ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار با کامپیوتر بدون کارت گرافیک؟!

sajjad.che
29-07-2018, 07:55
سلام

سوالم اینه که الآن کامپیوتر من بدون کارت گرافیکه و داره با یه چیپست خود مادربورد کار میکنه...کارت گرافیکم سوخته...تازه ویندوز عوض کردم می خواستم بدونم با این شرایط هم نرم افزار های گرافیکی مثل افتر و فتوشاپ میتونن کارکنن؟!
اگه میتونن این تفاوت چقدر مشهوده؟!

از اونجایی که قیمت ها سر به فلک کشیده امکان تهیه کارت گرافیک هم ندارم.حالا اگه دوستان کارت گرافیک دسته دوم سراغ دارن شخصی در خدمتیم.
:sq_8:
باتشکر

radarz
01-11-2018, 17:41
سلام کار میکنن اما خیلی بدرد کارای حرفه ای نمیخوره گرافیک مادربورد

dione
10-01-2019, 10:02
سلام

سوالم اینه که الآن کامپیوتر من بدون کارت گرافیکه و داره با یه چیپست خود مادربورد کار میکنه...کارت گرافیکم سوخته...تازه ویندوز عوض کردم می خواستم بدونم با این شرایط هم نرم افزار های گرافیکی مثل افتر و فتوشاپ میتونن کارکنن؟!

از اونجایی که قیمت ها سر به فلک کشیده امکان تهیه کارت گرافیک هم ندارم.حالا اگه دوستان کارت گرافیک دسته دوم سراغ دارن شخصی در خدمتیم.
باتشکر

گرافیک آنلورد برنامه های سنگین رو نمیکشه برای کارت دست دو ب ایسام سر بزن

mohsenP3000
10-01-2019, 12:23
سلام

باتشکر

چقدر میخوای هزینه کنی.

همه مدل موجوده.

dione
13-01-2019, 16:45
زیاد هم گرون نیست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

AliAlborz
25-04-2019, 03:47
برای وبگردی و کارای عادی انبورد کافیه کارت ارزون قیمت هم زیاد تفاوتی نداره مگر اینکه گرافیک درست حسابی بخری..