PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 2018-2019

nw_nk
19-08-2018, 20:49
برایتون 3-2 یونایتد؛ آغاز سندروم فصل سوم مورینیو!

برایتون موفق شد با ارائه یک نمایش فوق العاده خصوصا در نیمه اول با نتیجه 2-3 یونایتد را مغلوب کند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منچستر یونایتد همانند فصل قبل در خانه برایتون مغلوب شد و در دیداری که کریس هیتن ترجیح داد از علیرضا جهانیخش استفاده نکند، تیمش با ارائه یک بازی حساب شده 2-3 شیاطین سرخ را مغلوب کرد. تیم های مورینیو معمولا در فصل سوم حضور او نتایج خوبی نمی گیرند و حالا به نظر این روند کلید خورده است.

من با در نظر گرفتن اینکه هواداران یونایتد در انجمن دو ماهه فعالیتی ندارن تاپیک رو زدم. هر کدوم از دوستان پست درخور فصل جدید باشگاه آماده کردن مدیران به ابتدای تاپیک منتقل میکنن.

تاپیک فصل قبل: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
19-08-2018, 21:59
مورینیو: نمی‌خواهم در مورد عملکرد شخصی بازیکنان صحبت کنم؛ در برابر برایتون تاوان اشتباهات خودمان را دادیم

منچستر یونایتد با یک نمایش ضعیف، در دومین دیدار خود در فصل جدید لیگ برتر، شکست خورد. به گزارش بی‌بی‌سی، مورینیو پس از پایان بازی، گفت:

ما امروز به خاطر اشتباهاتی که داشتیم، تنبیه شدیم. برای من، این داستان بازی است. ما اشتباهات عجیب و غریبی داشتیم که برخی از آن‌ها در لحظات حیاتی رخ دادند. اشتباه کردیم و کشته شدیم. مخصوصاً روی گل سوم، ما انتظار داشتیم که با نتیجه 2-1 به رختکن بیایم و سپس گل سوم تمام اهداف ما را برای نیمه دوم کشت. گل دومی هم که به ثمر رساندیم، بسیار دیر بود. هفته‌ای که پشت سر گذاشتیم خوب بود و من انتظار داشتم تیم عملکرد بهتری داشته باشد. اما اشتباهات مبتدیانه‌ای باعث شد که ماموریت پیروزی در این بازی، غیر ممکن شود.

عدم مشکل در پاس دادن؟ من نمی‌خواهم مستقیم به چیزی اشاره کنم. من از حقایق درس گرفته‌ام. فصل گذشته زمانی که من از تیمم انتقاد می‌کردم و از عملکرد بازیکنان به صورت مستقیم می‌گفتم، به خاطر این‌که در مورد بازیکنانم صحبت کرده‌ام، مورد انتقاد قرار می‌گرفتم. بنابراین زمانی که آن‌ها خوب باشند در موردشان صحبت می‌کنم. درحال حاضر نمی‌توانم در مورد عملکرد شخصی بازیکنان صحبت کنم. زمانی که ما گل اول را به ثمر رساندیم، فکر کردم که می‌توانیم این بازی را ببریم و زمانی که گل سوم را دریافت کردیم، وضعیت به شکل عجیبی تغییر کرد. در نیمه دوم هم فکر می‌کردم گل دوم می‌تواند مسیر بازی را تغییر دهد. اما این گل خیلی دیر به ثمر رسید.

منچستر یونایتد دوشنبه آینده در سومین بازی خود در لیگ برتر به مصاف تاتنهام خواهد رفت.

kasra_khan2003
27-08-2018, 11:35
یه دوستی نشسته چندتا مقاله آخر صدر که تو سایت ورزش۳ آپلود شده رو بررسی کرده و کلی ایراد پیدا کرده که واقعا بعضی‌هاشون خیلی خنده‌دار و مبتدیانه هستند.

دو نمونه:

nw_nk
28-08-2018, 06:47
مورینیو: در غیاب منِ مربی، اتحادی در کار نخواهد بود؛ تعداد قهرمانی 19 مربی دیگر در لیگ برتر به من نمی رسد

پس از شکست تأمل برانگیز 3-0 منچستر یونایتد مقابل تاتنهام، ژوزه مورینیو در نشست خبری خود حاضر شد. مورینیو در ابتدا در نگاهی کلی به بازی گفت:

در طول هفته خیلی خوب کار کردیم. به خوبی آماده این بازی شدیم و در تمرینات خیلی خوب بازی کردیم. بازیکنان نگرش فوق العاده ای داشتند. در پایان نیمه اول نتیجه بازی باید 2-0، 2-1 یا 3-0 می شد و سپس یک چیزی بازی را کمی تغییر داد و دیدیم که تاتنهام 2-0 جلو افتاد. همه می توانند حس کنند که یک گل می توانست مسیر بازی را عوض کند. اما گل سوم بازی را کُشت. تیم ما در تلاش بود تا نتیجه بازی را تغییر دهد. نمی گویم اگر بعد از دو گل عقب افتادن، یک گل می توانست ما را به پیروزی برساند اما حضور محسوسی در بازی داشتیم تا این که گل سوم ذهنیت تیم را خراب کرد. حتی دیدم لوک شاو بعد دریافت گل سوم با وجود مشکلی که داشت، تا آخرین ثانیه در زمین ماند.

او که در پایان بازی حدود دو دقیقه تماشاگران تیمش را تشویق کرد، در خصوص آن ها نیز گفت:

در تمام طول هفته تلاش کردیم و از جنبه تاکتیکی نباختیم اما بازنده این مسابقه شدیم. اما همه طرفداران مان روزنامه نمی خوانند، همه آن ها تلویزیون نمی بینند. تمامی طرفداران ما باهوش تر از این حرف ها هستند. آن ها به طرز کاملا شگفت انگیزی پاسخ دادند. فکر نمی کنم باختن در خانه و ارائه چنین واکنشی از تماشاگران عادی باشد. از رفتار طرفداران در قبال بچه ها رضایت دارم.

مورینیو می گوید که اتحاد بازیکنان یونایتد به حضور او در اولدترافورد بستگی دارد.

استحکام بین بازیکنان مشخص بود. تیم متحد است. بدون مربی، اتحادی در کار نیست.

مورینیو با دفاع از خود، نشست خبری را به پایان رساند. او مدام می گفت: «احترام، احترام، احترام».

سه هیچ؟ سه هیچ می تواند به معنی سه قهرمانی در لیگ برتر باشد. من سه بار قهرمان لیگ برتر شده شده ام؛ بیش از مجموع قهرمانی 19 مربی دیگر در رقابت های لیگ برتر.

مصاحبه کامل

kasra_khan2003
28-08-2018, 07:59
The Special Loser :n02:

الان سوال اینه که به نیم‌فصل میرسه یا خیر.

kasra_khan2003
28-08-2018, 09:43
دله علی میدونست

clau
28-08-2018, 22:19
اوضاع داغان تر از این حرفاست که فقط تغییر سرمربی باعث بهبود شرایط تیم باشه

سال قبل فقط فرم خوب سیتی باعث شد لیگ نبریم امسال میتونستن با جذب مهره های مد نظر خوزه تیم برا قهرمانی ببندیم

همون کاری که لیورپول به بهترین نحو انجام داد و بازار درو کرد

مورینیو رو هم زیاد مقصر نمیدونم - شش فصل از زمان رفتن فرگوسن گذشته هنوز نتونستیم از شر اسمالینگ و جونز که به درد لای جرز دیوار هم نیمخورن خلاص بشیم

باشگاهی که خیر سرش ثروتمندترین باشگاه دنیا باشه بعد یک مدیر احمقی مثل وودوارد نتونه از تیم میانه جدولی لستر مدافعش بخره یا الدرویلد از تاتنهام بگیره حرف از جام براش زدن توهمی بیش نیست
اولین کسی که باید بار و بندیلش ببنده بره همین وودوارد نخالست - زیدان هم بیاد با این برشی که وودوارد در خرید داره باز همین دور باطل طی میشه

nw_nk
29-08-2018, 17:48
Romelu Lukaku

Snatch 2000 :n02:

nw_nk
22-09-2018, 20:20
منچستر یونایتد 1-1 وولوهمپتون

فرگوسن بعد 5 ماه به اولدترافورد اومده بود

nw_nk
03-10-2018, 08:19
ژوزه مورینیو: حالا دلایل کافی برای انتقاد از من دارید

پس از تساوی بدون گل منچستر یونایتد برابر والنسیا، ژوزه مورینیو با تشریح شرایط تیم، از وضعیت بد منچستر یونایتد گفت.

به گزارش بی‌بی‌سی اسپرت، ژوزه مورینیو در ابتدای صحبت‌های خود، گفت:

فکر می‌کنم چیزهایی وجود دارد که گفتنش برای من سخت است. حالا شما دلایل کافی برای انتقاد کردن از من را دارید.

سرمربی پرتغالی، در ادامه در مورد بازی و شرایط منچستر یونایتد، افزود:

ما تقریباً چند فرصت خوب برای بردن بازی داشتیم، اما باید قبول کنیم که نتیجه عادلانه بود. من در پیش‌فصل گفتم که دوم شدن در فصل گذشته فوق‌العاده بود و دیگر نمی‌خواهم این موضوع را تکرار کنم. بازیکنان خسته‌اند. آن‌ها میزان تلاش خود را افزایش دادند. با شدت بیش‌تری بازی کردند اما کافی نبود. ما به اندازه کافی از عقب زمین بازی‌سازی تکنیکی خوبی نداریم. تلاش کردیم کارهایی انجام دهیم و در برخی از آن‌ها موفق بودیم، مثلاً متوقف کردن تیمی که در ضد حملات بسیار سریع است. می‌دانم که نمی‌توانیم 20 موقعیت بسازیم. درحال حاضر بازیکنان هجومی ما در بهترین شرایط خود نیستند، در غیر این‌صورت با چهار یا پنج فرصت گل‌زنی، می‌توانستیم برنده بازی باشیم. نتیجه بدی نگرفتیم. نتیجه خوبی هم نگرفتیم، اما بد نبود. ما دو بازی برابر یوونتوس داریم که بسیار تعیین‌کننده است. بله، این گروه بسیار سخت است. قبل از آن بازی‌ها اما نیوکاسل و چلسی را در پیش داریم و برای تیم بسیار مهم است که بتوانیم نیوکاسل را شکست دهیم.

nw_nk
05-10-2018, 13:50
اسکولز: موضوعی که درباره مورینیو دوست ندارم، ناله کردن هایش درباره چیزهایی که به دست نیاورده است

ژوزه مورینیو به دلیل پیروز نشدن در چهار مسابقه اخیر، به شدت مورد فشار و انتقادات رسانه ها قرار گرفته است. صحبت ها درباره آینده او پس از تساوی بدون گل مقابل والنسیا شدت بیش تری نیز گرفت.

به گزارش دیلی میل، اخیرا رایان گیگز صحبت هایی درباره حمایت از مورینیو بیان کرده بود. هنگامی که از اسکولز سوال شد که آیا با حرف های گیگز موافق هستید؟ او پاسخ داد:

بله موافقم. تنها چیزی که درباره او دوست ندارم، ناله کردن هایش درباره چیزهایی است که به دست نیاورده است.در حالی که او باید بر روی آن ها متمرکز باشد. فکر می کنم او کیفیت خوبی در ترکیبی که از کمبود اعتماد به نفس رنج می بردند، ایجاد کرده است. ژوزه در سال های گذشته یکی از بهترین سرمربی های جهان بوده است. رکورد های او این موضوع را می گویند. حالا دوست دارم که در تیم بماند. احتمالا با بزرگ ترین چالش دوران سرمربیگری اش روبرو شده است و باید نشان دهد که چه سرمربی خوبی است.

پل اسکولز پس از بازی با وست هم گفته بود:

من اینجا نشسته ام و از این که پس از باخت مقابل وست هم، هنوز هم سرمربی منچستر یونایتد است، شگفت زده ام. عملکرد تیم بد بود. دهان او از کنترل خارج شده است و این مایه خجالت باشگاه هست.

pcforlife
08-10-2018, 04:41
خیلی وقت بود نبودم و فصل جدید در بی سر و صدایی پی سی شروع شده و ادامه داره...
.
نظرم درباره بازی اخیر که البته متاثر از اتفاقات پیش فصل و فصل جاریه:
منم از دیدم بردن نیوکاسل در خونه در ثانیه های پایانی خوشحالم... ولی این برد این حقیقت رو پنهان نمیکنه که ما از تیم ته جدولی ای که تو هفت بازی قبل ما کلا 4 گل زده بود، 2 گل در 10 دقیقه اول بازی خوردیم و اگه یکی دو سیو خفن دخه آ نبود، بیشتر از 2 گل خورده بودیم.
بردن بازی های که ما باید از قبل برنده باشیم، باید یه کار روتین باشه نه اینکه برد دقیقه نودی این دست بازی ها ما رو ذوق مرگ کنه.
.
خوزه خاطرات خوبی رو برامون به جا گذاشته. اما واقعیت اینه اواخر فصل پیش وقت مناسبی برای کنار گذاشتنش و تغییر مربی بود و البته به نظر من ریسک تغییر مربی در زمان حاضر هم مطلوب تر از ریسک باقی موندن مورینیو هست و واقعا الان هم هنوز دیر نیست و اگر مدیران باشگاه بفهمن، لیگ و رقابتهای اروپایی رو فدای مورینیو نمیکنند. کما اینکه جام اتحادیه هم که قربانی شد.
.
.
امسال با وضعیت جاری قطعا بین 4 تیم بالا که چه عرض کنم، شاید 6 تیم بالا هم نباشیم. واقعا فصل سخت و سنگینیه. با وضعیت خرید پیش فصل (نمیخریدم هم تفاوتی با الان نداشت [فرد؟! دالوت؟ گرانت!!!]) و تاکتیک های بی اثر خوزه و اصرارش به این تاکتیک ها و یونایتدی که اخبار پیرامونش دیگه شده کنفرانس های مطبوعاتی خوزه و صحبت های پوگبا و یه اوسکلی مثل وودوارد، اینا من و مشخصا یونایتدی ها رو بی انگیزه تر از همیشه کرده.
البته من به آینده امید دارم. امیدوارم تیم واقعا بتونه به خودش بیاد و تو این دو هفته ای خودشو جمع جور کنه و نتیجه گرفتن رو از بازی با چلسی شروع کنه.
GGMU:n12:
.

nw_nk
17-10-2018, 22:21
اسکولز: حتی مسی هم در این یونایتد دچار مشکل می‌شود

پل اسکولز، اسطوره باشگاه منچستر یونایتد معتقد است که حتی لیونل مسی هم در یونایتد فعلی دچار مشکل می‌شود.

به نظرم می‌رسد که هر کسی به این تیم بیاید دچار مشکل شود. حتی اگر می‎توانستیم لیونل مسی را برای این تیم بخریم، او هم دچار مشکل می‌شود.

بهترین کیست؟ مسی. ولی رونالدو هم معرکه است.

رونالدو در کاری که می‌کند، استثنایی است. با سرعت و قدرت. او گل می‌زند، کاشته می‌زند. ولی به عنوان یک فوتبالیست همه کاره، مسی. واو. پاس‌های او. مسی مطلقا همه چیز تمام است.

Even Messi would struggle at this team! - Scholes

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

nw_nk
20-10-2018, 18:24
جنجال باورنکردنی مورینیو در استمفورد بریج

ژوزه مورینیو در لحظات پایانی دیدار برابر چلسی از کوره در رفت و با نیمکت حریف درگیر شد.

سرمربی پرتغالی و سابق چلسی در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با این تیم قول داده بود خودش را در استمفوردبریج کنترل کند و این اتفاق تا دقیقه 96 هم رخ داد. واکنش های مورینیو روی هر 2 گل مارسیال بسیار آرام بود و او شادی خاصی برابر هواداران چلسی نشان نداد تا نشان دهد علاقه ای به شکرآب شدن رابطه خوبش با آنها ندارد اما در دقیقه 96 همه چیز بهم ریخت.

در پایان بازی و در مسیر رختکن، برخی هواداران چلسی مورینیو را هو کردند و او همانند 2 فصل قبل عدد 3 را به آنها نشان داد تا به هواداران چلسی یادآوری کند بیشترین افتخارات آنها در لیگ برتر توسط مورینیو برای آنها به ارمغان آورده شده است.

ادامه

nw_nk
24-10-2018, 07:58
مورینیو: 3 گانه اینتر سخت ترین لحظه یوونتوس بود!

یونایتد امشب در خانه خود اگرچه در 30 دقیقه پایانی نمایش خوبی ارائه داد اما در نهایت با یک گل مغلوب یوونتوس شد و مورینیو حریف را مدعی فتح اروپا می داند. مورینیو گفت:

بعد از تساوی برابر والنسیا می دانستیم که باید با این تیم برای رتبه دوم مبارزه کنیم. یوونتوس 7 سال متوالی است که قهرمان سری آ شده و طی چند سال اخیر 2 بار به فینال لیگ قهرمانان نیز رسیده است اما آنها همچنان ناراضی بوده و به دنبال دستاوردهای بیشتری هستند.

یوونتوس مهاجمانی مانند مانژوکیچ، ایگواین و دیبالا را در اختیار داشت و باز هم خواهان بازیکنان بزرگ تری بود پس رونالدو را جذب کرد. آنها در خط دفاعی کیه لینی و بارزالی را در ترکیب داشتند و به دنبال خرید بونوچی رفتند. یوونتوس باشگاه بزرگی است که بهترین بازیکنان دنیا را می خواهد و آنها به دنبال آینده ای بزرگ هستند. یوونتوس می خواهد فاتح 3 گانه شود زیرا در ایتالیا که همیشه قهرمان است.

اما تا امروز ما در اینتر در سال 2010 سه گانه را کسب کردیم و یوونتوس موفق به انجام این کار نشده اما فکر می کنم امسال آنها نزدیک به کسب 3 گانه هستند. هواداران یوونتوس به خاطر آن 3 گانه با اینتر علاقه ای به من ندارند زیرا این اتفاق سخت ترین لحظه ممکن برای آنها بوده اما من برای ارکان باشگاه یوونتوس احترام زیادی قائلم.

کیه لینی و بونوچی مدافعانی بزرگ هستند اما تکرار می کنم که از عملکرد تیم رضایت دارم، اما این 2 مدافع می توانند برای تدریس دفاع کردن به مدافعان ما به دانشگاه هاروارد بروند.

nw_nk
30-10-2018, 10:07
اینستاگرام منچستر یونایتد تولد ادوین فن در سار را تبریک گفت.

nw_nk
30-10-2018, 15:18
اریک کانتونا: دیدن بازی های منچستر یونایتد عذاب آور است

اریک کانتونا، اسطوره شیاطین سرخ، از نحوه بازی کردن منچستر یونایتد تحت هدایت ژوزه مورینیو ناراضی است.

اریک کانتونا 52 ساله که با 5 فصل حضور خود در تیم منچستر یونایتد موفق به فتح 4 عنوان لیگ برتر جزیره و 2 عنوان اف ای کاپ شده است، از سبک دفاعی تیم ژوزه مورینیو ناراضی است و به انتقاد از این مربی پرتغالی پرداخته است.

رابطه ژوزه مورینیو و منچستر یونایتد مثل زندگی مشترک یک زن و مرد است که برای یکدیگر مناسب نیستند. مشکل من با سبک بازی کردن تیم است. شما می توانید در یک بازی بازنده باشید ولی باید شجاعانه بازی کنید و ریسک پذیر باشید. در بازی مقابل یوونتوس ما بازی را باختیم و یوونتوس 70 درصد مالکیت توپ را در اختیار داشت. فکر می کنید امکان رخ دادن این اتفاق در زمان سر الکس وجود داشت؟ هرگز. من از بازی کردن منچستر یونایتد با این روش عذاب میکشم.

علاوه بر این، وقتی نحوه بازی کردن منچستر سیتی را میبینم، ناراحتیم دو برابر می شود. اعتقادم این است که نسل جوان نیاز به بازیکنان بزرگ به عنوان الگو دارند که زیبا فوتبال بازی می کنند و فوتبال خلاقانه ای ارائه می دهند. شما این سبک از بازی کردن را در تیم منچستر سیتی مشاهده می کنید و این اصلا برای منچستر یونایتد قابل قبول نیست زیرا آنها در حال از دست دادن علاقه نسل جوان به تیم خود هستند.

Mohammad King
08-11-2018, 01:15
یعنی واقعا دیدن بازی های منچستر عذاب آوره

آخه مورینیو احمق بی شعور یکم بازی سازی تو زمین از بازیکنا بخوا تمرین کن نه فقط پاس های بلند و سانتر های به درد نخور از گوشه ها ..

آخه کدوم احمقی سانچزو میکشه بیرون به فلینی درخت که اصلا پستش فوروارد نیست بازی میده فلینی که حکم درخت داره تو زمین هنوز باز درخت خاصیت داره این احمق خاصیت نداره که هیچ ضرر هم داره ...

من تو بازی های منچستر هیچ تاکتیک خاصی نمیبینم و فقط عذاب میکشم نگاه میکنم ...

خدای هرچی زودتر شر مورینیو رو کم کن ...

MMDFullHD
08-11-2018, 02:01
یعنی واقعا دیدن بازی های منچستر عذاب آوره

آخه مورینیو احمق بی شعور یکم بازی سازی تو زمین از بازیکنا بخوا تمرین کن نه فقط پاس های بلند و سانتر های به درد نخور از گوشه ها ..

آخه کدوم احمقی سانچزو میکشه بیرون به فلینی درخت که اصلا پستش فوروارد نیست بازی میده فلینی که حکم درخت داره تو زمین هنوز باز درخت خاصیت داره این احمق خاصیت نداره که هیچ ضرر هم داره ...

من تو بازی های منچستر هیچ تاکتیک خاصی نمیبینم و فقط عذاب میکشم نگاه میکنم ...

خدای هرچی زودتر شر مورینیو رو کم کن ...

حالا حالا باید عذاب بکشین خدایش چ وضعشه پیش بینم خراب شد رفت سر این مورینیو
رو لیگ جزیره هرچی میبیستم میباختیم اصلا بازی نمی کرد منچستر امشب خدایش خراب کرد حال یه ملتو بخدا
طرفدار یووه ام شخصا ولی خدایش اصلا حال نکردم با صحنه اخره مورینیو

nw_nk
09-11-2018, 01:34
دلیل عصبانیت مورینیو از هواداران یووه چه بود؟

ژوزه مورینیو در پایان دیدار برابر یوونتوس عکس العمل تندی به هواداران این تیم نشان داد.

منچستر یونایتد دیشب با 2 گل دقایق پایانی خود موفق شد شکست برابر یوونتوس را به پیروزی تبدیل کند و ژوزه مورینیو در پایان بازی خوشحالی تحریک کننده ای در میانه میدان انجام داده و موجبات خشم هواداران یوونتوس را فراهم کرد.

ژوزه مورینیو در پایان بازی و در کنفرانس مطبوعاتی مدعی شد هواداران یوونتوس به او، خانواده اش و همچنین اینتر که باشگاه سابق او محسوب می شود در سراسر بازی توهین کردند.

طبق ادعای کالچو مرکاتو در جریان بازی، هواداران یوونتوس یکصدا ژوزه مورینیو را "حرام زاده" خوانده و به خانواده وی نیز شدیدا توهین می کردند. همچنین آنها شعارهایی توهین آمیز در مورد کسب 3 گانه روی نیمکت اینتر توسط ژوزه مورینیو سر داده و به همین دلیل موجبات عصبانیت وی را فراهم کردند و در پایان بازی نیز با چنین عکس العملی از سوی سرمربی پرتغالی یونایتد مواجه شدند.

nw_nk
09-11-2018, 01:37
اسکولز خطاب به مورینیو: هنگام پیروزی باکلاس باش!

پل اسکولز، هافبک سابق منچستر یونایتد به انتقاد از جشن ژوزه مورینیو بعد از پیروزی یونایتد مقابل یوونتوس پرداخت.

ژوزه مورینیو به زعم خودش در جریان 2 دیدار رفت و برگشت به شدت مورد توهین هواداران یوونتوس قرار گفته بود و زمانی که تیمش بازی باخته را در تورین در دقایق پایانی با پیروزی عوض کرد، خوشحالی تحریک کننده ای مقابل هواداران بیانکونری در تورین انجام داد و این رفتار مورد انتقاد منتقد همیشگی او پل اسکولز قرار گرفته است.

پل اسکولز در پایان بازی گفت: "این رفتاری است که مورینیو ترجیح داد انجام دهد اما شما می توانید در هنگام پیروزی هم رفتاری با کلاس از خودتان در زمان جشن گرفتن ارائه دهید.

مورینیو باید به سمت سرمربی یوونتوس می رفت و دست می داد و نیازی به این شکل خوشحالی کردن نبود اما به هر حال مورینیو اینگونه است."

nw_nk
11-11-2018, 23:01
رکوردشکنی تلخ مورینیو در دربی منچستر

ژوزه مورینیو امشب برای سیصدمین بار در لیگ برتر مربیگری کرد. با کسب 189 پیروزی، سرمربی پرتغالی در این تعداد بازی در رتبه اول قرار دارد و بعد از او سرالکس فرگوسن، سرمربی سابق همین منچستر یونایتد در 300 بازی اول خود در لیگ برتر 183 پیروزی کسب کرده است.

آرسن ونگر سرمربی سابق توپچی ها با 180 پیروزی، رافا بنیتس با 155 و دیوید مویس نیز با 122 پیروزی از این نظر در بین سرمربیانی که حداقل 300 بازی در لیگ برتر مربیگری کرده اند رکورددار هستند.

البته دیدار امشب یازدهمین شکست مورینیو برابر پپ گواردیولا بود و در سالهای سرمربیگری مرد پرتغالی، هیچکسی به اندازه پپ گواردیولا موفق به شکست وی نشده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%AA%D9%84%D8%AE-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1-%D8%B9%DA%A9%D8%B3

kasra_khan2003
12-11-2018, 07:41
دم پپ نژاد پرست گرم که یه بار دیگه این آقای خاص رو لوله کرد : دی

الان مورینیو میگه میدونید عدد ۳ یعنی چی؟ : دی

nw_nk
15-11-2018, 11:18
شکم شش تکه ای که صدای شکست از آن آمد!

خوشحالی رونالدو برابر تیم سابقش، در پایان به کامش تلخ شد.

یوونتوس با این که برابر منچستر یونایتد فرصت های زیادی ایجاد کرد، در دقایق پایانی، پیروزی را با شکست عوض کرد.

در این دیدار کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی یوونتوس پس از گلزنی به تیم سابقش، در خوشحالی پس از گل، شکم شش تکه اش را به نمایش گذاشت. اما از سوی دیگر، مورینیو پس از اتمام بازی، با انجام حرکتی تحریک آمیز، پاسخ توهین هواداران یوونتوس را داد.

nw_nk
20-11-2018, 07:47
فلینی: اختلاف سطح منچستر یونایتد با منچستر سیتی، آنقدرها هم زیاد نیست

مروان فلینی، هافبک بلژیکی منچستر یونایتد معتقد است با وجود این که شیاطین سرخ اکنون 12 امتیاز در لیگ برتر از منچستر سیتی عقب هستند و دربی منچستر را نیز به سیتیزن ها واگذار کرده اند، اختلاف سطح این دو تیم آنقدرها هم زیاد نیست.

به گزارش اسکای اسپورتس، فلینی در خصوص این که آیا شکست 3 بر 1 منچستر یونایتد مقابل منچستر سیتی نشان از سطح بسیار بالاتر سیتی است یا خیر، گفت:

به نظرم این گونه نیست. به یاد دارم زمانی که به انگلستان آمدم، چهار تیم برای قهرمانی رقابت می کردند اما اکنون تعداد تیم ها شش تا شده و هر سال، رقابت سخت تر می شود. در فصل آینده خواهیم دید که اوضاع چگونه تغییر خواهد کرد و در دو سه سال پیش رو، هر سال کار تیم ها سخت تر خواهد شد.

شدت رقابت در لیگ برتر بسیار بالا است و همین هم دلیل جذابیت این لیگ است. منچستر سیتی تیم قدرتمندی است اما آن ها هم بالاخره می بازند. بله، بازیکنان این تیم بسیار خوب هستند و عملکردی عالی داشته اند اما شکست دادن سیتی، غیرممکن نیست. بازی رفت را باختیم اما یک بازی دیگر در اولدترافورد باقی مانده و خواهیم دید چه اتفاقی رخ می دهد.

باید بگویم تمامی بازیکنان منچستر سیتی از اعتماد به نفس بالایی برخوردار هستند. آن ها فوتبالی خوب و هجومی به نمایش می گذارند و کاملا آماده اند.

nw_nk
25-11-2018, 17:14
مورینیو: منچستر یونایتد مقابل کریستال پالاس وقتش را تلف کرد؛ به نظرم به اندازه کافی از دل مایه نگذاشتیم

ژوزه مورینیو بار دیگر اعتقاد دارد که تیمش در پرس کردن حریفان، عزم و اراده لازم را نشان نمی‌دهد.

به گزارش اسکای، تساوی بدون گل منچستر یونایتد مقابل کریستال پالاس به این معنی بود که شیاطین سرخ ۱۴ امتیاز از منچستر سیتی صدرنشین عقب افتاده‌اند. مورینیو در نشست خبری خود از این گفت که بازیکنانش اهمیت این بازی را درک نکرده بودند.

حساسیت و اشتیاق کافی را نداشتیم؛ به همین خاطر فکر می‌کنم با این ذهنیت بازی کردیم که «این هم یک بازی دیگر است» اما به نظر من این بازی مثل بازی‌های دیگر نبود؛ مسابقه‌ای بود که به پیروزی در آن واقعا احتیاج داشتیم. بعضی از مسابقات خاص هستند، نه یک بازی دیگر؛ این بازی هم یک بازی دیگر نبود. به نظرم چندان از دل مایه نگذاشتیم؛ با مغز و دل خود بازی کردیم اما به نظرم چندان با دل خود کار نکردیم.

سپس خبرنگاری اشاره کرد که حداقل کاری که از دست بازیکنان بر می‌آید، بازی کردن با دل است.

با شما موافق هستم.

سپس از مورینیو در مورد راهکار پرسیده شد و او پاسخ داد:

راهکار چیست؟ شما نمی‌توانید طبیعت بازیکنان را به کلی عوض کنید. راهکار این است که احتمالا باید تصمیمات خاصی مبتنی بر دل خودم بگیرم. در آنصورت احتمالا خودم را سرزنش خواهم کرد چون فکر می‌کنم دل کافی نیست و مقداری کیفیت را کم دارم.

nw_nk
06-12-2018, 10:37
مورینیو: منچستر یونایتد مقابل آرسنال با دل و جان بازی کرد؛ چهار گل زدیم و ۲-۲ مساوی کردیم!

پس از تساوی ۲-۲ منچستر یونایتد و آرسنال در ورزشگاه اولدترافورد، خبرنگاران به سراغ ژوزه مورینیو رفتند. به گزارش BBC Sport، مورینیو گفت:

چهار گل زدیم و ۲-۲ مساوی کردیم! طبق معمول اشتباه کردیم و تاوان آن اشتباهات را پرداختیم. اوضاع امروز تیم مشابه (با بازی مقابل ساوتهمپتون) بود اما همراه با روحیه‌ای عالی و افرادی که آماده بودند بدوند و بجنگند. باید به آن‌ها آفرین گفت. تا جای ممکن تلاش کردند و واقعا خسته شدند. برخی از آن‌ها در تمام طول فصل بازی نکرده بودند و اسمالینگ در شرایط خیلی دشواری بازی می‌کرد اما آرسنال تنها زمانی خطرناک می‌شد که ما توپ را در نواحی بدی از دست می‌دادیم. این یک عملکرد با دل و جان بود. برای مثال، رشفورد تمام توانش را برای این پیراهن گذاشت. اما وقتی توپ به یک سوم دفاعی‌مان می‌آمد، اضطراب حتی روی نیمکت ما هم قابل لمس بود.

ادامه

nw_nk
17-12-2018, 08:38
گری نویل: اخراج مورینیو؟ فکر می کنم این اتفاق بیفتد

گری نویل، کاپیتان سابق منچستر یونایتد، از مدیران این باشگاه به دلیل عملکرد مبتدیانه شان در مورد آینده ژوزه مورینیو انتقاد کرد. او به خبرنگاران گفت:

آیا مورینیو خواهد رفت؟ فکر می کنم این اتفاق می افتد. ترجیح من این است که این اتفاقات همیشه در پایان فصل رخ بدهد اما هیئت مدیره خیلی مبتدی است و این باورنکردنی است.

تمدید قرارداد او، در حالی که می دانند دوران حضور او در یک باشگاه سه ساله است، شگفت انگیز بود. از اولین دقیقه ای است که او تمرینات پیش فصل را آغاز کرد، مشخص بود که می خواهد برود و باشگاه از کنترل خارج شد.

هیچ کسی بالاتر از او، نمی تواند او را کنترل کند. نمی دانند با او چه کنند. نمی دانند به او چه بگویند. نمی دانند او در هر کنفرانس مطبوعاتی چه می گوید. اخراج او در حال حاضر، هزینه زیادی دارد.

آیا آنها قصد دارند مربی ای که می خواهند را به خدمت بگیرند؟ اصلا آسان نیست. آنها باید همه چیز را از نو شروع کنند.

nw_nk
18-12-2018, 14:13
ژوزه مورینیو توسط منچستر یونایتد اخراج شد

Mourinho sacked by Man Utd

Mohammad King
18-12-2018, 14:33
خدا رو شکر اخراج شد خیلی زودتر باید اخراج میشد گند زده بود به تیم هیچ تاکتیکی نداشت فقط سانتر از گوشه ها ...بازیکن خراب کن

nw_nk
18-12-2018, 15:06
واکنش پوگبا به اخراج ژوزه مورینیو که لحظاتی بعد پاک شد: شرحی برای این عکس بنویسید!

به نظر می‌رسد پل پوگبا با انتشار عکسی در اینستاگرام خود، آن هم لحظاتی پس از خبر اخراج ژوزه مورینیو از منچستر یونایتد، به این خبر واکنش نشان داده است. ژوزه مورینو سرمربی منچستر یونایتد، ساعتی قبل از سوی باشگاه از سمت خود برکنار شد.

دقایقی پس از اعلام این خبر، پل پوگبا در اینستاگرام خود، عکسی را منتشر کرد و نوشت: "شرحی برای این عکس بنویسید! "، به نظر می‌رسد هافبک فرانسوی شیاطین سرخ این عکس را در واکنش به شنیدن خبر اخراج مورینیو از منچستر یونایتد منتشر کرده است، آن هم در حالی که این دو، طی فصل جاری، بارها با هم درگیری های لفظی پیدا کرده بودند و چندان روابط خوبی با یکدیگر نداشتند.

nw_nk
18-12-2018, 16:41
مورینیو مثل همیشه ساعت 9 صبح وارد کمپ کرینگتون شد تا تیمش را تمرین دهد ولی خیلی زود از اخراج خود مطلع شد. او ساعتی بعد کمپ را برای همیشه ترک کرد.

گزارش زنده سایت ورزش سه

nw_nk
19-12-2018, 07:42
به گزارش گل انگلیسی یونایتد باید 22.5 میلیون پوند معادل 25 میلیون یورو به مورینیو پرداخت کنه

دیوید مویس و لوئیس فان خال هر کدام زمان اخراج حدود 5 میلیون پوند گرفته بودن

kasra_khan2003
19-12-2018, 08:23
برای بار سوم. respect !

The finished one

nw_nk
19-12-2018, 18:21
با اخراج مورینیو از نیمکت شیاطین سرخ، ارزش سهام باشگاه منچستر یونایتد 6 درصد افزایش یافت.

Mohammad
21-12-2018, 17:31
بالاخره مورینیو هم رفت؛ یا بهتر بگیم اخراج شد ! هیچکدوم از روزنامه ها تیتر بزرگ نزدن که مورینیو رفت ؟ :n02:
باید منتظر باشیم ببینیم با سرمربی موقت جدید وضعیت تیم چطوریه ... همین که برای انتخاب سرمربی دائم (!) جدید عجله نمی کنن نکته ی خوبی هست ولی امیدوارم در نهایت این بار از بین گزینه های در دسترس بهترینشون انتخاب بشه و تجربیات گذشته تکرار نشه !

nw_nk
23-12-2018, 11:12
اینستاگرام منچستر یونایتد

منچستر یونایتد با سولسشر برای اولین بار پس از دوران سر الکس فرگوسن در یک بازی 5 گل به ثمر رساند. این اولین بازی شیاطین سرخ تحت هدایت وی بود.

kasra_khan2003
03-01-2019, 06:42
منچستر چهارمین بازی پَسا-مورینیو رو هم برد! :دی

nw_nk
14-01-2019, 07:54
سولشیر با برد 1-0 تاتنهام بهترین شروع تاریخ منچستر یونایتد رو ثبت کرد

Solskjaer makes best start in Manchester United history

nw_nk
20-01-2019, 20:36
مورینیو: پوچتینو پس از جام گرفتن تغییر خواهد کرد

پوچتینو پس از تجربه مربیگری در اسپانیول و ساوتهمپتون، هدایت تاتنهام را بر عهده گرفت و توانست این تیم بزرگ لندنی را متحول کند. سفید ها در سال های اخیر پای ثابت لیگ قهرمانان و 4 تیم بالای جدول لیگ برتر بوده اند اما هنوز موفق به کسب هیچ افتخاری نشده اند.

پس از برتری در بازی رفت نیمه نهایی جام اتحادیه برابر چلسی، تاتنهام در یک قدمی فینال قرار دارد و شاید بتواند پس از یازده سال به یک جام دست یابد. سرمربی آرژانتینی در چند مصاحبه کسب سهمیه برای تاتنهام را از جام گرفتن مهمتر دانسته است.

مورینیو، سرمربی تازه برکنار شده منچستر یونایتد، در مصاحبه با بی این اسپورتس گفت که پوچتینو وقتی جام گرفتن با تاتنهام را شروع کند، عقیده اش را تغییر خواهد داد:

بدون شک جام گرفتن مهمتر و با ارزش تر از قرار گرفتن در جمع 4 تیم بالای جدول و کسب سهمیه لیگ قهرمانان است.

من نمی گویم که پوچتینو اشتباه می کند بلکه طرز تفکر او با من متفاوت است. شاید روزی که شروع به کسب قهرمانی در جام های مختلف کند، نظر خود را تغییر دهد. من به عنوان یک انسان و یک مربی او را بسیار دوست دارم و هرگز از او انتقاد نخواهم کرد.

kasra_khan2003
21-01-2019, 06:02
هفت برد پیاپی برای منچستر بعد از اخراج Special Loser

nw_nk
25-01-2019, 10:26
فن در سار به عنوان مدیر آژاکس در حال امضای قرارداد انتقال فرنکی دی یونگ به بارسلونا

nw_nk
26-01-2019, 07:34
آرسنال 1-3 منچستر یونایتد؛ «هشتمین» پیروزی پیاپی، در امارات به دست آمد

شرح بازی

خلاصه بازی

Mohammad
26-01-2019, 23:45
هفت برد پیاپی برای منچستر بعد از اخراج Special Loser

دست به دعا بشید " Special Loser " به رئال نیاد ! :n02:

==

گندی که مورینیو به تیم زده بود کم کم داره فراموش میشه. 8 برد متوالی اصلا چیز کمی نیست به خصوص اینکه تاتنهام و آرسنال هم جزء این 8 تا بودن؛ اونم در زمین حریف ! برنامه بازی های تیم هم کاملا ایده آل هست تا برسیم به لیورپول؛ به امید یه بازی دیدنی.

fa_shinobi
30-01-2019, 22:40
سلام خدمت همه بر و بچه های تاپیک. من دیگه خیلی وقته اینجا نیومدم.
خوزه اخراج شد و حتی با مساوی مقابل برنلی، اوله بهترین شروع بین تمام مربیان لیگ برتر رو داشته.
اگه اتفاقات عجیب و غریب تابستون امسال تکرار نشه بنظر میرسه که داریم تو مسیر درستی پیش میریم. فلینی بالاخره رفتنی شد. قراردادها هم با وسواس بیشتری تمدید میشه و احتمالا دو سه خرید با کیفیت تو تابستون داریم که قطعا دفاع وسط و وینگر راست جزو اوناست.

pcforlife
03-02-2019, 23:28
برد جلو لستر رو تبریک میگم و ایضا نتایج درخشان اوله رو.:n12: و جا داره یاد کنم از دو سیو امروز فوق العاده داوید!:n19::n12:
.
امروز و امشب با برد ما و برد سیتی جلوی آرسنال، رسما رفتیم رتبه پنجم.
مورینیو کاری کرده بود که بعد از گرفتن 22 امتیاز از 24 امتیاز ممکن پس از 8 هفته لیگ برتر بالاخره به نزدیکترین حالتمون به تاپ فور و CL فصل بعد رسیدیم.
در اهمیت کار اوله همین بس که بیایم فاصله امتیاز الان (انتهای هفته 25ام) رو با آخرین بازی مورینیو با لیورپول (انتهای هفته 17) مقایسه کنیم:

اختلاف امتیاز تیم ها با یونایتد در پایان هفته 17 ام:
لیورپول: 19 امتیاز
منچسترسیتی: 18 امتیاز
تاتنهام: 13 امتیاز
چلسی: 11 امتیاز
آرسنال 9 امتیاز
حضور ما در رده ششم با 26 امتیاز
ولورهمتون: +1 امتیاز بیشتر
.
اختلاف امتیاز تیم ها با یونایتد در پایان هفته 25 ام:
لیورپول: 13 امتیاز (پیش از بازی خارج از خانه با وستهام) که امکان افزایش به 14 یا 16 امتیاز است.
منچسترسیتی: 11 امتیاز
تاتنهام: 9 امتیاز
چلسی: 2 امتیاز
حضور ما در رده پنجم با 48 امتیاز
آرسنال: +1 امتیاز بیشتر
ولورهمتون: +10 امتیاز بیشتر
.
واقعا راحت شدیم از دست مورینیو. بهترین تصمیم حداقل دو فصل اخیر برای یونایتد. بازیکنا، طرفدارا، مدیریت. همه و همه راحت شدن. حضور اوله:n12:، آقام فیلان و مایکل و کیرون آرامش رو برگردوند. مصاحبه های زیبا، بازی هجومی. یکدلی تیم و راه افتادن فاز هجومی تیم و افزایش روحیه و تلاش فاز دفاعی تیم.
.
ما شنبه هفته دیگه با فولهام بازی خارج از خونه ای داریم که این تیم قطعا توانایی بردش رو داره. هر چند فولهام ته جدولی هم تو خونه خوب بوده. اما به نظر من لیگ باید اولویت اول اوله باشه و ما حتما باید بیایم بین 4 تا و حتی سه تا (صعود به گروهی CL بدون پلی آف). ضمن اینکه آرسنال هم با هادرسفیلد ته جدولی بازی دارن که بعیده سه امتیاز رو نگیرن و ما نباید جایگاهمون رو پس بدیم. همچنین امکان داره با بردمون صعود کنیم ب چهار تیم (بابت بازی چلسی سیتی) یا حداقل امتیازمون با این دو تیم باز کمتر بشه. بازی لیورپول و بازی تاتنهام هم ساده نیست و در کل منتظرم اختلاف امتیازمون ک بالا صحبتش شد هفته دیگه کمتر هم بشه که این خودش روحیه دو چندان میده برای بازی بسیار بسیار مهم 5 اسفند با لیورپول.
.
درباره بازی با psg من شدیدا امیدوارم. هر چند اعتقادم بر اینه اولویت ما لیگ هست نه CL و نه حذفی. اما وقتی ب کسی مثل دی متئو فکر میکنم و یونایتدمون با این بازیکنا و کادر فنی تیمی میبینم که اگر روحیشون رو حفظ کنن و روندشون رو ادامه بدن، میتونن از پس پاریس بر بیان.
.
به امید بهتر شدن تیم

nw_nk
04-02-2019, 22:16
ژوزه مورینیو باز هم نقش بر زمین شد!

ژوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی و سابق منچستر یونایتد یک بار و این بار در سیبری نقش بر زمین شد.

چند ماه قبل و در دوران هدایت منچستر یونایتد، مورینیو در تونل استادیوم ومبلی تعادل خود را از دست داده و زمین خورد تا سوژه عکاسان و تصویر برداران حاضر در صحنه شود و این بار این حادثه در سیبری برای او تکرار شد.

ژوزه مورینیو که با باشگاه هاکی روی یخ آوانگارد اومسک از منطقه سیبری برای انجام یک پروژه تبلیغاتی به توافق رسیده است، به عنوان مهمان در لیگ هاکی روسیه حضور یافته بود و وقتی قصد داشت به صورت نمادین بازی را بین دو تیم آغاز کند، اینگونه در حین اجرای برنامه اش نقش بر زمین شد.

مورینیو البته خیلی سریع از جای خود بلند شده و زمین را ترک کرد اما تصاویر خنده داری از لحظه زمین خوردن این سرمربی پرتغالی به ثبت رسید.

سرمربی پرافتخار پرتغالی در حال حاضر فعالیتی در دنیای فوتبال نداشته و وقت خود را با برنامه های تبلیغاتی و کارشناسی پر می کند.

pcforlife
09-02-2019, 18:11
تبریکات! برد عالی ای بود جلو فولهام و چقدر خندیدم ب گزارش علیفر!:n02:
پیش ب سوی بازی های سرنوشت ساز سختمون در انتهای بهمن و اوایل اسفند.:n25:
+
اوله یک امتیاز دیگه از لیگ بگیره، قد ی نیم فصل مورینیو امتیاز جمع کرده!:n02::n12:

nw_nk
13-02-2019, 22:12
آمادگی یوفا برای برخورد با منچستر یونایتد و پاری سن ژرمن به خاطر حواشی ایجاد شده در اولدترافورد

یوفا قصد برخورد با منچستریونایتد و پاری سن ژرمن به خاطر حواشی مرتبط با بازی دو تیم در ورزشگاه اولدترافورد را دارد.

اسکای گزارش می‌دهد: دو اتهامی که به یونایتد وارد است، از این قرار است: ۱- مسدود کردن راه پله‌ها توسط طرفداران این تیم ۲- پرتاب اشیایی به زمین بازی از سوی طرفداران تیم میزبان. از آن سو PSG به چهار قانون شکنی متهم شده است: ۱- آتش بازی ۲- پرتاب اشیا ۳- آسیب به اموال عمومی ۴- سایر خرابکاری‌های دسته جمعی.

طرفداران یونایتد در جریان بازی، اشیایی از جمله یک بطری آب به سمت بازیکن سابق خود یعنی آنخل دی ماریا پرتاب کردند. حدود ۸۰۰ صندلی از جایگاه تماشاگران تیم مهمان در ورزشگاه اولدترافورد به دست طرفداران فرانسوی آسیب دیده است. حتی یک نفر از تماشاگران PSG هنگام روشن کردن شعله‌های آتش، دست خودش را زخمی کرد.

شایان ذکر است کمیته انضباطی یوفا در تاریخ ۲۸ فوریه رأی خود در مورد اتهامات مطرح شده را اعلام خواهد کرد.

kasra_khan2003
17-02-2019, 13:32
منتظر تحریم کامل باشگاه منچستر از سوی صدا و سیما باشید که بن سلمان میخواد کل باشگاه رو بخره :دی

albertxx
17-02-2019, 22:04
منتظر تحریم کامل باشگاه منچستر از سوی صدا و سیما باشید که بن سلمان میخواد کل باشگاه رو بخره :دی

نه اتفاقا اشتباه میکنی
بازی ها رو پخش میکنن ولی لوگوی منچستر رو شطرنجی میکنن ! :n02:

nw_nk
19-02-2019, 08:00
چلسی 0-2 منچستر یونایتد؛ اعلام وضعیت قرمز در استمفوردبریج

در یک بازی زیبا، سریع و پر هیجان از رقابت‌های جام حذفی انگلستان، شاگردان مائوریتزیو ساری و اوله گونار سولسشر رو به روی هم قرار گرفتند.

خلاصه بازی

شرح بازی

nw_nk
01-03-2019, 17:30
سولسشر، امری و گواردیولا؛ سه نامزد کسب جایزه بهترین مربی ماه فوریه 2019 لیگ برتر

با اعلام سایت رسمی لیگ برتر، اونای امری، اوله گونار سولسشر و پپ گواردیولا، سرمربیان آرسنال، منچستر یونایتد و منچستر سیتی به عنوان سه نامزد نهایی کسب جایزه بهترین مربی ماه فوریه فصل 2018/19 این لیگ معرفی شدند.

در بین این سه مربی تنها تیم پپ بود که هر 4 دیدارش در ماه فوریه را برد. منچستر یونایتد سه برد و یک تساوی کسب کرد و آرسنال به جز 3 پیروزی، یک بار هم طعم شکست را چشید.

nw_nk
03-03-2019, 12:39
ریو فردیناند: منچستر یونایتد باید بازیکنانی سازگار با DNA باشگاه جذب کند

فردیناند که پیش از این با سولسشر هم تیمی بوده است، اعتقاد دارد این مربی ۴۶ ساله به خوبی با باشگاه منچستر یونایتد آشنایی دارد و می‌تواند گزینه ایده آلی برای این تیم باشد.

او در تحلیل خود از پیروزی ۳-۲ منچستر یونایتد مقابل ساوتهمپتون برای شبکه BT Sport گفت:

اوله حالا یک بوم خالی دارد تا با حضور در باشگاه هر کاری که دلش می‌خواهد انجام دهد و تیم را رو به جلو ببرد. مقدار بازیکنانی که جذب می‌کنید اهمیت ندارد چون طی هفت الی هشت سال گذشته، تغییرات وسیعی صورت گرفته است. مسئله بر سر بازیکنی است که جذب می‌کنید چون باید بازیکنان درستی را انتخاب کرد؛ بازیکنانی که آماده بازی کردن برای منچستر یونایتد باشند، آن‌هایی که شجاع هستند و در خط مقدم قرار می‌گیرند. یک DNA وجود دارد که هر بازیکن برای پیوستن به منچستر یونایتد باید همرنگ آن شود. بازیکنانی را دیدم که در سالیان گذشته به اینجا آمدند و با این DNA سازگاری نداشتند. حتی قبل از این که وارد باشگاه شوند با خودم گفتم فلانی بازیکنی برای منچستریونایتد نیست.

ادامه

nw_nk
07-03-2019, 10:47
نکات جالب از جدال پاری سن ژرمن و منچستر یونایتد؛ تاریخ سازی شیاطین سرخ با کامبک در زمین حریف

منچستر یونایتد به اولین باشگاه تاریخ لیگ قهرمانان اروپا بدل شد که پس از شکست خانگی با دو گل یا بیشتر در دور رفت مرحله حذفی مسابقات، موفق به صعود به دور بعدی می شود. (در 34 مورد قبلی چنین اتفاقی رخ نداده بود.)

منچستر یونایتد پس از چهار سال غیبت، بار دیگر به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا صعود کرد. بدین ترتیب پس از سر مت بازبی، سر الکس فرگوسن و دیوید مویس، اوله گونار سولسشر به چهارمین تاریخ یونایتد بدل شد که به همراه این تیم در مرحله یک چهارم نهایی جام باشگاه های اروپا/لیگ قهرمانان اروپا حاضر می شود.

پاری سن ژرمن برای اولین بار از اکتبر 1997 (مقابل بایرن مونیخ)، در 30 دقیقه ابتدایی یک مسابقه لیگ قهرمانان اروپا دو گل دریافت می کند.

منچستریونایتد موفق به گلزنی در 21 دیدار متوالی خارج از خانه خود در تمامی رقابت ها شده و با رکورد تاریخ باشگاه که از نوامبر 1956 تا سپتامبر 1957 تحت هدایت سر مت بازبی به دست آمد، برابری کند.

ادامه

pcforlife
07-03-2019, 15:41
شب به یادموندنی و تاریخی ای بود.:n12::n12::n12:wow
جواب دندانشکنی بود به خیلیها که تا ی مدتی خفه شن. (میگم ی مدتی چون قطعا نمیتونن به صورت کامل ببرن صداشونو!!)
با تیمی که 4 بازیکن ترکیب اولیش ذخیره های تیم بود که سه تاشون تو خط هافبک بودن، و حضور 5 تینیجر و استعداد باشگاه در لیست تیم، شاهکار کردیم. دست اوله برای بستن ترکیب بسته بود و آنالیز ساده تری رو در اختیار توخل و پی اس جی قرار میداد. شما به همه اینا باخت 2-0 بازی رفت و میزبانی حریف رو هم اضافه کنید.
به جز بایی ک واقعا ضعیف بود و برنارت تا موقعی که بایی بود خیلی اذیت کرد و مقصر در گل دریافتی بود، همه تیم بهترین بازیشون رو نشون دادن.
لوکاکو:n19:، فرد، لیندلوف بهترین ها در س خط تیم بودن. عملکرد داوید، شاو، اسکات و یانگ عالی بود و از میزان انگیره و اعتماد به نفس راشفورد هم نمیشه گذشت.
.
وجود این روحیه تیمی مون لذت بخشه که هم اسطوره ها، هم ستاره ها، بازیکنا (حتی مصدوما) و کادر فنی و طرفدارا همه داریم حمایت میکنیم یونایتد رو.:n12:
.
دیماریا هم جوابش رو گرفت:n09: و این بازی روحیه فوق العاده ای به تیم داد برای بازی آرسنال.:n25:
ما یه خورده بیشتر از اونا استراحت میکنیم (چون امشب بازی دارن در لیگ اروپا) و امیدوارم دوباره تو امارات ببریمشون که خیلی کمک میکنم به جایگاهمون در انتهای لیگ.
امیدوارم یکی دو تا از مصدومای برسن تا گزینه های بیشتری داشته باشه اوله.

nw_nk
18-03-2019, 12:59
شیرر: اگر مورینیو هدایت منچستر یونایتد را در دست داشت، آن‌ها از اروپا حذف شده بودند و سهمیه هم در دسترس نبود

آلن شیرر معتقد است که اوله گونار سولسشر کنترل کار را از دست نداده و هنوز هم باید مدعی اول نشستن روی نیمکت منچستر یونایتد برای فصل آینده باشد.

اگر ژوزه مورینیو هنوز روی کار قرار داشت، مطمئنم منچستر یونایتد تا الان از لیگ قهرمانان حذف شده بود و برای قرار گرفتن در جمع چهار تیم برتر لیگ رقابت نمی‌کرد. منظور من این نیست که منچستر یونایتد همین الان باید سولسشر را به عنوان سرمربی آینده‌اش معرفی کند چون نیازی به این کار نیست؛ پایان فصل زمان مناسبی برای این کار است اما او کاملا برای این پست مناسب است و هیچ یک از اتفاقات اخیر، باعث نشده است نظر من در مورد او تغییر کند. قبول دو شکست پیاپی، اوضاع را بدتر از چیزی که واقعا هست نشان می‌دهد. اما یونایتد هفته گذشته در جریان شکست مقابل آرسنال خیلی بد شانس بود و دروازه‌بان‌های دو تیم نقش مهمی در تعیین نتیجه آن بازی داشتند. داوید دخیا اشتباه بدی داشت و برند لنو هم چند مهار خوب انجام داد. چرخ‌ها در نیامده‌اند و این تنها یک پنچری است (اشاره به شعار طرفداران منچستر یونایتد در مورد سولسشر).

kasra_khan2003
18-03-2019, 16:29
دست به دعا بشید " Special Loser " به رئال نیاد ! :n02:

==

گندی که مورینیو به تیم زده بود کم کم داره فراموش میشه. 8 برد متوالی اصلا چیز کمی نیست به خصوص اینکه تاتنهام و آرسنال هم جزء این 8 تا بودن؛ اونم در زمین حریف ! برنامه بازی های تیم هم کاملا ایده آل هست تا برسیم به لیورپول؛ به امید یه بازی دیدنی.

دعای ما مستجاب شد و Special Loser نیومد.

بجاش زیدان تریپل اومد :n20:

Mohammad
24-03-2019, 19:42
دعای ما مستجاب شد و Special Loser نیومد.

بجاش زیدان تریپل اومد :n20:

مبارکااااا ، ایشالا چرخش واستون بچرخه :n02:

اینم می نویسم دوست داشتنی بعدا بیا نقل قول کن دوباره :

ایشالا موقع جدا شدنش لقبش تغییر نکرده باشه ! :n09:

nw_nk
28-03-2019, 21:02
اوله گونر سولشیر با قراردادی سه ساله سرمربی دائمی منچستر یونایتد شد

nw_nk
13-04-2019, 06:49
جدایی الکس فرگوسن اثر خودشو گذاشت و بارسلونا و رئال مادرید جای منچستر یونایتد رو در رنکینگ مرجع آماری FDOR گرفتن

موفق‌ترین تیم‌ها به لحاظ امتیازگیری در 5 لیگ معتبر اروپایی

1- بارسلونا: 1952 امتیاز و 2.12 امتیاز در هر بازی
2- رئال مادرید 1909 امتیاز و 2.08 امتیاز در هر بازی
3- منچستر یونایتد: 1899 امتیاز و 2.08 امتیاز در هر بازی
4- یوونتوس: 1771 امتیاز و 2.11 امتیاز در هر بازی

nw_nk
16-04-2019, 13:59
ماتا: منچستر یونایتد اگر به کامبک باور نداشت، به بارسلونا نمی‌آمد؛ مسی تکرارناشدنی است

خوان ماتا، هافبک منچستر یونایتد مدعی شد بازی در نیوکمپ فرصتی برای رقم زدن یک اتفاق خاطره انگیز است.

زمانی که در چلسی بودم، در نیمه نهایی لیگ قهرمانان به بارسلونا برخورد کردیم و در نیوکمپ جشن صعود گرفتیم. بعدا با شکست بایرن قهرمان اروپا هم شدیم. البته بازی امشب کمی فرق دارد. خواکین کاپاروش می‌گوید رفتن به نیوکمپ مثل رفتن به دندانپزشکی است! این هم یک دید به خصوص است. طبیعتا بازی در نیوکمپ آسان نیست ولی فرصتی است برای رقم زدن یک اتفاق خاطره انگیز و به یاد ماندنی. فرصتی تا امشب را به یکی از بزرگ‌ترین شب‌های تاریخ منچستریونایتد تبدیل کنیم. در فوتبال و در کلی همواره بسیار مهم است که برای انجام یک کار، به خودتان باور داشته باشید. باور داشته باشید که ممکن است. ما با این ذهنیت به بارسلونا آمده‌ایم. چرا نتوانیم بارسا را شکست بدهیم؟ پیشتر در همین فصل تیم‌هایی را در خانه‌شان شکست دادیم که از مدعیان قهرمانی بودند. در بازی رفت نتیجه بدی گرفتیم اما اگر به شانس‌مان باور نداشتیم، به بارسلون نمی‌آمدیم.

جبران باخت 1-0 از نظر من نمی‌تواند یک معجزه باشد به خصوص اگر به نتیجه‌ای که ما در پاریس گرفتیم، توجه کنید. بنابراین صعود ما معجزه نخواهد بود اما یک چالش دشوار و پیچیده است. یونایتد کاملا توانایی گل زدن را دارد و اگر این کار را نکند، حذف می‌شود. بارسا در اولدترافورد طوری که هواداران انتظار داشتند، نبود. تا قبل از زدن گل آنها بهتر بودند و پس از آن، بازی به تعادل کشیده شد و در مقاطعی حتی ما تیم برتر زمین بودیم؛ گرچه نتوانستیم موقعیت‌های زیادی خلق کنیم. بارسا در نیوکمپ در بهترین فرمش خواهد بود و مثل همیشه برای تسلط روی توپ و میدان بازی خواهد کرد.

مسی؟ درباره او با یکی از دوستان حرف می‌زدم. هر وقت او را در زمین می‌بینم، لذت می‌برم ولی وقتی مقابلش قرار می‌گیرید، از فوتبالی که به نمایش می‌گذارد، ضربه می‌بینید. همه به بزرگی لئو واقف هستند و آن را تمجید می‌کنند. هر سه روز یک بار این مسئله تایید می‌شود. با این حال تمایل من به بردن بازی امشب موجب می‌شود نتوانم از مسی لذت ببرم. او بازیکن خاصی است و نمی‌دانم با چه واژه‌ای توصیفش کنم ولی مسی تکرارناشدنی است.

nw_nk
17-04-2019, 12:17
فردیناند: اسمالینگ با ضربه اش به مسی، یک هیولا را بیدار کرد

اسمالینگ، در بازی رفت در اولدترافورد، در پی یک برخورد با ستاره آرژانتینی، او را از ناحیه بینی مصدومیت کرد و باعث خونریزی او شد.

ریو فردیناند اما، معتقد است که لیونل مسی، از این برخورد به عنوان یک انگیزه برای به زیر کشیدن اسمالینگ و تیمش، استفاده کرده است.

مسی در بازی دیشب فرم همیشگی اش را نشان داد. این یکی از بهترین عملکردهایی بود که دیدم. اسمالینگ در بازی رفت به او ضربه زد و این احتمالا بدترین چیزی بود که می توانست اتفاق بیفتد. او یک هیولا را بیدار کرد. گاهی وقت ها فقط باید بگویید که او بیش از حد خوب است. مردمی که در استادیوم بودند در آینده خواهند گفت: "من آنجا بودم و بازی مسی را دیدم."

nw_nk
17-04-2019, 16:30
سولسشر: بارسلونا شانس نخست قهرمانی در اروپا است؛ اشتباه دخیا؟ از این اتفاقات در فوتبال پیش می‌آید

به گزارش مارکا، سولسشر پس از بازی گفت:

بازی را عالی شروع کردیم ولی نتوانستیم از فرصت‌ها استفاده کنیم. متوجه اختلاف کیفیت دو تیم بودیم و می‌دانیم کارهای زیادی هست که باید برای رسیدن به این تیم‌ها انجام بدهیم. اوضاع در فوتبال یک شبه تغییر نمی‌کند. باید روال درستی را در طول چند سال در پیش بگیرید. اشتباه فاحش دخیا؟ بدشانسی دروازه بان این است که اگر اشتباه کنید، همه از آن حرف می‌زنند. داوید اشتباه کرد ولی مهارهای شگفت انگیزی هم برای ما داشته است. از این اتفاقات گاهی رخ می‌دهد. فوتبال همین است. سانچز؟ او مدت‌ها از میادین دور بود. از ماه مارس 6 هفته بازی نکرده بود و در این شرایط مهم است که بازیکن دوباره شرایط بازی را پیدا کند. او در همان دقایق اندک هم پتانسیلش را نشان داد و امیدوارم در مقطع پایانی فصل به ما کمک کند.

مسی و بارسلونا؟ من اهل شرط بندی نیستم ولی بارسا از نظر من شانس نخست قهرمانی اروپا است. به هیچ عنوان علیه آنها شرط بندی نمی‌کنم. با کیفیتی که آنها دارند، هر اتفاقی ممکن است. به عنوان مربی می‌توانید تغییرات تاکتیکی در تیمتان بدهید تا شرایط بهتر شود ولی وقتی بازیکنی چون مسی داشته باشید، همه چیز آسان‌تر است.

nw_nk
25-04-2019, 11:00
منچستر یونایتد برای اولین بار از فصل 1978/79 است که در طول یک فصل از لیگ سطح اول انگلستان +50 گل دریافت می کند.

nw_nk
25-04-2019, 11:03
سولسشر: منچستر سیتی برای منچستر یونایتد خیلی قوی بود؛ آن ها بهترین تیم انگلیس هستند

اوله گونار سولسشر پس از شکست ۲-۰ منچستر یونایتد مقابل منچستر سیتی، به برنامه بلند مدت حریف برای رسیدن به سطح کنونی اشاره کرد.

nw_nk
28-04-2019, 21:33
منچستر یونایتد 1-1 چلسی؛ یک اشتباه خیلی خیلی بزرگ

شرح بازی

خلاصه بازی

برنامه روتین داوید دخیا؛ هر هفته یک اشتباه!

دریافت یک گل غیرقابل باور از لیونل مسی در لیگ قهرمانان، 4 گل هفته گذشته مقابل اورتون و گل بازی امشب مقابل چلسی، تنها بخشی از نمایش ضعیف دروازه بان اسپانیایی در فصل جاری بوده است.

امشب و در حالیکه یونایتد تیم برتر میدان بود، داوید دخیا عکس العمل ضعیفی روی ضربه آنتونی رودیگر از پشت محوطه یونایتد داشت و توپ از کنترل او خارج شد تا مارکوس آلونسو روی ریباند دروازه میزبان را باز کرده و کار را به تساوی بکشاند.

Mohammad
29-04-2019, 00:38
دخیا وقتی خوب باشه یه تنه جور کل تیم رو می تونه بکشه ولی وقتی بد باشه فقط میشه گفت بد بوده ! منظور اینکه روزهای روشن دخیا خیلی بیشتر از روزهای تاریکش هست. با اینکه این مدت اشتباهات زیادی داشته (که از شانس ما تویه بازی های حساس هم بوده ! ) ولی هنوز هم یکی از بهترین های دنیاست؛ بدون شک !

یونایتد باید یه سر و سامانی به خط دفاعش بده؛ چیزی که اینقدر در موردش صحبت کردیم که دیگه حوصله خودمون هم سر رفته :n23:

clau
05-05-2019, 23:04
سلام خدمت دوستان

بعد مدتها اومدیم یک پست بزاریم درباره تیم محبوبمون

گلری که چندین ساله به لطف سوپر سیواش سهمیه رو به دست اوردیم امسال کلا زد آب قطع کرده انواع و اقسام سوتی ها رو داد که به لطف همین سوتی ها هم سهمیه پرید باید بریم لیگ اروپا

کلا شرایط تیم بعد از کامبک جلو پی اس جی که اون هم رو اشتباهات فاحش بوفون به دست اومد بدجور افتضاح شد و به نظر خودم باشگاه شتاب زده عمل کرد در تمدید قرارداد سولشر
اگه تیم دست مربیایی مثل کونته بود بیشتر میشد امیدوار بود به تیم -سولشر هم گفته تا چند سال اینده تیم کار داره درست شه فصل بعد هم باید دنبال سهمیه باشیم

پپ سال اول اومد دید وضعیت دفاعش داغانه سال بعد هر 4تا دفاع تیم عوض کرد اینقد دستش بازه تو خرید بعد اینا بعد اینهمه گند زدن لنگ خرید یک دفاع هستن قرارداد اسکل اعظم جناب اسمال هم تمدید کردن تا خط دفاع تیم به کل عوض نشه تیم به جایی نمیرسه

در کل امیدوارم تو فصل نقل و انتقالات باشگاه بتونه مهره هایی که میخواد جذب کنه هیچ موردی هم با فروش دخیا به شخصه ندارم اگه بتونن به مبلغ خوب بفروشنش همین کسپر اشمایکل گلر لستر میتونه دروازه تیم تا سالها بیمه کنه

nw_nk
12-05-2019, 07:51
اینستاگرام منچستر یونایتد: این باشگاه یعنی همه چیز!

fa_shinobi
15-05-2019, 18:48
فصل تموم شد و اختلاف با صدر 32 امتیاز!
چیزی که مورینیو بد شروع کرده بود سولشر هم با روندی فقط یکم بهتر به پایان برد ولی خوب اختلاف 32 امتیاز! بیشترین گل خورده! کمترین کلین شیت!
ولی تمام مشکلات منچستر بیرون ریخته شده و همه میدونن مشکل از کجاست. هر مربی که میاوردن نهایتا چند درصد میتونست بهتر کار کنه. منچستر نیاز به انقلاب داره که امیدوارم حداقل این یه مورد رو درست انجام بدن تا دوباره 3 سال دیگه نخوایم این حرف ها رو تکرار کنیم.
برامون بهتره که یه سال تو لیگ اروپا باشیم و کمی آرامش داشته باشیم.

nw_nk
15-05-2019, 20:08
تا پیش از افتخارآفرینی این فصل گواردیولا در سیتی، ژوزه مورینیو پرافتخارترین مربی فعال در سطح فوتبال اروپا بود اما حالا او پس از سرمربی اسپانیایی قرار می گیرد.

nw_nk
28-05-2019, 06:50
اینستاگرام منچستر یونایتد: گذشته و اکنون

nw_nk
04-06-2019, 09:30
نکته آماری؛ تعداد جام‌ های معتبر لیورپول و منچستر یونایتد در عدد 42 برابر شد

با قهرمانی لیورپول در لیگ قهرمانان اروپا، تعداد جام های این باشگاه در رقابت های معتبر داخلی و اروپایی به عدد 42 رسید تا لیورپول در کنار منچستر یونایتد، پرافتخارترین باشگاه های تاریخ انگلستان لقب بگیرند.

این رقابت های معتبر شامل لیگ سطح اول انگلستان، جام حذفی، لیگ کاپ، لیگ قهرمانان اروپا، جام یوفا (لیگ اروپا) و جام در جام اروپا می شود؛

بنابراین قهرمانی های جام خیریه، سوپرجام اروپا و جام باشگاه های جهان در این مورد در نظر گرفته نشده است:

pcforlife
26-06-2019, 22:10
سلام به همه
بعد مدت ها یک پستی بفرستیم.
امروز ون-بیساکا هم قطعی شد. به نظرم خرید خوبیه. هم از لحاظ سن، هم تجربه، هم جوانی و هم انگلیسی بودن. تمام پوئن مثبت هست. در کل جانشین خوبیه واسه والنسیا. دنیل جیمز هم خرید خوبی بود و الان سمت راستمون خیلی قدرتمند تر و جوانتر و پر انرژی تر شد. تمدید قرارداد ماتا هم واقعا لازم بود.
با رفتن هررا و فلینی ما نیاز یه هافبک داریم. الان برونو فرناندز خیلی حرفش هست.
و قطعا یه دفاع وسط که جدا لازم داریم. تعارف نداریم. اسمالینگ و جونز نهایتا تعویض های خوبی میتونن باشن یا گزینه های بازی های کوچکتر. بایی هم بر خلاف شروع خوبش در زمان مورینیو، دائم مصدومه. الان فقط لیندلوف هست که نسبت به بقیه بهتره که اونم شایعاتی هست بارسا دنبالشه که خیلی جدی نیست. به نظرم هری مگوایر میتونه دفاع ثابت تیم باشه و رقیبی هم نداشته باشه. حالا یه فصل هم برای cl صبر کنه طوری نمیشه. قطعا در سیتی رقابت سخت تر خواهد بود، چون مدافعین بهتری دارند.
سوای مدافع و هافبک وسط ما بتونیم یه مهاجم هم جذب کنیم، فصل نقل و انتقالات رو واقعا مثبت انجام دادیم (مشروط بر اینکه بازیکنی مهمی رو از دست ندیم) چون الان ما مارکوس راشفورد، لوکاکو رو به شکل مهاجم نوک داریم و مارسیال (اگه وینگر چپ نباشه). تازه لوکاکو ساز جدایی میزنه.
.
تا الان ترکیب مون با بازیکنای مهم و اصلیمون اینطوریه:
.
داوید دخه‌آ / سرخیو رومرو
.

لوک شاو / مارکوس روخو / متیو دارمیان .......... ویکتور لیندلوف / کریس اسمالینگ .......... اریک بایی / فیل جونز .......... آرون ون بیساکا / اشلی یانگ / دیگو دالوت
.

نمانیا ماتیچ / فرد / اسکات مکتامینی

آنتونی مارسیال / الکسیس سانچز .......... .......... ........... ......... .......... .......... .......... .......... .......... .......... دنیل جیمز / خوان ماتا

پاول پوگبا / جسی لینگارد / آندرس پریرا
.

مارکوس راشفورد / روملو لوکاکو

.
از بین روخو و دارمیان هم میشه یکی رو فروخت. حتی هر دو. ولی به شخصه ترجیح میدم روخو فروخته شه.
من فکر میکنم باشگاه با دخه آ بالاخره میبنده و باهاش کنار میاد. همینطور پوگبا رو یه جوری حفظش میکنن (به خاطر تبلیغات). ولی لوکاکو با چراغ سبزایی که به ساری داد و کونته داده به نظر بعیده بمونه و خیلی مهمه یه مهاجم بگیریم.
.
به امید موفقیت در فصل پیش رو.
GGMU:n12::n12:

nw_nk
21-07-2019, 15:26
دخیا به زودی گران‌ ترین دروازه‌ بان دنیا می‌ شود

داوید دخیا، دروازه‌ بان اسپانیایی منچستر یونایتد که در روزهای اخیر شایعات زیادی درباره تمدید قرارداد او با شیاطین سرخ وجود داشت، با امضای یک قرارداد شش‌ ساله جدید به ارزش 117 میلیون پوند با یونایتد موافقت کرده و در صورت امضای این قرارداد به گران‌ ترین دروازه‌ بان دنیا تبدیل خواهد شد.