مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی: آیا قبل از تحریمهای آمریکا خرید انجام بدیم ؟
دوستان وضعیت آشفته بازار رو همتون حس کردید سنوال اینجاست به نظرتون تلویزیونی که همین الانش 1 میلیون افزایش قیمت داشته و از 4 میلیون به 5 میلیون رسیده بزارم بعد از تحریمها بخرم اشتباست؟ در اصل باید تلویزیونم رو برای عید سال 1398 بخرم اما الان نگرانم که تحریمها به شدت قیمتش رو افزایش بدن
لطفا حتی الامکان دوستانی که بازار رو خوب میشناسن و تجربه بالایی دارن نظر بدن
hamid3369
23-07-2018, 13:13
دوستان وضعیت آشفته بازار رو همتون حس کردید سنوال اینجاست به نظرتون تلویزیونی که همین الانش 1 میلیون افزایش قیمت داشته و از 4 میلیون به 5 میلیون رسیده بزارم بعد از تحریمها بخرم اشتباست؟ در اصل باید تلویزیونم رو برای عید سال 1398 بخرم اما الان نگرانم که تحریمها به شدت قیمتش رو افزایش بدن
بعد تحریم ها :n37:
بعد تحریم ها :n37:
دلیلی دارید برای حرفتون یا همینطوری میگید ؟
سلام
برند تلویزیون چیه؟
اگر برند های متفرقه است صبر کن ارزون تر می تونی تهیه کنی. ولی 3 برند اصلی رو همین الان بخر.
پیشنهادم اینه اگر هم الان نمی تونی بعدا بدون گارانتی تهیه کن. همین خودش باعث کاهش هزینه میشه.
این طور که داره پیش میره بهتره از همین الآن هر چی میخواید رو بخرید چون این طور که تو خبرگزاری ها خوندم اولین بسته تحریمی آمریکا از 13 مرداد اعمال میشه ...
سلام
برند تلویزیون چیه؟
اگر برند های متفرقه است صبر کن ارزون تر می تونی تهیه کنی. ولی 3 برند اصلی رو همین الان بخر.
پیشنهادم اینه اگر هم الان نمی تونی بعدا بدون گارانتی تهیه کن. همین خودش باعث کاهش هزینه میشه.
یه مدل از ال جی هستش .. البته ممکنه نظرم رو سونی هم بره ..پس بخرم به نظر شما
aryamehr1368
23-07-2018, 23:25
هرکس میگه صبر کن ماست میخوره,چی پایین اومده تو این چند سال؟هرچی امروز نخری باید گرون ترشو چند وقت بخری به دری وری های ی عده وطن پرست نما هم گوش نده انبارشون پر از جنسه
اصلا صبر نکن همین الان بخر.
من بودم قطعا سونی انتخاب می کردم. خودمون سونی داریم حدود 15 ساله. رنگ ها زنده هست.
ال جی هم بد نیست. حالا اون مدلی که من دیدم یه خورده رنگ هاش بی جون بودن.
hamid3369
24-07-2018, 10:49
قیمت ها روز به روز بدتر میشه هارد 170 رسید 555 :n04:
پولتونو برید باهاش فقط طلا و سکه بخرید که از ارزشش کم نشه ریال وحشتناک داره سقوط میکنه.
من بودم قطعا سونی انتخاب می کردم. خودمون سونی داریم حدود 15 ساله. رنگ ها زنده هست.
ال جی هم بد نیست. حالا اون مدلی که من دیدم یه خورده رنگ هاش بی جون بودن.
حالا اینجا جاش نیست یجورایی قدیم یادمه بحث میرفت سر چیز دیگه فوری بابک و مافیا میومدن تاپیک رو نابود میکردن:n08:
ولی حالا قاچاقی بحث میکنیم : خدمتت عرض کنم مشکل من با سونی اینه که زیادی رنگاش طبیعیه .. انسانها سلیقشون با هم متفاوته بی شک اما من به شخصه به این نتیجه رسیدم تو تصویر هرچی رنگها شفافتر باشن حتی اگر غیر طبیعی انسان بیشتر از فیلم دیدن لذت میبره . کلا عقیدم اینه فلسفه سامسونگ ازتولید پنلهای آمولد و ال جی oled این بوده که خواستند بیننده بیشتر از دیدن تصویر لذت ببره .. انصافا اگر از دید حرفه ای به قضیه نگاه نکنیم تصویر اشباح شده حتی با تغلیظ رنگ مصنوعیش خیلی به دل میشینه تا تصویری که حقیقی باشه ...
این سلیقه منه فقط ..
با این حساب میرم برای خرید ممنون از همتون
:n26::n26::n26:گوشی موبایل که ماه پیش خریدم 1200 شده 1500 ... هر چی لازم دارید بخرید / دلار که بهتون نمیدن / طلا گوشی ماشین خونه ... بخرید :n09:
حالا اینجا جاش نیست یجورایی قدیم یادمه بحث میرفت سر چیز دیگه فوری بابک و مافیا میومدن تاپیک رو نابود میکردن:n08:
ولی حالا قاچاقی بحث میکنیم : خدمتت عرض کنم مشکل من با سونی اینه که زیادی رنگاش طبیعیه .. انسانها سلیقشون با هم متفاوته بی شک اما من به شخصه به این نتیجه رسیدم تو تصویر هرچی رنگها شفافتر باشن حتی اگر غیر طبیعی انسان بیشتر از فیلم دیدن لذت میبره . کلا عقیدم اینه فلسفه سامسونگ ازتولید پنلهای آمولد و ال جی oled این بوده که خواستند بیننده بیشتر از دیدن تصویر لذت ببره .. انصافا اگر از دید حرفه ای به قضیه نگاه نکنیم تصویر اشباح شده حتی با تغلیظ رنگ مصنوعیش خیلی به دل میشینه تا تصویری که حقیقی باشه ...
این سلیقه منه فقط ..
با این حساب میرم برای خرید ممنون از همتون
ببخشید با تمام احترام نظرتون مخالفم .
رنگ های سونی بسیار عالی و زنده هستند . تلویزیون سونی بسیار با کیفیت و طول عمر عالی دارند . اما قیمتشون یکم در مشخصات مشابه از رقیب بالاتره .
و پردازش محتوای کیفیت پایین هم در سونی خیلی عالی هست منظورم Upscale هست .
شما که میخواید هزینه کنید یک روز وقت بزارید برید تعمیر کار های تلویزیون شهرتون ، همین جا تضمین میکنم که بیشترین خرابی های تلویزیون در کشور متعلق به سامسونگ و ال جی هست .
اولین مشکل بزرگ تلویزیون های ال جی و سامسونگ پیکسل سوخته هست . دومین مشکل خط افقی هست که از یک طرف تلویزیون به طرف دیگر بعد از استفاده زیاد پدیدار میشه .
سومین مشکل پدیدار شدن هاله سفید در گوشی تلویزیون بعد از زیاد روشن ماندن تلویزیون . که تلویزیون های سونی کمترین مشکل اینچنینی رو داشتند .
ببخشید با تمام احترام نظرتون مخالفم .
رنگ های سونی بسیار عالی و زنده هستند . تلویزیون سونی بسیار با کیفیت و طول عمر عالی دارند . اما قیمتشون یکم در مشخصات مشابه از رقیب بالاتره .
و پردازش محتوای کیفیت پایین هم در سونی خیلی عالی هست منظورم Upscale هست .
شما که میخواید هزینه کنید یک روز وقت بزارید برید تعمیر کار های تلویزیون شهرتون ، همین جا تضمین میکنم که بیشترین خرابی های تلویزیون در کشور متعلق به سامسونگ و ال جی هست .
اولین مشکل بزرگ تلویزیون های ال جی و سامسونگ پیکسل سوخته هست . دومین مشکل خط افقی هست که از یک طرف تلویزیون به طرف دیگر بعد از استفاده زیاد پدیدار میشه .
سومین مشکل پدیدار شدن هاله سفید در گوشی تلویزیون بعد از زیاد روشن ماندن تلویزیون . که تلویزیون های سونی کمترین مشکل اینچنینی رو داشتند .
دوست عزیز رقابت دنیای تکنولوژی در حال حاضر به شدت نزدیکه این ایرادهایی که گفتید در همه برندها ممکنه کم و بیش باشه .بازم ممنون
دوست عزیز رقابت دنیای تکنولوژی در حال حاضر به شدت نزدیکه این ایرادهایی که گفتید در همه برندها ممکنه کم و بیش باشه .بازم ممنون
میدونم . کاملا درسته این ایراد ها در تمامی تلویزیون ها هست . ولی اگر خواستید بهتون ثابت بشه که این ایراد ها حدود 5 برابر در تلویزیون های ال جی و مخصوصا سامسونگ بیشتره یه سری به تعمیر گاه های تلویزیون شهرتون بزنید .:n01:
با سلام مگر وقتی قیمت جنسی بالا بره پایین میاد؟ بعد جنگ قیمتها یک دفعه پایین اومد ولی ظرف دو روز باز اوج گرفت. بنده به این نتیجه رسیدم که هر جنسی رو امروز نخریدم فرداش قیمتش بالا رفته. در ضمن دلار 4200 تومن مخصوص کالاهای اساسی و دارو و غیره هست و به کالاهایی مانند تلویزیون و لوازم صوتی و کامپیوتر مربوط نمی شه و به اینها تعلق نمی گیره. هفته پیش یک رم می خواستم برای پسرم بخرم بود 180 تومان الان شده 240 تومن. حالا خود دانید. این تجربه 40 ساله بنده هست. عزت زیاد
به نظرم تجربه نشون دادن هیچ چیز هیچ وقت ارزون نمیشه بلکه از جسمی ...اه ه ه ه قاطی کردم:n02:
هیچ چیز ارزون نمیشه بلکه در بهترین حالت قیمتش ثابت میمونه
به نظرم تجربه نشون دادن هیچ چیز هیچ وقت ارزون نمیشه بلکه از جسمی ...اه ه ه ه قاطی کردم:n02:
هیچ چیز ارزون نمیشه بلکه در بهترین حالت قیمتش ثابت میمونه
دیدید دلار شد 11000 :n03:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.