ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FC Barcelona | بلوگرانا | فصل 19-2018

صفحه ها : 1 2 [3]

nw_nk
27-06-2019, 10:10
بارسلونا و والنسیا برای انتقال یاسپر سیلسن به توافق رسیدن. از اون بازیکنایی بود که آدم دلش میخواد به تیمی دیگه بره تا فرصت بیشتری برای بازی پیدا کنه. مثل یحیی توره. کیفیت بالایی داشت، بدون حاشیه بود و روی نیمکت حیف میشد :n12:

nw_nk
27-06-2019, 22:11
ریوالدو: توپ طلای 2019 را به مسی می‌دهم

ریوالدو می‌گوید آرژانتین اگرچه اوضاع خوبی ندارد ولی چون مسی را دارد، می‌تواند قهرمان کوپا آمریکا شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _2262795479-kovh-u463137565415ltf-980x554mundodeportivo-web.jpg

ریوالدو، اسطوره بارسلونا معتقد است بازگشت به این تیم، بهترین اتفاق ممکن برای نیمار است.

من صادقانه باور دارم مسی تا همین جای سال هم به اندازه کافی برای فتح توپ طلا خوب کار کرده است چون ما درباره یک جایزه انفرادی صحبت می‌کنیم. فن دایک؟ سوال این است که آیا او در خط دفاعی لیورپول به اندازه مسی در خط حمله بارسلونا تاثیرگذار بوده یا نه؟ در هر صورت اگر مسی بتواند قهرمان کوپا آمریکا شود، طبعا نقش ویژه‌ای در آن داشته و این به او شانس بسیار خوبی برای فتح توپ طلا می‌دهد. چیزی که تاکنون از آرژانتین دیده‌ایم، همان چیزی است که انتظار می‌رفت. آنها بازیکنان بزرگی دارند ولی تیم و ترکیب مدام عوض می‌شود و با این شرایط کار سخت است. البته که رسیدن به فینال کار سختی است ولی وقتی مسی را دارید...همه چیز ممکن است. مسی در بازی‌های بزرگ است که خودش را نشان می‌دهد. آرژانتین اکنون بیشتر از هر زمانی به مسی نیاز دارد و لئو هم می‌داند چطور به این چالش پاسخ بدهد.

اینکه مسی تاکنون نتوانسته فاتح جامی با آرژانتین شود، بخشی از آن به خاطر بدشانسی‌هایش در بازی‌های بزرگ است. مثلا در فینال جام جهانی و کوپا آمریکا او شانس لازم را نداشت. ولی مثلا ما برزیلی‌ها در بازی با آلمان در فینال جام جهانی 2002 این شانس را داشتیم وقتی که گل اول رونالدو روی اشتباه کان، بهترین دروازه بان وقت دنیا حاصل شد و دست سرنوشت همراه ما بود. این چیزها در فوتبال هست. مطمئنا بازی در تیم باشگاهی بسیار راحت‌تر از تیم ملی است چون شما در باشگاه مدام با هم تیمی‌ها تمرین می‌کنید ولی در تیم ملی چنین خبری نیست و هر بار لیست تیم عوض می‌شود.

بازگشت نیمار به بارسلونا؟ بهترین اتفاق برای او خواهد بود. اینکه از هواداران عذرخواهی کند و نشان دهد می‌خواهد جبران مافات کند. یک چیز قطعی است و آن هم اینکه نیمار در بارسلونا بسیار خوشحال‌تر است و می‌تواند بهترین نمایش‌هایش را داشته باشد. مطمئنا او باید دستمزدش را کاهش بدهد اما این فداکاری ارزشش را دارد اگر باعث شود خوشحالی و لذت شما برگردد. نیمار در بارسا این فرصت را خواهد داشت که توپ طلا یا یک لیگ قهرمانان دیگر ببرد.

ادامه مصاحبه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
28-06-2019, 19:43
جوردی کاردونر نایب رئیس بارسلونا: نیمار می خواهد به بارسلونا برگردد اما باشگاه فعلا اقدام برای خرید او نکرده است و تماسی نداشته ایم

nw_nk
01-07-2019, 21:03
تیم آکادمی بارسلونا رئال مادرید رو در فینال 6 بر 1 برد و قهرمان جام بین المللی نیویورک شد

شین کلایورت پسر پاتریک کلایورت اسطوره بارسلونا در این بازی درخشید و دو گل زد

از بچگی خودشون رو برای 5 تا و 6 تا آماده می کنن :n02:

nw_nk
04-07-2019, 21:20
قرعه کشی لالیگا انجام و تاریخ بازی های فصل آینده مشخص شد

ال کلاسیکو

5 آبان در کمپ نو

11 اسفند در سانتیاگو برنالئو

دربی کاتالونیا

11 دی در ورزشگاه اسپانیول

21 اردیبهشت در کمپ نو

vahidreza2007
04-07-2019, 21:58
چشم‌اندازی از برنامه استراتژیک آبی‌اناری‌ها بارسلونای رویایی با نیمار، گریزمان و دی‌یونگ روزنامه اسپانیایی موندو دپورتیوو با انتشار گزارشی در صفحه اول خود، با عنوان بارسای رویایی، تصویری از شرایط بارسا در فصل آینده ارائه کرده است.
به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا از چند ماه پیش تلاش‌های پردامنه‌ای با هدف جوان‌تر کردن ترکیب خود و افزایش کیفیت بارسا آغاز کرده است. بارسا از مدتها قبل از شکست تلخ مقابل لیورپول در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان، که در هفته اول ماه مه اتفاق افتاد، این برنامه‌های نوسازی را در دستور کار قرار داده و تلاش برای جذب فرانکی دی‌یونگ، آنتوان گریزمان و ماتیاس دی‌لیخت را آغاز کرده بود.

فرانکی‌ دی‌یونگ اولین چهره جدیدی بود که بارسلونا در ماه ژانویه و در رقابتی سخت با دو باشگاه ثروتمند PSG و منچسترسیتی موفق به جذب او شد. از سوی دیگر بارسا که یک سال قبل برای جذب آنتوان گریزمان با او به صورت لفظی به توافق رسیده ولی موفق به عملی کردن انتقالش به بارسلونا نشده بود، امسال از ماه مارس گفتگو با اتلتیکو مادرید برای جذب ستاره فرانسوی را آغاز کرده بود. ماتیاس دی‌لیخت یکی دیگر از هدفهای استراتژیک بارسا بود. اما تقاضای دستمزد دی‌لیخت از بارسا بیشتر از سقفی بود که این باشگاه بر اساس سیاست‌های کلی‌اش تعیین کرده بود. در نتیجه هر چه زمان گذشت احتمال انتقال دی‌لیخت به بارسا کمتر و کمتر شد و در حال حاضر به نظر می‌رسد او در نهایت سر از یوونتوس در خواهد آورد.
از این گذشته با اینکه بارسا در آغاز برنامه‌ای برای جذب نیمار نداشت ولی بعد از آنکه ستاره برزیلی به صورت تلویحی از علاقه‌اش برای بازگشت به نوکمپ خبر داد، این انتقال نیز در دستور کار مدیران بلوگرانا قرار گرفت. موندو دپورتیوو می‌گوید بارسلونا برای جذب نیمار به آب و آتش نخواهد زد ولی اگر PSG درها را به روی این انتقال باز کند، با کمال میل حاضر است نیمار را در نوکمپ و با پیراهن آبی اناری ببیند. بر اساس گزارش موندو دپورتیوو، باشگاه ورزشی بارسلونا علاوه بر فوتبال در رشته‌های ورزشی دیگر هم برنامه‌های بزرگی برای درخشش هر چه بیشتر در فصل آینده دارد.
از جمله رشته‌های دیگری که مدیران باشگاه برای آنها برنامه‌هایی استراتژیک تدوین کرده‌اند می‌توان به هندبال، هاکی، فوتسال، بسکتبال و فوتبال زنان اشاره کرد. بارسلونا تلاش خود برای جذب بهترین ستاره‌های این رشته‌های ورزشی را شدت بخشیده تا در فصل آینده و در آینده نزدیک و میان‌مدت در این رشته‌ها به یکی از قدرت‌های بزرگ اروپایی تبدیل شود بدون اینکه پارامترهای بازی جوانمردانه مالی را نقض کرده و با سازمان‌های بین‌المللی ورزشی با مشکل مواجه شود.

vahidreza2007
04-07-2019, 21:59
لئو بدون جام ملی خداحافظی می کند؟ بدهکاری خدای فوتبال به مسی ابدی می شود! شاید براى همه ى ما هم عصران مسى حسرت بزرگ آن لحظه باشکوه بلند کردن کاپ قهرمانى در قامت کاپیتان آرژانتین هرگز تعبیر نشود...
به گزارش ورزش سه ، مسى، آرژانتین. همان همیشگى. همان پازل حل نشده و نا موفق. مسى طى همه ى این سال ها، بارها در رده باشگاهى جام ها را درو کرده. کلکسیون افتخارات خودش و باشگاهش را رنگارنگ و سنگین کرده اما در رده ملى... همواره ناکام. بله، شاید حضور در فینال جام جهانى یا کوپا آمِریکا براى هر بازیکنى آرزو باشد. اما براى او نه. اویى که با مارادونا مقایسه مى شود. واقعیت اینست که بازنده فینال ها جایى در خاطر ها نخواهند داشت. القاب "بازنده سر بلند" یا "شکست خورده سر افراز" چیزى جز تعارف و التیام زخم بازنده نیست. در حقیقت "ایستاده مردن" هرگز اتفاق نمى افتد. کمتر کسى است که از حذف شده ها در یادبود ها سخن بگوید و کمتر کسى است که حتى به یاد بیاورد مثلا پاى دیگر فینال جام جهانى دو هزار و ده یا جام باشگاه هاى اروپاى سه سال پیش چه تیم هایى بوده اند! اما در مورد قهرمان، همه چیز فرق مى کند. تمام بازى هاى تیم قهرمان تا سال ها باز بینى و تحلیل مى شود. تک تک بازیکنانشان، حرکاتشان، حتى تعویض شدن ها. اصلا دوربین هاى بیشمار این روزها در ورزشگاه ها کارشان همین است. ثبت صحنه هایى که نسل هاى بعد آرزوى تماشا کردنشان را خواهند داشت. اما تصاویر ضبط شده همان دوربین ها از بازنده ها تبدیل مى شود به صحنه هایى که کسى آن ها را به یاد نمى سپارد.
در مورد مسى اما همه چیز فرق مى کند. بعد از باخت آرژانتین جوان شده برابر برزیل میزبان، باز صحنه هایى از لحظات گوناگون شکست آلبی‌سلسته در ادوار و جام هایى که مسى ناکام از کنارشان رد شده، دست به دست مى چرخد. روى وبسایت هاى خبرى گوناگون، صفحات روزنامه هاى ورزشى از قاره امریکا تا قلب اروپا، حتى فضاى مجازى و شبکه هاى اجتماعى. دوباره بحث مسى طلایى بارسا با مسى در سایه تیم ملى شده یکى از ترند هاى روز. و هر جا هم که نام مسى باشد مگر مى شود از کنار نام رقیبش، رونالدو به راحتى عبور کرد. بوسه رونالدو بر جام اولین دوره لیگ ملت هاى اروپا شده دست مایه فخر طرفداران کریس. او با پرتغال به قله رسیده اما مسى هربار از فتح آن عاجز مانده. تا انتها رفته و از آن بالا سقوط کرده.
گویا این جام، براى ستاره هاى بارسلونا خوش یمن نبوده. سوارز که با از دست دادن پنالتى اولش تیمش در مرحله قبل منجر به حذف اروگوئه شده و مسى برابر آلیسون بکر مجددا ناکام مانده. کوتینیو که به درهاى خروجى باشگاه نزدیک تر از همیشه است اما به لطف درخشش هاى بابى فیرمینیو و ژسوس تا فینال رفته.
طعنه سنگین دیگرى براى مدیران و طرفداران کاتالان ها. دلایل بیشمارى براى ناکامى این اعجوبه ى فرا زمینى در عرصه ملى مى توان متصور شد. از نا کوک بودن همیشگى ساز دیگران با لئو. از یک دست نبودن تیم. از پوست اندازى نسل آرژانتین... . مسى سى و چند ساله شده و هنوز جامى با تیم کشورش فتح نکرده.
شاید براى همه ى ما هم عصران مسى حسرت بزرگ آن لحظه باشکوه بلند کردن کاپ قهرمانى در قامت کاپیتان آرژانتین هرگز تعبیر نشود و چه فاجعه ى بزرگى. که اگر این چنین بشود خداى فوتبال به او و دستانش در لباس رهبرى تیم ملى، حداقل یک جام بدهکار خواهد بود. تا ابد.

vahidreza2007
04-07-2019, 23:10
فرنکی دی یونگ: از بچگی آرزویم بازی در بارسلونا بود؛ مسی بت من است و خوشحالم که می توانم در کنارش بازی کنم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فرنکی دی یونگ در اولین روز حضورش در شهر بارسلونا، مصاحبه ای کوتاه انجام داد و به تمجید از لیونل مسی پرداخت.

طرفداری - فرنکی دی یونگ در ژانویه گذشته با امضای قراردادی پنج ساله به ارزش 75 میلیون یورو به علاوه 11 میلیون یورو پاداش راهی بارسلونا شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). به گزارش وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، وی که بعدازظهر پنج شنبه برای شرکت در آزمایش های پزشکی بارسلونا راهی بارسلون شد، در فرودگاه ال پرات گفت:

من خوشحالم که سرانجام به اینجا آمدم. وقتی بچه بودم آرزویم بازی در بارسلونا بود و اکنون اینجا هستم، که خیلی عالی است. مشتاقانه منتظرم که برای نخستین بار بر روی زمین نیوکمپ پا بگذارم. من سبک بازی بارسلونا را دوست دارم. فلسفه بارسلونا و آژاکس بسیار شبیه به هم است و فکر می کنم که از آن لذت می برم. خوشحالم که می توانم در کنار مسی بازی کنم، که همواره بازی او را دنبال می کردم. اکنون بت من، هم تیمی ام خواهد بود.
و در پایان وی در خصوص رابطه باشگاه بارسلونا و هلند یادآور شد:

بارسلونا و هلند همیشه ارتباط ویژه و بزرگی داشته اند و امیدوارم که این سنت را دنبال کنیم. قصد دارم به یکی از بزرگترین بازیکنان هلندی که در بارسلونا بازی کرده، بدل شوم.
لازم به ذکر است؛ روز جمعه مراسم معارفه فرنکی دی یونگ برگزار خواهد شد.

momo1364
12-07-2019, 19:00
گریزمان اومد ولی والورده مشکل باشگاه هست...این فصل دوباره باید رو نبوغ بازیکنا به جامی برسیم اگه شانس یاریمون کنه و بازیکنای اصلی مصدومیت طولانی مدت نداشته باشن..هشتگ #valverdeout ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو صفحه اینستا باشگاه بنویسید

Aminad1395
12-07-2019, 19:06
شما با والورده مشکل داری. خیلی چیزا دست ب دست هم میده ی تیم ببازه. الورده فوق العادس

Reza31001
12-07-2019, 20:22
=>

FC Barcelona | بلوگرانا | فصل 2019-2020 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])