مشاهده نسخه کامل
: ویروسی که توی هر فولدر فلش یه فایل به اسم new folder میسازه و با فرمت کردن پاک نمیشه (تو رو خدا کمکم کنید)
shadowform
13-07-2018, 21:47
لیست تاپیک ها رو دیدم توش نبود
ویروس نیوفولدر نیستش که کلی حجم اسغال میکنه و ....
شورتکات هم نیست
ویروسی که توی هر فولدر فلش یه فایل سیستمی به اسم new folder میسازه و با فرمت کردن پاک نمیشه (هم فرمت معمولی کردم هم فرمت سریع بازم پاک نشد)
وقتی معمولی پاکش میکنم وقتی میرم بیرون دوباره میام تو فلش دوباره ساخته شده .حجمش 54کیلوبایته توی پروپرتیزش فقط تیک آرشیو خورده
بخواطر ادبیات حرف زدن داغونم معذرت میخام
لطفا کمکم کنید فلش نازنینم ویروس بدی گرفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n34::n30::n28::n28::n28 ::n28::n28:
خونسرد باشید. درست میشه.
به ترتیب با برنامه های زیر اسکن کنید تا نابود بشه:
Malwarebytes Anti-Malware
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-malwarebytes-anti-malware.html)Malwarebytes AdwCleaner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-adwcleaner.html)
GridinSoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-gridinsoft-anti-malware.html)
norton power eraser ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
RogueKiller ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-roguekiller.html)
فراموش کردم که بگم تمام درایوها و فلش مموریهاتونو هم اسکن کنید چون احتمال زیاد ویروس پراکنده شده.
shadowform
21-07-2018, 09:45
خیلی ممنون همین کار ها رو کردم ولی فقط نورتون شناختش (به شیلتر فکن نیاز داشت ) و گفت در حین ری استارت ویروس رو پاک میکنه وقتی ری استارت شد گفت پاک نشد (حتی یه بار سریع شیلتر فکن رو روشن کردم قبل اینکه نورتون پیام بده)
خلاصه هنوز از شرش خلاص نشدم
پیلیز کمک کنید دوستان :n01:
ویروس رو روی سیستم هاتونم باید پاک سازی کنید .... از نسخه رایگان کسپرسکی یا بیت دیفندر استفاده کنید
خیلی ممنون همین کار ها رو کردم ولی فقط نورتون شناختش (به شیلتر فکن نیاز داشت ) و گفت در حین ری استارت ویروس رو پاک میکنه وقتی ری استارت شد گفت پاک نشد (حتی یه بار سریع شیلتر فکن رو روشن کردم قبل اینکه نورتون پیام بده)
خلاصه هنوز از شرش خلاص نشدم
پیلیز کمک کنید دوستان :n01:
واقعا محصولات سیمانتک حیف شدن که برای ما دیگه قابل دسترس نیست و اگرنه که مشکل پیدا کرده بوده و کار عملا تمام شده بوده.
یک سری راه حل و ابزار پیدا کردم که میتونه مشکل حل کنه اما دردسرش هم بیشتره . بنابراین میزارم برای بعد اگر روش زیر جواب نداد.
شما که تا اینجای کارو اومدی لطف کن اول system restore برای تمام درایوها غیر فعال کنید.
این برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نصب و آپدیت کن .هر فلش مموری و هارد اکسترنالی که داری رو به سیستم وصل کن و تمام درایو هاتو بزار full scan کنه. از یک فولدر هم نگذر. به احتمال زیاد میتونه ویروس پاک کنه.
اگر ویروس پاک شد و فولدرهاتون مشکل مخفی شدن پیدا کرده بودن از این برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید تا فولدرهاتونو به حالت عادی در بیاره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.