ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : توپ طلای سال 2018 فرانس فوتبال - Ballon d'Or

nw_nk
10-07-2018, 15:01
هازارد: توپ طلا؟ ریبری در سال 2013 همه چیز برد اما توپ طلا به او نرسید

هازارد احتمالا یکی از شانس های کسب توپ طلا خواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ادن هازارد معتقد است توپ طلا امسال هم به مسی یا رونالدو داده خواهد شد.

به گزارش مارکا، ادن هازارد، ستاره تیم ملی بلژیک در جام جهانی 2018 روسیه بوده است. او عملکردی فوق العاده داشته است و حالا با تیمش بعد از حذف برزیل در نیمه نهایی باید به مصاف فرانسه برود.

به دلیل عملکرد عالی این بازیکن، حالا همه او را یکی از شانس های توپ طلا می دانند. احتمالی که در صورت قهرمانی بلژیک در جام جهانی دو چندان بالا خواهد رفت. با این حال خود این بازیکن معتقد است که امسال هم کریستیانو رونالدو یا لیونل مسی توپ طلا را خواهند برد.

او در این باره می گوید:

فکر می کنم برنده توپ طلای امسال هم مسی یا رونالدو باشند. من سالی (2013) را به یاد دارم که در آن فرانک ریبری همه چیز برد اما توپ طلا را دریافت نکرد.

nw_nk
12-07-2018, 17:10
طلسم شوم، گریبانگیر برنده توپ طلای جام جهانی

از سال 1982 تاکنون سابقه نداشته است که برنده توپ طلای جام جهانی، توپ طلای فرانس فوتبال را نیز تصاحب کند.

جام جهانی 2018 به روزهای پایانی خود نزدیک شده و شنبه و یکشنبه با برگزاری بازی های رده بندی و فینال، به کار خود خاتمه خواهد داد.

بسیاری معتقدند که مودریچ و گریزمان، شانس اول تصاحب توپ طلای جام جهانی هستند و اینکه بالاخره یکی از انها باید به سلطه رونالدو و مسی در توپ طلای فرانس فوتبال نیز پایان دهد اما از سال 1982، طلسم شومی گریبانگیر برنده توپ طلای جام جهانی شده و برنده مورد نظر هرگز نتوانسته فاتح توپ طلای فرانس فوتبال شود.

سال 1982، پائولو روسی ایتالیایی توانست برنده توپ طلای جام جهانی اسپانیا شود و چند ماه بعد، توپ طلای فرانس فوتبال نیز به وی رسید. سال های 1986 و 1994 نیز مارادونا و روماریو بهترین بازیکن جام جهانی شدند ولی توپ طلای فرانس فوتبال به آنها نرسید چرا که تا سال 1995 که ژرژ وه آ از لیبریا برنده شد، این توپ طلا فقط مختص بازیکنان اروپایی بود.

سال 1990، اسکیلاچی ایتالیایی توپ طلای جام جهانی را از آن خود کرد ولی توپ طلای فرانس فوتبال به لوتار ماتیوس آلمانی رسید.

سال 1998، رونالدوی برزیلی بهترین بازیکن جام جهانی شد ولی توپ طلای فرانس فوتبال به زیدان رسید.

سال 2002، اولیور کان بهترین بازیکن جام جهانی شد ولی توپ طلای فرانس فوتبال به رونالدوی برزیلی رسید.

سال 2006، زیدان بهترین بازیکن جام جهانی آلمان شد ولی توپ طلای فرانس فوتبال به کاناوارو رسید.

سال 2010 دیگو فورلان اروگوئه ای بهترین بازیکن جام جهانی شد ولی توپ طلای فرانس فوتبال به لیونل مسی رسید.

سال 2014 نیز مسی بهترین بازیکن جام جهانی برزیل شد ولی توپ طلای فرانس فوتبال را کریس رونالدو از آن خود کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AA%D9%88%D9%BE-%D8%B7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C

nw_nk
21-08-2018, 18:45
نخستین بار در 9 سال گذشته که مسی و رونالدو در یک لیگ بازی نمی کنند

---------- عملکرد مسی مقابل آلاوس ----------

گل: 2
پاس گل: 0

موقعیت‌ های ساخته: 5
لمس توپ: 111

ضربات: 8
ضربات داخل چارچوب: 4

تلاش برای دریبل: 6
دریبل های موفق: 6

پاس ها: 90
دقت پاس: 81 درصد

---------- عملکرد رونالدو مقابل کیه وو ----------

گل: 0
پاس گل: 0

موقعیت‌ های ساخته: 2
لمس توپ: 57

ضربات: 8
ضربات داخل چارچوب: 4

تلاش برای دریبل: 4
دریبل های موفق: 0 *

پاس ها: 30
دقت پاس: 90 درصد

--------------------------------------------------

* در فیفا دریبلینگ رونالدو 98 و اندازه مسی هست. تبلیغات :)

nw_nk
20-09-2018, 13:18
کاسمیرو: مودریچ سالی فوق العاده داشت اما به نظرم توپ طلا باید به رونالدو برسد

اخیرا سرمربی و اکثر بازیکنان رئال مادرید به حمایت از لوکا مودریچ جهت بردن توپ طلا پرداخته اند اما کاسمیرو، هافبک برزیلی کهکشانی ها، نظر متفاوتی با آن ها دارد.

کاسمیرو معتقد است که کریستیانو رونالدو، هم تیمی سابق هم زبان خود، شایسته کسب توپ طلاست. به نقل از وب سایت یوفا، کاسمیرو گفت:

لوکا سال فوق العاده ای داشته است اما به نظر من توپ طلا باید به کریستیانو رونالدو برسد زیرا او در طول فصل گذشته بهترین بود.

رم؟ سال گذشته آن ها به نیمه نهایی رسیدند و در آستانه رسیدن به فینال بودند. از این رو، برد ارزشمندی کسب کردیم. تقریبا نمایش بی نقصی داشتیم. مسئله مهم این است که حدود سی موقعیت گل ایجاد کردیم و البته در آینده اشتباهات مان را نیز اصلاح خواهیم کرد.

من، مودریچ، کروس و ایسکو مدتی طولانی است که یکدیگر را می شناسیم و کیفیتی که آن ها دارند، بسیار برجسته است و با این کیفیت، همه چیز آسان تر است. از حضور در کنار آن ها حس خوب و راحتی دارم.

kasra_khan2003
25-09-2018, 07:48
عدم حضور رونالدو و مسی تو جایزه بهترین بازیکن یوفا زمانی که میدونند برنده نیستند واقعا...!

نکته جالب اینکه خودشون به مودریچ رای دادن و طرف جایزه رو برده، اما اونقدر ارزش قائل نیستند که به مراسم برن.

مسی: مودریچ، امباپه، رونالدو
رونالدو: واران، مودریچ، گریزمن

چند رای دیگه:

دشام: گریزمن، واران، امباپه
هری کین: رونالدو، مسی، دی بروین
راموس: مودریچ، رونالدو، مسی
رایان گیگز: مودریچ، امباپه، رونالدو

پس از یازده سال یکی دیگه برنده‌ی این جایزه شد.

nw_nk
25-09-2018, 08:54
عدم حضور رونالدو و مسی تو جایزه بهترین بازیکن یوفا زمانی که میدونند برنده نیستند واقعا...!

نکته جالب اینکه خودشون به مودریچ رای دادن و طرف جایزه رو برده، اما اونقدر ارزش قائل نیستند که به مراسم برن.

مسی دو سال قبل که رئال چمپیونز لیگ و لالیگا رو برده بود و مشخص بود شانسی نداشت هم حاضر بود.

اما در مورد رونالدو بله جای تاسفه. همین که بهش خبر دادن برنده نیست و هم تیمی سابقش داره می بره حاضر نشد!

برای ما که تازگی نداره. فقط رئال فن ها سعی در اثبات اخلاق رونالدو که هر بازی جلوی دوربین بی اخلاقی میکنه داشتن که اونام پشتشو خالی کردن.

jack82
25-09-2018, 09:00
فارغ از هر گونه تعصبی انتخاب گل صلاح یه جور توهین به شعور بینندگان فوتبال بود.با هیچ دلیل و منطقی قابل توجیه نیست

kasra_khan2003
25-09-2018, 09:37
مسی دو سال قبل که رئال چمپیونز لیگ و لالیگا رو برده بود و مشخص بود شانسی نداشت هم حاضر بود.

اما در مورد رونالدو بله جای تاسفه. همین که بهش خبر دادن برنده نیست و هم تیمی سابقش داره می بره حاضر نشد!

برای ما که تازگی نداره. فقط رئال فن ها سعی در اثبات اخلاق رونالدو که هر بازی جلوی دوربین بی اخلاقی میکنه داشتن که اونام پشتشو خالی کردن.

مسی هم بار اولش نبود که تو مراسم اهدای جوایز فردی شرکت نمی‌کرد، یه سری که کلا تیم بارسلونا به بهانه‌ی بازی جلوی اتلتیک هیچکس رو نفرستاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). متاسفانه این رفتار داره جا می‌افته.

omidscafild
25-09-2018, 12:07
فقط رای مسیو ببینید : 1- مودریچ 2- ام باپه (با اینکه بازی با آرژانتینو درآورد برا فرانسه) 3- رونالدو

Respect#

nw_nk
08-10-2018, 23:13
فرانس فوتبال نامزد های توپ طلا سال 2018 رو اعلام کرد

63338

کریم بنزما :n02:

nw_nk
09-10-2018, 17:57
کاربران نشریه آ اس معتقدند توپ طلای 2018 باید به لیونل مسی برسد

اگر انتخاب با کاربران نشریه آ اس اسپانیا بود، لیونل مسی امسال ششمین توپ طلای دوران فوتبالش را برنده می‌شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e1.jpg

به گزارش as، فرانس فوتبال روز گذشته اسامی 30 نامزد نهایی کسب توپ طلای سال 2018 دنیای فوتبال را اعلام کرد. توپ طلای امسال بنا به دلایلی احتمالا درست مثل جایزه بهترین بازیکن فیفا، از چنگ کریستیانو رونالدو و لیونل مسی خارج خواهد شد.

با این حال این نشریه اقدام به برگزاری نظرسنجی کرد و از کاربرانش خواست به بازیکنی که معتقدند باید توپ طلا به او برسد، رای بدهند. نتیجه جالب بود. لیونل مسی، فوق ستاره آرژانتینی بارسلونا با کسب 32.59 درصد آرا از نظر کاربران آ اس برنده توپ طلا است. مسی که تاکنون 5 بار این جایزه را به خانه برده است، به لحاظ فردی و آمار یک سال فوق العاده دیگر را سپری کرده است.

پس از مسی، لوکا مودریچ و آنتوان گریزمان دوم و سوم شدند تا کریستیانو رونالدو برای اولین بار در یک دهه اخیر از جمع سه نفر نهایی منتخب کاربران آ اس بیرون بماند. فوق ستاره پرتغالی یوونتوس از نگاه مخاطبان آ اس، نفر چهارم توپ طلا است. نفر پنجم هم کیلیان ام باپه است.

ناگفته نماند که برخلاف اعتقاد کاربران آ اس، در بنگاه‌های شرط بندی لوکا مودریچ شانس نخست فتح توپ طلای امسال است. پس از لوکیتا نیز کریستیانو رونالدو و آنتوان گریزمان در رده‌های دوم و سوم قرار دارند.

nw_nk
09-10-2018, 18:27
متاسفانه با دخالت دوباره روزنامه نگارا توپ طلا رفته سمت جامی که تیم برده، نه فرد

کریم بنزما با 12 گل برای رئال در فصل گذشته نامزد شده! روبرت لواندوفسکی با 41 گل برای بایرن و چیرو ایموبیله با 41 گل برای لاتزیو نامزد نشدن! هر سه مهاجم

kasra_khan2003
11-10-2018, 13:51
نظرسنجی آنلاین فرانس فوتبال از روی سایت برداشته شد، آخرین لحظه نتیجه به این صورت بود:

۱. مسی
۲. صلاح
۳. رونالدو

نظرسنجی آنلاین و برای عموم بود.

nw_nk
21-11-2018, 19:53
روزنامه های فرانسه و ایتالیا مثل اکیپ و توتواسپورت ادعا کردن مسی و رونالدو در بین سه نفر نهایی توپ طلا نیستن :n04:

از لوکا مودریچ، رافائل واران و کیلیان ام باپه به عنوان گزینه ها یاد میشه

مسی که تقصیر خودشه. وقتی با سه گانه و 90 گل در سال توپ طلا می بری هر چیزی کمتر از اون به چشم نمیاد و تازه انتقاد هم می کنن. حتی آقای گل و پاس گل فصل بصورت هم زمان باشی که باور نکردنیه

اما در مورد رونالدو هر چی می گذره قدرت تبلیغات رئال بیشتر به چشم میاد. رفته یووه خوب بوده و هم تیمی های سابقش هم بی شک گند زدن تا اینجا. با این حال از همه جوایز ساقط شده!

واقعا عجیبه. وینیسیوس جونیور نیمکت نشین رئال نامزد بهترین بازیکن زیر 21 سال شده و واران که تو تیم خودش هم بهترین مدافع نیست نامزد بهترین بازیکن سال

Reports claim no Ronaldo or Messi in Ballon d'Or final three

kasra_khan2003
22-11-2018, 04:30
اما در مورد رونالدو هر چی می گذره قدرت تبلیغات رئال بیشتر به چشم میاد. رفته یووه خوب بوده و هم تیمی های سابقش هم بی شک گند زدن تا اینجا. با این حال از همه جوایز ساقط شده!

تو ۳-۴ سال اخیر احتمالا تنها پستی هست که توش از رونالدو تعریف کردی اونم برای کوبیدن رئال :دی استفاده ابزاری و موردی...

nw_nk
24-11-2018, 20:08
Ballon D'or Winner: Luka Modric For You

63358

فقط موندم چقدر نفوذ مادرید زیاده که اینو میخوان برنده کنن. خودشون خجالت کشیدن کشیدنش بیرون

kasra_khan2003
25-11-2018, 04:59
رفیقمون نمیدونه رای گیری خیلی وقته تموم شده :n02:

kasra_khan2003
29-11-2018, 18:07
فدراسیون جهانی تاریخ و آمار فوتبال یا همون International Federation of Football History and Statistics (IFFHS) هم مودریچ رو به عنوان بهترین بازیکن سال انتخاب کرد.

Luka Modric the Best Player in the World Award

این انتخاب از طرف کارشناسان فوتبال از بیش از ۹۰ کشور دنیا صورت گرفته. نفر دوم و سوم لیست هم مسی و هازارد هستند.

nw_nk
29-11-2018, 22:18
فدراسیون جهانی تاریخ و آمار فوتبال یا همون International Federation of Football History and Statistics (IFFHS) هم مودریچ رو به عنوان بهترین بازیکن سال انتخاب کرد.

Luka Modric the Best Player in the World Award

این انتخاب از طرف کارشناسان فوتبال از بیش از ۹۰ کشور دنیا صورت گرفته. نفر دوم و سوم لیست هم مسی و هازارد هستند.

دیگه جایزه از خودتون در نیارین :n02:

عنوان بهترین بازیساز سال هست که سه سال اخیر مسی برده بود و امسال همراه کفش طلا دوم شد

The World’s Best Playmaker 2018

kasra_khan2003
30-11-2018, 04:56
سوزش تا چه حد :دی همه سایت‌ها نوشتم Best Player Award/Prize بعد بارسایی‌ها چیزی واسه گفتن ندارن میرن میگن سه سال پیش... باشه شما بهش بگین عنوان بازیساز. این همون فدراسیونی هست که سه سال پیاپی به مسی این عنوان رو داده.

nw_nk
30-11-2018, 12:22
سوزش تا چه حد :دی همه سایت‌ها نوشتم Best Player Award/Prize بعد بارسایی‌ها چیزی واسه گفتن ندارن میرن میگن سه سال پیش... باشه شما بهش بگین عنوان بازیساز. این همون فدراسیونی هست که سه سال پیاپی به مسی این عنوان رو داده.

متاسفانه رئالی ها عادت کردن دروغ بگن

خود سایت "فدراسیون بین‌المللی تاریخ و آمار فوتبال"

IFFHS AWARDS – THE WORLD’S BEST PLAYMAKER 2018

Ranking Name Country Club Points

1 Luka MODRIC Croatia Real Madrid CF 272

2 Lionel MESSI Argentina FC Barcelona 144

3 Eden HAZARD Belgium Chelsea FC 114

ژاوی با 4 برد رکورد دار این جایزه است

nw_nk
03-12-2018, 23:14
لوکا مودریچ به همراه خانواده در مراسم توپ طلا

kasra_khan2003
04-12-2018, 06:48
مسی چندم شد؟ :دی

nw_nk
04-12-2018, 08:37
افتخار رونالدو فن ها اینه مسی اول نشده. مودریچو آدم حساب نمی کنن :n02:

اینم خوبه

63362

Mohammad King
04-12-2018, 09:11
هرچند از نظر من حق مودریچ نبود...

ولی خب خیلی خوب شد میشه فعلا بسنده کرد به این عکس::n02:

nw_nk
04-12-2018, 12:39
خبر باب کسری

انتقاد الما آویرو خواهر کریستیانو رونالدو در اینستاگرام

متاسفانه در دنیایی زندگی می‌کنیم که انسانهای کوچک، مافیا و پول‌پرست‌ها در آن قدرت دارند. اما قدرت خدا از همه بیشتر است. خدا ممکن است چیزی را از کسی بگیرد ولی دوست‌دارانش را هرگز رها نمی‌کند

بزودی مادر و بقیه فامیل و دوستانش هم پست میدن. مطمئن باشید :)

kasra_khan2003
04-12-2018, 17:37
ماشاالله سینا ۲۴ای تو کار خواهر و مادر بازیکناست :دی اسم ما بد در رفته

nw_nk
04-12-2018, 20:33
پرز: توپ طلا در DNA رئال مادرید است

این بار نوبت لوکا مودریچ بود که بتواند رای روزنامه نگاران را به خود اختصاص داده و توپ طلا را از سوی مجله فرانس فوتبال کسب کند. پس از مراسم شب گذشته، فلورنتینو پرز به رابطه عجیب بین رئال مادرید و توپ طلا اشاره داشت.

او گفت:" مودریچ دهمین بازیکن از رئال مادرید است که توپ طلا را می‌برد، ما 17 بار این عنوان را کسب کرده ایم و به نظرم رابطه رئال و توپ طلا، یک رابطه عاشقانه است. من مطمئنم که در آینده هم این روند ادامه پیدا خواهد کرد.

به نظرم بردن توپ طلا با توجه به این آمار،در DNA رئال مادرید است. همانطور که قبلا گفتم، این یک داستان عاشقانه زیباست و امیدوارم سال‌ها ادامه پیدا کند. خیلی خوشحالم که مودریچ توپ طلا را برده است،

حالا او از سرتاسر دنیا مورد تمجید قرار گرفته و به نظرم خیلی سخت است که شکی در شایسته بودن او داشت. من خیلی خوشحالم و مطمئنم هواداران رئال هم از این بابت بسیار خوشحالند."

nw_nk
04-12-2018, 20:36
سیمئونه: کورتوا به رئال مادرید رفت و بهترین دروازه‌بان جهان شد ولی وقتی در اتلتیکو مادرید بود، کیلور ناواس انتخاب می‌شد!

دیگو سیمئونه، سرمربی آرژانتینی اتلتیکو مادرید عقیده جالبی درباره فاکتورهای تاثیرگذار در انتخاب برندگان جوایز فردی دنیای فوتبال دارد. خبرنگاران در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با سنت آندریو در کوپا دل ری از چولو درباره مراسم پرسیدند و او گفت:

یک بازیکن اتلتیکو مادرید برای بردن جوایز فردی باید چه کند؟ بازی در اتلتی دشوارتر از بازی در دیگر تیم‌های معروف است چون در تاریخ ما همیشه باید بیشتر از بقیه تلاش می‌کردیم تا به عناوین مهم دست پیدا کنیم. قضیه گریزمان هم همین است. من حرف خود او را تکرار می‌کنم. اگر جای او بودم از دستاوردهایم در سالی که گذشت، خوشحال می‌شدم. او قهرمان جهان شده و این اصلا کار آسانی نیست. از این به بعد قضیه دیگر دست رای دهندگان است که طبق دیده‌ها و بررسی‌هایشان گزینه موردنظر را انتخاب کنند. تبریک به مودریچ که مطمئنا فصل فوق العاده‌ای داشت اما بهترین‌های امسال از نظر من واران و گریزمان بودند.

آیا هنگام تقسیم جوایز فردی نسبت به اتلتی کم لطفی می‌شود؟ این حرف شما مرا می‌خنداند چون می‌خواهید حرفی را بزنم که خودتان می‌دانید. کورتوا به رئال مادرید رفت و بهترین دروازه‌بان جهان شد اما وقتی با ما بود، کیلور ناواس که در لوانته بازی می‌کرد، جوایز را برد (منظور سیمئونه باید جایزه بهترین دروازه بان فصل 2013/14 لالیگا باشد) در فوتبال چیزهایی وجود دارد که وقتی یک نفر درباره‌اش صحبت کند، منطقی به نظر نمی‌رسد. در دنیای فوتبال باید بدانید کجا هستید. وقتی بدانید چه چیزی هستید و کجا هستید، زندگی بهتری دارید.

فوتره: مشکل گریزمان برای توپ طلا، رنگ پیراهن بود

پائولو فوتره، اسطوره پرتغالی اتلتیکو در واکنش به برنده نشدن گریزمان به لیبرو گفت:

من اتفاقی مشابه را تجربه کرده ام. سال 1987 با پورتو قهرمان باشگاه های اروپا شدم ولی در توپ طلا با تنها هشت امتیاز اختلاف پشت سر رود گولیت قرار گرفتم. جالب است که خبرنگار پرتغالی به گولیت و سپس بوتراگنیو رای داد.

آنتوان نگران نباش؛ چرا که برخی مواقع حتی فتح جام باشگاه های اروپا هم برای توپ طلا کفایت نمی کند. به نظر من مشکل گریزمان رنگ پیراهن (باشگاه) او بود.

nw_nk
06-12-2018, 15:26
پله: چطور می‌توانید مسی که فقط با یک پایش خوب شوت می‌زند را با من مقایسه کنید؟

پله، اسطوره فوتبال برزیل مدعی شد از لیونل مسی که فقط می‌تواند با یک پا خوب بازی کند، بهتر است.

به گزارش میرر، پله در مصاحبه با فولها د سائوپائولو گفت:

چطور می‌توانید بین کسی که خوب با سر، پای چپ و پای راست ضربه می‌زند را با کسی که فقط با یک پا شوت می‌زند، فقط یک مهارت دارد و سرزنی خوبی ندارد، مقایسه کنید؟ چطور می‌توانید چنین مقایسه‌ای انجام بدهید؟ برای مقایسه با پله باید کسی باشد که با هر دو پا خوب شوت می‌زند و سرزنی خوبی هم دارد.

nw_nk
06-12-2018, 15:30
زمانی که رونالدو دیگه از حمایت رئال برخوردار نیست

لیونل مسی: کفش طلا و بهترین بازیکن اسپانیا

لوکا مودریچ: توپ طلا و بهترین بازیکن فیفا

کریستیانو رونالدو: پشم طلا :)

nw_nk
06-12-2018, 15:33
We Need VAR For This Ballon d'Or

That Rainbow Assist Though :)

nw_nk
06-12-2018, 15:36
با نگاه به رتبه بنزما و رای هایی عجیبی که از کشورهای آفریقایی کسب کرده میشه فهمید یجای کار میلنگه

اولین رای دستکاری شده

رای واقعی Lasana Liburd روزنامه نگار کشور Trinidad and Tobago

1 - مسی

2 - مودریچ

3 - رونالدو

و رای که France Football منتشر کرده

1 - گریزمان

2 - صلاح

3 - رونالدو

kasra_khan2003
07-12-2018, 07:01
اولین رای دستکاری شده

یه ۵۰ تا اشتباه دیگه پیدا کن شاید مسی اومد جز سه نفر اول :دی

nw_nk
07-12-2018, 11:24
خوشبینانه بخوایم نگاه کنیم معیار ها کاملا عوض شده. دستاورد هایی که ریبری نتونست باهاشون برنده توپ طلا بشه!

کریستیانو رونالدو

سوپرکاپ اسپانیا
+
55 گل

فرانک ریبری

بوندسلیگا
حذفی آلمان
سوپرکاپ آلمان
چمپیونز لیگ
سوپرکاپ اروپا
جام جهانی باشگاهی
+
بهترین بازیکن بوندسلیگا
بهترین بازیکن اروپا
بهترین بازیکن سوپرکاپ
بهترین بازیکن جام جهانی باشگاهی

برنده 2013: رونالدو

دقت کردین برخلاف سال گذشته که حداقل 15 نفر حاضر شدن حتی یک نفر هنوز در تاپیک برد مودریچ رو تبریک نگفته! حاصل کوچ رونالدو فن ها به یوونتوس :)

Mohammad King
07-12-2018, 11:39
من قول میدم امروز زنگ بزنم فیفا در مورد سوم شدن مسی صحبت کنم بلکه قبول کنن چون اینجوری بارسافن هامسی فن ها کلن نظام فیفا و فوتبالو همه چیو زیر سوال میبرن و این خیلی بده قول میدم امروز با فیفا صحبت کنم.:n02:

migmig3000
07-12-2018, 12:06
یه ۵۰ تا اشتباه دیگه پیدا کن شاید مسی اومد جز سه نفر اول :دی

اقا فاصله زیاده بیشتر میخواد :n02::n02:

Demon King
07-12-2018, 14:08
آقا بحث چیو می کنید؟ خیلی وقته توپ طلا ربطی به عملکرد فردی نداره.

تیمت جام ببره و یکم قدرت تبلیغات داشته باشی، قطعا توپ طلا رو بردی. حالا تو بیا صد تا گل بزن و صد تا پاس گل بده و موقعیت سازی کن؛ کافیه تیمت در اثر گند کاری باریکنای دیگه یا مربی افتضاحش، بد باشه، محاله توپ طلا رو ببری.
پس الکی نه تعصب بازیکنیو بکشید؛ نه از دکل این و اون بالا برید. کرواسی و رئال، هر دوشون خوب بون؛ توپ طلا به بازیکنی رسید که داخل توتاشون بود؛ تمام شد و رفت ...

هر چند من به شدت مخالف اینم که مودریچ بهترین بازیکن رئال و کرواسی تو این فصل بود. دلیل بردنش همونیه که گفتم ...

پ.ن:

البته هستن بعضیا که با عمکلرد فردی داخل لیگ خودشون، توپ طلا رو از کسی که کل جاما رو درو کرده گرفتن. دیگه اینا واقعا شاهکارن! جزء استثنائات دنیای فوتبال. :n02:

kasra_khan2003
07-12-2018, 14:19
من قول میدم امروز زنگ بزنم فیفا در مورد سوم شدن مسی صحبت کنم بلکه قبول کنن چون اینجوری بارسافن هامسی فن ها کلن نظام فیفا و فوتبالو همه چیو زیر سوال میبرن و این خیلی بده قول میدم امروز با فیفا صحبت کنم.:n02:

محمد صحبت کن برنده رو سینا انتخاب کنه، مجری مراسم هم ژاوی باشه :دی

مشکلات حل میشه.

دقت کردین برخلاف سال گذشته که حداقل 15 نفر حاضر شدن حتی یک نفر هنوز در تاپیک برد مودریچ رو تبریک نگفته! حاصل کوچ رونالدو فن ها به یوونتوس

ملاحظه حال مسی فن‌ها رو کردیم و تبریکمون رو تو تاپیک رئال گفتیم (اسنادش هم موجوده) که سوزش مسی-فن‌ها بیشتر نشه :دی

جدا از این، این چند سال اخیر اونقدر از رئال توپ طلا بردن که کلیشه‌ای شده :n09:

albertxx
07-12-2018, 18:53
جالبه
متر و معیار توپ طلا از 2010 به بعد همین شکلی بود و هیچ تغییری نکرد
نمونه بارزشم وقتی ژاوی و اینیستا قهرمان جهان شدن با اسپانیا و تو بارسا هم بودن توپ طلا رو مسی برد
همون سال هم اسنایدر با 3 گانه تو اینتر نتونست توپ طلا ببره
جالبه که همون سال مسی تو جهانی یه گلم نزد و با آفتابه برگشت خونشون ( کاری که همیشه بعد یه تورنومنت ملی انجام میده :n09: )
ولی توپ طلا حق مسی بود
از این دست مثال ها زیاده و فرقی هم نمیکنه مسی باشه یا رونالدو تو این 9 سال همیشه همین بوده
ولی فرقش اینه هروقت مسی برنده بود حقش بود و همه باید دست میزدن ولی وقتی کس دیگه ای برنده میشه معمولا مافیا هست که برنده میشه

پ ن : نمیدونم چرا ژاوی در مورد توپ طلا مصاحبه نکرده ؟؟؟ یا من هنوز نخوندم
قبلا مسی باد شک در میکرد ژاوی مصاحبه میکرد که به به عجب بادی
منتظر مصاحبه حماسه ای ژآوی هستیم : این حق مسیه که توپ طلا رو ببره و آب رو واسه فناش بریزه اونجا که میسوزه :n09:

nw_nk
07-12-2018, 19:25
میدونم سخته رونالدو امسال پشمم نبرد ولی خودتون رو کنترل کنید :n02:

محمد قراره زنگ بزنه فیفا بپرسه آبو کجا قطع کرده

nw_nk
07-12-2018, 19:36
روزنامه ای که 6 ساله بسته شده و خبرنگاری که وجود نداره. پرز پدر سوخته

Comoran Journalist - Abdou Boina

Ballon d’Or 2018: Shocking details surface as journalist who voted doesn’t exist

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nw_nk
07-12-2018, 19:53
رای جنجالی توپ طلا: خبرنگاری که وجود خارجی ندارد

توپ طلا روز دوشنبه برگزار شد و طبق رای که روزنامه نگاران در نظر گرفته بودند، لوکا مودریچ با 300 امتیاز اختلاف نسبت به رقبا به عنوان بهترین بازیکن جهان در یک سال اخیر انتخاب شد. با این حال، نشریه الوطن با بررسی رای ها به این نتیجه رسیده که نماینده کومور حتی وجود خارجی ندارد.

تویمیمو عبدو، عکاس سابق فوتبال در این رابطه گفت:" من از دیدن نام نشریه ای به نام البلد کومور تعجب کردم. من این نشریه را می‌شناختم و حدود 6 سال است که تعطیل شده است. در حقیقت در این نشریه هیچ گاه شخصی به نام عبدو بوینا حضور نداشت. ما دو خبرنگار ورزشی به نام‌های عبدل یوسف و شریف حسین داشتیم.

در توضیحاتی که فرانس فوتبال درباره رای دهنده ها ارائه کرده است، نام عبدو بوینا به چشم می‌خورد که به عنوان نماینده کومور در مجمع روزنامه نگاران حرفه ای فعالیت دارد. 188 روزنامه نگار برای توپ طلا رای داده اند که نسبت به سال قبل که 196 روزنامه نگار بود، با افت روبرو شده است.

استفان احمدی از ACJS نیز گفت:" شخصی به نام عبدو بوینا در اتحادیه روزنامه نگاران کومور وجود ندارد. بعید می‌دانم که این شخص متعلق به ارگانی باشد که همچنان به کار ادامه می‌دهد.

اما اشتباه دوم فرانس فوتبال درباره کومور، پرچم این کشور است. در حقیقت پرچمی که در فرانس فوتبال از آن استفاده شده، حدود 17 سال است که دیگر مورد استفاده این کشور نیست و به پرچم دیگری تغییر شکل داده اند ولی بی توجهی فرانس فوتبال در این رابطه در نوع خود بسیار جالب است.

دیده بودیم رای اشتباه بشه، حتی وارونه بشه اما اینو دیگه نمیشه جمع کرد. کسی که وجود نداره رای داده :n02:

Mohammad King
08-12-2018, 00:08
سینا زنگ زدم جواب نمیده فیفا

میگن اینقد ژاوی زنگ زده کلن همه خطا رو قطع کردن:n02:

nw_nk
08-12-2018, 00:10
جالبه
نمونه بارزشم وقتی ژاوی و اینیستا قهرمان جهان شدن با اسپانیا و تو بارسا هم بودن توپ طلا رو مسی برد

بعد از غیبت یک ماهه مانیتا هنوز به حال طبیعی برنگشتی ها :n02:

مایکل الیور رو تو فینال می دیدی، داغ بی جایزه موندن رونالدو هم اضافه شد

معیار چجوری عوض نشده که ریبری با 6 جام از جمله چمپیونز لیگ نتونست توپ طلا رو ببره؟

رونالدو سال 2013 حتی بدون لیگ و حذفی داخلی برد

albertxx
08-12-2018, 00:15
جالبه
همون سال هم اسنایدر با 3 گانه تو اینتر نتونست توپ طلا ببره
جالبه که همون سال مسی تو جهانی یه گلم نزد و با آفتابه برگشت خونشون ( کاری که همیشه بعد یه تورنومنت ملی انجام میده :n09: )
ولی توپ طلا حق مسی بود
از این دست مثال ها زیاده و فرقی هم نمیکنه مسی باشه یا رونالدو تو این 9 سال همیشه همین بوده
ولی فرقش اینه هروقت مسی برنده بود حقش بود و همه باید دست میزدن ولی وقتی کس دیگه ای برنده میشه معمولا مافیا هست که برنده میشه

پ ن : نمیدونم چرا ژاوی در مورد توپ طلا مصاحبه نکرده ؟؟؟ یا من هنوز نخوندم
قبلا مسی باد شک در میکرد ژاوی مصاحبه میکرد که به به عجب بادی
منتظر مصاحبه حماسه ای ژآوی هستیم : این حق مسیه که توپ طلا رو ببره و آب رو واسه فناش بریزه اونجا که میسوزه :n09:

در ادامه پست قبلی اینو اضافه کنم
اون موقع که مسی 4 تا توپ طلا داشت و رونالدو 1 دونه شب خوابشون نمیبرد
مسی رو با کرایوف و پلاتینی و ون باستن که 3 تا توپ طلا دارن مقایسه میکردن که آره اقا مسی اینقدر توپ طلا داره پس بهترین بازیکن منظومه شمسیه
حرفم میزدی میگفتن مسی 4 تا توپ طلا داره ( مسی هم قرار بود فیلم بازی های خودشو واسه مارادونا و پله بفرسته تا لذت ببرن ) ( بنده خدا اینقدر جوگیر شده بود :n09: )

ولی الان با رونالدو مشترک 5 تا توپ طلا دارن پس در نتیجه معیار بهترین بازیکن تاریخ عوض شده و دیگه توپ طلا نیست :n10:
شده پاس در عرض و دریبل موفق و کمک به دفاع و چیدن ترکیب آرژانتین و ........

کلا ملاک بهترین بازیکن سال که هیچی بلکه تاریخ هم هیچوقت از نظر دوستان یه چیز مشترک نیست
تا وقتی مسی تو یه چی اول باشه همون میشه ملاک
بعدش اگه یکی دیگه رسید بهش ملاک عوض میشه و مجبورن آفتابه رو عوض کنن و با آفتابه جدید آب رو بریزن اونجا که میسوزه :n31:

آخرشم متوجه نشدیم مسی چرا بهترین بازیکن تاریخه
توپ طلا یا هنر چیدن ترکیب آرژانتین ؟؟

albertxx
08-12-2018, 00:19

مایکل الیور رو تو فینال می دیدی، داغ بی جایزه موندن رونالدو هم اضافه شد

معیار چجوری عوض نشده که ریبری با 6 جام از جمله چمپیونز لیگ نتونست توپ طلا رو ببره؟

رونالدو سال 2013 حتی بدون لیگ و حذفی داخلی برد

با همون معیار که مسی 2010 بدون چمپیونز و حتی یه گل تو جام جهانی توپ طلا میبره
چمپیونز که اسنایدر و دوستان ترکوندن
جام جهانی هم ژاوی و اینیستا ( جالبه مسی هم مثل اینیستا و ژاوی افتخارات باشگاهی داشت اون سال ولی ژاوی و اینیستا جام جهانی داشتن که مسی آرزو داشت یه گل تو همون جام بزنه )
ولی دیدیم با همون متر و معیار مسی شد برنده توپ طلا

تقصیر شما نیست
از بس زدی که دیگه دید چشات هم از بین رفته ( تقصیرم نداره اینقدر تو اخبار دوپینگ راموس عکسای زنشو دیدی که خب قطعا کنترل از دست آدم خارج میشه :n09: :n10:)
اگه ببینی پست زیاد دارم ولی خب دیدنش چشم سالم میخواد ( به خودت رحم نمیکنی به چشات رحم کن )

nw_nk
08-12-2018, 21:33
با همون معیار که مسی 2010 بدون چمپیونز و حتی یه گل تو جام جهانی توپ طلا میبره
چمپیونز که اسنایدر و دوستان ترکوندن
جام جهانی هم ژاوی و اینیستا ( جالبه مسی هم مثل اینیستا و ژاوی افتخارات باشگاهی داشت اون سال ولی ژاوی و اینیستا جام جهانی داشتن که مسی آرزو داشت یه گل تو همون جام بزنه )
ولی دیدیم با همون متر و معیار مسی شد برنده توپ طلا

توپ طلای 2010 قابل مقایسه با فاجعه 2013 نیست

مسی چهار جام داشت و کلکسیون افتخار فردی

47 گل
+
لالیگا
سوپرکاپ اسپانیا
سوپرکاپ اروپا
جام جهانی باشگاهی
+
آقای گل لالیگا
بهترین بازیکن اسپانیا
بهترین بازیکن جام جهانی باشگاهی
بهترین مهاجم لالیگا
کفش طلای اروپا

و اسنایدر که سنگشو به سینه میزنید حتی بهترین بازیکن سری آ و اروپا هم نشد

اما رونالدو تو همین خلاصه میشه

55 گل
+
سوپرکاپ اسپانیا

و ریبری بهترین بازیکن بوندسلیگا، اروپا، سوپرکاپ و جام جهانی باشگاهی شده بود

تقصیر شما نیست
از بس زدی که دیگه دید چشات هم از بین رفته ( تقصیرم نداره اینقدر تو اخبار دوپینگ راموس عکسای زنشو دیدی که خب قطعا کنترل از دست آدم خارج میشه :n09: :n10:)
اگه ببینی پست زیاد دارم ولی خب دیدنش چشم سالم میخواد ( به خودت رحم نمیکنی به چشات رحم کن )

25 روز فاصله دو پست شما در انجمن ورزش

24-10-2018, 11:21

17-11-2018, 18:56

بازم انکار؟ لااقل بگو از نتیجه ال کلاسیکو خبر نداشتم رفته بودم گردش. میومدی تاپیک تنیس میگفتی علاقه بچگیم بوده فوتبال بلد نیستم. نه اینکه بزاری بری همه نگران بشن :n02:

albertxx
11-12-2018, 21:01
25 روز فاصله دو پست شما در انجمن ورزش

24-10-2018, 11:21

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

17-11-2018, 18:56

بازم انکار؟ لااقل بگو از نتیجه ال کلاسیکو خبر نداشتم رفته بودم گردش. میومدی تاپیک تنیس میگفتی علاقه بچگیم بوده فوتبال بلد نیستم. نه اینکه بزاری بری همه نگران بشن :n02:

همیشه دونه دونه پست ها رو چک میکنی که کی میاد و کی نمیاد مشخص میکنه چقدر پیگیر ما هستید :n09:
یادم نمیاد که اینقدر باعث سوزش شده باشم که یکی تاریخ ورود و خروج من رو چک کنه و منتظر باشه ببینه کی میام که واسم پست بزاره

یه بنده خدایی میگفت : اگه دیگران در مورد شما حرف میزنن و یا فکر میکنن پس مطمعا باشید اینقدر زندگی و وقت بی ارزشی دارن که به زندگی با ارزش شما فکر کنن :n06:

حالا شما هم تعارف نکن
راستشو بگو
دقیقا یادم نمیاد که آفتابه دست کسی داده باشم واسه ریختن آب در محل سوختگی :n10:

مشخصه خیلی درگیر رئال و رئالیا هستین که حتی تاریخ ورود و خروجشون هم چک میکنید

خیلی بیکاری حاجی
جواب پست های شما هم تو همین پست بود و واسه بقیه مشخص میکنه حقیقت چیه

nw_nk
17-12-2018, 08:10
حاجی مجبوری دروغ بگی نتونی جمعش کنی؟

دیشب گل لوانته آفساید نبود اون نتیجه (5-1) تکرار میشد و دوباره... به مدت یک ماه :n02:

nw_nk
17-12-2018, 08:18
نکته آماری؛ لیونل مسی اکنون به طور همزمان آقای گل و پاس گل پنج لیگ معتبر اروپایی است!

مسی اکنون با 14 گل در لالیگا، آقای گل 5 لیگ معتبر اروپایی محسوب می‌شود و همزمان با 10 پاس گل، آقای پاس گل این لیگ‌ها نیز هست. مجموعا مسی در سال 2018 در بازی‌های رسمی، آمار 53 بازی، 50 گل و 26 پاس گل را به ثبت رسانده است!

حیف اون 5 توپ طلایی که پرز برد. هر چی میگذره آدم به قدرت تبلیغات بیشتر پی میبره :n15:

nw_nk
17-12-2018, 23:13
مودریچ: سیمئونه با تزهای پوپولیستی‌، عادت به کوچک‌ شمردن دستاوردهای رئال مادرید دارد؛ ظاهرا جوایز فردی فقط وقتی ارزش دارند که مسی یا رونالدو برنده شوند!

لوکا مودریچ، ستاره کروات رئال مادرید به انتقاد از اظهارنظرهای دیگو سیمئونه درباره موفقیت‌های این تیم پرداخت!

بدون هیچ توضیحی، مصاحبه جنجالی مودریچ پس از فتح توپ طلا با Sportske Novosti را به نقل از مارکا ملاحظه می‌کنید:

کریستیانو و مسی؟ این دو بازیکن برای یک دهه کاملا بر فوتبال دنیا حکمرانی کردند. از همه بهتر بودند چون کیفیت بیشتری داشتند. با این حال توپ طلا را طبق عملکرد بازیکن در یک فصل می‌دهند و تصمیم گیری با خبرنگاران، مربیان، بازیکنان، اسطوره‌ها و هواداران است که احتمالا نظر همه آنها مثل هم است. یا همگی به طور همزمان در تصمیم‌شان اشتباه می‌کنند؟ اگر قرار باشد تنها به کیفیت بازیکنان رای بدهیم باید همه جوایز انفرادی را بین مسی و رونالدو تقسیم کنیم و این داستان تا وقتی آنها فوتبال بازی می‌کنند، همین خواهد بود و بقیه شانسی ندارند.

من شش فصل زیبا را در کنار کریستیانو تجربه کردم. احتمالا بهترین سال‌های فوتبالم را. ما در کنار هم موفق شدیم عناوین بسیار ارزشمندی کسب کنیم. از همین رو، خاطراتم از دوران بازی در کنار او را قاب می‌گیرم. حرف‌های او درباره رختکن یووه؟ من 6 سال و نیم است که در رئال مادرید حضور دارم و می‌توانم با قاطعیت بگویم تیم یکدستی هستیم؛ افرادی بالغ و بازیکنانی باکیفیت که رابطه خوبی با هم دارند و جوی حیرت انگیز بر رختکن تیم حاکم است. طبعا هر تیمی روز خوب و بد دارد اما نیروی محرک رختکن همیشه به قوت خودش باقی است. اگر این طور نبود، این همه افتخارآفرینی نمی‌کردیم.

حرف‌های سیمئونه؟ کاملا موافقم که سیمئونه مدام روی بهترین بودن بازیکنان خودش تاکید می‌کند اما او یک نیاز همیشگی برای کوچک نشان دادن رئال مادرید و بازیکنانش دارد. از هر فرصتی استفاده می‌کند تا با استفاده از مسائلی که واقعیت ندارند، دستاوردهای رئال مادرید و بازیکنانش را به یک سری چیزها ربط بدهد - و نه شایستگی آنها - من شخصا احترام زیادی برای سیمئونه، بازیکنان و هواداران باشگاه بزرگی چون اتلتیکو مادرید قائلم. وقتی آنها ما را شکست می‌دهند، می‌پذیریم و تبریک می‌گوییم. با این حال، اینکه او بیاید و دستاوردهای ما از جمله دو قهرمانی اروپا - با شکست اتلتی در فینال - را با استفاده از تزهای پوپولیستی همیشگی که به رئال مادرید لطف می‌شود، کوچک بشمارد، نه درست است نه منصفانه.

ادامه مصاحبه

nw_nk
22-12-2018, 08:32

بهترین بازیکن سال 2018 مجله فورفورتو: لیونل مسی

مرد سال 2018 روزنامه گاردین: لوکا مودریچ

موز طلا: کریستیانو رونالدو :)

nw_nk
10-01-2019, 23:36

پلیس لاس وگاس با ارسال حکمی به دادگاه تورین، خواهان گرفتن تست DNA از کریستیانو رونالدو برای بررسی در پرونده اتهام او به تجاوز شد

روی لباسی که خانم مایورگا 9 سال پیش در شب حادثه پوشیده بوده، DNA دیگری نیز پیدا شده است.

پرونده اتهام تجاوز کریستیانو رونالدو، فوق ستاره پرتغالی یوونتوس به یک خانم آمریکایی در سال 2009 در لاس وگاس وارد فاز جدیدی شد.

به گزارش وال استریت جورنال، مقامات لاس وگاس اخیرا طی حکمی، خواهان گرفته شدن تست DNA از رونالدو شده‌اند تا مشخص شود آیا این نمونه با نمونه‌ای که روی لباس خانم کاترین مایورگا در سال 2009 بوده و پلیس به آن دست پیدا کرده، مطابقت دارد یا خیر. پلیس لاس وگاس این حکم را به دادگاهی در تورین ایتالیا ارسال کرده تا مقدمات گرفتن تست DNA از کریستیانو رونالدو را فراهم کرده و آن را برای آنها ارسال کند.

پلیس لاس وگاس چندی پیش پرونده اتهام کریستیانو رونالدو به تجاوز به خانم کاترین مایورگا را بنا به شکایت وی از فوق ستاره پرتغالی دوباره باز کرد. مایورگا ادعا کرده رونالدو در سال 2009 در لاس وگاس به او تجاوز کرده و 375 هزار دلار به او حق السکوت پرداخت کرده است. رونالدو و وکلایش همواره این ادعا را تکذیب کرده و می‌گویند اتفاقی که آن شب رخ داده، با رضایت دو طرفین و توافقی بوده است.

ادامه

nw_nk
13-02-2019, 19:17
فن در سار: مسی شایان ستایش بیشتری نسبت به رونالدو است

ادوین فن در سار، دروازه بان افسانه‌ای سابق آژاکس و منچستر یونایتد و مدیر اجرایی کنونی آژاکس، اخیرا با نشریه اسپانیایی ال پاییس مصاحبه مفصلی داشته که در ادامه مهم ترین بخش‌های حرف‌های او را ملاحظه خواهید کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e1.jpg

با حرف پپ موافقید که بایرن مونیخ، بارسلونا و یوونتوس را بهترین تیم‌های دهه اخیر معرفی کرد؟

در لیگ خودشان بله ولی در اروپا مادرید بهترین است. چند سال پیش وقتی به همراه روبرتو کارلوس و زیدان به سانتیاگو برنابئو رفتم و وقتی به موزه آنها رسیدم و آن 6 جام قهرمانی اروپا تا سال 66 را که دیدم با خودم گفتم: باشگاه این است! مادرید یک ماشین برنده است که کریستیانو رونالدو کاملا بی نقص آن را نشان می‌دهد؛ او یک ستاره نمونه و تیپیکال است. با این حال بارسا جذابیت بیشتری دارد. مسی شایان ستایش بیشتری است. آژاکس کمی از این دلربایی را در خود دارد.

ادامه

مصاحبه کامل

nw_nk
28-02-2019, 12:19
The closest Modric has ever been to the best

63393

Twitter

Luka Modric holding the Ballon'dor

Even Luka Modric knows a Lionel Messi jersey is more precious than the Ballon D'or

Modric trying to retain his Ballon D'or but the 5th best is too much for him

Source: Sport Bible

nw_nk
13-04-2019, 18:57
کاپلو: فاصله مسی با رونالدو خیلی زیاد است

فابیو کاپلو، سرمربی مشهور ایتالیایی در دو مقطع سرمربی رئال مادرید بود و هر دو بار نیز این باشگاه را فاتح لالیگا کرد. او همچنان به رئال دلبستگی های زیادی دارد ولی در مقایسه بین مسی و رونالدو، تردیدی ندارد که فوق ستاره بارسا در پله ای بالاتر قرار دارد.

هر دو بازیکنانی بزرگ هستند. یکی نابغه است و دیگری بازیکنی خارق العاده. البته فاصله مسی با رونالدو خیلی زیاد است چون نوابغ کارهایی انجام می دهند که در تصور هیچ بازیکنی نمی گنجد و به نظر، انجام آنها غیرممکن می آید.

Capello puts 'genius' Messi above Cristiano Ronaldo

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

nw_nk
17-04-2019, 12:21
گل خارج از محوطه جریمه این فصل

لیونل مسی 9

کریستیانو رونالدو 1

Хоссейн
17-04-2019, 12:46
گل خارج از محوطه جریمه این فصل

لیونل مسی 9

کریستیانو رونالدو 1

شما حالت خوبه؟ چه ربطی به این تاپیک داشت الان؟

بی کاری بد فشار آورده
آقا اصلا اینجا برای شما. مسی هم خدا. توپ طلا
امیدوارم خوب شی:n40:

nw_nk
17-04-2019, 16:04

بی کاری بد فشار آورده

مقایسه عملکرد فصل دو بازیکن هست جناب رونالدو فن

ناراحتی تون رو سر بقیه خالی نکنید

Хоссейн
17-04-2019, 20:27
مقایسه عملکرد فصل دو بازیکن هست جناب رونالدو فن

ناراحتی تون رو سر بقیه خالی نکنید
رونالدو بازیکن مورد علاقه منه ولی رفت یووه دیگه تو رئال نیست از گل زدن و موفقیتش خوشحال میشم و بیشتر از اون از موفقیت تیم مورد علاقم و بازیکن هاش
فکر کنم شما داری ناراحتیت رو تو تمام تاپیک ها ابراز میکنی. چند ماه پیش یه بنده خدا توپ طلا رو برد و هنوزم ول کن نیستی.
آقا مودریچ بود نه رونالدو و نه مسی و مقایسه عملکردشونم بی ربطه به این تاپیک
شما ادامه بده:n18:

nw_nk
17-04-2019, 21:54
رونالدو و خداحافظی رسمی با توپ طلای ششم

حذف در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان، پایانی غم انگیز برای رونالدو بود و می توان قاطعانه گفت که او به توپ طلای ششم خود نیز نخواهد رسید.

فوق ستاره پرتغالی پس از سال ها نتوانست به نیمه نهایی لیگ قهرمانان برسد. او که با رئال عادت داشت همواره یک پای نیمه نهایی باشد و در 5 سال گذشته 4 بار عنوان قهرمانی را کسب کرده بود، شب گذشته دید که یوونتوس چگونه در خانه به جوانان آژاکس باخت و وداعی زودهنگام با لیگ قهرمانان داشت.

این حذف به معنای خداحافظی رسمی رونالدو با عناوین فردی سال 2019 به خصوص توپ طلا نیز بود. رونالدویی که با قراردادی 4 ساله، تابستان سال گذشته از رئال راهی یووه شد، فتح ششمین عنوان قهرمانی خود در لیگ قهرمانان و برابری با رکورد اسطوره رئال، " پاکو خنتو" را هدف قرار داده بود. او می دانست که با کسب این عنوان، مسیرش برای دستیابی به توپ طلای ششم نیز هموار خواهد شد؛ اما حالا باید امیدوار باشد که بارسا در نیمه نهایی حذف شود تا بلکه دست مسی نیز از توپ طلا کوتاه بماند.

سرمایه گذاری 112 میلیون یورویی یووه روی او نیز بی نتیجه ماند و حداقل یک سال دیگر باید برای رسیدن به اهداف اصلی خود از پیوستن به باشگاه تورینی صبر کند.

albertxx
17-04-2019, 22:03

بی کاری بد فشار آورده

بی ادب ! :n29:

چه ربطی به این تاپیک داره ؟؟ اصل ربطه !!!

وقتی معیار توپ طلا میشه دریبل موفق و شرکت در دفاع بعدش هم گل بیرون محوطه میشه افتخار ! :n02:

nw_nk
18-04-2019, 13:43
چهار نامزد توپ طلای فصل گذشته در نیمه نهایی چمپیونز لیگ حضور ندارن و عملا از رقابت توپ طلا حذف شدن

لوکا مودریچ، کریستیانو رونالدو، کیلین ام باپه، آنتوان گریزمن

لیونل مسی و محمد صلاح باقی موندن که آمارشون تا اینجا اینه

لئو

42 بازی 45 گل 21 پاس گل

صلاح

46 بازی 23 گل 10 پاس گل

nw_nk
19-04-2019, 08:31
کیلیان امباپه: در گذشته اغلب از رونالدو در برابر مسی دفاع می کردم اما حالا رشد کرده ام و کمتر در مورد عقیده گذشته ام مطمئن هستم

مصاحبه کامل

nw_nk
02-05-2019, 11:09
دیگر هیچوقت مسی را با رونالدو مقایسه نکنید!

ماریو بالوتلی، مهاجم ایتالیایی و پرحاشیه، واکنشی جالب به درخشش امشب لیونل مسی در لیگ قهرمانان داشت.

بالوتلی در صفحه خود نوشت:

به خاطر فوتبال هم که شده، دیگر هیچوقت لیونل مسی را با شماره 7 یوونتوس مقایسه نکنید.

Don't compare Messi to Ronaldo anymore! - Balotelli thrilled by Barcelona star's display

nw_nk
15-05-2019, 17:50
آگوئرو: مادامی که مسی در این سطح بازی می‌کند، انتخاب من برای توپ طلا او است

سرخیو آگوئرو، مهاجم منچستر سیتی به حواشی به وجود آمده درباره اظهارنظرش پیرامون برنده توپ طلا پایان داد.

من زیاد از اینکه مجبور باشم حرف‌هایم را توضیح بدهم، لذت نمی‌برم ولی وقتی به حرف‌های نزده محکوم می‌شوم و مورد پرسش قرار می‌گیرم، باید شفاف سازی کنم. اکنون این کار را می‌کنم. مادامی که مسی فوتبال بازی می‌کند، هیچ کس را جز او برای توپ طلا انتخاب نمی‌کنم. به خصوص اگر مثل این فصل بازی کند. سوالی که از من شد این بود که آیا من باید امسال توپ طلا ببرم که گفتم برای اینکه لایق توپ طلا باشم، باید به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا می‌کردم. از این شفاف‌تر و واضح‌تر نمی‌شد. طبیعتا نباید جایی برای سو برداشت وجود می‌داشت.

nw_nk
17-05-2019, 12:07
6th Ballon D'Or Loading