مشاهده نسخه کامل
: خیس بودن تسمه کولر آبی
سلام
دوستان کولر آبی رو دور تند زدم و دیدم کار نمیکنه و دور کند هم خیلی بی جون بود.
موتور کولر هم همین امسال نو خریدم
خلاصه رفتیم بالا و دیدیم که تسمه خیس هست و بعد که کولر خاموش و روشن کردم دیگه روشن نمیشه و فکر کنم بکسوات میکرد.
چرا تسمه خیس شده و چاره چیه ؟ ممنون
تسمه خیس به دلیل سوراخی شیلنگ یا لوله های تقسیم ابه ...
alireza_pes33
19-07-2018, 22:33
سلام
دوستان کولر آبی رو دور تند زدم و دیدم کار نمیکنه و دور کند هم خیلی بی جون بود.
موتور کولر هم همین امسال نو خریدم
خلاصه رفتیم بالا و دیدیم که تسمه خیس هست و بعد که کولر خاموش و روشن کردم دیگه روشن نمیشه و فکر کنم بکسوات میکرد.
به خاطر شکستگی یا نشتی چهارراه تقسیم آب زیر سقف کولره
MOHAMMAD_ASEMOONI
20-07-2018, 10:06
سلامدوستان
کولر آبی رو دور تند زدم و دیدم کار نمیکنه و دور کند هم خیلی بی جون بود.موتور کولر هم همین امسال نو خریدمخلاصه رفتیم بالا و دیدیم که تسمه خیس هست و بعد که کولر خاموش و روشن کردم دیگه روشن نمیشه و فکر کنم بکسوات میکرد.
سلام
1- همه دریچه ها رو بردارید و پمپش رو روشن کنین . باید هیچگونه نشتی از شیلنگهای توی سقف دیده نشه . فشار آر در همه سمتها هم باید یکسان و کافی باشه . اگر سمتِ موتور و تسمه , آب قویتره پس یک سمتِ دیگه احتمالاً شیلنگش گرفته و باید تمیز بشه
2- تمام سوراخهای توی قسمتِ بالای دریچه ها تمیز و باز باشه تا مثل دوش , آب رو به طور مساوی بریزه روی پوشالها
3- اگر پوشالها برآمده هست فشارشون بدین تا فشرده بشه
4- دریچه ها رو جا بزنید و پمپ رو روشن کنین . باید همه جای پوشالها آب جاری بشه یعنی وسطِ پوشالها و چپش و راستش . اگر میزون نیست باید با شل کردنِ دو تا پیچهای بالای هر دریچه , دوش رو تراز کنین تا اگ همه جاش آب بریزه روی پوشالها
.
P ===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MOHAMMAD_ASEMOONI
29-07-2018, 07:20
سلام
نکته مهم در مورد موتورهای الکتروژن
پشت این موتورها یک دکمه ی قرمز با روکش لاستیکی شفاف هست
این دکمه درحقیقت یک فیوز اتوماتیک هست .
اگر موتور خیس بشه و اتصالی کنه یا به دلیلی خیلی داغ بشه این فیوز قطع میشه تا موتور نسوزه . با فشار دادنِ دکمه ی قرمز دوباره موتور راه میافته
موتورهای الکتروژن فیوز داره و مصرفش هم کم هست ولی اگر بسوزه قابل تعمیر و سیم پیچی نیست .
موتورهای مونوژن فیوز نداره و مصرفش هم خیلی بالاست ولی اگر بسوزه قابل سیم پیچی هست
البته چند سال قبل توضیح دادم که هرگز موتور سوخته رو سیم پیچی نکنید . چه کولر چه پمپ آب و غیره
علتش:
سلام
نکته مهم در مورد موتورهای الکتروژن
پشت این موتورها یک دکمه ی قرمز با روکش لاستیکی شفاف هست
این دکمه درحقیقت یک فیوز اتوماتیک هست .
اگر موتور خیس بشه و اتصالی کنه یا به دلیلی خیلی داغ بشه این فیوز قطع میشه تا موتور نسوزه . با فشار دادنِ دکمه ی قرمز دوباره موتور راه میافته
موتورهای الکتروژن فیوز داره و مصرفش هم کم هست ولی اگر بسوزه قابل تعمیر و سیم پیچی نیست .
موتورهای مونوژن فیوز نداره و مصرفش هم خیلی بالاست ولی اگر بسوزه قابل سیم پیچی هست
البته چند سال قبل توضیح دادم که هرگز موتور سوخته رو سیم پیچی نکنید . چه کولر چه پمپ آب و غیره
علتش:
موتور الکتروبرتر ساخت کدوم شرکته؟
قبلا یه موتور 3/4 اسب الکتروژن بوش دار قبلا داشتم برادرم بردش سیم پیچی بلبرینگیش کرد بعد از چند سال بلبرینگش خراب شد بردم تعمیرکار بلبرینگ خوب روش انداخت و درپوش موتور هم عوض کرد
بعد از 2 دو هفته دوباره شروع کرد به صدا کردن های شدید دوباره بلبرینگ انداختم اینم 2 هفته بیشتر کار نکرد دیگه هیچ تعمیرکاری نتونست عیب پیدا کنه علت صدای زیاد که از تو موتور بعد از 2 هفته کارکرد میاد چیه
رفتم موتورنو خریدم به اسم الکتروبرتر
خودش بصورت فابریک کارخونه بلبرینگی هست
تا الان که 2 سال یعنی دو فصل گرما خوب کار کرده
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-08-2018, 20:40
موتور الکتروبرتر ساخت کدوم شرکته؟
قبلا یه موتور 3/4 اسب الکتروژن بوش دار قبلا داشتم برادرم بردش سیم پیچی بلبرینگیش کرد بعد از چند سال بلبرینگش خراب شد بردم تعمیرکار بلبرینگ خوب روش انداخت و درپوش موتور هم عوض کرد
بعد از 2 دو هفته دوباره شروع کرد به صدا کردن های شدید دوباره بلبرینگ انداختم اینم 2 هفته بیشتر کار نکرد دیگه هیچ تعمیرکاری نتونست عیب پیدا کنه علت صدای زیاد که از تو موتور بعد از 2 هفته کارکرد میاد چیه
رفتم موتور نو خریدم به اسم الکتروبرترخودش بصورت فابریک کارخونه بلبرینگی هستتا الان که 2 سال یعنی دو فصل گرما خوب کار کرده
سلام
ظاهراً الکتروژن اسم کارخانه اش هست . در جنوب غرب تهران هست
نکات مهم در انتخاب موتور کولر:
مصرف برق اقنصادی
فیوز اتوماتیک
صدای بسیار کم
دوام
قیمت
مدتِ گارانتی
قابلیت تعمیر
.
الکتروبرتر قیمتش و مصرف دور تند و کندش چند واته ؟
گارانتیش چقدره ؟
فیوز اتوماتیک داره ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.