مشاهده نسخه کامل
: جدیدترین فریمور برای مودم آنلاک TF-i60 یا همان HUAWEI B612s-25d نسخه 196
لطف می کنید این فریمور و اپ هایی روکه برای انلاک لازمه و درصورت امکان تجربه خودتون رو برام ایمیل کنید؟
majidt619@gmail.com
بسیار سپاسگزارم
- - - Updated - - -
لطف می کنید این فریمور و اپ هایی روکه برای انلاک لازمه و درصورت امکان تجربه خودتون رو برام ایمیل کنید؟
majidt619@gmail.com
بسیار سپاسگزارم
اینجا جای ایمیل فرستادن نیست دوست عزیز داخل انجمن همه چی هست کمی جستجو کنید و پیدا کنید .
mobile-1199
25-09-2019, 19:38
آقا یه سوال ! الان من چک کردم ، رو مودم فریمور 11.196.01.01.234 خود ایرانسل نصبه (چند ماه پیش آپدیت ـش رو انجام دادم با فایلی که در یکی از همین تاپیک ها قرار داده بودن دوستان .)
مودم هم آنلاک نشده و از سیم td-lte خود ایرانسل استفاده میکنم . خواستم ببینم الان فریمور های جدید قابل نصبه روی مودم من که آنلاک نیست ؟ و این که تفاوتی در سرعت td ایجاد میکنه یا فقط تجمیع ؟
آقا یه سوال ! الان من چک کردم ، رو مودم فریمور 11.196.01.01.234 خود ایرانسل نصبه (چند ماه پیش آپدیت ـش رو انجام دادم با فایلی که در یکی از همین تاپیک ها قرار داده بودن دوستان .)
مودم هم آنلاک نشده و از سیم td-lte خود ایرانسل استفاده میکنم . خواستم ببینم الان فریمور های جدید قابل نصبه روی مودم من که آنلاک نیست ؟ و این که تفاوتی در سرعت td ایجاد میکنه یا فقط تجمیع ؟
فریمورهای دستکاری شده از طریق باز کردن پشت مودم و لحیم کاری قابل نصبه . شما چون از tdd ایرانسل استفاده میکنی بهترین فریمور برا tdd همون 196 ایرانسل و انتخاب حالت ca میباشد .
Soheil20120
26-09-2019, 12:19
اقا صابر امروز یکم وقت داشتم تا یه مراحلی کار رو انجام دادم بعد از باز کردن مودم ولحیم کاری و زدن به سیستم وشناسایی توسط سیستم لودر exe رو زدم صفحه cmd باز شد ودرخواست زدن یک دکمه برای ادامه کار داشت ولی بعد از زدن هر دکمه ای از کیبورد کلا صفحه cmd رفت بیرون و هیچ عکس العمل دیگه ای از سیستم ندیدم وفعلا رها کردم تا شب بعد از کار دوباره امتحان کنم به نظر شما مشکل از چیه؟
Soheil20120
26-09-2019, 20:58
اقا صابر همه کار رو انجام دادم فریمور 197 شما رو هم ریخت همه چی هم انجام شد ولی اسکریپت انلاک رو که میزنم با وجودیکه ادیتش کردم به 192.168.1.1 ولی ارور میده سیمی هم که روش گذاشته بودم از ابتدا رایتله ولی نمیتونم انلاک کنم
مشکل چیه اقا صابر گل
اقا صابر همه کار رو انجام دادم فریمور 197 شما رو هم ریخت همه چی هم انجام شد ولی اسکریپت انلاک رو که میزنم با وجودیکه ادیتش کردم به 192.168.1.1 ولی ارور میده سیمی هم که روش گذاشته بودم از ابتدا رایتله ولی نمیتونم انلاک کنم
مشکل چیه اقا صابر گل
ای پی فریمور 197 : 192.168.8.1 میباشد نه 192.168.1.1 . شما اسکریپت رو باز کن و ای پی رو بزار رو : 192.168.8.1 و ذخیره کن و اجرا کن .
Soheil20120
27-09-2019, 11:00
ای پی فریمور 197 : 192.168.8.1 میباشد نه 192.168.1.1 . شما اسکریپت رو باز کن و ای پی رو بزار رو : 192.168.8.1 و ذخیره کن و اجرا کن .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه متاسفانه
Soheil20120
27-09-2019, 11:46
آقا صابر میگم دوباره بزنم؟ یا با همون 195 که تو اموزش اومده بزنم بعد که انلاک شد این 197 رو بزنم؟ اینجوری مشکلی پیش نمیاد چون ورژن پایین تر رو داریم رو بالاتر میزنیم دانگریدش کنم؟
ببخشید که اینقدر مزاحم میشم
نمیشه متاسفانه
واقعا عجیبه به adb درست وصل هست ولی انلاک نمیکنه ؟ فریمور هم جنرال هست و اصلا کرنلش قفل نیست بگیم نمیتونه دستور رو اجرا کنه :n13:
برو رو فریمور 195 و انلاک کن و بعد دوباره بیا رو 197 .
Soheil20120
27-09-2019, 13:45
اقا صابر دمت گرم واقعا قشنگه وب یو ای 97 واسه انلاک هم دوباره 95 رو ریختم انلاک شد دوباره 97 رو زدم همه چی میزون شد
دمت گرم
behzad.bayatani
28-09-2019, 09:41
سلام.
امکانش هست لینک فایلهای مورد نیاز آنلاک مودم مبین نت رو بذاری لطفا؟
فایلهای فریمور و لودری که سایت گذاشته حذف شده بعلت اعتراض هواوی!
majid137
28-09-2019, 13:29
لطفا این فریمور انلاک رو برای بنده هم بفرستید. متشکرم
majid137
28-09-2019, 13:41
متاسفانه اینجا انقدر شلوغ و نظرات متفاوت و اساتيد بسیارن که آدم سرگیجه می گیره. ایکاش حداقل لینک دانلود و راهنمایی رو در پاسخ همین درخواست، اضافه کنید که من هم دچار سردرگمی نشم.
یا بگید به کجا دقیقا مراجعه کنم که به راهنمایی ها و لینک دانلود و دستورات شما برسم.
ممنون
متاسفانه اینجا انقدر شلوغ و نظرات متفاوت و اساتيد بسیارن که آدم سرگیجه می گیره. ایکاش حداقل لینک دانلود و راهنمایی رو در پاسخ همین درخواست، اضافه کنید که من هم دچار سردرگمی نشم.
یا بگید به کجا دقیقا مراجعه کنم که به راهنمایی ها و لینک دانلود و دستورات شما برسم.
ممنون
لینک فایلهای مورد نیاز آنلاک مودم مبین نت رو بذارید ؟
لطفا چند هفته هست علافم !:weird::weird:
morteza_mombeini
03-10-2019, 20:26
لینک فایلهای مورد نیاز آنلاک مودم مبین نت رو بذارید ؟
لطفا چند هفته هست علافم !:weird::weird:
مگه هنوز مبين نت ورژن ١٩٢ تو بازار هست؟
MojtabaTakpar
11-10-2019, 05:32
سلام خسته نباشید آقای صابر کامل ترین و بهترین فریمیر ویرایش شده مودم tf_i60 رو میخواستم که به نظر شما بهترینه ممنون میشم جواب بدین
سلام خسته نباشید آقای صابر کامل ترین و بهترین فریمیر ویرایش شده مودم tf_i60 رو میخواستم که به نظر شما بهترینه ممنون میشم جواب بدین
MojtabaTakpar
12-10-2019, 21:23
سلام روش فلش کردن فریمیر هم قرار بدین لطفا
سلام روش فلش کردن فریمیر هم قرار بدین لطفا
اموزش فلش کردن داخل اموزش انلاک موجود میباشد و فرقی ندارد .
reza_026
31-10-2019, 09:23
برا مبینت ورژن 196 هم میشه استفاده کرد؟
برا مبینت ورژن 196 هم میشه استفاده کرد؟
خیر نمیشه استفاده کرد
reza_026
07-11-2019, 12:05
از ورژن 197 چه خبر؟کسی تونست انلاکش کنه؟ مبینت رو میگم
Hossein jabbar
07-11-2019, 12:36
از ورژن 197 چه خبر؟کسی تونست انلاکش کنه؟ مبینت رو میگم
داداش مبین نت امنیتش زبان زده و اگر کسی گفته من انلاک میکنم دروغ محص هستش راهی نیس جز تعویض سی پی یو مودم که به صرفه نیس ....
دوستان سلام و عرض ادب
من مودم i60 ایرانسل داشتم با راهنمایی دوستان انلاک کردم و تا الان ازش با همراه اول استفاده میکردم.( ورژن فعلی 11.195.03.00.00)
سوال اول: وقتی داخل مودم مک فیلتر تعریف میکنم بعد از چند روز که وارد میشم فیلترینگ درست کار میکنه و مک ادرس ها را به من نشون نمیده! آیا با بروزرسانی حل میشه؟ اگه حل میشه لطفا فایل بروزرسانی و نحوه آموزش آن را به من بگین تشکر.
(من مطالب داخل سایت را خوندم ولی خیلی متوجه نشدم چیکار باید بکنم! اکثرا روش انلاک را نوشته ممنون میشم راهنمایی کنین)
دوستان سلام و عرض ادب
من مودم i60 ایرانسل داشتم با راهنمایی دوستان انلاک کردم و تا الان ازش با همراه اول استفاده میکردم.( ورژن فعلی 11.195.03.00.00)
سوال اول: وقتی داخل مودم مک فیلتر تعریف میکنم بعد از چند روز که وارد میشم فیلترینگ درست کار میکنه و مک ادرس ها را به من نشون نمیده! آیا با بروزرسانی حل میشه؟ اگه حل میشه لطفا فایل بروزرسانی و نحوه آموزش آن را به من بگین تشکر.
(من مطالب داخل سایت را خوندم ولی خیلی متوجه نشدم چیکار باید بکنم! اکثرا روش انلاک را نوشته ممنون میشم راهنمایی کنین)
همون روش انلاک برا تعویض فریمور هم استفاده میشه شما از 196 بدون دستکاری ایرانسل استفاده کن و چک کن ببین باز مشکل داری یا نه ! از های وب 195 یا 197 جنرال مود شده هم میتونی استفاده کنی .
همون روش انلاک برا تعویض فریمور هم استفاده میشه شما از 196 بدون دستکاری ایرانسل استفاده کن و چک کن ببین باز مشکل داری یا نه ! از های وب 195 یا 197 جنرال مود شده هم میتونی استفاده کنی .
196 را از کجا دانلود کنم ؟
یعنی برای آپدیت دوباره باید مودم را باز کنم و اون سیم ها را لحیم کنم؟
196 را از کجا دانلود کنم ؟
یعنی برای آپدیت دوباره باید مودم را باز کنم و اون سیم ها را لحیم کنم؟
بله
behrooz_chz
10-12-2019, 22:33
سلام این مودم انلاک میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام این مودم انلاک میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیر متاسفانه
behrooz_chz
10-12-2019, 23:35
خیر متاسفانه
هیچ جوره نمیشه ؟ دانگریدی چیزی
من دوتا دارم که انلاک کردم الان ١٩۵ هست یهو نره خودشو اپدیت کنه و لاک بشه ؟
یه سوال دیگه این ١٩۶ رو من باز کردم بعد دیدم اپدیت نمیشه اون پلمپش پاره شد دیگه نمیشه از مبین نت طرح ٣۶٠ رو بگیرم ؟ من میخوام از ۴ g استفاده کنم اونجایی که هستم مبین نت انتن نداره
هیچ جوره نمیشه ؟ دانگریدی چیزی
من دوتا دارم که انلاک کردم الان ١٩۵ هست یهو نره خودشو اپدیت کنه و لاک بشه ؟
یه سوال دیگه این ١٩۶ رو من باز کردم بعد دیدم اپدیت نمیشه اون پلمپش پاره شد دیگه نمیشه از مبین نت طرح ٣۶٠ رو بگیرم ؟ من میخوام از ۴ g استفاده کنم اونجایی که هستم مبین نت انتن نداره
متاسفانه نمیشه و راهی نداره . اون 195 برا های وب باشه مشکلی نیست و اپدیت نمیشه اتوماتیک . اگر پلمپ رو مخدوش کردید فکر نکنم بشه میتونید تماس بگیرید و بگید مشترک مبین نت هستم و میخوام طرح 360 بخرم یا راه اندازی کنم و الان مودم b612 و سیم کارت tdd هم دارم و اونها خودشون راهنمایی میکنن باید چیکار کنید . اگر هم میتونید و اشنا دارید سیم کارت 360 مبین نت جدا تهیه کنید و بیندازید رو همون مودم b612 و گزینه رومینگ رو روشن کنید راحت جواب میده . حتی سیم کارتهای شرکت ماهان نت طرح رومینگ روی همراه اول هم بر روی مودم b612 مبین نت لاک شده دقیقا همینی که شما دارید هم جواب میده و ما خودمون تست کردیم علت هم اینه ماهان نت سیم کارتهاشو از مبین نت تهیه میکنه و از شبکه رومینگ 360 مبین نت بر روی همراه اول استفاده میکنه .
behrooz_chz
11-12-2019, 16:00
متاسفانه نمیشه و راهی نداره . اون 195 برا های وب باشه مشکلی نیست و اپدیت نمیشه اتوماتیک . اگر پلمپ رو مخدوش کردید فکر نکنم بشه میتونید تماس بگیرید و بگید مشترک مبین نت هستم و میخوام طرح 360 بخرم یا راه اندازی کنم و الان مودم b612 و سیم کارت tdd هم دارم و اونها خودشون راهنمایی میکنن باید چیکار کنید . اگر هم میتونید و اشنا دارید سیم کارت 360 مبین نت جدا تهیه کنید و بیندازید رو همون مودم b612 و گزینه رومینگ رو روشن کنید راحت جواب میده . حتی سیم کارتهای شرکت ماهان نت طرح رومینگ روی همراه اول هم بر روی مودم b612 مبین نت لاک شده دقیقا همینی که شما دارید هم جواب میده و ما خودمون تست کردیم علت هم اینه ماهان نت سیم کارتهاشو از مبین نت تهیه میکنه و از شبکه رومینگ 360 مبین نت بر روی همراه اول استفاده میکنه .
من زنگ زدم مبین نت گفت تعویض سیم کارت نداریم و باید مودم جدید بخری برای 360
زنگ زدم ماهان نت میگه مودم رو باید بیاری ما سویچش کنیم روی نت خودمون و ذیگه نمیشه از مبینم استفاده کنی شایدم بشه انلاکش کرد که البته من بهش گفتم فریمورش 196 هست و نمیشه گفت حالا شاید بشه شاید نشه فک کنم نمیدونست خودشم
به نظرت یه سیم بخرم خودم انتحان کنم ؟باید بذارمش روی fdd و رومینگ رو فعال کنم دیگه ؟
من زنگ زدم مبین نت گفت تعویض سیم کارت نداریم و باید مودم جدید بخری برای 360
زنگ زدم ماهان نت میگه مودم رو باید بیاری ما سویچش کنیم روی نت خودمون و ذیگه نمیشه از مبینم استفاده کنی شایدم بشه انلاکش کرد که البته من بهش گفتم فریمورش 196 هست و نمیشه گفت حالا شاید بشه شاید نشه فک کنم نمیدونست خودشم
به نظرت یه سیم بخرم خودم انتحان کنم ؟باید بذارمش روی fdd و رومینگ رو فعال کنم دیگه ؟
آنلاک نمیشه اون ماهان نت هم اصلا نفهمیده چی گفته :دی شما یک سیم کارت 360 مبین نت که در کل کشور انتن میده و رومینگ هم میکنه رو همراه اول و در بعضی مراکز استانی اتوماتیک میره رو خود TDD مبین نت با مودم های فقط TDD مبین نت یا مودم های B612 ازاد با بسته 3 ماهه بخر و رومینگ رو هم روشن کن و بینداز رو مودمت و استفاده کن تعرفه های مبین نت از ماهان نت خیلی بهتر هست در ضمن سیم کارت 360 مبین نت رو میتونی رو هر مودمی حتی E3372 هم استفاده کنی راحت . بیا پی وی ID یک نمایندگی در مشهد رو میدم برا من که راحت بدون شناخت قبلی سیم کارت بدون مودم صدور کرد و پولشو گرفت و بعد 5 روز هم با پست اومد جلو در و الانم از اون دارم استفاده میکنم . تو خود تهران هم اطراف جمهوری یا ولیعصر یا کارگر شمالی میتونید سیم مبین نت 360 تکی تهیه کنید قبلا میفروختن بدون مودم با بسته سه ماهه .
360 مبین نت الان رو مودم قطری انداختم راحت کار میکنه :
دوستان چند تا سوال داشتم؟
1. سلام 196 فیسش مال ایرانسل هست! عادی نداره؟
2. از 196 بهتر هم هست؟
3.VoLTE چیه در تنظیمات مودم آیا باید Off باشه؟
4.فرق مود CA با mimo4*4 چیه؟ کدوم باید باشه؟
5. مشکلات ورژن 195 در 196 حل شده اما حس میکنم پعد از آپدیت سرعت کم شده ! کسی این مشکل را داشته یا من اشتباه میکنم؟
تشکر فراوان
دوستان چند تا سوال داشتم؟
1. سلام 196 فیسش مال ایرانسل هست! عادی نداره؟
2. از 196 بهتر هم هست؟
3.VoLTE چیه در تنظیمات مودم آیا باید Off باشه؟
4.فرق مود CA با mimo4*4 چیه؟ کدوم باید باشه؟
5. مشکلات ورژن 195 در 196 حل شده اما حس میکنم پعد از آپدیت سرعت کم شده ! کسی این مشکل را داشته یا من اشتباه میکنم؟
تشکر فراوان
فکر کنم داخل انجمن باشه من یه زمانی درست کرده بودم البته زیاد مهم نیست این رنگ زرد یا ارم های ایرانسل مهم درست کارکردن فریمور و وب یو ای هست
196 همه چی درست و عالی هست فقط چون مخصوص اپراتور ایرانسل هست و برا همین قابلیت پوشش دو باند 3 و 7 رو در شبکه fdd فقط داره یعنی خبری از پوشش باند 20 یعنی های وب در اون نیست البته های وب هم برا کاربران روستایی لازمه و در داخل شهرها پوشش خوبی نداره و سرعت هم اصلا جالب نیست
تماس بر روی شبکه lte که قاعدتا با وصل یک تلفن خانگی به پورت rj11 و قرار دادن سیم کارت 4G ایرانسل و روشن بودن این قابلیت در مودم و قفل بر روی شبکه 4G باید بتونید با کیفیت بالا و بر بستر LTE تماس دریافت و تماس هم بگیرید .
به نظر من CA رو برا شبکه TDD گذاشتن در این مودم یعنی تجمیع دو فرکانس 3500 و 3600
اینم توضیحات MIMO :
سرعت در شبکه FDD در تمامی فریمورهای 195 یا 196 یا 197 یا 198 یا 199 برابر هست ولی در شبکه TDD سرعت در فریمورهای دارای CA و انتخاب این حالت بهتر هست .
البته تمامی این مطالب با آزمون صحت و خطا و تجربه کاربران و خودم جمع آوری شده و ممکن هست در منطقه ای با توجه به نوع شبکه و تکنولوژی آن منطقه فرق کند .
mohammad_1987
18-01-2020, 23:23
سلام و دروووود
مهندس من همه مراحل رو پیش رفتم اما کد آنلاک 15 تا صفر و a را قبول نمیکنه!!!
کد آنلاک این ورژن چند میشه؟!؟!
mohammad_1987
18-01-2020, 23:27
دوستان کد آنلاک 15 تا صفر و حرف a را برای ورژن B612_UPDATE_11.195.03.00.00+adb.bin قبول نمیکنه!!
دوستان کد آنلاک 15 تا صفر و حرف a را برای ورژن B612_UPDATE_11.195.03.00.00+adb.bin قبول نمیکنه!!
کد انلاک نداره با اسکریپت انلاک میشه فایل راهنمای همراه فریمور انلاک رو به دقت مطالعه فرمایید .
mohammad_1987
19-01-2020, 02:21
ممنونم از راهنماییتون مهندس ...
مشکلم حل شد
من الان ورژن 197 نصب کردم ، آخرین ورژن موجود کدوم نسخه هست؟؟؟
ممنونم از راهنماییتون مهندس ...
مشکلم حل شد
من الان ورژن 197 نصب کردم ، آخرین ورژن موجود کدوم نسخه هست؟؟؟
نسخه پایدار با باگ خیلی کم همون 197 هست . جدیدترین نسخه هم 199 میباشد که در قسمت بک اپ و قسمت voip باگ دارد .
behrooz_chz
21-01-2020, 01:58
سلام
من سیم کارت های وب بخرم تهران میتونم استفاده کنم مودمم b612 انلاک ورژن ١٩۵ هست
سلام
من سیم کارت های وب بخرم تهران میتونم استفاده کنم مودمم b612 انلاک ورژن ١٩۵ هست
بله فقط قبل خرید برید سایت های وب و ببنید در پوشش هستید یا نه چون داخل بافت شهری پوشش درستی نداره و سرعت هم در کل جالب نیست .
سلام کسی فریمور مودم
B612-25D نسخه انلاک رو داره ؟
سلام کسی فریمور مودم
B612-25D نسخه انلاک رو داره ؟
younes_pro
18-02-2020, 19:24
سلام
فریمور بنفش رنگه رو فایلشو کسی داره ؟
blackghost85
29-02-2020, 16:34
سلام دوستان روزتون بخیر.
من مودمم رو از مبین نت همراه با بسته سه ماهش خریدم، تو خود تهران استفاده کردم و مشکلی نداشتم، به دلیل مسائل اخیر مجبور شدم خوابگاه دانشجویی رو ول کنم و برگردم خونه، و اینجا خود مبین نت پشتیبانی نمیشه. زنگ زدم به خود مبین نت، بهم گفتن که باید کل مودم و سیمکارتشو عودت بدم، و از اول مودم و سیمکارت 360 بخرم، به این بهانه که مودم فعلی حالت FDD رو ساپورت نمیکنه. در حالی که خودم الان توی مودم میرم، تو صفحه اول میتونم هر دو حالت TDD و FDD رو مشاهده کنم و بینشون انتخاب کنم. متاسفانه نسخه فیرمور مودمم 197 هست و طبق چیزی که توی این تاپیک خوندم، نمیشه آنلاکش کرد.
الان دو سوال دارم از عزیزان:
اول اینکه دیدم تو بسیاری از سایت های خارجی کد آنلاک 16 رقمی فروخته میشه، میخوام بدونم آیا اون کد ها روی این مودم جوابگو هست؟
دوم اینکه از دوستان جایی رو میشناسید که بتونم سیمکارت 360 تکی خریداری کنم؟
blackbeardx
08-03-2020, 04:43
سلام و خسته نباشید خدمت تمام عزیزانی که همراهی میکنن
دوستان بنده یک مودم مبین نت b612s-25d خریده بودم و الان سیم کارت ایرانسل td lte گرفتم گزاشتم روش متاسفانه کار نکرد و لاک هست و کد انلاک هم نمیخوره نوشته 0 remaining attemps یعنی 10 بار کد اشتباه زده شده و دیگه نمیشه کد زد
ورژن فریمور 11.196.01.02.1472 هستش ایا این فریمور رو میشه انلاک کنم که سیم کارت ایرانسل استفاده کنم؟
و به نظر خودتون ارزشش رو داره یعنی سرعتش پایین تر نمیاد یا اگه یک مودم ایرانسل مدل پایینتر بخرم بهتره ؟
سلام و خسته نباشید خدمت تمام عزیزانی که همراهی میکنن
دوستان بنده یک مودم مبین نت b612s-25d خریده بودم و الان سیم کارت ایرانسل td lte گرفتم گزاشتم روش متاسفانه کار نکرد و لاک هست و کد انلاک هم نمیخوره نوشته 0 remaining attemps یعنی 10 بار کد اشتباه زده شده و دیگه نمیشه کد زد
ورژن فریمور 11.196.01.02.1472 هستش ایا این فریمور رو میشه انلاک کنم که سیم کارت ایرانسل استفاده کنم؟
و به نظر خودتون ارزشش رو داره یعنی سرعتش پایین تر نمیاد یا اگه یک مودم ایرانسل مدل پایینتر بخرم بهتره ؟
مودم مبین نت ورژن 196 آنلاک نمیشود.
jack bauver
14-03-2020, 18:43
سلام خدمت همه دوستان
مودم tfi60 ایرانسل دارم که آنلاک شده و فریمورش 11.192.05.00.00 هست . جایی که هستیم 3 تا آنتن بیشتر نمیده و سرعت روی 3 مگ هستش . برای این که سرعتش بیشتر بشه آپدیت کردن فریمور کارساز میتونه باشه ؟ اگر آره راهی هست بدون درد و خونریزی و لحیم کاری بتونم فریمور بریزم ؟ کدوم ورژنش رو بریزم ؟
سلام خدمت همه دوستان
مودم tfi60 ایرانسل دارم که آنلاک شده و فریمورش 11.192.05.00.00 هست . جایی که هستیم 3 تا آنتن بیشتر نمیده و سرعت روی 3 مگ هستش . برای این که سرعتش بیشتر بشه آپدیت کردن فریمور کارساز میتونه باشه ؟ اگر آره راهی هست بدون درد و خونریزی و لحیم کاری بتونم فریمور بریزم ؟ کدوم ورژنش رو بریزم ؟
سلام اپدیت این نسخه از فریمور کمکی در آنتن دهی بهتون نمیکنه چون من ازش استفاده میکردم و مشکلی در آنتن دهی با ورژن های بالاتر نداشته و یا تفاوت قابل مشاهده ای نبوده
شما فقط برای امکانات بیشتر میتونید آپدیت کنید اونم با همون درد وخونریزی و لحیم کاری تنها راهشه
شما باید آنتن خارجی نصب کنید یه سر به این تاپیک بزنید
تاپیک جامع آنتن های 3G و 4G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
استفاده از آنتن در این مودم در مکان هایی که سیگنال ضعیفه قطعاً تاثیر بهتری داره و جواب هم داده
jack bauver
16-03-2020, 11:29
سلام اپدیت این نسخه از فریمور کمکی در آنتن دهی بهتون نمیکنه چون من ازش استفاده میکردم و مشکلی در آنتن دهی با ورژن های بالاتر نداشته و یا تفاوت قابل مشاهده ای نبوده
شما فقط برای امکانات بیشتر میتونید آپدیت کنید اونم با همون درد وخونریزی و لحیم کاری تنها راهشه
شما باید آنتن خارجی نصب کنید یه سر به این تاپیک بزنید
تاپیک جامع آنتن های 3G و 4G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
استفاده از آنتن در این مودم در مکان هایی که سیگنال ضعیفه قطعاً تاثیر بهتری داره و جواب هم داده
ممنونم از شما، فکر میکردم تاثیر داره آپدیت فریمور، توی مودم که چک کردم sinr خیلی خیلی پایینی دارم حدود 1 و 2 بقیه پارامتر هاش قابل قبول و خوب بود و سه تا چراغ مودم روشن میشه معمولا ولی سرعت از سه و چهار مگا بیت بالاتر نمیره، توی 3 تا مکان مختلف در مشهد تست کردم همین بود، ممکنه خود مودم مشکل داشته باشه؟
ممنونم از شما، فکر میکردم تاثیر داره آپدیت فریمور، توی مودم که چک کردم sinr خیلی خیلی پایینی دارم حدود 1 و 2 بقیه پارامتر هاش قابل قبول و خوب بود و سه تا چراغ مودم روشن میشه معمولا ولی سرعت از سه و چهار مگا بیت بالاتر نمیره، توی 3 تا مکان مختلف در مشهد تست کردم همین بود، ممکنه خود مودم مشکل داشته باشه؟
tdd استفاده میکنید یا fdd ؟
jack bauver
16-03-2020, 13:37
tdd استفاده میکنید یا fdd ؟
آشنایی ندارم با tdd و fdd . در تنظیمات مودم هم گشتم همچین تنظیماتی پیدا نکردم . راهنمایی میفرمایید لطفا ؟ سیم کارت tdlte دارم
آشنایی ندارم با tdd و fdd . در تنظیمات مودم هم گشتم همچین تنظیماتی پیدا نکردم . راهنمایی میفرمایید لطفا ؟ سیم کارت tdlte دارم
وضعیت شبکه tdd بیشتر جاها اینطوری هست خودم تهران بغل فرودگاه مهرآباد در بهترین و فول ترین پوشش 3 یا 4 تا خط انتنم پر میشه و سرعت و وضعیت شبکه هم افتضاح هست و علامت + هم برام ظاهر میشه ولی اصلا راضی کننده نیست . شما با fdd سیم کارت معمولی ایرانسل هم یه تست بزن شاید شبکه fdd اونجا خوب باشه .
میلادییی
01-04-2020, 02:56
سلام کنسول وب کدوم قسمت میشه؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
192.168.1.1
192.168.8.1
192.168.0.1
mehrdad.20
11-04-2020, 02:57
سلام دوستان خوبین ببخشید اساتید میخواستم بدونم میشه مودم tf i60 رو کانفیگ و از اینترنت مخابرات استفاده کرد؟؟اگر میشه راهنمایی کنین واگر نمیشه سوکت تلفن روی بدنه مودم برای چی هست باتشکر❤
mehrdad.20
11-04-2020, 02:59
سلام دوستان خوبین ببخشید اساتید میخواستم بدونم میشه مودم tf i60 رو کانفیگ و از اینترنت مخابرات استفاده کرد؟؟اگر میشه راهنمایی کنین واگر نمیشه سوکت تلفن روی بدنه مودم برای چی هست باتشکر❤
سلام خییرررر
دوست گرامی اون سوکت تلفن برای مکالمه با سیم کارت روی مودم هست یا اکانت های sip,voip یاهمون تلفن بر بستر اینترنتی که مثلا های وب یا آسیاتک میفروشه!
mehrdad.20
11-04-2020, 17:07
مچکر داش❤❤
mehrdad.20
11-04-2020, 17:09
بعد ببخشید ی سوال دیگه.این مودم وای فایش ۲.۴ و ۵ گیگاهرتزه یا فقط ۲.۴؟؟
بعد ببخشید ی سوال دیگه.این مودم وای فایش ۲.۴ و ۵ گیگاهرتزه یا فقط ۲.۴؟؟
اره فقط 2.4 گیگاهرتز هست
abadan2345
01-05-2020, 05:00
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم ساید مودم من تی اف ای 60 انلاک کردم و خیلی وقته هم ازش استفاده میکردم الان انتن قطع شده نسخه مودم 11.192.05.00.00
- - - Updated - - -
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم ساید مودم من تی اف ای 60 انلاک کردم و خیلی وقته هم ازش استفاده میکردم الان انتن قطع شده نسخه مودم 11.192.05.00.00
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
چرا انتن قطع شده بازش کردید دستکاری کردید ؟ ریست کارخانه انجام دهید و با یک سیم کارت دیگه هم تست کنید و imei مودم رو هم در سامانه همتا چک بفرمایید و در نهایت یک بار مودم رو با فریمور جدید فلش کنید کلا جواب نگرفتید بفرستید برا تعمیر به سایت یلو دات ای ار
abadan2345
01-05-2020, 19:58
سیم کارت دیگه گذاشتم آنتن داد ؟ مشکل از کجاس
سیم کارت دیگه گذاشتم آنتن داد ؟ مشکل از کجاس
بیا تلگرام qaderi65@
pedramcyrus
15-05-2020, 17:18
سلام به اساتید محترم
سوالی داشتم مبنی بر اینکه بنده جدیدا یک مودم TF-i60 H1 خریداری کردم لاک ایرانسل هست با این ورژن : 11.196.01.01.234
آیا امکان آنلاک وجود داره یا خیر ؟
pedramcyrus
15-05-2020, 17:19
سلام به اساتید محترم
سوالی داشتم مبنی بر اینکه بنده جدیدا یک مودم TF-i60 H1 خریداری کردم لاک ایرانسل هست با این ورژن : 11.196.01.01.234
سلام به اساتید محترم
بله
pedramcyrus
15-05-2020, 19:07
درایور شناخته شده com port 4 هست اما این ارور رو میده.
Enter the port number:4
C:\Windows\system32>"Huawei USB Safe Loader.exe" -p 4 usbsafe-b612.bin
'"Huawei USB Safe Loader.exe"' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
The script is now complete. Press any key
pedramcyrus
15-05-2020, 19:39
'"Huawei USB Safe Loader.exe"' is not recognized as an internal or external command,
این حل شد الان در قسمت GO.cmd هستم اما با ارور زیر مواجه میشم.
> adb connect 192.168.0.1:5555
* daemon not running. starting it now *
CreateProcess failure, error 123
* failed to start daemon *
error: cannot connect to daemon
> adb shell "atc AT^NVWREX=8268,0,12,1,0,0,0,2,0,0,0,A,0,0,0"
After pressing the key, the device will reboot.
> adb reboot
The script is complete. Press any key
> adb reboot
توضیحات انلاک کامل مفید و صحیح هست یک بار دیگر همه موارد اعم از روشن بودن vpn . وصل بودن یک اینترنت به غیر اینترنت این مودم یعنی i60 به کامپیوتر شما . ست بودن dns بر روی سیستم شما یا وصل بودن همزمان به اینترنت مودم از طریق گوشی و در اخر اسکریپت انلاک را در دسکتاپ قرار دهید اسم پوشه فارسی نباشد . داخل فایل go رو باز کرده و ای پی ادرس موجود در داخل فایل را با ای پی مودم مقایسه و در صورت مغایرت تسطیح نماید و ذخیره کنید و سپس اجرا کنید .
اینم صحیح اجرا نشده تونستید فریمور را عوض کنید ؟ یا اصلا لودر بر روی مودم بزنید ؟
pedramcyrus
15-05-2020, 20:07
این مشکل به دلیل این بود که run as administrator میزدم که اشتباه هست باید دابل کلیک شه.
pedramcyrus
15-05-2020, 20:09
> adb reboot
این مشکل هم مربوط به وصل نبودن به اینترنت بود که saber73 فرمودن و مشکل حل شد الان سیم کارت همراه اول فول آنتن داره کار میکنه . خیلی ممنون از راهنماییتون.
pedramcyrus
15-05-2020, 22:13
بعد از انجام آنلاک همچین پیامی واسم ارسال شد. قضیه چیه ؟
-------------------------------------------------------------------------------------
دستگاه زیر در سامانه همتا ثبت نشده و از
1399/03/24
سرویس نخواهد گرفت
IMEI:
86***************
راهنمایی:hmti.ir/t
poriya_hashie
15-05-2020, 22:17
بعد از انجام آنلاک همچین پیامی واسم ارسال شد. قضیه چیه ؟
-------------------------------------------------------------------------------------
دستگاه زیر در سامانه همتا ثبت نشده و از
1399/03/24
سرویس نخواهد گرفت
IMEI:
86***************
راهنمایی:hmti.ir/t
مهم نیست دوست عزیز واسه تمام کسایی که مودم رو تازه خریداری کردند میاد
pedramcyrus
15-05-2020, 23:53
الان 195 هستم برای آپدیت به 198 باید لحیم کاری بشه ؟ دوباره ؟
میخوام بدونم واسه داشتن مودم آنلاک و بروز چی کار باید بکنم رو همین 195 بمونم ؟ با برم رو 197 ؟
جهت اپگردید به 198 ایرانسل بعد انلاک مودم حتما باید رو مودم فریمور 192 یا 196 اورجینال و دستکاری نشده و جلو اپدیت انلاین باز ایرانسل باشه .
الان من از 195 نمیتونم برم 198 خود ایرانسل و آنلاک بمونم؟
مختصر توضیح میدید چکار کنم ؟
fh.hamed
17-05-2020, 12:07
الان 195 هستم برای آپدیت به 198 باید لحیم کاری بشه ؟ دوباره ؟
میخوام بدونم واسه داشتن مودم آنلاک و بروز چی کار باید بکنم رو همین 195 بمونم ؟ با برم رو 197 ؟
الان من از 195 نمیتونم برم 198 خود ایرانسل و آنلاک بمونم؟
مختصر توضیح میدید چکار کنم ؟
بعد از آنلاک و فریمور 195 جنرال. فریمور 196 ایرانسل رو بریز همینکه مودم روشن بشه باید خودش به 198 آپدیت بشه. منتها مشکل اینه که احتمالا ایرانسل قضیه آپدیت اتوماتیک از 196 به 198 رو دیگه بیخیال شده. خودمون باید دستی فریمور 198 ایرانسل رو بزنیم.
دوستان کسی میدونه چطور میشه این فریمور رو تهیه کرد؟ من الان یه i60 دارم که قبلا به 198 ایرانسل ارتقا پیدا کرده. میشه از فریمور اون بک آپ گرفت و روی بقیه مودم ها نصب کرد؟
بعد از آنلاک و فریمور 195 جنرال. فریمور 196 ایرانسل رو بریز همینکه مودم روشن بشه باید خودش به 198 آپدیت بشه. منتها مشکل اینه که احتمالا ایرانسل قضیه آپدیت اتوماتیک از 196 به 198 رو دیگه بیخیال شده. خودمون باید دستی فریمور 198 ایرانسل رو بزنیم.
دوستان کسی میدونه چطور میشه این فریمور رو تهیه کرد؟ من الان یه i60 دارم که قبلا به 198 ایرانسل ارتقا پیدا کرده. میشه از فریمور اون بک آپ گرفت و روی بقیه مودم ها نصب کرد؟
باید منتظر اپدیت بمونید . خیر متاسفانه نمیشه بک اپ گرفت
محمدی۶۶۱۷
19-05-2020, 18:03
سلام دوستان عزیز من این مودم رو انلاک کردم ولز بعد از انلاک سیم کارت رو شناسایی نمیکنه همه سیم کارتها رو امتحان کردم و تمام ورژنها رو انداختم روی مودم ولی فرقی نکرده رو صفحه اول که برای یوزر و پسورد رو وارد میکنی وارد میشه ولی میزنه سیم کارت را وارد کرده دوباره استارت کنید
محمدی۶۶۱۷
19-05-2020, 18:06
سلام دوستان عزیز من این مودم رو انلاک کردم و بعد از انلاک سیم کارت رو شناسایی نمیکنه همه سیم کارتها رو امتحان کردم و تمام ورژنها رو انداختم روی مودم ولی فرقی نکرده رو صفحه اول که برای یوزر و پسورد رو وارد میکنی وارد میشه ولی میزنه سیم کارت را وارد کرده دوباره استارت کنید ممنون میشم راهنمایی کنین
محمدی۶۶۱۷
19-05-2020, 18:07
مدل مودم i60 یا همون b612
سلام دوستان عزیز من این مودم رو انلاک کردم ولز بعد از انلاک سیم کارت رو شناسایی نمیکنه همه سیم کارتها رو امتحان کردم و تمام ورژنها رو انداختم روی مودم ولی فرقی نکرده رو صفحه اول که برای یوزر و پسورد رو وارد میکنی وارد میشه ولی میزنه سیم کارت را وارد کرده دوباره استارت کنید
سلام دوستان عزیز من این مودم رو انلاک کردم و بعد از انلاک سیم کارت رو شناسایی نمیکنه همه سیم کارتها رو امتحان کردم و تمام ورژنها رو انداختم روی مودم ولی فرقی نکرده رو صفحه اول که برای یوزر و پسورد رو وارد میکنی وارد میشه ولی میزنه سیم کارت را وارد کرده دوباره استارت کنید ممنون میشم راهنمایی کنین
مدل مودم i60 یا همون b612
محل ورودی سیم کارت رو خراب کردی بفرست شرکت شرکت پیشرو ارتباطات نوین قشم همون یلو دات ای آر اونجا بخش تعمیرات همین مودم به صورت تخصصی رو دارن .
so_dehghan
01-06-2020, 17:46
سلام وقت بخیر
81.201.01.01.234
چطور این ورژن انلاک می شود؟
- - - Updated - - -
من مودمم رو دادم بیرون برام آنلاک کردن که این ورژنش 11.192.05.00.00 هستش.گزینه ca و mimo نداره.باید فریمور رو آپدیت کنم تا این دو گزینه بیاد؟یا اتوماتیک آپدیت رو باید روشن کنم؟دوباره لاک نمیشه؟ممنون میشم راهنمایی کنید
so_dehghan
02-06-2020, 23:11
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
81.201.01.01.234
چطور این ورژن انلاک می شود؟
hooshmandkia
04-06-2020, 13:33
لطفا لینک آموزش آنلاک این مودم را برام بفرستید. تشکر
اگر قراره که کسی به دلیل حذف شدن آموزش کاسبی راه بندازه و در قبال فایل های حذف شده از ملت پول بگیره بهتره تاپیک بسته بشه !
فایل هایی که به رایگان هست رو لطفا پول ندید بابتشون!
اگر بلد نیستید و جای آنلاک کردن پول میدید بحث جداست!
اما آموزش آنلاک همین مدل توی یوتیوب هم هست سرچ بزنید انجمن های دیگه هم از اینجا کپی کردن گذاشتن !
لطفا همدیگه رو تیغ نزنید در این شرایط کرونا !
so_dehghan
08-06-2020, 23:20
تلگرام به آیدی NSC_20 پیام بدهید و یا با شماره 09210209700 در ارتباظ باشید.
بازرگانی نوآوران شرق
سلام دوست عزیز
من به شما پیام دادم که فرمودید نمی دونید.اگر نمی دونید پس جرا شماره و ایدی میدید.
به هر حال بله انجام شدنی هست انلاک ورژن نهایی
ای امان از ما مردم که به هم رحم نداریم !
با توجه به اینکه بعضی ها میخوان با فروش این فایل های رایگان دلالی کنن پس لینکشون رو براتون میزارم !
با پوزش از استارتر عزیز که چندسال زحمت کشیدن و آخر سرهم ما شرمندشون شدیم که خوبی هاشون براشون دردسر ساز شد!:»
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این لینک فایل ها همه چی همراهشون هست فقط یک فریمور از توی انجمن بردارید و فلش کنید مثل فریمور 196 ایرانسل یا های وب هر ورژنی با این آموزش فلش میشه :دی
در ضمن بنده هیچ مالکیت و دخل و تصرفی در این فایلا ندارم همه میدونن حاصل زحمات کیه و بسیار سپاس گذارشونیم :»
داداش لینک دانلود خرابه میشه یه لینک خوب یه جیملم ارسال کنی ممنون BALOCH6354@GMAIL.COM
shahram141
10-07-2020, 08:46
یه در جلوش رو باز میکنی 4 تا سیم لحیم میکنی و تمام، دل و روده ای بیرون نمیاد، حتما هم 196 ایرانسل ادیت شده ی جناب صابر رو بریز. از همه بهتره، من شاید 10 تا فریمور عوض کرد. این از همه تکمیل تره.
سلام میشه مبینت انلاک شده با این فریمور زد ممنون میشم ریمور اقا صابر بفرستین
shahriary13690519@gmail.com
shahram141
10-07-2020, 08:56
سلام منم مودمم مبینت فریمور پیشنهادیتون چیه
- - - Updated - - -
سلام
من این فریمور رو نصب کردم تجربم رو میگم
با این فریمور مبین نت اصلا وصل نمیشد (td-lte ایرانسل کار میکرد)
و وقتی اومدم به فریمور قبلی برگردم متوجه شدم مثل فریمور های اپراتوری قابلیت برگشت نداره:n03:
محبور شدم از اول مودمو باز کنم و کابل usb لحیم کنم رو مودم :n15: و کل فرآیند خسته کننده نصب فریمور رو از اول انجام بدم:n27:
کاش ذکر میکردید که نمیشه از این فریمور با multicast خارج شد:n27:
درود خدمت همه دوستان من یه مودم انلاک مبینت b612دارم با
Hardware version:
WL1B612M01
Software version:
11.192.05.00.00
Web UI version:
21.100.34.00.03
میخام اپدیت کنم فریمور پیشنهادتون چیه:blush:
سلام، میشه چیپش رو در آورد وبا tnm 2000 پروگرام مجدد انجام داد؟
سلام، میشه چیپش رو در آورد وبا tnm 2000 پروگرام مجدد انجام داد؟
نه اقا ایسی فلش این مدل در اصل همون cpuهست و تمام برنامه ها روی همون cpuریخته شده
سلام
الان برای مودم آنلاک شده آخرین فریمور ایرانسل رو میشه ریخت ؟ امکان اتوآپدیت و لاک شدن خودکار چه وضعیتی پیدا میکنه ؟
سلام
الان برای مودم آنلاک شده آخرین فریمور ایرانسل رو میشه ریخت ؟ امکان اتوآپدیت و لاک شدن خودکار چه وضعیتی پیدا میکنه ؟
با عرض سلام
من آخرین ورژن i60 یعنی ۸۱.۲۰۱.۰۱.۰۱.۲۳۴
رو آنلاک کردم متاسفانه IMEI مودم به 000000000000000 تغییر کرد
میتونین راهنمایی کنین باید چکار کنم
Danielmerciful
21-08-2020, 18:49
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
kharmoolak
24-10-2020, 02:27
سلام وقت بخیر
مودمم مبین نت هست B612s-25d
ورژن 197
ولی سیمکارت شرکت افرارسا توشه
آیا راهی برای آنلاک هست
ممنون میشم راهنمایی کنین
anichenkaverian
07-02-2021, 23:14
منم همین مشکل رو دارم
rezajahani
08-02-2021, 12:21
دوستان عزیز یکی از رفیقام مودم i60 ایرانسل جدید خریده بعد مودمش انلاک نمیشه مودم های ایرانسل هم جدیدا مثل مبین نت لاک شده و غیر قابل انلاک شده اگه کسی راهی بلده کمک کنه ممنون
دوستان عزیز یکی از رفیقام مودم i60 ایرانسل جدید خریده بعد مودمش انلاک نمیشه مودم های ایرانسل هم جدیدا مثل مبین نت لاک شده و غیر قابل انلاک شده اگه کسی راهی بلده کمک کنه ممنون
بله جدیدا لاک شدن و قابل انلاک نیستن فعلا
hn_sport
11-02-2021, 00:07
دوستان من مودم tfi60 دارم دوسال پیش خریدمش امکان انلاک هست ؟؟؟؟؟چطور باید انلاک کنم کسی از دوستان میتونه کمک کنه ؟؟؟
shahab1985
15-03-2021, 08:31
دوستان من مودمم i60 هست که انلاک هست
ایا میتونم ورژن جدیدتر براش نصب کنم؟
اگه اره بهترین و جدیدترین نسخه چی هست براش نصب کنم؟
رمز فایل ها چیه؟
ای امان از ما مردم که به هم رحم نداریم !
با توجه به اینکه بعضی ها میخوان با فروش این فایل های رایگان دلالی کنن پس لینکشون رو براتون میزارم !
با پوزش از استارتر عزیز که چندسال زحمت کشیدن و آخر سرهم ما شرمندشون شدیم که خوبی هاشون براشون دردسر ساز شد!:»
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این لینک فایل ها همه چی همراهشون هست فقط یک فریمور از توی انجمن بردارید و فلش کنید مثل فریمور 196 ایرانسل یا های وب هر ورژنی با این آموزش فلش میشه :دی
در ضمن بنده هیچ مالکیت و دخل و تصرفی در این فایلا ندارم همه میدونن حاصل زحمات کیه و بسیار سپاس گذارشونیم :»
jackmorfy
30-03-2021, 02:11
فایلی که زحمت کشیدید دادین واسه دانلود رمز داره خب :happy: رمزش چیه ؟
shervin115
31-03-2021, 02:28
فایلی که زحمت کشیدید دادین واسه دانلود رمز داره خب :happy: رمزش چیه ؟
تو این کانال راهنما و فایل ها هست
kavan1991
04-04-2021, 01:40
تو این کانال راهنما و فایل ها هست
h://-----/huaweiunlock
این رمز یکی از فایلهای زیپه اما رمز اون یکی فرق داره
والا من کسی تو شهرمون نیست انجام بده مجبور شدم خودم انجام بدم خیلی گشتم تو گوگل ولی این تاپیک دیر پیدا کردم این دوست بیشرفمون هم که تو سرچ سایتش اول میاد تکنوپیک | بسته آنلاک مودم TF-i60 و B612 (technopick.ir)
همین فایلهارو 45ت به من فروخت حتی به خودش زحمت نداده یه ورد بسازی متن آموزش رو کپی کنه یه پی دی اف از صفحه آموزش همین تاپیک گذاشته :thumbsdow
من مودمم 201 شده ورژنش ب این آنلاک میشه یا سریالم میپره؟چیکار کنم؟
رمز فایل ها چیه؟
آقا یه جوانمرد پیدا نمیشه رمز این فایلها رو بزاره:sad::sad:
آقا یه جوانمرد پیدا نمیشه رمز این فایلها رو بزاره:sad::sad:
شهر یاران بود و سرزمین دوستی ،این فروم دوستی کی آخر آمد ،دوست داران را چه شد؟:biggrin::biggrin::biggrin:
meisam_7
03-07-2021, 13:04
سلام دوستان
من حدود یکسال پیش مودم tf i60 رو با روش لحیم کاری تونستم آنلاک کنم. ا
الان مودم tf i60 جدید خریدم که دراری مشخصات زیر هست :
software version : 81..201.01.01.234
میخواستم ببینم با همون روش قدیمی میتونم آنلاک کنم این مودم رو ؟؟؟ ممنون میشم از دوستان کسی جواب بده
afshari55
20-08-2021, 11:29
سلام دوستان
من مودم جدید tf-i60سری 8680 خریدم که لاک شده هرکاری هم کردن موفق نشدم آنلاکش کنم از هر کس هم پرسیدم گفتند اینها رو نمیشه آنلاک کرد سفارش جدید ایرانسله البته من اشتباهی خریدم و برای اداره بوده متاسفانه شماره اموال هم شده قابل تعویض نیست
کسی میتونه کمک کنه قفل اینها رو بردارم ممنون میشم
بد جوری گیر کردم متاسفانه 5 عدد هم خریداری شده
afshari55
20-08-2021, 11:31
سلام دوستان
من مودم جدید tf-i60سری 8680 خریدم که لاک شده هرکاری هم کردن موفق نشدم آنلاکش کنم از هر کس هم پرسیدم گفتند اینها رو نمیشه آنلاک کرد سفارش جدید ایرانسله البته من اشتباهی خریدم و برای اداره بوده متاسفانه شماره اموال هم شده قابل تعویض نیست
بد جوری گیر کردم
skype2010
21-08-2021, 23:31
سلام دوستان
بد جوری گیر کردم
سریال مودم هایی که با T5Q و یا IMEI شامل 8652 شروع می شود قابل آنلاک می باشند که اینها از سری قدیم مودم هستند.و سریال مودم هایی که با GQQ و یا IMEI شامل 8680 شروع می شود قابل آنلاک نمی باشد که این ها از سری جدید مودم ها است.
سلام دوست من اطلاع دارین چه تفاوت هایی بین سری جدید و قدیم وجود داره ؟ جدا از قابلیت انلاک شدن و نشدن
سپاس
سلام به همه عزیزان
من مودم رو از شرکت ماهان نت گرفتم و آنلاک هست(از طریق اپلیکیشن Huawei hi هم دیدم آنلاک هست)، مشخصات فریمور 11.192. هست و میخوام آپدیت کنم. بصورت خودکار آپدیت نمیشه. ممکنه من رو راهنمایی کنید؟ آیا با کامپیوتر میشه بصورت دستی آپدیت کرد فریمور رو؟ حتما باید سیم کارت ماهان نت روی اون باشه هنگام آپدیت فریمور؟ چون در یکسالی که این مودم رو داشتم، سیم کارت های همراه اول، رایتل و td lteایرانسل روی اون گذاشتم و مشکلی نداشته. الان بخاطر سرعتش از TD ایرانسل استفاده می کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید. خیلی وارد نیستم. تشکر.
سلام به همه عزیزان
من مودم رو از شرکت ماهان نت گرفتم و آنلاک هست(از طریق اپلیکیشن Huawei hi هم دیدم آنلاک هست)، مشخصات فریمور 11.192. هست و میخوام آپدیت کنم. بصورت خودکار آپدیت نمیشه. ممکنه من رو راهنمایی کنید؟ آیا با کامپیوتر میشه بصورت دستی آپدیت کرد فریمور رو؟ حتما باید سیم کارت ماهان نت روی اون باشه هنگام آپدیت فریمور؟ چون در یکسالی که این مودم رو داشتم، سیم کارت های همراه اول، رایتل و td lteایرانسل روی اون گذاشتم و مشکلی نداشته. الان بخاطر سرعتش از TD ایرانسل استفاده می کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید. خیلی وارد نیستم. تشکر.
jafarghofrani
20-02-2022, 16:16
رمز فایلها رو لطفاً بزارید
saeidbala
27-06-2022, 22:32
دوستان سلام - من امروز مودم tf-i60 s1 را خیلی راحت با برنامه Universal Master Code Calculator Final 2013 انلاک کردم و سیم همراه اول انداختم انتن داد. نه باز کردم نه چیزی - 2 تا نکته داره : یکی اینکه یه سیم کارت دیگه غیر از ایرانسل انداختم و دوم اینکه imei دستی وارد کردم و calculate زدم و شد .
saeidbala
27-06-2022, 22:40
میخواستم ادرس سایت بزارم نشد - فایم نتونستم بفرستم
ولی تو این سایت بود www*berooze*ir
saeidbala
27-06-2022, 22:45
اسم سایتی که استفاده کردم دبلیو دبلیو دبلیو berooze دات آی آر هستش - ببخشید نمیذاشت اسم سایت و فایل براتون بفرستم
meisam63
16-06-2023, 01:23
سلام به همه اساتید
من خیلی داخل پست ها گشتم ولی جواب سوالم رو پیدا نکردم
اگر مکانش هست من رو راهنمایی کنید
سوال :
مودم من b612s-25d مبین نت هست
سریالش با t5q شروع میشه
و نسخه نرم افزارش هم
81.201.01.03.1472
و نسخه وب ui
81.100.34.02.1472
هست
آیا مکان آنلاک وجود دارد؟
با چه فریموری ؟
تشگر
- - - Updated - - -
سلام به همه اساتید
سوال :
سریالش با t5q شروع میشه
و نسخه نرم افزارش هم
81.201.01.03.1472
و نسخه وب ui
81.100.34.02.1472
هست
با چه فریموری ؟
تشگر
سلام به همه اساتید
سوال :
سریالش با t5q شروع میشه
و نسخه نرم افزارش هم
81.201.01.03.1472
و نسخه وب ui
81.100.34.02.1472
هست
با چه فریموری ؟
تشگر
- - - Updated - - -
سلام به همه اساتید
سوال :
سریالش با t5q شروع میشه
و نسخه نرم افزارش هم
81.201.01.03.1472
و نسخه وب ui
81.100.34.02.1472
هست
با چه فریموری ؟
تشگر
netwiz.ir/forum/showthread.php?t=2
مبین نت خیر انلاک نمیشه
marketer
19-06-2023, 14:51
شما فهمیدین مال کدوم شرکته و...؟
mohammad_1987
13-07-2023, 01:01
دوستان عزیز ، وقت بخیر
مودم رو دو سال پیش به ورژن 197 آنلاک کردم ، تو این مدت مشکلی باهاش نداشتم ، تا اینکه جدیدا با خاموش و روشن کردن مودم تنظیماتش به حالت قبل برمیگرده ، ریست فکتوری هم کردم درست نشد،
چطور میتونم به ورژن 198 آپدیت کنم
فایل bin از کجا دانلود کنم، تو فروم گشتم نبود :sad::sad::sad:
- - - Updated - - -
دوستان عزیز ، وقت بخیر
مودم رو دو سال پیش به ورژن 197 آنلاک کردم ، تو این مدت مشکلی باهاش نداشتم ، تا اینکه جدیدا با خاموش و روشن کردن مودم تنظیماتش به حالت قبل برمیگرده ، ریست فکتوری هم کردم درست نشد،
چطور میتونم به ورژن 198 آپدیت کنم
فایل bin از کجا دانلود کنم، تو فروم گشتم نبود :sad::sad::sad:
Setareh14co
04-11-2023, 00:57
سلام
دوست عزیز مودم منم همچین مشکلی پیدا کرده! از وقتی سیمکارت fdd شرکت پیشگامان رو گذاشتم روش! و جالبه که مودم سیمکارت رو با عنوان مبین نت شناخته! و بعد از اون مودم من هم مشکلش مثل مودم شما شد! و بدتر اینکه همه ی فریمورها رو هم امتحان کنین، بازم مشکل حل نمیشه! من امتحان کردم!
HAMID.MCI
14-12-2023, 12:05
سلام، با توجه به اینکه اطلاعات این پست برای 4 سال پیشه، کاشکی یکی از دوستان متخصص میومد و کامل راهنمایی میکرد که چه مدل هایی از مبین نت آنلاک میشه، چه مدلهایی آنلاک نمیشه، در نهایت هم بیزحمت اگه مقدوره به من بگید ورژن 10.0.2.1 آنلاک میشه یا خیر
سلام دوست عزیز میشه لطفا ئر مورد انلاک مودم جدید Tf i60 E1 ایرانسل یا مدا لینوتک ml361 هم راهنماییکنید
mobah1983
04-10-2024, 02:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام..فایل انلاک tf 160 h1 رو کجا میتونم پیدا کنم..روشی اومده نخواد مودمو باز کرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.