مشاهده نسخه کامل
: دورهمی بچه های قدیمی
AMIR REZAs
21-07-2018, 12:24
سلام
فکر کنم بعد 4-5 سال یه تاپیک زدم اینجا :n02: به عشق همین ایموجی :n31:
بچه های قدیمی بیایین ببینیم کیا زندن :n41:
کیا هنوز بازی میسازن :n25:
تازه واردام از تجربه مون یاد بگیرن :n24:
به عشق روزای قدیمی ... بازی های مستقل ... 3D game studio ...Game maker
italodance
21-07-2018, 12:30
چی میگی تو که قدیمی نیستی! :n21: بچه جان :n24::n08:
AMIR REZAs
21-07-2018, 12:42
چی میگی تو که قدیمی نیستی! :n21: بچه جان :n24::n08:
داداش شما پیرمرد :n08:
منظورم بچه های قدیم بازیسازه
قدیمی یعنی اون یوزری که از 2004 داشتیم و آخرین روزهای 2005 به ملکوت اعلی پیوست
و از اوایل 2006 به بعد با این یوزر در خدمتتون هستیم :n05:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AMIR REZAs
21-07-2018, 15:45
قدیمی یعنی اون یوزری که از 2004 داشتیم و آخرین روزهای 2005 به ملکوت اعلی پیوست
و از اوایل 2006 به بعد با این یوزر در خدمتتون هستیم :n05:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کلمه قدیمی نوشتیم هرچی پیرمرده اومد تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](37).gif
آخه این اموجی ها رو کجا میشه جز پیسی ورد پیدا کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](38).gif
S.R Download
11-08-2018, 16:37
خدایی این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تایپک رو نگاه :n02: هنوز رو عرشه :n02:
ehsan_wwe
29-09-2018, 01:14
حالا منو بگی یه چیزی قدیمی حساب میشم تو کجات قدیمیه ؟
Reza Azimy_RW
02-10-2018, 02:41
چطوریننن چه خبرا بچه ها خوشهال شدم شدید :n12::n11::n16:
دور همی رو جمع کردید دارین دنبال پرتقال فروش میگردین :دی اثن من اگه اکانت اولم یوزر و پسووردش یادم بود ماله 2000 ه :دی
نخبر بچه ها ؟ واستا من بحثو شروع کنم یه سوال از بچه های قدیمی بازیساز خداییش تو بازیسازی اینهمه فعال بودین به کجا رسیدین ؟ در هر حال آیا اگه برمیگشتین عقب بازیسازی رو دوباره انتخاب میکردین ؟
از خودم شروع میکنم : بله - صد بار :دی
من خودم خداییش بگم کاملا از چیزی که یاد گرفتم راضیم همینطور تو این مدت تونستم الکترونیک رو هم تا حد زیادی یاد بگیرم تقریبا حرفه ای شدم از دیجیتال تا آنالوگ :دی البته تو تعمیرات زیاد تجربه ندارم ولی لازم دونستم با محدودیتهای الکترونیک و خودش اشنا بشم تا بتونم ایده هامو اجرا کنم چون راستش تو این مدت مغزم خیلی باز شده :دی ( رو ابرا راه میره :دی )
کلا به نظرم تو وضعیت الانه ایران بلد بودن یه حرفه که افراد کمی توش موفق و فعالن به طور کاملا حرفه ای اگه باشه خودش بزرگترین سرمایس چون میدونی در بدترین شرایط ممکن هم برات کار خوب هست .فوقش باید محاجرت کنی داخلی منظورمه :دی
از نظر پیشرفت تو کار که عالی بوده یعنی تو این مدت که کمرنگ بودم برنامه نویسی رو همه رو خوردم یعنی از شیدر میدر و دایرت ایکس و واقعیت افزوده یاحتی پی اچ پی واسه بازی انلاین یا اسمبلی واسه برنامه ریزی میکروکنترلرها / و همچنین یاد گرفتن الکترونیک که خیلی بهم کمک کرد با این وضعیت اعصابم که نمیتونستم محاجرت کنم بالاخره شد یه کاری هم بلد باشم که تو دور افتاده ترین مکانها و به تنهایی هم بشه ازش پول در آورد مجبور نباشی بری تهران یا ... :n10:
البته در کنارشم کارای جدیدی کردم و میکنم فقط یکم تفریحی شده واسه همین دارم روی کیفیت تا میتونم کار میکنم که مثل قبلا با عجله گند نزنم به آخرش :دی منتظر بمانید رضا برمیگردد ...:n02: :42::36::n12:
ehsanyacoza0021
03-10-2018, 15:19
قدیمی:n31::n25::n25:
الان فقط آنریل 4 رو عشقه
NINJA0098
14-10-2018, 18:38
دور همی رو جمع کردید دارین دنبال پرتقال فروش میگردین :دی اثن من اگه اکانت اولم یوزر و پسووردش یادم بود ماله 2000 ه :دی
نخبر بچه ها ؟ واستا من بحثو شروع کنم یه سوال از بچه های قدیمی بازیساز خداییش تو بازیسازی اینهمه فعال بودین به کجا رسیدین ؟ در هر حال آیا اگه برمیگشتین عقب بازیسازی رو دوباره انتخاب میکردین ؟
من خودم خداییش بگم کاملا از چیزی که یاد گرفتم راضیم همینطور تو این مدت تونستم الکترونیک رو هم تا حد زیادی یاد بگیرم تقریبا حرفه ای شدم از دیجیتال تا آنالوگ :دی البته تو تعمیرات زیاد تجربه ندارم ولی لازم دونستم با محدودیتهای الکترونیک و خودش اشنا بشم تا بتونم ایده هامو اجرا کنم چون راستش تو این مدت مغزم خیلی باز شده :دی ( رو ابرا راه میره :دی )
کلا به نظرم تو وضعیت الانه ایران بلد بودن یه حرفه که افراد کمی توش موفق و فعالن به طور کاملا حرفه ای اگه باشه خودش بزرگترین سرمایس چون میدونی در بدترین شرایط ممکن هم برات کار خوب هست .فوقش باید محاجرت کنی داخلی منظورمه :دی
از نظر پیشرفت تو کار که عالی بوده یعنی تو این مدت که کمرنگ بودم برنامه نویسی رو همه رو خوردم یعنی از شیدر میدر و دایرت ایکس و واقعیت افزوده یاحتی پی اچ پی واسه بازی انلاین یا اسمبلی واسه برنامه ریزی میکروکنترلرها / و همچنین یاد گرفتن الکترونیک که خیلی بهم کمک کرد با این وضعیت اعصابم که نمیتونستم محاجرت کنم بالاخره شد یه کاری هم بلد باشم که تو دور افتاده ترین مکانها و به تنهایی هم بشه ازش پول در آورد مجبور نباشی بری تهران یا ... :n10:
البته در کنارشم کارای جدیدی کردم و میکنم فقط یکم تفریحی شده واسه همین دارم روی کیفیت تا میتونم کار میکنم که مثل قبلا با عجله گند نزنم به آخرش :دی منتظر بمانید رضا برمیگردد ...:n02: :42::36::n12:
تو هنوز زنده ای پسر ؟
و البته سلام به همه دوستان .
بعد این همه مدت خوبه که هنوز یه سری هستین .
Reza Azimy_RW
31-10-2018, 20:54
تو هنوز زنده ای پسر ؟
بعله میسازیم با بدقولیهای شما و آبرو ریزیها :|
اعتبار به این کلفتی پشم شد رفت
alirezapir
13-11-2018, 00:30
سلام، یادش بخیر، آقای tovamohammad رو یادتونه؟ چقدر ذوق می کردیم میومد و جوابمونو می داد...
:دی
Amir.gh.j
09-01-2019, 19:14
سلام میشه راهنماییم کنید تو اینتر نتم سرچ کردم ولی چیزی دست گیرم نشد
GTA Sa
چجوری رویgta saماد ماشین و ماد اسپورت کردن حرفه ای نصب کنم
دوتا ماد دانلود کردم یکیش تیبا دو هست یکی هم اسپرت کردنو کف خواب کردنش ولی هرکاری میکنم نمیتونم تو بازی بیارمشون راهنما هن نداشت تو سایت دانلودش
خیلی ممنون میشم کمکم کنید
AMIR REZAs
12-02-2019, 10:08
حالا منو بگی یه چیزی قدیمی حساب میشم تو کجات قدیمیه ؟
منم قدیمی ام :n02: 9 ساله دیگ
خوشحالم داری به جایی که دوست داری میرسی میدونم خیلی سختی کشیدی .رضا برگرد :n02:
anti-military
16-02-2019, 02:11
وای وای خیلی سال گذشته روم نمیشه دیگه حرف بزنم! :n27: اما قول میدم روز 18 ام ماه فروردین (با احتمال چند روز عقب و جلو) از بازی بزرگی رونمایی کنم.
صبر کنید تا ببینید دیوانه ای مثل من برای رسیدن به هدفش چند سال تلاش و صبوری کرده ...
=====
پ.ن: الان رفتم پست های قدیمیم رو خوندم از اولین تلاش جدیم تو این حرفه بیشتر از 10 سال گذشته :n37: خیلی زود گذشت.
به هرحال فروردین ماه نتیجه 10 سال تلاش مداوم من در آموزش و فراگیری این حرفه جذاب دیده میشه.
AMIR REZAs
20-02-2019, 15:49
وای وای خیلی سال گذشته روم نمیشه دیگه حرف بزنم! :n27: اما قول میدم روز 18 ام ماه فروردین (با احتمال چند روز عقب و جلو) از بازی بزرگی رونمایی کنم.
صبر کنید تا ببینید دیوانه ای مثل من برای رسیدن به هدفش چند سال تلاش و صبوری کرده ...
=====
پ.ن: الان رفتم پست های قدیمیم رو خوندم از اولین تلاش جدیم تو این حرفه بیشتر از 10 سال گذشته :n37: خیلی زود گذشت.
به هرحال فروردین ماه نتیجه 10 سال تلاش مداوم من در آموزش و فراگیری این حرفه جذاب دیده میشه.
عزیز به شدت منتظریم :n12:
ای اسطوره ی مقاومت :n02: واقعا تبریک میگم کار هرکسی نیست این همه صبر و تلاش.
18 فروردین دوباره لاگین میشم اینجا :n02:
Reza Azimy_RW
22-02-2019, 00:55
من کلا از بازیسازی کشیدم بیرون بازی آخرمم تو مرحله نهایی خروجی و صداگذاری موند و دیگگه وقتشم ندارم خلاصه واسه من که از تهران دور بودم بازیسازی کار درست درمونی واسم نشد زدم تو یه رشته علاقهه دیگم ( :n33::n02:) خیلی پیشرفت کردم و ایندشم روشن به نظر میرسه قول میدم پولدار شدم برگردم ولی اینبار با سرمایه خودم از یه استودیو کوچیک شروع میکنم :d سال 98 هم که عن قلاب شده وضعیت همه چی عللخصوص بازیسازی توپ میشه منم امادم بریزم روش :دی
anti-military
22-02-2019, 09:47
عزیز به شدت منتظریم :n12:
ای اسطوره ی مقاومت :n02: واقعا تبریک میگم کار هرکسی نیست این همه صبر و تلاش.
18 فروردین دوباره لاگین میشم اینجا :n02:
ممنون. :n16:
من کلا از بازیسازی کشیدم بیرون بازی آخرمم تو مرحله نهایی خروجی و صداگذاری موند و دیگگه وقتشم ندارم خلاصه واسه من که از تهران دور بودم بازیسازی کار درست درمونی واسم نشد زدم تو یه رشته علاقهه دیگم ( :n33::n02:) خیلی پیشرفت کردم و ایندشم روشن به نظر میرسه قول میدم پولدار شدم برگردم ولی اینبار با سرمایه خودم از یه استودیو کوچیک شروع میکنم :d سال 98 هم که عن قلاب شده وضعیت همه چی عللخصوص بازیسازی توپ میشه منم امادم بریزم روش :دی
:n37:
راهی که من 8 سال پیش رفتم رو میخواهی دوباره بری؟ بشین متحرک سازی + UMotion رو حرفه ای یاد بگیر بتونیم باهم همکاری کنیم. هدف انتخاب شدن این بازی به عنوان بهترین بازی سال 2020 هست. ادعای بزرگیه اما اصلا شوخی نمیکنم.
===============
پ.ن: بعد از انتشار اولین پیش نمایش بازی که سطح بازی. امکانات و .... رو کامل نمایش میده سرور سایبرام فعال میشه و به این صورت هست که علاقمندها با استفاده از سرویس تانوما و سایت سایبرام میتونن به سرور بازی متصل بشن و به صورت همزمان باهم دیگه کار کنن.
البته اطلاعات طبقه بندی شده است و اینجوری نیست که همه به کل فایلها دسترسی داشته باشن. استدیو دوبله انگلیسی و موشن کپچر هم تو تهران راه اندازی میشه.
به به ـــــــلام دوستان قدیمی:n40:
یادش بخیر عجب دورانی داشتیم،در کنار هم شروع کردیم کارو در کنار هم یاد گرفتیم و پیشرفت کردیم:n26:
ما هم چندتا بازی ساختیم واسه اندروید هنوزم گاهی اوقات وقت بشه یه کارای کوچولویی انجام میدم:n39:
البته بیشتر موشن گرافیک کار میکنم
دلم واسه این شکلک ها هم تنگ شده بود:n02::n01::n39::n40:
یادش بخیر:n11:
armin_punisher6
21-03-2019, 15:21
تلگرام باعث مرگ انجمن ها شده.
Reza Azimy_RW
28-03-2019, 22:50
راهی که من 8 سال پیش رفتم رو میخواهی دوباره بری؟ بشین متحرک سازی + UMotion رو حرفه ای یاد بگیر بتونیم باهم همکاری کنیم. هدف انتخاب شدن این بازی به عنوان بهترین بازی سال 2020 هست. ادعای بزرگیه اما اصلا شوخی نمیکنم.
یه جورایی چسب شدم به الکترونیک یه جورایی شغل اصلیم شده نمیتونم به این راحتیا ولش کنم حتی وقت ندارم بازی تموم شدمو خروجی بگیرم واسه انتشار وضعیت بدیه من امیدی به بازگشت به بازیسازی ندارم . امید داشتم بازیسازی بشه شغل اولم (با درآمد خوب نه مثل قبل ) که با این وضعیت مملکت بیشتر شبیه آرزو میمونه تا هدف :n35: فعلا باید برم دنبال کاری که پول بیشتر توشه البته نه اینکه به الکترونیک علاقه نداشته باشم به شدت به اون هم علاقه دارم ولی تو سطح بالاتر یه جرویایی الکترونیک و بازیسازی رو ادغام کنم (دستگاه های شبیه سازی و ... واسه سرگرمی) . ولی اگه میشد بازیسازی شغل اولم شه که الکترونیکو فقط به عنوان علاقه و یه جوراییی تفریح بهش نگاه میکردم الانم آرزومه یه بازی بزرگ بسازم ولی فعلا فکرش معقول نیست . ایشالله برگ برگرده ببینیم چی میشه :n28:
Reza Azimy_RW
28-03-2019, 22:58
خوشحالم داری به جایی که دوست داری میرسی میدونم خیلی سختی کشیدی .رضا برگرد :n02:
داش رضا نمیدونم چرا ندیدمت :n28::n11:
نوکریو ایشالله موفقیت همه بچه ها تو بازیسازی
ماها نسل سوخته که بودیم نسل سوخته صنعت بازیسازی ایران هم شدیم رفت :دی
lord arthas
30-01-2020, 04:01
سلام ؛
این فروم و این بخشش خیلی واسه هممون بنظرم خاطرست ، حیفه اینجوری ول شده خدایی ...
alirezapir
30-01-2020, 10:47
سلام ؛
این فروم و این بخشش خیلی واسه هممون بنظرم خاطرست ، حیفه اینجوری ول شده خدایی ...
سلام، کاریش نمیشه کرد :)
تلگرام و بقیه کارِ خودشون رو کردن؛ دیگه دوران فروم تموم شده...
victorman
30-01-2020, 11:15
سلام دوستان
ببخشید که پس بی ربط به تاپیک می ذارم. من برای ساخت بازی دنبال برنامه نویس و طراح می گردم. ترجیحاً یونیتی. شما کسی رو می شناسید؟
از لحاظ حقوق هم می تونم یا توی فروش بازی شریکشون کنم، یا حقوق ماهیانه مشخص کنم.
30-01-2020, 11:19
=====
کسی راهی برای تماس با ایشون سراغ داره؟
lord arthas
30-01-2020, 17:34
سلام، کاریش نمیشه کرد :)
تلگرام و بقیه کارِ خودشون رو کردن؛ دیگه دوران فروم تموم شده...
یادش بخیر واقعا هنوز که هنوزه هم فروم خیلی جای بهتریه ...
پ.ن : یادش بخیر UDK.IR ، اولین ممبرش بودم ادمین فول هم بودم ، یادته ؟ :دی
anti-military
08-02-2020, 07:14
کسی راهی برای تماس با ایشون سراغ داره؟
اینجا زیاد سر نمیزنم با همون ایمیلم در ارتباط باشید.
دوستانی که هنوز اینجا میان ببخشید میخواستم فروردین از یه بازی خاص رونمایی کنم اما انجام اینکار اینجا یکم غیر حرفه ای بود و من هدفم تو نمایشگاه E3 هستش که دارم سعی خودم رو میکنم به اونجا برسونم.
اما تاخیر در معرفی به دلیل ایده بلند پروازانه ای بود که دیر یا زود همه شرکت های بازی سازی به سمتش میرن. من همیشه دلم میخواست گروه بزرگی از بازی سازها رو دورهم داشته باشیم اما به خاطر کمبود منابع مالی و تلاش های زیادی که تو این راه کردم و دگرگون شدن اقتصاد ایران و دستمزدها تصمیم به طراحی سیستمی گرفتم که با هزینه های کمتر بشه گروه های بسیار بزرگ تری رو تشکیل داد.
بیشتر از این توضیح نمیدم فقط در همین حد بگم با این سیستم جدید از هرکجای دنیا یه تیم بزرگ میتونه روی یه بازی کار کنه که از قبل ساخته شده است (یعنی امکان ساخت بازی درحال بازی کردن امکان پذیر شده و دیگه نیاز به کار کردن با موتور بازی سازی نیست). سیستم فوق العاده پیچیده و زمان بری بود که بیشتر از 8 ماه از وقتم رو گرفت اما قطعا ارزشش رو هم داره.
armin_punisher6
20-03-2020, 14:21
چقدر خوب میشه دوباره انجمن های موبایل،کامپیوتر،خودرو و ... راه بیفته
alirezapir
01-04-2020, 12:41
آخ آخ مگه میشه یادم بره...
alirezapir
01-04-2020, 12:45
یادش بخیر واقعا هنوز که هنوزه هم فروم خیلی جای بهتریه ...
پ.ن : یادش بخیر UDK.IR ، اولین ممبرش بودم ادمین فول هم بودم ، یادته ؟ :دی
آخ آخ مگه میشه یادم بره...
ابر_حیزون
01-04-2020, 12:58
چقدر خوب میشه دوباره انجمن های موبایل،کامپیوتر،خودرو و ... راه بیفته
راه میفته غصه نخور
تب تلگرام و اینستاگرام بخوابه همه چی دوباره را میفته
Reza Azimy_RW
08-04-2020, 02:57
آره بازگشت همه به سوی انجمنها و فیسبوک هست و دیگر هیچ
Prince_ of _Persia
23-04-2020, 21:17
وای سلام بچه ها . خوبین خوش می گذره ؟ :)
هی روزگار چه دورانی داشتیم. :sad: دلم تنگ شده واسه اونموقع و واقعا چی فکر می کردیم و چی شد .
بازیسازی واسه خیلیا از بچه های اینجا نون و آب نشد زدن تو یه کار دیگه واقعا حیف .
این روزها منم از بازیسازی خستم با اینکه این چند سال همش تو شرکتهای بازیسازی مشغول بودم ولی اونچیزی که می خواستم بسازم با اونچیزی که الان می سازم زمین تا آسمون تفاوت داره . بازیهای ایرانی از بازیهای کامپیوتری به سمت بازیهای موبایلی ساده و ساده تر رفت به طوری که الان بازی کلماتی و منچ و کوییز و اینجور چیزها مده
خیلی دلم واسه اون رویاهایی که همگی داشتیم و به سرانجام نرسید می سوزه . :sad:
Prince_ of _Persia
23-04-2020, 21:18
اینجا زیاد سر نمیزنم با همون ایمیلم در ارتباط باشید.
دوستانی که هنوز اینجا میان ببخشید میخواستم فروردین از یه بازی خاص رونمایی کنم اما انجام اینکار اینجا یکم غیر حرفه ای بود و من هدفم تو نمایشگاه E3 هستش که دارم سعی خودم رو میکنم به اونجا برسونم.
اما تاخیر در معرفی به دلیل ایده بلند پروازانه ای بود که دیر یا زود همه شرکت های بازی سازی به سمتش میرن. من همیشه دلم میخواست گروه بزرگی از بازی سازها رو دورهم داشته باشیم اما به خاطر کمبود منابع مالی و تلاش های زیادی که تو این راه کردم و دگرگون شدن اقتصاد ایران و دستمزدها تصمیم به طراحی سیستمی گرفتم که با هزینه های کمتر بشه گروه های بسیار بزرگ تری رو تشکیل داد.
بیشتر از این توضیح نمیدم فقط در همین حد بگم با این سیستم جدید از هرکجای دنیا یه تیم بزرگ میتونه روی یه بازی کار کنه که از قبل ساخته شده است (یعنی امکان ساخت بازی درحال بازی کردن امکان پذیر شده و دیگه نیاز به کار کردن با موتور بازی سازی نیست). سیستم فوق العاده پیچیده و زمان بری بود که بیشتر از 8 ماه از وقتم رو گرفت اما قطعا ارزشش رو هم داره.
سلام چطوری پسر خوبی؟ وای چقدر خوبه که هدفت رو ول نکردی . ایولا واقعا عالیه . دوست دارم بدونم تا کجا پیش رفتی و کار چه شکلی شده شمارم رو تو خصوصی برات می فرستم با هم در تماس باشیم.
عادل سلیمی 20
26-07-2020, 07:47
وای سلام بچه ها . خوبین خوش می گذره ؟ :)
هی روزگار چه دورانی داشتیم. :sad: دلم تنگ شده واسه اونموقع و واقعا چی فکر می کردیم و چی شد .
بازیسازی واسه خیلیا از بچه های اینجا نون و آب نشد زدن تو یه کار دیگه واقعا حیف .
این روزها منم از بازیسازی خستم با اینکه این چند سال همش تو شرکتهای بازیسازی مشغول بودم ولی اونچیزی که می خواستم بسازم با اونچیزی که الان می سازم زمین تا آسمون تفاوت داره . بازیهای ایرانی از بازیهای کامپیوتری به سمت بازیهای موبایلی ساده و ساده تر رفت به طوری که الان بازی کلماتی و منچ و کوییز و اینجور چیزها مده
خیلی دلم واسه اون رویاهایی که همگی داشتیم و به سرانجام نرسید می سوزه . :sad:
به به سلام به همه دوستان :biggrin:. خوبی آقا مهدیار؟
نمیدونم چی شد اومدم اینجا
واقعا دلم برای اون موقعها تنگ شده.
آره واقعا بازیهای این تیپی همه پسندتر بودن تو ایران.
حالا ایشالا اگه کارای دانشگاهی و غیردانشگاهی بذاره ما یه برنامه داریم ببینیم بالاخره میشه این بازیسازی جوری باشه که هم ازش لذت برد هم پول درآورد :D:D
این @ Athigia کجاست ؟ خبری از ش نیست ؟
mehdi_vsgh
27-07-2020, 07:36
سلام
من فکر کنم از همه قدیمی ترم!!!;)
lord arthas
27-07-2020, 19:26
توی این بخش ؟ :دی
anti-military
28-07-2020, 03:06
سلام چطوری پسر خوبی؟ وای چقدر خوبه که هدفت رو ول نکردی . ایولا واقعا عالیه . دوست دارم بدونم تا کجا پیش رفتی و کار چه شکلی شده شمارم رو تو خصوصی برات می فرستم با هم در تماس باشیم.
سلام آقا مهدیار ببخشید اینجا خیلی وقته لاگین نشده بودم. علاقه من به اینکار انقدر زیاده همیشه به جای کامل کردن خود بازی دنبال ایجاد راه های جدید واسه متفاوت شدنش بودم مشکلات زندگی و کار هم این مدت خیلی اذیتم کرده اما هنوز با اشتیاق و علاقه زیادی دارم کار میکنم :thumbsup:
در مورد طولانی شدن بگم به خاطر طراحی سامانه ای بود که هر گیمری مبتدی میتونه تو مدت کمی مراحل پیشرفته ای از یک بازی رو فقط با چندین کلیک بسازه بدون نیاز به هیچ تخصصی و بدون نیاز به هیچ موتور بازی سازی و این اتفاق داخل خود بازی می افته.
یعنی هیچ نیازی نیست دیگه سالها با موتورهای بازی سازی مثل یونتی و غیره یه نفر بخواد بازی بسازه اینجا همه چیز آماده است. برای مثال نیاز به حرکت سینمایی دوربین بازی و ساخت کات سین دارید؟ فقط با چند کلیک این کار انجام میشه. نیاز به کاراکتر خاصی دارید؟ با چند کلیک کاراکتر به محیط اضافه میشه و قابلیت کاستومایز و تبدیل به هرکاراکتری رو داره. نیاز به دشمن هست؟ با چند کلیک اضافه میشه نیاز به مدل خاصی داخل بازی دارید؟ کافیه تو تری دی مکس یا هرجای مدل طراحی و به راحتی وارد بازی میشه. نیاز به صداگذاری هست؟ با چند کلیک و ...
دلیل طراحی این سامانه این بود که من دیدم فقط خودم میتونم با موتور بازی سازی کار کنم و کد نویسی ها و تمام قسمت های بازی فقط واسه خودم شناخته شده است و هیچ کس بدون آسیب زدن به بازی نمیتونه روش کار کنه و توسعه اش بده به همین خاطر بود سعی کردم راحت ترین راه حل رو واسه توسعه بازی پیدا کنم امروز دیگه نیاز به هیچ تخصص خاصی برای توسعه بازی وجود نداره حتی گیمرهای معمولی میتونن کامل ترین مراحل با این سیستم طراحی کنن.
مرحله ای که قبلا نیاز بود چندین متخصص ماه ها روش کار کنن امروز یه فرد عادی بدون تخصص خاص میتونه تو چند روز طراحیش کنه با این سیستم.
البته این سامانه در اختیار همه نخواهد بود فقط روی سرورهای شرکت و دسترسی از راه دور یا افرادی که داخل خود شرکت کار میکنن میتونن باهاش کار کنن در آینده شاید همین سیستم به عنوان راحت ترین و سریع ترین موتور بازی سازی جهان هم منتشر بشه اما واسه اینکه بشه باهاش هر سبک بازی رو ساخت باید بیشتر توسعه داده بشه که فعلا الویت نیست یعنی به صورت اختصاصی واسه بازی های آینده خودمون میخواهیم ازش استفاده کنیم.
anti-military
28-07-2020, 03:24
خوبی این سامانه میدونید چیه؟ خوبیش اینه وقتی شرکت های دیگه سالها واسه یه بازی وقت و هزینه صرف میکنن ما میتونیم تو کمترین زمان ممکنه با این سیستم بازیها رو تکمیل کنیم سالی چندتا بازی بدیم بیرون :biggrin:
به محض اینکه شرکت و نام تجاریش ثبت شد از چند نفر دوستان قدیمی اینجا درخواست میکنم بیان تستش کنن دفعه قبل ثبت شرکت به خاطر نداشتن مجوز به مشکل برخورد همینکه سرورها راه افتاد و نام تجاری ثبت شد می بینید چقدر بازی سازی با این سیستم لذت بخش و کم هزینه است
Prince_ of _Persia
06-04-2021, 14:14
سلام آقا مهدیار ببخشید اینجا خیلی وقته لاگین نشده بودم. علاقه من به اینکار انقدر زیاده همیشه به جای کامل کردن خود بازی دنبال ایجاد راه های جدید واسه متفاوت شدنش بودم مشکلات زندگی و کار هم این مدت خیلی اذیتم کرده اما هنوز با اشتیاق و علاقه زیادی دارم کار میکنم :thumbsup:
در مورد طولانی شدن بگم به خاطر طراحی سامانه ای بود که هر گیمری مبتدی میتونه تو مدت کمی مراحل پیشرفته ای از یک بازی رو فقط با چندین کلیک بسازه بدون نیاز به هیچ تخصصی و بدون نیاز به هیچ موتور بازی سازی و این اتفاق داخل خود بازی می افته.
یعنی هیچ نیازی نیست دیگه سالها با موتورهای بازی سازی مثل یونتی و غیره یه نفر بخواد بازی بسازه اینجا همه چیز آماده است. برای مثال نیاز به حرکت سینمایی دوربین بازی و ساخت کات سین دارید؟ فقط با چند کلیک این کار انجام میشه. نیاز به کاراکتر خاصی دارید؟ با چند کلیک کاراکتر به محیط اضافه میشه و قابلیت کاستومایز و تبدیل به هرکاراکتری رو داره. نیاز به دشمن هست؟ با چند کلیک اضافه میشه نیاز به مدل خاصی داخل بازی دارید؟ کافیه تو تری دی مکس یا هرجای مدل طراحی و به راحتی وارد بازی میشه. نیاز به صداگذاری هست؟ با چند کلیک و ...
دلیل طراحی این سامانه این بود که من دیدم فقط خودم میتونم با موتور بازی سازی کار کنم و کد نویسی ها و تمام قسمت های بازی فقط واسه خودم شناخته شده است و هیچ کس بدون آسیب زدن به بازی نمیتونه روش کار کنه و توسعه اش بده به همین خاطر بود سعی کردم راحت ترین راه حل رو واسه توسعه بازی پیدا کنم امروز دیگه نیاز به هیچ تخصص خاصی برای توسعه بازی وجود نداره حتی گیمرهای معمولی میتونن کامل ترین مراحل با این سیستم طراحی کنن.
مرحله ای که قبلا نیاز بود چندین متخصص ماه ها روش کار کنن امروز یه فرد عادی بدون تخصص خاص میتونه تو چند روز طراحیش کنه با این سیستم.
البته این سامانه در اختیار همه نخواهد بود فقط روی سرورهای شرکت و دسترسی از راه دور یا افرادی که داخل خود شرکت کار میکنن میتونن باهاش کار کنن در آینده شاید همین سیستم به عنوان راحت ترین و سریع ترین موتور بازی سازی جهان هم منتشر بشه اما واسه اینکه بشه باهاش هر سبک بازی رو ساخت باید بیشتر توسعه داده بشه که فعلا الویت نیست یعنی به صورت اختصاصی واسه بازی های آینده خودمون میخواهیم ازش استفاده کنیم.
سلام خوبی عزیز؟ دشمنت شرمنده . من خودم هم خیلی دیر به دیر میام . کلا این انجمن خیلی از رونق گذشته افتاده . آقا ایول عجب حرکتی زدی خیلی فکر عالیه ولی خیلی سخته به نظرم برنامه نویسیش و یه تیم حرفه ای و تعداد بالا می خواد . راستی این سامانه که میگی رو انجین خاصی پیاده میشه یا انجینش رو هم خودتون طراحی کردید ؟ چون ساخت انجین خودش داستانیه و واقعا کار سختیه . اگه انجین هم خودتون ساختین که دیگه محشره و واقعا نمی دونم چه جوری موفق شدین یه کار تقریبا غیر ممکن رو تو ایران ممکن کنید. اونم بدون حمایت دولتی واقعا ایول داره
امیدوارم زودتر بتونی منتشرش کنی .خبرش رو هم به ما بده شخصا خیلی دوست دارم بتونم تستش کنم . :wub::»
anti-military
09-04-2021, 01:11
سلام خوبی عزیز؟ دشمنت شرمنده . من خودم هم خیلی دیر به دیر میام . کلا این انجمن خیلی از رونق گذشته افتاده . آقا ایول عجب حرکتی زدی خیلی فکر عالیه ولی خیلی سخته به نظرم برنامه نویسیش و یه تیم حرفه ای و تعداد بالا می خواد . راستی این سامانه که میگی رو انجین خاصی پیاده میشه یا انجینش رو هم خودتون طراحی کردید ؟ چون ساخت انجین خودش داستانیه و واقعا کار سختیه . اگه انجین هم خودتون ساختین که دیگه محشره و واقعا نمی دونم چه جوری موفق شدین یه کار تقریبا غیر ممکن رو تو ایران ممکن کنید. اونم بدون حمایت دولتی واقعا ایول داره
امیدوارم زودتر بتونی منتشرش کنی .خبرش رو هم به ما بده شخصا خیلی دوست دارم بتونم تستش کنم . :wub::»
ممنون بر پایه موتور یونیتی هستش به این صورت که تعدادی سرور به یک سرور مرکزی متصل میشن و در واقع در سرور یوزرها، بازی از قبل بیلد شده قرار داره اما یوزر این امکان رو داره داخل بازی هرچیزی به بازی اضافه کنه از طراحی یه ماموریت کامل تا قرار دادن رویدادها و صداها و کاراکترها و هرچیزی که یه بازی نیاز داره و بقیه کارها به عهده سامانه است که اینهارو در سرور مرکزی هم اعمال میکنه و برای سریع تر شدن کار گروهی هم ابزارهای زیادی داره که میتونه ارتباط بین یوزرهارو خیلی سریع و هدفمند کنه و سیستم درجه بندی یوزرها و وجود محدودیت برای یوزرهای تازه کار و غیره. درسته موتور یونیتی دیفالت و نسخه تقریبا قدیمی هستش اما گرافیک کاملا نسل بعدی و برای کنسول های نسل جدید و پی سی منتشر میشه بازی هاش.
تنها چیزی که قابل تغییر نیست مپ های بازی هستش از جاده ها گرفته تا کوه و جنگل و دریا و رودخانه و عناصر طبیعی اینها فعلا از پیش ساخته شده است چون نیازی نبوده تغییر کنه اما در آینده شاید امکان تغییر و ساخت مپ ها هم ممکن شد اما فعلا که نیازی به این ویژگی نداره. شرکت و سرورهارو فعلا تو پونک تاسیس کردیم اما پهنای باند اختصاصی سامانه هنوز وصل نشده و تعداد سرورها هم هنوز اندکه با منطقی تر شدن قیمت کارت گرافیک باید سرورها رو افزایش بدیم و فکر کنم دو یا نهایت سه ماه دیگه همه چیز کاملا آماده باشه
anti-military
09-04-2021, 02:08
این تکامل گرایی تو این صنعت هم میتونه مثبت باشه هم منفی یادمه هدف اصلیم این بود بتونم تو سال ۲۰۲۰ یا ۲۰۲۱ کاندید یکی از بهترین بازیهای سال بشم یا حتی بازی سال اما زمان بندیه درست نبود الان هدفم شده سال ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳من واسه بازی سال شدن تلاش میکنم حالا شد که شد نشد هم باز تلاش رو ادامه میدم بالاخره باید بازی سال رو بسازم به دوم شدن هم رضایت نمیدم :biggrin:
hamid3369
10-04-2021, 10:17
قدیمی بودن مهم نی موندنی بودن مهمه اره داعی
Prince_ of _Persia
10-04-2021, 19:04
ممنون بر پایه موتور یونیتی هستش به این صورت که تعدادی سرور به یک سرور مرکزی متصل میشن و در واقع در سرور یوزرها، بازی از قبل بیلد شده قرار داره اما یوزر این امکان رو داره داخل بازی هرچیزی به بازی اضافه کنه از طراحی یه ماموریت کامل تا قرار دادن رویدادها و صداها و کاراکترها و هرچیزی که یه بازی نیاز داره و بقیه کارها به عهده سامانه است که اینهارو در سرور مرکزی هم اعمال میکنه و برای سریع تر شدن کار گروهی هم ابزارهای زیادی داره که میتونه ارتباط بین یوزرهارو خیلی سریع و هدفمند کنه و سیستم درجه بندی یوزرها و وجود محدودیت برای یوزرهای تازه کار و غیره. درسته موتور یونیتی دیفالت و نسخه تقریبا قدیمی هستش اما گرافیک کاملا نسل بعدی و برای کنسول های نسل جدید و پی سی منتشر میشه بازی هاش.
تنها چیزی که قابل تغییر نیست مپ های بازی هستش از جاده ها گرفته تا کوه و جنگل و دریا و رودخانه و عناصر طبیعی اینها فعلا از پیش ساخته شده است چون نیازی نبوده تغییر کنه اما در آینده شاید امکان تغییر و ساخت مپ ها هم ممکن شد اما فعلا که نیازی به این ویژگی نداره. شرکت و سرورهارو فعلا تو پونک تاسیس کردیم اما پهنای باند اختصاصی سامانه هنوز وصل نشده و تعداد سرورها هم هنوز اندکه با منطقی تر شدن قیمت کارت گرافیک باید سرورها رو افزایش بدیم و فکر کنم دو یا نهایت سه ماه دیگه همه چیز کاملا آماده باشه
ایولا خیلی عالیه . واقعا کار سنگینی رو پیش بردی امیدوارم موفق باشی . تو این پروژه های بزرگ بودجه خیلی مهمه مراقب باش خیلی کار رو طولانی و سنگینش نکنی که یه وقت بودجه کم بیاد . البته نمی دونم برای بازگشت سرمایه اش چه فکری کردی چون با این هزینه سنگینی که کردی باید حتما تو بازارهای خارجی موفق ظاهر بشه چون به بازار داخل که هیچ امیدی نیست . حتما رو بخش های هنری و گیم دیزاین و داستان هم خوب کار کن و فقط تمرکزت رو بخش فنی نباشه تا بازی موفق ظاهر بشه که انشالا هم همینطوره . ما منتظر دیدن دمو کارت هستیم عزیز :»:thumbsup:
anti-military
05-05-2021, 14:05
ایولا خیلی عالیه . واقعا کار سنگینی رو پیش بردی امیدوارم موفق باشی . تو این پروژه های بزرگ بودجه خیلی مهمه مراقب باش خیلی کار رو طولانی و سنگینش نکنی که یه وقت بودجه کم بیاد . البته نمی دونم برای بازگشت سرمایه اش چه فکری کردی چون با این هزینه سنگینی که کردی باید حتما تو بازارهای خارجی موفق ظاهر بشه چون به بازار داخل که هیچ امیدی نیست . حتما رو بخش های هنری و گیم دیزاین و داستان هم خوب کار کن و فقط تمرکزت رو بخش فنی نباشه تا بازی موفق ظاهر بشه که انشالا هم همینطوره . ما منتظر دیدن دمو کارت هستیم عزیز :»:thumbsup:
اگه سرعت اینترنتت خوبه تو ماه تیر اگه دوست داشته باشی میتونی به سرورها کانکت بشی تستش کنی. فکر کنم برای یه تجربه خوب Full HD نیاز به سرعت 100 مگابیت به بالا باشه که بشه بازی رو بدون لگ و کیفیت مناسب تجربه کرد. اواخر خرداد تو دیسکورد اکانت میسازم اونجا بیشتر در موردش صحبت کنیم.
من یه تازه وارد قدیمی محسوب میشم:eh:
Prince_ of _Persia
08-05-2021, 13:31
به به سلام به همه دوستان :biggrin:. خوبی آقا مهدیار؟
نمیدونم چی شد اومدم اینجا
واقعا دلم برای اون موقعها تنگ شده.
آره واقعا بازیهای این تیپی همه پسندتر بودن تو ایران.
حالا ایشالا اگه کارای دانشگاهی و غیردانشگاهی بذاره ما یه برنامه داریم ببینیم بالاخره میشه این بازیسازی جوری باشه که هم ازش لذت برد هم پول درآورد :D:D
سلام خوبی عادل جان ؟ شرمنده این پست از زیر دستم دررفته بود . خوش می گذره ؟
اره واقعا یاد اونموقع ها به خیر ..
اره عزیز حتما بازیسازی رو ادامه بده بالاخره انشالا جواب می گیری .
Prince_ of _Persia
08-05-2021, 13:34
سرعت اینترنتم بد نیست 16 ولی اونچیزی که شما بهش می گی خوب واسه ما رویاست اخه 100 مگ حاجی ؟ یا ابولفضل :whistle:
حالا ردیفش کن بالاخره با کیفیت پایینترش تست می کنیم . ایولا منتظرم
anti-military
30-06-2021, 20:10
سرعت اینترنتم بد نیست 16 ولی اونچیزی که شما بهش می گی خوب واسه ما رویاست اخه 100 مگ حاجی ؟ یا ابولفضل :whistle:
حالا ردیفش کن بالاخره با کیفیت پایینترش تست می کنیم . ایولا منتظرم
اینترنت های همراه هم سرعتش خیلی بالا تره از اینه 16 مگابیت خیلی کنده سرویس های تانوما فیبر نوری تا 300 مگابیت هم سرعت میدن
anti-military
03-09-2021, 10:25
بازی نوامبر سال 2022 آماده انتشار میشه.
Javadgenral
06-09-2021, 23:05
درود بر همه دوستان
یادش بخیر :» :sad:
forever1
24-12-2021, 00:37
سلام دوستان :دی
Reza Azimy_RW
15-01-2022, 00:44
به سلام بچه ها
حالم خیلی گرفتس
این پیامه هنوز نفس میکشه ؟ اخرش یه خط برنامه نویسی هم یاد نگرفت از اروزوی ساخت بازی دست کشید فک کنم :دی خداییش دلم واسش کبابه ولی مهم اینه تلاشتو کردی حالا اینکه استعدادشو نداشتی دیگه کار خداس مقصر تو نیستی به هر حال همه که ای کیوشون مثه هم نیست
ولی پیام جان امید داشته باش همین کارایی که میکنی مثلا عددای داخل کدها رو تغییر میدی نتیجه تغییر میکنه خیلی جذابه حال میده در همین حدم واسه تو که با FPS Ceator مد سازی میکردی خیلیه آفرین :دی
forever1
15-01-2022, 01:07
سلام :)
بله بله ما هنوز زندهایم! :دی
سلام منم هنوز زنده ام:biggrin::biggrin:
هر از گاهی سر میزنم:rolleye:
navidmay
03-03-2024, 06:49
سلام بچه ها:D
techno2001
24-03-2024, 01:14
پیر شدم ولی هنوز زنده ام
سلامت باشید
hirsababak
28-03-2024, 19:17
من که انچنان قدیمی نیستم و فعالیت زیادی نداشتم
ولی خب کلی خاطره دارم
واقعا یادش بخیر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.