP/Cmsv8A45RZhzI9oorxf/hur4Q/9FV HH/hTWX/AMco/wCG6/hB/wBFV G//hTWX/xyizDmR7RRXi//AA3X8IP iq/Df/wprL/45Qf27PhAP arfDf/AMKay/8AjlFmHMj2iivFv G7vg//ANFW G3/AIU9l/8AHKP G7vg/wD9FW G3/hT2X/xyizDmR7TRXi3/Dd/weH/ADVf4bf FPZf/HKT/hu/4Pf9FX G3/hT2X/xyizDmR7VRXiv/Dd/we/6Kv8ADb/wp7L/AOOUf8N4fB7/AKKv8Nv/AAp7L/45RZhzI9qorxX/AIbx Dv/AEVj4a/ FPZf/HKT/hvP4Of9FZ Gn/hUWP8A8cosw5ke10V4p/w3p8HP is/DT/wqLH/AOOUf8N6fBz/AKKz8NP/AAqLH/45RZhzI9rorxT/AIb0 Dn/AEVn4af FRY//HKP G9Pg5/0Vn4af FRY/8AxyizDmR7XRXif/Devwb/AOis/DT/AMKix/8AjlH/AA3t8Gx/zVr4af8AhUWP/wAcosw5ke2UV4n/AMN7/Bv/AKK18M//AAqLH/47Sf8ADfHwa/6K38M//Cpsf/jtFmHMj22ivEv G Pg0P8Amrfwz/8ACpsf/jtH/DfPwZ/6K38Mv/Cpsf8A47RZhzI9torxL/hvn4M/9Fb GX/hU2P/AMdo/wCG fgz/wBFb GX/hU2P/x2izDmR/Pt81HzU6ius8gYetCfepSlKEwaehYtSx52V6R4u/ZV8QeC/wBl/wAKfFm6vdFk8O MNRn0yytoppTexSwmUMZEMYQL 6bBDseRwO3nER Sh2UnHqtH YNaJ9w an7DSVq EfDc3jPxXpej2zwx3OrXkNlC8pIjV5HCKWIBOMsM4BPtQk5OyM 5NRXNLZGXsNKq4Nd7 0p z7rP7LXxo1jwL4gutLvNX0QxCebTpJJLdvMiSVdrOiMflcZyo5 z9a4VRuNRGSkuZbFzg4S5ZLUSineXSMu2qEJSjrSV9KfB//AIJa/EL4wfDjQNft9Z8BaJeeMILm58N6BrOtfZNY8RxwR YzWsOwq4K8gs64GGbahDG WycuxSjeXKtz5t aj5qt6vpN1oGrXVhewS2t7ZTPb3EEq7XhkQlWVgehBBBHtXZfC H9nTxJ8bPCnjXXNGSyXSvAGktrGrz3M4Ty4hu2oigFmd9jYwNv y/My8ZjnXLz9LX W43GSlyta3t89jhovu06vUIv2TNf07w18ONZ1zVfC/hfR/ijcXEWk3 rakILa3ihaNWuLmQBlhi3SYBOW VsqBgnhvG/hVfBXjHVNIXVNI1tdMupLUahpVx9psb3YxXzYZMDfG2Mq2BkEG m7p2e v4b/dchJuPOttH8ne332ZkUq9aXy6VY/mo1ELRTvLo8ukA2vpb/gnBb29xr3irz4YZsW9vt8xA2Pmk6Zr5r8uvoj/gn1dfY9d8Tc/egg/9Cevp DY82cUY/wCL/wBJkfBeJ0 XhnEy/wAH/pyJ9c/2dp//AD5WX/flP8KP7O0//nysv /Kf4VkWuom6u4Yd6oZ5UiDMeAWYKM/ia9A J/7PniH4U MvD hX8 m3N74llENmbSWR0LGRI8NuRSMF1zgHg1 116mHoVY0as0pSu0n1srv7lqfyphMJjsVQnicPByhTcVJrZOTt G/q9Ect/Z2n/8APlZf9 U/wo/s7T/ fKy/78p/hWt8avhTqvwI8SW2l6vdafcXNzbC6X7HI7qqFmUZLIvOVPauO/tf3/WtMIqWJpKvh5c0Xs19xlmNLFYDESwmMi4VI2unurpNfg0zb/s7T/8Anysv /Kf4Uf2dp//AD5WX/flP8KxP7X9/wBaP7X9/wBa6PqjOL64 5jftGWNjH8CPFhS0tFcaZNtZYlBB2npxX53P1r76/aB1Tzfgl4oXP3tOlHX/Zr4HePmvybxEpOGJor 6/zP6O8EqvtMBiX/AH1/6SR0U7y6PLr871P2wZJ92ovmqeRMLUVPUpDfmpD1p9Mf71Gr3C wlFFKq7qGgaEprAk1J5dIRg1JJHsNGw0 igCH5qbJnbUlNm 5QMhpjfep9IUyaqyLGjrS/NShMGlqSWNO7FR/NUxqOgQw9aZKMpUj9aY33aBkOw0oBFOop6DZHJupvzVJJTaQhj Z70h6VIw3CmmPigNOpDTX 9Unl014 aB6ETDIpuw1Iy7aSmMYVxSGpCMimmPNIWhCaRs9qkMfPWmsu2g Yz5qYUFS1HQA1hgU2nsN1J5dADaZtNSlMCm0AftP4DtdE/aQ JP7KPjT4h2mi6/448QeC9Wu47i7tYoF1rUrZbd7dZERQh2b7iRVwFVslQOleeazq/xG K/7LFx4h/aR0ddO8d6B8TtJtfBVzf6VFpd6olurb7Ra26oima2CCRg2X37C xdvKBH5w6n8QfEetWGjWl74l8R3lp4b/wCQNBPqk8kejcq3 iqWIg5VT 7xyo9BVvxl8X/GfxI1XTr/AMS NfGXiW/0di nXWra5dXs2nsSrEwvK7GMkohypHKL6Cs0kqnNHa97dvf57rza9 1 XldN896XJLfls3/M Vx18lv6/efrd4r OOvfFT9vH9of4O68NIvfhzZ AptRj0r zYVL3Yt7M/aHmA8x5D5xGS2FEce0KVybfwEv9D Hn7PHwU0Hwj4F KHjXwj4x8Ktc6tp/hjR9CuPDutTvbgXX9rXN8Y5Ipd24AedErbAnzbSlfkUvxq8bp4 rv9fHjjxmNf1a3Npf6qNcuhfX8BCgwzTb98kZCINrEjCLxwKi8 P/F3xl4T8G3XhvSfGnjLSvDV JBdaNZa3dW nXQkG2QSW6OI23jhsqdw65qI0mocv92Kfm06m/lacf8AwFLtbqnXjKopJaXfyuoarz91 vNf1/S/wx4z LHw9/4J0/De8/Z30K7uLg PNWtvLj02DVbi3046heeXDJjzUSJtsayTI BtGJQDurqviD4OsfAnx0/af8RfBjQtKufjdoGk6RPZ29tYrdS6ZNdRlr64tYGXa87Id5ADb nwCrGRkf8svC3x9 IfgPSbXT9A Ifj/AMP6fYb/ALLaaX4ivLOC13nc/lpHIqpuPLYAyetZugeOvEHhnxcfEel IvEOleJXllmbWLLU5rfUWklz5rm4RhIWfc24lstuOc5qpQbb13 vr11jFWv20u9b67kuvG6k1ezvZ7fE5a etltt20P1d HngLSfib8YP2eNe M2h6Knx21nw9q17dWF7aR2kusXFsEFjNeW4RVWURKzAFV2sjAD 92FXgNZ1X4i/Fb9lm48QftIaQun OtC Jmk2vgu5v9Ki0u8US3Vt9otbdURTLbBA7Bsvv2Fi7eUCPzg8Q Mdb8X K21/WNe13WPEDyRytq1/qE1zfl4wojbz3YyZQKoU7vl2jGMVpeMPi34y I2q6df8AiTxp4y8SX jsW0 51bXLq9m09iVYmF5XZoySiHKkcovoKcYtVFPbW9ltH31L3fNpc rv WhlUqKUHHV6Wu95e642l5J6q356n6lf8FSbqDUvhJ8bLX4UXIs/Fem6nps3xREcBGoX2myWarAscvX7MqhN6qMYE2SAZN/5KJ1ropfi94yuPEGqavJ408YyavrtqbHVb99buTdapblQpguJN 6aMqqjY5K4UDHFYCJz0qKNJwbbe9vlZWsvLTT5l4nEKra3S/wDXruvRI3/hpefYvEVy/nfZ86VqUe7z/JzusZ127vOhzuzt27zu3bfLnz5MnPnpT9gpGXFbnKhmDX6ffss HvHHiD4XfAjwx4Gdr8TfCGrwLJ4V8feCdTu7HWvAMDLyl1cRpE YyhZEbZNGCsLAid1Cn8w8V0ng34zeOfh1oc2leG/HXjjw3pFzI8s2n6Tr93ZWkzuArM0UUioSwABJHIAzTbXJZq qf3X a33Wqt5mkdJ83k19/4Nd09H8j9S/wBm7wron7NXwZ IN14Kufip418VWnxKu9H1rV/BdjpWseJLqNXPlpdG R0MJ3K0jphvMZnygL4TwD8T/Feh/ED9rLSvhl4f1zwZqemaJZ67p3hr7Bpl5dWGty2zLLJGlo9zFI0 gihby97DcW QMTn8rfAPxH8U/CWe4l8IeKvFXhCW8RI7l9C1e405rlUyUWQwupcLuOAc4yfWl8L fEnxT4E8TXOt6B4q8U6Brl8JBdalpmr3Fpe3QkcSSCSaNw7hnA ZtxOSATzXK6EpJRlL7Ljfr8KX3XXN5O1tVd9Ea8Vey63/wDJnL8ny nk7H6oaR8V/i/448B/shXGpzazeaVrGtEeNZv7GhSMXEF7FHai4ZYh9mYMCoClN7Aghi K5X4mfHPxR zz yZ 0b4n8H31tpniK0 N99FaX01lDdtZb/s4Zo0mVk3ldy5KnAdsc4I/OrRvjj4/0PSBYWPxC8f6fp6Xf29bS28RXkMC3Jk80zhFkCiXzPn343bvmz nmq2p/EzxTrmj6hp194r8U32m6veHUtQsrjV7iW2v7s4zczRs5WSY4GZ GBbgc1rJScZW0cm3p5zpSa 6DivJomjWVOKjLW0Yq768qqq79edP5M/V/xDotpdftw IPF2h6Vo83xVm C0Wv6DB9kUteaqxljM6qSA0gVYo TnY M4zXM6h4q JXiD9nD9nDVPib4LXxJ47m Jckl7ot7a2ejXWrAW995bvFL5MCXOwK6K zeyR9C2a D/ANmn9tzxJ zx8c7Dx1rVjL8Uriw06TSoofEGqSveWUDKQv2K8k8x7Rk3MAUB GySRcDduGv8AtWft73P7Tvw98N E9L8HT BPDnh3UJdZEdz4nuvEOpXl/IWP2h72cCUkb2xncwJ 9gAAkuWcXFXV1/27ao5/k0tOyXZqLqVNpvW33v2ahr8038279/q7/gp3a JPjP8Ash6h4w1P 3bKz8MeJ/IGl PfCEWmeJdNaWQxNHZ3trItrc2ZzEVCRyllUs07MgUfmvXQ OPiv4w KSWy LPGnjLxalizPaprmuXWorbMwAYxiZ2CkgAEjrisHYKzoU5Qvfr/AJJfmm/mPEVlUtbov1b/AFsbng67 zeHfFaed5X2jSkj2 f5fnf6batt2 dHv 7u27Jvu7vLG3zovSv2NPEcPh/Wtd83d 9gixtHozf414zsFegfACTydW1DtmFf51954eU1U4hw8H15v/SJH5R4yV3R4OxlSPTk/wDTsD6s0P4gWl34i0uJfNzJf2yjIHeZPevu3xj4w03U/HXj3WdWmj8z4IanJrMcJOfMtZtIWRQRyR /DsCB1j tfls103BSWWF1IZJInKPGwOQysOQQeQR0qxeeK9f1GXUHufFnj C6fWY0i1RptcuZDq6ICEW6Jf9 qgkKJNwXPFfsnGPAmIzarCeFqKHLCUbve8pRu1p/KpL5n80eGvi1guHsPWo4 i6ntJwlZWtaEZ2vqvtOPyTP0Yi1qXxb8SfD1zDDZ6l47X4SW2t aBBeKGjnv9zfvME4LKzKRz/ET2yML4eeJPE oaL8Ib34ptP/wsO78cvYafc32nRadqWo6csbuxlgjRAFRztB2KMbD1fLfn9eaz qupXOnXFz4j8T3N7o2waXeS6vcPdaUqf6tbaUvuhVcnaEIA7VJ c Jtd1DXodYvPFfjC/1 2VY7fWLvXLmfUrVVLFVjuGcyIAWYgK[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] yvFXm WPS0uZKXo99D7Kr485PU5pzo1G3a6tDlm WnH2k3vzQ5G4K9rtban3z8LfjLqfxK/ag K1nruq6vrGpeDLHUpfCelaRYWK3dgqz XI1msyeXLcgLFtNwzDdIf4WIHA/tcfFcar4d8F3WseFviFoWtT20xe/wDF1tpFtqerxBl2tLDYy/uyhJUB4YuDwDzXyBLq2oNrUWqx61rttrkErzx6vb6jNFqKSuGD yC4VhJvYMwZt2TuOetPv9b1HXNRa91bWda17UZEWN77VtQlvrp 1X7qmWVmYgZOBnjNejlfhxXwWaYfFQqL2dOCTV3e/K1K3lKT5nd99L2a8PPvG/CZjkWLwE6UnWq1JNNqNuVzi4X13hCPIklppZpXT6f40ePrWFGv wr5m6WzdRkDuPrXy7Y3ez4X6xB523zNVsJPJ8/HmbYbwbvL84btu7G7yJNu/HmQ79k/rnxHuN3gbUxnrCR/KvBmQZr5Lxdw8aWMw6j/K/wAz9F jnjZYjK8XKXSov/SSOin7BRsFfkZ/RRG/3ajwankXCGosUFIbg0xwd1S4pjjmgaGYNKKXFKq5oB7Daa/WpdgprqM0EEVFP2CjYKAI8GmTA7OtSU2YZSlqMgwaaetSYpCvN Msjop wUbBSuSxlJg1JsplHoSRuDu60yQHZUrjmmSD5aZSIKKfsFGwUX KYw5pMGnuMU2lqSNbNNPSnvzTcUtQsRU1/vVLsFRyr83SmmNET02pCuaTYKYxlFOZcCkxUu4EZ601 lSbRTXWi4rkRpMGpCoxTKYxrA4ptPcZFNxTAQ1HUuKbsFJgfQH/DEHxn/AOiQ/E//AMJa /8AjVH/AAxB8Z/ iQ/E/wD8Ja / NV/RbRWHtGdX1Vdz dA/sQfGjP/ACSH4n/ Etff/GqVf2H/AI0A/wDJIvif/wCEtff/ABqv6LqKftWP6su5/On/AMMQ/Gj/AKJF8T//AAlr7/41Ukf7EXxmC8/CP4nf Etff/Gq/oZ8LapJrfhnTr2UIst3axTuEGFDMgY49uav0e1YfVl3P52R xF8ZT/zSP4nf Etff8Axqn/APDEnxl/6JH8Tv8Awlr7/wCNV/RHRR7Vi qrufzuf8MSfGX/AKJH8Tv/AAlr7/41Sj9iT4yj/mkfxN/8Je / NV/RFRR7Vh9VXc/ne/4Yl M3/RJPib/AOEvff8Axqj/AIYl M3/AEST4m/ Evff/Gq/ohoo9qw qrufzvf8MS/Gb/oknxN/8Je /wDjVKv7E3xm/wCiSfE3/wAJa / NV/RBRR7Vj rLufzw/8ADFHxl/6JJ8Tf/CWvv/jVA/Yo Mp/5pJ8Tf8Awl77/wCNV/Q9RR7Vh9WR/PMv7E/xjUf8kl Jh/7le / NUv/AAxR8Y/ iS/Ez/wl77/41X9DFFHtWL6qu5/PP/wxR8Y/ iS/Ez/wl77/AONUo/Yo MY/5pL8TP8AwmL7/wCNV/QvRR7Vh9VXc/no/wCGKvjJ/wBEl Jn/hL3v/xqj/hir4yf9El Jn/hL3v/AMar heij2rD6qu5/PR/wxV8ZP8AokvxM/8ACXvf/jVdn8GP2P8A4taVqd6118LviLbq0ShTL4bvEBOe2Y6/eSivZ4fz6plWYU8wpxUnC j21TX6nzPGPB9HiDJ62T1qjhGpy3aSbXLJS6 lj8Xv GW/ib/0Tnx5/wCE/d//ABuj/hlv4m/9E58ef E/d/8Axuv2hor9O/4jZjf gaH3s/B/ JWMr/6Dqn/gMT8Xv GW/ib/ANE58ef E/d//G6P GW/ib/0Tnx5/wCE/d//ABuv2hoo/wCI2Y3/AKBofew/4lYyv/oOqf8AgMT8Xv8Ahlv4m/8AROfHn/hP3f8A8bo/4Zb Jv8A0Tnx5/4T93/8br9oaKP I2Y3/oGh97D/AIlYyv8A6Dqn/gMT8SPHX7KXxRvPCF/FF8NfH8sjxEKieHrsljx0Hl14 f2KPjGf aS/Ez/wl77/AONV/QvRXwvFnGNbPq1OtVpqHIraN979T9a8O/DLDcJYWrhcPXlUVSSleSStZW6H88//AAxR8Y/ iS/Ez/wl77/41R/wxR8Y/wDokvxM/wDCXvv/AI1X9DFFfJe1Z ifVV3P55m/Yn MZH/JJfiZ/wCEvff/ABqoj xP8ZQf SSfE3/wl77/AONV/Q9RR7Vh9VXc/nh/4Yo Mv8A0ST4m/8AhLX3/wAaprfsTfGUn/kknxN/8Ja /wDjVf0QUUe1Y/qyP53v GJfjN/0ST4m/wDhL33/AMao/wCGJfjN/wBEk Jv/hL33/xqv6IaKPasPqy7n873/DEvxm/6JJ8Tf/CXvv8A41SH9iT4yn/mkfxN/wDCXvv/AI1X9EVFHtWL6qu5/O5/wxJ8Zf8AokfxO/8ACWvv/jVH/DEnxl/6JH8Tv/CWvv8A41X9EdFHtWH1Vdz do/sRfGX/okfxO/8Ja / NU1/wBiH4zFf SR/E7/AMJa /8AjVf0T0Ue1YfVV3P50/8AhiH40f8ARIvif/4S19/8aprfsP8Axpz/AMki J//AIS19/8AGq/ouoo9qyvqy7n86A/Yg NGf SQ/E//AMJa /8AjVO/4Yg M/8A0SH4n/8AhLX3/wAar i2il7Ri rLufzpH9iD4z/9Eh J/wD4S19/8aph/Ye M4/5pD8T/wDwlb7/AONV/RhRR7Ri qrufzmt w98af8AokPxQ/8ACVvv/jVI37DvxpI/5JB8T/8Awlb7/wCNV/RnRR7Rh9VXc/nIP7DfxpH/ADSD4of Erf/APxqk/4Yc NP/RH/AIo/ Erf/wDxqv6OKKftWP6su5/OM/7DfxpI/wCSP/FH/wAJW/8A/jVN/wCGGvjT/wBEf KP/hKX/wD8ar juil7Ri rLufzht w38au3wf KP8A4Sl//wDGqaf2HPjX/wBEf KX/hKX/wD8ar j6ij2g/qy7n833/DDPxs/6I98Uv8AwlL/AP8AjVNf9hj42E/8ke KX/hKX/8A8ar kOin7Rh9WXc/m6P7C/xsx/yR74p/ Epf/wDxqk/4YW Nf/RHfin/AOEpf/8Axqv6RqKPasf1Zdz bhv2F/jZj/kjvxT/APCTv/8A41Sf8ML/ABt/6I78U/8Awk7/AP8AjVf0kUUe0D6su5/Np/wwr8bv iO/FP8A8JO//wDjVIf2FPjaf aOfFP/AMJO/wD/AI1X9JlFL2jD6su5/Nkf2E/jbj/kjnxU/wDCTv8A/wCNUz/hhL42/wDRG/ip/wCEnf8A/wAar lCin7Vh9WXc/mub9hP43Af8kb Kn/hJ3//AMapv/DCfxv/AOiN/FX/AMJK/wD/AI1X9KdFHtWH1Zdz az/AIYT N//AERv4q/ Elf/APxqmf8ADCPxw/6I38Vf/CTv/wD41X9K1FHtWH1ZdwooorI6AooooAx/h9/yIWif9g D/wBFrWxWP8Pv RC0T/sHwf8Aota2KACiivLPgL 1z4b/AGiPHXjDw/otlrdreeCrn7LfPfQxJFK3mSx5iKSMSMxN94LwR G9LC1akJ1YRvGGrfa7svxOTEY/D4epTpVppSqO0V3dm7L5Js9Tory34kftb HPhd8ffC/w51Cy1ubW/FiJJZz28MTWsYZ3QeYzSBxyh6IeMV6lRVwtWlCFSpGymrrzV7f mGHx Hr1KlGjNOVN2kuzaTs/k0wooorA6woryv4J/teeG/jz8UPFvhLSLLXLbUfBsrRXsl5DEkEpEjR/uysjMRlT95V4xXqldGJwtXDz9nWjZ2T TV196OTB4/D4um6uGkpRTcbrvF2a TVgork/jR8bfDf7P/gWbxF4p1AadpsTiJW2F3mkIJWNFAyzHB/Ik4AzW94Z1 HxV4c0/VLYSLb6lbR3UQkADhHUMMgEjOCM81HsKip 2cXy3tfpfsaLFUXWeHUlzpX5b62eidt7N3s tn2L1FFFZG4UUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFF FFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFF ABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFAB RRRQAUUUUAFFFFABRRRQBj/AA /5ELRP wfB/6LWtisf4ff8iFon/YPg/8ARa1sUAFfEn/BMFDa/tSftARPhZP7XB255x9qu/8AEfnX23XxP47/AGXvjR zj 0/4j8ffB210XxFp3i53lvNMvZo4gjO29ldXkjyA SrI4PJBGM5 n4enSnRxWCqTjB1YLlcnZXjJSs30ul1PhONaVeFXA5jRpSqxoV eaSguaXLKEo3Ud3ZtXS18hn7YP/KU34K/9e1v/wClNxWL8bdY KPxK/4KS IPh94P8fa14Z0 /wBOg81hdSvb6dCLaGSSSKHcFWUkYBXacufmGSa6v4Efst/Fv4r/ALWWn/Ff4ww6Tob H4ilhpdlMkm5trqgXy3cKil2YlnZicDGDkeafG638cyf8FY9am HUmnjxTZadFcW8F8f9HvEWxj8yFug ZSccjnHzL1H1 Xex9tDBwnCcqOGqXekoKXOpLWzT5er1R b5x9adCrmE6VWnDEYyjaOsKsoKCi7K6acrOyun6aHa/s7/EH4j/sx/tyW/wAIvGfjK 8d6P4jtGubS9vZJJZoj5UkiODIzOmfKdCm9l5BFcz8Jr34vf8A BQn4r M9c0b4n6r4A8P Gbv7Pp9rZNL5bkljGjRI6BvlTLu5Y5bAUjgeh/s1/sv/ABT8fftZH4vfGC20zRr7S7ZrbTdMs5o5BkxtGMeW8gWNVeQ8uW LN6Vy2h/s0/H79jz4t LP FS6doXiPwr4sm89TfzwqLL5mKFkeWNg6B2GV3KwxkE4ATxOE9t P2dSksT7KC5vd9nz8z57Nrku42V7W3RUcFmKw1P21HEPAfWJv2 adT23s RKF0n7TkVS7s3dKzfQyP CZcHiXR/2gfjlHqMlg/i62gdZ5bg VaveCeXLvtX5Yy/JwvAPA7Vx3xx J ofDn4cX rXf7SOta38VhfiRdK8NavPNoQi8wAoFWNYwQuWOdq8bdp6n0j9 nP9hn4p6B/wuyy8UNBZ33jrSmtrTWku45Iry5d3d22o3mIhLY ZF4PTtXJaf xt8X4/2Xr/AOHNv8JfCOm6j5jz3HiZtVtGvNYjWbzUgTaSytkAAyMq7QBhTz Xf9awE8wliJVqbX7lOzglyqPvWcr 6tnCK5tloeb9RzaGTQwccNWTf1qSclVk1Jy9zmVNr32tY1Jy5E 7tXvqz/AIKBzeIvjF xV8L/AIkal4julS8t7W2vtGjRltby6dJW 1kBwgcbGAGzgOcEDitT42fFLxr xZ yV4K8NWnj/UtU1jx9P9vGuXqSmTQ7E29uPs8WXlYKpOQU5ALbVBxXoHxa/ZJ8efE7/gm54P8AA0Ojx2fjDw5LDLNps15B 9EXnR4WVXMWWV1YZbHY4NY3xC/ZL MX7Rv7OXhubX7DRPC/xE Hl8F0S3guE2XdmkMIXdIskqrN5ke4EkLxyFBzXNhcfgfZww9ep T9jCvO8fd H7DWl3Hm3e1t7pWOrG5Rmvt6uMwtKt9aq4Slyz9/SolaqpXaUZuCtFOz5tVaTbPJfhx 13qvwE OHhL yPjbqvxd8P63dR2utWmpWV9EbRXdVJQXWTkbiysjDJTDLg8/p3Xyp8HR 1T8Qfihop8avoHgTwtpW1tRFjFZ3M2sqpBKAbpyjPjBZTGFBJA yAK q6 T4ur0alSkoKHOk ZwlGV9dL8sIRuvK lr6n6B4cYTE0KNd1HUVNyjyxqQnDl097lVSrVqWbtfmaXNflum FFFFfIH6SFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRR QAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQA UUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUU UUAFFFFABRRRQBj/AA /5ELRP wfB/6LWtisf4ff8iFon/YPg/8ARa1sUANmlEETOdxCAsdqljx6Acn6CqH/AAk9t/zz1D/wAn/ IrRooAzv Entv eeof8AgBP/APEV5ba/s3eE7T9qGf4tLc LD4juLb7K1sbZvsQXyViyF8jfnaoP3 v5V7HRXRh8VVoOToytzJxfnF7r5nJi8Bh8VyLEQUuSSnG/SUdn6ozv Entv eeof8AgBP/APEUf8JPbf8APPUP/ACf/wCIrRornOszv Entv8AnnqH/gBP/wDEUf8ACT23/PPUP/ACf/4itGigDO/4Se2/556h/wCAE/8A8RR/wk9t/wA89Q/8AJ//AIitGigDO/4Se2/556h/4AT/APxFH/CT23/PPUP/AAAn/wDiK0aKAM7/AISe2/556h/4AT//ABFH/CT23/PPUP8AwAn/APiK0aKAM7/hJ7b/AJ56h/4AT/8AxFH/AAk9t/zz1D/wAn/ IrRooAzv Entv eeof8AgBP/APEUf8JPbf8APPUP/ACf/wCIrRooAzv Entv eeof AE/wD8RR/wk9t/zz1D/wAAJ/8A4itGigDO/wCEntv eeof AE//wARR/wk9t/zz1D/AMAJ/wD4itGigDO/4Se2/wCeeof AE//AMRR/wAJPbf889Q/8AJ//iK0aKAM7/hJ7b/nnqH/AIAT/wDxFH/CT23/ADz1D/wAn/8AiK0aKAM7/hJ7b/nnqH/gBP8A/EUf8JPbf889Q/8AACf/AOIrRooAzv8AhJ7b/nnqH/gBP/8AEUf8JPbf889Q/wDACf8A IrRooAzv Entv8AnnqH/gBP/wDEUf8ACT23/PPUP/ACf/4itGigDO/4Se2/556h/wCAE/8A8RR/wk9t/wA89Q/8AJ//AIitGigDO/4Se2/556h/4AT/APxFH/CT23/PPUP/AAAn/wDiK0aKAM7/AISe2/556h/4AT//ABFH/CT23/PPUP8AwAn/APiK0aKAM7/hJ7b/AJ56h/4AT/8AxFH/AAk9t/zz1D/wAn/ IrRooAzv Entv eeof8AgBP/APEUf8JPbf8APPUP/ACf/wCIrRooAzv Entv eeof AE/wD8RR/wk9t/zz1D/wAAJ/8A4itGigDO/wCEntv eeof AE//wARR/wk9t/zz1D/AMAJ/wD4itGigDO/4Se2/wCeeof AE//AMRR/wAJPbf889Q/8AJ//iK0aKAM7/hJ7b/nnqH/AIAT/wDxFH/CT23/ADz1D/wAn/8AiK0aKAM7/hJ7b/nnqH/gBP8A/EUf8JPbf889Q/8AACf/AOIrRooAzv8AhJ7b/nnqH/gBP/8AEUf8JPbf889Q/wDACf8A IrRooAzv Entv8AnnqH/gBP/wDEUf8ACT23/PPUP/ACf/4itGigDO/4Se2/556h/wCAE/8A8RR/wk9t/wA89Q/8AJ//AIitGigDO/4Se2/556h/4AT/APxFH/CT23/PPUP/AAAn/wDiK0aKAM7/AISe2/556h/4AT//ABFH/CT23/PPUP8AwAn/APiK0aKAM7/hJ7b/AJ56h/4AT/8AxFH/AAk9t/zz1D/wAn/ IrRooAzv Entv eeof8AgBP/APEUf8JPbf8APPUP/ACf/wCIrRooAzv Entv eeof AE/wD8RR/wk9t/zz1D/wAAJ/8A4itGigAooooAKKKKAMf4ff8AIhaJ/wBg D/0WtbFY/w /wCRC0T/ALB8H/ota2KACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAK KKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKK KACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKA CiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKAMf 4ff8iFon/YPg/9FrWxWP8AD7/kQtE/7B8H/ota2KACiiigAooooAKK4D9qT9pnwh xx z94q JvjzUTpfhTwfZG9vplTfIwyESKNf4pJJGREXIyzqMjOa J/B3/Bbz4saX4/8Ahvc/E39jj4k/D74U/FzWIdH8MeKbbxBa69qbPcgvaNeaPbxfaLXfEC7qzs0YVwolK0Q 9 fs476LyvLSKvtd9Fu gT9yHtJba/ctW7b2Sau9l1P0Xori4P2j/AIeXNz4yhj8eeDJJvh0nm LI11u2LeGE8tpd18N bUeWjvmXb8qsegNc14q/b3 BfgXRdH1LW/jR8JtH07xDp39r6VdX3i/T7eHU7LcE 1QO8oWWHcQvmISuTjOaV1/XnqvvSb QWd7f10X5tL5o9ZoryWx/b5 BWp MrLw7bfGn4S3HiDUrmCys9Mi8X6e95dTzorwRRwiXe7yI6sigE sGBAIIrd8LftUfDDxz8XtT H2ifEfwHrHj3RFkbUfDVj4gtLjV7ARlQ5mtEkM0YUuoO5RgsM9 RVWd7f1pq/zX3iurX/AK/rQ72ivI7z9v8A A navBYXHxs EcF/davN4fgtpPGGnLNNqULRrNZKhmybhGmiDRAb1MqAgbhnzjWP CtXws0j/gpnZ/sxS6vosHimTw82r3Oo3WuWkMEd 9xBFa6PFFvMkl9KkkkxiIRlRYyqyCQlFD35RjHVyvbzsrv8P0W 7Q5e6nKWy38tbfn/AFofUdFc7q/xe8J H/iPpHg6/wDE/h2y8XeILea60vQ7jUoY9S1KGEZlkgtywkkRByzKpC98VkR/tO/DabS/GN8vxC8DtZfDuV4fFdwNdtTF4YkQFnS bfi1ZQCSJSpABzSurX fyTs/uenqFne3y b1X4anc0V5xp37Yvwi1f4K3fxJtPin8OLr4dafL5F14qh8S2T6 LbSb1j2PeCTyVbe6Lgvnc6jqRWa37e/wLTwHqvik/Gj4TDwxoWorpGpaufF n/YNPvWBK2s0/m XHMQDiNiGOOlN6Xv0/Xb77r7wWuq8/wAN/u6nrNFfO37VH7f2n/B79nvwf8Rfh5H4A KOh MPEVlotreP8RNK0HS5YJ3kR7i3vrhjBcujRkC3jYySEMF5U16P 8Y/2tvhV ztr2l6X8QPib8PvAup64C2m2fiHxFZ6ZPqADBSYUnkVpPmIHyg 8kDvQk27db8vneydrejX49UxXS16Wv8rtX 9P mj0KiuE KP7Unwy B2ux6X41 IvgTwhqcthNqqWmt6/aafO9nDnzbkJLIrGFMHdJjauDkitr4W/Fvwr8cvA1n4n8E JvD/jDw1qJcWmraJqMOoWN1sdo38uaFmRtrqynBOGUg8ihaq6/rdfmn9zG9N/66/lqdDRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFF ABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFAB RRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAY/w /5ELRP wfB/6LWtisf4ff8AIhaJ/wBg D/0WtbFABRRRQAUUUUAfG3/AAX7/ZY8Xfti/wDBKP4o DPAtlc6r4p8qz1ey023z5up/Y7uG5e3QAEtI8cThFAyz7V715X4A/4OQvhP8WfFPwz Hnwx8GfEn4h/FrxLqlrpHiXwTb6FdWGpeBYxhL2a8kuIkgP2V8q4WTZ8rFpIwM 1 jtFFL3G09YuSk15pJPXtJJJ6X091xd2Fb34q2koqST8pW6d01d fimtD8Fv2gP2t/CH7D37U//BTvwF8Rl8R6T4v OOgLP4E02DQru8bxHC2jX0bTxSRRtGsMe4s8kjIqiOXkmNwMn9 kH4D C/wBo79rr/gmh4a8feFtD8ZeHG BGoXcmlaxZpeWU8kSXTRmSFwUkCtggOCMgHGQK/f8AopYdKnyOWrior5Qp1Kce v7zmb7x0SvoYhupz8uik5P5ynTlL5P2drdpat21/Hj9gz9kfwl8S/8AgqT/AMFCdU0/wV4QufH3gnUNLtPAOo3mmwSHwtdNptx5ElmXRltmWSOHDxgFRG AOBivz7/4JUfAax1v9p79nrwq3xP8AFFh8evA3jxr/AMQeBNJ AdjDrnho2t1J9qfWPEZubW4nspImZXLyTsomVfIJVBX9RdFVhW 6NSnNa8kaa dP7S6Lmd3K6b2s01drERVWFSO3PKT Ulaz6uy HVW1unc/m61z9lP4beNv CQf/AAUT Jer B/DWp/EHQvjbrNtpfiO5sUk1PTIo9RsWWOCcjfEpNxNuCEBw5DbhgD6U 8KXnwl Bf8AwX1/Z/8AEfxN8NaLbP8AE/4GaDb HdXvPDJvf7U8XPd26RXImWFyL0RKqG5Yho1KBnUEV 2NFLCfuJQa2ioLt8NKVN27OXMpX1s4q/MPEfvYzT3k5v8A8CqQml5qPK49LqT2Pzy/4ODNC1f4IfDb4U/tU FrL7b4h/Zk8Ww6xfwR/wCtvtCvttnqFup/2leInJwFDntX5/ftYfse PvBP/Bvj8IfGd7Je2dx8QPida/F74wajBoKa09vaag080d5c2Eg23cFtG9oz28p2Fl YAZK/wBB1FZxhywlFdZRkvKzjJx0a0lKEW7NO6bvqaSnzSi30i4vzup JPW sVOa6p3V1ofzJ3vwy8P2f/BJz9uzxr8PviZrPxN8B65B4U059XtPhDafDrwrqN9Bqlod2nWt vcYaSKN9kwNlB8zqxZy W wv CvP7GPwD An7EH7MU62LfAvw1pGoRX114s0b4Vaf4z8MWdzNpkMJk17TpHV rmSfbGsdw8VyxaNgy5ZWH7VUVpLWDgu9N/wDgHTS271W1rJapEQdmm/8Ap5/5Oox632Ufnd7H816eNz4x/wCCOOmnT/AXhbwt4UH7T jT6LrnhW01ex8PeM1YMk1/ZWupyNJbp5kTK0cKxQIw2LFGyOK9s/aq8VfAX9nL/goD 2ev7Z/gO88ReJfiXaRf8Ki1HVfDNxrMWq6cLF447LR5lhdbW6SV4UMoM eyTGZFIJP7yUVNWCqXT2d152dOlDSySUv3d00rWk48tgpycGpL dWa7XU6k9erj 8s03duKlzXPwI/Zf/Y 1Dxj 3T/wTw G/wC0n4RtvE p6b8H9dmv/D/iq1W8WBI5L2SxguoJQVLQwGBfKkU7GjAIynH2D/wbUeGrHwBo37WvhjRbaPTfD3hz48a9Y6Xp0GVttPgRYVWOJOiq FVRgdgPSv02oro9s eUv5lUv6zqqrf5W5fPfTYxjSSgo72cGvJQpunb0bfN5bW6hRRR WJqFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUU AFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAF FFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFAGP8Pv RC0T/sHwf8Aota2Kx/h9/yIWif9g D/ANFrWxQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFA BRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABR RRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRR QAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQB j/D7/kQtE/7B8H/ota2Kx/h9/wAiFon/AGD4P/Ra1sUAFFFFABRRRQB4/wDt2WHinXP2bNV0vwX4n03wr4k1i90 wtri81g6Ob9JLyFZ7CC8VHe2ubqDzbeGaNGkjkmRkw4Vh8xeCf j3rX7K m/Eex0iw LvhvXtQHhu28P CPi3q0niptLvtV1P yY9WXV4tU1BptPaaWHzbL7SrxmzdlEX2pWb7a LXwl8O/HT4eal4V8V6XFq hasircW7u8bBlZXjljkQrJFNHIqSRyxsskciI6MrKrDz3Qf2BP hdofgfxVoE2ka9r9t41s00/V7zxH4q1bX9VuLZCzRQpqF9czXcMcTu8kSxSoIpXaRAsjFioXi 3fZ/irLS/TVb 8luoqWpbacUu3 a1 7S2nm3H3T43/a3 Lnxz MnjnwT8KV IXhjwp4i8NfFC48PeINZ8P6ZrGn2XiRP EUuNdsnENprMN3bRoD5cts15IJZI4pS/lbrd e C3/BT/4v/s7/ALC3w8i8TNoHxD8ZXXgvwp4ssb59O1AXGpaFLY3t5qz3Ba6nku b C10q6/fb0R5p7csi ZsP3t4L/Yg GfgOz8Ox2Wg3tzN4X1y48SWd9qet3 p6hPqM9pNZS3N1dXM8k945tZ5IR9peQLGI1UARx7aPgv8A4J9f CLwAvhD z/CbOfAOh6j4Z8PvfatfX76Xpl 0ZubSNp5nPlERRogJPlRqI49ifLVKXJFqOt R9ruMZXv2Upct7bRvZLRBLkk1e6smtPObd/NqL91PTmte6V34d8Rv2/8AxvfeBZNe8N JPh14e03VPE vWegvN4J13xprGqabpcsdmZINH0uZLi5RrpbiSS9SRYoIjagxO ZvMXG8B/wDBT/x/478N6l8QP7K8H2HgLwb8DdG L2t6OtjdXOr6pNf2eqTfYbW6M8cVuiNYIfMkt5WIZl2gsHT6Cv 8A/gnX8JLn4deBPC1noOteHtJ GmmHRPDjeHvFOraHe2NgViV7RruzuYriaF/JhZ45pHWRokdwzKGrd En7F3wx Bum3Fl4Z8KW9nZXfhuy8IT2091cXsM2k2ZuTb2jJPI6lE 2XI5GWEmGJCqApq1OcIPXaLflGSu99XeLdtLrZ63Kclo6q9bec 4yaXko80U3rqtunl3/AATz/ay Iv7RFx4q0rx1o1ylzpVhp pWGvL8M/EXgnTrhrlZlmsBb6xmWeW2khDNPFJskjuYvkjZWB8w If/AAVW8ZeFvg3PqNj4f0W78UeFNCSz8XW0Gl31 NO8SXWvx6BZxw2sDtcTQfaYtQnMCb55YoYVjYNIGP1N zp yJ4D/ZUtdRj8Gadq8Mmqpbw3N1q3iDUddu2ht1ZLe3W4vp5pUt4gz XAjCJPMcqoLsTXuv2Kfhdd2PxNt28I2QT4x3S3vi9o5545NWuE gjt0mDq4aGREijKNCUKOvmKRIS5qs1Kd4L3bbd3tbulZt3u3dR vfUijdL33d3Wvl102u7bbJN22R80eHP29PjX440XwH4bsNP0HR vFniv4kXXgxfEvij4aeIfD2m6lp6aHdasmoW2jX9xBeoQYDbMj 3LI0kMrLJtZdvX C/2xfiTL 1vrHgrxkvh3w5pM8 s2elaJeeDNd026uY7VGktLuz8QGSTS9Te4t4zcPZwiCe3SRwWZ rWUP7H4B/Yh Gvw1j8PHTdE1Ga78L6/P4ostQ1PXtR1TUJNTms5bGS6uLq5nknunNrM8I 0PIFQIFA8tNtbwb wZ8LvAPxPn8XabomrLqck97dwWtz4k1O70jTLi9Lm6nstOluGs rKaXzJt0ttDG5E8w3YlcNFdc0XGG7i1f 84pXttbmTe2l9EtEmnt5NP/wAmm35/C4K3db2vzfLPgf8A4KA/E f9lTwv4i8KweC7aD4ffA/RPir4xtvEEWp6lP4gju4Ll10 yvZr4SW77NOu915dtetulhLI5EhPUa7 358Vovin4r1izi HsXwx8H/Ezwz4Bk0ybSLyTXtUj1mHRz9oF2LtYLdoJNWVtv2eYSrGV/dEb29u1/8A4JxfBzxL4c8FaPc Fr1NJ8AaND4d0uztvEGpWsFxpcXlFNPvkiuFGpWo8pMwXonjOX yp3vu6nV/2R/h7rq6 Lrw95g8UeKNO8Z6mBfXK/adWsPsf2S54kGzy/wCz7T92mI28n5lbc 7pdSm8R7Rr3ea9vL2kXr3vTvG20Xs3dySkrw5Vppb/AMkt E7yv1TttFJ9t4VtdXs9LddbvtN1C9NzOyS2Ni9nEsBlcwIUeWU l0iKK77gHdWcJGGEa6VZvhXwrbeDtLe0tJdSmikuZ7stfahcX0 oeaV5XAknd3CBnISMHZGgVEVUVVGlXOHV/1/X6BRRRQAUUUUAFFFFABXBftLeGvGPi34P6pY B/GNv4D1mVMvrLaOuqT21uAfN zRvIkaXBH rllWaNG5aGUfLXe1FeWkeoWksEq7opkMbrkjcpGCOKxxFOU6Uo R3a09TSlJRmpPY/OrUvF/wAW9Y/4JqfsjeOLT4sazptjcv8ADgeJIY7dpdZ8WXF7qelQzfatSeYt9 neOaUyxJEJJmI3TeWZIpPt39pbw14x8W/B/VLHwP4xt/Aesypl9ZbR11Se2twD5v2aN5EjS4I/1csqzRo3LQyj5ahj/AGVPAUXwQ8KfDhdBx4M8EPpMmiad9tuP9CbS5oZ7E b5nmv5UlvC3zu2/Zh9wJB63T/BVlpsutMr6lMPEE/2i7S51G4uY1byUhKwpI7Lbx7I1PlwhE3F3273dm6Me1WhWjT05 pzlHyUlCyfo09NUlZLR6RQahKDl0ST V/0a8 p fGia34o Jv7HH7JmoeNNW/aA1fwXr3wxSfXNT H19rB1y88Ry2OnmxmvrjTWF75bI2oN5kjC180obk/6s1hWmp/HL9oT4O/DX4teLfD/AIg8QeA9L Dmla/r13pnxm1f4fzXepH7RcajLBaaKCt7cfZ44CouHt7fMmI5AGYp9 peLf CfXwp8Z/DLwR4Qn0LWLDRfh1pv9i H/wCyPE q6TeWVgYY4Xs2u7W5juJrd0iiEkUsjpIYoy6syKRN4 /YJ FnxG1/T9Qu9B1LTTp nW jNaaF4h1LQ9P1Gwt93kWV7aWVxDb3ttGryIsN1HLGElkQLtdlN 1581WdSnpeblHTa/tNWtLv30tGtIwV/dTZCyhGEtVZJ99JRej7Pl695aPm05P8Aa18SyfFKP4EeF7DVvE ieFfit4nFvqt1o rXGkajPZR6LqGpRW63lvJHc27SS2sBZoJFcpHIhba7Z8g8K E/E/7Qv7Emo3V3qXxx8c6n8OfEnivwpoumeC/HJ8Nal4iFnrNzp9jeXOofarSSeS3ggAbzrsxynzZJIriby9v1P 8U/2UvBPxp8MahpHiO01u9tb7VYNbjki8RajaXWk3kCRxxTafcQzp Np5VYwMWjwg ZMSCZpS/PeJP8Agn98LfEXhPwvo8ekeINAh8G201lpV34b8Wav4f1KOCZl knjlvbG6huZ1llVZZBNK4klUSPuk asqqUlNQ0u9NdtFZ37xs0vXmVpBTk4qnfVxtfs7c11btK6b6 6o6rby7x38a/Eniz/gmL8MtXTxZdXWueO5fCHh7XPEukRSaXMf7R1GwsdRnhDiOW1kc TTorAJLE8isoR1GPMrPXNeu/i5d/AFvF3xAbwDb/GVfDK6qnivUBrp0w D/AO3/AOzjrHn/ANobhff8tRced5IMRbZxX15rH7Inw7134Z6h4LuPDw/4Q/UdGttBOhxX1zDp1na2xdoPstukgjtJkZ9wnt1jm3RwnfmGIpjT/sFfC66 DI8CSaJq76OurLr4vj4k1P8At4akGDC//tf7R/aP2rACef8AaPM8v93u8v5K0lOLq1JtaSd10 1BrTVe7yyt/jcdFe801yU4003orX6p8rXNfvdrt8KkrStbA/4J/eNvEvj79lzVbW71qTUtV8L KPE/hPS9Z1QPfPdW nave2VnNcHer3DLFDEsjGQPKY2Zn3sWrwz4Q/tZ6z xV8MP2ndf MXxLi8baj4T JNro nahrU8OhaULm80TRXgs4VZ2i0 xFzdN9538uMvJJJK/mSP9h/Df4C GPhDpmgWPhu0vtK0/wANWE2nWVnFql2bYpNIkssk0TSFLi4aRNxuJg826SY ZmaXfd8DfCTw98NvEPivVdF0/wCx3/jfVF1rWpfPkk 23a2tvaCTDsQn7i1gTagVfkzjcWJj7cm3vHlfe/PB38m4qWvRtaNIpNW2 02l0SfNaPmldLzS6Nn54fs3f8FTdB8A/sX I21v9of4a KPHWvfE7W/C2m LdU8SWa6LppkuJpo7slpvLis4bVJJbeDeBKqQxKxMgaoPgXefF b9t/8AY5/ZlvfAur3Xxa0Ox0HVD421pfjZqfgxrjVYzbR20d1f6Os17NNhr ljD5flggF2QhFb9F/hx8JfD/wAJLDVrbw9p/wDZ8Guatd65er58kvn3l1KZbiXLsxXe7E7VwozgADivONa/4J8fCzV/BfhPQoNK8SaBaeB7OTTtFufDvi/WNB1G0tJGVpLZr2yuobmWBmRGMUkjIWjRiMqpEJe7FS6RgvnGC i mq5ryWzbs3skF7SlJd5v5Sk3300srapWdt2zqP2T/AB9pfxP/AGbPBOuaJBrNtpd7pMHkQ6vqM2o38IRdhSe5meSWeQFSDK7szk bixJzXoVZ/hTwrp3gbwxp i6PZW m6VpNtHaWdpboEitoY1CoigdAAAB9K0K0nLmk5f1 v5siKtFIKKKKkoKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKK ACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAx/h9/yIWif9g D/ANFrWxWP8Pv RC0T/sHwf i1rYoAKKKKACiiigAoqhrfinTPDMliupajY6e2p3S2VmLm4SI3 dwwZlhj3Eb5CFYhRkkKeODWM3xw8FpF4nc L/C4TwTKIfETHVYMaBIYllCXZ3f6OxjdHxJtO11boQaFrt/W3 a 9dwem/wDW/wDk/uZ1FFFUPDPinTPGuhW2qaNqNjq2mXi77e8srhJ4J1yRlHQlWGQ Rwe1AF isvSfHGi6/d6xBY6vpd7P4eufseqxwXUcj6ZP5Uc3lTgEmJ/Klik2vg7JEbGGBNHwV8XfCnxKkRPDnifw9r7yaba6wi6bqMN0X sbrzPs10BGxzBN5Uvlyfdfy32k7Tg32/q 33gdFRRRQAUU2aZLeFpJGVEQFmZjgKB1JNUfCnizS/HfhjT9b0PUrDWdG1a2jvLG/sbhLi1vYJFDJLFIhKujKQQykgggg0AaFFFFABRRRQAUUUUAFFF FABRRRQAUUVz3xT LnhT4GeCLvxN428T HvB/hvTygutW1zUYdPsbYu4RN80zKi7nZVGTyWAHJpNpbjSbdkdDRX M2Xxq8Hal8KB48t/FnhmfwMbA6qPEUeqQNpJswpY3P2oN5XkhQSX3bcDOa6SOQSxhl IZWGQQcgiqaadmK90muo6iuO8SftDeAPBvwz1Hxpq/jjwfpXg7R7iS0v8AXrzWbaDTLGaO4NrJFLcs4iR1uAYWVmBEgK EbuKr Ov2n/hr8Lvh1o/jDxN8Q/A3h3wl4heCPStb1PXrW007U2nQyQrBcSSCOUyIpZAjHcoJGQKW 3kvm9vv6Br f4b/d17Hc0UisHUEcg8gjvWZoPjbRvFVle3GmavpmpW m3U1leS2t0kyWtxCxWaGQqSEkjYEMpwVIIIFF0t/UN9UalFZ/hbxbpXjnwvp uaJqen6xourW0d5Y6hY3CXFreQSKGSWKRCVdGUghlJBBBBrlfA 37UXwz J/w01fxp4a IngXxD4O0DzxqmvaZr1rd6ZpvkIJJvPuI5DFH5aEM 5htU5OBQ9Lp9N/L1BJu1up3VFYPwz KXhn40 CLHxN4O8R6F4s8N6mGaz1bRr K/sbsKxRjHNEzI GVlOCcFSOorN8D/tC AfibrfifTfDfjjwf4h1HwRcG08RWumazbXc gTAuDFdpG5a3cGOQbZAp RuODRL3W1LSwLVXR2FFcd8Ff2h/AH7Snhi41v4deOfB/j7RrS5aynv/Dms22q2sM4VXMTSQO6hwroxUnOHU4wRXY02mtGCaewUUUUgCii igAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiig AooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigDH H3/IhaJ/2D4P/Ra1sVj/AA /5ELRP wfB/6LWtigAooooAKKKKAPEf8Agofp7Rfsraz4ki8wXHw6vdP8bo0Q Bl2aVeQ306JkjmS3hmi68iUjvXx3o3hOfVfGfw7tEW7e1/bCubbxPqAcyEJDYa1LrzRPncMSaVdrakMq5SBRkdB mVFFP3Jqa6O9uj0Sal3T5YaafDrfoVPepuHdb9U18LXa15d7qT Wl3f8ANf8AZ0 NPxD8Qf8ABU3UNJ1Txl4fg15PG/iGx1nwtP8AEjWr3UD4aihm/s1h4WFg1hpybE064TUhcp53mujSNJc SJv CUHjLQ4PiP8ADfRvAPxB8VeMbm58Ma1L8R9EuvEU o2PhaVLu3/s4NYvI0WlyNvmSFYki 1QiSVlmK av6RUUoLlVO/2I8vrpb5Lq1q29b31HUfPKcukne3Rat/hey7JJbI JtD/AGmPh9 xz8fP2nNI KPjLw94F1Lxp4nt/Enhq11m9S1n8T2cnh7TLQHT42Ie9kFzZzwmK3V3DhV25dN2J/wSi HGrfC74uN4U8QWlxput6F z98NdN1G1fdHLazxnXkkjPRlZWBB6EEV96UVVN8tN05a3UI/KEZRXztLXu1okOpJyi4rS vz54Tf/pNvn5H5efE345/F 7 BvxV0nS9f8T2 ofs36XD4I17U7vV7zT11U3er25uNUnvI0klWSDw7DDdG8SOWSA 6jNIqmSPFHwd8T JPjRoPwi8LyfEy9vvh94o M o6VZ3fgT4sa/r7XGlR F7 8ewPiWWCzu7 JdQhdhLG8gjGIPO3QEL odFOlLl LXRffzKTfmrp2T1ipON2rpqbumo6fFbyTg4q3Zx0d rV97NfnL8E/jqqf8FDNc0i2 It7461S/v8AxLb3NvpHxJ1Oa90K2iErww6x4Qu7fyNKt7XyoraLUbWRJLm T7M7blvXz5jqX7RGsy/ssfDLU/GnxU8beHfF0n7P ha98K/s3iy8tLrx54zkjlNzHJAsqDW7rzE0lRZXHnq4vZMxt5rkfrRRU 0/dik nLr/hVRXXRN86ezs431buq50pSklu2/vcXb0fLytaLlk0rI/Njxp4h8X2/xR JfxBuvG/xCtvEHg/46eCfCenaRF4pvotCsbC/h8Nx39sdOSUWsyy/2hc/65JNjENGUbLH9A/hZceHrnwxM3hnWv7e03 0r5ZLr 2pNX2XQupRcw dJJIy VOJY/J3BYfL8pVRYwi9JRVqSVJU0trf kQj Li5esn6vO3Xr5 sn9/vWv2X3FFFFQMKKKKACiiigAooooAK bP Ckv7Ufwt/ZF8K BPF3xCXRbjxFb ITD4FttX1uPRrA6xLZ3EPnXF1My29vDHbS3BeeUOY0ZvLSSZo4 3 k6KmSbtZ21X56/8AAfTcqLS3V9/y/Luuq0PzX/ad/Z1 GXxa/wCCI/xZ1seK/CfxXS10zxX42OoeEdaZ/Cx1y5 03Uoigtpjb3EdtO/7r7QJXSSNZvlmJavu/wARaZ4W NPhHVPh7qOru9xNpFtJqun6Vr0 m6ra2s 9YpDJayx3MCSNBMqurLu8qQAnDCu5oq5cri6dvd006aLl/JJeiSFzSvGd/ei5O/X3nGX5pvTrJvTZ/mb8Bl8J/s1fsvfA/VdQ/sXwh8Jvhv8AHzxrHqM8sa22k G7c33ieysJZpCRHb26XM1vEHfCK8sXI4Ir/BX4h E/gJqvw88dfE7UNM8O/CDxBH8UYfDF/rIEGn VqfiGC806FZXIjBvNOine2TOZYwwTO4Kf06oqaqdRS59W ZfKUeVt95dU mmjK5lzXirK99NGvenJJPolzu6W9umt/jL4PeLfiV8Lv CVfw78GeFtG1HxD8btG8C HbTU/D9rf6dFr/hy3uY1ga8eC/uIIvNhjiuDGk0irJNbMhJ2vjgf CcvwI8N/Gz9hb4sfDrxV8OPG/hrwho/xE8R40rWteh3amFvJna3un0 /m 1KGylxHcM0M7FsidDuP6F0UYr9/OtUe9RSXpeUZK3o4 t3e iRMJcsacf5JJ6aXtGUWvnzeiStZ3bPg74b3J8Sf8ABAXwn4H0G 6t5/G/iH9nxX0jQrdw panEmjQxS/Z7dSJJMNPFHlB8rzxDILLnzX4tfEzwl8b/ABN8SPiZ8OdS0vxF8E9H034YHxFqekJ9r00jTPEVxeagp8vIDW enPbvcqeYogFkXjA/TuiuitXc8RLE21clJLpdSb17qztbTW762UpJUlR6JW87Plen8r vBa9tOzPkr9ib4naF4m8a/HbxF4c8TeH28J/FL4hH/hAL9L KSy8TXMXh3T0u5rBg225T7RaXZYwlgTbXDfwsa e/2SfGnw/wDFq/By0lt7LXNE EnwJ1rw18ZNIXS31R9GuTLpCNpep2KJLJ9paa11J/s8kZdljmYBlYlv05orGD5GnHpGMV/27TlTX4Tba62S0S1vmb373Sk/norN7O8up8f/sIfEzSPi5 2j8ZfE3hzxx4I K2ha9o jCDxL4IIGh6ZHbzagkOkTbJ7mKXUI4pRLLMJwzJNCDb26LH5v2 BRRR0S7f1/wAD8Xd3bi2rff8AyS/4PlsrJJBRRRSGFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFA BRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFAGP 8Pv8AkQtE/wCwfB/6LWtisf4ff8iFon/YPg/9FrWxQAUUUUAFFFFABRXBfHfUJIYvDFl9qvbW11bWfs121pcyW 0rxrZ3UwUSRlXXLxJnaQSMjvXP/APCJ6L/z/wDi7/wq9U/ SK76OC54Kbb17K/6o8 tj1Co4JLTu7foz12ivIv ET0X/n/8Xf8AhV6p/wDJFH/CJ6L/AM//AIu/8KvVP/kitP7PXd/cv/kjL 0vJff/APanrtFeRf8ACJ6L/wA//i7/AMKvVP8A5Io/4RPRf f/AMXf FXqn/yRR/Z67v7l/wDJB/aXkvv/APtT12ivIv8AhE9F/wCf/wAXf FXqn/yRR/wiei/8/8A4u/8KvVP/kij z13f3L/AOSD 0vJff8A/anrtFeRf8Inov8Az/8Ai7/wq9U/ SKP ET0X/n/APF3/hV6p/8AJFH9nru/uX/yQf2l5L7/AP7U9doryL/hE9F/5/8Axd/4Veqf/JFH/CJ6L/z/APi7/wAKvVP/AJIo/s9d39y/ SD 0vJff/8AanrtFeRf8Inov/P/AOLv/Cr1T/5Io/4RPRf f/xd/wCFXqn/AMkUf2eu7 5f/JB/aXkvv/8AtT12ivIv ET0X/n/APF3/hV6p/8AJFH/AAiei/8AP/4u/wDCr1T/AOSKP7PXd/cv/kg/tLyX3/8A2p67RXkX/CJ6L/z/APi7/wAKvVP/AJIpmmLF4Y JHhFNN1DX2XU9RmtLqK81m7vo5YhY3Uo WeVwCHiQ5AB4I70PL9G03om9uyv3Gsy95JpatLfu7dj2CiiivM PUCiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKA CiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACi iigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKAMf4ff8iFon/YPg/9FrWxWP8AD7/kQtE/7B8H/ota2KACiiigAooooA8l/a31caFonhC6Y7RF4g5P1sL0f1ry/wD4W1B/z2P5Gu9/boOPAPhn/sYF/wDSK7r528yv0vhjAU6 BU592fj3Guc1sJmTp09nFP8Ar7jzH/grR8cL7Tf2TreCz1W/0rRNX8WaDpnim9tJnglttEn1GCO9/eLgojRt5bncvySPyK8M/wCCl3gD4NfBn9kvx74d Etr4S8C JtW13wjcaro3h90ggs8azarbXj6XGwgjZsMPNEStMIwGZggx9b 61pNn4k0e60/UbS2v9Pv4Xt7m2uYllhuInBV0dGBDKwJBBGCCa43w1 y98MvBnhC68PaP8OfAmlaBe3cV/c6ZZ6BaQWdxcRMrRzPEsYRpEZEKsRkFFIPAr0p8Owc211kpX66 cvury0v6uWmt14dDjKpCMef7PTo9b3d vTbW0e1n8wXv/AAUj NXh2G5 H8fijxV4rv3 Nuo A4/Eum6XoUHiM6Xb6bHfRRxLcpBpX2p3LR75YwDGH2oZNpHQfCf9v D41/G/XPg/8Otf8cy/Dq 1y18VXWqeLtGXQNUvdZ/sudILSI7ReafDMUl826jiUkSQsqGJcivozxB8APAXizw5rGj6r 4H8IanpHiK /tTVbG70e3mttTu/k/wBInjZCssv7tPncFvkXngVB4n/Zu HPjbwBpfhTWfh/4K1fwtohU6do17odrcafp5VSi TA6GOPCswG1RgEjvWEOG5qPvTvolvZNqEYt3Wq96Llo9XLVdTp lxpBtctNLV62T3cn1dn8SVmtOW6fb4o P37cniT4R/tvv4g0Txkuvp4g GHhXS/EHxS8M6VaT6boVi2uXMdzqy20ss0RDb9oUGVI97yEMsWxvc/ C28MXxr8G/s9eGrrxBqaaLrXxb0bTdStVs7G6t9QjkiuD5k0VzbSxSlCmVR0 MJ3tvjfCbfcbn4JeCryK7Sbwf4XlS/0lNBulfSoGFzpybtlk4KfNbrubER Qbjgc1e1n4b HPEdlo1tqHh/RL638O3MN7pMVxYxSppk8SlYpYAykROikhWTBUEgEVtDhyCgoT d0qimvT2rqONtrW/Fu iiZvjWXtFUpxt7ji t37NQT 9elkrJNu/wAw/B3/AIKKfEifxp4A8RnxYt1pPjb4oax8PJvh1HpdlHa GtNslukiuIZEhW7 0xCzjllMspiKXRCwoAhHrX/BLr4 ePvjb w/o/j74hfEfXfGviDxvpk7myn0zTbGx00pPcRp5C2ttFISyBN5lkkB K5UICRXb6b8E/BejfEq 8Z2fg/wva MNUh z3uuw6VAmpXceEGyS4CeY64jQYZiPkX0Favg7wdo/w78M2mi H9I0zQtHsFKWthp9qlrbWykliEjQBVGSTwOpNTS4bTpSp15czl G1/wDt1Rb13u7y11Tla l3GI4yb/3eCjqmvKzm7fJOMfNRu9XZfA3wB Jotv2Zf Cf66beRNqXh2fxBcssbK7W7W j6ikpK8j93IQrA9GIU8nFQ Ef Cs/x0 Gv7M3gjxxP8Qk KOr O/hLr/im/sJ9EsYIPDWoae0KQ3Mf2WCJ/KLSMkqStIpkjbb5a8D7Y039mf4eeH/ABJr uaP4I8J6F4j8TwXFvqmtabo9ta6lfLO26XzJ1jDuWcBzuJywBO SK579mX9iX4cfsofDi18PeGfDmmSOmmJpF7q95YWp1TWrdAQqX k8cSecAOMMMYAGKwqcO1ZzqPmtz3ejeknCUNP8AyWV9HdabJnb/AK60U4zcL8ulmlrHnc9X0te2m/VWk0vlnQv2ptb/AGb/AI3/ALR sSfFHX/FXizXdM HGj2viGy0XSZdWmur37UBCsTfZ9OjcrMfLlkTy443jZ0nZWEmZ fftX/F/486R4L8O Mvifrllqvg79pm28HzXmh3WmXBu7aOz 0oJ3XToIbh7edDtJtIo2PLws8aMv2lo/wCyb8KvD3hLVNAsPhl8PrHQtciig1HTbfw7ZxWmoRxO0kaTRLG EkVHd2UMCAzsRyTSD9kv4UjwXP4b/AOFY/D3/AIR26uIrufS/ Ecs/sU00SCOKRofL2F0RVVWIyqgAYArZcOtV/a391SUkvSpCf32i1f 95PmyfGsHBxcdWrXsr/wvZ337 8o7Lu9LfPv7Pn/AAUs N/xF/aB0LWL6e8t/COueNPEHhjUNJ1e48OWGh2FpZCdIJLH9 usy3sTW6SXCyoyMksxSNFWMjpv CeH7eHxR8Q/HjRPDnxX8aavrF54x8N6lrNkkFjoGoeFtR y36xrdaPqemypcLAYZov3F9BJJ/01BUh/c9I BHgbw/8AEu78aWHgvwnZeMdQjMV1rtvpFvHqdyhCgq9wEErDCIMFuir6 Cm A/gJ4E FfibVda8MeCfCXhzWddYvqV/pej29nc6ixcuTNJGitIS5LHcTySetPCcOuk6bqTcuVWd3v7vLt 1u/eu9Vf7WjWWJ4zVSNRQpqN7W0295ve/ZpO3xWXw3aPev8AhbUH/PY/ka0Ph544j8S/GvwRAkhYrqVxJjHpp14P615H5ldb z42f2hPBn/X3c/ kF1WuZZXSp4OrOO6jL8mZ5LxBXr5hQpStZzj aPsmiiivyA/fAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigA ooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAoo ooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigDH H3/IhaJ/2D4P/Ra1sVj/AA /5ELRP wfB/6LWtigAooooAKKKKAMTx78O9G J2hjTtcshe2iyiZF8x4njcAgMroQynDMMgjgkdDXF/8ADHHw8/6A of Du//APj1en0V1UcdiaMeSlUlFdk2vyOOvl2Ery569KMn3cU3 KPMP GOPh5/0B9Q/wDB3f8A/wAeo/4Y4 Hn/QH1D/wd3/8A8er0 itv7Wx3/P6f/gT/AMzD xMu/wCgeH/gEf8AI8w/4Y4 Hn/QH1D/AMHd/wD/AB6j/hjj4ef9AfUP/B3f/wDx6vT6KP7Wx3/P6f8A4E/8w/sTLv8AoHh/4BH/ACPMP GOPh5/0B9Q/wDB3f8A/wAeo/4Y4 Hn/QH1D/wd3/8A8er0 ij 1sd/z n/AOBP/MP7Ey7/AKB4f AR/wAjzD/hjj4ef9AfUP8Awd3/AP8AHqP GOPh5/0B9Q/8Hd//APHq9Poo/tbHf8/p/wDgT/zD xMu/wCgeH/gEf8AI8w/4Y4 Hn/QH1D/AMHd/wD/AB6j/hjj4ef9AfUP/B3f/wDx6vT6KP7Wx3/P6f8A4E/8w/sTLv8AoHh/4BH/ACPMP GOPh5/0B9Q/wDB3f8A/wAeo/4Y4 Hn/QH1D/wd3/8A8er0 ij 1sd/z n/AOBP/MP7Ey7/AKB4f AR/wAjzD/hjj4ef9AfUP8Awd3/AP8AHqP GOPh5/0B9Q/8Hd//APHq9Poo/tbHf8/p/wDgT/zD xMu/wCgeH/gEf8AI8w/4Y4 Hn/QH1D/AMHd/wD/AB6tbwT zh4N HfiCLVdK0mWK/gDCKaa/ubkxblKnaJZGAJUkZAzg13NFRPM8ZOLhOrJp9HJ/wCZdPKcDTkp06ME1s1FJ/kFFFFcR6AUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFF ABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFAB RRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQBj/D7/AJELRP8AsHwf i1rYrH H3/IhaJ/2D4P/Ra1sUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAU UUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUU UAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUA FFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAY/wAPv RC0T/sHwf i1rYrH H3/IhaJ/2D4P/AEWtbFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUA FFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFF FFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFF ABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFAG P8Pv RC0T/sHwf8Aota2Kx/h9/yIWif9g D/ANFrWxQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFA BRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABR RRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRR QAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQB j/D7/kQtE/7B8H/ota2Kx/h9/wAiFon/AGD4P/Ra1sUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAU UUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUU UAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUA FFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAY/w /wCRC0T/ALB8H/ota2Kx/h9/yIWif9g D/0WtbFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAF FFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFF FABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFA BRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFAGP 8AD7/kQtE/7B8H/ota2Kx/h9/yIWif9g D/wBFrWxQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFA BRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABR RRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRR QAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQB j/D7/kQtE/7B8H/AKLWtisf4ff8iFon/YPg/wDRa1sUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQ AUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAU UUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUU UAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUA Y/w /5ELRP wfB/6LWtisf4ff8AIhaJ/wBg D/0WtbFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAF FFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFF FABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFA BRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFAGP 8Pv8AkQtE/wCwfB/6LWtisf4ff8iFon/YPg/9FrWxQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFAB RRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRR RQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQ AUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQBj/AA /5ELRP wfB/6LWtisf4ff8iFon/YPg/8ARa1sUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQ AUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAU UUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUU UAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUA Y/w /5ELRP wfB/wCi1rYrH H3/IhaJ/2D4P8A0WtbFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQA UUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUU UUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUU AFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAF FFFAGP8Pv RC0T/sHwf i1rYrH H3/ACIWif8AYPg/9FrWxQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFAB RRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRR RQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQ AUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQBj/D7/AJELRP8AsHwf i1rYrH H3/IhaJ/2D4P/Ra1sUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAU UUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUU UAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUA FFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFAH//Z
ابدیت کردم به ورژن 3 آقای حسین
مطابق زیر ایا درست انجام دادم دوستان
11.195.03.00.1445
mohammadgh6
14-12-2018, 02:46
دوستان من فریمور ویرایش سوم اومدم آپدیت کنم مرحله اول و انجام دادم و چراغها هم ثابت شد. مرحله دوم که نصب فریموره انجام نمیشه اون کدها دیگو رو هم امتحان کردم.کمک کنید
mohammadgh6
14-12-2018, 03:57
خذف شودددد. .؟.....
ashkan45
16-12-2018, 01:46
[QUOTE=ho3in2012;9089928]
سلام بابت فريمور دستتون درد نكنه فقط يه مشكلي دارم من پس ادمين و عوض ميكنم يا همينجوري ميزارمش بمونه در هر حال براي وارد شدن دوباره به تنظيمات مودم مودم و بايد ريست كنم به هيچ وجهي نميشناسه
[QUOTE=ho3in2012;9089928]
سلام بابت فريمور دستتون درد نكنه فقط يه مشكلي دارم من پس ادمين و عوض ميكنم يا همينجوري ميزارمش بمونه در هر حال براي وارد شدن دوباره به تنظيمات مودم مودم و بايد ريست كنم به هيچ وجهي نميشناسه
خب مشکلی نیست یک بار ریست کنید و دوباره برای خودتون پسورد و رمز وای فای تنظیم کنید .
mohammadgh6
16-12-2018, 22:50
[QUOTE=ashkan45;9090781]
خب مشکلی نیست یک بار ریست کنید و دوباره برای خودتون پسورد و رمز وای فای تنظیم کنید .
همون رمز وای فای میشه پسوورد.بعد تو تنظیمات برو عوضش کن
Ehsan-Dadash
21-12-2018, 17:13
سلام و درود
بسیار سپاسگزارم از وقتی که برای ادیت فریمور گذاشتید و آموزش کامل و بی نقص و مرحله به مرحله ای که داشتید.
من مودمم رو به ویرایش دوم شما آپدیت کردم و بسیار راضی هستم. قابلیت CA و MIMO که اضافه شده واقعا عالیه. در ضمن اولین بار وسط آپدیت کامپیوتر هنگ کرد و چراغ های مودم روشن باقی موند و حتی با نصب مجدد فایده ای نداشت. طبق راهنمایی شما دوباره فریمور آنلاک 192 رو ریختم و دوباره آپدیت کردم به 195 و این دفعه موفق بودم.
دم شما گرم. اگر فریمور بهتر و با امکانات بیشتری اومد ممنون میشم به من هم اطلاع بدید.
یلدای خوبی داشته باشید.
ehsan.rashidi@gmail.com
سلام و درود
بسیار سپاسگزارم از وقتی که برای ادیت فریمور گذاشتید و آموزش کامل و بی نقص و مرحله به مرحله ای که داشتید.
من مودمم رو به ویرایش دوم شما آپدیت کردم و بسیار راضی هستم. قابلیت CA و MIMO که اضافه شده واقعا عالیه. در ضمن اولین بار وسط آپدیت کامپیوتر هنگ کرد و چراغ های مودم روشن باقی موند و حتی با نصب مجدد فایده ای نداشت. طبق راهنمایی شما دوباره فریمور آنلاک 192 رو ریختم و دوباره آپدیت کردم به 195 و این دفعه موفق بودم.
دم شما گرم. اگر فریمور بهتر و با امکانات بیشتری اومد ممنون میشم به من هم اطلاع بدید.
یلدای خوبی داشته باشید.
ehsan.rashidi@gmail.com
از این بیشتر و بهتر دیگه فکر نکم امکاناتی باشه که به مودم در این فریم ویر اضافه شده . الان ورژن 197 موجود هست ولی چیز اضافه ای نداره. فکر نکنم دیگه ایرانسل های وب و مبین نت هم بخوان بیشتر از این فریمور بیرون بدن.
دوستان سلام
من مودم tif روخریدم
شد دوتا حالا
یکی هم مبین نت دارم
مبین نت ۱۹۶ هست ورژن
این جدید رو هنوز روشن نکردم احتمالا ۱۹۲ باشه
یک مودم سوم هم دارم lte
حالا انلاک کنم به نظرتون؟
یلدا تون مبارک[emoji322]
6268mehdi
22-12-2018, 06:36
ba salaam man marhale aval ro movafagh shodam anjam bedam alaan tamaame cheraaghaaie modem roshane montaahaa marhaleie dovom anjam nemishe va in peyghaam tooie CMD miaad
?????? ???????? B612_11.195.03.00.00_modded.bin
C:\Users\deephouse\Desktop\edit i60 extrackt\2.Firmware>balong_flash.exe -p 21 B
612_11.195.03.00.00_modded.bin
????????? ??? ???????? ????????? ?? Balong-???????, V3.0.290, (c) forth32, 2015
, GNU GPLv3
???? ??? Windows 32bit (c) rust3028, 2016
--------------------------------------------------------------------------------
------------------
C:\Users\deephouse\Desktop\edit i60 extrackt\2.Firmware>
6268mehdi
22-12-2018, 06:44
سلام و خسته نباشیئ
من مرحله اول نصب فریمور ادیت شده رو انجام دادم مودم ریستارت و بعد تمام چراغاش روشن شد منتها مرحله دوم به هیچ وجه انجام نمیشه و این پیام رو میده
C:\Users\deephouse\Desktop\edit i60 extrackt\2.Firmware>balong_flash.exe -p 21 B
, GNU GPLv3
--------------------------------------------------------------------------------
------------------
C:\Users\deephouse\Desktop\edit i60 extrackt\2.Firmware> اگه بتونید کمکم کنید بسیار سپاسگذارم ممنون
6268mehdi
22-12-2018, 06:45
سلام و خسته نباشیئ
من مرحله اول نصب فریمور ادیت شده رو انجام دادم مودم ریستارت و بعد تمام چراغاش روشن شد منتها مرحله دوم به هیچ وجه انجام نمیشه و این پیام رو میده
, GNU GPLv3
------------------
C:\Users\deephouse\Desktop\edit i60 extrackt\2.Firmware> اگه بتونید کمکم کنید بسیار سپاسگذارم ممنون
Ehsan-Dadash
22-12-2018, 11:23
سلام و خسته نباشیئ
, GNU GPLv3
------------------
از کدوم ادیت استفاده میکنی؟ اون کد دستوری مربوط به ادیت اول هستش. اسم فایل فریمور در ویرایش دوم و سوم فرق میکنه. برای همین باید تو کد تغییر بدی اسم فریمور رو. دقت کن پورت هم اوکی باشه
Ehsan-Dadash
22-12-2018, 11:27
منظورم این قسمت از کد هست که تو CMD اسم فریمور رو میزنی.
B612_11.195.03.00.00_modded.bin
کدی که توی آموزش اومده مربوط به ویرایش اوله. باید اسمش رو متناسب با چیزی که دانلود کردی تغییر بدی اگه ویرایش های بعدی رو داری. ببین اسم فریمورت چیه.
سلام و خسته نباشیئ
, GNU GPLv3
------------------
از این دستور استفاده کنید فقط به جای اسم فریمور که من نوشتم دقبقا اسم فریمور خودتون رو کپی و جایگذاری کنید . در ضمن پورت رو هم به 55 تغییر بدید .
فایل usbloader و فریم ور ورژن 3 اقا حیسن
بدون نیاز به وارد کردن دستور خاصی
راحت و بی دردسر
Ehsan-Dadash
22-12-2018, 18:51
من سیم ایرانسل که میذارم تو صفحه ی اصلی کنار آنتن دو بار مینویسه ایرانسل ::))
ظاهراً نرمال هست.
برای من هم دوبار مینویسه.
آیا این فریمور و روش برای مودم b612s-25d هم جواب گو هست
amirtabaei
25-12-2018, 11:41
ببخشید فایل ویرایش سوم بعد از دانلود باز نمیشه و خرابه . لطفا دوباره آپلود کنید ممنون
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
hamedxx1
25-12-2018, 19:09
فایل usbloader و فریم ور ورژن 3 اقا حیسن
بدون نیاز به وارد کردن دستور خاصی
راحت و بی دردسر
بطور خودکار شماره پورت رو پیدا میکنه؟
بطور خودکار شماره پورت رو پیدا میکنه؟
بله خودکار پیدا میکنه
milad_neti
25-12-2018, 22:58
سلام زمانی که یک سیم کارت دیگه وارد مودم مبین نت میکنی یه انلاک کد میخواد مودم های هواوی با انلاک کد باز میشه امتحان کردم رو مودم 3g قبلا جواب داد کسی بتونه سایتی که بشه انلاک کنه رو پیدا کنه خیلی خوب میشه
سلام زمانی که یک سیم کارت دیگه وارد مودم مبین نت میکنی یه انلاک کد میخواد مودم های هواوی با انلاک کد باز میشه امتحان کردم رو مودم 3g قبلا جواب داد کسی بتونه سایتی که بشه انلاک کنه رو پیدا کنه خیلی خوب میشه
این مودم ورژن 5 از نظر الگوریتم کدگذاری هستش و تا کنون روشی برای پیدا کردن کد یا وارد کردن کد پیدا نشده و پیدا بشه هم پاپلیک نشده . اون برا موده های ورژن 3 و 4 بود .
فریمور ویرایش شده ورژن سوم آقای موسوی :
تغییرات :
درست نشان دادن نام اپراتورها ( ایرانسل . های وب . مبین نت . همراه اول . رایتل )
قرار دادن تصویر زمینه برای صفحه اول منو و اصلاح ارم هوایی و درست نشان دادن ارم در بالا و پایین
اضافه کردن نشان دادن نوع شبکه کنار آنتن
حذف زبان عربی و فارسی
---------------------------------------------------------------
دوستان خواستن استفاده کنن به غیر اینها به هیچ چیز فریمور دست زده نشده است
دانلود فریمور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirtabaei
28-12-2018, 02:38
سلام اساتید محترم . بنده یک تجربه جالب از این مودم دارم . این مودم رو ایرانسل به بنده هدیه داد البته به صورت کاملا رایگان. تا چند وقت پیش از بسته های تی دی ال تی ای ایرانسل استفاده می کردم. به علت بالا بودن قیمت بسته ها الان از adsl استفاده می کنم و از این مودم به عنوان روتر استفاده می کنم . بنده وی پی ان مورد نیازم رو خریداری می کنم. و اکانت وی پی ان رو داخل بخش وی پی ان مودم تنظیم می کنم . زمانی که از فورجی ایرانسل استفاده می کردند مشکلی نبود و وی پی ان به درستی کار می کرد ولی از زمانی که از این مودم به عنوان روتر استفاده کردم قسمت وی پی ان به طور ناقص کار میکرد به صورتی که اپ های داخل اندروید از فیلتراینگ عبور می کرد ولی مرورگر و یوتیوب کار نمیکرد. انواع این رام ها رو تست کردم فقط رام کاستوم ورژن ۱ به طور کامل وی پی ان رو درست تنظیم کرد. فکر می کنم که چون رام کاستوم ورژن ۱ برگرفته از رام استوک هستش هیچ مشکلی در وی پی ان نداره . اگه میشه در ساختن رام های کاستوم از رامهای استوک استفاده بشه چون کمترین باگ رو دارن. ممنون
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
sepehr_sn
29-12-2018, 00:10
تغییرات :
قرار دادن تصویر زمینه برای صفحه اول منو و اصلاح ارم هوایی و درست نشان دادن ارم در بالا و پایین
حذف زبان عربی و فارسی
دانلود فریمور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام
امکانش هست روی این فریمور گزینه های IPV6/IPV4 رو هم فعال کنید ؟؟
با سلام
نمیشه تغییرات اعمال نمیشه .
ramin_malek
30-12-2018, 12:34
دوستان کسی اینو نداره برای من بزاره برای قسمت VOIP میخوام بعد آنلاک بزنم روی مودم
B612_11.192.03.00.234
Ehsan-Dadash
30-12-2018, 17:35
تغییرات :
حذف زبان عربی و فارسی
دمت گرم نصب کردم. اون ایرادهای جزئی رو اعصاب بود یه کم.
Ehsan-Dadash
30-12-2018, 17:38
دوستان کسی اینو نداره برای من بزاره برای قسمت VOIP میخوام بعد آنلاک بزنم روی مودم
B612_11.192.03.00.234
لینک دانلود:
B612_11.192.03.00.234
یه لینک واسم میفرستی که چجوری voip ست کنم؟
مودم باید انلاک باشه؟
در مورد volte چی میدونید
دوستان توی این نسخه ها هیچ کدوم گزینه td-LTE ندارن !!!؟؟؟؟
چون سیم کارت td ایرانسل قرار دادم 4G میزنه
دوستان توی این نسخه ها هیچ کدوم گزینه td-LTE ندارن !!!؟؟؟؟
چون سیم کارت td ایرانسل قرار دادم 4G میزنه
برید داخل تنظیمات شبکه و بزارید روی tdd و قفل کنید .
روی کدوم کاستم رام ؟
فرقی نداره ویرایش دوم یا سوم داخل سایت یا 196 خود ایرانسل . یا نسخه های گلوبال که گزینه انتخاب و قفل روی یک شبکه از جمله tdd و fdd فعال هست .
abdollahy2009
30-12-2018, 23:49
فرقی نداره ویرایش دوم یا سوم داخل سایت یا 196 خود ایرانسل . یا نسخه های گلوبال که گزینه انتخاب و قفل روی یک شبکه از جمله tdd و fdd فعال هست .
سلام.فایل bin ورژن 196 مودم i60 ایرانسلو میتونید لطفا اینجا آپلود کنید تا بتونم ازش استفاده کنم؟
سلام.فایل bin ورژن 196 مودم i60 ایرانسلو میتونید لطفا اینجا آپلود کنید تا بتونم ازش استفاده کنم؟
سلام
نگرد نیست !
196 ایرانسل افلاین منتشر نشده فقط از طریق نصب نسخه 192 خود ایرانسل و آپدیت آنلاین به 196 میشه رفت .
abdollahy2009
31-12-2018, 01:47
196 ایرانسل افلاین منتشر نشده فقط از طریق نصب نسخه 192 خود ایرانسل و آپدیت آنلاین به 196 میشه رفت .
192 ایرانسل نصب کردم ولی به 196 آپدیت نمیشه
192 ایرانسل نصب کردم ولی به 196 آپدیت نمیشه
سیم کارت ایرانسل با بسته فعال اینترنت رو مودم باشه و از ساعت 2 بامداد به بعد فکر کنم اپدیت میشه . گزینه های اپدیت اتوماتیک رو هم فعال کنید .
apple666
01-01-2019, 02:05
سلام خسته نباشید 1 اگه میشه درایورهای مودم b612-25d رو بزارید بعد من وقتی وارد usb safe lodear میشم cmd رو میزنم باز نمیشه یهو میپره لطفا راهنمای کنید میخوام مودم رو با نرم افزارهای سایت که ادیت شدن اپدیت کنم کدوم بهتره و ای راهنمایی کلی بکنید ممنون میشم
apple666
01-01-2019, 02:08
سلام خسته نباشید 1 اگه میشه درایورهای مودم b612-25d رو بزارید بعد من وقتی وارد usb safe lodear میشم cmd رو میزنم باز نمیشه یهو میپره لطفا راهنمای کنید میخوام مودم رو با نرم افزارهای سایت که ادیت شدن اپدیت کنم کدوم بهتره و ای راهنمایی کلی بکنید ممنون میشم
کسی میتونه این نسخه 196 زو هم مود کنه؟!!!!
لینکش تو عنوان
MH.Mousavi
02-01-2019, 15:22
کسی میتونه این نسخه 196 زو هم مود کنه؟!!!!
لینکش تو عنوان
چه مزیتی ذاره این فریمور؟
ramin_malek
06-01-2019, 00:03
این ماله ایرانسل هست فریمور اصلی خود Huawie
این ماله ایرانسل هست فریمور اصلی خود Huawie
منظورتون کدوم ورژن هست ؟برا ایرانسل فقط 192 به صورت افلاین منتشر شده و 195 نداره و جدیدترین اپدیت 196 هست اونم بدون فایل افلاین و اپدیت فقط انلاین انجام میشه .
vbigdeli
06-01-2019, 01:31
سیم کارت ایرانسل با بسته فعال اینترنت رو مودم باشه و از ساعت 2 بامداد به بعد فکر کنم اپدیت میشه . گزینه های اپدیت اتوماتیک رو هم فعال کنید .
بعدش انلاک میمونه ؟ نگرفتم موضوع رو داستان چیه از اول ؟ ایشون دوباره 192 ایرانسل نصب کردن که لاک شه ؟
بعدش انلاک میمونه ؟ نگرفتم موضوع رو داستان چیه از اول ؟ ایشون دوباره 192 ایرانسل نصب کردن که لاک شه ؟
فریمور 192 ایرانسل رو نصب میکنید اگه مودم لاک شد نمیشه و باید برگردید ورژن 195 مود شده داخل سایت و با اسکریپت انلاک کنید و دوباره برید رو 192 ایرانسل و میبینید دیگه لاک نیست و میتونید بزارید اپدیت شه به ورژن 196 ایرانسل و مودم هم لاک نمیشه . فقط الان فکر کنم دیگه ایرانسل بروزرسانی نمیکنه و باید منتظر موند .
ramin_malek
06-01-2019, 12:07
منوش دوباره ایرانسل میشه که میخوام GUI Huawie بمونه
سلام مدم موبینتنم 612 خود به خود اپدیت شد انلاکش پرید هر کاری با روش قدیمی که بلد بودم با لودر نمشه باید چیکار کنم چه راهی اوده
سلام مدم موبینتنم 612 خود به خود اپدیت شد انلاکش پرید هر کاری با روش قدیمی که بلد بودم با لودر نمشه باید چیکار کنم چه راهی اوده
بله دیگه این همه مدت اینجا هی دوستان میگفتن برید رو ورژن 195 که در داخل انجمن هست و جلوی اپدیتش گرفته شده برا این بود . دیگه نمیشه کاری کرد و باید تا پیدا شدن راه و عمومی شدن اون صبر کنید .
منوش دوباره ایرانسل میشه که میخوام GUI Huawie بمونه
با 196 و 192 ایرانسل طبیعی هست که webui هم ایرانسلی باشه ولی با 195 مود شده ماله خود هواوی هست .
mirsina1979
08-01-2019, 02:16
به نظرتون ورزن ۳وم خوبه یا ۱۹۶ ایرانسل؟
به نظرتون ورزن ۳وم خوبه یا ۱۹۶ ایرانسل؟
100 درصد ورژن 196 ولی احتمال اپدیت در اینده و قفل شدن مودم هم در این ورژن وجود داره و با موندن در این ورژن ریسک میکنید .
mirsina1979
08-01-2019, 11:01
100 درصد ورژن 196 ولی احتمال اپدیت در اینده و قفل شدن مودم هم در این ورژن وجود داره و با موندن در این ورژن ریسک میکنید .
صابر جان تفاوت این دو ۲تا چیه شما فکرکنم همه فریمور هارو امتحان کردی؟
مهدی بیاتی
08-01-2019, 11:53
سلام.فایل آفلاین ایرانسل ورژن 192 را کسی داره میخوام دانگرید کنم.
صابر جان تفاوت این دو ۲تا چیه شما فکرکنم همه فریمور هارو امتحان کردی؟
به جز volte همه گزینه قابل بهره برداری و استفاده هست و یک نسخه تکمیل از نظر شبکه و فرکانس هست و تا به الان باگی گزارش نشده .
سلام.فایل آفلاین ایرانسل ورژن 192 را کسی داره میخوام دانگرید کنم.
ata.royalfalcon
14-01-2019, 19:23
تغییرات :
حذف زبان عربی و فارسی
فریمور ورژن : B612_UPDATE_11.195.01.01.131
امکانات:
ipv6
volte
voip
fdd-tdd
sms
ussd
tr069
ca -mimo( به صورت پیش فرض فعال و نهایت سرعت توسط مودم دریافت میشود دقیقا برابر ورژن 196 ایرانسل )
جلوی اپدیت هم بسته شده
ایندو فریمور چه تفاوتی دارند و کدام توصیه میشه ؟
میخوام حتماً قابلیت CA فعال باشه .
Javad0111
14-01-2019, 19:45
سلام
اقا صابر بزودی جواب شما را خواهند داد دوست عزیز
لطفا صبور باشید ...
امکانات هر نسخه ذکر شده و چیزهایی که اضافه شده هم همینطور . یکی ویرایش سوم اقای موسوی هست مود شده و دارای adb کمی اصلاح کردم و در این ورژن ca و mimo فعال و قابل سوئیچ هست ولی در دومی که مربوط به اقای بلوچی هست ca و mimo بهش اضافه شده ولی قابلیت سوئیچ ندارد و به صورت پیش فرض روی ca هستش .
pejman2222
15-01-2019, 13:27
سلام
راهی برای آنلاک مودم b612s-25 مبین نت با فرمویر 11.196.01.02.1472 هستش ؟
ممنون میشم اکه راهنماییم کنین
امکانات هر نسخه ذکر شده و چیزهایی که اضافه شده هم همینطور . یکی ویرایش سوم اقای موسوی هست مود شده و دارای adb کمی اصلاح کردم و در این ورژن ca و mimo فعال و قابل سوئیچ هست ولی در دومی که مربوط به اقای بلوچی هست ca و mimo بهش اضافه شده ولی قابلیت سوئیچ ندارد و به صورت پیش فرض روی ca هستش .
سلام صابر جان لطفا جواب منو هم بدید ممنون میشم والا...من دنبال راهی هستم که بتونم اون لوگوی هواوی وبعد اون welcome روی ال سی دی مودم وعوض کنم ممنون میشم راهنماییم کنید داش
سلام صابر جان لطفا جواب منو هم بدید ممنون میشم والا...من دنبال راهی هستم که بتونم اون لوگوی هواوی وبعد اون welcome روی ال سی دی مودم وعوض کنم ممنون میشم راهنماییم کنید داش
برای چه مودمی ؟ b612 که ال سی دی نداره ؟ برا مودم های جیبی هواوی باید اون ارم هواوی و نوشته : welcome بیاد . در مودم های هواوی به سفارش اپراتورها هم خود اپراتور نسخه فریمور رو سفارشی و ویرایش میکنه و میبینیم به جای ارم هواوی لوگو یا ارم اون اپراتور مثل : fastlink یا bolt یا ارم خود ایرانسل و همراه اول میاد و برای تغییر اونها لازمه مودم فلش بشه که در مواردی باعث از کار افتادن دکمه ریست مودم و پاک شدن کلی nvram میشه .
سلام
راهی برای آنلاک مودم b612s-25 مبین نت با فرمویر 11.196.01.02.1472 هستش ؟
ممنون میشم اکه راهنماییم کنین
متاسفانه تا به الان هنوز راهی پیدا نشده .
برای چه مودمی ؟ b612 که ال سی دی نداره ؟ برا مودم های جیبی هواوی باید اون ارم هواوی و نوشته : welcome بیاد . در مودم های هواوی به سفارش اپراتورها هم خود اپراتور نسخه فریمور رو سفارشی و ویرایش میکنه و میبینیم به جای ارم هواوی لوگو یا ارم اون اپراتور مثل : fastlink یا bolt یا ارم خود ایرانسل و همراه اول میاد و برای تغییر اونها لازمه مودم فلش بشه که در مواردی باعث از کار افتادن دکمه ریست مودم و پاک شدن کلی nvram میشه .
بله برا مودمهای جیبی مثلا 5377 یا 5577 ویا5776 فرقی نداره فقط اون ارم وولکام عوض بشه مشکلی هم نداره ریسیت میشه یانه .ممنون میشم داش صابر راهنمایی بفرمایید
بله برا مودمهای جیبی مثلا 5377 یا 5577 ویا5776 فرقی نداره فقط اون ارم وولکام عوض بشه مشکلی هم نداره ریسیت میشه یانه .ممنون میشم داش صابر راهنمایی بفرمایید
گفتم welcome که تو همه مودم های ال سی دی دار حتما میاد و راهی نداره . فقط میمونه ارم اپراتور مثلا مودم e5577cs-321 که با ارم fastlink میاد بالا و به سفارش این شرکت هست . در بعضی موارد اونم باید تست کنید میتونید فریمور جنرال این مودم رو پیدا کنید یا فریمور مود شده براش پیدا کنید و از طریق لودر بالونگ فلش و اتصال پین بوت روی بورد مودم رو فلش کنید . و سپس یک webui جنرال یا اپراتوری روی مودم رایت کنید و اونوقت میبینید به جای fastlink ارم خود هواوی و نوشته خود هواوی میاد . این کار یک مشکل داره و بر روی برخی ورژن ها باعث پریدن nvram مودم و از بین رفتن اطلاعاتی از جمله ssid وای فای و سریال و imei مودم و از کار افتادن همیشگی دکمه ریست مودم میشه . با مسئولیت خودتون میتونید این کار رو انجام بدید برا هر مودم هم میتونید اسم اون و روش انلاک اون و تغییر فریمور اون مودم رو در داخل نت یا یوتیوب جستجو و با اون روش کار رو انجام بدید . مودم هایی که ذکر کردید اکثرا میشه با این روش اونها رو به ارم خود هواوی برگردوند .
گفتم welcome که تو همه مودم های ال سی دی دار حتما میاد و راهی نداره . فقط میمونه ارم اپراتور مثلا مودم e5577cs-321 که با ارم fastlink میاد بالا و به سفارش این شرکت هست . در بعضی موارد اونم باید تست کنید میتونید فریمور جنرال این مودم رو پیدا کنید یا فریمور مود شده براش پیدا کنید و از طریق لودر بالونگ فلش و اتصال پین بوت روی بورد مودم رو فلش کنید . و سپس یک webui جنرال یا اپراتوری روی مودم رایت کنید و اونوقت میبینید به جای fastlink ارم خود هواوی و نوشته خود هواوی میاد . این کار یک مشکل داره و بر روی برخی ورژن ها باعث پریدن nvram مودم و از بین رفتن اطلاعاتی از جمله ssid وای فای و سریال و imei مودم و از کار افتادن همیشگی دکمه ریست مودم میشه . با مسئولیت خودتون میتونید این کار رو انجام بدید برا هر مودم هم میتونید اسم اون و روش انلاک اون و تغییر فریمور اون مودم رو در داخل نت یا یوتیوب جستجو و با اون روش کار رو انجام بدید . مودم هایی که ذکر کردید اکثرا میشه با این روش اونها رو به ارم خود هواوی برگردوند .
داش صابر از جواب سریعتون ممنونم ولی بنده میخوام ارم هوایی عوض بشه حالا ولکام اشکال نداره شما فقط بفرمایید در کجا میشه لوگوی هوایی که رو ال س دی میاد عوض میشه ممنون میشم
MH.Mousavi
15-01-2019, 19:28
صابر جان این اطلاعات رو از کجا میاری تو اخه از کار افتادن دکمه ریست پاک شدن nvram شاخ در اوردم
داش صابر از جواب سریعتون ممنونم ولی بنده میخوام ارم هوایی عوض بشه حالا ولکام اشکال نداره شما فقط بفرمایید در کجا میشه لوگوی هوایی که رو ال س دی میاد عوض میشه ممنون میشم
دوست عزیز لوگو تو این فایل هست 08-00130000-Logo.bin من خودم چند بار عوض کردم تو فریمورت جایگزین کن و فلش بزن رو مودم لوگو عوض میشه ولکام رو هم حتی میشه عوض کرد تو ریسورس های Oled هست البته من خودم تغییر ندادم بگردی پیداش میکنی
صابر جان این اطلاعات رو از کجا میاری تو اخه از کار افتادن دکمه ریست پاک شدن nvram شاخ در اوردم
دوست عزیز لوگو تو این فایل هست 08-00130000-Logo.bin من خودم چند بار عوض کردم تو فریمورت جایگزین کن و فلش بزن رو مودم لوگو عوض میشه ولکام رو هم حتی میشه عوض کرد تو ریسورس های Oled هست البته من خودم تغییر ندادم بگردی پیداش میکنی
متشکرم ازشما ام من نه در فریمور نه در رابط وب این فایل وندارم
08-00130000-Logo.bin
رو مودم های اپراتوری خصوصا ورژن های جدید برا مدل هایی که ایشون مدنظرشون هست نمیشه تغییر داد حتما باید فریمور فلش بشه و این کار باعث پریدن کل اطلاعات اون اپراتور از رو مودم میشه و دکمه ریست هم ارتباط مستقیمی با nvram داره و از کار می افته . شما مودم fd-m60 با این مودم ها مقایسه نکن . در ضمن توجه نکردی در ورژن هایی از فریمورهای این مودم ها که توسط اپراتور بر روی مودم نصب شده منظورم بود . الان امنیت فریمور این مودم ها توسط اپراتور طوری برنامه ریزی شده حتی بوت پین هم در اونها کار نمیکنه و حتی نمیتونید یک فریمور ساده یا یک webui روی این مودم ها نصب کنید و با ارور 13 و 19 مواجه میشید . اونوقت چطور بره اون فایل رو پیدا کنه و ویرایش کنه . به همین ساده گی . ای کاش تمام مسائل مثل گفته های شما راحت حل میشد . میخوای یه مودم برات بفرستم شما فقط اون ارم اپراتور رو حذف کن و دکمه ریست هم از کار نیفته من همین جا تو همین فروم اعتراف میکنم که چیزی حالیم نیست .
رو مودم های اپراتوری خصوصا ورژن های جدید برا مدل هایی که ایشون مدنظرشون هست نمیشه تغییر داد حتما باید فریمور فلش بشه و این کار باعث پریدن کل اطلاعات اون اپراتور از رو مودم میشه و دکمه ریست هم ارتباط مستقیمی با nvram داره و از کار می افته . شما مودم fd-m60 با این مودم ها مقایسه نکن . در ضمن توجه نکردی در ورژن هایی از فریمورهای این مودم ها که توسط اپراتور بر روی مودم نصب شده منظورم بود . الان امنیت فریمور این مودم ها توسط اپراتور طوری برنامه ریزی شده حتی بوت پین هم در اونها کار نمیکنه و حتی نمیتونید یک فریمور ساده یا یک webui روی این مودم ها نصب کنید و با ارور 13 و 19 مواجه میشید . اونوقت چطور بره اون فایل رو پیدا کنه و ویرایش کنه . به همین ساده گی . ای کاش تمام مسائل مثل گفته های شما راحت حل میشد . میخوای یه مودم برات بفرستم شما فقط اون ارم اپراتور رو حذف کن و دکمه ریست هم از کار نیفته من همین جا تو همین فروم اعتراف میکنم که چیزی حالیم نیست .
دوست عزیز جناب صابرخان شما بفرمایید کجا میتونم عوض کنم در فریمور کجاش در رابط وب کجاش نگران پریدن nvram یا ریستارت شدن نباش که سه سوت درست میشه البته اگه منظورتون پریدن imei,ssid,sn,,ویاقفل ریست هست که در عرض دودقیقه درست میشه شما فقط بفرمایید کجا لوگوی هوایی را تغییر بدم
دکمه ریست از کاربیفته که میفته ولی با یه خاموش روشن کردن مودم دست میشه
MH.Mousavi
15-01-2019, 20:41
دوست عزیز جناب صابرخان شما بفرمایید کجا میتونم عوض کنم در فریمور کجاش در رابط وب کجاش نگران پریدن nvram یا ریستارت شدن نباش که سه سوت درست میشه البته اگه منظورتون پریدن imei,ssid,sn,,ویاقفل ریست هست که در عرض دودقیقه درست میشه شما فقط بفرمایید کجا لوگوی هوایی را تغییر بدم
مدل مودمت چی هست؟
مدل مودمت چی هست؟
E5377Ts-32
احتمالا منظور ایشون این قسمت هست ولی با مسئولیت خودتون . دستکاری فایل های اصلی فریمور ریسک داره .
احتمالا منظور ایشون این قسمت هست ولی با مسئولیت خودتون . دستکاری فایل های اصلی فریمور ریسک داره .
صابر جان ممنون داش ولی قبلا گفتم فزیمور بنده همچین فایلی نداره
صابر جان ممنون داش ولی قبلا گفتم فزیمور بنده همچین فایلی نداره
چند نمونه فریمور تست کنید ببنید همه ندارن یا این یکی نداره ؟ کلا نداشته باشن پس مسیرش با ماله مودم های دیگه فرق میکنه . راستی این کار رو برای چی میخواهید انجام بدید ؟ مگر لوگو خود هواوی مشکل داره ؟
Ehsan-Dadash
15-01-2019, 21:38
سلام و وقت بخیر
من مدتی نبودم تو فروم. فریمور جدیدتر و کامل تری نیومده اینجا؟
سلام و وقت بخیر
من مدتی نبودم تو فروم. فریمور جدیدتر و کامل تری نیومده اینجا؟
سلام . فعلا امن و امان و سلامتی :n12:
چند نمونه فریمور تست کنید ببنید همه ندارن یا این یکی نداره ؟ کلا نداشته باشن پس مسیرش با ماله مودم های دیگه فرق میکنه . راستی این کار رو برای چی میخواهید انجام بدید ؟ مگر لوگو خود هواوی مشکل داره ؟
ممنون از شما همین مودمی که شما برا فروش گذاشتید فکر کنم با فریمور بنده فایلهاش تقریبا یکی باشه میشه لوگوی همین مودم فروشی شما را عوض کرد؟
ممنون از شما همین مودمی که شما برا فروش گذاشتید فکر کنم با فریمور بنده فایلهاش تقریبا یکی باشه میشه لوگوی همین مودم فروشی شما را عوض کرد؟
از نظر شکل و ساختار فریمور شاید مثل هم باشه ولی فریمور هر مودمی مخصوص خودش هست . برا این مودم من تست نکردم ولی یک بار فریمور اپراتور telenor رو زدم و بله بوت لوگو مودم کلا از هواوی به همین اسمی که گفتم تغییر نام داد . بخاطر بریک شدن مودم من هیچ وقت به قسمت فریمور دست نمیزنم . مگر نه میشه همون بوت لوگو رو استخراج و با ماله خود هواوی تعویض و رو مودم نصب کرد .
از نظر شکل و ساختار فریمور شاید مثل هم باشه ولی فریمور هر مودمی مخصوص خودش هست . برا این مودم من تست نکردم ولی یک بار فریمور اپراتور telenor رو زدم و بله بوت لوگو مودم کلا از هواوی به همین اسمی که گفتم تغییر نام داد . بخاطر بریک شدن مودم من هیچ وقت به قسمت فریمور دست نمیزنم . مگر نه میشه همون بوت لوگو رو استخراج و با ماله خود هواوی تعویض و رو مودم نصب کرد .
صابر جان داش ممنون ازجوابهات من چندین ساله عضو اینجام اندازه امروز جواب نگرفتم درسته به نتیجه نرسیدم ولی کلی دمت گرم داش واما هیچ وقت از بریک هواویی نگران نباش مودمهای هواوی هر بلایی دوست داری سرشون بیار چون مثل اول درست میشن واز ریستارت نشدن وصفرشدن imei هم نگران نباش اونم درست میشه به هرحال موفق باشی دوست عزیز وممنون:n16::n16:
سلام
می خواستم بدونم این مودم برای فروشتون چه قدر است
- - - Updated - - -
سلام
Javad0111
16-01-2019, 02:25
سلام
- - - Updated - - -
سلام
400 با دو سیمکارت مخصوص و معمولی
mrzargar71
16-01-2019, 16:27
رمز فایل چیه؟
hotman1234
16-01-2019, 18:29
سلام.
با فریمور ورژن 3 ویژگی 4g+ این مودم فعال میشه؟
سلام.
با فریمور ورژن 3 ویژگی 4g+ این مودم فعال میشه؟
در تمامی فریمورهایی که قابلیت ca و mimo فعال و قابل انتخاب هست بله میشه و نهایت سرعت رو دریافت میکنید البته به اینترنت منطقه شما و دکلی که از اون خدمات میگیرد هم ربط مستقیمی داره . رو این فریمورها این مودم راحت تجمیع رو انجام میده .
ata.royalfalcon
16-01-2019, 20:14
در تمامی فریمورهایی که قابلیت ca و mimo فعال و قابل انتخاب هست بله میشه و نهایت سرعت رو دریافت میکنید البته به اینترنت منطقه شما و دکلی که از اون خدمات میگیرد هم ربط مستقیمی داره . رو این فریمورها این مودم راحت تجمیع رو انجام میده .
علامت + هم ظاهر میشه روی FDD ؟
علامت + هم ظاهر میشه روی FDD ؟
خیر علامت در شبکه tdd ظاهر میشه در این مودم و در شبکه fdd ظاهر نمیشه .
hotman1234
17-01-2019, 14:00
برای نصب ورژن 3 ویرایش شده توسط شما باید اول ورژن 3 اصلی رو نصب کنم یا میتونم به صورت مستقیم از فریمور ایرانسل آپدیت کنم به فریمور شما؟ بعد اسکریپت آنلاک روی فریمور شما کار میکنه؟
درایور های این مودم هم لینکش توی تاپیک اصلی پاک شده. کسی هست بتونه درایور این مودم رو دوباره آپلود کنه؟
برای نصب ورژن 3 ویرایش شده توسط شما باید اول ورژن 3 اصلی رو نصب کنم یا میتونم به صورت مستقیم از فریمور ایرانسل آپدیت کنم به فریمور شما؟ بعد اسکریپت آنلاک روی فریمور شما کار میکنه؟
درایور های این مودم هم لینکش توی تاپیک اصلی پاک شده. کسی هست بتونه درایور این مودم رو دوباره آپلود کنه؟
بله فرقی نداره همون اسکریپت انلاک ورژن سوم روی اون کار میکنه . من فقط سه مورد اصلاحات بهش اضافه کردم و به هیچ چیز دیگه فریمور دست نزدم .
این فایل رو دانلود کنید و داخلش : MobileWiFi و Huawei Driver v 5.01.06.00 رو نصب کنید . اینها تمامی درایوها رو نصب میکنه و سرعت رایت فریمور هم به طرز وحشتناکی بالا میره .
hotman1234
17-01-2019, 15:54
بله فرقی نداره همون اسکریپت انلاک ورژن سوم روی اون کار میکنه . من فقط سه مورد اصلاحات بهش اضافه کردم و به هیچ چیز دیگه فریمور دست نزدم .
این فایل رو دانلود کنید و داخلش : MobileWiFi و Huawei Driver v 5.01.06.00 رو نصب کنید . اینها تمامی درایوها رو نصب میکنه و سرعت رایت فریمور هم به طرز وحشتناکی بالا میره .
من usb لحیم کردم به مودم و وقتی مودم رو وصل میکنم به کامپیوتر طبق آموزش هیچ چیزی شناسایی نمیشه. درایور هایی هم که دادید رو نصب کردم اما بازم چیزی نمیشناسه. مشکل از کجا میتونه باشه؟
abdollahy2009
17-01-2019, 16:27
من usb لحیم کردم به مودم و وقتی مودم رو وصل میکنم به کامپیوتر طبق آموزش هیچ چیزی شناسایی نمیشه. درایور هایی هم که دادید رو نصب کردم اما بازم چیزی نمیشناسه. مشکل از کجا میتونه باشه؟
ممکنه کابلی که لحیم کردین برعکس بوده
برای بعضی کابلها برعکسه
hotman1234
17-01-2019, 17:21
مرسی از پاسخ دوستان بالاخره موفق شدم مودم رو آپدیت کنم.
میخواستم فقط ببینم برای 4g+ روی CA باید بزارم؟
مرسی از پاسخ دوستان بالاخره موفق شدم مودم رو آپدیت کنم.
میخواستم فقط ببینم برای 4g+ روی CA باید بزارم؟
با هر سیم کارت و شبکه ای که از اون استفاده میکنید تست کنید و رو دو تا حالت تست سرعت از سرورهای خارجی و داخلی بگیرید و کدوم حالت براتون بهتر جواب داد رو اون بزارید . در ضمن با سیم کارت های fdd علامت + ظاهر نمیشه ولی افزایش سرعت اعمال میشه . البته اینترنت منطقه شما و دکلی که از اون خدمات میگیرید هم باید خوب باشه . مثلا برا من ایرانسل خیلی بهتر از همراه اول جواب میده و سرعت خیلی بالایی میده و تا 120 مگ میرسه و تجمیع هم انجام میشه رو حالت ca .
ata.royalfalcon
17-01-2019, 20:45
خیر علامت در شبکه tdd ظاهر میشه در این مودم و در شبکه fdd ظاهر نمیشه .
روی فریمورهای ایرانسلی هم این علامت ظاهر نمیشه ؟ (روی FDD)
روی فریمورهای ایرانسلی هم این علامت ظاهر نمیشه ؟ (روی FDD)
رو فریمور 196 ایرانسل با سیم کارت tdd ایرانسل دو نفر از دوستان عکس دادن که علامت + ظاهر شده . روی fdd تا به امروز هیچ کس علامت + رو ندیده البته تا جایی که اطلاع دارم حتی رو 196 ایرانسل .
ehsan104
17-01-2019, 21:47
من این مشکلو دارم جای سیم ها و هم برعکس کردم ولی شناسایی نمیکنه درایوری که دوستان هم دادم نصب کردم و باز شناسی نکرد
من این مشکلو دارم جای سیم ها و هم برعکس کردم ولی شناسایی نمیکنه درایوری که دوستان هم دادم نصب کردم و باز شناسی نکرد
از یک کابل دیگه استفاده کنید . چک کنید اتصالی نداشته باشه . رو ویندوز 7 این کار رو انجام بدید . به درستی اتصال بوت پین رو انجام دهید .
ehsan104
17-01-2019, 22:18
از یک کابل دیگه استفاده کنید . چک کنید اتصالی نداشته باشه . رو ویندوز 7 این کار رو انجام بدید . به درستی اتصال بوت پین رو انجام دهید .
سلام.صابر خان رو ویندوز 7 64 بیت اینارو میکنم .کابل دیگه نداشتم و خود کابل و با اهمتر گرفتم وصل هست اتصال و هم چندینبار چک کردم واقعل خودمم موندم میگم شاید درایور نصب نمیشه نمیدون واقعا
اتصال کوتاه و انجام میدم و سیم ادابتور میزنم مودم روشن میشه ولی هیچ صدای از اینکه ی دیوایس جدید به ویندوز وصل شده نمیده
سلام.صابر خان رو ویندوز 7 64 بیت اینارو میکنم .کابل دیگه نداشتم و خود کابل و با اهمتر گرفتم وصل هست اتصال و هم چندینبار چک کردم واقعل خودمم موندم میگم شاید درایور نصب نمیشه نمیدون واقعا
اتصال کوتاه و انجام میدم و سیم ادابتور میزنم مودم روشن میشه ولی هیچ صدای از اینکه ی دیوایس جدید به ویندوز وصل شده نمیده
یو اس بی که وصل کردین به سیستم و بعد اتصال رو گرفتین و کابل برق رو وصل کردین نباید مودم اصلا روشن بشه فقط باید پورت یو اس بی رو کامپیوتر نصب بشه و میتونید در دیواس منیجر مشاهده کنید . کدوم درایوها رو نصب کردین ؟
ehsan104
17-01-2019, 22:37
یو اس بی که وصل کردین به سیستم و بعد اتصال رو گرفتین و کابل برق رو وصل کردین نباید مودم اصلا روشن بشه فقط باید پورت یو اس بی رو کامپیوتر نصب بشه و میتونید در دیواس منیجر مشاهده کنید . کدوم درایوها رو نصب کردین ؟
مشکل همینجا هست که من usb وصل میکنم اتصال میدم ادابتور میزنم مودم روشن میشه از این درایور استفاده کردمusb speed up and Driver Signature Windows 10
که فکر کنم خود شما زحمت لینکو کشیدین البته ی درایور هم جناب بلوچی عزیز گذاشته بودن که همین بود
مشکل همینجا هست که من usb وصل میکنم اتصال میدم ادابتور میزنم مودم روشن میشه از این درایور استفاده کردمusb speed up and Driver Signature Windows 10
که فکر کنم خود شما زحمت لینکو کشیدین البته ی درایور هم جناب بلوچی عزیز گذاشته بودن که همین بود
نباید مودم روشن بشه من خودم چک کردم اصلا بدون اینکه هیچ کابلی به مودم لحیم کنید یا به کامپیوتر وصل کنید باید با اتصال دو پین و همونطوری نگه داشتن اونها و وصل برق. مودم روشن نشه . شما مودم ایرانسل دارید ؟ اتصال رو درست برقرار نمیکنید یا پین ها رو اشتباهی اتصال میدید . یک بار مودم روشن کنید و بعد با دکمه پاور مودم خاموش کنید و برق رو هم از پشت مودم بکشید و کابل یو اس بی رو هم از کامپیوتر جدا کنید و دوباره تست کنید . اصلا نباید مودم روشن بشه و این کار توسط همون پین اجرا میشه و نمیزاره مودم روشن بشه .
ehsan104
17-01-2019, 22:59
نباید مودم روشن بشه من خودم چک کردم اصلا بدون اینکه هیچ کابلی به مودم لحیم کنید یا به کامپیوتر وصل کنید باید با اتصال دو پین و همونطوری نگه داشتن اونها و وصل برق. مودم روشن نشه . شما مودم ایرانسل دارید ؟ اتصال رو درست برقرار نمیکنید یا پین ها رو اشتباهی اتصال میدید . یک بار مودم روشن کنید و بعد با دکمه پاور مودم خاموش کنید و برق رو هم از پشت مودم بکشید و کابل یو اس بی رو هم از کامپیوتر جدا کنید و دوباره تست کنید . اصلا نباید مودم روشن بشه و این کار توسط همون پین اجرا میشه و نمیزاره مودم روشن بشه .
بله صابر خان ایرانسل هست والا دقیقا طبق عکس اتصال میدم و مودم روشن میشه نمیتونم غکس بزارم و گرنه عکس میزاشتم . تا برق و وصل میکنم مودم روشن میشه فرمور 196 هم هستم .وقتی صفحه بورد به سمت خودم هست دوتا پین سمت چب و از بین او 5 پین اتصال میدم
بله صابر خان ایرانسل هست والا دقیقا طبق عکس اتصال میدم و مودم روشن میشه نمیتونم غکس بزارم و گرنه عکس میزاشتم . تا برق و وصل میکنم مودم روشن میشه فرمور 196 هم هستم .وقتی صفحه بورد به سمت خودم هست دوتا پین سمت چب و از بین او 5 پین اتصال میدم
با چی اتصال میدید ؟ از پنس استفاده کنید . یا دو تا سیم تکه به اون دو نقطه لحیم کنید و بعد به هم اتصال بدید و مودم رو به برق بزنید .
ehsan104
18-01-2019, 00:16
صابر خان اقا اون مشکل حل شد با تعویض وسیله اتصال دقیقا مشکل رسانا نبودن شی اتصال بود که جالبه یک الن 4 بود ولی واقعا عجیب بود که فاز بهش دادم فازمتر روشن نشد فقط مشکل الانم این هست که از روش انلاک غیر فرمور 3 انلاک میکنم ولی جای که کد میخواد 15 تا صفر و a میزنم قبول نمیکنه یا من خیلی ناواردم که البته هستم یا کلا امشب ی چور دیگست .نتونستم cmd تو فرمور حین اقا اجرا کنم که از اون راه برم جلو باز تلاش میکنم ببینم به کجا میرسم
صابر خان اقا اون مشکل حل شد با تعویض وسیله اتصال دقیقا مشکل رسانا نبودن شی اتصال بود که جالبه یک الن 4 بود ولی واقعا عجیب بود که فاز بهش دادم فازمتر روشن نشد فقط مشکل الانم این هست که از روش انلاک غیر فرمور 3 انلاک میکنم ولی جای که کد میخواد 15 تا صفر و a میزنم قبول نمیکنه یا من خیلی ناواردم که البته هستم یا کلا امشب ی چور دیگست .نتونستم cmd تو فرمور حین اقا اجرا کنم که از اون راه برم جلو باز تلاش میکنم ببینم به کجا میرسم
شما الان تمامی مراحل رو رفتی یعنی راحت مودم رو میبری به حالت یو اس بی لودر پس تا اینجا رو با همین اموزش قدیمی برو و از این به بعد رو که فلش فریمور هست با ورژن سوم برو و از طریق CMD فلش کن :
به جای 17 شماره پورت خودت رو وارد کن تمام . بعد فلش و بالا اومدن مودم با اسکریپ انلاک کن راحت . این روش بهتر هست و با تغییر فریمور دیگه مودم لاک نمیشه خصوصا بازگشت به ورژن های ایرانسل
اسکریپت انلاک :
ehsan104
18-01-2019, 01:10
[QUOTE=saber73;9095842]شما الان تمامی مراحل رو رفتی یعنی راحت مودم رو میبری به حالت یو اس بی لودر پس تا اینجا رو با همین اموزش قدیمی برو و از این به بعد رو که فلش فریمور هست با ورژن سوم برو و از طریق CMD فلش کن :
به جای 17 شماره پورت خودت رو وارد کن تمام . بعد فلش و بالا اومدن مودم با اسکریپ انلاک کن راحت . این روش بهتر هست و با تغییر فریمور دیگه مودم لاک نمیشه خصوصا بازگشت به ورژن های ایرانسل
اسکریپت انلاک :
صابر خان اسکریپ و هم تو cmd اجرا کنم مجبت کنید ی تو ضیح بدید
[QUOTE=saber73;9095842]شما الان تمامی مراحل رو رفتی یعنی راحت مودم رو میبری به حالت یو اس بی لودر پس تا اینجا رو با همین اموزش قدیمی برو و از این به بعد رو که فلش فریمور هست با ورژن سوم برو و از طریق CMD فلش کن :
صابر خان اسکریپ و هم تو cmd اجرا کنم مجبت کنید ی تو ضیح بدید
ویرایش سه رو فلش کردی و مودم با ای پی : 192.168.0.1 بالا میاد و از طریق وای فای به کامپیوتر متصل میکنی و میای در داخل پوشه اسکریپت
اسکریپت انلاک : GO رو اجرا میکنی خودش مودم رو برات انلاک میکنه و مودم ری استارت میشه و سیم کارت غیر ایرانسل میندازی و میبینی دیگه لاک نیست .
ehsan104
18-01-2019, 01:34
[QUOTE=ehsan104;9095846]
ویرایش سه رو فلش کردی و مودم با ای پی : 192.168.0.1 بالا میاد و از طریق وای فای به کامپیوتر متصل میکنی و میای در داخل پوشه اسکریپت
اسکریپت انلاک : GO رو اجرا میکنی خودش مودم رو برات انلاک میکنه و مودم ری استارت میشه و سیم کارت غیر ایرانسل میندازی و میبینی دیگه لاک نیست .
یک دنیا سپاس چشم انجام میدم.هم شما هم جناب بلوچی و دوستان شرمندام کردید همه مراحل انجام شد اسکریپ و هم میزن .باز هم ممنونم
SarbazTakpar
18-01-2019, 20:02
سلام خسته نباشید لطفا طریق نصبشم بگید من فایل دانلود کردم از طریق کنسول میدم بعد چن دیقه مینویسه بروز رسانی نشد مودمم انلاکه
- - - Updated - - -
سلام خسته نباشید لطفا طریق نصبشم بگید من فایل دانلود کردم از طریق کنسول میدم بعد چن دیقه مینویسه بروز رسانی نشد مودمم انلاکه
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
SarbazTakpar
18-01-2019, 20:11
ممنون داداش یه دنیا ممنون اگه امکانش هس اموزش تکمیلی انلاک کردن مودم tf-i60 همراه با درایو بدی ببخش زحمت میدم
ممنون داداش یه دنیا ممنون اگه امکانش هس اموزش تکمیلی انلاک کردن مودم tf-i60 همراه با درایو بدی ببخش زحمت میدم
apple666
18-01-2019, 23:08
سلام دوستان عزیز من مودم tfi60 هستش انلاک شده خودم به ورژن ۳ دستکاری شده داخل سایت اولش خوب بود ولی الان هی نتم قطع و وصل میشه بیشتر مواقع هم باید dns برای استفاده اینستاگرام عوض کنم لطفا کمک کنید؟!
سلام دوستان عزیز من مودم tfi60 هستش انلاک شده خودم به ورژن ۳ دستکاری شده داخل سایت اولش خوب بود ولی الان هی نتم قطع و وصل میشه بیشتر مواقع هم باید dns برای استفاده اینستاگرام عوض کنم لطفا کمک کنید؟!
یک بار از دکمه پشتی ریست کنید و اگر مشکل پابرحا بود از یک سیم کارت اپراتور دیگر هم استفاده نمایید و چک کنید . این گونه مشکلات بیشتر به اپراتورها و مشکلات دکل منطقه برمیگرده تا مودم.
SarbazTakpar
19-01-2019, 10:33
سلام دوستان اگه لحیم کنم سیم usb رو بعد انجام کارم جداش نکنم تا اخر بمونه مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟؟؟/
MH.Mousavi
19-01-2019, 10:39
سلام دوستان اگه لحیم کنم سیم usb رو بعد انجام کارم جداش نکنم تا اخر بمونه مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟؟؟/
نه مشکلی پیش نمیاد
mamadtohi
20-01-2019, 17:40
سلام آقا صابر
من با 195 ورژن 3 فلش زدم مودم رو همونی که تو همین بحث هست، بعد که اومدم اسکریپت رو بزنم پیغام device not found میده، مشکل از کجاست؟
- - - Updated - - -
سلام آقا صابر
من با 195 ورژن 3 فلش زدم مودم رو همونی که تو همین بحث هست، بعد که اومدم اسکریپت رو بزنم پیغام device not found میده، مشکل از کجاست؟
- - - Updated - - -
سلام آقا صابر
سلام آقا صابر
- - - Updated - - -
سلام آقا صابر
- - - Updated - - -
سلام آقا صابر
دو تا اسکریپت داره از اسکریپت جدید استفاده کنید . مودم به صورت وای فای با کامپیوتر در ارتباط باشه و telnet ویندوز رو هم فعال کنید .
SarbazTakpar
21-01-2019, 21:00
سلام دوستان من قبل اینکه مودم رو انلاک کنم سرعت دانلودش با کابل lan خیلی خیلی بالا بود ورژنشم 196 بود ولی از موقعی که لحیم کردمو انلاک کردم سرعت دانلود خیلی اومده پایین هر تنظیمی هم ک بود برای بالا بردن سرعتش انجام دادم ولی سرعت دانلودم از 6 مگ بالاتر نمیره قبلا ک انلاک نبود سرعت دانلودش تا 16 مگ میرف به نظرتون برد مودم اسیب دیده یا سیمکارت؟:n35::n35:
SarbazTakpar
21-01-2019, 21:02
سلام دوستان من قبل اینکه مودم رو انلاک کنم سرعت دانلودش با کابل lan خیلی خیلی بالا بود ورژنشم 196 بود ولی از موقعی که لحیم کردمو انلاک کردم سرعت دانلود خیلی اومده پایین هر تنظیمی هم ک بود برای بالا بردن سرعتش انجام دادم ولی سرعت دانلودم از 6 مگ بالاتر نمیره قبلا ک انلاک نبود سرعت دانلودش تا 16 مگ میرف به نظرتون برد مودم اسیب دیده یا سیمکارت؟:n35::n35: الانم ورژن فریمییر انلاک شده 196 هس
سلام دوستان من قبل اینکه مودم رو انلاک کنم سرعت دانلودش با کابل lan خیلی خیلی بالا بود ورژنشم 196 بود ولی از موقعی که لحیم کردمو انلاک کردم سرعت دانلود خیلی اومده پایین هر تنظیمی هم ک بود برای بالا بردن سرعتش انجام دادم ولی سرعت دانلودم از 6 مگ بالاتر نمیره قبلا ک انلاک نبود سرعت دانلودش تا 16 مگ میرف به نظرتون برد مودم اسیب دیده یا سیمکارت؟:n35::n35:
الان مگر مودم انلاک شده نیست ؟ خب اگر از فریمور ویراش شده مشکل رو میدونید راحت میتونید مودم رو به همون ورژن اصلی قبل انلاک دانگرید کنید و دوباره تست بزنید . افزایش یا کاهش سرعت به مودم خیلی ربطی نداره و این شبکه اپراتورهای همراه هست که ثبات و پایداری نداره . و هیچ مشکلی بابت لحیم کاری در سرعت اینترنت به وجود نمیاد . مودم رو هم یک بار ریست بفرمایید .
apple666
24-01-2019, 00:48
یک بار از دکمه پشتی ریست کنید و اگر مشکل پابرحا بود از یک سیم کارت اپراتور دیگر هم استفاده نمایید و چک کنید . این گونه مشکلات بیشتر به اپراتورها و مشکلات دکل منطقه برمیگرده تا مودم.
خیلی ممنون اخه بعد که فیلتر شکن روشن میکنم عالی میشه
rezarazavi
24-01-2019, 06:54
سلام دوستان یه مودم ایرانسل tf-i60 تازه خریدم و میخوام آنلاکش کنم (تا حالا این کار انجام ندادم و بلد نیستم) حالا دو تا سوال برام پیش اومده آیا واقعا با انلاک کردن سرعت و انتن دهی بیشتر میشه؟ جدیدترین و بهترین فریموری که من باید نصب کنم که همه قابلیت های مودم را داشته باشه و اپراتورنتونه دوباره لاک کنه چیه؟ اینقدر تاپیک ها زیاد شده و فریمور های مختلف هست واقعا گیج شدم که کدومش نصب کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان یه مودم ایرانسل tf-i60 تازه خریدم و میخوام آنلاکش کنم (تا حالا این کار انجام ندادم و بلد نیستم) حالا دو تا سوال برام پیش اومده آیا واقعا با انلاک کردن سرعت و انتن دهی بیشتر میشه؟ جدیدترین و بهترین فریموری که من باید نصب کنم که همه قابلیت های مودم را داشته باشه و اپراتورنتونه دوباره لاک کنه چیه؟ اینقدر تاپیک ها زیاد شده و فریمور های مختلف هست واقعا گیج شدم که کدومش نصب کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
hamedxx1
29-01-2019, 00:17
سلام .من موقع اجرای لودر با این خطا مواجه میشم با اینکه پورت هم صحیح است .علتش چیه؟(با لودر پک آنلاک درست اجرامیشه ولی با این فایل نمیشه)
C:\Users\hamed va mahshid\Desktop\1.USB Safe Loader>Huawei USB Safe Loader.exe -
p 5 usbsafe-b612.bin
'Huawei' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
سلام .من موقع اجرای لودر با این خطا مواجه میشم با اینکه پورت هم صحیح است .علتش چیه؟(با لودر پک آنلاک درست اجرامیشه ولی با این فایل نمیشه)
C:\Users\hamed va mahshid\Desktop\1.USB Safe Loader>Huawei USB Safe Loader.exe -
p 5 usbsafe-b612.bin
بخاطر وجود فاصله بین جروف اسم فایل لودر هست
تغیر نام بدهبعداجرا کن (به این صورت )
Huawei.USB.Safe.Loader.exe
p 5 usbsafe-b612.bin
اینطوری بنویسید و فقط شماره پورت خودتون رو جایگزین شماره پورتی که نوشتم کنید .
فریمور ویرایش سوم با امکانات و قابلیت های جدید . قابل استفاده برای انلاک اولیه مودم از طریق اسکریپت :
امکانات :
ca و mimo4
adb & telnet
زبان فارسی و عربی ...........
نمایشگر دانلود ریت در صفحه وب مودم
نمایشگر سریال نامبر مودم در قسمت مشخصات مودم
ipv4 & ipv6
تغییر ای پی مودم از : 192.168.0.1 به 192.168.1.1
فعال سازی volte
جلوگیری از اپدیت انلاین و از راه دور و بستن کامل tr069
اس ام اس . ussd . لوکال اپدیت . دفترچه تلفن
پشتیبانی از باند 800 4G
درست نشان دادن نام اپراتورها
نشان دادن نوع شبکه مورد استفاده به صورت دقیق
دوستانی که با ورژن 196 ویرایش شده ایرانسل نمیتونن از شبکه های وب استفاده کنن میتونن از این فریمور استفاده کنند
لینک دانلود :
فریمور :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] umber_show_rate_tr069_off.zip.html
لودر :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای لودر و فریمور اسکریپت جهت راحت تر شدن کار اجرا و فلش فریمور و لودر اضافه شد .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
نکته:
اسکریپت انلاک جدید روی این ورژن هم جواب میده و مودم با این ورژن انلاک هم میشه .
دانلود اسکریپت انلاک :
hamedxx1
01-02-2019, 09:30
بازم ی کار خوب از صابر خان
صابر جون دوست داریم.
RasulEtamadi
01-02-2019, 10:06
سلام دوستان من چند روزی هست که مودم b612 مبین نت گرفتم مشکلی که دارم در خانه خوب انتن دهی دارد ولی در محل کارم انتن ضعیفه به همین دلیل می خوام از سیم کارت ایرانسل استفاده کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید از کدام فریمور استفاده کنم و چطور آنلاک کامل بشه. فریمور مودم بنده 11.196.01.02.1472 می باشد. با تشکر
mirsina1979
01-02-2019, 10:53
سلام دوستان من چند روزی هست که مودم b612 مبین نت گرفتم مشکلی که دارم در خانه خوب انتن دهی دارد ولی در محل کارم انتن ضعیفه به همین دلیل می خوام از سیم کارت ایرانسل استفاده کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید از کدام فریمور استفاده کنم و چطور آنلاک کامل بشه. فریمور مودم بنده 11.196.01.02.1472 می باشد. با تشکر
انلاک نمیشه
pesarirooni.60r
03-02-2019, 13:48
سلام خدمت دوستان
مودم من هواوی b612s وژن ۱۹۶ مبین نت
درایور نصب کردم
میخواستم انلاک کنم ول موقع اجرای cmd
بعد باز کردن سریع بسته میشه فریمور به مودم انتقال پیدا نمیکنه ممنون میشم راهنمای کنید
mirsina1979
03-02-2019, 14:17
سلام خدمت دوستان
مودم من هواوی b612s وژن ۱۹۶ مبین نت
درایور نصب کردم
میخواستم انلاک کنم ول موقع اجرای cmd
بعد باز کردن سریع بسته میشه فریمور به مودم انتقال پیدا نمیکنه ممنون میشم راهنمای کنید
داداش یک صفحه از تاپیک بخونی بد نمیشه بالا هم گفتم
مبین نت ورژن 196 انلاک نمیشه
mamadtohi
04-02-2019, 11:00
آقا صابر قابلیت Bridge mode تو 195 و کمتر نیست؟
به این حالت نیاز دارم خواستم راهنمایی کنید که اگر لازمه 11.196 نصب کنم
آقا صابر قابلیت Bridge mode تو 195 و کمتر نیست؟
به این حالت نیاز دارم خواستم راهنمایی کنید که اگر لازمه 11.196 نصب کنم
حتما نصب کنید امکانات زیادی علاوه بر bridge داره و تکمیل ترین نسخه هست :
mamadtohi
04-02-2019, 12:03
با سلام
قابلیت bridge mode توش فعال نیست؟
mamadtohi
04-02-2019, 12:23
آنلاک هست؟
و اینکه آپدیت اتومات بسته میشه؟
و اینکه میشه loca ریختش؟
Javad0111
04-02-2019, 14:28
قابلیت bridge mode توش فعال نیست؟
سلام .
فعال هست
Javad0111
04-02-2019, 14:30
آنلاک هست؟
و اینکه آپدیت اتومات بسته میشه؟
و اینکه میشه loca ریختش؟
- بله
- بله
- خیر
ویرایش جدید فریمور 195 با امکانات قبلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) + امکانات جدید که در عکس ها میبینید :
لینک دانلود :
نکته:
با این فریمور میتوان مودم رو هم انلاک کرد از طریق اسکریپت جدید :
دانلود اسکریپت انلاک :
mamadtohi
04-02-2019, 16:04
ممنونم آقا صابر عزیز
حالا خودتون اینو پیشنهاد میکنید یا همون 196 ادیت شده ایرانسل رو که زحمتشو کشیدید؟
ممنونم آقا صابر عزیز
حالا خودتون اینو پیشنهاد میکنید یا همون 196 ادیت شده ایرانسل رو که زحمتشو کشیدید؟
حالت bridge رو به درخواست شما و دوستان فعال کردم . من خودم از این استفاده میکنم بخاطر باند 800 های وب . نسخه 196 به دلیل تجمیع در شبکه tdd و فعال بودن کامل voip تکمیل ترین نسخه برای این مودم هست . یک نفر بتونه باند 800 رو برا این فریمور فعال کنه دیگه فکر نکنم چیزی لازم باشه . من خودم خیلی تلاش کردم ولی نتیجه نداد . نیاز به اشنایی کامل با زبان های برنامه نویسی html و جاوا هستش .
mamadtohi
04-02-2019, 16:24
ممنون بابت زحمات بی منت و بی دریغ شما
mamadtohi
04-02-2019, 16:27
راجع به اسکریپت توضیح میدید که چه زمانی بعد زدن فریمور باید انجام بشه تو حالتی که مودم روتین روشنه یا تو حالت بوت
سه جهارتا فایل توش هست، کدومش رو باید اجرا کرد؟
Javad0111
04-02-2019, 16:40
حالت bridge رو به درخواست شما و دوستان فعال کردم . من خودم از این استفاده میکنم بخاطر باند 800 های وب . نسخه 196 به دلیل تجمیع در شبکه tdd و فعال بودن کامل voip تکمیل ترین نسخه برای این مودم هست . یک نفر بتونه باند 800 رو برا این فریمور فعال کنه دیگه فکر نکنم چیزی لازم باشه . من خودم خیلی تلاش کردم ولی نتیجه نداد . نیاز به اشنایی کامل با زبان های برنامه نویسی html و جاوا هستش .
سلام علیکم
مشکل را دقیق همراه با عکس بفرمایید تا بررسی کنم
راجع به اسکریپت توضیح میدید که چه زمانی بعد زدن فریمور باید انجام بشه تو حالتی که مودم روتین روشنه یا تو حالت بوت
سه جهارتا فایل توش هست، کدومش رو باید اجرا کرد؟
دقیقا مثل روش دوم انلاک با ویرایش سوم که تو انجمن توسط دوست خوبمون آقای حسین موسوی قرار داده شده . فقط به جای استفاده از اون فریمور قبلی از این فریمور که تکمیل تر است استفاده میکنید و این اسکریپت جدید رو اجرا میکنید . زمان اجرای اسکریپت باید مودم و کامپیوتر از طریق وای فای به هم وصل باشن و تلنت ویندوز هم فعال باشه و با اجرای اسکریپت مودم ری بوت میشه و دوباره بالا میاد و قفل مودم از بین رفته و انلاک هست . با این روش مودم به صورت پیش فرض کارخانه انلاک میشه و با تعویض فریمور مودم لاک نمیشه .
pesarirooni.60r
06-02-2019, 21:25
سلام خدمت دوستان
من یه مودم b612 مبین نت دارم چون میخوام از سرویس voip اسیاتک استفاده کنم مودم به روتر تبدیل کردم به خط adsl خونه وصل کردم تنظیمات sip انجام دادم ببا اینکه دیتا اسیاتک دارم ولی خروجی خط تلفن هنوز اشغاله به نظرتون کجا کارم اشتباهه
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
pesarirooni.60r
06-02-2019, 21:25
سلام خدمت دوستان
من یه مودم b612 مبین نت دارم چون میخوام از سرویس voip اسیاتک استفاده کنم مودم به روتر تبدیل کردم به خط adsl خونه وصل کردم تنظیمات sip انجام دادم با اینکه دیتا اسیاتک دارم ولی خروجی خط تلفن هنوز اشغاله به نظرتون کجا کارم اشتباهه
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
سلام دوستان ، من این کار رو انجام دادم بعد از فلش الان با یه مشکل برخورد کردم مودم رو وقتی به برق میزنم تمامی چراق هاش روشن میمونه و با usb هم که کامپیوتر وصل میکنم در دیواس منیجر تو این حالته ،
USB Safe Loader رو هم که میریزم هیچ اتفاقی نمی افته ، فلش هم خواستم دوباره انجام بدم با همین روش گفته شده در این تایپیک که فست بودت رو که میرزه مودم ری استارت میشه و دوباره همه چراغ ها روشن میمونن با نرم افزار BootRomDownloadTool هم ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید .
MH.Mousavi
08-02-2019, 15:09
الان شما مرحله یو اس بی لودر رو رد کردید نیاز نیست دوباره بزنید فقظ تو این حالت فزیمور های دیگه رو امتحان کنید یه نسخه 197 هست که یادمه صابر میگفت وقتی هیچ فریموری رو مودم قبول نمیکرد اونو قبول کرده اونو پیدا کنید نصب کنید
jemitter
11-02-2019, 00:38
سلام خدمت همه دوستان
بنده یک مودم tfi60 ایرانسل خریداری نمودم ولی به دلیل اینکه اصلا ایرانسل در منزل ما tdlte آنتن نمی دهد می خواهم سیم کارت های دیگه رو هم رو اون استفاده کنم.
با خواندن تمامی صفحات و پست ها و دیگر پست ها الان کلا گیج شدم.
الان نمیدونم فرق آنلاک با ریختن فریمور چیه کلا ریختن فریمور چند مرحله داره (آیا آنلاک با فریمور متفاوته؟) و کلا انقدر اسکریپت ها و فریمور های متفاوتی زحمت کشیدید معرفی کردید که اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم.
لطفا اگر میشه یه بار دیگه برای بنده و امثال بنده این 3 مورد رو آقا صابر که خودشون فریمور رو ادیت کردن یا یکی از دوستان دیگه توضیح بدن
1- آیا برای ریختن فریمور های معرفی شده باید اول آنلاک کنیم؟ اصلا فرق آنلاک و فریمور و اسکریپت چیه؟
2- تو بعضی از موارد دوستان اشاره کردند که از اسکریت آنلاک استفاده کنیم - آیا استفاده از اسکریپت یا اون آموزشی که توی فایل پی دی اف گذاشته شده تفاوت داره؟
3- آیا در صورت عملیات ناموفق امکان بازگشت به فریمور اصلی وجود دارد؟
اگه میشه لطفا یکی از دوستان شسته رفته مراحل رو بگه و بهترین نسخه فریمور رو معرفی کنه
مممنون
دیگه به بزرگواریتون ببخشید ما بی سوادیم
mehrdad84
11-02-2019, 18:58
سلام دوستان من مودم tfi60ایرانسل را با موفقیت از طریق cmdآنلاک کردم ورزن الانش 192 هست اگر ورزن 196 بریزم دوباره لاک میشه؟این ورزن 192 طاهرا فقط 4gداره چون سیم کارت tdlde ایرانسل را گذاشتم رو آنتن همون 4gنشان می داد اگر ورژن 196 را بریزم ca فعال میشه ؟با تشکر از اقا صابر
MH.Mousavi
11-02-2019, 22:05
سلام خدمت همه دوستان
بنده یک مودم tfi60 ایرانسل خریداری نمودم ولی به دلیل اینکه اصلا ایرانسل در منزل ما tdlte آنتن نمی دهد می خواهم سیم کارت های دیگه رو هم رو اون استفاده کنم.
با خواندن تمامی صفحات و پست ها و دیگر پست ها الان کلا گیج شدم.
الان نمیدونم فرق آنلاک با ریختن فریمور چیه کلا ریختن فریمور چند مرحله داره (آیا آنلاک با فریمور متفاوته؟) و کلا انقدر اسکریپت ها و فریمور های متفاوتی زحمت کشیدید معرفی کردید که اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم.
لطفا اگر میشه یه بار دیگه برای بنده و امثال بنده این 3 مورد رو آقا صابر که خودشون فریمور رو ادیت کردن یا یکی از دوستان دیگه توضیح بدن
1- آیا برای ریختن فریمور های معرفی شده باید اول آنلاک کنیم؟ اصلا فرق آنلاک و فریمور و اسکریپت چیه؟
2- تو بعضی از موارد دوستان اشاره کردند که از اسکریت آنلاک استفاده کنیم - آیا استفاده از اسکریپت یا اون آموزشی که توی فایل پی دی اف گذاشته شده تفاوت داره؟
3- آیا در صورت عملیات ناموفق امکان بازگشت به فریمور اصلی وجود دارد؟
اگه میشه لطفا یکی از دوستان شسته رفته مراحل رو بگه و بهترین نسخه فریمور رو معرفی کنه
مممنون
دیگه به بزرگواریتون ببخشید ما بی سوادیم
جسارتا چون صابر جان نیستند من پاسختون رو میدم
1- فریمور نسخه OS هست که روی مودمتون نصب میکنید و ربطی به لاک و انلاک بودن نداره شما هر فریموری رو روی مودمتون میتونید نصب کنید و مودم با این کار انلاک نمیشه فقط امکانات فریمور ها فرق میکنه
2- بله این دو تا با هم فرق میکنند فریموری که همراه فایل PDF هست ویرایش شده که یه کد انلاک خاص روش جوب بده و با اون انلاک بشه ولی فریمور های دیگه این ویرایش روشون انجام نشده
و ودوستان فقط دو تا روش ارتباطی به نام ADB و Telnet رو به فریمور اضافه کردن که اسکریت انلاک توسط این دو روش به مودم وصل مبشه و بخشی از مودم که مربوط به لاک مودم هست تغییر میده که مودم انلاک بشه
3- بله هم ورزن 192 هم ورژن 196 ایرانسل توسط بچه ها تو انجمن گذاشته شده میتونید برگردید به اونا
ویرایش جدید فریمور 195 با امکانات قبلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) + امکانات جدید که در عکس ها میبینید :
لینک دانلود :
نکته:
با این فریمور میتوان مودم رو هم انلاک کرد از طریق اسکریپت جدید :
دانلود اسکریپت انلاک :
به دلیل وجود باگ در قسمت ipv6 و غیر قابل انتخاب بودن و غیر قابل استفاده بودن این فریمور نسخه دیگری رو برای دانلود میزارم و هیچ فرقی با این نسخه نداره و تمامی امکانات فریمور قبلی رو داره و فقط قسمت dns رو حذف کردم ولی راحت براتون اموزش میدم در صورت نیاز چطوری میتونید از طریق مرورگر کروم و قسمت ویرایش element این مرورگر گزینه dns رو اضافه کنید و ویرایش کنید . برای ورود به قسمت ویرایش از روی کیبورد دکمه های : ctrl+shift+i رو فشار دهید .
فیلم آموزش با حجم 11 مگابایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فریمور جدید و اصلاحی195 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] umber_show_rate_tr069_off.zip.html
jemitter
13-02-2019, 18:32
سلام من بالاخره توسنتم اول به ورژن 192 و آنلاک و بعد به 196 آقا صابر فلش کنم.
الان یه مساله ای که وجود داره اینه که بعد از 24 ساعت (یا شایدم کمتر) روشن بودن مودم آنتن میپره و اینترنت قطع میشه.
سیم کارت tdlte ایرانسله.
میخواستم ببینم دوستان تاحالا به این مشکل برخوردند؟ و آیا این فریمور stable است؟
سلام من بالاخره توسنتم اول به ورژن 192 و آنلاک و بعد به 196 آقا صابر فلش کنم.
الان یه مساله ای که وجود داره اینه که بعد از 24 ساعت (یا شایدم کمتر) روشن بودن مودم آنتن میپره و اینترنت قطع میشه.
سیم کارت tdlte ایرانسله.
میخواستم ببینم دوستان تاحالا به این مشکل برخوردند؟ و آیا این فریمور stable است؟
فکر نکنم از فریمور باشه چون رو قسمت نتورک ستینگ فریمور دستکاری صورت نگرفته و اورجینال ایرانسل هست . شما مودم رو ریست کن و ببین فرقی داره یا اگر تونستی از نسخه بدون دستکاری 196 ایرانسل که در انجمن موجوده استفاده کن و تست بگیر .
hamedxx1
17-02-2019, 16:44
به دلیل وجود باگ در قسمت ipv6 و غیر قابل انتخاب بودن و غیر قابل استفاده بودن این فریمور نسخه دیگری رو برای دانلود میزارم و هیچ فرقی با این نسخه نداره و تمامی امکانات فریمور قبلی رو داره و فقط قسمت dns رو حذف کردم ولی راحت براتون اموزش میدم در صورت نیاز چطوری میتونید از طریق مرورگر کروم و قسمت ویرایش element این مرورگر گزینه dns رو اضافه کنید و ویرایش کنید . برای ورود به قسمت ویرایش از روی کیبورد دکمه های : ctrl+shift+i رو فشار دهید .
فیلم آموزش با حجم 11 مگابایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فریمور جدید و اصلاحی195 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] umber_show_rate_tr069_off.zip.html
سلام صابر جان
توی این ورژن کانفیگ های وب رو هم پاک کردید؟
سلام صابر جان
توی این ورژن کانفیگ های وب رو هم پاک کردید؟
بله کلا کانفیگهای tr069 های وب رو از قسمت cwm در داخل webui و در داخل app پاک کردم و این سرویس رو خاموش کردم .
سلام
با این اسکریپ امکانش هست که مودم مبین نت نسخه جدیدش انلاک بشه ؟
اگه هست طریقه استفاده از این اسکریپ رو بفرمایید
ممنون از شما
سلام
با این اسکریپ امکانش هست که مودم مبین نت نسخه جدیدش انلاک بشه ؟
اگه هست طریقه استفاده از این اسکریپ رو بفرمایید
ممنون از شما
خیر متاسفانه انلاک نمیشه . و راهی تا به امروز براش پیدا نشده
vBulletin , Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.