مشاهده نسخه کامل
: کمک...سیستم ریستارت میشه.بدون دلیل
Arash-Farvardin
12-07-2018, 14:49
سلام
سیستم من بی دلیل خاموش میشه و وقتی میاد بالا یه اررور میده که عکسشو میزارم.مشخصات سیستم مشخصه...ویندوز 7 64 بیت هست و تازگی فن سی پی یو هم تعویض شده که میدونم مشکل از حرارت و فن نیست...ممنون میشم کمک کنین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میگه پاورت مشکل داره . با یه پاور دیگه تست کن سیستمو
masood.ashoori789
12-07-2018, 15:35
در خطا کلمه surges ذکر شده که معنی افزایش میده ، یعنی ولتاژ اضافه داره میاد که برای جلوگیری از آسیب به سیستم ، خاموش میکنه ، با یک تستر پاور ولت گیری کنید و یا توی تنظیمات بایوس ، ولتاژ قسمت های مختلف رو ببینید . چیزی که مشخصه مشکل پاور هست .
Arash-Farvardin
12-07-2018, 16:41
سلام
مرسی از جواب...اما همین 2 روز پیش سیستمو برای فن برده بودم و اونجا انواع و اقسام تستها رو ازش گرفتن.حتی سیستمو تحت فشار تست کردن (اصطلاحی داره که یادم نیست)اما مشکلی نبود...مشکل جدید نیست.مدتیه اینطور میشه و چندبار هم بردم برای چیزای مختلف.ولی اینکه میگین از پاوره خودمم شک دارم اما چطور میشه زیر تست میگن پاور چیزیش نیست؟البته همیشه تو خونه اینطور میشه و اونجا که تست کردن اتفاقی نمیوفته (این مشکل اولین بار که پیش اومد و سیستمو بردم خودشون با پاور دیگه ای تست کردن و مشکلی نداشت-حالا خودم شک دارم این مربوط به برق منزل باشه-یعنی کم و زیاد شدن برق،اگر این باشه چه میتونم بکنم؟)...ممنون از وقتتون
سلام
سیستم من بی دلیل خاموش میشه و وقتی میاد بالا یه اررور میده که عکسشو میزارم.مشخصات سیستم مشخصه...ویندوز 7 64 بیت هست و تازگی فن سی پی یو هم تعویض شده که میدونم مشکل از حرارت و فن نیست...ممنون میشم کمک کنین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
مشکل از اضافه ولتاژ یا کم بودن ولتاژ ورودی به پاور هست . واسه همین سیستم ضد ولتاژ اجازه راه اندازی مدار رو نمیده و فقط بایوس بالا میاد .
این مشکل به خاطر ارتعاشات الکتریکی توی جریان برق هست .
بهتره از یه محافظ برق با قابلیت تعیین مقدار ولتاژ خروجی استفاده کنید و یا سیستم رو توی محل دیگه امتحان کنید .
اگه بازم جواب نداد به احتمال 99 درصد مشکل از خود پاور هست و بهتره سریعا تعمیر بشه وگرنه ولتاژ اضافی کل مادربرد رو از بین میبره .
Arash-Farvardin
12-07-2018, 17:32
ممنون از شما دوست عزیز.عکس اررور رو برای تعمیرکار فرستادم.منتظرم ببینه ببینم چی میگه.مرسی از لطف همگی شما
Arash-Farvardin
18-07-2018, 15:00
سلام
مشکل حل شد و اشکال از پاور بود...ممنون از همگی
mst.heidarim999
04-08-2018, 20:37
شاید خمیر سی پی یو تموم شده
Arash-Farvardin
04-08-2018, 21:25
شاید خمیر سی پی یو تموم شده
سلام
ممنون دوست من مشکل از پاور بود و پاورو عوض کردم و مشکل حل شده.مرسی
این چ تستی بوده که قطعات رو با دیباگر چک نکرده بهترین کار تست مادربورد با دیباگر
lgcenter
05-08-2018, 10:01
من هم قبلا این مشکل رو داشتم و ایراد از چیپ مادربردم بود که باعث میشد ری استارت بشه
Arash-Farvardin
05-08-2018, 22:01
این چ تستی بوده که قطعات رو با دیباگر چک نکرده بهترین کار تست مادربورد با دیباگر
سلام
ممنون دوست عزیز.بله چک کردن و مشکل از پاور بود و حل شد.تشکر از وقتتون
hamid3369
06-08-2018, 10:21
تاپیک بسته شد..............
Arash-Farvardin
06-08-2018, 21:42
سلام
ممنون دوست من مشکل از پاور بود و پاورو عوض کردم و مشکل حل شده.مرسی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.