PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قرص سر درد بدون عوارض چی بگیرم؟

Spectero
19-08-2018, 19:41
سلام

من بعضی اوقات یک طرف سرم سردردهای بدی می گیره و خیلی اذیت می کنه. نمی دونم شاید بخاطر زیاد نگاه کردن به صفحه مانیتور و موبایل باشه. بعضی وقتها ژلوفن (کپسول های شیشه ای قرمز رنگ) می خورم. یکی گفت این قرصها عوارض بدی داره و من هم ترسیدم. آیا این طور هست یا خیر؟ چه قرصی رو برای سر درد های موقت پیشنهاد می کنید که عوارض هم نداشته باشه؟

ممنون

kian98
19-08-2018, 20:58
سلام

من بعضی اوقات یک طرف سرم سردردهای بدی می گیره و خیلی اذیت می کنه. نمی دونم شاید بخاطر زیاد نگاه کردن به صفحه مانیتور و موبایل باشه. بعضی وقتها ژلوفن (کپسول های شیشه ای قرمز رنگ) می خورم. یکی گفت این قرصها عوارض بدی داره و من هم ترسیدم. آیا این طور هست یا خیر؟ چه قرصی رو برای سر درد های موقت پیشنهاد می کنید که عوارض هم نداشته باشه؟

ممنون

قرص آکسار ( ACA )

Cyber-PC
19-08-2018, 21:22
دوست من در زندگی همیشه میانبر از راه اصلی طولانی تر هست
در مورد مشکلی که داری باید سعی کنی اول علت سر دردت رو پیدا کنی ببینی به کدامیک از موارد زیر بستگی داره
فشار خون
قند خون
خستگی
اعصاب و استرس
بد خوابی
قرار گرفتن سر در حالت یا حالت های خاصی
یا ...

هرکدام از اینها درمان های خاص خودش رو داره که میتونه هم دارویی باشه هم غیر دارویی
اول باید علت رو پیدا کنی بعد در مورد درمانش میشه نظر داد وگرنه خوردن بروفن صورت مسئله رو پاک میکنه و درمانت نمیکنه فقط از سلامت کبد و کلیه مایه میگذاره برای یکم آرامش موقتی