ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این سرعت اینترنت چطوریه؟

shangil
04-08-2018, 23:15
سلام

من از سایت زیر سرعت اینترنت چک کردم. زیاد وارد نیستم میخوام ببینم تا چه حدی هست؟ صفحات یه جوری باز میشن! انگار قطعه قطعه میاد بالا!از کدوم سایت چک کنم؟
speedtest.net

نوشته
PING ms 54
download 20 Mbps
Upload 2.97 Mbps

دومی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته 11 Mbps دانلود

silvermanhhh
04-08-2018, 23:46
سلام اگه دانلود مد نظرتون هست،با نرم افزار idm یه فایل حجیم رو بزنین ۱۶یا ۳۲کانکشن ببینید سرعت چقد میده ،اگه اپلود و پینگ مد نظره همون ookla speed test بهتره

shangil
05-08-2018, 00:22
سلام اگه دانلود مد نظرتون هست،با نرم افزار idm یه فایل حجیم رو بزنین ۱۶یا ۳۲کانکشن ببینید سرعت چقد میده ،اگه اپلود و پینگ مد نظره همون ookla speed test بهتره

ممنون
دانلود که سرعتش خوب هست همون 1.5 مگ بر ثانیه متوسط
پینگ نمیدونم چیه ولی صفحات با یه مکث میان بالا

sasan.69
05-08-2018, 01:49

برای نهایت سرعت دانلود کامکشن 32مناسبه؟

lgcenter
05-08-2018, 10:02
برای نهایت سرعت دانلود کامکشن 32مناسبه؟

بله اما در نظر داشته باشید که سرعت دانلود به سرورهایی که میخایید ازش دانلود کنید هم بستگی داره

shangil
05-08-2018, 10:08
بله اما در نظر داشته باشید که سرعت دانلود به سرورهایی که میخایید ازش دانلود کنید هم بستگی داره
اره این مهمه

- - - Updated - - -

الان مثلا مال منو 800 کیلو بایت ثانیه انجام داد idm
صفحه ها یکم با مکث بالا میاد نمیدونم مشکل چیه

shangil
07-08-2018, 21:12

میشه تحلیل کنین این سرعت رو
ایا با این سرعت صفحات با مکث میاد بالا؟
نوشته ping حدود 38 ms
download نوشته 17.6Mbps
upload نوشته 27 Mbps

silvermanhhh
13-08-2018, 14:10
میشه تحلیل کنین این سرعت رو
ایا با این سرعت صفحات با مکث میاد بالا؟
نوشته ping حدود 38 ms
download نوشته 17.6Mbps
upload نوشته 27 Mbps

سلام
مکث تو بالااوردن صفحه ها معمولا الان که سرعت های دانلود و اپلود خوبه ،بیشتر به خوده سایت یا مرورگر بستگی داره،من خودم کروم استفاده میکنم البته مورد های بهتری هم هست
اگه سرعتتون اینه برای وبگردی کاملا مناسبه مگه اینکه مشکل نرم افزاری باشه،یا مرورگر یا خوده سیستم ،شاید یه برنامه ای تو سیستم از نت استفاده میکنه که کار رو خراب میکنه