PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طرز تهیه مربای بالنگ



abootalebkheshmati
23-07-2018, 12:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواد لازم مربای بالنگ
بالنگ ۱ کیلوگرم
شکر ۱ کیلو گرم
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
آب ۳ لیوان
طرز تهیه مربای بالنگ

ابتدا بالنگ ها را می شوییم و پس از خشک کردن ، پوست شان را به صورت نازک می گیریم. پس از گرفتن پوست ، بالنگ ها را از وسط نصف می کنیم و قسمت داخلی بالنگ را خارج می کنیم. حالا بالنگ را به اندازه و شکل دلخواه خرد می کنیم.
پس از خرد کردن بالنگ ها ، آنها را به مدت ۱۰ دقیقه درون آب سرد می ریزیم و پس از آن آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. حالا باید تلخی بالنگ ها را با استفاده از شوک بگیریم. برای این منظور چند لیوان آب درون یک قابلمه می ریزیم.
و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. پس از جوش آمدن آب بالنگ ها را به مدت ۱ دقیقه درون آب می ریزیم و پس از گذشت ۱ دقیقه خارج می کنیم و داخل آب سرد می ریزیم. این کار را باید ۴ بار تکرار کنیم تا تلخی بالنگ ها گرفته شود.
پس از اینکه این ۴ مرتبه تمام شد در مرحله پایانی اجازه می دهیم بالنگ ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون آب جوش بمانند تا نرم شوند. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@sooratbaran/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85-21988ffe0ff7) پس از گذشت این مدت مجددا بالنگ ها را داخل آب سرد می ریزیم و آبکشی می کنیم.
در مرحله بعد شکر را به همراه ۳ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید و شکر کاملا در آب حل شود. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پس از اینکه شربت به غلظت مناسبی رسید آنرا از روی حرارت بر میداریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
پس از خنک شدن شربت ، بالنگ ها را درون شربت می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شربت با حرارت ملایم به جوش بیاید و به غلظت کافی برسد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در پایان پس از اینکه مربا آماده شد آبلیمو را اضافه می کنیم و پس از ۱ دقیقه مربا را از روی حرارت بر می داریم.
آبلیمو باعث می شود که مربای ما به راحتی شکرک یا کپک نزند. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مربا را پس از آماده شدن کنار می گذاریم تا با دمای محیط خنک شود. پس از خنک شدن آنرا درون ظرف های شیشه ای قرار می دهیم و درون یخچال نگهداری می کنیم.