PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در خاموش شدن لپ تاپ

naviid.a
17-08-2018, 11:13
با سلام...
وقتی با لپ تاپ مدت طولانی یا کارهای سنگین انجام میدم موقع خاموش کردن لپ تاپ صفحه نمایش بعد از صفحه Shutdown خاموش میشه ولی لپ تاپ خاموش نمیشه و فن لپ تاپ شروع میکنه به کار کردن..آخرش مجبور میشم دکمه پاور رو چند ثانیه نگه دارم تا لپ تاپ کامل خاموش بشه...
۲سال پیش هم این مشکل رو داشتم بردم نمایندگی با گارانتی گفتن که رم لپ تاپ مشکل داره و عوض کردن گویا...از اون موقع هم کم و بیش این مشکل رو داشتم..الان بیشتر شده...مشکل از کجا میتونه باشه ؟ از رم میتونه باشه ؟
مدل لپ تاپ MSI GE۶۰ ۲PC

naviid.a
17-08-2018, 11:40
چندین ویندوز (7 یا 10) تست کردم...همه درایور هارو از سایت MSI هم نصب کردم همشونو هم اپدیت کردم...از لحاظ درایور فکر نکنم مشکلی باشه چون حساسم تند به تند چک میکنم هم آپدیت ویندوز10 رو هم درایور هارو

Blu-Ray
17-08-2018, 17:20
سلام
بنظر من بده بیرون درستش کنن تا یکی از اجزاش نسوخته و مجبور بشی 3 برابر پول بدی درستش کنی :n30:
برا منم همین مشکل بود نرفتم درستش کنم اخرش چیپ لپ تاپ سوخت و عوضش کرد

naviid.a
17-08-2018, 17:28
مشکل اینجاست که همیشه اینجوری نمیشه...بردمش بیرون ساعت ها خاموش روشن کرد لپ تاپ عین بچه عادم خیلی قشنگ خاموش شد...بهم گفت اقا این هیچیش نیست

zorro0641
25-08-2018, 00:10
با سلام...
وقتی با لپ تاپ مدت طولانی یا کارهای سنگین انجام میدم موقع خاموش کردن لپ تاپ صفحه نمایش بعد از صفحه Shutdown خاموش میشه ولی لپ تاپ خاموش نمیشه و فن لپ تاپ شروع میکنه به کار کردن..آخرش مجبور میشم دکمه پاور رو چند ثانیه نگه دارم تا لپ تاپ کامل خاموش بشه...
۲سال پیش هم این مشکل رو داشتم بردم نمایندگی با گارانتی گفتن که رم لپ تاپ مشکل داره و عوض کردن گویا...از اون موقع هم کم و بیش این مشکل رو داشتم..الان بیشتر شده...مشکل از کجا میتونه باشه ؟ از رم میتونه باشه ؟
مدل لپ تاپ MSI GE۶۰ ۲PC

سلام
لپ‌تاپ منم گاهی این مشکل براش ایجاد میشه
اولا با اجرا کردن CMD در حالت Administrator و تایپ دستور powercfg -h off فست استارتاپ (Fast Startup) رو خاموش کنین
دوما موقعی که این مشکل ایجاد میشه معمولا به درایور یکی از قطعات مربوط میشه
لپ‌تاپ من موقعی که درایور کارت وایرلس مشکل پیدا میکنه پروسه System درصد بیشتری از CPU رو بخودش اختصاص میده و دمای لپ‌تاپم بیشتر میشه
اگر شما هم چنین مشکلی داشته باشین احتمالا باید وضعیت مشابهی رو تجربه کنین
واسه اطمینان از اینکه دقیقا چه اتفاقی میفته میتونین با تایپ event viewer در بخش استارت منو و در زیرشاخه windows log و بخش System جزییات ارور مربوط به این اتفاق رو ببینید