PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال به اینترنت adsl با مودم و خط دیگر

aylar6888
02-08-2018, 11:38
سلام دوستان :
من تا یکی دو سال پیش وقتی ترافیک مودم مغازه یا دوستان رو به اتمام بود یا ترافیک منزل تموم میشد با یوزر نیم و پسورد مودم مغازه از منزل وارد میشدم و به راحتی از نت مثلا توی روزهای تعطیل استفاده می کردم.یا دوستان ترافیک اضافه داشتن و کافی بود مودمشونو خاموش کنن تا من از خط دیگه با یوزرنیم و پسورد اونا وارد بشم از نتشون استفاده کنم.
اما الان حتی مودم مغازه رو بردم خونه که با خط خونه وصل بشم اما نشد که نشد.مخابرات گفت مودم مک میخوره اما بنظر من که جور در نمیاد.اولا اگه مودم من بسوزه همون تنظیمات رو اعمال کنم روی مودم جدید از همون خط راحت وصل میشم.پس مک مودم نیست.مگه اینکه آی پی آدرس ست کنن که اونم شک دارم.توی مودم هم که چیز خاصی برای اینکار نیست و خودم روز اول کانفیگش کرده بودم.
حالا اگه دوستان دلیل وصل نشدنو میدونن بگن و اگه راهکاری هم سراغ دارن بگن.
:n16:ممنون

srx190d
02-08-2018, 13:02
هر یوزر و پس فقط برای خط خودش نت داره
الان روی شاتل با این پس ورد هر دو خط یکی هست ( شماره ها دقیقا پشت سر هم هستن ) ولی یوزر ها فقط فرق می‌کنه ولی بازم نت نداره
کانکت میشه ولی نت نمیاد
این ی جنبه امنیتی هست و غیر قابل دستکاری
مخابرات هم ی همچنین سیستم ی احتمالا داره
بله قبلا مک مودم بود ولی الان پیشرفت تر شدن

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

shaahani
03-08-2018, 05:47
بستگی به تنظیمات آی اس پی داره .
برای اینکه یوزر و رمز اینترنت یک اشتراک توسط دیگر افراد دزدیده نشه معمولا چند تنظیم امنیتی از طرف آی اس پی انجام میشه.
در دستگاه های روترشون تنظیم میکنند که فلان یوزر و پسورد فقط در زمان اتصال از فلان خط تلفن امکان اتصال داشته باشه .
(اینجوری اگه شما چندتا مودم هم عوض کنید ، روی هر خط با یوزر و پسورد مخصوص اون خط وصل میشه)

ممکنه تنظیم دیگه ای اعمال بشه که فلان مودم با مک آدرس فلان فقط بتونه به یوزر و پسورد یک خط وصل شه (همون مودمی که در زمان راه اندازی سرویس داشتین)
اینجوری اگه مودم دیگه ای برای اتصال تلاش کنه ، موفق نمیشه و حتی ممکنه خط قفل بشه و دیگه با مودم اولی نیز امکان اتصال نباشه .

تغییرات در اینجور سیستم ها رو پشتیبانی میتونه برای شما بطور اختصاصی حل کنه و یا تغییر بده .
اما معمولا یک سیستم بزرگ برای یک مشترک تغییر داده نمیشه ، حتی ممکنه شخص پشتیبان بترسه که با انجام تغییرات کل سیستم isp رو مختل کنه .
بعضی تغییرات جزئی رو اما میتونن اعمال کنند ، با پشتیبانی صحبت کنید شاید بهتون اجازه دادن از روی یک خط تلفن به چند یوزر مختلف که مختص شماست وصل بشید.