ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Real Madrid C.F | قوهای سپید مادرید | فصل ۱۹-۲۰۱۸

صفحه ها : 1 [2]

D o l f i n
04-02-2019, 09:01
اه که چقدر خوبه این کاسمیرو اماده‌اس.
کریم هم داره اقایی میکنه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

nw_nk
06-02-2019, 08:01
گرت بیل: از فینال کیف به بعد هنوز با زیدان صحبت نکرده ام

گرت بیل در خصوص رابطه اش با زیدان و ناراحتی اش در خصوص اینکه در فینال کیف در ترکیب اصلی نبود، صحبت کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گرت بیل ستاره ولزی رئال مادرید تنها به 3 دقیقه زمان برای گلزنی در فینال کیف مقابل لیورپول نیاز داشت تا تبدیل به یک تعویض طلایی برای زیدان شود. گرفتن ضربه گرت بیل توسط کاریوس امکان پذیر نبود و بعد از آن، گل گرت بیل را با ضربه والی زیدان در فینال سال 2002 مقابل لورکوزن مقایسه کردند. با این حال گرت بیل و زیدان هیچ صحبتی در این خصوص باهم نداشتند. بیل گفت:

زیدان هیچ حرفی به من نزد و همچنان از فینال کیف به بعد با هم صحبت نکردیم. رابطه خوبی داشتیم اما فقط یک رابطه حرفه ای معمولی بود.از اینکه در فینال بازی را شروع نکردم، ناامید و ناراحت شده بودم. بعد از مصدومیتم، در لیگ خوب بازی کرده بودم و در 4 مسابقه آخر 5 گل به ثمر رسانده بودم که انتظار داشتم در ترکیب اصلی فینال قرار بگیرم. وقتی وارد زمین شدم و شروع به دویدن کردم، هنوز عصبانی بودم و شاید این دلیل کاری است که بعدا انجام دادم (صحبت نکردن با زیدان و نفرستادن پیام تشکر از او بعد از جدایی از رئال مادرید). چند بار دیگر گلی قیچی که در فینال زدم را دیدم و این تلاشم برای خودم و تیمم بود.اگر در فینال بازی می کنید، باید هر طور که شده با جام به خانه برگردید؛ مهم نیست چه چیزی لازم است حتی اگر برای این کار نیاز بود تا 30 دقیقه آخر بازی انتظار بکشید.

albertxx
07-02-2019, 01:55
اولبن اینکه آفرین به سولاری
نشون داد مثل لوپتگی ترسو نیست که بخواد از بازی دادن ستاره جوان بترسه و از رو اسم بازیکنا ترکیب بچینه
نیمکت نشین کردن بیل و ایسکو کار خوبی بود ولی ای کاش مارسلو و کارواخال رو هم نیمکت نشین میکرد
مارسلو و کارواخال نشون دادن بازیکنای جانشینی که دارن ( رگیلون و اودریوزولا ) به راحتی میتونن جایگزینشون بشن
2 تا از بهترین فول بک های دنیا که موفقیت های فصول قبل رو خیلی مدیون این 2 نفر هستیم !
کاسمیرو هم نشون داد به راحتی میتونه جایگاهش رو از دست بده
قشنگ ترکیب اصلی تیم افت کرده و ستون اصلی تیم تو فصول قبلی در این فصل به کابوس تبدیل شده ( مارسلو - ایسکو - کارواخال - کاسمیرو )

نکات مثبت تیم هم درخشش فوق العاده وینیسیوس 18 ساله بود
بازیکنی که زمان لوپتگی داشت نابود میشد ولی با چنتا بازی کردن اومد و تو الکلاسیکو خودشو نشون داد اونم چه بازی و چه ورزشگاهی !!!
احتمالا به خاطر خستگی بود که تعویض شد وگرنه بعد تعویض عملا تیم دیگه هیچ حرکت هجومی نداشت
استاد بیل هم هر بازی داره ثابت میکنه که 2 3 فصله فقط داره وقتش رو تو رئال تلف میکنه !
بعد تعویض وینیسیوس و بیل تیم عملا فلج شد و رو به افول رفت
دروازه خالی رو تو سر توپ زد چی بشه ؟؟

بنزمای احمق هم نیمه دوم فقط قدم میزد و واسم جای سوال بود چرا سولاری با ماریانو تعویضش نکرد

----------

اگه به جای بنزما و وازکز 2 تا بازیکن تاپ داشتیم اون همه موقعیت نیمه اول رو حداقل 2 3 تا میزدیم !
وینیسیوس تجربه کافی و سرعت لازم رو نداره ولی تکنیک و حرکات فوق العاده ای داشت
این تیم فصل بعد باید کوبیده بشه و از نو ساخته بشه
قبلا هم گفتم بنزما و بیل و وازکز و مارسلو تو صف خروجی هستن
خرید یه مهاجم خوب و یه وینگر راحت وضعیت رئال رو از این رو به اون رو میکنه

و در آخر
چقدر جوون های رئال آدم رو به آینده امیدوار میکنن !
یورنته و وینیسیوس و رگیلون و اودریوزولا و سبایوس و ........:n16:

kasra_khan2003
07-02-2019, 08:39
به نظرم تیم در هر دو نیمه تونست برای لحظاتی کاملا برتر از حریف باشه و اگه وینیشس تو تمام کردن هم مثل ارسال‌های خوب بود، میتونستیم کار رو تموم کنیم.

از ترکیب دیشب، بدون شک حضور مارسلو یه علامت سوال بزرگ بود، اونم بعد از عملکردش تو بازی‌های گذشته و مقایسه با عملکرد رگیلون.

بنزما بازم خوب بود، گویا مشکل از انگشتش بود :دی

٪ یه نکته‌ی جالب، تا اینجا رئال بارسا تو کوپا کاملا برابر بودند و هرکی بازی بعدی رو ببره، تو آمار کلی جلو میزنه.

kasra_khan2003
07-02-2019, 08:48
بازی بعدی: اتلتیکو مادرید (لالیگا)

زمان بازی: شنبه، ۲۰ بهمن، ۱۸:۴۵

ورزشگاه: واندا متروپولیتانو

D o l f i n
07-02-2019, 08:52
به نظرم تیم در هر دو نیمه تونست برای لحظاتی کاملا برتر از حریف باشه و اگه وینیشس تو تمام کردن هم مثل ارسال‌های خوب بود، میتونستیم کار رو تموم کنیم.

از ترکیب دیشب، بدون شک حضور مارسلو یه علامت سوال بزرگ بود، اونم بعد از عملکردش تو بازی‌های گذشته و مقایسه با عملکرد رگیلون.

بنزما بازم خوب بود، گویا مشکل از انگشتش بود :دی

٪ یه نکته‌ی جالب، تا اینجا رئال بارسا تو کوپا کاملا برابر بودند و هرکی بازی بعدی رو ببره، تو آمار کلی جلو میزنه.

دیشب مارسلو در حد خودش نبود ولی نسبت به بازی‌های قبل خیلی بهتر بازی کرد. من عیبی بهش نمیبینم.
وینیش اگه تجربه داشت همون نیمه اول باید سه تا میزدیم.
بیل رو مرخص کنند که دیگه واقعا تحملش خیلی سخت شده.

kasra_khan2003
07-02-2019, 17:22
دیشب مارسلو در حد خودش نبود ولی نسبت به بازی‌های قبل خیلی بهتر بازی کرد. من عیبی بهش نمیبینم.

در اینکه مارسلو بهتر از بازی‌های قبلی کار کرد که خب شکی نیست، اما صحبت سر اینه که وقتی یه بازیکن چندبازی پیاپی بهتر کار میکنه، نباید یهو تو ال‌کلاسیکو بخاطر اینکه مارسلو ۱۰+ سال برامون بازی کرده بهش بازی داد.

albertxx
07-02-2019, 20:41
خبر رسید یورنته 1 ماه مصدوم شده ! :n29:
من نمیدونم این چه وضعیه تو این 4 5 سال دامن گیر رئال شده ؟!! تا یکی میاد بدرخشه و تیم میره که اوج بگیره یهو مصدومیت ها شروع میشه
قطعا کاسمیرو بازیکن فوق العاده ای هست ولی مشکل اینه خیلی افت کرده ( دیشب تو چنتا صحنه نزدیک بود عامل بدبختی تیم باشه )
بازی با آتلتیکو هم که شنبه هست به شدت فیزیکی هست برخلاف بازی با بارسا
تیمی هم برنده میشه که بتونه وسط میدان رو به دست بگیره ! و اگه بخوایم پیروز بشیم باید از چک و لگد و وحشی گری های آتلتیکویی ها در امان باشیم

امیدوارم کاسمیرو به روزای اوجش برگرده و بتونه این 1 ماه فشرده رو با موفقیت پشت سر بزاره ( 1 بازی با آتلتیکو - 2 بازی چمپیونز - 2 بازی دیگه با بارسا )

albertxx
09-02-2019, 21:11
سولاری اگه بخواد به همین روند ادامه بده قطعا میتونه موفقیت های بیشتری نسبت به زیدان کسب کنه اگرچه هنوز خیلی زوده واسه قضاوت
مهمترین فاکتور و برتری سولاری نسبت به زیدان اینه که هیچ ترسی از نیمکت نشینی و تعویض بازیکن نداره - فاکتوری که اگه زیدان داشت قطعا تو اون 3 سال میتونست افتخارات بیشتری کسب کنه
تیم سولاری خیلی با برنامه تر و با تاکتیک بازی میکنن و بیشترین موفقیت ها زمان زیدان از رو خلاقیت بازیکن ها بود و هماهنگی بینشون
یه ذره بازی ضعیف از مارسلو تو الکلاسیکو باعث شد تا سولاری به راحتی مارسلو رو بچسبونه به نیمکت و حتی تعویضش هم نکنه و به رگیلون تازه کار میدون بده
این در حالی هست که اگه زیدان بود بدون شک مارسلو کل فصل فیکس بود !
از اون طرف هم بازی دادن به وینیسیوس و رگیلون جوون تو همچین بازی های بزرگی در حالی که زیدان هیچوقت به تازه کار ها میدان نمیداد و همیشه از یه ترکیب استفاده میکرد

تو بازی امروز هم
آتلتیکو واقعا حرفی واسه گفتن نداشت و عملا سولاری شاهکار کرد با ترکیبش و حتی اگه به جای بنزما و وازکز 2 تا ستاره بودن راحت 4 5 تا میزدیم ( پاس استثنایی وینیسیوس به وازکز که به آسمون زده شد مثال بارز مهاجم ها ما هست )
کاسمیرو هم به روند خوبش برگشته و تو این فشار بازی های سنگین میشه بهش اطمینان کرد
فقط و فقط ایراد بزرگ مثل همیشه بنزما و وازکز هستن - مهاجم و وینگری که متاسفانه به اجبار بهشون بازی داده میشه و بازیکنی رو نیمکت نیست که بخواد جاشون بازی کنه

سیمئونه هم فکر کنم قبل بازی های رئال بازیکنان آتلتیکو رو میبره تو باغ وحش تمرین میده که اینجوری وحشی میشن
2 3 تا صحنه به طرز وحشتناکی رگیلون رو به قصد مصدومیت زدن
عملا واسه خطا میرفتن نه توپ !

در کل تیم داره خوب کار میکنه و ستاره های جوون رئال فوق العاده ظاهر شدن
همین روند تیم ادامه داشته باشه قطعا تا آخر فصل میشه جام گرفت :n16:

در آخر هم
گزارشگران صدا و سیما هم نمیدونم چرا اینقدر علاقه دارن چرت و پرت بگن ؟؟ نمیدونم خیابانی اگه حرف نزنه بهش حقوق نمیدن یا تو قراردادش با صدا و سیما اومده که حتما باید مقداری چرت و پرت بگه تا سر ماه بهش حقوق بدن ؟؟
پنالتی رئال مشخص بود پنالتی هست و حتی با بازبینی VAR هم مشخص شد پنالتی بود ( خطا تا داخل محوطه جریمه کشیده شده بود )
ولی استاد خیابانی فرمودن مشخصه پنالتی نیست و باید دید VAR چی میگه !
یه صحنه وازکز رو گفت کروس بعد پاس بعدی رسید به کروس دیگه هیچی نگفت :n08:
داور سوت شروع بازی رو میزنه خیابانی میگه رئال 0 آتلتیکو 0 !! انتظار داره بازی به غیر از 0-0 شروع بشه ؟؟؟
بعد میگه وازکز هنوز هم از گل زنی تو الکلاسیکو خوشحاله !! خود وازکز بهش گفته ؟

حیف پول دستم نیست وگرنه تجهیزات ماه-پاره ای میگرفتم و از شر اینا خلاص میشدم :n29:

jack82
10-02-2019, 02:28
توی یک‌ماه گذشته فوقذالغاده بودیم و‌شاید فراتر از فوق العاده و این نه فقط به خاطر نتایجی که گرفتیم بلکه بیشتر به خاطر نوع بازی و نمایش تیم و تلاش اکثر بازیکنان و دل جرات سولاری.
اخرین باری که چنین نمایش درخشانی تو زمین اتلتیکو داشتیم رو به سختی یلدم میاد.من همون اوایل سر کار اومدن سولاری هم گفته بودم که از بازی دادن به جوونا هیچ هراسی نداره والان به شکل واضح تاثیراتش رو تو تیم میبینیم.نکته اخرذاینکه امیدوارم مغرور نشن
و اما درباره var: فارغ از اینکه در طول فصل چه تیمایی سود یا ضرر کردن از وار اقا جدا برا بنده سواله که تو صحنه گل اتلتیک چطور اون خطای واضح رو حتی بررسی هم نکردن.جدا با این شکل شمایل ور نبودش خیلی بهتره.به خدا تو صحنه اولم خطا مشهود بود چه برسه به بررسی ویدیوئی.
و‌البته صحنه اعلام پنالتی برای ما هم برای خودم هنوزم مشکوکه تا اینکه اساتید داوری نظرشون چی باشه
پ‌ن:حتی یک دقیقه بازی دادن به این مارسلو هم خیانته .رسما با تمام احترامی که براش قایلم ولی باید بگم عملا تیمم رو وقتی تو زمینه تو دفاع شوهر میده و تو بیشتر گلای خورمون یه رد پابی ازش هست

kasra_khan2003
10-02-2019, 06:41
۸ برد، یک تساوی و یک شکست از ۱۰ بازی اخیر.

گل اول اتلتیکو بدون شک خطا بود، حتی کارشناس داوری مارکا هم اعلام کرد. البته همون کارشناس معتقد بود پنالتی ما هم خارج از محوطه بود.

بیل تنها کار مثبتی که کرد، همون گلی بود که زد (اما بعدش یه سانتر عالی از بنزما رو خراب کرد). در باقی دقایق، هیچ دوندگی‌ای و پرسی انجام نمیداد. با این حال، خوبه که گل زد و لبخندی رو صورتش شکل گرفت.

وقتی کل تیم خوب کار میکنه، سخته بگی کی بهترین بوده. اما به نظرم بنزما و مودریچ فوق‌العاده بودن.

سولاری نیمه دوم کاملا اتلتیکو رو کیش و مات کرد. نزدیک به ۷۰٪ مالکیت توپ تو نیمه دوم مال رئال بود.

خبر خوب اینکه راموس کارت نگرفت و به بازی بعدی لالیگا میرسه.

kasra_khan2003
10-02-2019, 06:47
پشت دورازه کورتوا

موش - Rat

هواداران اتلتیکو مادرید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg

albertxx
10-02-2019, 16:42
خبر خوب اینکه راموس کارت نگرفت و به بازی بعدی لالیگا میرسه.

من نمیدونم چرا ملت فکر میکنن راموس کارت نگرفته و به بازی بعدی لالیگا میرسه یعنی خوبه ؟؟ :n29:

این فاجعه هست و همچنین خطرناک
3 بازی بعدی لالیگا به این شکل هست

خیرونا - برنابئو
لوانته - میهمان هستم
بارسا - برنابئو

بهترین بازی بود تا کارت بگیره و بازی با خیرونا که میشه گفت راحت هست رو از دست بده
الان اگه بازی با لوانته کارت بگیره الکلاسیکو رو از دست میده و اگه بازی با خیرونا کارت بگیره بازی تو خونه لوانته رو از دست میده

آسونترین بازی که باید کارت میگرفت تا محروم بشه همین بازی بود :n27:

albertxx
11-02-2019, 02:42
از بازی دیشب 2 تا تصویر ثبت شده که بسیار جذابه :n10:

تصویر اول مربوط به حرکت راموس هست
مثل اینکه حرکت مشابه دلقک بازی های گریزمان که مثل دلقک بالا و پایین میپره بعد گل :n02:

تصویر دوم هم جواب بیل به مسی فنا و اعتراضشون نسبت به داوری
بیلم همون لحظه جوابشون رو داده :n09:

در گفتار عامیانه به این حرکت میگن تا دسته ............ :n02:

kasra_khan2003
11-02-2019, 07:51
عاقا حرکت بیل واقعا زشت بود، تو انگلستان حتما محرومش میکردن.

اختلاف با صدر شد ۶ امتیاز. فوق‌العاده هست این سولاری.

با اینکه وار خیلی از بازی‌ها به ضرر ما کار کرد و ازمون امتیاز گرفت، بازم موفق شدیم تو دو هفته ۴ امتیاز از اختلاف کم کنیم.

albertxx
11-02-2019, 18:00
خیلی جالبه
تو این سالها اکثرا آتلتیکو یه مدعی بود و همیشه واسه رئال دردسر ایجاد میکرد
ولی یه آمار جالب به ثبت رسیده از دربی های تو خونه آتلتیکو

فقط 1 باخت تو خونه آتلتیکو ؟؟ اونم فکر کنم همون 4-0 بود که بعدش رونالدو جشن تولد گرفت ! :n02:
البته آمار مربوط به لالیگا میشه

albertxx
11-02-2019, 18:53
از اول فصل میشد حدس زد که مارسلو میخواد بره پیش رونالدو
اصلا افت مارسلو هم میتونه به خاطر همین باشه که تا فصول قبل به دلیل هماهنگی با رونالدو عملکرد بالایی داشته و الان که رونالدو رفته مارسلو تو خط حمله کمبود حس میکنه و نمیتونه اون درخشش رو تو فاز حجومی داشته باشه
هیچ ارتباطی بین وینیسیوس ( قبلش آسنسیو ) و مارسلو وجود نداره و مارسلو قشنگ ترکیب اصلیش تو فاز حجومی رو از دست داده ( رونالدو )

ولی این حدس ها کم کم داره جدی میشه و مارسلو تو مصاحبه امروزش گفته یووه تیم بزرگیه و من فعلا با رئال قرار داد دارم
این یعنی میشه گفت رفتنیه و حدس و گمان ها به حقیقت خواهد پیوست

در مورد جانشینش هم قطعا رگیلون بخواد به همین روند ادامه بده راحت میتونه آینده درخشانی داشته باشه
واسه نیمکت هم فکر کنم برگردوندن اشرف از دورتموند میتونه خوب باشه
تو دورتموند اکثرا دفاع چپ بوده و مثل اینکه خوبم ظاهر شده ( 16 ثبت بازی داره این فصل )
بهترین موقع هست در کنار همین پوست اندازی تیم که مارسلو رو به یه قیمت خوب بدیم بره

albertxx
13-02-2019, 22:30
آقا 2 تا سوال فنی :n02:

این هازارد که تقریبا میشه گفت داره میاد رئال دقیقا پست بازیش چیه ؟؟
ما که هرچی بازی ازش دیدیم وینگر چپ بود !! :n13: خب الان تو همین پست وینیسیوس فوق العاد داره میدرخشه و خرید هازارد و نیمکت نشین کردن وینیسیوس فوق العاده بد میتونه باشه
از طرفی ما تو همین پست آسنسیو رو هم داریم که تازه به روزای اوج برگرده خوب کار میکنه !
خرید هازارد اول فصل که تیم بعد رفتن رونالدو تو سراشیبی بود منطقی بود ولی الان که وینیسیوس خودشو اثبات کرده فکر نکنم خریدش منطقی به نظر بیاد !

بجز اینکه هازارد بازیکن چند پسته باشه ! :n13:

-----------

مورد دوم اینکه
امروز خبر رسید اینتر به دلیل حواشی ایجاد شده بازوبند کاپیتانی رو از ایکاردی گرفته :n13:! ایکاردی هم با تیم برای مسابقه اروپایی سفر نکرده ! :n29:
خب یعنی رئالی بدونیمش ؟؟ بند خریدش هم 110 میلیون هست که گویا تا 2 هفته اول خرید تابستانی فعاله و بعد این 2 هفته رئال باید با اینتر مذاکره کنه !

واقعا به کار رئال میاد ؟؟ چون با تعاریفی که ازش شنیدم مثل کین نیست و یه لول میشه گفت پایینتره ! ( فوتبال ایتالیا پیگیر نیستیم :n02: )
نظرتون راجب به ایکاردی چیه ؟؟
البته به نظرم آرش برهانی هم بیاریم از کریم بهتره چه برسه ایکاردی :n31:

albertxx
14-02-2019, 02:15
سولاری فکر کنم به چیزی که میخواست رسید - خسته نکردن بازیکن ها و گرفتن نتیجه مورد نظر
آزاکس واقعا خوب بازی کرد ولی حریف تجربه بالای بازیکنای رئال نشدن

بدون شک راموس در حال حاضر میشه گفت بهترین مدافع میانی اروپاست ! با تجربه و مطمعا و با قدرت کاپیتانی بالا
نیمه اول و به اضافه نیمه دوم تا دقایق 70 که آزاکس فشار میاورد راموس یه تنه دفاع رو جمع میکرد و خیلی ها حمله حریف رو خنثی میکرد
کارت زردی هم که گرفت خیلی هوشمندانه بود و خودشو از بازی بعد محروم کرد - بازی که میشه گفت آسون خواهد بود و مشکلی نخواهیم داشت
چون اگه این محرومیت به مراحل بعد کشیده میشد احتمال داشت فاجعه فصل قبل جلوی یووه پیش بیاد که نزدیک بود با محرومیت راموس حذف بشیم !

و دومین ستاره امشب هم مودریچ بود که فوق العاده پرتلاش و باتاثیر بازی میکنه . هر جای زمین که نیاز بود مودریچ حضور داشت و میدان داری میکرد
مودریچ و راموس بدون شک از بهترین های حال حاضر و چند سال اخیر رئال بودن
بقیه بازیکنا هم خوب ظاهر شدن و عملکرد مثبتی داشتن

از طرفی بیل و وازکز میشه گفت بدترین بازیکنان رئال هستن ! بیل فقط بازی میکنه که فصل تموم بشه چون خودشم میدونه آخر فصل رفتنیه
از اون طرف هم بنزما که واقعا نمیشه بهش به عنوان یه مهاجم زهردار نگاه کرد !
ببینید اوضاع رئال چقدر فاجعست تو خط حمله که بنزما و وازکز و بیل تعویض های هجومی هستن !!!

آسنسیو هم فکر کنم خیلی دلش میخواست گل بزنه و خودشو ثابت کنه - بنده خدا هرچی توپ میگرفت شوت میزد تا اینکه بالاخره گل شد
با دیدن رو فرم بودن وحشتناک وینیسیوس قطعا نیمکت نشینی طولانی مدت رو احساس کرده

و در آخر وینیسیوس که فکر نکنم بشه تو 2 خط خلاصش کرد :n02:
فقط و فقط آینده دار و فوق العاده
اگه رو قدرت بدنی و سرعتش کار کنه بدون شک سالیان یعد حرف های زیادی در موردش خواهیم شنید

:n16:

kasra_khan2003
14-02-2019, 09:13
متاسفانه راموس با کارتی که گرفت، بازی بعدی رو فکر کنم از دست داد.

رئال برگشت رو بخواد همینجوری کار کنه، تضمینی نیست که صعود کنیم.

یکی از بهترین بازی‌های وینیشس بود، اونم تو لیگ قهرمانان.

بازی بعدی: بازی با خیرونا تو برنابئو - یکشنبه ۲۸ بهمن - ساعت ۱۴:۳۰

D o l f i n
14-02-2019, 09:27
رگیلون تو فاز دفاعی خوبه ولی تو حمله متاسفانه لنگ میزنه. مارسلو اگه سریعتر خودش رو جمع نکنه ما تو فاز حمله جلو تیم‌های قوی به مشکل میخوریم اونم با این وضعیت هجومی تیم. متاسفانه اون طرف کارواخال هم مثل فصل قبل بازی نمیکنه. به نظرم باید یکی دو بازی به ادریوزولا اعتماد کنه. سولاری باید اسنسیو رو هم جمع کنه استعداد بالایی داره ولی این همه تک‌روی برای یک گل اصلا خوب نیست.می‌تونستیم حداقل یک گل دیکه بزنیم. تو بازی دیشب بیل و واسکز انگار وجود نداشتن. بنزما خوب یا بدکل بازی رو در حال دوندگی هست و تلاش می‌کنه ولی بیل محو بازی می‌کنه. تو دروازه هم باید رقابت شدیدتر بشه تا کیفیت دروازه‌بان‌ها بالاتر بره.
مودریچ و کروس هم احتیاج به تعریف ندارند. کاسمیرو هم داره نزدیک میشه به روزهای خوبش.
در کل ازمون خوبی بود. زیر خوب پرسی قرار گرفتن و راموس دوباره خودش رو نشون داد تو یک صحنه سه بار توپ رو قطع کرد.

nw_nk
14-02-2019, 13:53
راموس: 100 درصد موافق VAR هستم

رئال مادرید امشب در دیداری جذاب و نفسگیر موفق شد در آمستردام با نتیجه 1-2 بر اژاکس پیروز شود.

رئال در نیمه اول تحت تاثیر بازی خوب آژاکس قرار داشت و خوش شانس هم بود که گل این تیم توسط وی ای آر مردود اعلام شد. در نیمه دوم اما رئال به خوبی از دو موقعیت خود استفاده کرد و به دو گل رسید تا حالا نیمی از راه صعود را طی کرده باشد.

سرخیو راموس، کاپیتان رئال در پایان بازی گفت:« جو فوق العاده ای بر ورزشگاه حکمفرما بود. باید به این هواداران و نیز باشگاه آژاکس که فوتبال بسیار خوبی را بازی می کند، تبریک گفت. آنها تیمی بسیار باشخصیت نشان دادند. آژاکس خیلی شدید پرس می کرد و اجازه نمی داد فکر کنیم. باید تغییر برنامه می دادیم تا از فضای خالی پشت مدافعان این تیم استفاده کنیم و در نیمه دوم همین کار را کردیم. خیلی مهم است که بتوانید دست حریف را بخوانید و خوشبختانه روی برنامه ای که داشتیم در دو ضدحمله به گل رسیدیم. برای این پیروزی زجر کشیدیم اما در هر صورت برد تعیین کننده ای بود.»

وی ای آر:« 100 درصد موافق و مدافع وی ای آر هستم. به تدریج نیز همه به این قضیه عادت خواهند کرد. وی ای آر برخی مواقع به ضرر ما شده و برخی مواقع مثل امشب به سود ما.»

ششصدمین بازی برای رئال:« رسیدن به این تعداد بازی در رئال ساده نیست. امیدوارم بازی های بسیاری بیشتری هم انجام دهم. هر روز با شوق و اشتیاق اینکه کاپیتان چنین تیمی هستم، کار را شروع می کنم.»

kasra_khan2003
14-02-2019, 15:32

kasra_khan2003
14-02-2019, 15:38
احتمال ۴ تا ۱۲ جلسه محرومیت برای بیل.

بهتر :دی

albertxx
14-02-2019, 17:11
احتمال ۴ تا ۱۲ جلسه محرومیت برای بیل.

بهتر :دی

بیل افت کرده ولی بودنش بهتر از نبودنش هست ( اینو وازکز جفت تعویضی هم هستن ولی بیل حداقل 2 تا گل میزنه )

فکر کنم لالیگا تازه متوجه اینجور خوشحالی کردنا شده !
از این بدترش رو بازیکنان بارسا ( پیکه و مسی ) واسه هوادارا به خصوص هواداری رئال انجام دادن
ولی خب قعا محرومیتی در کار نبوده واسشون !!!

یه نکته فوق العاده جذاب وجود داره
به محض کم شدن اختلاف امتیاز بین رئال و بارسا و زنده شدن لالیگا برای رئال سریع محرومیت شروع شد !!!
مشابه همین محرومیت فصل قبل بود که با محروم کردن 5 جلسه ای رونالدو عملا لالیگا رو برای رئال به اتمام رسوندن !

نکته جالبتر اینجاست که کف محرومیت رو 4 جلسه در نظر گرفتن
حالا 4 بازی بعدی رئال با کیه ؟؟ خیرونا - لوانته - بارسا - بارسا !!!

خلاصه این محرومیت اینجوری میشه : تا آخر فصل محروم میشه تا اختلاف امتیاز کم نشه یا حداقل بازی با یارسا رو از دست بده
اینجور محرومیت ها عادیه واسه رئال وقتی که رقابت تو کورس داغ میشه

kasra_khan2003
15-02-2019, 09:03

لالیگا نسبت به پرتاب عروسک موش (پول، سکه، فندک و بتری نوشیدنی)، و پلاکارت‌های بزرگی که هوادارای اتلتیکو خطاب به کورتوا نشون دادن، هیچ واکنشی نشون نمیده ولی دربرابر بیل...

albertxx
15-02-2019, 14:58
لالیگا نسبت به پرتاب عروسک موش (پول، سکه، فندک و بتری نوشیدنی)، و پلاکارت‌های بزرگی که هوادارای اتلتیکو خطاب به کورتوا نشون دادن، هیچ واکنشی نشون نمیده ولی دربرابر بیل...

آخه مشکل اینجاست
اگه بخواد با اینجور وحشی گری و خوی حیوانی هوادارا مبارزه کنه و جریمه در نظر بگیره

اونوقت بعضی از تیما که به جای موش با کله خوک رابطه خوبی دارن :n10: احتمالا کل فصل بدون تماشاگر باید بازی ها رو دنبال کنن :n09:

لالیگا جایی نمیخوابه که زیر بارسا آب بره ! :n02:

SA3EDLORD
15-02-2019, 21:03
سلام.
آقا این حرفا چیه میگید.
خوشحالیش فوق العاده زشت بود حقشم هست حتی بیشتر از 4 جلسه محروم بشه.
حالا چون ما با بارسا بازی داریم محرومش نکنن؟
خود بیل باید به فکر بازی با بارسا میبود و خوشحالی بیخود نمیکرد. والا:n15:
دیگه ما باید از 4 تا مسی فن طرفداریمون سالم تر باشه که

albertxx
15-02-2019, 22:26
سلام.
آقا این حرفا چیه میگید.
خوشحالیش فوق العاده زشت بود حقشم هست حتی بیشتر از 4 جلسه محروم بشه.
حالا چون ما با بارسا بازی داریم محرومش نکنن؟
خود بیل باید به فکر بازی با بارسا میبود و خوشحالی بیخود نمیکرد. والا:n15:
دیگه ما باید از 4 تا مسی فن طرفداریمون سالم تر باشه که

الان کسی خوشحاله از این خوشحالی بیل ؟ :n02:
اصل حرف این بود که بیل جواب توهین هوادارها رو داد ولی مشکل نوع برخورد هست

انواع موش و.... واسه کورتوا پرت شد و یا خوشحالی های بدتر از این رو بارسایی ها انجام دادن ولی نمیدونم چرا همیشه رئالی ها محروم میشن
اونم تو همچین موقعیت حساسی که رقابت اوج گرفته !
نوع برخورد دوگانه لالیگا نسبت به این موضوع مورد اعتراضه

ضمنا
اگه واقعا نیت پاکی نسبت به رئال دارید باید خوشحال باشید
حداقل اینه محرومش میکنن دیگه نمیبینمش ! کمتر حرس میخوریم :n02: اگرچه از وازکز بهتره ولی وحشتناک فاجعست

یه نکته مثبتی که محرومیت بیل داره اینه که اگه باشگاهی بخواد آخر فصل اینو بخره باید سالم بخره و احتمال داره تا آخر فصل مصدوم بشه
پس با این محرومیت دیگه بازی نمیکنه و مطمعا هستیم که تا آخر فصل سالمه و میشه فروختش !:n02::n02:
فقط باید دید استاد بزرگ پرز چه تیمی رو پیدا میکنه که اینو بکنه تو پاچشون ! :n02: تیمای عربی و چینی خیلی خوبن
وگرنه تیمای اروپایی چون اول با غقلشون تصمیم میگیرن بعد میخرن احتمال داره سراغ بیل نیان

Altairezio
16-02-2019, 00:02
ما شالله این رسانه های پدر صلواتی عجب دست به عکسی دارن....
راموس اومده چیزی رو که گفته رو جمو جور کنه برگشتن سریع عکسشو که به نیمکت داره میگه کارت بگیرمو رو کردن :| یعنی دهنشون آسفالت :|
+
خوشحالی بیل فک نکنم اون منظوری باشه که ما فک میکنیم.....شاید داشته یه منظور دیگه رو می رسونده...باید ازش توضیح بخوان....فک نکنم در این حدم بی تربیتی بکنه....

albertxx
16-02-2019, 16:19
در رابطه با تکروی آسنسیو تو بازی با آزاکس !
بنده خدا از بس علاقه داشت گل بزنه که همچین آمار عجیبی رو به جا گذاشت

بعد تعویض گویا 4 تا پاس به بازیکنان داشته و 5 شوت به سمت دروازه حریف !:n02:

اگه درست باشه که باید یه فکری به حالش بشه ! اینجور نمیشه هرکی بخواد خودشو اثبات کنه بیاد واسه خودش تکروی داشته باشه !

D o l f i n
16-02-2019, 16:21
آسنسیو کلا تک‌روی زیاد داره. زمان زیدان هم زیاد تک‌روی میکرد.
یه غروری تو رفتارش هست. این غرور به رونالدو کمک کرد و شد اونی که باید بشه. ولی در نورد آسنسیو فکر نمیکنم بهش کمک کنه.

kasra_khan2003
17-02-2019, 09:50
بیل هنوز هم اسپانیایی صحبت نمیکنه، اونقوت وینیشس از یک سال قبل اینکه بیاد مادرید کلاس‌های زبان اسپانیایی رو شروع کرد و الان تو رختکن اسپانیایی صحبت میکنه.

omidscafild
17-02-2019, 14:00
از این بدترش رو بازیکنان بارسا ( پیکه و مسی ) واسه هوادارا به خصوص هواداری رئال انجام دادن
ولی خب قعا محرومیتی در کار نبوده واسشون !!!

یه نکته فوق العاده جذاب وجود داره
به محض کم شدن اختلاف امتیاز بین رئال و بارسا و زنده شدن لالیگا برای رئال سریع محرومیت شروع شد !!!
مشابه همین محرومیت فصل قبل بود که با محروم کردن 5 جلسه ای رونالدو عملا لالیگا رو برای رئال به اتمام رسوندن !

نکته جالبتر اینجاست که کف محرومیت رو 4 جلسه در نظر گرفتن
حالا 4 بازی بعدی رئال با کیه ؟؟ خیرونا - لوانته - بارسا - بارسا !!!

خلاصه این محرومیت اینجوری میشه : تا آخر فصل محروم میشه تا اختلاف امتیاز کم نشه یا حداقل بازی با یارسا رو از دست بده
اینجور محرومیت ها عادیه واسه رئال وقتی که رقابت تو کورس داغ میشه

سلام. حالت خوبه برادر ؟!
میتونی بگی توهین آمیزترین خوشحالی که مسی و پیکه جلو هوادارای رئال انجام دادن چی بوده ؟! چون من یادم نمیاد حقیقتا ! همین کارواخال اگه یادت باشه تو نیوکمپ فاک نشون داد آیا محروم شد ؟! یه نمونه متناقض از بارسا مثال بزن مثل من.

بعدم طرف داورو هل میده یا خوشحالی بعد از گلش یه فحش نون و آبداره بازم تقصیر بارساس ؟! :) نکن این کارارو با خودت!

در مورد بازی با آژاکس واقعا هوادارای رئال باید راموس رو بپرستن. یعنی قشنگ بنظرم بازیو درآورد برا رئال. از نظر اخلاقی یه مقدار زیادی مشکل داره ولی از نظر فنی واقعا عالیه. فقط خواهشا دو بازی محروم شد نیاید بگید تقصیر بارساس :n02:

در مورد بازی برگشت بنظرم رئال اگه همینجور کار کنه یه رئال - شالکه دیگه بوجود میاد. حتما یادتون هست اون بازیو که شالکه اومد مادرید و کم مونده بود حذفتون کنه. آژاکس واقعا تیم خوبیه و بدون راموس شاید شب خوبی در مادرید اتفاق نیوفته.

kasra_khan2003
17-02-2019, 16:34
از نظر اخلاقی یه مقدار زیادی مشکل داره ولی از نظر فنی واقعا عالیه

Speaking of the devil

یه بازی بسیار بد از راموس و دوباره لالیگا دورتر از همیشه شد.

از تیم ۱۶م جدول که فقط ۱۰ دقیقه بازی کرد، ۲-۱ تو برنابئو باختیم.

دبه‌های مناسب برای این باخت: ساعت بد بازی (آفتاب میخورد تو چش بچه‌ها)، و برنامه‌ی فشرده‌ی بازی‌ها :n02::n02::n02:

D o l f i n
17-02-2019, 16:50
بازم مشکل در حمله‌اس هنوز.
آسنسیو واقعا برای من یکی خیلی رو مخه. اینقدر تک‌روی بی مورد و بی هدف.
مارسلو اگه با وینی جفت و جور بشه سمت چپ کولاک میکنیم. ولی تو این بازی هیچ هماهنگی با آسنسیو بازم بخاطر تک روی نداشت.
بیل بود و نبودش یکی شده.
نیمه اول هم از بس بازی رو ساده کرفته بودن انگار داشتن تمرین می‌کردن.

nw_nk
17-02-2019, 20:06
نکته آماری؛ رئال مادرید در نه دیدار اخیر که مارسلو را از ابتدا در ترکیب داشته، متحمل شش باخت شده است!

albertxx
17-02-2019, 22:01
همون اواسط فصل هم گفتم این فصل گذراست ولی نتایج خوب سولاری کمی امیدوارمون کرد ( اگرچه تو چمپیونز و کوپا هنوز شانس هست )
ولی واقعا تیم بدون ستاره نمیتونه کاری کنه و بدون خرید بزرگ مشکل داریم

بازی رو ندیدم ولی اونطور که تو اینیستاگرام فهمیدم مارسلو ضعیف کار کرده
مارسلو هرچقدر واره رئال زحمت کشید دستش درد نکنه ولی واقعا این مقدار افت معنی نمیده و در آخر فصل رفتنش هم به نفع رئاله هم خودش
اولین بازی فصل فقط به خاطر یه حرکت نمایشی سوپرکاپ اروپا رو از دست دادیم و کل فصل هم به شدت ضعیف کار کرد
بعد الکلاسیکو اگه این فرصتی دوباره محاسبه بشه به نظرم آخرین فرصت باید باشه
دیگه نمیشه روش حساب کرد
اگرچه همیشه تو دفاع لنگ میزد و تو حمله خوب بود ولی الان کلا تعطیل شده

در مورد فاز هجومی
از نیمه زمین جلوتر هرکی رو داریم باید بفروشیم ! بیل - بنزما و وازکز و آسنسیو
این 4 نفر رو جمع کنی عرضه تکون دادن خودشون رو ندارن چه برسه به اینکه بخوان بازی رو در بیارن

فقط منتظر آخر فصل و تغییرات باید موند
این فصل جامی هم نگرفتیم مشکلی نیست و توقعی هم نداریم ( اگه گرفتیم دست سولاری درد نکنه )
بیرون انداختن اون 4 تا نخاله قشنگ تیم رو شاداب میکنه

Layken
22-02-2019, 00:19
هزار روز است که رئال پادشاه اروپا مانده است :n12:

albertxx
22-02-2019, 08:04
هزار روز است که رئال پادشاه اروپا مانده است :n12:

یعنی هزار روز است که بارسا در مرحله یک چهارم مانده است ؟؟ :n09:

albertxx
22-02-2019, 16:21
خبر رسیده که مودریچ سر تمدید قرارداد با رئال به توافق رسیده :n12:
میشه گفت بهترین خبر تمدید تو سالیان اخیر بود !:n01: مودریچ در کنار راموس تقریبا میشه گفت تاثیر گذارترین بازیکنان حال حاضر رئال هست

خبر دوم اینکه چلسی از 2 پنجره نقل و انتقالاتی محروم شد
اول اینکه قضیه هازارد چی میشه ؟؟ اگه قرار باشه بازم این تابستون نیاد و بعدش بیاد همون بهتر که اصلا نیاد چون دیگه سنش زیاد میشه ( اگرچه به نظر خودم به وینیسیوس بازی برسه در کنار آسنسیو خیلی بهتره )

دوم کواچیچ !
که با این وضعیت جلسی نمیتونه قراردادش رو دائمی کنه
خیلی از جایگزینی واسه مودریچ صحبت میشه ولی گویا خودش راضی نیست
الان بحث سر اینه اون نامه خداحافظی که زده دقیقا چی میشه ؟؟؟ :n02: میاد رئال و بعد دوباره فروخته میشه ؟ ( یا قرض میدن ؟ )
موقع رفتن زیاد زر زر کرد
به قول یه بنده خدایی میگفت وقتشه کواچیچ رو برگردونیم و یه تی ( طی ؟ :n02: ) بدیم دستش تا دستشویی های برنابئو رو بشوره :n09:

kasra_khan2003
25-02-2019, 06:25
بیل خیلی خوب کار میکنه، حالا بعد گل شادی هم نمیکنه؟ فقط جو تیم رو بهم میریزه

پنالتی دوم به نظرم اشتباه بود. تماسی وجود نداشت.

اما پاسخ کارواخال به توییت اتلتیکو مادرید هم قشنگ بود: پیشنهاد میکنم Heart of the Tenth و Eleventh رو تماشا کنید، من DVD هر دوتا رو دارم.

اشاره به قهرمانی‌های رئال تو CL مقابل اتلتیکو مادرید.

albertxx
25-02-2019, 07:09
بیل خیلی خوب کار میکنه، حالا بعد گل شادی هم نمیکنه؟ فقط جو تیم رو بهم میریزه
.

تنها دلیلی که آدم دلش به حال بیل میسوزه اینه که مصدومیت هاش دست خودش نیست ! و این افتش هم از همون مصدومیت ها هست
وگرنه خوشحالی نکردنش دلیلی نداره

اما پاسخ کارواخال به توییت اتلتیکو مادرید هم قشنگ بود: پیشنهاد میکنم Heart of the Tenth و Eleventh رو تماشا کنید، من DVD هر دوتا رو دارم.

اشاره به قهرمانی‌های رئال تو CL مقابل اتلتیکو مادرید.

بعی مواقع احساس میکنم یه مشت بچه سال پیج اتلتیکو رو مدیریت میکنن
قشنگ پست ها و توئیت های بچه گانه !
بعد بازی با رئال هم صحنه خطا رو گذاشته بودن که خارج محوطه بود و یا مثلا همین توئیت دیشب !
کلا یه سری پست های خاله زنکی از یه باشگاه به این بزرگی :n13:

انگار واقعا جوگیر هستن و چون یه چند سالی هست مطرح شدن عقده برشون داشته
فقط بچه بازی و خاله زنکی !

nw_nk
25-02-2019, 11:05
شبی که داور با وجود بازبینی از طریق VAR اشتباه کرد

در دیدار رئال مادرید در خانه لوانته، در اواخر بازی کاسمیرو با یک شبیه سازی قابل تشخیص در محوطه جریمه حریف، خودش را با شدت تمام به زمین انداخت و داور را مجاب به اعلام یک ضربه پنالتی مهم به سود کهکشانی ها کرد.

جالب اینجاست داور چندین بار این اتفاق را با استفاده از تکنولوژی بازبینی صحنه مشاهده کرد اما باز هم تصمیم وی تغییری نکرد تا رئال مادرید با بهره گیری از یک اشتباه مسلم داوری به گل دوم رسیده و در شبی که دیرک دروازه دو بار به مددش آمد، در خانه لوانته به یک پیروزی مهم دست پیدا کند.

دانلود ویدئو

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D9%BE%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%84)

عکس، شرح و ویدئو: سایت ورزش سه

nw_nk
26-02-2019, 19:17
نشریات اسپانیا؛ بارسا نگران داوری ال کلاسیکو

فردا در برنابئو، رئال مادرید و بارسا دیدار برگشت نیمه نهایی کوپا دل ری را برگزار خواهند کرد.

پس از اتفاقات بازی اخیر رئال و لوانته و اعلام یک پنالتی مشکوک به سود کهکشانی ها، امروز هر دو نشریه چاپ بارسلون هشدار داده اند که ممکن است اتفاق مشابه در ال کلاسیکو رخ دهد و بازیکنان بارسا نگران این قضیه هستند.

مارکا: در ال کلاسیکو مشکل را حل کن

اسپورت: زنگ خطر

ادامه

D o l f i n
27-02-2019, 10:55
دست پیش گرفتن پس نیفتن[emoji16]
بابا شما خودتون استادید. داور تو بازی‌های شما کاره‌اب نیست.
هنوز جوهر ثبت اون میمون‌بازی‌های بوسکتس و دنی الوز و زیرابی زدن‌های مسی تو تاریخ خشک نشده.
جای این اراجیف برید اون چاه پیکه رو ببندید که تعفنش کل اسپانیا رو برداشته.

jack82
28-02-2019, 01:17
28ساله دارم فوتبال میبینم و تا به این بازی همچین چیزی ندیده بودم.بازی که باید درمجموع با اختلاف چهار پنج گل به نفع ما تموم میشد کاملا برعکس شد.اینکه فوتبال بدترین روی خودش رو به ما نشون داد یه طرف و جار و جنجال دوستان بارسایی هم تو چند روز گذشته یک طرف که قشنگ جواب داد .پنالتی واضح رو نیمه اول روی وینیسیوس نگرفت که صد البته میتونست جریان بازی رو کلا عوض کنه .امیدوارم دوستان بارسایی راضی شده باشن.
واقعا موندم به وینیسیوس تبریک بگم یا فحش بدم
بدون شک در کنار اتفاقات فوتبال وینیسیوس و راموس و داور بیشترین نقش رو تو این نتیجه داشتن و عملا بارساییها هیچ کاری نکردن.و صد البته خامی سوالاری که بعد از گل اول باید خیلی پخته تر عمل میکرد و جلوی احساسی شدن بازی تیم رو میگرفت.
خدا وکیلی چی میشه گفت درباره این بازی اخه.به قول دوستمون بیشتر شبیه جک بود این نتیجه و این بازی
پ ن: اونور نظرات دوستان بارسایی رو خوندم و بع جز شرم اور واژه دیگه ای پیدا نمیکنم برا نظزاتشون.اقا بردین بنده هم تبریک میگم بهتون ولی دیگه خوذتوننو در حد چی پایین نیارید.نمیدونم چرا ولی همش احساس میکنم اون پست ها رو فقط بچه های ۱۴ پونزه ساله میتونن بنویسن

albertxx
28-02-2019, 07:48
آخرین باری که سبک یه مربی اینجوری تو الکلاسیکو مسی و بارسا رو محو کنه یادتون میاد ؟؟؟
یعنی جزو معدود بازیهایی بود که به طور کامل برتر از بارسا بودیم و بارسا واقعا حرفی واسه گفتن نداشت
سبک بازی سولاری کاملا بارسا رو قفل کرد و هیچکاری نتونستن انجام بدن برخلاف دوران قبل که میشد گفت اونقدرها نسبت به حریف برتری نداشتیم ( تمام ادوار گذشته در بهترین حالت یا برابر بودیم یا کمی برتری داشتیم چه زیدان و آنچلوتی و .... البته بجز زمان مورینیو که واقعا تیم برتر بودیم و حرفی نیست )

بزرگترین مشکل تیم یه تمام کننده هست که اگه وجود داشت نیمه اول راحت 2 3 تا میتونستیم بزنیم
وینیسیوس میشه گفت بی نظیر بود ولی چون تجربه کافی رو نداره نمیتونه تمام کنندگی خوبی داشته باشه ولی با تمام وجودش داره بهترین موقعیت ها رو خلق میکنه
از بیرون محوطه به راحتی توپ رو تا 6 قدم میبیره و چون متاسفانه کسی تو نوک نداریم که توپ رو بهش بده مجبوره خودش تمام کنه
هیچ بازیکنی در دسترس وینیسیوس نیست که بخواد توپ رو بهش برسونه ( نه بنزما و نه وازکز نمیتونن درست خودشون رو تو موقعیت قرار بدن )
بنزما که عملا همون مرد بازی های خیرونا و بتیس هست و تو بازی های بزرگ همون بی بخار همیشگی

بزرگترین مشکل تیم تو 3 4 فصل اخیر که به چشم نمی اومد ( اگرچه معلوم بود ) تمام کنندگی از راست و مهاجم نوک بود
رونالدو که وینگر چپ بود علاوه بر کار خودش با گلزنی نقطه ضعف وینگر راست و مهاجم نوک رو هم پوشش میداد و جور کل 3 پست هجومی رو میکشید
الان با رفتنش دقیقا تو هر 3 پست داریم لنگ میزنیم و مجموع تمام کنندگی ما در حد متوسط هم نیست

در کنار وینیسیوس دیشب بازی رگیلون خیلی به چشم می اومد - یعنی یه سر و گردن از خود وینیسیوس هم بهتر بازی میکرد و جنگندگی داشت
این اگه زمان اوج مارسلو هم میبود قطعا حریف خطرناکی واسش محسوب میشد
چون مارسلو واقعا تو فاز دفاعی تعطیله ولی دیشب سمت رگیلون کاملا بیمه بود و همچنین تو فاز هجومی هم فعال

وازکز هم نشون داد اگرچه بازیکن تاپی نیست ولی فوق العاده تو کار دفاعی کار میکنه و میتونه ذخیره خوبی واسه آینده باشه
البته به شرط اینکه راضی به نیمکت نشینی بشه واسه فصول بعد
هرچقدر تو فاز هجومی نابوده به جاش تو فاز دفاعی عالیه و پشت کارواخال رو خوب پوشش میداد و کمک میکرد
نیمه اول فکر کنم یه آمار نشون داد که بیشترین مقدار دوندگی رو داشت حتی بیشتر از بازیکنان بارسا

اگه سولاری همینجوری ادامه بده و نشون بده که صاحب سبک هست و میشه بهش اطمینان کرد و مرد بازیهای بزرگ هست فکر کنم ادامه دادن باهاش فوق العاده میتونه باشه
بازی دیشب خیلی آدم رو امیدوار میکرد به سبک تیم ( برخلاف زمان زیدان و آنچلوتی که تیم اکثرا رو نبوغ فردی بازیکنان و حرکات انفجاری فردی پایه ریزی میشد )
الکلاسیکو بعدی و بازی های حذفی چمپیونز عیار کامل سولاری رو نشون میده و نتیجه قطعی میشه گرفت از ادامه کار با سولاری

آخر فصل پرز قطعا باید دست به خرج بزنه و تیم رو زیر و رو کنه وگرنه فصل بعد نابود هستیم
بیل - بنزما - ماریانو - ایسکو - مارسلو و حتی خود وازکز همگی باید به فروش برن و بازیکن جدید گرفته بشه به خصوص وینگر راست و مهاجم نوک
این تیم اگه دیشب یه کین تو نوک و یه ام باپه سمت راستش بود شگفتی رقم میزد

فکرش رو کنید این همه موقعیت سازی وینیسیوس آخرش به یه تمام کننده به اسم رونالدو میرسید :n15:( اگرچه با رونالدو هم پسته )
اونوقت نتیجه رو حدس بزنید ......

nw_nk
28-02-2019, 10:35
راموس؛ اجازه ندهید شش تایی یمان کنند!

سرخیو راموس، کاپیتان باتجربه رئال مادرید، بعد از دریافت گل سوم تیمش به شدت عصبانی بود.

فرصت سوزی های رئال مادرید در نیمه اول دیدار برابر بارسلونا باعث شد حریف باتجربه در نیمه دوم از فرصت های خود به خوبی استفاده کرده و با به ثمر رساندن سه گل، صعود خود به فینال کوپا دل ری را قطعی سازد.

اما جالب اینجاست بعد از به ثمر رسیدن گل سوم بارسا از روی نقطه پنالتی توسط لوییس سوارز، سرخیو راموس نگران دریافت گل های بعدی بود. لب خوانی مارکا نشان می دهد راموس به هم تیمی هایش می گوید اجازه ندهید آنها شش بار دروازه ما را باز کنند.

D o l f i n
28-02-2019, 11:21
آخرین باری که سبک یه مربی اینجوری تو الکلاسیکو مسی و بارسا رو محو کنه یادتون میاد ؟؟؟
یعنی جزو معدود بازیهایی بود که به طور کامل برتر از بارسا بودیم و بارسا واقعا حرفی واسه گفتن نداشت
سبک بازی سولاری کاملا بارسا رو قفل کرد و هیچکاری نتونستن انجام بدن برخلاف دوران قبل که میشد گفت اونقدرها نسبت به حریف برتری نداشتیم ( تمام ادوار گذشته در بهترین حالت یا برابر بودیم یا کمی برتری داشتیم چه زیدان و آنچلوتی و .... البته بجز زمان مورینیو که واقعا تیم برتر بودیم و حرفی نیست )

بزرگترین مشکل تیم یه تمام کننده هست که اگه وجود داشت نیمه اول راحت 2 3 تا میتونستیم بزنیم
وینیسیوس میشه گفت بی نظیر بود ولی چون تجربه کافی رو نداره نمیتونه تمام کنندگی خوبی داشته باشه ولی با تمام وجودش داره بهترین موقعیت ها رو خلق میکنه
از بیرون محوطه به راحتی توپ رو تا 6 قدم میبیره و چون متاسفانه کسی تو نوک نداریم که توپ رو بهش بده مجبوره خودش تمام کنه
هیچ بازیکنی در دسترس وینیسیوس نیست که بخواد توپ رو بهش برسونه ( نه بنزما و نه وازکز نمیتونن درست خودشون رو تو موقعیت قرار بدن )
بنزما که عملا همون مرد بازی های خیرونا و بتیس هست و تو بازی های بزرگ همون بی بخار همیشگی

بزرگترین مشکل تیم تو 3 4 فصل اخیر که به چشم نمی اومد ( اگرچه معلوم بود ) تمام کنندگی از راست و مهاجم نوک بود
رونالدو که وینگر چپ بود علاوه بر کار خودش با گلزنی نقطه ضعف وینگر راست و مهاجم نوک رو هم پوشش میداد و جور کل 3 پست هجومی رو میکشید
الان با رفتنش دقیقا تو هر 3 پست داریم لنگ میزنیم و مجموع تمام کنندگی ما در حد متوسط هم نیست

در کنار وینیسیوس دیشب بازی رگیلون خیلی به چشم می اومد - یعنی یه سر و گردن از خود وینیسیوس هم بهتر بازی میکرد و جنگندگی داشت
این اگه زمان اوج مارسلو هم میبود قطعا حریف خطرناکی واسش محسوب میشد
چون مارسلو واقعا تو فاز دفاعی تعطیله ولی دیشب سمت رگیلون کاملا بیمه بود و همچنین تو فاز هجومی هم فعال

وازکز هم نشون داد اگرچه بازیکن تاپی نیست ولی فوق العاده تو کار دفاعی کار میکنه و میتونه ذخیره خوبی واسه آینده باشه
البته به شرط اینکه راضی به نیمکت نشینی بشه واسه فصول بعد
هرچقدر تو فاز هجومی نابوده به جاش تو فاز دفاعی عالیه و پشت کارواخال رو خوب پوشش میداد و کمک میکرد
نیمه اول فکر کنم یه آمار نشون داد که بیشترین مقدار دوندگی رو داشت حتی بیشتر از بازیکنان بارسا

اگه سولاری همینجوری ادامه بده و نشون بده که صاحب سبک هست و میشه بهش اطمینان کرد و مرد بازیهای بزرگ هست فکر کنم ادامه دادن باهاش فوق العاده میتونه باشه
بازی دیشب خیلی آدم رو امیدوار میکرد به سبک تیم ( برخلاف زمان زیدان و آنچلوتی که تیم اکثرا رو نبوغ فردی بازیکنان و حرکات انفجاری فردی پایه ریزی میشد )
الکلاسیکو بعدی و بازی های حذفی چمپیونز عیار کامل سولاری رو نشون میده و نتیجه قطعی میشه گرفت از ادامه کار با سولاری

آخر فصل پرز قطعا باید دست به خرج بزنه و تیم رو زیر و رو کنه وگرنه فصل بعد نابود هستیم
بیل - بنزما - ماریانو - ایسکو - مارسلو و حتی خود وازکز همگی باید به فروش برن و بازیکن جدید گرفته بشه به خصوص وینگر راست و مهاجم نوک
این تیم اگه دیشب یه کین تو نوک و یه ام باپه سمت راستش بود شگفتی رقم میزد

فکرش رو کنید این همه موقعیت سازی وینیسیوس آخرش به یه تمام کننده به اسم رونالدو میرسید :n15:( اگرچه با رونالدو هم پسته )
اونوقت نتیجه رو حدس بزنید ......

رگیلون تو دفاع عالی بود ولی در حمله حرف شما رو قبول ندارم. نصف تکنیک مارسلو رو هم نداره جاگیری خوبی تو حمله نداره سردرگم بازی میکنه اگه تکنیک مارسلو هم بهش اضافه بشه به نظر من بهترین مدافع چپ دنیا خواهد شد.
ولی حیف از اون همه موقعیت. وازکز هم که تعطیل
بیل رو از اول میزاشت چیزی از دست نمیدادیم.
کسانی هم که دهنشون یک متر برای داوری باز بود بیان بگن داوری چطور بود.

nw_nk
28-02-2019, 11:53
نکته آماری؛ از زمان پیوستن به بارسلونا، سوارز به هیچ تیمی به اندازه رئال مادرید گل نزده است

و نکته مهم دیگر اینکه تعداد پیروزی های بارسلونا و رئال مادرید در تاریخ ال کلاسیکو برابر شد؛ هر یک از دو تیم تاکنون 95 بار فاتح ال کلاسیکو شده اند:

nw_nk
28-02-2019, 14:57
وضعیت پای واران بعد بازی

معلوم نبود سولاری چی به کاسمیرو گفته. همرو از دم می زد. راموس، واران، مسی، سوارز، ... براش فرقی نمی کرد. خودشم زد

Altairezio
28-02-2019, 19:37
دوست عزیز میشه بری تو همون تاپیک غارسا فعالیت کنی؟ما خبر نخوایم از دو تا سایت زرد باید کی رو ببینیم؟
هر بار نوتیف تاپیک میاد میام میبینم این دو تا پست زرد گذاشته....
+
هر بارسایی حداقل تو بازی دیروز فهمید دنیا دست کیه.... یه تیم خر شانس دیگه آدمو وادار می کنه حالت تهو بگیره ....
این وینی اگه رو تمام کنندگیش کار کنه رونالدو ثالثه....
کل تیم خوب بود به جز این بنز....اینو کی میدن بره من نمیدونم....

albertxx
28-02-2019, 21:13
رگیلون تو دفاع عالی بود ولی در حمله حرف شما رو قبول ندارم. نصف تکنیک مارسلو رو هم نداره جاگیری خوبی تو حمله نداره سردرگم بازی میکنه اگه تکنیک مارسلو هم بهش اضافه بشه به نظر من بهترین مدافع چپ دنیا خواهد شد.

مگه من گفتم تو فاز هجومی خوب بوده ؟؟ :n02: نوشتم فعال بوده
منظورم اینه علاوه بر دفاع خوب تو فاز هجومی تلاش زیاد میکرد ولی به هدف نمیرسید
دلیل اصلیش علاوه بر تازه کار بودن اینه که هنوز با وینیسیوس هماهنگ نشده
یکی از دلایلی که دفاع های کناری تو فاز هجومی خوب کار میکنن اینه که با وینگر سمت خودشون هماهنگ میشن

دلایل موفقی مارسلو تو این سالها این بود که فوق العاده با رونالدو هماهنگ بود و جفتشون میدونستن که کی و کجا باید باشن و چیکار کنن
ولی رگیلیون و وینیسیوس هنوز شناختی نسبت به هم ندارن

کسانی هم که دهنشون یک متر برای داوری باز بود بیان بگن داوری چطور بود.

بعد از اینکه پست های ملت رو دنبال میکنی یه چیز رو خوب میفهمی
بحث کردن با این جماعت و حرف زدن بیشتر توهین به شعور خودته

هر بارسایی حداقل تو بازی دیروز فهمید دنیا دست کیه.... یه تیم خر شانس دیگه آدمو وادار می کنه حالت تهو بگیره ....
این وینی اگه رو تمام کنندگیش کار کنه رونالدو ثالثه....
کل تیم خوب بود به جز این بنز....اینو کی میدن بره من نمیدونم....

شانس با بارسا نبود بلکه واقعیت این بود
رئال عالی تر از بارسا بود و موقعیت بیشتری داشت ولی مشکل اینه اگه ما مهاجم داشتیم و حداقل 2 تا موقعیت نیمه اول رو میزدیم
و نیمه دوم هم گل میزدیم اون موقع نتیجه واقعی میشد

مشکل اینه موقعیت رئال چند برابر بارسا بود ولی رئال موقعیتش رو گل نکرد ولی بارسا موقعیتش رو گل کرد
یه تمام کننده داشتیم که وینیسیوس موقعیت ها رو بهشون پاس بده الان نتیجه شگفتی میشد

فقط منتظر فصل بعد هستم
قشنگ تیم باید فروخته بشه و از نو خریده بشه

albertxx
28-02-2019, 21:25
من فقط یه نکته از دیشب یادم رفت و بعد تو اینیستاگرام خوندم به ذهنم اومد
نمیدونم این چه فازیه تیم تا یه گل میخوره دیگه نمیشه جمش کرد !!
واقعا چرا ؟؟
تا یه گل میخوریم اصلا تیم وا میره از هم
راموس هم به عنوان کاپیتان خوب عمل میکنه ولی انگار بعد گل خوردن حکم شکست واسه رئال صادر میشه و بقیه بازیکنا کلا تعطیل میشن
بعد خوردن گل دوم عملا مطمعا بودم دیگه امیدی به نتیجه نیست و تیم نمیتونه برگرده
وقتی کاسمیرو پنالتی داد و قیافش رو نشون داد مشخص بود اصلا واسش مهم نبود پنالتی و هیچکدوم از بازیکنا هم حساسیت نشون نمیدادن
انگار بعد گل دوم میدونستن بازنده شدن ( البته وقتی تعویض هجومی بیل باشه قطعا آدم خودشو بازنده میدونه )

این نکته منفی چند ساله گریبانگیر رئال شده و فکر میکنم یه مربی مثل کلوپ اگه کنار زمین بود با جنب و جوشش تیم رو تهیج میکرد

albertxx
01-03-2019, 09:43
لیست تیم ملی برزیل اعلام شد

وینیسیوس دعوت شده ! که با توجه به درخشش قابل پیشبینی بود ( امیدوارم سرطان مصدومیت تیم ملی بهمون سرایت نکنه )

نکته دوم : دعوت نشدن مارسلو هست !!! یعنی در حد مدافع چپ برزیل هم قبولش ندارن ؟؟
با همین فرمون بره جلو کلا از صفحه روزگار محو میشه !

Altairezio
01-03-2019, 11:45
فقط منتظر فصل بعد هستم
قشنگ تیم باید فروخته بشه و از نو خریده بشه

تیم کلاً خوبه به جز این بنز و بیل...اینا نابود کردن تیمو....
تیم یه مهاجم خوب داشته باشه واقعاً چیزی کم نداریم.
وازکز و آسنسیو و وینی هر کاری میتونن میکنن...انصافاً کمی و کاستی من نمیبینم تو بازیشون....اگه به جای کارواخال خسته ام اودری تو بود بهتر میبود که متاسفانه مهاجمی نبود که استفاده کنه...
و در کل قسمت سوزناک قضیه اینجاس که 7ـو دادن به کسی که اصلاً بازی بهش نمیرسه....لعنت به پرز

kasra_khan2003
01-03-2019, 12:23
نکات آماری بازی رو نگاه کنید، نتیجه اصلا قابل درک نیست.

بارسا با یه شوت در چهارچوب، ۲-۰ جلو بود. باید گفت واقعا یه تمام کننده مثل رونالدو کم داشتیم.

درخشش سوارز باز هم نشون داد داشتن یه شماره ۹ خوب چقدر با داشتن بنزما (که هر ۵ تا بازی یه بازی جلو تیم‌های ضعیف خوب کار میکنه) فرق میکنه.

jack82
02-03-2019, 23:54
گور بابای پرز و هر چی ---- که امثال بیل بنزما رو اورد تو این تیم .لعنت به هر چی ادم بی همه چیزه که امثال این اشغالارو جمع کرده یه جا.فقط باید تی وی رو خاموش کنیم.اگه دستم میرسید پرز و کل خونوادشو میفرستادم هوا تا یه امتی رو از دست این بی همه چیز خلاص کنم.بخدا تو تیم محلاتم به امثال بیل وبنزما بازی نمیدن ولی این گوسفند بی همه چیز انگار اونارو واسه زنش میخاد که اینجوری دو دستی چسبیدشون
تمام باتجربه های تیم باید گورشونو گم کن برن دنبال بازی با بچه هاشون .از اون دو تا اشغال گرفته تا نودریچ راموس و کروس.خدایا چقدر از این کورتوا بدم میاد.سیب زمینی از این ادم بیشتر به دل ادم میشینه.خدا خودش باعث و بانی این وضعیتو لعنت کنه

kasra_khan2003
03-03-2019, 05:28
بعد از ۸۷ سال بارسلونا تو ال‌کلاسیکو از رئال جلو افتاد.

albertxx
03-03-2019, 07:10
در مورد بازی که حرف زدن بی فایدست چون مشخصه مشکل تیم فقط خط حملست

تقریبا قابل پیشبینی بود همچین فصل درب و داغونی
تیمی که تو 5 سال گذشته به هرچی دلش میخواست تقریبا رسید و رکوردهای فوق العاده ای رو به جا گذاشت
4 چمپیونز تو 5 سال حاصل تلاش بازیکنانی بود که از 4 تا 8 سال بود کنار هم داشتن بازی میکردن و الان با رفتن عنصر اصلی تیم که رو فرم بود افت بقیه به چشم اومد
متاسفانه 2 فصل قبل زیدان با فروختن موراتا و خامس و ترجیح دادن ایسکو و بنزما به اونا باعث شد خط حمله دچار همچین افتی بشه

بعد این همه سال وقتشه یه سر و رویی به تیم کشیده بشه و یه تیم جدید ساخته بشه
حتی اگه لازم شد بازیکنانی مثل کروس و ناواس هم در کنار بیل و بنزما و وازکز و مارسلو فروخته بشن تا یه نفس تازه تزریق بشه به تیم
اشباه شدن تیم و بی انگیزگی از دلایل افت تیم هم هست علاوه بر مشکل خط حمله
دیشب کروس نیمه اول واقعا ضعیف کار کرد
راموس هم از رو شکم سیری بازی میکنه و بعضی مواقع خیلی بیخیال میره تو کار هجومی و برنمیگرده

+

از اول فصل هم امیدی به این فصل نبود و فقط نقطه ضعف های تیم تو این چند سال مشخص شد ( این تیم دقیقا همون تیم فصل قبله ولی بدون رونالدو )
باید دید مربی بعدی تیم کیه ؟؟ یا همین سولاری یا مربی جدید به تیم اضافه میشه
هرکی هست کار بزرگی باید کنه البته اگه عرضه فروختن دوجین ستاره رو داشته باشه و بتونه بازسازی کنه

D o l f i n
03-03-2019, 10:18
پرز باید بیاد نظرات اینجا رو رصد کنه تا تیم‌داری یاد بگیره.
از فروش هر کی که یک بازی بد بازی می‌کنه رسیدین به کوبیدن تیم و از نو ساختن. بابا طرف خودش بساز بفروشه.
مشکل تیم اول مهاجم هست و در این دو هفته اخیر هم روحیه تیم کلا پایین اومده.
تو فاز هجومی علاوه بر اینکه رونالدو رفته، کارواخال و مارسلو هم افت شدیدی داشتن. به جای اینکه جایگزین برای رونالدو بیاد تمام مسؤلیت رو انداختن رو دوش یه ١٨ساله که هنوز نتونسته با هیچکدوم از بازیکن‌ها هماهنگ بشه و تا الان هم با نبوغ و استعدادش تونسته به تیم کمک کنه.
بنزما تو همین شرایط فصل خوبی رو داره سپری می‌کنه.
بیل بدون شک فصل اخرش خواهد بود مگه معجزه خودش و عمو پرز رو اخر فصل ببینیم.
کروس و مودریچ که حرفی در موردشون نیست.
کاسمیرو هم جایگزین عالی داره.
این تیم فکر نمی‌کنم با سولاری هم به جایی برسه. شده شبیه ساری در چلسی.

nw_nk
03-03-2019, 10:26
سه روز کابوس وار رئال؛ دو جام از دست رفت

رئال مادرید به فاصله تنها سه روز از کسب دو جام از سه جام فصل ناامید شد.

رئال چهارشنبه شب در برنابئو با سه گل به بارسا باخت و از کوپا دل ری کنار رفت. این در حالی بود که بازی رفت در نوکمپ 1-1 مساوی شده بود و کهکشانی ها امید زیادی برای صعود به فینال داشتند.

پس از آن شکست، رئال انگیزه های بالایی برای پیروزی بر بارسا در دیدار برگشت لالیگا داشت تا فاصله را از 9 به 6 کاهش دهد اما این اتفاق نیفتاد و امشب هم 0-1 در خانه باخت تا عملا دیگر شانسی برای رسیدن به قهرمانی لالیگا نداشته باشد.

رئال نه تنها حالا 12 امتیاز از بارسا عقب است که در صورت پیروزی اتلتیکو در بازی فردا، فاصله با این تیم نیز به 5 افزایش خواهد یافت.

سه شنبه پیش رو رئال باید بازی برگشت خود برابر آژاکس در یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان را برگزار کرده و از برتری 1-2 بازی رفت خود دفاع کند. یک لغزش دیگر باعث خواهد شد که در همین ماه مارس، فصل برای رئالی ها به اتمام برسد.

kasra_khan2003
04-03-2019, 05:50
به گزارش آس، بیل موقع تعویض شدن از سوی هوادارا آنچنان سوتی دریافت کرد که تو تاریخ باشگاه بی سابقه بوده : دی

طرف تو ۴۵ دقیقه اول فقط ۱۱ بار توپ رو لمس کرد که یکیش ضربه آزاد بود (اونم زد ۵ متر بالای دروازه). کورتوا بیشتر از بیل توپ رو لمس کرد. گویا حتی پرز هم خلاصه از دست بیل خسته شده.

بیل با ارائه یه بازی کاملا passive نشون داده که فقط میخواد مصدوم نباشه تا آخر فصل با آمادگی جسمی از باشگاه جدا بشه.

albertxx
04-03-2019, 14:28
به گزارش آس، بیل موقع تعویض شدن از سوی هوادارا آنچنان سوتی دریافت کرد که تو تاریخ باشگاه بی سابقه بوده : دی

طرف تو ۴۵ دقیقه اول فقط ۱۱ بار توپ رو لمس کرد که یکیش ضربه آزاد بود (اونم زد ۵ متر بالای دروازه). کورتوا بیشتر از بیل توپ رو لمس کرد. گویا حتی پرز هم خلاصه از دست بیل خسته شده.

بیل با ارائه یه بازی کاملا passive نشون داده که فقط میخواد مصدوم نباشه تا آخر فصل با آمادگی جسمی از باشگاه جدا بشه.

حیف واقعا حیف
واسه بیل چه بازیکنانی رو از دست دادیم !!!
دیماریا و خامس و حتی اوزیل رو از دست دادیم تا اقا فیکس باشه !!
دیماریا و خامس به خصوص خامس علاج این روزای رئال بودن ولی حیف که جدا شدن

بیل اگه این همه مصدومیت سراغش نیومده بود الان خودش دیماریایی بود واسه خودش ولی مصدومیت نابودش کرد
اون 100 میلیونی که واسش پرداخت شد دقیقا شد بلای جون ترکیب و به اجبار قیمتش بازی میکرد

albertxx
04-03-2019, 21:58
مورینیو در رادار رئال ؟؟ :n13:
بعد بازی با آزاکس رسمی میشه یا میره تا پایان فصل ؟

nw_nk
04-03-2019, 22:20
ژوزه مورینیو: اگر فکر کنم رئال مادرید انتخاب درستی است، هیچ مشکلی با برگشتن ندارم

رئال مادرید در هفته اخیر در دو بازی متوالی به بارسلونا باخت و حواشی و شایعات پیرامون سرمربی فصل آینده و حتی کنونی این تیم بالا گرفت. شایعات بسیار زیادی در مورد سرمربی اخراجی این فصل منچستر یونایتد و البته سرمربی سابق خود این تیم، ژوزه مورینیو وجود دارد.

به نقل از گل، خود مورینیو نیز که در هفته های اخیر کارشناس بین اسپورت بوده است به این شایعات دامن زده است. مورینیو در پاسخ به این سوال که ممکن است دوباره به رئال مادرید برگردد، گفت:

به باشگاهی قبلا در آن بودم؟ اگر فکر کنم آن باشگاه، انتخاب درستی است، ساختار درستی دارد و هدف و انگیزه درستی دارد، من به هیچ وجه مشکلی ندارم. من فکر می کنم این بسیار باعث افتخار است که باشگاهی که سابقا در کار می کردید، مجددا شما را بخواهد. رئال مادرید باشگاه بسیار خاص و نمونه ای است. آن ها 13 بار لیگ قهرمانان را برده اند.

یکی از بهترین لحظات من زمانی بود که به چلسی بازگشتم. وقتی هواداران برای دومین بار (دومین دوره حضور) نام شما را فریاد می زنند یعنی برای شما احترام قائل اند و این حقیقتا حس خوبی دارد.

مورینیو اما از دوران حضورش در یونایتد راضی نیست و اعتقاد دارد کارش در یونایتد نصف و نیمه به پایان رسیده است.

تنها باشگاهی که حس می کنم کارم در آن ناتمام ماند، منچستر یونایتد است. در حالی یونایتد را ترک کردم که فکر می کنم به هرچه می شد رسیدم و برخی چیز ها را بهتر کردم اما در مورد بقیه باشگاه ها بهترین حس ممکن را دارم و آن این است که هرچه در توان داشتم، گذاشتم.

jack82
06-03-2019, 00:04
هر نتیجه ای تو پایان این بازی بدست بیاد دیگه مهم نیست.فقط و فقط باید پرز بی همه چیز امشب گورشو گم کنه بره.خدایا اخه تا این حد بیشعوری نوبره.فوتبال زده شدیم

D o l f i n
06-03-2019, 00:22
عجیب شد بازی.
میتونیم اژاکس رو بزنیم ولی در ادامه هیچ امیدی نیست.
یه جورایی دلم میخواد حذف بشیم امشب تا تکلیف تیم مشخص بشه. اینجوری دست و پا شکسته و به امید تابستون نشستن هیچ فایده‌ای نداره.
سرمربی باید عوض بشه و تیم تقویت بشه. پرز وقتشه کیسه رو شل کنه حتی اگه شده پروژه مسخره باسازی رو عقب بندازه.

xmehr
06-03-2019, 02:16
دوستان رئالی زیاد ناراحت نباشین, شما که همیشه از بارسا ۴ تا ۵ تا میخورین و عادی شده براتون, آژاکسم برادر بارسا محسوب میشه پس فکر کنین بازم بارسا ۴ تا زده. :n02:

kasra_khan2003
06-03-2019, 05:53
تنها دو رو استراحت بعد از دوتا ال کلاسیکو در حالی که آیاکس کامل استراحت کرده بود. و نبود راموس که همه میگفتن ممکنه ضربه بزنه.

اما بدون شک تبریک بزرگ رو باید به پرز گفت که فکر میکرد مرد اصلی پشت سه‌گانه‌ی رئال اون هست نه زیدان!

به نظرم این حذف از همه چیز بهتر بود، دیگه کسی به وضعیت بد رئال شک نمیکنه و با نمایش‌های سینوسی مشکلات پشت ابر نمی‌مونن.

nw_nk
06-03-2019, 07:23
رئال مادرید 1 - آژاکس 4

خلاصه بازی

رکورد ها

رئال مادرید برای اولین بار در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا، بعد از پیروزی در خانه حریف در دور رفت مسابقات، از گردونه مسابقات کنار می رود.

رئال مادرید به اولین تیم تاریخ لیگ قهرمانان اروپا بدل می شود که پس از برد 2-1 در زمین حریف در دور رفت مسابقات، در دور برگشت از دور مسابقات کنار می رود.

آژاکس پس از 22 سال موفق شد در یک دور مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا، در مجموع دو دیدار با اختلاف گل برنده شود.

آژاکس برای اولین بار از فصل 2002/03 راهی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا می شود.

ادامه

albertxx
06-03-2019, 09:32
قطعا نمیشه همیشه قهرمان بود و یه جایی باید این نوار پاره میشد
تقریبا میشه گفت تموم شد اون دوره 9 ساله که با خرید رونالدو و اومدن مورینیو 2010 شروع شده بود بعد 9 سال تموم شد
تیمی که تو 5 سال اخیر قدرت بلامنازع فوتبال اروپا بود و هرافتخار و مقامی که خواست به دست آورد حالا دیگه وقتشه دوباره با یه مربی جدید شروع کنه

از شکستن رکورد 100 امتیازی لالیگا با بیشترین گل زده ( 121 گل ) بگیرید تا 4 قهرمانی پیاپی اروپا که خیلی از تیما کلا یه دونشم افتخار میدونن و حتی کل افتخارشون 5 تاست
این بازیکنا 4 تا قهرمانی جامی رو دارن که خیلیا افتخارشون کسب یک بارش هست و کلا 1 افتخار کمتر از کل تاریخ بارسا و بایرن و ............
رئال تو این سال ها به هرچی که میخواست رسید و بازیکنا واقعا اشباع شدن
از زدن 4 گل به بایرن تو آلیانس تا زدن 4 گل به بهترین ترکیب چند سال اخیر یووه تو فینال و تمام تاریخسازی و قهرمانی های پی در پی

شاید بی راهه نباشه که بگیم حتی کروسم دیگه اون کروس سابق نیست و با افت بازیکنا کروس هم اون غول وسط زمین نیست و از دوران اوجش فاصله گرفته
و حتی کارواخال که خیلی جوون هست ولی از بس به قهرمانی رسیده دیگه اون انگیزه سابق رو نداره تا به اوج برگرده
اختلاف انگیزه بین بازیکنای قدیمی مثل بنزما و کروس و کارواخال و مارسلو رو مقایسه کنید با رگیلون و وینیسیوس و والورده و یورنته و اودریوزلا ......
که چطوری از جونشون مایه میزارن و تا اونجا که جا داره تلاش میکنن
ترکیب اصلی تیم تقریبا تو تمام افتخارات 5 سال گذشته شریک بوده و همشون به خیلی چیزا رسیدن
این دوران فعلی رئال یادآور دوران قبل 2010 هست که تیم دقیقا بی انگیزه بود و هرچی هم ستاره میگرفتیم بازم فایده نداشت تا اینکه مورینیو اومد

فکر نکنم این تیم با سولاری به جایی برسه ( و شایدم برسه ؟؟ )
سولاری آدمی نیست که هر مهره ای که بخواد رو پرز واسش بخره و بی چون و چرا تیم رو نو نوار کنه
گزینه های در دسترس مورینیو و کنته و آلگری هستن ( فعلا تا اینجا )
کنته که پیشنهاد رئال رو قبول نکرد و آلگری هم سبک بازیش تو یووه رو دارید میبیند که با یکی از بهترین ترکیب های فعلی اروپا چه وضعیتی داره ( تو سبک دفاعی فوتبال ایتالیا یازم دیدن بازی های یووه خسته کننده هست واسه طرفداراش )

تنها کسی که پرز واقعا ازش حرف شنوی داره و میتونه رختکن رو کنترل کنه مورینیو هست
مشکل بی انگیزگی رئال یه طرف این مشکل ناز کردن بازیکنا هم یه طرف که هرکی ساز خودشو میزنه
یکی از بزرگترین ایرادها هم به راموس هست که متاسفانه سرخورد خیلی مواقع دفاع رو ول میکنه و میره جلو واسه گلزنی - گلهایی که تو الکلاسیکو خوردیم بعضیا از جای خالی راموس بود
و اینکه اصلا چرا پنالتی زن تیم هست ؟؟ مگه تیم مهاجم و یا آدم دیگه ای نداره ؟؟
یه جورایی کنترل رختکن رو داره و قطعا کسی مثل سولاری و لوپتگی نمیتونستن بهش حرفی بزنن
حتی در مورد اومدن مربی هم میشه راموس مصاحبه میکنه !! فصول قبل هم زیاد دیدیم که رو نظر سرمربی در مورد نیمکت نشینی بازیکنا نظر میده
این بازیکن سالاری رو یکی باید بشکنه ! و بهشون حرف حالی کنه تیم صاحاب داره

و علاوه بر اون ضعف دفاعی تیم با وجود افت وحشتناک واران که متاسفانه ضربه بزرگی بهمون میزنه
ساختار دفاعی تیم بهم ریخته هست و بزرگترین مشکل تیم هم همینه ( علاوه بر اینکه گلزن نداریم )
همین ساختار دفاعی همیشه همین بوده ولی قهرمانی های اروپا باعث میشد نادیده گرفته بشه

خیلیا مورینیو رو تموم شده میدونن ولی فکر نکنم هیچ گزینه ای مثل مورینیو در حال حاضر واسه این پوست اندازی وجود داشته باشه
حتی تو منچستر هم ترکیب خوبی کنار هم جمع کرد و بعد مورینیو تیم نتیجه گرفت ( دقیقا مثل رئال که تیم رو ساخت و بعد رفت )
و مهمترین نکته اینه مورینیو واقعا ساختار دفاعی خوبی میسازه ( و راموس هم همینجوری کله نمیندازه بره جلو و برنگرده )
جایگزین کردن واسه بیل و بنزما و مارسلو و خرید جایگزین واسه راموس و 1 2 فصل دیگه مودریج و تغییر وضعیت فعلی رو مورینیو راحت میتونه انجام بده و پرز هم به راحتی واسش خرید میکنه ( جزو محدود مربی هایی هست که پرز ازش حرف شنوی داره )
هیچ مربی در حال حاضر نمیتونه بازیکن سالاری تیم رو بشکنه و تیم رو هماهنگ و یه دست کنه بجز مورینیو

کسی مثل سولاری از عهده این کار بر نمیاد ( واقعا جای سواله چرا ایسکو رو خط زد و یا به براهیم دیاز و یا ماریانو و مثلا اودریوزولا بازی نمیده ؟؟؟ )
سولاری اون خلاقیت رو یا نداره یا چیزی که تو سرش هست رو نمیتونه اجرا کنه
تو 3 بازی سنگین در عرض یه هفته که 2 تاش الکلاسیکو بود از ترکیب فیکس استفاده کرد !! :n13: مودریچ و کروس و کاسمیرو دیگه نفسی واسه بازی نداشتن در حالی که همشون رو نیمکت جایگزین دارن ) بعد جالبه به کروس استراحت نمیده و فیکسش میکنه و بعدش والورده رو میاره جای کروس !!!
مورینیو با تیم دومش بارسا رو میزد و به راحتی با ترکیب چرخشی تیم رو نگه میداشت
خط هافبک تیم هیچ استراحتی نداشته تو سخت ترین مقطع فصل

هرچی هست امیدوارم فصل بعد شروع این پوست اندازی با مربی جدید باشه ( البته بهترین گزینه تعویض سرمربی در حال حاضر هست تا هر آزمون خطایی میخواد بگیره همین الان انجام بده تا فصل بعد بازیکن های خودش رو بخره )

omidscafild
06-03-2019, 13:13
سلام
در مورد بازی با آژاکس واقعا هوادارای رئال باید راموس رو بپرستن. یعنی قشنگ بنظرم بازیو درآورد برا رئال. از نظر اخلاقی یه مقدار زیادی مشکل داره ولی از نظر فنی واقعا عالیه. فقط خواهشا دو بازی محروم شد نیاید بگید تقصیر بارساس :n02:

در مورد بازی برگشت بنظرم رئال اگه همینجور کار کنه یه رئال - شالکه دیگه بوجود میاد. حتما یادتون هست اون بازیو که شالکه اومد مادرید و کم مونده بود حذفتون کنه. آژاکس واقعا تیم خوبیه و بدون راموس شاید شب خوبی در مادرید اتفاق نیوفته.

در کمتر از 7 روز 3 باخت متوالی در برنابئو ! کلا روحیه رئال از اول فصل بعد رفتن رونالدو به سمت نابودی رفت. همونطور که دیدید در 4 بازی متوالی در برنابئو بعد از گل اول از طرف ژیرونا و بارسا و آژاکس ری اکشنی که درخور رئال باشه ندیدیم و این همون چیزی بود که رئال همیشه داشت (Passion). اینارو بذارید کنار دفاع بسیار متزلزل رئال و افت شدید بیل و بنزما. بنظرم این وضع حداقل 2 فصل دیگه ادامه خواهد داشت. مگر معجزه بشه و یهو پرز 500 میلیون خرج کنه که با فروش بیل و بنزما و مارسلو کاملا شدنیه.

دیشب بنظرم بدترین بازیکن زمین کروس بود. واقعا بد بود.

D o l f i n
06-03-2019, 13:35
تمام تیم نه تنها دیشب که در چند بازی اخیر بد بودن. مارسلو وقت فروشش نیست. وقتی یک سرمربی نمیتونه روحیه تیم رو بازسازی کنه. با عوض شدن سرمربی اونوقت اگر ستاره‌ای هنوز روند نزولی داشت میشه بهش فکر کرد. مارسلو یکی از ارکان مهم رئال در قهرمانی‌های اخیر بوده و هست. رگیلون باید هنوز حالا حالاها کنارش تجربه اندوزی کنه. دیشب واران نهایت تلاشش رو کرد ولی نشد، وقتی کارواخال افت کرده و ناچو در حد خودش نیست از اون طرف کاسمیرو هم شب خوبی رو نداشت انتظار زیادی نباید داشت.
بزارید تکلیف مشخص بشه اونوقت میشه نتیجه گیری بهتری کرد.

nw_nk
06-03-2019, 14:01
خبر اومد باب میل کسری :n01:

پیام معنادار همسر مارسلو در شبکه های اجتماعی پس از حذف رئال مادرید از لیگ قهرمانان اروپا

همسر مارسلو پس از شکست رئال مادرید مقابل آژاکس و حذف از لیگ قهرمانان اروپا در شبکه های اجتماعی (اینستاگرام) پیام معناداری را منتشر کرد.

کلاریس همسر مارسلو مدافع برزیلی و اسطوره باشگاه رئال مادرید در اینستاگرام پیام معناداری در مورد نیمکت نشینی های همسرش در رئال مادرید منتشر کرد. او این گونه واکنش نشان داد:

ارزش خودت را بدان. زمانی که کسی طوری با تو برخورد می کند که گویی فقط یکی از گزینه های پرشمار هستی، با حذف خودت از معادله به آنها کمک کن تا راحت تر انتخاب کنند. گاهی اوقات باید تلاش کرد که اهمیت ندهی و مهم نیست که چه کاری انجام می دهی؛ چرا که گاهی اوقات تو به اندازه اهمیتی که به آن ها می دهی، مهم نیستی. این به معنای مغرور بودن، نیست بلکه احترام به خود است. اگر اطراف خودت را با آدم های منفی پر کنی باید در زندگی به تغییرات مثبت نگاه کنی. در زندگی ات به افراد پاره وقت، موقعیت تمام وقت نده. ارزش خودت و چیزی که باید ارائه بدهی را بدان و هرگز به چیزی کمتر از ان که لیاقتش را داری رضایت نده.

Layken
06-03-2019, 14:04
با وجود پرز این وضعیت ادامه خواهد داشت.

nw_nk
06-03-2019, 17:49
سرخیو راموس از جایگاه اختصاصی اش در سانتیاگو برنابئو دیدار رئال مادرید مقابل آژاکس را تماشا کرد

سرخیو راموس دیشب مشغول ضبط مستندش بود.

سرخیو راموس که به علت محرومیت نمی توانست برابر آژاکس به میدان برود، شب گذشته (سه شنبه) از جایگاه اختصاصی اش در سانتیاگو برنابئو بازی را تماشا کرد.

به نقل از مارکا، اتاقک کوچکی به صورت اختصاصی با نام و شماره پیراهن سرخیو راموس در سانتیاگو برنابئو طراحی شده است که جایگاه اختصاصی او است. سرخیو راموس دیدار مقابل آژاکس و حذف از لیگ قهرمانان اروپا را از این جایگاه تماشا کرد.

لازم به ذکر است قبل از بازی، راموس به رختکن تیم رفت تا بازیکنان رئال مادرید را حمایت کند. در حین بازی نیز دوربین هایی به جایگاه اختصاصی او رفتند و حرکات او را فیلمبرداری کردند. این دوربین ها از سوی شبکه آمازون به سانتیاگو برنابئو آمده بودند؛ زیرا آن ها قصد دارند مستند جدیدی در خصوص سرخیو راموس بسازند.

kasra_khan2003
06-03-2019, 19:33
خبر اومد باب میل کسری

بخدا راضی نیستم خودزنی بکنی :دی

اینم رفت قاطی کلکسیون فعالیت‌های مفیدت :دی

تَکرار میکنم: #TabloidJournalism ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kasra_khan2003
07-03-2019, 10:24
خبر خوب اینکه گویا پرز به غلط کردن افتاده، رفته پیش زیدان گفته تورو خدا برگرد من همین یکشنبه سولاری رو اخراج میکنم.

اما زیدان رد کرده و گفته حاضرم تابستون بیام. پرز قول داده تمام ورود و خروج‌ها رو تحت نظر زیدان انجام بده (دقیقا همون مساله‌ای که زیدان سرش رفت، مخالف اومدن دروازبان جدید بود اما پرز کورتوا رو آورد...)

albertxx
07-03-2019, 14:22
خبر خوب اینکه گویا پرز به غلط کردن افتاده، رفته پیش زیدان گفته تورو خدا برگرد من همین یکشنبه سولاری رو اخراج میکنم.

اما زیدان رد کرده و گفته حاضرم تابستون بیام. پرز قول داده تمام ورود و خروج‌ها رو تحت نظر زیدان انجام بده (دقیقا همون مساله‌ای که زیدان سرش رفت، مخالف اومدن دروازبان جدید بود اما پرز کورتوا رو آورد...)

تو اولین مصاحبش میگه تیم کامله و بازیکنی نمیخوایم !
بعدشم هموطنش بنزما رو تا آخر عمر بازیگریش فیکس میکنه !

زیدان تو هرچیزی خوب بود ( از کنترل نیمکت بگیر تا ....... ) تو جایگزین کردن ستاره واقعا ضعیف عمل کرد
از نیمکت نشین کردن خامس و موراتا که بعدش رفتن تا فیکس کردن بنزما

kasra_khan2003
07-03-2019, 20:57
خب بوی گندکاری‌های جناب پرز بلند شد این بار کاپیتان جلوش ایستاد.

بعد بازی پرز رفته به رختکن و شروع کرده به بازیکنان بد و بیرا گفتن که کاپیتان جلوش ایستاده و گفته برنامه ریزی‌های غلط تو باعث این فصل مصیبت بار شده و میتونی پول منو بدی تا برم. من برای این باشگاه و این نشان تمام تلاشم رو کردم، حتی برای تو.

Pay me up and I'll go. I've given everything and busted a gut for this badge, for this club and even for you

این سری دیگه پرز نمیتونه مربی رو مقصر بدونه. البته یه سری بازیکنا مثل بیل، تحت هدایت هر مربی‌ای خیلی کمتر از حد رئال بودن و یا بنزما که خیلی سینوسی بوده. اما واقعا بی تدبیری پرز عامل اصلی بوده. بارها اسم بازیکنای دیگه به رئال لینک شد، مخصوصا تابستان قبلی، اما پرز توقع داشت همه‌ی ستاره‌ها رو زیر ۱۰۰ میلیون بخره و در نهایت فقط بازیکنایی که به باشگاه‌های دیگه قرضی یا با بند بازخرید رفته بودن رو برگردوندیم. که خب یکی دوتا خوب نشون دادن و بهشون امید هست اما شما چطور میخوای تو سه تا جام با یه بازیکن ۱۸ ساله رقابت کنی؟ از کمبود بازیکن سولاری مجبور شد وینی رو تو یه هفته سه بار به زمین بفرسته که در نهایت هم دیدیم مصدوم شد.

albertxx
07-03-2019, 21:43
خب بوی گندکاری‌های جناب پرز بلند شد این بار کاپیتان جلوش ایستاد.

بعد بازی پرز رفته به رختکن و شروع کرده به بازیکنان بد و بیرا گفتن که کاپیتان جلوش ایستاده و گفته برنامه ریزی‌های غلط تو باعث این فصل مصیبت بار شده و میتونی پول منو بدی تا برم. من برای این باشگاه و این نشان تمام تلاشم رو کردم، حتی برای تو.

Pay me up and I'll go. I've given everything and busted a gut for this badge, for this club and even for you

این سری دیگه پرز نمیتونه مربی رو مقصر بدونه. البته یه سری بازیکنا مثل بیل، تحت هدایت هر مربی‌ای خیلی کمتر از حد رئال بودن و یا بنزما که خیلی سینوسی بوده. اما واقعا بی تدبیری پرز عامل اصلی بوده. بارها اسم بازیکنای دیگه به رئال لینک شد، مخصوصا تابستان قبلی، اما پرز توقع داشت همه‌ی ستاره‌ها رو زیر ۱۰۰ میلیون بخره و در نهایت فقط بازیکنایی که به باشگاه‌های دیگه قرضی یا با بند بازخرید رفته بودن رو برگردوندیم. که خب یکی دوتا خوب نشون دادن و بهشون امید هست اما شما چطور میخوای تو سه تا جام با یه بازیکن ۱۸ ساله رقابت کنی؟ از کمبود بازیکن سولاری مجبور شد وینی رو تو یه هفته سه بار به زمین بفرسته که در نهایت هم دیدیم مصدوم شد.

خیلی معذرت میخوام اینو میگم ولی راموس بیجا کرده حرف زده ! دیگه حمایت از بازیکن هم حدی داره !
قشنگ شده همه کاره تیم و بازیکن سالاری موج میزنه تو تیم ( فقط هم همین راموس این شکلیه ! )
از نظر فنی خوبه ولی قشنگ شده همه کاره تیم !

سر غد بازی هم آقا ما کنته رو از دست دادیم
موقعی که لوپتگی داشت اخراج میشد و خبر اومدن کنته اومد راموس مصاحبه کرد علیه کنته و کنته هم در جواب گفت سختگیری بخشی از کار من هست !
در واقع استاد راموس زورش اومد کنته بیاد و با در دست گرفتن کنترل رختکن قدرت راموس رو کم کنه
تنبلی بازیکنا یکی از عوامل این چند وقت اخیر هست که استاد راموس گویا با سختگیری کنته مشکل داشتن ! و با باند بازی علاقه زیادی به کنترل رختکن داره
درسته آزاکس خوب کار کرد ولی گشاد بازی بازیکنا هم تاثیر گذار بود - دیگه در حد 4 تا گل که اختلاف نداشتیم !!!
یعنی جلو 4 تا بجه نمیتونستن بازی رو کنترل کنن یا زورشون اومد کاری کنن ؟؟

دقیقا زمان مورینیو هم باهاش مشکل داشت چون زورش اومد مورینیو آقایون گشاد رو نیمکت نشین میکرد
ولی بعد مورینیو که آنچلوتی و زیدان و لوپتگی و سولاری اومدن عملا هیچکدوم نتونستن جلوی راموس بمونن
دیگه تا این حد که پنالتی زن تیم هم کرده خودشو !! :n29:

این تیم با این وضعیت یکی مثل کنته یا مورینیو میخواد که بازیکنا رو بشونه سرجاشون !
راموس هم اگه واقعا ناراحته میتونه با یه خداحافظی خوشحالمون کنه

دیگه قرار نیست واسمون تعیین تکلیف کنه که کدوم مربی بیاد کدوم نیاد .... که چرا ؟؟ چون اگه کنته بیاد به اقتدار این اقا تو رختکن پایان میده !

jack82
08-03-2019, 03:34
دقیقا بنده با مجموع حزفهای جفت دوستامون موافقم.هم پرز یکی از علل اصلی این فصل مصیبت باره هم راموس به نوعی تو به وجود اومدن این نتایج مقصر.ولی باید توجه داشته باشیم که در نهایت مسئول نهایی نتایج یک تیم فوتبال مدیر اون تیمه که در مورد باشگاه ما دیگه به نظرم دوران پرز سر اومده و باشگاه باید شروع تازه ای رو با افکار تازه رقم بزنه.
در نهایت باید به این نکته هم اشاره کنم که هم پرز و هم راموس جزو برترین شخصیتهای تاریخ باشگاه رئال هستن ولیدهر شروعی باید یه پایانیذهم داشته باشه و شخصا فکر کنم که الان دیگه این دو نفر تو این تیم به اخر خط رسیدن.کما اینکه چند تا از بازیکنا هم شمل همین قضیه میشن از بیل بنزما گرفته تا کروس و مودریچ.اگر اتفاقی غیر از این بیفته این نتایج فاجعه بار فصول بعدی هم تکرار خواهد شد.
به امید موفقیت رئال

D o l f i n
08-03-2019, 06:10
هر کس نظری داره و محترم. ولی گاهی آدم رو تعجب زده می‌کنید.
از اول فصل دنبال مقصر می‌گردید. پرز که از اول تو لیست بوده بعد بنزما و بیل در ادامه مارسلو بعد کروس و در نهایت راموس
حالا این وسط کاسمیرو و کارواخال هم بودن و کمتر ازشون اسم برده شد و حتی اوایل مودریچ.
با تفسیرهای شما از صدر که مدیر عامل هست تا ٩۵٪‏ تیم باید عوض بشن که خب شدنی نیست.
کاپیتان‌های با سابقه در باشگا‌های بزرگ حکم دست راست مدیر عامل تو تیم رو هم دارن بلاخره یکی باید پل باشه. اینکه شما از پشت پرده تیم و صحبت‌های بین پرز و راموس خبر دارید هم خب جالبه. صرفا با یک مصاحبه نمیشه که نظر داد.
عامل مشکل این فصل فقط شخص پرز هست. اول از دست دادن زیدان و فرصت ندادن به جانشینش. دوم فروش رونالدو و عدم جایگزین مناسب. سولاری جدا از اینکه قربانی شد این وسط خودش هم عامل حداقل۵٠٪‏ مشکلات رو زمان خودشه.
ستارگانی مثل مارسلو و ایسکو در دوران ایشون داشتن نابود می‌شدن. داستان مثل مهدی رحمتی و کی‌روش هست، که اقا قید رحمتی رو زد ولی بعد التماس سردار کرد که بیاد. یکی با خودش فکر نمی‌کنه چرا با وجود افت وحشتناک کاواخال اون داره فیکس بازی می‌کنه ولی مارسلو رو بهش فرصت نمی‌ده و روحیه‌ای براش ساخته که امکان بازی رو ازش گرفته. این به اعتقاد سرمربی برمیگرده.
بلاخره خوب یا بد و هر کس اینجا مقصر بود، رئال در این فصل به خط پایان رسید و احتیاج به پوست اندازی داره. حداقل خیال من راحت شد استرس ادامه فصل رو ندارم.

kasra_khan2003
08-03-2019, 06:38
نظر سنجی آس درباره علت ناکامی رئال و از دست دادن سه جام در یک هفته:

۷۱٪ : تیم مدیریت (پرز)
۱۹٪ : بازیکنان
۱۰٪ : سولاری

آمار وحشتناک خرید بازیکن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg) رو قبلا گذاشته بودم. از سال ۲۰۱۵ تا الان باشگاه فقط ۳۵۹.۴ میلیون یورو هزینه خرید بازیکن کرده (سالی کمتر از ۱۰۰ میلیون یورو) در حالی که مثلا بارسلونا ۷۹۷.۱ میلیون یورو (سالی نزدیک به ۲۰۰ میلیون یورو). بعد میگن زیدان چرا رفت...

متاسفانه پرز ۴ سال هست که داره پول پس‌انداز میکنه تا پروژه‌ی ورزشگاه سرپوشیده رو تکمیل کنه [منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که زیر سقف از آیاکس ۴ تا بخوریم.

albertxx
08-03-2019, 10:04
دقیقا بنده با مجموع حزفهای جفت دوستامون موافقم.هم پرز یکی از علل اصلی این فصل مصیبت باره هم راموس به نوعی تو به وجود اومدن این نتایج مقصر.ولی باید توجه داشته باشیم که در نهایت مسئول نهایی نتایج یک تیم فوتبال مدیر اون تیمه که در مورد باشگاه ما دیگه به نظرم دوران پرز سر اومده و باشگاه باید شروع تازه ای رو با افکار تازه رقم بزنه.
به امید موفقیت رئال

هر کس نظری داره و محترم. ولی گاهی آدم رو تعجب زده می‌کنید.
از اول فصل دنبال مقصر می‌گردید. پرز که از اول تو لیست بوده بعد بنزما و بیل در ادامه مارسلو بعد کروس و در نهایت راموس
حالا این وسط کاسمیرو و کارواخال هم بودن و کمتر ازشون اسم برده شد و حتی اوایل مودریچ.
با تفسیرهای شما از صدر که مدیر عامل هست تا ٩۵٪‏ تیم باید عوض بشن که خب شدنی نیست.

نظر سنجی آس درباره علت ناکامی رئال و از دست دادن سه جام در یک هفته:
۷۱٪ : تیم مدیریت (پرز)
۱۹٪ : بازیکنان
۱۰٪ : سولاری
آمار وحشتناک خرید بازیکن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg) رو قبلا گذاشته بودم. از سال ۲۰۱۵ تا الان باشگاه فقط ۳۵۹.۴ میلیون یورو هزینه خرید بازیکن کرده (سالی کمتر از ۱۰۰ میلیون یورو) در حالی که مثلا بارسلونا ۷۹۷.۱ میلیون یورو (سالی نزدیک به ۲۰۰ میلیون یورو). بعد میگن زیدان چرا رفت...
متاسفانه پرز ۴ سال هست که داره پول پس‌انداز میکنه تا پروژه‌ی ورزشگاه سرپوشیده رو تکمیل کنه [منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که زیر سقف از آیاکس ۴ تا بخوریم.

کسری یه حرفایی میزنیا !!!!
وجدانا آدم به کدوم ساز شما برقصه ؟؟؟؟ پرز بازیکن میخره قطعا باید یکیو بفروشه !!

ترکیب فعلی رئال ترکیب قهرمان اروپا بود و عاقلانه نبود دست بخوره ! اگه پرز بنزما رو میفروخت ( با توجه به موقعیت سازی واسه رونالدو ) و میرفت مهاجمی میخرید که پاس به رونالدو نمیداد و اونوقت قهرمان نمیشدیم همین شماها پرز رو به رگبار میبستید که چرا به ترکیب دست زده !! ترکیبی که قهرمان بود !!

ضمنا
خود زیدان 3 سال به صورت رگباری میگفت من مهاجم نمیخوام ! خب چیکار کنیم ؟؟؟ بریم کین و ایکاردی رو به زور بیاریم بچپونیم تو تیم ؟؟
بعد شماها نمیگفتید بدون هماهنگی مربی رفته ستاره خریده ؟؟
چون بنزما با رونالدو هماهنگه و پرز این هماهنگی رو از بین برده !

بارسا 800 میلیون خرج کرد چی شد ؟؟ 3 ساله رگباری دارن یک چهارم حذف میشن ! دیگه خودمون رو گول نزنیم ! چمپیونز واقعا سرتر از لالیگا بود واسه رئال
شاید بگید میتونستیم با خرید جایگزین خوب بتونیم لالیگا رو بگیریم ! ولی یه سوال ؟
یادتون رفته ما 2 سال قبل با زیدان لالیگا و چمپیونز رو با یه ترکیب خوب بردیم ! خب مگه اون ترکیب کامل نبود ؟؟ مگه اون ترکیب نیمکت نشین اماده مثل خامس و موراتا رو نداشت ؟
چرا زیدان بین خامس و موراتا رفت بنزما و ایسکو و وازکز رو انتخاب کرد ؟؟؟
خود همین زیدان با نیمکت نشین کردن خامس باعث جداییش شد و ما الان در به در دنبال بازگشت خامس هستیم !

هیچ آدم عاقلی به ترکیب قهرمان دست نمیزنه ! ( فقط به یک نکته اشاره میکنم که رئال تنها تیم تاریخ بود که تو 2 تا چمپیونز پی در پی با یه ترکیب ثابت پا به میدان گذاشت )
یعنی 1 نفر رو نیمکت نبود ترکیب رو عوض کنه و بعد 1 سال فیکس بشه ؟؟
یا اینکه زیدان ترکیب درست رو انتخاب کرد و دست به ترکیب قهرمان نزد یا اینکه علاقه به تعویض ترکیب نداشت ؟؟ مگه خامس 2 فصل قبل تو رئال نبود ؟

واقعیت اینه پرز هر ستاره رو میخرید قطعا نیمکت نشین میشد چون زیدان همین ترکیب رو میخواست
مگه همین رگیلون و یورنته و سبایوس فصول قبل تو رئال نبودن ؟؟ خب چرا اونوقت خودشون رو نشون ندادن ؟؟ چرا الان اینقدر دارن میدرخشن ؟؟
دلیلش اینه زیدان علاقه ای به دست زدن به ترکیب فیکسش نداشت و اگه مسی هم رو نیمکت بود قطعا حاضر نبود با بنزما تعویضش کنه
مطعا هم باشید اگه زیدان بود ما الان اسمی از رگیلون و اودریوزولا و والورده و یورنته نمیشنیدیم !!!!

ولی مشکل اینه وقتی سرمربی علاقه به تغییر ترکیبش نداره نمیشه به اجبار واسش بازیکن خرید
ما چه میبردیم چه میباختیم مارسلو و بنزما و یه سری دیگه فیکس بودن چون تحت هیچ شرایطی زیدان ترکیب رو عوض نمیکرد ( در مورد فیکس بودن مارسلو همین مقدار میگم که به دلیل نوع هماهنگیش با رونالدو تصمیم به انتقال به یووه داره !!! ) یعنی اینکه در هر شرایطی باید کنار رونالدو فیکس میبود
این یه واقعیه که اگه زیدان سرمربی تیم بود شک نکنید امثال رگیلون و اودریوزلا و والورده و .... هیچوقت نمیتونستن خودشون رو نشون بدن

ضعف پرز تا حدودی قبوله ولی مشکل اینه شما به دلیل تعصب چشمتون رو به روی حقیقت میبندید ( دلیل عمدش هم فروش کاسیاس و رونالدو هست )
تابستون قبلی هم که پرز خرید نکرد هیچ ستاره ای در دسترس نبود
نه اینتر حاضر به فروش ایکاردی بود و نه کین حاضر به فروش تاتنهام و نه بایرن حاضر بود لوا رو به ما بده
خرید ام باپه و نیمار هم غیر ممکن بود با توجه به پول بی نهایت پاریس که اصلا حاضر نیست ستارش رو از دست بده

شما که میگید پرز تو خرید ستاره ضعیف عملکرده یه مصاحبه از زیدان بزارید تو 3 سال گذشته که گفته باشه من مهاجم میخوام !!!!
و شما دارید ضعف فعلی بنزما رو به گردن پرز میندازید که مهاجم نخرید !
وقتی 3 سال زیدان کل ستاره رو از دست داد دیگه انتظار نمیره تو یه تابستان بشه ایکاردی و کین و لوا رو خرید
تو وینگر راست هم اگه واقعا وازکز و ایسکو و بیل گلزن نبودن زیدان میتونست خامس رو نگه داره در کنار موراتا !

زیدان اگه علاقه به بازیکن هجومی داشت خامس و موراتا رو به خاطر بنزما از دست نمیداد
قطعا مدیریت هم احمق نیست وقتی تو یه پست بازیکن رو میفروشه دوباره بره تو همون پست بازیکن بخره ( چون وقتی تو همون پست میفروشه یعنی مربی احتیاجی نداره )
واقعیت اینه زیدان هرچقدر هم خوب کار کرده ولی اصلا جرات تغییر ترکیبش رو نداشت و همیشه با یه ترکیب و یه سیستم بازی میکرد
هیچ پوست اندازی زمان زیدان شکل نگرفت و با همون ترکیب 4 سال قبل ادامه داد ( کل ترکیب فینال 3 سال اخیر همه یا خرید مورینیو بودن یا آنچلوتی ) از مودریج بگیرید که مورینیو خرید تا کروس که زمان آنچلوتی اومد
یعنی استاد زیدان یه بازیکن نخرید که بخواد جایگزین کنه و هرچی داشت از خرید مربی های قبلی داشت !!!! ( تازه خامس و مورتا رو هم از دست داد )

شک نکنید اگه زیدان اراده میکرد پرز واسش میخرید
ولی وقتی مربی 24 ساعته مصاحبه میکنه ما بهترین مهاجم دنبال رو داریم قطعا مدیر سراغ خرید نخواهد رفت
چون اگه دست به ترکیب بزن همین شماها به رگبار میبندینش که چرا سرخود مهاجم خریده و ما داشتیم با بنزما قهرمان میشدیم

---------

این داستان بازسازی برنابئو هم بهونه هست که پرز واسه بازسازی ستاره نخرید
همونطور که گفتم رئال هیچ ستاره ای رو نخرید چون در مرحله اول زیدان درخواست نمیداد و قطعا هم پول نخریدن ستاره میره تو جیب باشگاه
و چون این 3 سال پشت هم قهرمان شدیم درآمد زیاد شد و چون بازیکن نخریدیم نزدیک به 600 میلیون پول جمع آوری شده

تابستون قبلی هم همونطور که بالاتر گفتم نمیشد خرید کرد چون واقعا خرید ستاره یا در دسترس نبود یا سخت شده
تیم های اروپایی به خصوص انگلیسی دیگه به راحتی بازیکن از دست نمیدن و این خرید رو سخت میکنه ( انتظار ندارید که تاتنهام که تو کورس هست کین رو راحت از دست بده ؟ )

-------

یه چی میگم ولی با توجه به اتفاقات اخیر رئال و قهرمانی های زیدان از نظر بعضی دوستان مسخره به نظر بیاد
عیار زیدان واقعا مشخص نشده و واقعا نمیشه گفت زیدان مربی با تاکتیک و صاحب سبکی هست
دلیل قهرمانی های زیدان تو 3 سال گذشته بیشتر به خاطر هماهنگی بهترین خط هافبک حال حاضر اروپا و گلزنی به اسم رونالدو بود
زیدان با یه مدیریت خوب و کنترل رختکن بازیکنا رو هماهنگ کرد و از تمام توانایی هاشون استفاده کرد

زیدان واقعا مربی تاپ و درجه یکی نیست و نمیشه گفت افتخارش قطعی خواهد بود
اگه قراره بازم به تیمی مثل یووه بره و از ترکیب اماده استفاده کنه شاید بازم نشه به عیارش پی برد ( اگرچه موفقیتش قطعی نیست )

زیدان فصل قبل بدترین بازی رو ارائه میداد و نیم فصل اول بدترین نیم فصل تاریخ رئال بود و در آخر فصل با رونالدو تو کوپا جلو لگانس حذف شد و تو لالیگا هم با 17 اختلاف امتیاز سوم شد
چمپیونز هم واقعا به طور تصادفی و اتفاقات و شانس قهرمان شد ( اصلا قهرمان چمپیونز اکثرا رو شانس و قرعه و .... هست )

زیدان واقعا تو تعویض ترکیب و جایگزینی بازیکنا چیزی از خودش نشون نداد و ثابت کرد نمیتونه یه تیم رو به طور کامل متحول کنه ( بالاترم گفتم 3 ساله فقط از یه ترکیب استفاده میکرد )
عیار زیدان تو تیمایی مثل ارسنال و ... مشخص میشه که آیا واقعا میتونه مثل ادمایی مثل مورینیو تو تیمایی مثل پورتو و یا اون رئال نابود شده 2009 کار کنه و تیم رو بسازه

گفتم که این حرفا برای یه سری ذوستان که طرفدار زیدان هستن به خاطر قهرمانی هایی که اورده شاید مسخره باشه
ولی عیار زیدان تو 5 تا 10 سال آینده مشخص میشه اونم تو تیمایی که نیاز به نوسازی دارن و اصلا ترکیب خوبی ندارن

موفق باشید

D o l f i n
08-03-2019, 12:47
گاهی شما سرمربی هستید و اعلام می‌کنید بازیکن نمیخواید، خب قبول ولی با همون ترکیب دارید موفق عمل می‌کنید پس مهم نیست. ولی وقتی می‌خواید سرمربی بشید و برنامه میدید به مدیر یا باید قبول کنه و پشت شما باشه و یا اگه نکرد شما جو گیر نشی و قبول نکنی. رئال بهترین تیم دنیا. ولی چرا سرمربی‌های بزرگ بعد از جدایی لوپتگی قبول نکردن بیان حالا میگیم کسی در دسترس نبود کونته بازیکن می‌خواسته یا زیدان مخالف فروش بوده خب دیدن شرایط محیا نیست و قبول نکردن. سولاری یا بدون برنامه اومده یا برنامه رو پرز قبول کرده.
مودریچ اول فصل از مارسلو بدتر بود ولی رسوندش به تیم.
مارسلو مثل بقیه تیم با وینی هماهنگ نبود هنوزم بعد این‌همه بازی که رگیلون فیکس هست باهاش هماهنگ نیست. اینا فرصت می‌خواد. مصدومیت‌های تیم از روحیه پایین و خستگی ذهنی هست تا فیزیکی. رئال عادت به دفاع نداشته همیشه مدافعین مرکزی و هافبک دفاعی جور هجوم‌های کارلوس و سالگادو رو کشیدن. در حمله‌های فوق سریع رئال جدا از سه مهاجم این دو پیستون کناری و مودریچ هم اضافه میشدن که اینهمه موفقیت بدست اومد.
در کل اشاره به بازیکن خاصی اشتباهه چون میشه راحت گفت ٩٠٪‏تیم افت داشتن و همه مقصرن حالا یک اسم پررنگ شده چون برای بقیه جایگزین نداشتیم.
الان هر سرمربی هم بیاد فکر کنم حتی قول سهمیه به پرز رو هم نده. پروژه بازسازی این تیم در اولویت قرار گرفته. رئال شرایط مالی خوبی داره. همچنین با فروش جناب بیل و یکی دو بازیکن عادی دیگه راحت خرج یک ستاره رو درمیارم و میشه بدون فشار باسازی کرد.

Layken
08-03-2019, 14:55
چیزی که الان مشخص هستش این که بیل و کریم باید دیگه از تیم برن کنار
راموس حمایت میشه
ایشالا هفته بعد مورینیو رو نیمکته

albertxx
08-03-2019, 16:10
خیلی جالبه !! :n29:

برخی رسانه های نزدیک به رئال نوشتن بعضی مدیران رئال با مورینیو مخالف هستن چون تو رختکن با 3 تا کاپیتان تیم مشکل داره !!
حالا 3 تا کاپیتان تیم کیا هست ؟؟؟ راموس و مارسلو و بنزما !!!!!!!! :n29:

مارسلو همین فصل و بنزما 3 4 فصله عملا افت کردن و تحت هیچ شرایطی نمیتونن برای فیکس بودن رقابت کنن ( بجز اینکه مارسلو فوق العاده خودشو بالا بکشه )
راموس هم اتهام کم کاری میشه بهش وارد کرد که دفاع رو ول میکنه و سرخورد میره تو حمله ( گلهایی که از بارسا خوردیم بعضیا از جای خالی راموس بود )

در واقع مشکل این 2 تا با مورینیو و حتی میشه گفت کنته که راموس علیهش مصاحبه کرد چیه ؟؟
اینه که مربی با گشاد بازی آقایون مشکل داره /؟؟؟ اینه که اگه مورینیو و کنته بیان و ببین این 3 نفر کم کاری میکنن سریع نیمکت نشینشون میکنه !
در حالی که همشون حتی بنزما افلیج زیر نظر زیزو فیکس بودن !!!

اگه قرار باشه باند بازی و بازیکن سالاری باعث بشه نیمکت رئال واسه مربی بعدی متشنج بشه
همون بهتر که راموس آخر فصل از تیم جدا بشه
چون این نوع حاشیه سازی ها تیم رو نابود میکنه !! ( وقتی بازیکن تو مصاحبه باعث میشه مربی ( کنته ) سمت رئال نیاد دیگه تا آخرش رو بخونید !!! )

این سبک و سیاقی که در حال حاضر تو رختکن حاکم هست تحت هیچ شرایطی اجازه نمیده تیم موفق بشه
هر مربی بیاد قطعا با بنزما و مارسلو ی در حال افت به مشکل میخوره و حتی با راموسی که دفاع رو خالی میکنه
این روش بخواد ادامه داشته باشه و آقایون انگشت اتهام رو به سمت پرز بگیرن و خودشون از زیر بار مسئولیت در برن در آینده خطری خواهد بود

اگه این شکلیه
امیدوارم مورینیو بیاد
چون میدونم هر 3 تا رو در نطفه خفه میکنه !

SA3EDLORD
08-03-2019, 17:50
من موندم چطور دوستان برگشت مورینیو رو میخوان.
مورینیو هم تو چلسی و هم تو یونایتد نیمکت رو از دست داد و یک بازنده تمام عیار هست.
دیگه از زمان مربی گریش تو رئال نگم چون خودتون یادتون میاد...نه فقط نیمکت بلکه با رسانه ها هم دعوا داشت.
حالا میخواید یه همچین مربی بیاد نیمکت بسازه واسه تیم؟ با اون افکار کهنه ای که داره؟
بهترین مربی برای رئال تو این برحه پوچ تاتنهام هست. که بتونه با خودش کین و اریکسن رو بیاره.
اگر فکر میکنید مورینیو دوباره میتوه رئال رو مثل 2010 احیا کنه کاملا در اشتباهید چون فوتبال و شرایط برای ما کاملا فرق میکنه.

kasra_khan2003
08-03-2019, 21:10
من موندم چطور دوستان برگشت مورینیو رو میخوان.
مورینیو هم تو چلسی و هم تو یونایتد نیمکت رو از دست داد و یک بازنده تمام عیار هست.
دیگه از زمان مربی گریش تو رئال نگم چون خودتون یادتون میاد...نه فقط نیمکت بلکه با رسانه ها هم دعوا داشت.
حالا میخواید یه همچین مربی بیاد نیمکت بسازه واسه تیم؟ با اون افکار کهنه ای که داره؟
بهترین مربی برای رئال تو این برحه پوچ تاتنهام هست. که بتونه با خودش کین و اریکسن رو بیاره.
اگر فکر میکنید مورینیو دوباره میتوه رئال رو مثل 2010 احیا کنه کاملا در اشتباهید چون فوتبال و شرایط برای ما کاملا فرق میکنه.

The Special Loser !

Altairezio
08-03-2019, 21:52
مورینیو قطعاً مربی بعدیه....
برگشتن زیدان کاملاً از نظر من منتفیه با توجه به عجول بودن آقای پرز....تا تابستون دندون به چیز نمیگیره...
+
مورینیو برگرده تیم نابود میشه....چون اون مهره هایی رو که میخوادو نداره...
ولی از یه جنبه هم خوب میشه چون باز شاید بازی برق آسا و سرعتی رو ببینیم....سرعتی رو که من فقط تو دوران مورینیو دیدم...2 تا برق آسا بزن....4 تا بخور:n02:
+
نیمار اگه جذب بشه مطمئنم وضعیت تیم بد ترم خواهد شد....به نظرم امباپه بهترین خرید ممکنه....هری کین بعدی....با توجه به جوون سازی تیم امباپه به نظرم بهترین خرید میتونه باشه....
+
خامسم برگرده که یه خلاء گل از بیرون محوطه رو میتونیم پر کنیم....

D o l f i n
09-03-2019, 01:07
فعلا دوستان در حال فروش بازیکن‌ها هستن. اینجور که معلومه باید این تیم رو باید بندازیم سطل اشغال، یه مادرید دیگه ساخته بشه.

nw_nk
09-03-2019, 08:00
رئال مادرید پیشنهاد 350 میلیون یورویی و 45 میلیون حقوق برای نیمار آماده کرده

اسپورت

آ اس

kar1591
09-03-2019, 13:41
نیمکت رئال یه مربی بدون حاشیه میخواد
مربی که هر روز با یه بازیکن درگیر نشه
یکی از عوامل موفقیت زیدان هم همین بود
مورینیو به درد تیم نمی خوره

nw_nk
09-03-2019, 17:05
نشریات اسپانیا؛ راموس سکان را در دست گرفت

کاپیتان رئال روز گذشته پیش از شروع تمرین و در غیاب کادر فنی دقایقی با هم تیمی هایش صحبت کرد و هشدار داد که باید 12 بازی باقیمانده در لالیگا را جدی بگیریند و حداقل به رتبه دوم برسند.

مارکا: راموس رئال را در اختیار خودش گرفت

آاس: راموس سکان را در دست گرفت

jack82
09-03-2019, 20:33
حتی باورم نمیشه که مدیران رئال بتونن به بازگشت دوباره مورینیو فکر کنن ولی مثل اینکه جدی جدی داره این اتفاق می افته.تحت هیچ شرایطی نمیتونم باور کنم این کار مدیران رئالو.واقعا پرز با این کارش ضربه نهابی رو به پیکره این تیم داغون وارد خواهد کرد.من واقعا موندم یه مربی باید چیکار کنه که همه بفهمن عملا دیگه دورانش سر اومده.چلسی رو نابود کرد و ضرر حداقل ۵۰۰ میلیونی بهش زد منچسترم که همه میدونن چیکار کرد.خود خوزه هم تو خاب نمیدید که با شرایط چند سال گذشتش بار دیگه بتونه مربی رئال بشه ولی انگار کابوس ما هواداران به این زودیا قرار نیست تموم بشه.و این کار جناب پرز بار دیگه مهر تاییدی بر حرفهای چندین باره بنده ست که بار ها و بارهاتو همین فروم بهش اشاره کردم و اون اینکع این جناب برای پرت کردن حواسها نسبت به بی کفتیتیش دست به تغییر چندین باره مربی میزنه و این بار با جناب اقای بازنده این بلا رو سر هوادار داره میاره.یه نفرو از تو خیابون بیارن بزارن سر مربی از این مورینیوی فعلی بهتره

kasra_khan2003
11-03-2019, 08:51
نتیجه اصلا بیانگر شرایط بازی نبود. اگه پنالتی خراب نمیشد و یا VAR نبود، یه فاجعه دیگه درست میشد.

بعد از ۱-۱ شدن، تونستیم بازی رو تا پایان نیمه اول کنترل کنیم و در نیمه دوم بهتر عمل کردیم. مودریچ و آدریوزولا خیلی خوب بودن.

کاسمیرو اولین کارت قرمزش رو گرفت، رو یه حرکت بچگانه.

albertxx
11-03-2019, 13:32
وضعیت تیم خیلی خنده داره ! با توجه به اخباری که از باشگاه میاد کلا شرایط تیم مهم نیست و نتایج فقط گذرا هست
چون مشخصه سولاری مربی بعدی نیست پس در نتیجه به هرکی بازی بده و یا نده مهم نیست و سیستمش هم مهم نیست

از طرفی قرار بود امروز سولاری اخراج بشه ولی نشد
قرار بود مورینیو بیاد که میگن رفته سمت پاریس !! :n13:
زیدان هم که کنسله
کنته هم که راموس ناراحت میشه اگه بیاد ( به هر حال ایشون رو ورودی و خروجی تیم باید نظارت داشته باشه )

یعنی تا آخر فصل بدون سرمربی باید باشیم !؟

kasra_khan2003
11-03-2019, 15:09
یعنی تا آخر فصل بدون سرمربی باید باشیم !؟

عزیزم خب میتونی مثل سینا که هرجا پپ میره، طرفدار اون تیم میشه، هرجا مورینیو رفت، بری طرفدار اون تیم بشی : دی

مربی ای که کاملا مشخص هست ایده‌هاش منسوخ شدن و حتی خودش هم تو مصاحبه‌ای گفته بود باید خودش رو با فوتبال روز منطبق کنه، هیچوقت بیشتر از سه فصل یجا دووم نیاورده، و همیشه با بازیکنا و خبرنگارا درگیر میشه، تو شرایطی که تیم نیاز به اتحاد و آرامش داره، فقط وضعیت رو بدتر میکنه.

به نظرم الان بهترین کار damage control هست.

albertxx
11-03-2019, 15:26
عزیزم خب میتونی مثل سینا که هرجا پپ میره، طرفدار اون تیم میشه، هرجا مورینیو رفت، بری طرفدار اون تیم بشی : دی

مربی ای که کاملا مشخص هست ایده‌هاش منسوخ شدن و حتی خودش هم تو مصاحبه‌ای گفته بود باید خودش رو با فوتبال روز منطبق کنه، هیچوقت بیشتر از سه فصل یجا دووم نیاورده، و همیشه با بازیکنا و خبرنگارا درگیر میشه، تو شرایطی که تیم نیاز به اتحاد و آرامش داره، فقط وضعیت رو بدتر میکنه.

به نظرم الان بهترین کار damage control هست.

هیچوقت بیشتر از سه فصل یجا دووم نیاورده،

وقتی متر و معیار فقط جام میشه مشخصا حق با شماست
ولی کاری که مورینیو با رئال 2010 کرد ارزشش فوق العادست
نمونه همون کار رو میبینیم که فعلا زیدان جرات نداره بیاد و انجام بده چون شاید میدونه توانایی ساختن دوباره یه تیم رو نداره
قطعا مورینیو اگه میرفت و فقط تیم اماده تحویل میگرفت الان نظرات درموردش فرق میکرد

همیشه با بازیکنا و خبرنگارا درگیر میشه،
اگه منظورت از درگیری با بازیکنا کاسیاس هست و خبرنگار زن کاسیاس پس مشخصه درگیری نبوده و کشف جاسوس بوده:n09:
و البته کنترل رختکن و مدیریت درست بازیکنا و تیم

تو شرایطی که تیم نیاز به اتحاد و آرامش داره،
با توجه به اخباری که از باشگاه به گوش میرسه فعلا یکی باید جلوی اقا بالاسر تیم ( راموس ) رو بگیره که تیم رو نبره تو حاشیه
تو این چند وقت هم بجز اخبار راموس خبر حاشیه ای دیگه ای از باشگاه منتشر نشده

D o l f i n
11-03-2019, 18:34
پرز هر چور شد زیدان رو راضی کرده برگرده.
از نظر من اگه این خبر امشب تبدیل به واقعیت بشه، اولین ستاره برای فصل بعد خریداری شد.

kasra_khan2003
11-03-2019, 19:32
پرز هر چور شد زیدان رو راضی کرده برگرده.
از نظر من اگه این خبر امشب تبدیل به واقعیت بشه، اولین ستاره برای فصل بعد خریداری شد.

خبر بین همه‌ی رسانه‌های اسپانیایی پیچیده و میگن بزودی جانشین سولاری میشه. گویا صرفا تا پایان فصل.

وضعیت تیم و ترکیب خیلی بد هست، فقط باید یه جوری آبرومندانه فصل رو تمام کنیم.

D o l f i n
11-03-2019, 19:45
خبر بین همه‌ی رسانه‌های اسپانیایی پیچیده و میگن بزودی جانشین سولاری میشه. گویا صرفا تا پایان فصل.

وضعیت تیم و ترکیب خیلی بد هست، فقط باید یه جوری آبرومندانه فصل رو تمام کنیم.

هر کسی بیاد شاید حتی قول سهمیه هم نده.
تعویض سرمربی در این مقطع هم فشار رو از روی باشگاه برمیداره و هم روحیه بازیکن‌ها رو تقویت می‌کنه. که خب برای ادامه فصل حیاتی هست.
همچنین از همین الان پروژه فصل جدید بدون اتلاف وقت استارت می‌خوره.

Layken
11-03-2019, 21:39
رسمی؛ زین الدین زیدان سرمربی رئال مادرید شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jack82
11-03-2019, 22:25
رسمی؛ زین الدین زیدان سرمربی رئال مادرید شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از اومدن زیدان استقبال مبکنم ولی وقتی به نه ماه گذشته فکر میکنم به عمق فاجعه ای به نام پرز بیشتر و بیشتر پی میبرم.لوپتگی سولاری کریس این همه هزینه و کلی اتفاق دیگه که دقیقا برگردیم سر نقطه اول.اخه مگه زیدان نه ماه پیش چی میخاست که جناب پرز قبول نکرد و الان اونم تو این شرایط پذیرفت.قشنگ دو فصل به خاطر این تصمیم احمقامه پرز به فنا رفت و حتی با وجود زیدان بنده اینده درخشانی رو پیش روی تیم نمیبینم.بیشترین دلیل خوشحالی من از اومدن زیدان برمیگرده به گور به گور شدن اون مورینیوی ملعونه که اگه برمیگشت تیم من یکی دیگه حداقل تحمل دیدنش رو روی نیمکت نداشتم
و اینکه باید امیدوار باشیم به اینده ولی با این حرکات فول و وحشتناک پرز اخه چطور میشه امیدوار بود به اینده.در هر صورت به امید موفقیت رئال
پ ن: و یه نکته دیگه قابل توجه دوستان که می گفتن زیدان خودش رفت .برگشت زیدان اونم تو این موقع فصل کاملا نشانگره اینه که نه ماه پیش فقط و فقط به خاطر اختلافاتش با پرز استعفا داد و با به نوعی از تیم بیرون انداخته شد و الان به خاطر شزایط تیم جناب پرز به نوعی مجبور به پذیرش شزط و شروطهای زیدان شد.یکی نیست بگه اخه ...... چه کاری بود که نه ماه پیش نمیتونستی انجام بدی ولی الان میتونی انجامش بدی.به خدا پرز پدیده ایه در نوع خودش.براحتی میتونه لقب نابودگر رو با افتخار یدک بکشه

D o l f i n
12-03-2019, 00:01
یه چندتا عکس از مراسم گرفتم فقط حیف نشد شور وشوقی که تو صورت پرز بود رو سریعتر عکس بگیرم و از دست رفت. کارلوس هم لعنتی رفته بود گوشه اصلا دیده نمی شد.

green-mind
12-03-2019, 00:32
یه چندتا عکس از مراسم گرفتم فقط حیف نشد شور وشوقی که تو صورت پرز بود رو سریعتر عکس بگیرم و از دست رفت. کارلوس هم لعنتی رفته بود گوشه اصلا دیده نمی شد.

این خانومه کی هست؟
.

تبریک به ریالی ها ،پرستیژ برگشت

D o l f i n
12-03-2019, 01:02
همسر زیدان.

kasra_khan2003
12-03-2019, 07:36
پ ن: و یه نکته دیگه قابل توجه دوستان که می گفتن زیدان خودش رفت .برگشت زیدان اونم تو این موقع فصل کاملا نشانگره اینه که نه ماه پیش فقط و فقط به خاطر اختلافاتش با پرز استعفا داد و با به نوعی از تیم بیرون انداخته شد و الان به خاطر شزایط تیم جناب پرز به نوعی مجبور به پذیرش شزط و شروطهای زیدان شد.

به چه نکته‌ی ظریفی اشاره کردی : دی

بدون شک مهمترین اختلاف سر خرید و فروش بازیکن بود (زیدان ناواس رو میخواست، پرز دروازبان جدید و بقیه ماجرا). حالا گویا این سری پرز قول داده ریش و قیچی رو بده دست زیدان و زیدان یا انگیزه رو به بازیکنایی که اشباع شدن برمیگردونه، یا اینکه جایگزینشون میکنه.

+

پرز: زیدان فرانسوی هست، پس یه کارایی میتونه سر انتقال امباپه بکنه.

پرز: بهترین مربی جهان به مادرید برگشت.

زیدان: رئیس با من تماس گرفت، اینجام چون عاشق باشگاه هستم.

kasra_khan2003
12-03-2019, 10:15
زیدان: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اعتقاد من این است که پس از هر قهرمانی ترکیب موجود در کل تیم باید عوض شود. این بازه ای است که باشگاه دقیقا در آن قرار دارد، من در این مورد فکر کرده ام. حسم این گونه است که پس از 8 ماه مجددا به تمرینات بازگشته ام و در آخر فصل تغییراتی که به نفع همه باشد را در باشگاه اعمال می کنم.

قسمتی از مقاله‌ی روزبه جاریانی: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اما او (زیدان) هر چقدر بزرگ تر می شد، سرش به زمین نزدیک تر می شد. هر چقدر جام های بیشتری را بالای سر می برد، پاهایش روی زمین محکم تر می شدند. آنقدر محکم که پس از هشت ماه دوری از خانه، تصمیم گرفت به خانه برگردد، در بدترین زمان ممکن در بدترین جای ممکن. در زمانی از خانه جز یک ویرانه باقی نمانده است؛ از آن قصر باشکوهی که تحویل داد حالا یک خرابه باقی مانده است.

albertxx
14-03-2019, 21:49
بالاخره بعد په په به دفاع وسط خوب خریدیم !
بعد نزدیک به یکسال که رئال دنبال این بازیکن بود بالاخره این بازیکن رو خرید
ادر میلیتائو ! ( 21 ساله )

بازیکنی که دفاع وسط هست ولی میتونه دفاع راست هم بازی کنه ( مشابه راموس ) ولی پست اصلیش دفاع وسط هست
سبک و نحوه بازیش رو خیلی شبیه به په په میدونن و بسیار پرتلاش
طبق آمار هم بهترین دفاع وسط لیگ پرتغال بود ( قبل اینکه نیم فصل په په به پورتو بیاد - چون بعدش رفت دفاع راست )

به شدت به یه مدافع وسط نیاز داشتیم و الان با وجود میلیتائو میشه گفت به صورت تعویضی با راموس و واران بازی میکنه تا راموس بازنشست بشه ( شاید یه 2 3 سالی مثل واران باید صبر کنه تا فیکس بشه )

سومین خرید جوان و آینده دار برزیلی پرز هم هست این بنده خدا :n02: ( کلا پرز زده تو کار آینده سازی ) ! ( رودریگو - وینیسیوس - میلیتائو )
هر 3 تا فصل بعد میتونن فوق العاده بدرخشن تو رئال

kasra_khan2003
15-03-2019, 10:36
بالاخره بعد په په به دفاع وسط خوب خریدیم !
بعد نزدیک به یکسال که رئال دنبال این بازیکن بود بالاخره این بازیکن رو خرید
ادر میلیتائو ! ( 21 ساله )

بازیکنی که دفاع وسط هست ولی میتونه دفاع راست هم بازی کنه ( مشابه راموس ) ولی پست اصلیش دفاع وسط هست
سبک و نحوه بازیش رو خیلی شبیه به په په میدونن و بسیار پرتلاش
طبق آمار هم بهترین دفاع وسط لیگ پرتغال بود ( قبل اینکه نیم فصل په په به پورتو بیاد - چون بعدش رفت دفاع راست )

به شدت به یه مدافع وسط نیاز داشتیم و الان با وجود میلیتائو میشه گفت به صورت تعویضی با راموس و واران بازی میکنه تا راموس بازنشست بشه ( شاید یه 2 3 سالی مثل واران باید صبر کنه تا فیکس بشه )

سومین خرید جوان و آینده دار برزیلی پرز هم هست این بنده خدا :n02: ( کلا پرز زده تو کار آینده سازی ) ! ( رودریگو - وینیسیوس - میلیتائو )
هر 3 تا فصل بعد میتونن فوق العاده بدرخشن تو رئال

الان سمت راست و وسط خیلی خوب شد، فقط سمت چپ هنوز یه علامت سوال هست. تنها مارسلو و رگیلون هست، که باید دید زیدان میتونه مارسلو رو به فرم خوبش برگردونه یا خیر.

اکثر رسانه‌ها میگن پرز به زیدان قول سه خرید کهکشانی و چندتا خرید معمولی داده، امیدوارم مثل ۳-۴ فصل اخیر نباشه که فقط بازیکنا لینک میشدن و در نهایت هیچکی نمیومد.

در پست مهاجم هم گویا زیدان از پارسال دنبال مهاجم رم، Zaniolo بوده و احتمالش هست تابستون به تیم ملحق بشه تا سه تا مهاجم داشته باشیم.

فعلا بریم بدون فکر کردن به جام و این حرف‌ها از ۱۱ بازی آخر تیم لذت ببریم.

albertxx
15-03-2019, 19:27
الان سمت راست و وسط خیلی خوب شد، فقط سمت چپ هنوز یه علامت سوال هست. تنها مارسلو و رگیلون هست، که باید دید زیدان میتونه مارسلو رو به فرم خوبش برگردونه یا خیر.

اکثر رسانه‌ها میگن پرز به زیدان قول سه خرید کهکشانی و چندتا خرید معمولی داده، امیدوارم مثل ۳-۴ فصل اخیر نباشه که فقط بازیکنا لینک میشدن و در نهایت هیچکی نمیومد.

در پست مهاجم هم گویا زیدان از پارسال دنبال مهاجم رم، Zaniolo بوده و احتمالش هست تابستون به تیم ملحق بشه تا سه تا مهاجم داشته باشیم.

فعلا بریم بدون فکر کردن به جام و این حرف‌ها از ۱۱ بازی آخر تیم لذت ببریم.

درد اصلی ما دفاع بود که تا حدودی برطرف شد - بزرگترین عیب ما دفاع بود که متاسفانه گل زیاد میخوردیم
تو 3 فصل اخیر هروقت مارسلو و کارواخال مصدوم میشدن غم میگرفت که نکنه حذف بشیم :n02: ولی الان با وجود رگیلون و اودریوزولا حتی بیشتر از کارواخال و مارسلو میشه بهشون اطمینان کرد
دفاع وسط هم که شاهکار بودیم ! ولی الان با وجود میلیتائو کار برای واران شاید سخت باشه واسه فیکس شدن ( اگرچه معتقدم 2 3 فصل تعویضی بازی میکنه تا راموس بازنشست بشه )

این پسره دلیخت ( مدافع آزاکس ) هم گزینه خوبیه و آینده دار ولی مشکل اینجاست چون مدیربرنامش سلطان حاشیه ( رایولا ) هست پرز سمتش نمیره فکر کنم ! ( به شخصیتش نمیخوره با همچین دلقک هایی همکلام بشه :n02:)

اکثر رسانه‌ها

رسانه ها شعر زیاد میگن !
به قول یه بنده خدایی قبل اومدن زیدان شایعه مربی زیاد بود
الان بعد زیدان شایعه خرید بازیکن !
هر روز یکی داره لینک میشه و کاملا مشخصه جرت و پرته ( پوگبا - اریکسن - کین - ایکاردی - هازارد - مانه - نیمار - ام باپه و .......... )

دیگه اون دوران قدیم نیست که باشگاه ها به راحتی ستاره از دست بدن
الان خرید ستاره وحشتناک سخت شده

سه خرید کهکشانی

واسه کجا میخواد ؟
یه وینگر چپ لازم داریم و یه مهاجم نوک !
دیگه تو کدوم پست میخواد ستاره بخره ؟؟ تو همه پست ها بازیکن فیکس که هیچی نیمکت نشینش هم عالیه !

albertxx
16-03-2019, 22:43
بازی رو از نیمه دوم دیدم
ولی طبق معمول سانتر های مارسلو خیلی رو اعصاب بود !
تیم از راست و وسط حمله میکرد ولی نمیدونم چرا توپ می اومد چپ مارسلو فقط سانتر میکرد !
دقیقا سانتر میکنه واسه کی ؟؟

خیلی زوده واسه قضاوت ولی زیدان هرخوبی داشته باشه متاسفانه بیشتر متکی به ستاره هست و اعتقادی به جوون گرایی نداره
حاضر شد بیل و بنزما رو فیکس کنه ولی براهیم دیاز رو بازی نده !!!
مارسلو هم این بازی خوب بود ولی واقعیتش اینه کل فصل بد بود و نمیشه به سابقه بازی خوبش فیکسش کرد و رگیلون به اون خوبی رو نیمکت نشین کرد

امیدوارم همه چی خوب پیش بره ولی احساس میکنم با وجود زیدان آینده جوون هایی مثل رگیلون و اودریوزلا و وینیسیوس و ...... تحت شعاع قرار بگیره
نمونه بارزشم اودگارد که 2 3 فصله چپ و راست داره قرضش میده اینور و اونور آخرش نابودش میکنه

kasra_khan2003
17-03-2019, 08:18
بیشتر متکی به ستاره هست و اعتقادی به جوون گرایی نداره

همون آسنسیو که این بازی دوباره رگه‌هایی از آسنسیوی سابق رو درش دیدیم، کشف زیدان بود.

این بازی هم هر سه تعویض برای بازی دادن به جوون‌ها بود. سبایوس (۲۲)، ماریانو (۲۵)، والورده (۲۰).

اونم در شرایطی که بازی بعدی حدود ۱۳ روز دیگه هست و میتونست تعویض نکنه و به همه ۹۰ دقیقه بازی بده.

+

من دقیقا نفهمیدم داور چطور گل مودریچ رو مردود کرد اونم وقتی توپ بصورت مستقیم به سمت دروازه نمیومد. کارشناس داوری آس هم معتقد هست که گل باید پذیرفته میشد.

زیدان به بیل، ایسکو و آسنسیو بازی داد که دوتاشون رو تقریبا مجبور بود بخاطر مصدومیت وینی و محرومیت کاسمیرو.

ایسکو با اینکه خیلی وقت بود بازی نکرده بود، خیلی خوب بود. برعکس بیل که حتی سر گلی که زد هم میشد سطح آمادگیش رو از استپ بدش تشخیص داد. اما حداقل گویا از ترس زیدان در کار دفاعی شرکت میکرد و این سری گلش رو با همه جشن گرفت.

آدریوزولا و بنزما هم خیلی خوب بودن. مودریچ به نظرم در کنار ایسکو بهترین بازیکن زمین بود.

jack82
17-03-2019, 09:53
درباره بازی گفتنی ها رو‌دوستان گفتن فقط یه نکته که باز دوستمون اشاره کرد بنده هم نتونستم جلو خودمو بگیرم.قشنگ نو صحنه گل نودریچ خود داورای ور و زمین هم فکر کنم به تصمیم خودشون خندشون بگیره.هیچ جوره و با هیچ فرمول و فنی واران نمیتونست تو اون صحنه جلو دید گلر رو گرفته باشع ولی احتمالا من اشتباه میکنم و از قوانین داوری چیزی نمیدونم.انسالله که حق با داورا بوده باشه

albertxx
17-03-2019, 21:01
همون آسنسیو که این بازی دوباره رگه‌هایی از آسنسیوی سابق رو درش دیدیم، کشف زیدان بود.

این بازی هم هر سه تعویض برای بازی دادن به جوون‌ها بود. سبایوس (۲۲)، ماریانو (۲۵)، والورده (۲۰).
نمیدونم چه اسراری داری بگی زیدان به جوون گرایی علاقه داره ؟؟ چه موافق و چه مخالف زیدان دیگه به این نکته اشاره دارن که زیدان تیمش به خلاقیت ستاره ها متکی هست
زیدان تو این 3 سال که تو رئال بود همیشه از ستاره های بزرگ تیمش استفاده میکرد و عملا زمانی به جوون ها بازی میرسید که یا اصلیا مصدوم بودن و یا باید استراحت میکردن
این بازی هم که به سبایوس و والورده و ماریانو بازی داد دلیلش اینه ستاره ای رو نیمکت نبود که بیاره تو بازی
اگه واقعا راست میگفت براهیم دیاز و رگیلون رو تعویضی میاورد تا حداقل به این نتیجه برسیم که سوگولی هاش عزیزتر نیست ( مارسلو )

ولی خب چون تیم با همین ترکیب نتیجه گرفت قابل احترامه ولی واقعیت اینه زیدان تو این 3 سال هیچ جوون گرایی نداشته
لوپتگی و سوالاری تو یه نیم فصل امثال رگیلون و وینیسیوس و اودریوزولا و والورده و یورنته و سبایوس ( کسی که میگفت احتمالا با وجود زیدان از تیم خواهد رفت ) رو معرفی کردن
زیدان تو 3 فصل چی ؟

زیدان برتری اصلی تیمش رو حرکت انفرادی ستاره هاش هست و دلایل اصلی نتیجه گرفتنش هم همین بوده
به حدی که تو 2 فینال پیاپی جمپیونز لیگ یه ترکیب ثابت رو به میدان فرستاده !!!! یعنی تو این 1 سال هیچ بازیکنی نتونسته بود خودشو نشون بده ؟؟
هیچوقت حاضر نشد دست به فروش بنزما و .... بزنه

به هر حال آینده تیم همه چیو مشخص میکنه
ولی اگه فقط نتیجه گرفتن مهم باشه قطعا جوون هایی مثل رودریگو و اودگارد و رگیلون و وینیسیوس و اودریوزولا و والورده و یورنته و سبایوس هیچ درخششی نخواهند داشت
اودگارد رو 3 فصله داره پاسکاری میکنه به تیم های دیگه
یعنی نمیتونه بیاره رو نیمکت و تعویضی بهش بازی بده ؟؟
و همینطور خیلی های دیگه

SA3EDLORD
17-03-2019, 21:54
یه سری دوستان حداقل تکلیفشون با خودشون مشخص کنن.
از این ور میگن ما باید ستاره بخریم و پرز و وازکز بده و های و وای. از این بر میگن زیدان ستاره گراست!
زیدان اگه ستاره گرا بود الان کورتوا تو دروازه بود.
و اگه کاری که تا الان کرده جواب نداده بعد بیاید انتقاد کنید که نه این طرز فکرش موفق نبوده پس من حرفم درسته که گفتم مثلا فلان.
والا به خدا:n31:

kasra_khan2003
18-03-2019, 08:43
یه سری دوستان حداقل تکلیفشون با خودشون مشخص کنن.
از این ور میگن ما باید ستاره بخریم و پرز و وازکز بده و های و وای. از این بر میگن زیدان ستاره گراست!
زیدان اگه ستاره گرا بود الان کورتوا تو دروازه بود.
و اگه کاری که تا الان کرده جواب نداده بعد بیاید انتقاد کنید که نه این طرز فکرش موفق نبوده پس من حرفم درسته که گفتم مثلا فلان.
والا به خدا:n31:

بنده دارم به این نتیجه میرسم ایشون ترول هستند : دی

خودش میگه زیدان مجبور بود به فلان بازیکن بازی بده چون ستاره رو نیمکت نیست اما سولاری جوونگرا بود. خوب اینا هر دو یه نیمکت داشتند که.

سولاری به اودریوزولا بازی میده میشه جوونگرا، زیدان بازی میده میشه از سر ناچاری. مرغ همسایه غازه؟

nw_nk
20-03-2019, 09:22
مورینیو: وقتی به رئال مادرید رفتم، آن ها از رویارویی با لیون می‌ترسیدند

بخش مهمی از مصاحبه جدید مورینیو دقیقا مشابه اظهارات دو هفته پیش ماسیمیلیانو الگری است!

ماسیمیلیانو الگری، سرمربی یووه پیش از دیدار با اتلتیکو مادرید گفته بود در یوونتوس از مالموی سوئد می ترسیدند. حالا ژوزه مورینیو، سرمربی سابق رئال مادرید نیز در اظهاراتی مشابه گفت وقتی به رئال مادرید آمد، در این تیم هراس رویارویی با لیون وجود داشت. مورینیو در مصاحبه با بین اسپورت فرانسه گفت:

از نظر آماری در رئال مادرید بهترین نبودم اما فکر می کنم هفت یا هشت سال بود که رئال مادرید نتوانسته بود به یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان برسد. آن ها در مرحله گروهی یا یک هشتم نهایی حذف می شدند و در یک چهارم نهایی یا نیمه نهایی بازی نمی کردند. به یاد دارم در اولین فصل حضورم در رئال مادرید، در یک هشتم نهایی با لیون روبرو شدیم و باشگاه از رویارویی با لیون می ترسید. نمی توانستم درک کنم چگونه باشگاهی چون رئال مادرید از لیون می ترسد. لیون تیم خوبی بود اما نه به اندازه رئال مادرید. دلیل آن ترس، نتایج بد در گذشته بود. من آمدم و در نیمه نهایی، در ضربات پنالتی به بایرن مونیخ باختیم که واقعا باورنکردنی بود چون کریستیانو رونالدو، کاکا و سرخیو راموس، سه تن از بهترین بازیکنان ما پنالتی خراب کردند. در آن فصل توانستیم 100 امتیاز در لالیگا کسب کنیم و برابر بایرن مونیخ 2-1 پیروز شدیم اما در نهایت در پنالتی ها باختیم.

ادامه

kasra_khan2003
20-03-2019, 13:01
وینی در برنامه‌ی El Larguero: از بارسلونا پیشنهاد بزرگتری داشتم، اما تصمیم گرفتم به مادرید بیام [لینک] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Barcelona's offer came first, and they wanted pay more. Marcelo came to play when he was 18, Asensio was playing here... this helped us decide on Madrid

+

وقتی زیدان صحبت میکنه، همه‌چیز با زمانی که سولاری صحبت میکرد فرق میکنه. زیدان یه legend هست، به همه‌ی عناوین رسیده و یک شخصیت خاص هست.

به من گفت آرامش خودم رو حفظ کنم تا مصدومیت بگذره و به تمرینات برگردم.

kasra_khan2003
01-04-2019, 06:06
برد سختی بود، وقتی دیدم کروس، مودریچ و کاسمیرو رو نداریم میدونستم بازی سخت خواهد بود. گل اول رو هم دقیقا بازیکنی زد که یورنته باید کنترل میکرد.

سطح آمادگی بیل رو در تصویر مشاهده میکنید، این توپ رو زد بالای دروازه

بازی بعدی خیلی سخته، میزبان والنسیا هستیم.

albertxx
01-04-2019, 13:48
سلام

خلاصه بازی
اگه میخواید فصل بعد به جایی برسیم باید یه فکری به حال بیل و بنزما کنیم ! :n29:

خداحافظ :n02:

nw_nk
01-04-2019, 19:37
انتقاد از زیدان به خاطر بازی دادن به پسرش

زیزو، رئال جای پارتی بازی نیست!

حضور لوکا زیدان، پسر زیدان و دروازه‌بان سوم رئال مادرید، در دروازه سفیدهای پایتخت اسپانیا در بازی دیشب این تیم مقابل اوئسکا، شگفتی اصلی این بازی برای هواداران رئال و فوتبالدوستان بود.

زین‌الدین زیدان، سرمربی رئال مادرید برای بازی دیشب این تیم مقابل اوئسکا، تیم قعرنشین لالیگا تصمیم گرفت به پسرش لوکا، دروازه‌بان سوم رئال فرصت دهد تا اولین بازی خود در لالیگا با پیراهن غول بزرگ فوتبال اسپانیا را تجربه کند. تجربه زیدان برای محک زدن لوکا در درون دروازه نشان می‌دهد که او تا رسیدن به ترکیب اصلی تیمش تا پایان فصل قصد دارد گزینه‌های متعدد را بسنجد و ترسی از اقدامات ناگهانی ندارد.

لوکای 20ساله دیشب در استادیوم برنابئو، خانه تاریخی و مشهور رئال، درحالی اولین بازی خود با پیراهن این تیم را انجام داد که در این فصل، دو مربی قبل از زین‌الدین زیدان، خولن لوپتگی و سانتیاگو سولاری، هرگز به او برای ایستادن درون دروازه‌ تیم‌شان اعتماد نکرده بودند.

ادامه

SA3EDLORD
01-04-2019, 22:20
این دیگه واقعا حرکت ضایعی بود واقعا:n02: از زیدان بعید بود.
تو این شرایطی که ناواس و کورتوا دعوا دارن سر دروازه زیدان پسرشو گذاشته تو دروازه؟:n02:

kasra_khan2003
02-04-2019, 07:33
تو این شرایطی که ناواس و کورتوا دعوا دارن سر دروازه زیدان پسرشو گذاشته تو دروازه؟:n02:

ناواس که یکم مصدومیت داره. زیدان فکر نکنم زیاد به کورتوا اعتقاد داشته باشه، با توجه به شرایط جدول، فرقی نمیکرد.

+

گویا رفتن واران جدی هست. هشت سال تو رئال بازی کرد و حالا زیدان و پرز به گزینه‌های جانشین فکر میکنند. گزینه اول زیدان هم (به گزارش آس) Kalidou Koulibaly هست.

albertxx
02-04-2019, 13:46

کورتوا که رسما مصدوم بود حتی از چند وقت قبل
ناواس هم تازه از بازی های ملی برگشته و گویا سرحال نبوده

با توجه به شرایط جدول مهم نبود این تصمیم

گویا رفتن واران جدی هست. هشت سال تو رئال بازی کرد و حالا زیدان و پرز به گزینه‌های جانشین فکر میکنند. گزینه اول زیدان هم (به گزارش آس) Kalidou Koulibaly

خریت محضه فروختن واران !
واران یه جوون 18 ساله بود که اومد رئال و الان بعد 8 سال کسب تجربه باید از تجربش استفاده کنه
واران تازه 25 سالش هست و این یعنی شروع پختگی و استفاده از تجربیات قبلی برای بهتر شدن و اسطوره شدن !!!

بازیکنی که انواع و اقسام فینال های چمپیونز و جام جهانی و ..... رو پشت سر گذاشت و الان در سن 25 سالگی به افتخارات و تجاربی رسیده که خیلی ها تو همین سن که هیچی بلکه تا آخرین روز بازیشون هم شاید نرسن
فروختن واران خیلی به ضرر باشگاه هست

اگرچه همیشه تاپ و عالی نبوده و مقطعی هم سینوسی کار میکرده ولی یادمون نره واران تازه 25 سالش شده و با این همه تجربه اندوزی که تو رئال داشته در آینده میشه ازش استفاده کرد ( اصل تجربه و کیفیت تازه از 28 تا 34 35 هست )
اگه بخواد مثل راموس تا 33 یا 35 سالگی کیفیت خودشو حفظ کنه راحت میتونه تا 10 سال آینده تو رئال بمونه

بازیکنی که در اوج خامی و جوونی اومد رئال و بعد 8 سال میخواد دوران حرفه ای گری خودشو شروع کنه نباید از دست بدیم :n27:

albertxx
04-04-2019, 00:56
فقط یه سوال !! همین
اصلا کاری به بازی و ... ندارم

فقط زیدان یه توضیح بده که اگه بازی دادن به مارسلو از روی علاقه و رفاقت هست و نه الزاما شایستگی و تکنیک پس چیه ؟؟
نیمکت نشین کردن رگیلون فقط و فقط یعنی حذف شایسته سالاری و نادیده گرفتن استعداد و انگیزه بازیکن
الکلاسیکو به اون فاجعه بار بودنمون فقط 2 تا بازیکن خوب بودن ! یکی رگیلون یکی وینیسیوس !

مارسلو این بازی دقیقا چیکار کرد ؟؟؟ توپ میرفت سمتش یا با حرکات تکنیکی میخواست بگه تکنیک بلده یا سانتر میکرد
موقع کرنر زدنم پشت محوطه حریف وایمیسته تا توپ بیاد و قیچی بزنه !
کلا خلاصه شده تو حرکات نمایشی و بی کاربرد
سر همین حرکات نمایشی کارت زرد گرفت و بازی بعدم از دست داد ! چرا ؟ چون قطعا جو بگیره دیگه منافع تیم مهم نیست

بعد جالبه سولاری اومده بود ایسکو رو نیمکت نشین کرده بود زیر بار انتقاد نابودش کردن که چرا بازیکن آماده رو بازی نمیده ؟؟ و اینکه هیچی حالیش نیست
بعد زیدان به مارسلو گاو بازی میده و رگیلون با کوهی از انگیزه رو نیمکت نشین کرده ! چرا ؟ به قول یکی از بچه ها سوگولیشه دیگه ! همچون بنزما

مارسلو هرچی بود دیگه واقعا نمیشه بهش دل بست
گفتیم افت کرده ولی زیدان زیاد بهش موقعیت داد و میبینیم هر بازی داره بدتر میشه
اگه واقعا اینجوری میخواد باشه فروختنش معامله پر سودی خواهد بود !

nw_nk
09-04-2019, 19:59
ام باپه: تنها کسی که به اندازه پله مرا تحت تاثیر قرار داده، زیدان است

بر هیچکس پوشیده نیست که کیلیان ام باپه علاقه خاصی به پله، اسطوره فوتبال برزیل و جهان دارد اما او در گفتگو با فرانس فوتبال، از الگوی دومش نام برد: زین الدین زیدان.

سرمربی کنونی رئال مادرید پس از بازی برای تیم های بوردو، یوونتوس و رئال مادرید چهره ای افسانه ای از دوران بازی اش به جا گذاشت و در تیم ملی فرانسه نیز درخشش فوق العاده ای داشت. ام باپه در این مورد گفت:

تنها کسی که به اندازه پله مرا تحت تاثیر قرار داده، زیدان است.

در سوی مقابل، زیدان هم علاقه زیادی به کار با کیلیان ام باپه دارد و به گزارش مارکا، حتی در دوره ای که ام باپه در موناکو حضور داشت، تلاش کرد او را به رئال مادرید ببرد اما خرید او از پاری سن ژرمن کار بسیار سختی است و شاید لوس بلانکوس باید حداقل تا سال 2020 برای آن صبر کند.

nw_nk
12-04-2019, 18:58
تونی کروس شایعات جدایی از رئال مادرید را تکذیب کرد

آ اس ساعاتی پیش گزارش داده بود که تونی کروس 29 ساله که ضعیف‌ترین فصل حضورش در رئال مادرید را تجربه کرده، دوست دارد در تابستان از رئال مادرید جدا شود و محیط جدیدی را تجربه کند.

تونی کروس با انتشار یک توییت، ادعای آ اس را تکذیب کرد:

خبر منتشر شده از سوی آ اس کاملا دروغ است.

nw_nk
19-04-2019, 08:24
کاپلو: از منبعی آگاه مطلع شدم که رئال مادرید در نقل و انتقالات تابستان، 500 میلیون یورو هزینه خواهد کرد

سرمربی سابق رئال مادرید از هزینه هنگفت فلورنتینو پرز در تابستان پیش رو خبر داد.

از سوی منبعی آگاه به من گفته شد که رئال مادرید در تابستان 500 میلیون یورو هزینه خواهد کرد.

albertxx
22-04-2019, 22:11
یکی بنزما یکی مارسلو

کادر فنی رئال خیلی باید احمق باشه که امسال مهاجم نخره !
یعنی این درخشش های پشمکی بنزما تو این چند وقت و حمایت کادر فنی یعنی حمایت از بنزما ؟؟

خریت محضه فصل بعد بخوایم نگهش داریم
هتریک جلو آلاوز و هوئسکا و چهارتا تیم درپیت که دیگه افتخار نیست !
یادمون نره همین بنزما کل فصل کلا محو بود و بازی های بزرگ اصلا اثری از بنزما پیدا نمیکردید

اون 2 تا الکلاسیکو پشت هم بعد بازی با آزاکس هنوز یادمون نرفته که استاد بنزما چه شاهکاری بودن
بازی که امثال رگیلون و وینیسیوس با جون و دل بازی کردن و آخرش بهترین بازیکن شدن ولی اثری از استاد بنزما پیدا نبود
اعتماد به بنزما برای فصل بعد قطعا اشتباهی بزرگ خواهد بود و نمیشه یه فصل دیگه رو هم از دست داد به خاطر فرصت دادن چندباره به بنزما

اضافه شدن رودریگو و خرید یوویچ باید تو برنامه های تیم باشه ( نظر شخص پرز اینجا خیلی مهمه که خودش بخره )
اگه به زیدان باشه قطعا به هموطنش حالا حالا ها بازی میده و تو مصاحبه بنزما رو بهترین مهاجم دنیا میدونه

+

در مورد مارسلو هم میشه گفت محو ترین بازیکن رئال شده و واقعا فقط و فقط اسمش هست که باعث شده فیکس بشه
قطعا بازیکنی مثل رگیلون که صدبرابر مارسلو تلاش میکنه و اثرگذاری داره لیاقت فیکس شدن داره نه مارسلو که کلا شده حرکات نمایشی

تنها دلیلی که میشه آدم رو قانع کنه تا مارسلو فیکس باشه (و رگیلون با اون همه شایستگی نیمکت نشین بشه ) اینه که مارسلو رو آماده نگه دارن تا آخر فصل بفروشنش
وگرنه موندن مارسلو برای فصل بعد به امید اینکه روحیه بگیره و برگرده یعنی حماقت

jack82
29-04-2019, 07:39
این تیم پتانسیل دیونه کردن هر مربی رو داره زیدانم از این قضیه مجزا نیست.متاسفانه زیدان رو درباره بازی دادن به مارسلو و بیل درک نمیکنم.اگه به قول دوستمون قصدش رد کردن اخر فصل باشه ایده بدی نیست ولی در هر خالتی غیر از این ادم به عقل طرف شک میکنه.تیم باید از نو کوبیده شه و این نیازمند کلی هزینه و البته زمان زیادی هست ولی در شرایط فعلی چاره ای جز این نیست.تیم دیشب که اسم رئال رو یدک میکشید هیچی کمتر از تیم محلات کشورمون نداشت

nw_nk
29-04-2019, 11:33
عملکرد ضعیف رئال مادرید نسبت به بارسلونا در لالیگا در طی دوران ریاست فلورنتینو پرز

از زمان بازگشت پرز در سال 2009، رئال مادرید علی رغم هزینه های بالا نتوانست حاکمیت بارسلونا در لالیگا را بشکند.

آن ها 929 میلیون یورو برای 47 بازیکن و 7 مربی خرج کرده اند و تنها 2 قهرمانی در لیگ اسپانیا داشته اند.

به همین دلیل است که زیدان در کنفرانس مطبوعاتی اش اعلام کرد:

فصل آینده قهرمانی در لالیگا را به لیگ قهرمانان اروپا ترجیح می دهم.

nw_nk
01-05-2019, 18:11
ایکر کاسیاس دروازه بان سابق رئال مادرید و فعلی پورتو سکته کرد و به بیمارستان منتقل شد

به امید بهبودش

kasra_khan2003
08-05-2019, 04:08
از بین صدرنشین‌های ۴ لیگ برتر اروپا (آلمان، اسپانیا، ایتالیا و انگلستان)، صدرنشین لالیگا کمترین امتیاز رو داره.

یعنی صرفا بخاطر افت رئال و بقیه تیم‌ها صدر نشین هستن...

جا داره یادی کنیم از این تحلیل تاریخی که بارسلونا کم امتیاز آورده از بقیه مدعی ها ضعیف تره! تیم 91 امتیازی پریمیر لیگ از تیم 81 امتیازی لا لیگا سه تا خورد دو تا هم نخورد :)

و بازی برگشت ۴-۰ باخت تا نشون بده آدم باید صبور باشه بره فینال قهرمان بشه بعد تحلیل کنه :دی

حتی بارسایی‌ها هم خودشون میدونن:

لالیگا رو هم ب لطف مسی و ضعف مفرط رئال و اتلتی بردیم...

nw_nk
12-05-2019, 22:12
رئال سوسیداد 3 - 1 رئال مادرید؛ فصل لعنتی!

حلاصه بازی

شرح بازی

اختلاف امتیاز با بارسلونا دوباره به 18 امتیاز رسید و ممکنه رکورد زده بشه

nw_nk
19-05-2019, 16:21
رئال مادرید 0-2 رئال بتیس؛ فصل کابوس‌وار با یک شکست خانگی به پایان رسید

شرح بازی

خلاصه بازی

این بازی خداحافظی کیلور ناواس و گرت بیل بود که به بیل اجازه داده نشد چند دقیقه وارد بشه و با هوادارا خداحافظی کنه

nw_nk
19-05-2019, 16:25
ریسک خطرناک جواب نداد؛ آمار عجیب زیدان در رئال

10 هفته پیش بود که زیدان در اقدامی غیرمنتظره، هدایت رئال را برعهده گرفت تا شرایط اسف بار تیم را سر و سامان دهد.

به نقل از مارکا، پس از شکست از آژاکس در یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان و حذف غیرمنتظره از این رقابت ها، سران رئال نسبت به ادامه کار سانتی سولاری دچار تردید شدند و حتی برتری در زمین وایادولید هم چاره ساز نشد تا مرد آرژانتینی جای خود را به زیدان بدهد.

زیزو در اولین نشست خبری خود تاکید کرد که هدف اول او، کسب یازده پیروزی از یازده بازی باقیمانده در لالیگاست؛ تا با قدرت، قدم به فصل بعد بگذارند اما دقایقی پیش، فصل با شکست خانگی 0-2 از بتیس به اتمام رسید؛ در حالی که رئال با زیدان در یازده بازی اخیر، 5 برد، 4 باخت و دو تساوی کسب کرد.

17 امتیاز از 33 امتیاز ممکن که ثابت می کند ریسک زیدان در کوتاه مدت جواب نداده و او در احیای تیم نیمه جان رئال، یک ناکام تمام عیار بوده است.

رئال پایانی غم انگیز در این فصل داشت و از حالا باید به فصل بعد و بازگشت به روزهای اوج فکر کند؛ در حالی که زیدان کارش را از صفر شروع نخواهد کرد و خاطره پایان تلخ این فصل با حضور او روی نیمکت مربیگری، در خاطر هواداران رئال باقی خواهد ماند. زیزو کار سختی برای پاک کردن این روزها پیش رو دارد.

nw_nk
19-05-2019, 17:19
گرت بیل: اگر رئال مادرید می‌خواهد من بروم، باید تمام دستمزد سه سال قراردادی که با این تیم دارم را پرداخت کند!

زین الدین زیدان، سرمربی رئال مادرید که امروز تیمش در خانه برابر رئال بتیس 2-0 باخت، به گرت بیل بازی نمی‌دهد زیرا وی در برنامه‌های این سرمربی فرانسوی جایی ندارد. باشگاه رئال مادرید نیز واضحا به دنبال خلاص شدن از دستمزد بالای گرت بیل و واگذاری او به تیمی دیگر است.

سه سال دیگر با رئال مادرید قرارداد دارم. اگر رئال مادرید می‌خواهد من تیم را ترک کنم، باید برای هر سال از قراردادم، هفده میلیون یورو به من پرداخت کند. اگر هم در رئال مادرید نمانم و بخواهم گلف بازی کنم، این کار را خواهم کرد.

دستمزد خالص سالانه گرت بیل در رئال مادرید هفده میلیون یورو است و اگر رئال مادرید بخواهد بیل از این تیم جدا شود، باید 51 میلیون یورو دستمزد خالص بابت قرارداد سه سال و 51 میلیون یورو بابت مالیات این دستمزد هزینه کند. در واقع هزینه جدایی گرت بیل از رئال مادرید بدون تمایل خود بازیکن، 102 میلیون یورو خواهد بود!

nw_nk
20-05-2019, 17:41
برای اولین بار در تاریخ لالیگا؛ رئال مادرید با 19 امتیاز کمتر از بارسلونا فصل را به پایان برد

رئال مادرید با شکست مقابل رئال بتیس، رکورد منفی تاریخی دیگر از خود در فصل 2018/19 لالیگا بر جای گذاشت.

kasra_khan2003
26-05-2019, 11:00
درسته تیمی تو لالیگا نموند که رئال بهش نبازه، اما شادی‌ای که تو باخت رقبا هست، در برد تیم خودت نیست.

به قول سینا، چه میکنه این وار، بارسا بعد ۴ سال فینال کوپا رو باخت : دی

Altairezio
26-05-2019, 11:41
فصل بعد امیدوارم فقط چیزی که از زیدان ذهنیت داریم خراب نشه

albertxx
26-05-2019, 19:17
رگیلون در لیست فروش ( قرضی ) قرار گرفت ؟؟؟؟؟؟؟ :n29: بعد مارسلو با یک فصل فاجعه بار قراره فیکس تیم بشه ؟؟؟

یورنته در لیست قرضی ؟؟؟ بازیکنی که حتی یه دوره کاسمیرو رو هم نیمکت نشین کرده بود !!!

اودگارد یکی از بهترین های فصلی اروپا رو هم به تیم برنمیگردونه !!!

یا اینا شایعات روزنامه هاست ( که نیست ) یا زیدان حالیش نیست و میخواد تیم رو به باد بده !
هنوز یادمون نرفته تیم به اون خوبی که قهرمان لالیگا و چمپیونز شده بود رو نابود کرد و با قرض دادن خامس و موراتا و بعد نیمکت نشین کردن کواچیچ و رفتنش تیم رو فلج کرد
همه جوون ها رو از تیم خارج کرده بود

الانم میخواد همین سناریو رو با یورنته و رگیلون و .... اجرا کنه
یعنی فقط شده مربی که با ستاره نتیجه میگیره /؟؟
رگیلون یکی از بهترین و با تعصب ترین بازیکنان این فصل بود ( فصلی که بهترین های رئال بد بودن )

امثال اودگارد و رگیلون و یورنته علاوه بر کیفیت خوب خیلی با تعصب و انگیزه بازی میکنن ( نه امثال مارسلو که از رو شکم سیری فقط حرکات نمایشی داره ! )

زیدان با همین فرمون بره جلو یه 2 3 سال دیگه باید حسرت این بازیکنانی که از دست دادیم رو بخوریم ! :n27:

Layken
01-06-2019, 00:04
یوویچ رو میندازیم نوک
وینگر چپ هازارد
راست هم زیاد داریم از وینی گرفته تا اسنسیو و وازکز و...
خط هافبک هم اگه اریکسون اضافه بشه میندازیمش کنار مودریچ و کاسمیرو
خط دفاع هم راموس کافیه
ایشالا ناواسم تو چارچوب
بیلم میفرستیم تیم B
والسلام :n02:

kasra_khan2003
01-06-2019, 16:39
بعد از ۱۰۹۹ روز پادشاهی، امشب قهرمان اروپا عوض میشه.

kasra_khan2003
04-06-2019, 15:52
انتقال یوکا یوویچ به رئال رسمی شد.

بعد از قشنگ ۱۰ سال، خلاصه رئال یه شماره ۹ خرید. البته مواردی مثل آدبایور یا موراتا بودن، اما همشون یا قرضی اومدن یا قبلا مال باشگاه بودن و از بند بازخرید استفاده کردیم.

بازم پرز نرفت یکی از ۱۰ مهاجم برتر اروپا رو بخره، رفته یه هندونه در بسته‌ی ۲۱ ساله خریده به مبلغ ۶۰ میلیون یورو.

jack82
06-06-2019, 01:21
مهمترین فصل نقل و انتقالاتی چند سال اخیر فرا رسیده و امیدوارم پرز و زیدان بتونن عملکرد خوبی تو این کار داشته باشند.مهمترین نگرانی بنده و بیستر هوادارن در حال حاضر همون اختلاف نظرات قبلی بین زیدان و پرز تو خرید بازیکنا هست که در حال حاضر در مورد پوگبا یا اریکسن پیش اومده.با برگشت زیدان تقریبا مطمعن بودم که وی در صوزت داشتن اختیار تام دورباره این پست رو قبول کرده ولی مثل اینکه باز هم اشتباه کردم و پرز ول کن ماجرا نیست.
از این بگذریم با خرید احتمالی ازارد و دفاع چپ لیون و همچنین خرید قطعی یوویچ شروع خوبی تو نقل و انتقالات داشتیم ولی تیم برا تیم شدن حالا حالا ها کار داره و باید حداقل یه هافبک طراز اول و یه دفاع مطمعن نیز خریداری بشه. هر چند یوویچ به نظر جوون اینده داری نشون داده ولی پرز میتونست انتخابهای بسیار مطمعنتری رو داشته باشه من جمله ایکاردی که بزودی شاهد جداییش از اینتر خواهیم بود البته قیمتش یکم بالاتر بود ولی مطمعنا ارزشش رو داشت.
فقط باید منتظر باشیم و ببینیم این بار چه اشی برامون پختن جناب پرز و زیزوی عزیز.
هر چند خودم به گرفتن جام تو فصل اینده خوشبین نیستم ولی امیدوارم حداقل تیم برای فصول بعدی ساخته و پرداخته بشه هر چند با نوع برخوردشون با جووانایی مثل رگیلون سخت بشه امیدوار موند
پ ن :کریس امشب هتریک کرد با هرگلی که کریس میزنه یاد این فصل مزخرف می افتم و اینکه چرا باهاش اینجپری برخورد شد

kasra_khan2003
06-06-2019, 05:54
اریکسون هم درخواست جدایی داده و میدونه رئال تمایل داره.

گویا خرید آزارد فعلا به مشکل خورده چون چلسی کل مبلغ رو میخواد، اما رئال میخواد ۲۰ تا ۳۰ میلیون رو بصورت bonus پرداخت بکنه.

خروجی: PSG که متوجه شد بوفون دیگه پیر شده، دنبال ناواس هست.

kasra_khan2003
08-06-2019, 06:56
هازارد هم اومد، احتمالا شماره ۷ ماریانو رو میگیره.

مبلغ قرارداد گویا ۸۸ میلیون پوند + bonus

بعد ۵ سال یه خرید کهاکشانی کردیم، آخرین خرید کهکشانی پرز خامس بود. اما کار نقل و انتقالات رئال هنوز تموم نشده و گفته میشه رئال ۴۰۰ میلیون یورو کنار گذاشته.

خرید Mendy گویا به مشکل خورده چون رئال میخواد یه بار دیگه رو مفصل ران تست پزشکی انجام که قبلا باعث مصدومیت Mendy شده بود.

Finally Hazard

آس اشاره کرده به ۵ سال قرارداد هازارد

The most expensive signing signed for five years to lead the renovation plan

Layken
12-06-2019, 23:26
مندی هم اومد :n02:

kasra_khan2003
13-06-2019, 08:58
Perez: We will react with strength

رسمی: مندی با قرارداد شش ساله به ارزش ۴۸ میلیون یورو (۵ میلیون بصورت bonus) از تیم المپیک لیون به رئال پیوست.

رودریگو گوئس: (۴۵ میلیون یورو)
ادر میلیتائو (50 میلیون یورو)
لوکا یوویچ (60 میلیون یورو)
ادن هازارد (100 میلیون یورو)
فرلاند مندی (48 میلیون یورو)

اینم یه تصویر جالب از زیدان در شهر سَن سِباستین در حال راضی کردن Luis Llopis، مربی دروازبان‌ها که بعد از استعفای زیدان، اونم از رئال رفته بود.

nw_nk
13-06-2019, 20:02
با انتقال مدافع لیون رئال مادرید رکورد نقل و انتقالات خودش رو شکست و هزینه این فصل تا اینجا 303 میلیون یورو شده. رکورد قبلی سال 2009 هزینه 258 میلیون یورو!

albertxx
13-06-2019, 22:11
تقریبا میشه گفت تو این 5 سال هیچ بازیکنی نگرفتیم و با تراز مالی مثبت و خرید های فوق العاده کم 4 چمپیونز کسب کردیم :n16:
بالاخره بعد 5 سال دوباره خرید های رئال شروع شد ! :n33:
پرز هم احتمالا با 1 یا 2 تا خرید دیگه ( اریکسن و پوگبا و ام باپه که بعید نیست ) دوباره فاز سوم کهکشانی ها رو استارت میزنه :n25:

مبلغ قرارداد گویا ۸۸ میلیون پوند + bonus
بعد ۵ سال یه خرید کهاکشانی کردیم، آخرین خرید کهکشانی پرز خامس بود. اما کار نقل و انتقالات رئال هنوز تموم نشده و گفته میشه رئال ۴۰۰ میلیون یورو کنار گذاشته.

من تو یه خبر خونده بودم که تمام خرید ها تا آخر June بر اساس فصل قبل محسوب میشه و خرید های بعد July خرید فصل جدید هست و رقم مشخص شده همونه ( مثلا خرید رودریگو فصل قبل انجام شد و ربطی به این فصل نداره ) همزمان با وینیسیوس بود

------

تا الان 300 تا خرج کردیم و احتمالا تا 400 و اگه پرز بخواد به 500 میرسونه
ولی سوال اینجاست کیا قراره از تیم برن ؟؟
دیروز یوویچ معارفه شد و نکته اصلی این بود که بدون شماره معارفه شد
گزینه های زیادی برای فروش داریم و باید هم بفروشیم ( یه جا خونده بودم طبق قوانین نزدیک به 10 بازیکن رو باید بفروشیم :n13:)

ناواس که تقریبا قطعی شد فروشش و باید منتظر خبر فروش باشیم
خامس و کواچیچ قطعا از فروش ها خواهند بود ( خامس رو بایرن نمیخواد و کواچیچ هم اگه چلسی نخواد بازم به رئال نمیاد )
تئوهرناندز دفاع چپ هم فروش قطعی خواهد بود !
بیل هم مورد تائید زیدان نیست و مشخص نیست چه سرنوشتی در انتظارشون هست ( خیلی رو داره که میخواد بمونه :n29: )

اینا فروش ها تقریبا قطعی هستن و الباقی بازیکن ها با توجه به درخواست زیدان و یا باشگاه قرضی و با بند بازخرید فروخته میشن

سبایوس . یورنته و رگلیون و اودگارد جزو همینا هستن
که بجز سبایوس میشه گفت 3 تا بازیکن دیگه واقعا حیف هستن و نباید از دستشون بدیم
رگیلون رو میشه 1 تا 2 فصل قرض داد و بعد رفتن مارسلو برگردوند ( اگرچه معتقدم مارسلو رو باید فروخت چون وحشتناک افت کرده و فقط شده حرکات نمایشی )

--------

فصل بعد فصل درخشانی خواهد بود با توجه به اینکه نقطه ضعف اصلی تیم یعنی حمله برطرف شده ( با خرید 3 نفر - هازارد و یوویچ و رودریگو )

Abdolreza2012
16-06-2019, 20:12
پرز تیمی که 5 سال قشنگ هر تیمی رو شخم میزد بخاطر خساست و لجبازی به فنا داد و حالا داره همینجوری خرج میکنه تا شاید بتونه اون تیمو دوباره جمع کنه
رونالدو رو مفت فروخت بخاطر اینکه نمیخواست رو حقوقش بذاره + گذاشت زیدان بره سر لج و لجبازی ،
جالب اینه که خودش فهمید که چه گندی زده ، دوباره رفت سراغ زیدان ( البته بعضی از طرفدارهای رئال هنوزم نفهمیدن که پرز چه گندی زده و میگفتن می تونستن بمونن رونالدو و زیدان :n09::n15: )
این همه خرید و بازیکن خوب خیلی هم عالیه ولی این بازیکنا تا کنار هم بازی کنن و با هم مچ بشن شاید یک فصل طول بکشه و نتونیم نتیجه ی خوبی بگیریم
امیدوارم چنین نشه

خرید های خوبی داشتیم واقعا ، به امید موفقیت تیم
امپاپه رو هم اگه بتونن بخرن عالی میشه ، زیاد با اومدن پوگبا موافق نیستم ، نه به خاطر مسائل فنی ، بخاطر اخلاقی که داره و حواشی که میتونه ایجاد کنه
البته مربی تیم زیدان بزرگ هست و هر بازیکنی رو میتونه رام کنه

albertxx
16-06-2019, 22:39
پرز تیمی که 5 سال قشنگ هر تیمی رو شخم میزد بخاطر خساست و لجبازی به فنا داد و حالا داره همینجوری خرج میکنه تا شاید بتونه اون تیمو دوباره جمع کنه
رونالدو رو مفت فروخت بخاطر اینکه نمیخواست رو حقوقش بذاره + گذاشت زیدان بره سر لج و لجبازی ،
جالب اینه که خودش فهمید که چه گندی زده ، دوباره رفت سراغ زیدان ( البته بعضی از طرفدارهای رئال هنوزم نفهمیدن که پرز چه گندی زده و میگفتن می تونستن بمونن رونالدو و زیدان :n09::n15: )
این همه خرید و بازیکن خوب خیلی هم عالیه ولی این بازیکنا تا کنار هم بازی کنن و با هم مچ بشن شاید یک فصل طول بکشه و نتونیم نتیجه ی خوبی بگیریم
امیدوارم چنین نشه

خرید های خوبی داشتیم واقعا ، به امید موفقیت تیم
امپاپه رو هم اگه بتونن بخرن عالی میشه ، زیاد با اومدن پوگبا موافق نیستم ، نه به خاطر مسائل فنی ، بخاطر اخلاقی که داره و حواشی که میتونه ایجاد کنه
البته مربی تیم زیدان بزرگ هست و هر بازیکنی رو میتونه رام کنه

میگم این بتی که شما از زیدان ساختید و میپرستیدش ! اونقدر ها هم محکم نیست

یه سوال !
چرا فکر میکنید ما فصل قبلتر با رونالدو عالی بودیم ؟ اتفاقا آخرین فصل با رونالدو فاجعه بودیم و فقط قهرمانی چمپیونز ( که اونم چاشنی شناس همراهش بود) باعث شد نتایج فاجعه بار فصل سوم زیدان دیده نشه
لیگ رو با رتبه سوم و اختلاف امتیاز 17 به اتمام رسوندیم
کوپا دل ری به طرز فاجعه بازی تو برنابئو حذف شدیم ( تو خونه لگانس 1-0 بردیم ولی تو برنابئو لگانس بهمون کامبک زد )
فقط چمپیونز شانس آوردیم وازکز جلو دروازه پنالتی گرفت
ای کاش سومین قهرمانی با زیدان رو نمی آوردیم تا فصل فاجعه باری که به اسم لوپتگی و سولاری تموم شد به اسم زیدان تموم میشد

خوبه باز خودتونم قبول دارید تیم فقط و فقط رونالدو بود و تمام نتایج به دوش رونالدو بود و زیدان کاره ای نبوده !

ضمنا
باشه مشکلی نیست - رونالدو رو پرز فروخت ! و تقصیر پرزه
مگه تیم فقط رونالدو بود ؟؟

چرا خامس فروخته شد و حتی الان هم زیدان حاضر نیست خامس رو برگردونه ؟؟؟ خامس یکی از بهترین هافبک هجومی ما بود
چرا کواچیچ که جانشین مودریچ شناخته میشد باید فرار کنه و بره از تیم ؟؟
چرا موراتا فروخته شد در حالی که میدونستیم زمان موراتا تیم بهتر نتیجه میگرفت !
چرا رگیلون که یکی از بهترین های فصل بود باید نیمکت نشین بشه و مارسلو با اون همه سوتی و افت و فصل فاجعه بار باید فیکس تیم بشه ؟ ( منظورم بعد سولاری و اومدن زیدان هست )
چرا یورنته که حتی با عملکرد فوق العاده یه مقطع کاسمیرو رو نیمکت نشین کرد باید بره تو لیست فروش ؟
چرا سبایوس و ..... باید فروخته بشن ؟؟؟؟
چرا 3 فصله بنزما فیکس تبم بود زمان زیدان و زیدان حاضر نشد هموطنش رو بفروشه ؟؟ ( این حرف که داشته واسه رونالدو بازیسازی میکرده احقانست چون این فصل دیدیم بنزما چه فاجعه ای هست )
چرا حاضر نیست اودگارد رو به تیم برگردونه ؟؟ اودگاردی که فوق العاده ظاهر شده ! و متاسفانه با حماقت های مربی احتمالا به فروش هم بره !!
اینا رو هم پرز فروخته ؟؟ ( از خامس بگیرید تا ...... )

و باز هم ضمنا
مگه شما خوسحال نبودید که تمام نقل و انتقالات زیر نظر زیدان انجام بشه و زیدان با همین شرط برگرده ؟؟؟
خب تمام نقل و انتقالات زیر نظر زیدان هست
حتی خود مندی هم گفته زیدان باعث انتقال من شده ! ( و احتمالا رفتن رگیلون )

همه ناراحت بودن جرا فصل قبل زیدان نقل و انتقلات زیر نظرش نیست و تیم داره نابود میشه ( در حالی که باعث رفتن همه بازیکنای از جمله خامس و ... زیدان بود )
حالا که زیدان داره میخره ناراحتید ؟؟؟ چرا ؟؟؟

واقعیت اینه زیدان تو فصول گذشته فقط و فقط با ستاره هاش و نبوغ ستاره هاش نتیجه گرفت و به خاطر همین تیم رو به مبنای ستاره میبنده
یعنی حاضر نیست امثال یورنته و رگیلون و وینیسیوس بازی کنن و باید همیشه ستاره داشته باشه
به قول یه بنده خدا سوگولی های زیدان ( مارسلو و بنزما و. .... ) باید فیکس تیم باشن و کلی ستاره جوون و با انگیزه باید بچسبن به نیمکت

واقعیت هم همینه
موفقیت های رگباری چند فصل اخیر حاصل خط هافبک فوق العاده و هماهنگی بود که 6 فصله داره کنار هم کار میکنن
و تونستن با رونالدو هماهنگ بشن
فقط زیدان تونست با نظر خاصی تیم رو کنترل کنه ( به خصوص رختکن )
وگرنه تعصبی ترین طرفدار رئال هم میدونه وقتی تیم به بن بست میخورد تنها تاکتیک تیم میشد سانتر از چپ و راست ( به خصوص استاد مارسلو )

امیدوارم پرز زیر بار فروش ستاره های جوون نره و یا حداقل قرضی بدن بره
وگرنه باید همین ستاره ها رو فصول بعد به قیمت نجومی بخریم !:n27:

Abdolreza2012
17-06-2019, 14:37
میگم این بتی که شما از زیدان ساختید و میپرستیدش ! اونقدر ها هم محکم نیست

یه سوال !
چرا فکر میکنید ما فصل قبلتر با رونالدو عالی بودیم ؟ اتفاقا آخرین فصل با رونالدو فاجعه بودیم و فقط قهرمانی چمپیونز ( که اونم چاشنی شناس همراهش بود) باعث شد نتایج فاجعه بار فصل سوم زیدان دیده نشه
لیگ رو با رتبه سوم و اختلاف امتیاز 17 به اتمام رسوندیم
کوپا دل ری به طرز فاجعه بازی تو برنابئو حذف شدیم ( تو خونه لگانس 1-0 بردیم ولی تو برنابئو لگانس بهمون کامبک زد )
فقط چمپیونز شانس آوردیم وازکز جلو دروازه پنالتی گرفت
ای کاش سومین قهرمانی با زیدان رو نمی آوردیم تا فصل فاجعه باری که به اسم لوپتگی و سولاری تموم شد به اسم زیدان تموم میشد

خوبه باز خودتونم قبول دارید تیم فقط و فقط رونالدو بود و تمام نتایج به دوش رونالدو بود و زیدان کاره ای نبوده !

ضمنا
باشه مشکلی نیست - رونالدو رو پرز فروخت ! و تقصیر پرزه
مگه تیم فقط رونالدو بود ؟؟

چرا خامس فروخته شد و حتی الان هم زیدان حاضر نیست خامس رو برگردونه ؟؟؟ خامس یکی از بهترین هافبک هجومی ما بود
چرا کواچیچ که جانشین مودریچ شناخته میشد باید فرار کنه و بره از تیم ؟؟
چرا موراتا فروخته شد در حالی که میدونستیم زمان موراتا تیم بهتر نتیجه میگرفت !
چرا رگیلون که یکی از بهترین های فصل بود باید نیمکت نشین بشه و مارسلو با اون همه سوتی و افت و فصل فاجعه بار باید فیکس تیم بشه ؟ ( منظورم بعد سولاری و اومدن زیدان هست )
چرا یورنته که حتی با عملکرد فوق العاده یه مقطع کاسمیرو رو نیمکت نشین کرد باید بره تو لیست فروش ؟
چرا سبایوس و ..... باید فروخته بشن ؟؟؟؟
چرا 3 فصله بنزما فیکس تبم بود زمان زیدان و زیدان حاضر نشد هموطنش رو بفروشه ؟؟ ( این حرف که داشته واسه رونالدو بازیسازی میکرده احقانست چون این فصل دیدیم بنزما چه فاجعه ای هست )
چرا حاضر نیست اودگارد رو به تیم برگردونه ؟؟ اودگاردی که فوق العاده ظاهر شده ! و متاسفانه با حماقت های مربی احتمالا به فروش هم بره !!
اینا رو هم پرز فروخته ؟؟ ( از خامس بگیرید تا ...... )

و باز هم ضمنا
مگه شما خوسحال نبودید که تمام نقل و انتقالات زیر نظر زیدان انجام بشه و زیدان با همین شرط برگرده ؟؟؟
خب تمام نقل و انتقالات زیر نظر زیدان هست
حتی خود مندی هم گفته زیدان باعث انتقال من شده ! ( و احتمالا رفتن رگیلون )

همه ناراحت بودن جرا فصل قبل زیدان نقل و انتقلات زیر نظرش نیست و تیم داره نابود میشه ( در حالی که باعث رفتن همه بازیکنای از جمله خامس و ... زیدان بود )
حالا که زیدان داره میخره ناراحتید ؟؟؟ چرا ؟؟؟

واقعیت اینه زیدان تو فصول گذشته فقط و فقط با ستاره هاش و نبوغ ستاره هاش نتیجه گرفت و به خاطر همین تیم رو به مبنای ستاره میبنده
یعنی حاضر نیست امثال یورنته و رگیلون و وینیسیوس بازی کنن و باید همیشه ستاره داشته باشه
به قول یه بنده خدا سوگولی های زیدان ( مارسلو و بنزما و. .... ) باید فیکس تیم باشن و کلی ستاره جوون و با انگیزه باید بچسبن به نیمکت

واقعیت هم همینه
موفقیت های رگباری چند فصل اخیر حاصل خط هافبک فوق العاده و هماهنگی بود که 6 فصله داره کنار هم کار میکنن
و تونستن با رونالدو هماهنگ بشن
فقط زیدان تونست با نظر خاصی تیم رو کنترل کنه ( به خصوص رختکن )
وگرنه تعصبی ترین طرفدار رئال هم میدونه وقتی تیم به بن بست میخورد تنها تاکتیک تیم میشد سانتر از چپ و راست ( به خصوص استاد مارسلو )

امیدوارم پرز زیر بار فروش ستاره های جوون نره و یا حداقل قرضی بدن بره
وگرنه باید همین ستاره ها رو فصول بعد به قیمت نجومی بخریم !:n27:

آقا مشکل اینه که شما فکر می کنید برای من زیدان بت هست
در حالی که اصلا اینطور نیست و اتفاقا من خودم به نوع ترکیب و بازی دادن بیجا به بنزما بهش شدید انتقاد داشتم ( پست قبلیم بیشتر جنبه ی کنایه ای به رفتار اشتباه جناب پرز بود )
حرف من اینه ، پرز چندین بار و بارها و بارها پشت هم فروش های اشتباه و بدی داشته ( گاهی بخاطر مبلغ بسیار کم حتی ) و بعد برای جبران شدن اشتباهش مجبور شده ده ها میلیون خرج کنه تا شاید بتونه دوباره بازسازی کنه تیم رو
مثلا برای همین رونالدو که واقعا رفتنش تاثیر منفی بدی گذاشت ، چقدر بعدش هزینه بازیکن و مربی شد برای رئال؟ تو یه فصل 3 تا مربی اومدن و رفتن که فسخ قرداد هر کدومش کلی پول بود

رونالدو هر فصل 30 گل حداقل برای رئال میزد و اگه این فصل بود قطعا میتونستیم قهرمان بشیم با توجه به افت بارسا

همین خامسی که گفتی جز فروش های بد تیم رئال بود و واقعا بازیکن موثری بود
حالا هم ناواس داره میره که باز هم به نظرم ضرر می کنیم
مگه اینکه کورتوا به خودش بیاد!

یکی دیگه از نکات منفی زیدان همین میهن پرستی افراطیش هست که با توجه به زیاد شدن فرانسوی های رئال ، احتمالا بیشتر از گذشته ببینیم

kasra_khan2003
20-06-2019, 17:02
رسمی:

اولین فروش فصل، مارکوس یورنته، مقصد: اتلتیکو مادرید.

مبلغ قرارداد ۴۰ میلیون یورو.

حیف شد، به نظرم بازیکن فوق‌العاده خوبی بود، اما مشخصا زیدان به کاسمیرو اعتقاد داره و از طرفی با توجه به قوانین جدید، باشگاه مجبور به فروش هست.

kasra_khan2003
21-06-2019, 07:59
رائول شد مربی کاستیا. حالا پرز میدونه زیدان رو اخراج بکنه، میتونه رائول رو بیاره : دی

خامس تا اینجا تو کوپا امریکا خیلی خوب کار کرده و ارزشش تو بازار داره بیشتر میشه.

albertxx
21-06-2019, 10:05
یورنته رو سر لجبازی زیدان از دست دادیم ! :n27: و سریال از دست دادن بازیکنهای با انگیزه و جوون ادامه دار شد ( خامس و کواچیچ و .... )
من نمیدونم با بالا رفتن سن بازیکنا چرا دارن جوون های تیم رو میفروشن ؟؟

از طرفی تراز مالی مثبت میخوایم ؟؟ چرا بنزما تنه لش به فروش نمیره ؟؟؟ چرا مارسلو که کاملا افت کرده به فروش نمیره ؟؟
اونوقت هرچی جوون آینده داره دارن میفروشن ! ( امیدوارم به رگیلون و اودگارد و .... نرسه )

فقط امیدوارم آخر فصل گند نزنن به ترکیب اینده دار تیم ! ترکیبی که به سختی جمع شده و خیلی از تیما آرزوی داشتن این بازیکنا رو دارن
یه سری ها هم فعلا سر جنگ با پرز فعلا زیدان رو تشویق میکنن به خرید و فروش ! فقط بعدش دوباره فحش به پرز ندن که چرا فروختی و ......

Altairezio
22-06-2019, 21:46
یورنته رو سر لجبازی زیدان از دست دادیم ! :n27: و سریال از دست دادن بازیکنهای با انگیزه و جوون ادامه دار شد ( خامس و کواچیچ و .... )
من نمیدونم با بالا رفتن سن بازیکنا چرا دارن جوون های تیم رو میفروشن ؟؟

از طرفی تراز مالی مثبت میخوایم ؟؟ چرا بنزما تنه لش به فروش نمیره ؟؟؟ چرا مارسلو که کاملا افت کرده به فروش نمیره ؟؟
اونوقت هرچی جوون آینده داره دارن میفروشن ! ( امیدوارم به رگیلون و اودگارد و .... نرسه )

فقط امیدوارم آخر فصل گند نزنن به ترکیب اینده دار تیم ! ترکیبی که به سختی جمع شده و خیلی از تیما آرزوی داشتن این بازیکنا رو دارن
یه سری ها هم فعلا سر جنگ با پرز فعلا زیدان رو تشویق میکنن به خرید و فروش ! فقط بعدش دوباره فحش به پرز ندن که چرا فروختی و ......

دقیقاً
کلیدشون گیر کرده رو ایسکو و آسنسیو و رگلیون و سبایوس.....بابا این بنزما بی مصرفو بفروشید....
خیلی جالبه کل دنیا دارن از بنزما به عنوان یکی از چند بازیکن برتر دنیا یاد میکنن ولی رئالیا چیزی نمیبینن تو این بشر:n08:

kasra_khan2003
23-06-2019, 06:58
نمیدونم بازی زیر ۲۱ ساله‌های اسپانیا با لهستان رو دیدین یا نه، اما سبایوس (کاپیتان تیم) فوق‌العاده بود.

kasra_khan2003
27-06-2019, 19:03
ترنسفربن چلسی ۳ روز دیگه شروع میشه، قبلش انتقال کواچیچ رو با ۴۵ میلیون یورو تکمیل کردن.

kasra_khan2003
04-07-2019, 10:05
باید به بیل لقب زالو رو داد. بازیکن اینجوری تا حالا ندیده بودم، طرف حاضر هست کل فصل رو سکو بشینه، اما جایی که حقوق کمتر میده نره.

بازیکن‌های دیگه بخاطر اینکه بهشون بازی نمیرسه، از تیم میرن (مثل موراتا)، بعد این بشر...

jack82
06-07-2019, 18:16
قشنگ چوب حراج به ستاره های جوون تیم زدیم .ستاره هایی که با جون کندن به اینجا رسیده بودن.به فرض محال همه اینها را بتونم حضم کنم رد کردن رگیلون و نگه داشتن مارسلو رو هیچ جوره نمیتونم حضم کنم.امیدوارم ما اشتباه کرده باشیم و زیدان درست تصمیم گرفته باشه .هر چند برای فصل جدید انتظار خاصی از تیم نمیره ولی با این نوع نگاه برای فصول بعدم نمیشه امید چندانی داشت.الان ستاره ای که فکر کنم خاب رو از چشمای زیدان برده وینیسیوسه که داره نقشه میکشه چه جوری ردش کنه بره تا خدا ی نکرده تهدیدی برای هموطن عزیزش و سوگولیش حناب بنزما محسوب نشه.اخرش مارو معتاد میکنن این مسیولین باشگاه
هیچ‌شکی درذاین نیست که برای رعایت فر پلی مالی باید یه سری بازیکن به فروش برسند ولی اینکه این یه سری کیا باشن مساله ایه که تا اینجا واقعا ازار دهنده بوده ولی باز هم تاکید میکنم امیدوارم من و امثال بنده اشتباه کرده باشیم

albertxx
08-07-2019, 08:32
رگیلون به سویا پیوست !!! :n29:
یعنی بازیکن از این با انگیزه تر و پرانرژی تر داشتیم ؟؟ و مارسلو از رگیلون عملکرد بهتری داره ؟

زیدان با این هم خرید های تهاجمی و گرون قیمت و از طرفی فروختن بازیکنان با تعصب ( رگیلون و خامس و ..... ) اگه نتونه نتیجه بگیره
نیم فصل به راحتی اخراج میشه

هیچ مربی به اندازه فصل فعلی زیدان اختیارات خرید و فروش نداشته و تقریبا میشه گفت هرکاری میشد رو انجام داده !
اگه با این اختیاراتی که داره و با این ستاره هایی که داره از دست میده نتونه نتیجه بگیره
شک نکنید به طرز وحشتناکی منفور میشه و شاید صدای هو شدنش از کاسیاس و .... بالاتر باشه

حیف این همه استعداد جوون که داریم از دست میدیم !:n27:

nw_nk
20-07-2019, 15:12
مارسلو: نیمار را بازیکن بهتری نسبت به هازارد می‌دانم

رئال مادرید در تابستان امسال خریدهای متعددی داشته است که برجسته‌ترین آن‌ها انتقال ۱۰۰ میلیون یورویی ادن هازارد از چلسی به رئال مادرید بود. به گفته مارسلو اگر هازارد به همین روند ادامه بدهد، به جمع برترین بازیکن‌های دنیا راه پیدا خواهد کرد، در حالی که به باور او نیمار همین حالا هم جزو بهترین‌ها به شمار می‌رود.

ادن بازیکنی سطح بالا و با کیفیت است و همچون نیمار می‌تواند در بین پنج بازیکن برتر قرار بگیرد. او درخشان است ولی نمی‌توان آن‌ها را مقایسه کرد. نیمار از نگاه من بهتر است.

ادامه

nw_nk
21-07-2019, 15:15
بایرن مونیخ 3-1 رئال مادرید؛ رونمایی از هازارد با باخت مقابل باواریایی‌ها

شرح بازی

خلاصه بازی

nw_nk
21-07-2019, 15:18
زیدان: بیل بازی نکرد چون باشگاه در تلاش برای فروش او است؛ اگر این اتفاق فردا رخ بدهد که چه بهتر!

کهکشانی‌ها دقایقی پیش در اولین بازی پیش فصل خود با نتیجه 3-1 مغلوب بایرن مونیخ شدند. نکته جالب بازی این بود که بیل یک دقیقه هم بازی نکرد و در لیست تیم هم نبود. مطابق انتظار بیل اگر می‌خواهد بازی کند باید به دنبال تیم دیگری باشد.

به گزارش مارکا، زیزو پس از بازی گفت:

اگر بیل بازی نکرد به این خاطر است که باشگاه در تلاش برای فروش او و جدایی‌اش است. اگر این اتفاق فردا رخ بدهد که چه بهتر! هیچ مسئله شخصی یا کینه‌ای وجود ندارد. من هیچ مشکلی با بیل ندارم ولی گاهی باید تصمیم گرفت. گاهی زمانی می‌رسد که باید چیزهایی را تغییر داد و عوض کرد. جدایی بیل برای همه بهتر است. جدایی یک بازیکن تصمیم مربی است و البته بازیکن چون او هم از ماجرا باخبر است. نمی‌دانم این اتفاق می‌تواند طی 24 یا 48 ساعت آتی رخ بدهد یا خیر. امیدوارم رفتن او نزدیک باشد! باشگاه در حال مذاکره با تیمی است که بیل برای بازی کردن به آنجا خواهد رفت.

nw_nk
21-07-2019, 15:24
بارنت، ایجنت بیل: حرف‌های زیدان شرم آور است؛ جدایی احتمالی گرت هم هیچ ربطی به او نخواهد داشت

نقل و انتقالات رئال مادرید پس از صرف هزینه بالغ بر 300 میلیون یورویی، حالا وارد فاز فروش‌ها شده است. گرت بیل از جمله بازیکنانی است که زیدان از روز اول اعلام کرد جایی در تیمش نخواهد داشت.

به گزارش espn، جاناتان بارنت می‌گوید:

حرف‌های زیدان شرم آور است آن هم درباره بازیکنی که کارهای زیادی برای رئال مادرید انجام داده است. اگر هم زمانی قرار بر جدایی گرت شد، تنها به این خاطر است که منافع او تامین شده و هیچ ربطی به فشار زیدان نخواهد داشت. فعلا هیچ خبری درباره آینده بیل نیست.

kasra_khan2003
24-07-2019, 09:42
متاسفانه آسنسیو رباط صلیبی پاره کرده (به احتمال خیییلی زیاد)، اونم بعد از یه بازی فوق‌العاده خوب جلوی آرسنال.

درسته گل اول رو بیل زد، اما حرکت اصلی رو آسنسیو کرد و بیل فقط یه توپ مرده رو زد تو گل. بعد هم که تو ضربات پنالتی، پنالتی اول تیم رو خراب کرد!

nw_nk
27-07-2019, 07:04
زیدان: رئال مادرید نمی‌تواند در یک بازی 7 گل دریافت کند؛ بازی برای اتلتیکو مادرید دوستانه نبود!

ساعتی پیش در چارچوب گینس کاپ 2019، رئال مادرید در سومین بازی تدارکاتی پیش فصل خود به مصاف رقیب همشهری، اتلتیکو مادرید رفت و با ارائه عملکردی فاجعه آمیز، 3-7 مغلوب شد تا یکی از سنگین ترین باخت‌های تاریخش را تجربه کرده باشد.

nw_nk
27-07-2019, 12:49
خنده های گرت بیل زمانی که رئال مادرید 7 گل خورده بود سوژه رسانه هاست

kasra_khan2003
29-07-2019, 07:17
متاسفانه این تیم برخلاف قولی که پرز داده بود، از نظر بازیکن تغییر چندانی نکرده و فقط هازارد هست که اضافه شده. وگرنه ۸۰٪ تیم همونی هست که زیدان باهاش سه‌گانه‌ی لیگ قهرمانان رو برد.

مشکل اصلی تیم که انگیزه و intensity بود، هنوز وجود داره و تو دفاع همچنان وحشتناک پراشتباه هستیم و در حمله بدون خلاقیت.

nw_nk
29-07-2019, 15:49
نظرسنجی مارکا از هواداران رئال مادرید: زیدان فرد مناسبی برای هدایت این پروژه نیست

نظرسنجی آ اس از هواداران: زیدان قبل از کریسمس اخراج خواهد شد